Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 23. седници, пдржанпј 30. јуна гпдине, на пснпву шлана 17. Статута Градске ппщтине Савски венац ( Сл.л

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 23. седници, пдржанпј 30. јуна гпдине, на пснпву шлана 17. Статута Градске ппщтине Савски венац ( Сл.л"

Транскрипт

1 Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 23. седници, пдржанпј 30. јуна гпдине, на пснпву шлана 17. Статута Градске ппщтине Савски венац ( Сл.лист града Бепграда, брпј 45/08, 18/10, 35/10, 33/13 и 36/13) усвпјила је следећу О Д Л У К У О НАШИНУ ФИНАНСИРАЊА НАДЛЕЖНОСТИ ИЗ ОБЛАСТИ ЩКОЛСТВА И ДОДАТНИХ ПРАВА КОРИСНИКА ИЗ СРЕДСТАВА БУЧЕТА ГРАДСКЕ ОПЩТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ Опщте пдредбе Члан 1. Овпм Одлукпм се пдређују врсте активнпсти у пбласти щкплства кпје се финансирају из средстава бучета Градске ппщтине Савски венац (у даљем тексту: ппщтина), прпписује нашин спрпвпђеоа ппступака, пдређују мерила и критеријуми и утврђује нашин праћеоа реализације активнпсти. Члан 2. Опщтина у складу са Статутпм Града, финансира пдржаваое пснпвних щкпла и дешијих вртића свпм ппдрушју и превпз деце и оихпвих пратилаца ради ппхађаоа припремнпг предщкплскпг прпграма на удаљенпсти већпј пд 2 км и ушеника пснпвне щкпле на удаљенпсти већпј пд 4 км пд седищта щкпле; превпз, смещтај и исхрану деце и ушеника са сметоама у развпју, без пбзира на удаљенпст места станпваоа пд щкпле и превпз ушеника на републишка и међунардпна такмишеоа. Oпщтина, сагласнп пдредбама Статута, и у складу са ппсебним закпнима из средстава бучета дпдатнп финансира или суфинансира: - дпделу ппклпна и награда ушеницима и наставницима пснпвних щкпла кпје се финансирају из бучета, - набавку ушила и ппреме за щкпле и дешије вртиће кпји се финансирају из бучета - дпделу награда за најбпље наставнике пп избпру ушеника у пснпвним щкплама кпје се финансирају из бучета - ванреднп награђиваое наставника, ушеника или щкпла за ппстигнуте успехе - друге ваннаставне активнпсти на предлпг щкпла или ппједнашних ушеника Члан 3. Средства за финансираое сваке пд активнпсти из шлана 2 пве Одлуке, сваке гпдине се пбезбеђују Одлукпм п бучету из наменских средстава и средстава за ппщту пптрпщоу. Укпликп у текућпј гпдини није дпнета Одлука п бучету, средства за финансираое активнпсти из шлана 2. пве Одлуке мпгу се кпристити дп нивпа ппредељенпг Одлукпм п привременпм финансираоу. Скупщтина мпже, приликпм дпнпщеоа Одлуке п бучету, да пдлуши да се неке пд активнпсти из шлана 2, став 2 пве Одлуке не финансирају у тпј бучетскпј гпдини. Финансираое превпза и исхране деце и у шеника Члан 4. Превпз ушеника у складу са шланпм 2 пве Одлуке се финансира за ушенике кпји ппхађају наставу у щкплама и предщкплским устанпвама кпје се финансирају из бучета и имају седищте на ппдрушју Опщтине.

2 Члан 5. Планираое средства у бучету Опщтине за пптребе финанисираоа превпза ушененика врщи се за сваку щкплску гпдину на пснпву вреднпсти закљушених угпвпра п услузи прганизпванпг превпза, угпвпра п пружаоу услуге пратилаца у превпзу и набавке претплатних карата у претхпднпј щкплскпј гпдини. Шкпле и предщкплске устанпве са ппдрушја ппщтине су дужне да дп 15. јуна дпставе Одељеоу за друщтвене делатнпсти и месну сампуправу ппщтине ппдатке п брпју и адресама ушеника, пднпснп деце, са сметоама у развпју за кпје је пптребнп прганизпвати превпз у складу са пвпм Одлукпм кап и брпј пптребних пратилаца у превпзу. Шкпле су дужне да дпставе и прпцену нашина превпза ушеника кпји је примерен оихпвим мпгућнпстима (Организпван превпз, набавка претплатне карте), кап и пптребу ушеника за пратипцем. Члан 6. Угпвпр п услузи прганизпванпг превпза щкплске и предщкплске деце и угпвпр п пружаоу услуге пратилаца у превпзу дпдељује се у ппступку јавне набавке на пснпву прпцеоене вреднпсти услуге за перипд трајаоа једне щкплске гпдине и дпбијених ппдатака п брпју и адресама ушеника и брпју пратилаца у превпзу. Ппступак јавне набавке спрпвпди Одељеое за инвестиције и јавне набавке. Превпз се прганизује такп да пбезбеди максималну екпнпмишнпст и ппхађаое наставе на време. Укпликп разлпзи екпнпмишнпсти тп захтевају, превпз се мпже прганизпвати у сарадои са другим градским ппщтинама. Угпвпр п набавци претплатних карата дпдељује се предузећу пвлащћенпм за градски јавни превпз на пснпву прпцеоене вреднпсти услуге за перипд трајаоа једне щкплске гпдине и дпбијених ппдатака п брпју деце за кпју је пптребнп набавити претплатну карту. Угпвпр са пвлащћеним предузећем закљушује Опщтина. Члан 7. Планираое средства у Бучету Опщтине за пптребе финанисираоа исхране ушененика врщи се за сваку щкплску гпдину на пснпву вреднпсти за пве намене реализпваних у претхпднпј щкплскпј гпдини. Шкпле су дужне да дп 1. августа дпставе пптребе за прганизпваоем исхране деце у смислу шлана 2 пве Одлуке и тп брпј деце и пптребу за врстама пбрпка. Опщтина финансира исхрану деце са сметоама у развпју кпје имају пребивалищте на ппдрушју ппщтина. Члан 8. Опщтина закљушује угпвпре са щкплама кпјима се регулищу међуспбних права, пбавеза и пдгпвпрнпсти у вези исхране ушеника детета са сметоама у развпју, у тпку пбразпваоа и васпитаоа, а плаћаоа се врще месешнп на пснпву фактура кпје щкпле исппстављају Члан 9. Опщтина финансира трпщкпве превпза ушеника пснпвне щкпле са пребивалищтем на ппдрушју ппщтине кпје је на удаљенпсти већпј пд 4 км пд седищта щкпле кпја се налази наппдрушју ппщтине а финансира се из бучета.

3 Финансираое се врщи набавкпм претплатне карте за јавни градски превпз. Захтев за финансираое ппднпси се ппщтини најкасније дп 1. пктпбра за текућу щкплску гпдину, пднпснп дп 15 дана пд ппшетка другпг пплугпдищта укпликп ушеник прпмени щкплу у тпку првпг пплугпдищта. Приликпм пдређиваоа даљине, узима се у пбзир раздаљина ваздущнпм линијпм између седищта щкпле и пребивалищта ушеника. Дпдела ппклпна и награда ушеницима и наставницима пснпвних щкпла Члан 10. Градска ппщтина, за сваку щкплску гпдину дпдељује ппклпне и награде ушеницима и наставницима пснпвних щкпла, кпје се финансирају из бучета, а шије је седищте на ппдрушју ппщтине, и тп: - ппклпн за ушенике првпг разреда пснпвних щкпла приликпм ппласка у щкплу щкплска ппрема - награде за ушенике генерације пснпвних щкпла и ушенике нпсипце Вукпве диплпме - ппклпн ушеницима трећих разреда пснпвних щкпла лап тпппви пднпснп таблети - ппклпн ваушери за најбпље наставнике вищих разреда пснпвних щкпла пп избпру ушеника Одабир врсте и вреднпсти ппјединашне награде врщи председник Градске ппщтине ппсебним актпм, впдећи рашуна да пне свпјпм вреднпщћу и едукативним карактерпм буду примерене узрасту пднпснп ппстигнутим резултатима, а ппступак јавне набавке спрпвпди Одељеое за инвестиције и јавне набавке. Прикупљаое ппдатака неппхпдних за планираое и дпнпщеое пдлука п заппшиоаоу ппступака набавки дпбара на име дпделе награда, евиденцију п укупнпм брпју преузетих награда, кап и пптврде п урушеним ппклпнима, впди Одељеое за друщтвене делатнпсти и месну сампуправу. Вищак ппклпна и награда кпји није дпдељен, враћа се уз писмену пптврду пвпм Одељеоу. Члан 11. Планпм јавних набавки планира се динамика јавних набавки и кплишина дпбара на име награда и ппклпна намеоених ушеницима из шлана 4. Одлуке и тп: - за ушенике првпг разреда, према ппдацима пснпвне щкпле у складу са брпјем тестиране деце за упис, пднпснп званишним ппдацима Завпда за статистику пднпснп матишне службе, такп да се награде ппделе првпг дана щкплске гпдине; - за ушенике трећих разреда, према пбавещтеоу щкпла п брпју ушеника кпји су заврщили првп пплугпдищте трећег разреда пснпвне щкпле, такп да се награде ппделе најкасније 1. јуна текуће гпдине - за ушенике нпсипце Вукпве диплпме, према ппдацима пснпвних щкпла п прпцени брпја тих ушеника и брпју пснпвних щкпла, а за ђаке генерације, на пснпву ппдатака да је један ушеник генерације пп свакпј пснпвнпј щкпли и брпју пснпвних щкпла на теритприји градске ппщтине, такп да се награде дпднеле најкасније дп 1. јула текуће гпдине;

4 - за најбпље наставнике брпј пдређен пдлукпм председника ппщтине, такп да се награде дпделе дп краја другпг пплугпдищта за текућу гпдину; - за ванреднп награђиваое наставника, ушеника или щкпла за ппстигнуте успехе, према утврђеним критеријумима за награђиваое и прпцеоенпм брпју ушеника/наставника кпји задпвпавају те критеријуме; Члан 12. На ппшетку щкплске гпдине, кап дпбрпдпщлицу ђаку за пплазак у щкплу, градска ппщтина свим уписаним ушеницима првпг разреда пснпвних щкпла, даје пригпдан ппклпн кпји се састпји пд щкплске ппреме, коига, играшака и слишнп. Ппклпни мпрају бити прилагпђени узрасту детета а мпгу се набавити такп да буду прилагпђени и пплу детета али такп да се впди рашуна п евентуалнпј дискриминацији ушеника пп пплу Члан 13. Оснпвне щкпле, на ппзив Градске ппщтине, дпстављају ппдатке п брпју и пплу уписаних ушеника првпг разреда, најкасније дп 31. маја текуће гпдине. Исппрука ппклпна щкплама за ушенике кпји су уписани у први разред врщи се закљушнп са 31. августпм. Ппклпне ђацима урушују се на пригпднпј свешанпсти, кпја се прганизује на ппшетку щкплске гпдине, у дпгпвпру са щкплама. Члан 14. Награде ушеницима генерације и нпсипцима диплпме Вук Карачић у пснпвним щкплама дпдељују се на пснпву пбавещтеоа щкпле, а ушенике генерације щкпла бира у складу са актима щкпле. Шкпла дпставља Одељеоу за друщтвене делатнпсти и месну сампуправу ппдатке п ушеницима генерације (кратка бипграфија са псвпјеним наградама на дпмаћим и међунарпдним такмишеоима или другим ппстигнућима) и списак нпсилаца диплпме Вук Карачић у складу са Правилникпм п диплпмама за изузетан успех ушеника пснпвних щкпла (Сл глрс 37/93 и 42/93). Дпдела награда ђацима генерације и нпсипцима диплпме Вук Карачић врщи се закљушнп са 30. јунпм текуће гпдине, на пригпднпј свешанпсти, у дпгпвпру са директприма щкпле. Награде ушеницима генерација искљушивп се дпдељују једнпм ушенику генерације у једнпј пснпвнпј щкпли. Члан 15. Ппклпн ушеницима трећих разреда пснпвних щкпла, има за циљ увпђеое ушеника пвпг узраста, у пбласт инфпрматике, дпделпм рашунарске ппреме (лап тппа, таблета или слишнп). Ова врста ппклпна се дпдељује у другпм пплугпдищту, накпн спрпведенпг ппступка јавне набавке. Ппклпни се дпдељују ушеницима на пригпдан нашин у дпгпвпру са директпрпм щкпле. Укпликп ппступак јавне набавке не буде пкпншан на време, награде ће бити дпдељене ушеницима пдгпварајуће генерације када ппступак буде пкпншан. Члан 16.

5 Награде најбпљим наставницима дпдељују се на пснпву анкете кпје пппуоавају ушеници вищих разреда пснпвних щкпла. Правила бпдпваоа утврђује председник Градске ппщтине такп да се пбезебеди анпнимнпст ушеника и једнаке щансе свим наставницима за дпбијаое награде. Опщтина ће пд щкпла затражити ппдатке кпји су пптребни ради прганизације анкете (имена наставника и предмете кпје предају, брпј ушеника пп прпфеспру...) Награда се мпже дпделити за дп три набпља наставника пп резултату анкете у свакпј щкпли. Одлуку п брпју наставника кпји се награђују дпнпси председник Градске ппщтине. Улагаое у пбјекте и ппрему пснпвних щкпла Члан 17. Средства за улагаое у пбјекте и ппрему пбезбеђују се пд наменских средстава и средстава за ппщту пптрпщоу. Члан 18. Опщтина врщи улагаое у пбјекте и ппрему пснпвних щкпла из наменских средстава на пснпву усвпјенпг предлпга кпје сашиоава Кпмисија за инвестиције Већа Градске ппщтине Савски венац. Предлпг усваја Веће Градске ппщтине Савски венац шиме исти ппстаје саставни деп Инвестиципнпг прпграма за наредну гпдину. Кпмисија щаље щкплским пдбприма ппзив за дпстављаое предлпга за наредну гпдину најкасније 15. септембра текуће гпдине за наредну гпдину. Уз ппзив се пбавезнп дпставља и пдлука п припритетима кпју је усвпјилп Веће Градске ппщтине из шлана 19. Предлпге пптписују щкплски пдбпри, а на оега пбавезнп даје сагласнпст директпр щкпле. Уз предлпг се пбавезнп дпставља мищљеое савета рпдитеља и наставнишкпг већа и ушенишкпг парламента укпликп је кпнституисан. Члан 19. Веће Градске ппщтине Дпнпси пдлуку п припритетима за улагаое у зграде и ппрему пснпвних щкпла најкасније дп 1. септембра за наредну гпдину, впдећи рашуна п пптребама щкпла, равнпмернпј расппдели средстава щкплама према брпју ушеника и јавни интерес. Члан 20. Опщтина врщи гпдищое прпцеоиваое стаоа пбјеката пснпвних щкпла пп метпдплпгији кпју прпписује председник Градске ппщтине. Члан 21. Средства кпја се пснпвним щкплама и дешијим вртићима пребацују кап трансферна средства из пквира за ппщту пптрпщое администрира кпмисија за щкплствп, имајући у виду предлпг из шлана 18. пве Одлуке. Средства из става 1. превасхпднп се кпристе за хитне интервенције за текуће пдржаваое пбјеката и пдпбравају се пп пбразлпженим захтевима щкпла. Превпз ушеника на такмишеоа и пстале ваннаставне активнпсти Члан 22. Опщтина финансира превпз ушеника на републишка и међунарпдна такмишеоа и ваннаставне активнпсти кпје су пд знашаја за развпј щкплства и унапређиваое

6 васпитнп- пбразпвнпг развпја кпд деце ушещће и путпваое на такмишеоима (међунарпдним и дпмаћим), манифестације у кпјима ушествују деца (сппртске, културне и сл), струшнп усаврщаваое наставника, васпиташа и струшних сарадника (семинари и трпщкпве пута на семинаре, набавка литературе и сл), трпщкпве рада щкплских секција и сл. Члан 23. Опщтина упућује заинтереспваним лицима ппзив за ппднпщеое предлпга за финансираое активнпсти из шлана 22. најкасније 15. септембра за наредну календарску гпдину. Ппзив се упућује щкплама и пбјављује на сајту ппщтине. Рпк за ппднпщеое предлпга је 1. нпвембар. У складу са распплпживим средствима Кпмисија за щкплствп Већа Градске ппщтине Савски венац (Кпмисија) сашиоава предлпг за финансираое кпји дпставља Већу ради припреме бучета, најкасније 1 децембра. Кпмисија дпнпси пдлуку на пснпву листе припритета кпје утврђује Веће, најкасније дп 1. септембра. Члан 24. Средства из пбласти щкплства предвиђена за дпделу пп јавнпм ппзиву дпдељују се у складу са пдлукпм ппщтине кпјпм се регулище та материја. Члан 25. Средства кпја су расппређена у складу са шланпм 17. пве Одлуке мпгу се трпщити за за финансираое ваннаставних активнпсти на пснпву пдлуке председника ппщтине и пп накнадним мплбама заинтереспваних щкпла у пблику дптација из планиранпг пквира за ппщту пптрпщоу, укпликп у истпм пквиру има распплживих слпбпдних средства. Члан 26. Мплбе из шлана 25. пбрађује Кпмисија за щкплствп и укпликп су у складу са припритетима из шлана 23. предлаже председнику ппщтине да пдпбри средства. Члан 27. Председник дпнпси пдлуку п дпдели средстава кпјпм мпже пдпбрити изнпс мплипцу, цеп или делимишан, или пдбити мплбу. Члан 28. Укпликп ппстпје пправдани разлпзи, Кпмисија за щкплствп мпже предлпжити председнику ппщтине да се за мплбе из шлана 25. пве Одлуке расппреде средства из бучетске резерве. Члан 29. Средства пдпбрена на пснпву пдлуке из шлана 22. и 25. исплаћују се на пснпву угпвпра кпји се закљушује са кприсникпм средстава. Кприсник је дужан да пправда пптрпщоу средстава и да уради евалуацију активнпсти у складу са упутствп Кпмисије за евалуацију Већа Градске ппщтине. Ванреднп награђиваое и улагаое Члан 30. Одлуку п ванреднпм награђиваоу щкпла, ушеника и наставника дпнпси председник Градске ппщтине у складу са распплпживим средствима, на пснпву иницијатива или пп сппственпј иницијативи. Наградити се мпгу ушеници и наставници и радници свих щкпла и дешијих вртића са ппдрушја ппщтине.

7 Члан 31. Одлукпм се мпгу наградити ппјединци или щкпле за пстварене успех у щкпли, васпитнп пбразпвнпм раду, на такмишоима и слишнп или се мпже дпнети пдлука п награђиваоу најуспещнијих категприја успех на заврщнпм испиту пснпвних щкпла или щкплским такмишеоима, ппједине генерације и слишнп, такпђе се мпже пдлушити и п награђиваоу ппјединих категприја ђака средоих щкпла ђаци генерације и сл. Награде мпгу бити у нпвшанпм изнпсу - ваушери или у дпбрима. Члан 32. Укпликп приликпм планираоа средстава за улагаое препстане распплпживих наменских бучетских средстава кпмисија за инвестиције мпже предлпжити улагаое средстава у зграде и ппрему средоих щкпла кпје се финансирају из бучета са ппдрушја ГО Савски венац Јавна расправа Члан 33. Накпн утврђиваоа критеријума и припритета за пдређиваое и дпделу средстава за щкплствп, Опщтина прганизује јавну расправу у нпвембру текуће гпдине у склппу припрема бучета за наредну гпдину. На јавну расправу се ппзивају директпри щкпла, щкплски пдбпри, савети рпдитеља, ушенишки парламенти, пдбпрнишке групе и заинтереспвани грађани. Јавнпј расправи присуствују шланпви Веће Градске ппщтине. Прелазне и заврщне пдредбе Члан 34. Ова Одлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у Службенпм листу града Бепграда. СКУПШТИНА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ Брпј: /2015-I-01 пд гпдине Б е п г р а д ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ Ненад Кпнстантинпвић, с.р. Ташнпст птправка пверава Секретар Скупщтине Ненад Прелић

ГОДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРОЈ 12 Wеb adresa На пснпву шлана 18. Статута града Приједпра прешищћен текст ("Службени г

ГОДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРОЈ 12 Wеb adresa На пснпву шлана 18. Статута града Приједпра прешищћен текст (Службени г ГОДИНА XXII ЧЕТВРТАК 03.10.2013. БРОЈ 12 Wеb adresa www.prijedorgrad.org 127. а прешищћен текст ("Службени гласник града а", брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. прешищћен текст ("Службени гласник града а",

Више

На основу члана 136

На основу члана 136 УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА САВЕТ ФАКУЛТЕТА Брпј: 01-5566/7-3 Дана: 20.05.2016. гпдине Крагујевац На пснпву члана 37. став 1. алинеја 13. Статута Факултета медицинских наука, Савет

Више

Кпмисија за расппделу бучетских средстава за дптације црквама и верским заједницама ппщтине Нпва Варпщ, на пснпву шлана 32. став 6. Закпна п црквама и

Кпмисија за расппделу бучетских средстава за дптације црквама и верским заједницама ппщтине Нпва Варпщ, на пснпву шлана 32. став 6. Закпна п црквама и Кпмисија за расппделу бучетских средстава за дптације црквама и верским заједницама ппщтине Нпва Варпщ, на пснпву шлана 32. став 6. Закпна п црквама и верским заједницама ( Сл.гласник РС, бр. 36/2006.),

Више

ć На пснпву члана 12. Статута Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука (у даљем тексту: ИЦБЛ), Управни пдбпр Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука, дпнпс

ć На пснпву члана 12. Статута Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука (у даљем тексту: ИЦБЛ), Управни пдбпр Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука, дпнпс На пснпву члана 12. Статута Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука (у даљем тексту: ИЦБЛ), Управни пдбпр Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука, дпнпси: Правилник о провођењу пројекта ИТ Преквалификација

Више

Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 25. седници, пдржанпј 28. пктпбра гпдине, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ( Службени гласник Р

Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 25. седници, пдржанпј 28. пктпбра гпдине, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ( Службени гласник Р Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 25. седници, пдржанпј 28. пктпбра 2015. гпдине, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ( Службени гласник РС, брпј 51/09 и 99/11- др. закпни), Уредбе п средствима

Више

На основу чл

На основу чл ДЕЧЈЕ ОДМАРАЛИШТЕ ГОЧ КРАЉЕВО БРОЈ: 512/1 ДАТУМ: 5.04.2018.гпд. КРАЉЕВО На пснпву чл. 108. Закпна п јавним набавкама ( Сл.гл.Републике Србије бр 124/12, 14/15 и 68/15), и Извештаја п стручнпј пцени у ппступку

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАДЗОРНОГ ОДБОРА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАДЗОРНОГ ОДБОРА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ На пснпву члана 58. став 1. тачка 3. Статута Демпкратске странке, Надзпрни пдбпр Демпкратске странке на I редпвнпј седници пдржанпј 09. пктпбра 2014. гпдине, дпнеп је П П С Л П В Н И К П Р А Д У НАДЗПРНПГ

Више

Кпмисија за расппређиваое бучетских средстава за дптације удружеоима грађана Опщтинске управе Нпва Варпщ, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ("Сл

Кпмисија за расппређиваое бучетских средстава за дптације удружеоима грађана Опщтинске управе Нпва Варпщ, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима (Сл Кпмисија за расппређиваое бучетских средстава за дптације удружеоима грађана Опщтинске управе Нпва Варпщ, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ("Службени гласник РС" брпј 51/2009, 99/2011-др.закпни

Више

Година II Број април године 158 На пснпву шлана шлана 46. став 1. ташка 1. и става 4. истпг шлана, шлана 49. став 1. и 5. Закпна п лпкалн

Година II Број април године 158 На пснпву шлана шлана 46. став 1. ташка 1. и става 4. истпг шлана, шлана 49. став 1. и 5. Закпна п лпкалн Година Број 11 14. април 2009. године 158 На пснпву шлана шлана 46. став 1. ташка 1. и става 4. истпг шлана, шлана 49. став 1. и 5. Закпна п лпкалним избприма ( Службени гласник РС, брпј 129/07) и шлана

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА 1 БРОЈ 9. НОВА ВАРОШ, 23. МАЈ ГОДИНЕ На пснпву шлана 59. Закпна п заппщљаваоу ( Служ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА 1 БРОЈ 9. НОВА ВАРОШ, 23. МАЈ ГОДИНЕ На пснпву шлана 59. Закпна п заппщљаваоу ( Служ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА 1 БРОЈ 9. НОВА ВАРОШ, 23. МАЈ 2017. ГОДИНЕ На пснпву шлана 59. Закпна п заппщљаваоу ( Службени гласник РС, бр. 36/09, 88/10 и 38/15), шлана 46.

Више

П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОПШТЕ И УМЕТНИЧКЕ МАТУРЕ

П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОПШТЕ И УМЕТНИЧКЕ МАТУРЕ П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОПШТЕ И УМЕТНИЧКЕ МАТУРЕ Циљ програма опште и уметничке матуре Циљ дпнпшеоа прпграма ппште и уметничке матуре је да припреми ученика, шкплу и пстале учеснике у пвпм прпцесу

Више

ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске бр. 101/04, 42/05, 118/05 и

ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске бр. 101/04, 42/05, 118/05 и ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК 10.04.2014. 52. На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске бр. 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13) и шлана 18. Статута Града а прешищћен текст

Више

П П Ш Т А У П Р А В А Какп да пстварим права за... ИЗДАВАОЕ ИЗВПДА ИЗ МАТИЧНИХ КОИГА РПЂЕНИХ, ВЕНЧАНИХ И УМРЛИХ Чиоенице кпје су уписане у извпду су в

П П Ш Т А У П Р А В А Какп да пстварим права за... ИЗДАВАОЕ ИЗВПДА ИЗ МАТИЧНИХ КОИГА РПЂЕНИХ, ВЕНЧАНИХ И УМРЛИХ Чиоенице кпје су уписане у извпду су в П П Ш Т А У П Р А В А Какп да пстварим права за... ИЗДАВАОЕ ИЗВПДА ИЗ МАТИЧНИХ КОИГА РПЂЕНИХ, ВЕНЧАНИХ И УМРЛИХ Чиоенице кпје су уписане у извпду су верпдпстпјне и служе кап дпказнп средствп грађанину

Више

ВАЖЕЋИ ТЕКСТ ПРАВИЛНИКА ( Службени гласник РС, бр. 38/17 и 51/17) На пснпву шлана 38. став 8. Закпна п средоем пбразпваоу и васпитаоу ( Службени гласн

ВАЖЕЋИ ТЕКСТ ПРАВИЛНИКА ( Службени гласник РС, бр. 38/17 и 51/17) На пснпву шлана 38. став 8. Закпна п средоем пбразпваоу и васпитаоу ( Службени гласн ВАЖЕЋИ ТЕКСТ ПРАВИЛНИКА ( Службени гласник РС, бр. 38/17 и 51/17) На пснпву шлана 38. став 8. Закпна п средоем пбразпваоу и васпитаоу ( Службени гласник РС, брпј 55/13) и шлана 99. став 3. Закпна п пснпвама

Више

На пснпву шлана 126. став 4. ташка 19. Закпна п пснпвама система пбразпваоа и васпитаоа ("Сл. гласник РС", бр. 88/ даље: Закпн) у вези са шланпм

На пснпву шлана 126. став 4. ташка 19. Закпна п пснпвама система пбразпваоа и васпитаоа (Сл. гласник РС, бр. 88/ даље: Закпн) у вези са шланпм На пснпву шлана 126. став 4. ташка 19. Закпна п пснпвама система пбразпваоа и васпитаоа ("Сл. гласник РС", бр. 88/2017 - даље: Закпн) у вези са шланпм 24. став 2. Закпна п раду ("Сл. гласник РС", бр. 24/2005,

Више

Центар за културу ''Влада Дивљан''

Центар за културу ''Влада Дивљан'' Центар за културу Влада Дивљан Митрппплита Петра бр. 8, Бепград Брпј: ППЈН 3-6/19 Датум: 22.01.2019. гпдине www.ckvladadivljan.rs КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ИЗВПЂЕОА ППЗПРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ ЉУБАВНЕ

Више

На пснпву шлана 24. став 3. ташка а) Закпна п Фпнду и финансираоу защтите живптне средине Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", бр. 1

На пснпву шлана 24. став 3. ташка а) Закпна п Фпнду и финансираоу защтите живптне средине Републике Српске (Службени гласник Републике Српске, бр. 1 На пснпву шлана 24. став 3. ташка а) Закпна п Фпнду и финансираоу защтите живптне средине Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", бр. 117/11, 63/14 и 90/16), шлана 27. Статута Фпнда за защтиту

Више

У складу са одредбама чл. 11. и чл. 12. Закона о удружењима (Службени лист РР. 51/09) на Оснивачкој скупштини одржаној дана, године у Ужи

У складу са одредбама чл. 11. и чл. 12. Закона о удружењима (Службени лист РР. 51/09) на Оснивачкој скупштини одржаној дана, године у Ужи У складу са одредбама чл. 11. и чл. 12. Закона о удружењима (Службени лист РР. 51/09) на Оснивачкој скупштини одржаној дана, 28.12. 2012. године у Ужицу, усвојен је Статут Удружења Унија Студената Ужица

Више

Pravna osnova: Zakon o zaduženju, dugu i garancijama Republike Srpske, Zakon o izvršenju budžeta,

Pravna osnova: Zakon o zaduženju, dugu i garancijama Republike Srpske, Zakon o izvršenju budžeta, РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА УРЕДБА О УСЛОВИМА, ПОСТУПКУ ЕМИСИЈЕ И ЕЛЕМЕНТИМА ПРИМАРНОГ ТРЖИШТА ТРЕЗОРСКИХ ЗАПИСА Бања Лука, фебруар 2011. године На пснпву шлана 21. Закпна п задуживаоу, дугу

Више

САВЕЗ ЗА СИНХРПНП ПЛИВАОЕ СРБИЈЕ Београд, Благоја Паровића 150 ПРАВИЛНИК П МЕДИЦИНСКПЈ ЗАШТИТИ Савеза за синхрпнп пливаое Србије Београд, март 2019

САВЕЗ ЗА СИНХРПНП ПЛИВАОЕ СРБИЈЕ Београд, Благоја Паровића 150 ПРАВИЛНИК П МЕДИЦИНСКПЈ ЗАШТИТИ Савеза за синхрпнп пливаое Србије Београд, март 2019 САВЕЗ ЗА СИНХРПНП ПЛИВАОЕ СРБИЈЕ Београд, Благоја Паровића 150 ПРАВИЛНИК П МЕДИЦИНСКПЈ ЗАШТИТИ Савеза за синхрпнп пливаое Србије Београд, март 2019 На пснпву члана 100. Закпна п сппрту ( Сл. гласник РС,

Више

ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/0

ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/0 ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК 20.03.2014. 38. На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13) и шлана 18. Статута града Приједпра ( Службени

Више

На пснпву члана 18. став 1. и члана 20. став 1. Закпна п Гарантнпм фпнду Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брoj: 50/10), и члана 3

На пснпву члана 18. став 1. и члана 20. став 1. Закпна п Гарантнпм фпнду Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брoj: 50/10), и члана 3 На пснпву члана 18. став 1. и члана 20. став 1. Закпна п Гарантнпм фпнду Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брoj: 50/10), и члана 30. тачка 17. Статута Гарантнпг фпнда Републике Српске,

Више

НАСТАВНИК РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ Наставник разредне наставе 13 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд два разреда 2 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд три раз

НАСТАВНИК РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ Наставник разредне наставе 13 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд два разреда 2 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд три раз НАСТАВНИК РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ Наставник разредне наставе 13 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд два разреда 2 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд три разреда 1 Наставник у кпмбинпванпм пдељеоу пд шетири разреда

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 678-8/15 Датум: 16.07.2015. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нови Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA за признаваое квалификације ппднпсипцима пријава у првпј фази рестриктивнпг ппступка

Више

Универзитет у Новом Саду

Универзитет у Новом Саду Republika Srbija AP Vojvodina Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin, Đure Đakovića bb www.tfzr.uns.ac.rs Tel.023/550-515 faks: 023/550-520 PIB: 101161200 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА

Више

Дел

Дел ОШ Иван Милутиновић Београдски пут 50. 24000 Суботица, тел-факс: 558-063, E-mail:osivanmilutinovic@open.telekom.rs Брпј јавне набавке: 4/2015 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Јавна набавка мале вреднпсти Услуга

Више

ГПДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРПЈ 15 Wеb adresa На пснпву шлана 31. ташке з) Закпна п бучетскпм систему Републике Српске

ГПДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРПЈ 15 Wеb adresa На пснпву шлана 31. ташке з) Закпна п бучетскпм систему Републике Српске ГПДИНА XXII ЧЕТВРТАК 19.12.2013. БРПЈ 15 Wеb adresa www.prijedorgrad.org 143. На пснпву шлана 31. ташке з) Закпна п бучетскпм систему Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске брпј: 121/12),

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ ППШТИНСКА УПРАВА ПРИБПЈ ПРИБПЈ НАБАВКА И ИСППРУКА ДВА ПУТНИЧКА ВПЗИЛА ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА "МИ БРИНЕМП П СТАРИМА" ЗА ППШТИНЕ ПРИБПЈ И ПРИЈЕППЉЕ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ЈАВНА НАБАВКА бр. 06- Рпк за

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 3286-5/15 Датум: 03.03.2015. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Нпви Сад, Булевар цара Лазара 3 ЈАВНА НАБАВКА ДПБАРА ГПРИВП ЗА ВПЗИЛА ПТВПРЕНИ ППСТУПАК ЈН 10/15 ПП Mарт 2015. Гпдине

Више

ИНСТИТУТ ЗА ЗАШТИТУ БИЉА INSTITUTE FOR PLANT PROTECTION И ЖИВОТНУ СРЕДИНУ AND ENVIRONMENT Београд, Србија Belgrade, Republic of Serbia Тео

ИНСТИТУТ ЗА ЗАШТИТУ БИЉА INSTITUTE FOR PLANT PROTECTION И ЖИВОТНУ СРЕДИНУ AND ENVIRONMENT Београд, Србија Belgrade, Republic of Serbia Тео Бепград, 09.03.2015. гпдине Предмет: ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ У ПОСТУПКУ ЈН 1/2015 У Кпнкурснпј дпкументацији за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 (набавка хемијских прпизвпда),

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 3905-7/19 Датум: 22.02.2019. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нпви Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA За јавну набавку услуге УСЛУГА ИЗНАЈМЉИВАОА РАДНИКА У птвпренпм ппступку ЈН 11/19

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 3906-7/19 Дана: 20.02.2019. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ШТАМПЕ И КПВЕРТИРАОА ПБЕЗБЕЂИВАОЕ КПНТИНУИТЕТА ППСЛПВАОА, ЈН 10/19 МВ Фебруар, 2019. гпдине

Више

Страна 229 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРПЈ 17 Датум: гпдине СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППЩТИНЕ КУРЩУМЛИЈА ГПДИНА 2013 БРПЈ 17 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 229 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРПЈ 17 Датум: гпдине СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППЩТИНЕ КУРЩУМЛИЈА ГПДИНА 2013 БРПЈ 17 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 229 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРПЈ 17 Датум: 18.11.2013.гпдине СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППЩТИНЕ КУРЩУМЛИЈА ГПДИНА 2013 БРПЈ 17 КУРШУМЛИЈА Лист излази према пптреби На пснпву шлана 43. Закпна п бучетскпм

Више

Обавеза брпј 1. Објављиваое бучета и Извещтаја п изврщеоу бучета у мащински шитљивпм (птвпренпм) фпрмату Назив пдгпвпрне институције/пргана у саставу

Обавеза брпј 1. Објављиваое бучета и Извещтаја п изврщеоу бучета у мащински шитљивпм (птвпренпм) фпрмату Назив пдгпвпрне институције/пргана у саставу Обавеза брпј 1. Објављиваое бучета и Извещтаја п изврщеоу бучета у мащински шитљивпм (птвпренпм) фпрмату Назив пдгпвпрне институције/пргана у саставу ЈЛС, јавнп предузеће, итд. Е маил адреса Брпј телефпна

Више

ОБРАЗАЦ РЕАЛИЗАЦИЈЕ УГОВОРА/ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА (за период од до године) Ред бр. Опис и Ознака п

ОБРАЗАЦ РЕАЛИЗАЦИЈЕ УГОВОРА/ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА (за период од до године) Ред бр. Опис и Ознака п ОБРАЗАЦ РЕАЛИЗАЦИЈЕ УГОВОРА/ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА (за период од 01.01.2019. до 30.06.2019. године) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Ред бр. Опис и Ознака по ЈРЈН Врста поступка и Број обавјештењ а о додјели

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ПРЕВПЗА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ПРЕВПЗА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ Брпј: 020-30-8/4 Дана: 04.02.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ПРЕВПЗА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 8/19 Нпви Сад, фебруар 2019. гпдине 1/49 На пснпву

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 23669-7/17 Дана: 24.11.2017. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA За набавку дпбара ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ПРПЩИРЕОЕ ППСТПЈЕЋЕГ СТПРИЧ СИСТЕМА ЈН 56/17 МВ Нпвембар, 2017. гпдине Кпнкурсна дпкументација

Више

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 4/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину,

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 4/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 4/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, Бепград ( брпј страна 1-36 ) Бепград, маj 2015. гпдине

Више

Универзитет у Новом Саду

Универзитет у Новом Саду Republika Srbija AP Vojvodina Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin, Đure Đakovića bb www.tfzr.uns.ac.rs Tel.023/550-515 faks: 023/550-520 PIB: 101161200 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ЩТАМПAОЕ УЧБЕНИШКПГ МАТЕРИЈАЛА ПРАКТИК

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ЩТАМПAОЕ УЧБЕНИШКПГ МАТЕРИЈАЛА ПРАКТИК Брпј: 020-30-11/4 Дана: 24.01.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ЩТАМПAОЕ УЧБЕНИШКПГ МАТЕРИЈАЛА ПРАКТИКУМ ИЗ ПРГАНСКЕ ХЕМИЈЕ ТЕПРИЈСКЕ ПСНПВЕ И РАДНА СВЕСКА,

Више

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ НАБАВКА УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА MP 1206 БРПЈ ЈНМВ 23/15 УКУПНП СТРАНА:

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ НАБАВКА УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА MP 1206 БРПЈ ЈНМВ 23/15 УКУПНП СТРАНА: КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ НАБАВКА УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА MP 1206 БРПЈ ЈНМВ 23/15 УКУПНП СТРАНА: 29 ПРЕЧИШЋЕН ТЕКСТ I Нпви Сад, фебруар 2015. гпдине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 4054-7/18 Дана: 23.02.2018. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ - CLIPPING - ЈН 05/18 МВ Фебруар, 2018. гпдине Кпнкурсна дпкументација за јавну набавку мале вреднпсти

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ИНДУСТРИЈЕ, ЕНЕРГЕТИКЕ И РУДАРСТВА НАЦРТ ЗАКОН О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА Бања Лука, мај 2011.

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ИНДУСТРИЈЕ, ЕНЕРГЕТИКЕ И РУДАРСТВА НАЦРТ ЗАКОН О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА Бања Лука, мај 2011. РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ИНДУСТРИЈЕ, ЕНЕРГЕТИКЕ И РУДАРСТВА НАЦРТ ЗАКОН О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА Бања Лука, мај 2011.године Нацрт ЗАКОН О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О

Више

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ППШТИНА БПЈНИК КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА УСЛУГА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ Бр. 404-30/19 Услуга стручнпг надзпра над извпђеоем радпва на дпградои ПУ Ђука Динић у Бпјнику Датум пбјављиваоа: Рпк за дпстављаое

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 6815-7/18 Дана: 04.04.2018. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ - МПБИЛНА ТЕЛЕФПНИЈА- ЈН 12/18 МВ Април, 2018. гпдине 1/ 30 На пснпву шл. 39. и 61. Закпна п јавним

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-48/4 Дана: 24.07.2019. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА РАЧУНАРИ И РАЧУНАРСКА ППРЕМА ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА POLYBIOSKIN -ПТВПРЕНИ ППСТУПАК- (РЕДНИ БРПЈ

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 21898-7/18 Дана: 11.10.2018. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Нпви Сад, Булевар цара Лазара 3 ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ПДРЖАВАОЕ МРЕЖНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ ЈН 33/18 МВ Пктпбар

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТ Брпј: 020-30-50/4 Дана: 24.07.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА POLYBIOSKIN ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТРЕБЕ

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБРА УРЕЂАЈ ЗА ПРЕЧИШЋАВАОЕ ВПДЕ НА БАЗИ РЕВ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБРА УРЕЂАЈ ЗА ПРЕЧИШЋАВАОЕ ВПДЕ НА БАЗИ РЕВ Брпј: 020-30-32/4 Дана: 25.09.2017. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБРА УРЕЂАЈ ЗА ПРЕЧИШЋАВАОЕ ВПДЕ НА БАЗИ РЕВЕРСНЕ ПСМПЗЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ЈНМВ 32/17 Нпви Сад,

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј ЈН: VIII-02 404-22/2018 Б а р а ј е в п КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA ГП

Више

Билтен бр. 1 АРХИСТРАТИГ ПАДОБРАНСКИ КУП Падпбранскп такмичеое у скпку на циљ Лисичији Јарак Бепград мај гпдине (резервни термин 17. -

Билтен бр. 1 АРХИСТРАТИГ ПАДОБРАНСКИ КУП Падпбранскп такмичеое у скпку на циљ Лисичији Јарак Бепград мај гпдине (резервни термин 17. - Билтен бр. 1 АРХИСТРАТИГ ПАДОБРАНСКИ КУП Падпбранскп такмичеое у скпку на циљ Лисичији Јарак Бепград 10. - 12. мај 2019. гпдине (резервни термин 17. - 19. мај 2019 гпдине) Организатпр: Падпбрански клуб

Више

Универзитет у Новом Саду

Универзитет у Новом Саду Republika Srbija AP Vojvodina Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin, Đure Đakovića bb www.tfzr.uns.ac.rs Tel.023/550-515 faks: 023/550-520 PIB: 101161200 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-1673/3 Дана: 21.08.2015. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА НАМЕШТАЈ СТПЛИЦЕ -ОТВОРЕНИ ПОСТУПАК- (ШИФРА: ОПНА-17/15) август, 2015. гпдине Конкурсна документација

Више

Година II Број 8 2. фебруар Године Годишња претплата 108 Сравоиваоем текста Пдлуке п приступаоу изради Плана детаљне регулације дела блпка Царин

Година II Број 8 2. фебруар Године Годишња претплата 108 Сравоиваоем текста Пдлуке п приступаоу изради Плана детаљне регулације дела блпка Царин Година Број 8 2. фебруар 2009. Године Годишња претплата 108 Сравоиваоем текста Пдлуке п приступаоу изради Плана детаљне регулације дела блпка Царина у Спкпбаои, кпја је пбјављена у Службенпм листу ппщтине

Више

Година II Број

Година II Број Година Број 1 1.фебруар 2010. године 1 На пснпву члана 46. став 1. тачка 1. и става 6. истпг члана, члана 47. став 6. Закпна п лпкалним избприма ( Службени гласник РС, брпј 129/07) и члана 127. Статута

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-31/4 Дана: 09.07.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА СПЕКТРПФПТПМЕТАР - ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ППСФ 31/18 jул 2018. гпдине Конкурсна

Више

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА АББЕПВ РЕФРАКТПМЕТАР СА ПРАТЕЋПМ ППРЕМП

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА АББЕПВ РЕФРАКТПМЕТАР СА ПРАТЕЋПМ ППРЕМП Брпј: 020-1693/3 Дана: 17.11.2016. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА АББЕПВ РЕФРАКТПМЕТАР СА ПРАТЕЋПМ ППРЕМПМ ЗА ПДРЕЂИВАОЕ ИНДЕКСА РЕФРАКЦИЈЕ ПРПИЗВПДА НАФТЕ

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-54/4 Дана: 30.10.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБРА УНИВЕРЗАЛНИ МИКСЕР СА ДУПЛИКАТПРСКПМ ППСУДПМ- ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ППУМ 54/18

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-46/7 Дана: 24.09.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБРА УЛТРАСПНИЧНИ ХПМПГЕНИЗЕР - ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ППУХ 46/18 ПРEЧИШЋEН TEКСT

Више

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА МЕШАЛИЦА VORTEX РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА МЕШАЛИЦА VORTEX РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ Брпј: 020-1434/3 Дана: 07.10.2016. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА МЕШАЛИЦА VORTEX РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 23/16 Нпви Сад, пктпбар 2016. гпдине 1/31 На пснпву

Више

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину,

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, Бепград ( брпј страна 1-36 ) Бепград, март 2015. гпдине

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-34/4 Дана: 25.06.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА ДЕНЗИМЕТАР (ХИДРПСТАТИЧКА ВАГА) АУТПМАТСКИ УРЕЂАЈ ЗА ПДРЕЂИВАОЕ ГУСТИНЕ ШИРЕ, ВИНА И ДЕСТИЛАТА,

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-149/2018 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

Брпј: /11 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 7/18 ПР

Брпј: /11 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 7/18 ПР Брпј: 020-30-7/11 Дана: 05.01.2018. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 7/18 ПРЕЧИШЋЕН ТЕКСТ I Нпви Сад, јануар 2018. гпдине 1/54

Више

На пснпву члана 58, став 8 Закпна п кпмуналним дјелатнпстима (``Службени лист ЦГ``, брпј 55/16), члана 45, став 1 тачка 2 и 8 Закпна п лпкалнпј сампуп

На пснпву члана 58, став 8 Закпна п кпмуналним дјелатнпстима (``Службени лист ЦГ``, брпј 55/16), члана 45, став 1 тачка 2 и 8 Закпна п лпкалнпј сампуп На пснпву члана 58, став 8 Закпна п кпмуналним дјелатнпстима (``Службени лист ЦГ``, брпј 55/16), члана 45, став 1 тачка 2 и 8 Закпна п лпкалнпј сампуправи (``Службени лист РЦГ``, брпј 42/03, 28/04, 75/05,

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ ЗА КYOCERA ШТАМПАЧЕ И ФПТПКППИР

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ ЗА КYOCERA ШТАМПАЧЕ И ФПТПКППИР Брпј: 020-30-23/4 Дана: 22.02.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ ЗА КYOCERA ШТАМПАЧЕ И ФПТПКППИРЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 23/19 Нпви Сад, фебруар 2019.

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-148/2018 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

П Р А В И Л Н И К Такмичеоа за НАЦИОНАЛНУ ГЕОГРАФСКУ ОЛИМПИЈАДУ Члан 1. Наципнална гепграфска плимпијада је такмичеое ученика средоих шкпла из п

П Р А В И Л Н И К Такмичеоа за НАЦИОНАЛНУ ГЕОГРАФСКУ ОЛИМПИЈАДУ Члан 1. Наципнална гепграфска плимпијада је такмичеое ученика средоих шкпла из п П Р А В И Л Н И К Такмичеоа за НАЦИОНАЛНУ ГЕОГРАФСКУ ОЛИМПИЈАДУ 2018. Члан 1. Наципнална гепграфска плимпијада је такмичеое ученика средоих шкпла из пбласти Гепграфије. На пвпм такмичеоу мпгу да учествују

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГА АНГАЖПВАОА ВПЗИЛА СА ВПЗАЧЕМ, Р

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГА АНГАЖПВАОА ВПЗИЛА СА ВПЗАЧЕМ, Р Брпј: 020-30-24/4 Дана: 01.03.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГА АНГАЖПВАОА ВПЗИЛА СА ВПЗАЧЕМ, РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 24/19 Нпви Сад, фебруар 2019.

Више

ПРПГРАМ ППСЛПВАОА ЈАВНПГ КПМУНАЛНПГ ПРЕДУЗЕЋА ВПДПКАНАЛ СПМБПР ЗА ГПДИНУ Ппслпвнп име.: ЈКП ВПДПКАНАЛ СПМБПР Седищте: СПМБПР, Белпг гплуба бр.5

ПРПГРАМ ППСЛПВАОА ЈАВНПГ КПМУНАЛНПГ ПРЕДУЗЕЋА ВПДПКАНАЛ СПМБПР ЗА ГПДИНУ Ппслпвнп име.: ЈКП ВПДПКАНАЛ СПМБПР Седищте: СПМБПР, Белпг гплуба бр.5 ПРПГРАМ ППСЛПВАОА ЈАВНПГ КПМУНАЛНПГ ПРЕДУЗЕЋА ВПДПКАНАЛ СПМБПР ЗА 2017. ГПДИНУ Ппслпвнп име.: ЈКП ВПДПКАНАЛ СПМБПР Седищте: СПМБПР, Белпг гплуба бр.5 Претежна делатнпст: 3600 - СКУПЉАОЕ, ПРЕШИЩЋАВАОЕ И

Више

На основу члана 53

На основу члана 53 РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА Н а ц р т З А К П Н П ПРИВАТИЗАЦИЈИ ДРЖАВНИХ СТАНПВА Баоа Лука, мај 2011. гпдине Н а ц р т З А К П Н П ПРИВАТИЗАЦИЈИ ДРЖАВНИХ СТАНПВА I - ПСНПВНЕ ПДРЕДБЕ Члан 1. (1)Овим закпнпм

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-49/4 Дана: 24.07.2019. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБРА ЛАБПРАТПРИЈСКИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА ''POLYBIOSKIN'' - ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ

Више

Република Србија Аутономна покрајина Војводина ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА ИНФОРМАТОР О ШЕСТОЈ ЕМИСИЈИ ОБВЕЗНИЦА АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕ Нови Сад, децемба

Република Србија Аутономна покрајина Војводина ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА ИНФОРМАТОР О ШЕСТОЈ ЕМИСИЈИ ОБВЕЗНИЦА АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕ Нови Сад, децемба Република Србија Аутономна покрајина Војводина ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА ИНФОРМАТОР О ШЕСТОЈ ЕМИСИЈИ ОБВЕЗНИЦА АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕ Нови Сад, децембар 2015. године Садржај 1. Оснпвне инфпрмације п хартијама

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 24080-7/18 Дана: 24.10.2018. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Нпви Сад, Булевар цара Лазара 3 КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ПБНПВА VMware ПСНПВНЕ ППДРШКЕ И ПРЕТПЛАТНИЧКПГ

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - НАМЕШТАЈ ЗА ППРЕМАОЕ ПРПСТПРИЈА ФАКУ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - НАМЕШТАЈ ЗА ППРЕМАОЕ ПРПСТПРИЈА ФАКУ Брпј: 020-30-67/4 Дана: 26.11.2018. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - НАМЕШТАЈ ЗА ППРЕМАОЕ ПРПСТПРИЈА ФАКУЛТЕТА, РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 67/18 Нпви Сад, нпвембар

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛ СА УСЛУГПМ ШТАМПЕ Р

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛ СА УСЛУГПМ ШТАМПЕ Р Брпј: 020-30-27/4 Дана: 20.03.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛ СА УСЛУГПМ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 27/19 Нпви Сад, март 2019. гпдине

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 2

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 2 Брпј: 020-30-22/4 Дана: 01.03.2019.гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 22/19 Нпви Сад, март 2019. гпдине 1/34 На пснпву шлана

Више

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА 2015 КОНКУРСНА Специјална бплница»свети САВА«СРБ - 11000 Бепград, Немаоина бр.2 тел/фах: 011/2066-800; 011/6642-014 ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА ДОБАРА ОТВОРЕНИ ПОСТУПАК КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА - јавна

Више

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА Број набавке:1.1.22.-2016 - I. НАСЛПВНА СТРАНА - На пснпву шлана 2. Правилника п пбавезним елементима кпнкурсне дпкументације у ппступцима јавних набавки и нашину дпказиваоа испуоенпсти услпва ( Сл. гласник

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ЈУЛ 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 2. став 3. тачка 5), члана 4. и члана 9. став 7. Зак

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ЈУЛ 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 2. став 3. тачка 5), члана 4. и члана 9. став 7. Зак СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 16 17.ЈУЛ 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 2. став 3. тачка 5), члана 4. и члана 9. став 7. Закона о комуналним делатностима (''Сл. гласник РС'',

Више

Бољевац, 28. децембар године Година XI број 40 ОПШТИННСКО ВЕЋЕ 1 Решење о измени Решења о оснивању Савета за координацију по

Бољевац, 28. децембар године   Година XI број 40 ОПШТИННСКО ВЕЋЕ 1 Решење о измени Решења о оснивању Савета за координацију по Бољевац, 28. децембар 2018. године www.boljevac.org.rs Година XI број 40 ОПШТИННСКО ВЕЋЕ 1 Решење о измени Решења о оснивању Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима територије

Више

ПБРАЗАЦ ПРИХПДА ЗА КПМУНАЛНУ ТАКСУ ПДЈЕЉЕОЕ ЗА СТАМБЕНП КПМУНАЛНЕ ППСЛПВЕ Редни брпј НАЗИВ И ВРСТА ПРИХПДА 1. Кпмунална такса на истакнуту фирму 72231

ПБРАЗАЦ ПРИХПДА ЗА КПМУНАЛНУ ТАКСУ ПДЈЕЉЕОЕ ЗА СТАМБЕНП КПМУНАЛНЕ ППСЛПВЕ Редни брпј НАЗИВ И ВРСТА ПРИХПДА 1. Кпмунална такса на истакнуту фирму 72231 ПБРАЗАЦ ПРИХПДА ЗА КПМУНАЛНУ ТАКСУ ПДЈЕЉЕОЕ ЗА СТАМБЕНП КПМУНАЛНЕ ППСЛПВЕ Редни брпј НАЗИВ И ВРСТА ПРИХПДА 1. Кпмунална такса на истакнуту фирму 722312 ПРППИСИ ЗА УТВРЂИВАОЕ ПБАВЕЗЕ ПЛАЋАОА КПМУНАЛНЕ ТАКСЕ

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ НАМЕШТАЈ ПП МЕРИ РЕДНИ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ НАМЕШТАЈ ПП МЕРИ РЕДНИ Брпј: 020-30-38/4 Дана: 20.06.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ НАМЕШТАЈ ПП МЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 38/19 Нпви Сад, јун, 2019. гпдине

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII /2019 Б а р а

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII /2019 Б а р а РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-85/2019 Б а р а ј е в п Кпнкурсна дпкументација за јавну набавку радпва

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј : VIII-02 404-68/2019 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

Пснпвна музишка щкпла «Вук Карачић» Лпзница ШКОЛСКИ РАЗВОЈНИ ПЛАН 2015/ /20 Лпзница, јун

Пснпвна музишка щкпла «Вук Карачић» Лпзница ШКОЛСКИ РАЗВОЈНИ ПЛАН 2015/ /20 Лпзница, јун Пснпвна музишка щкпла «Вук Карачић» Лпзница ШКОЛСКИ РАЗВОЈНИ ПЛАН 2015/16 2019/20 Лпзница, јун 2016. 1 Основни подаци о школи Истпријат Оснпвна музишка щкпла Вук Карачић у Лпзници је институција кпја се

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - ЛАБПРАТПРИЈСКИ НАМЕШТАЈ I РЕДНИ БРПЈ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - ЛАБПРАТПРИЈСКИ НАМЕШТАЈ I РЕДНИ БРПЈ Брпј: 020-30-39/4 Дана: 27.06.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - ЛАБПРАТПРИЈСКИ НАМЕШТАЈ I РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 39/19 Нпви Сад, јун, 2019. гпдине 1/33

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј : VIII-02 404-18/2019 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 737-12/15 Датум: 26.06.2015. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нови Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA за признаваое квалификације ппднпсипцима пријава у првпј фази рестриктивнпг ппступка

Више