ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске бр. 101/04, 42/05, 118/05 и

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске бр. 101/04, 42/05, 118/05 и"

Транскрипт

1 ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске бр. 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13) и шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а брпј: 2/13 и 6/13 ), Скупщтина Града а, на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела је п измјени и дппуни Пдлуке п прихватаоу дпнатпрских средстава Eврппске Уније из ИПА фпндпва за реализацију прпјекта снабдјеваоа впдпм и канализације у Граду у Члан 1. Наслпв : ПДЛУКА П ПРИХВАТАОУ ДПНАТПРСКИХ СРЕДСТАВА ЕВРППСКЕ УНИЈЕ ИЗ ИПА ФПНДПВА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРПЈЕКТА СНАБДЈЕВАОА ВПДПМ И КАНАЛИЗАЦИЈЕ У ГРАДУ ПРИЈЕДПРУ се мијеоа и гласи: ПДЛУКА П ПРИХВАТАОУ ГРАНТ СРЕДСТАВА ПП ПРПЈЕКТУ ВПДПВПД И КАНАЛИЗАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА СУФИНАНСИРАОЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ПРПЈЕКТА СНАБДЈЕВАОЕ ВПДПМ И КАНАЛИЗАЦИЈЕ ППШТИНЕ ПРИЈЕДПР У ГРАДУ ПРИЈЕДПРУ. Члан 2. Члан I се мијеоа и гласи: БРПЈ 3 Wеb adresa Прихватају се грант средства пп Прпјекту Впдпвпд и канализација Републике Српске за суфинансираое реализације Прпјекта,,Снабдјеваое впдпм и канализације ппщтине у Граду у у изнпсу дп ,00 ЕУР. Члан 3. Члан II мијеоа се и гласи: Пвлащћује се Градпнашелник Града а да дпнесе Пдлуку п прихватаоу грант средстава пп ппјединашним прпјектима према пптврдама ДЕУ. Пвлащћује се Градпнашелник Града а да пптпище Угпвпр п пренпсу грант средстава пп Прпјекту између Владе Републике Српске Министарства финансија и Града а. Члан 4. Члан IV: ријеш дпнатпрска мијеоа се у ријеш грант. Члан 5. Члан V мијеоа се и гласи: Грант средства реализују се путем Еврппске инвестиципне банке у складу са оеним важећим прпцедурама. Члан 6. Члан VI мијеоа се и гласи:

2 Страна 80 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 Град ће за сваки ппјединашни угпвпр п извпђеоу радпва, и пптврде ДЕУ за пслпбађаое гранта пд ппреза на дпдату вриједнпст, пптписивати ппјединашне угпвпре п прихватаоу гранта са Министарствпм финансија. Члан 7. У псталпм дијелу Пдлука пстаје непрпмјеоена. Члан 8. Задужује се Пдјељеое за финансије да припреми приједлпг прешищћенпг текста пве Пдлуке и дпстави Кпмисији за прпписе ради утврђиваоа прешищћенпг текста и пбјаве у Службенпм гласнику Града а Члан 9. Пва Пдлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у,,службенпм гласнику Града а Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК 53. На пснпву шлана 59. и 62. Закпна п задуживаоу, дугу и гаранцијама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 71/12), шлана 30. Закoна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј:101/04, 42/05, 118/05 и 98/13 ) и шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13 и 6/13), Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј гпдине, дпнијела је п задужеоу Града а ради реализације прпјеката у пбласти кпмуналне инфраструктуре I Пвпм пдлукпм задужује се Град, ради реализације прпјеката у пбласти кпмуналне инфраструктуре на ппдрушју Града а у изнпсу пд КМ (Слпвима: тримилипнадвијестптинехиљадакпнвертиби лних марака). II Кредитна средства из ташке I усмјериће се за намјене какп слиједи: 1. Изградоу и рекпнструкцију путне мреже пп Прпграму Града а за 2014.гпдину Изградоа пијаце на Пећанима КМ КМ III Средства из ташке I пве пдлуке за кпја се задужује Град, пбезбиједиће се дугпрпшним банкарским кредитпм уз следеће услпве: 1. Каматна стппа дп 7,323%, 2. Трпщкпви пбраде захтјева дп КМ, 3. Рпк птплате: 10 (десет гпдина), 4. Птплата кредита врщиће се из редпвних средстава бучета Града а пп плану бучета за текућу гпдину, а у складу са Закпнпм п бучетскпм систему Републике Српске, 5. Ппстпјећи прпценат задуженпсти Града а у 2014 гпдини без кредита из става 1. пве Пдлуке је 9,13%, 6. Прпценат задуженпсти Града Приједпар у гпдини са кредитпм из става 1. пве Пдлуке је 10,15%, 7. Псигураое птплате: мјенице и бјанкп пптписани вирмани пп трансакципнпм рашуну Града а, у складу са банкарскпм прпцедурпм пбезбјеђеоа птплате кредита, 8. Перипд ампртизације капиталних инвестиција кпје се финансирају из задужеоа пп пвпм кредиту су: - Изградоу и рекпнструкцију путне мреже пп Прпграму Града а за гпдину... - Изградоу пијаце на Пећанима гпдина 77 гпдина IV Пвлащћује се Градпнашелник а да у слушају пптребе, мпже пренпсити средства са једнпг прпјекта на други, с тим да не дпвпди у питаое оихпвп

3 Страна 81 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 изврщеое и п тпме на првпј нареднпј сједници пбавијести Скупщтину Града а. V Пва пдлука ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 Датум: гпд. ПРЕДСЈЕДНИК Сеад Јакуппвић, с.р. 54. На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске брпј: 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13) и шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града a брпј: 2/13 и 6/13 ), Скупщтина Града а, на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела је o висини накнада за рад пдбпрника у Скупщтини Града а и шланпва сталних радних тијела Скупщтине Града Члан 1. Пвпм пдлукпм утврђује се висина накнаде за рад пбпрника у Скупщтини Града а у вези са врщеоем пдбпрнишке функције. Пва пдлука примјеоује се и на шланпве Сталних радних тјела Скупщтине Града а кпји нису пдбпрници. Члан 2. Правп на пснпву пве пдлуке припада пдбпрницима пд дана кпнституисаоа Скупщтине Града и траје све дп разрјещеоа у складу са Закпнпм и Статутпм Града а. Члан 3. Накнада за рад пдбпрника Скупщтине Града а утврђује се мјесешнп у висини пд 571,00 КМ. Члан 4. Накнада за рад шланпва Сталних радних тијела кпје пбразује Скупщтина Града а, а кпји нису пдбпрници утврђује се мјесешнп у висини пд 114,00 КМ. Члан 5. Накнада из шлана 2. пве пдлуке неће се исплаћивати предсједнику и пптпредсједнику Скупщтине Града пбзирпм да ту функцију пбављају прпфесипналнп, пднпснп имају заснпван радни пднпс у Скупщтини Града а. Члан 6. Ппслпве у вези исплате накнаде врщи Пдјељеое за финансије Градске управе, пп налпгу секретара Скупщтине Града, а на пснпву службене евиденције, најкасније дп 5-пг у мјесецу за претхпдни мјесец. Пбзирпм да се висина пдбпрнишке накнаде утврђује у висини дп 65% прпсјешне нетп плате исплаћене у Градскпј управи за претхпдну гпдину, задужуује се Пдјељеое за финансије да пп службенпј дужнпсти прати прпсјешну нетп плату у Градскпј управи за претхпдну гпдину и на пснпву тпг прпсјека и службене евиденције исплаћује накнаду у наредним гпдинама. Накнада за рад шланпва Сталних радних тијела кпје пбразује Скупщтина Града, утврђује се у висини дп 20% пд утврђене накнаде за рад пдбпрника. Члан 7. Данпм ступаоа на снагу пве пдлуке престаје да важи Пдлука п висини накнаде за рад пдбпрника Скупщтине ппщтине и шланпва сталних радних тијела Скупщтине ппщтине брпј: /09 пд гпдине ( Службени гласник ппщтине, брпј: 7/09). Члан 8. Пва Пдлука ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а а примјеоује се пд гпдине. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК Датум: гпд. Сеад Јакуппвић, с.р.

4 Страна 82 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/ На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник РС брпј: 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13) и шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а брпј: 2/13 и 6/13), Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела је п критеријумима, нашину и ппступку расппдјеле средстава за прпјекте младих кпји се финансирају и суфинансирају средствима бучета Града а Члан 1. Пвпм Oдлукпм утврђују се критеријуми, нашин и ппступак расппдјеле бучетских средстава Града а, намјеоених за прпјекте младих. Члан 2. Средства из шлана 1. пве Пдлуке дпдјељују се: пмладинским прганизацијама, фпндацијама кпје раде за младе, нефпрмалним групама младих (уз административну ппдрщку пмладинских прганизација регистрпваних у Бпсни и Херцегпвиниј, са сједищтем на ппдрушју Града а ) Члан 3. (1) Средства се дпдјељују на пснпву Јавнпг кпнкурса кпји пбјављује Градпнашелник Града а, на приједлпг Пдјељеоа за друщтвене дјелатнпсти. (2) Јавни кпнкурс за расппдјелу средстава из шлана 1. пве Пдлуке пбјављује се у средствима јавнпг инфпрмисаоа и на службенпј wеb-страници Града а. (3) Јавни кпнкурс за расппдјелу средстава траје 15 дана пд дана пбјављиваоа у средствима јавнпг инфпрмисаоа. (4) Припритетне пбласти за прпјекте биће наведене у Јавнпм кпнкурсу. Члан 4. (1) Пдабир прпјеката за финансираое средствима Бучета Града а врщи Комисија, кпју именује Градпнашелник Града а. (2) Кпмисију шине предсједник и шетири шлана. Два шлана Кпмисије именују се из реда службеника Пдјељеоа за друщтвене дјелатнпсти, један шлан из реда службеника Пдјељеоа за финансије, један шлан из реда шланпва Кпмисије за младе (пдбпрник у Скупщтини Града), један шлан из реда представника пмладинских прганизација. Пмладинска прганизација шији је шлан у Кпмисији нема правп кандидпвати прпјекте. (3) Струшне и административнп-технишке ппслпве за пптребе Кпмисије пбављаће Пдјељеое за друщтвене дјелатнпсти. Члан 5. (1) Субјекти из шлана 2. пве Oдлуке ппднпсе пријаву Кпмисији на пбјављени Jавни кпнкурс. (2) Пријава треба да садржи сљедеће: a) За пмладинске прганизације и фпндације кпје раде за младе: - пппуоен пријавни пбразац, - рјещеое п регистрацији (пвјерена кппија), - увјереое п ппрескпј регистрацији (пвјерена кппија), - трансакцијски рашун (кппија угпвпра са банкпм или пптврда банке), - прпјекат кпјим удружеое/фпндација аплицира за дпдјелу средстава (јасна дефиниција циљева и циљне групе; пшекивани резултати; детаљна спецификација трпщкпва; временски план прпвпђеоа активнпсти; нашин праћеоа реализације прпјекта; пдрживпст прпјекта; нашин инфпрмисаоа јавнпсти п тпку реализације прпјекта), - биланс стаоа и биланс успјеха за прптеклу гпдину (пвјерена кппија), - за прпјекте кпји се прпвпде у щкплама дпставити писану сагласнпст директпра щкпле, пднпснп надлежнпг министарства.

5 Страна 83 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 б) За нефпрмалне групе: - пппуоен пријавни пбразац, - прпјекат кпјим нефпрмална група аплицира за дпдјелу средстава (циљеви, циљна група, активнпсти, пшекивани резултати, детаљна спецификација трпщкпва, временски план прпвпђеоа активнпсти, нашин праћеоа реализације, нашин инфпрмисаоа јавнпсти п тпку реализације прпјекта), - рјещеое п регистрацији пмладинске прганизације са ппдрушја Града а, кпја даје административну ппдрщку (пвјерена кппија), - трансакцијски рашун пмладинске прганизације кпја даје административну ппдрщку (кппија угпвпра са банкпм или пптврда банке), - партнерски угпвпр нефпрмалне групе и пмладинске прганизације, - кратак ппис нефпрмалне групе са ппдацима п претхпднп реализпваним прпјектима - за прпјекте кпји се прпвпде у щкплама дпставити писану сагласнпст директпра и надлежнпг министарства, пп дпбијаоу прпјекта, али прије прпвпђеоа. (3) Апликант мпже тражити укупан изнпс вриједнпсти прпјекта или дип недпстајућих средстава, щтп је дужан назнашити у захтјеву. (4) Апликант мпже аплицирати непгранишеним брпјем прпјеката, те мпже бити ппдржанп вище оегпвих прпјеката. (5) Укпликп апликант кпјем су дпдјељена средства пп Јавнпм кпнкурсу за претхпдну гпдину, није дпставип извјещтај из шлана 13. пве Пдлуке, не мпже ушестпвати у расппдјели средстава за текућу гпдину. Члан 6. Пријавни пбразац ппднпси пвлащтенп лице апликанта и садржи: назив прпјекта, пуни назив апликанта (сједищте, адреса, телефпн, е-mail), пблик, датум, брпј и мјестп регистрације (за удружеоа и фпндације), брпј трансакцијскпг рашуна, име и презиме пдгпвпрне пспбе за прпвпђеое прпјекта кратак ппис апликанта (мисија, визија, ппдрушје дјелпваоа), пбласт на кпју се прпјекат пднпси и ппис кпнкретнпг прпблема кпји се рјещава, прпвпђеоем прпјекта, вриједнпст прпјекта и дип кпји се тражи из Бучета Града а, псталп ( дпдатне инфпрмације п прпјекту ) Члан 7. Јавни кпнкурс за финансираое и суфинансираое прпјеката средствима из бучета Града а, биће пбјављени у листу Кпзарски вјесник и на web-страници Града а. Пријаве са дпкументацијпм ппднпсе се у затвпренпј кпверти на прптпкпл Града а, са назнакпм Кпмисија за дпдјелу средстава за младе, са наведенпм адреспм, лишнп или ппщтпм. Прпјекат мпра да садржи све ташке из шлана 6.пве Пдлуке,а пбразац прпјекта биће пбјављен на web сајту Града а и дпступан у Пдјељеоу за друщтвене дјелатнпсти. Члан 8. Кпмисија из шлана 4. пве Пдлуке, врщи пдабир прпјеката,сашиоен у складу са сљедећим критеријима. a) Ппзитивни критерији: Да се прпјекат прпвпди на ппдрушју града а и да се пднпси на све категприје младих; Да је исппщтпвана прпцедура за писаое прпјекта; Да је јаснп дефинисана циљна група и да пбухвата већи брпј кприсника услуга, са једнаким квалитетпм исппруке; Да су пшекивани резултати реални, пствариви и мјерљиви;

6 Страна 84 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 Да је бучет реалан и у складу са активнпстима; Да млади прпвпде све активнпсти или дип оих; Да кап фпкус има људска права, демпкратију, рпдну равнпправнпст, рад са младима; Да ангажује или има кап циљну групу маргинализпване групе (нпр. пспбе са ппсебним пптребама, наципналне маоине и сл.). б) Елиминатпрни критериуми: Прпјекат није дпстављен у назнашенпм рпку; Ппстпје фпрмални недпстатци (непптпуна или неташна дпкументација); Нису дпстављени извјещтаји п утрпщку средстава за прпјекте из претхпдне гпдине, финансираних пд стране Града а (финансијски и наративни); Све активнпсти се дпгађају ван Града а; Пријавни пбразац није пппуоен у пптпунпсти; Прпјектпм се ппдржава рад пплитишке странке; Недпстају кљушне инфпрмације п прпјекту; Прпјекат не прпмпвище рад са младима, пмладинску пплитику, вплпнтеризам; Није дпстављена пвјерена фптпкппија заврщнпг рашуна за претхпдни перипд, пд надлежнпг пргана. Члан 9. (1) За пцјену прпјеката на пснпву ппзитивних критеријума кпристи се скала пд 1 дп 5 бпдпва, за сваки пд критеријума. (2) Сваки шлан Кпмисије дпдјељује бпдпве за сваки пд критеријума ппјединашнп. Кпнашна пцјена представља збир бпдпва свих шланпва Кпмисије. (3) Укпликп се шланпви Кпмисије не усагласе пкп некпг пд елиминатпрних критеријума, кпнашна пдлука дпнпси се на пснпву већине гласпва свих шланпва. (4) Кпмисија уписује кпнашну пцјену свакпг прпјекта на Обрасцу за Комисију. Члан 10. Пбразац за Кпмисију садржи: а) Назнаку ппдржава ли се прпјекат у цјелини или самп један оегпв дип (дефинисати дип прпјекта); б) Пцјену прпјекта на пснпву скале пцјеоиваоа пп критеријумима из шлана 9. пве Пдлуке, кпју пппуоавају шланпви Кпмисије; в) Назнаку да се прпјекат пдбија (у слушају да нису испуоени критериумји); г) Рубрику са пбразлпжеоем пдбијаоа прпјекта (у слушају пдбијаоа); д) Рубрику Псталп, за дпдатна мищљеоа и пбразлпжеоа везана за прпјекат (шије врједнпваое није прпписанп у критеријумима, а важна су за Кпмисију); ђ) Пптписе предсједника и свих шланпва Кпмисије. Члан 11. (1) Кпмисија дпнпси приједлпг Одлуке о расподјели средстава, рукпвпдећи се пцјенпм прпјекта на пснпву критерија прпписаних у шлану 8. пве Пдлуке.У слушају да два или вище прпјеката дпбију исти брпј бпдпва, а распплпжива средства нису дпвпљна за оихпвп финансираое, Кпмисија већинпм гласпва врщи пдабир прпјеката за финансираое. (2) Кпмисија је дужна припремити приједлпг Одлуке о расподјели средстава и дпставити га Градпнашелнику, у рпку пд 30 дана пд истека Јавнпг ппзива за ппднпщеое прпјеката. (3) Пдлуку п расппдјели средстава из става (2) пвпг шлана дпнпси Градпнашелник и биће пбјављена на службенпј wеb-страници Града а, а у писанпм пблику дпстављена свакпм апликанту ппјединашнп.

7 Страна 85 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 Члан 12. (1) Накпн дпнпщеоа Одлуке о расподјели средстава, Градпнашелник Града закљушује угпвпре са субјектима из шлана 2. пве Пдлуке, кпји садржи права, пбавезе и пдгпвпрнпсти, нашин праћеоа прпвпђеоа прпјекта, намјенскпг трпщеоа средстава, те елементе наративнпг и финансијскпг извјещтаваоа п прпвпђеоу прпјекта. (2) Средства ће бити дпзнашена накпн пптписиваоа угпвпра, једнпкратнп или у ратама, у складу са динамикпм пуоеоа Бучета Града а. Члан 13. Апликанти кпјима су дпдјељена средства ппднпсе наративни и финансијски извјещтај п прпвпђеоу прпјекта Пдјељеоу за друщтвене дјелатнпсти, 30 дана накпн прпвпђеоа прпјекта, а најкасније дп краја календарске гпдинe. Члан 14. Ступаоем на снагу пве Пдлуке престаје да важи Пдлука п критеријумима, нашину и ппступку расппдјеле средстава за прпјекте младих кпји се финансирају и суфинансирају средствима Бучета Града а,брпј : /11 пд гпдине ( Службени гласник ппщтине брпј: 6/11). Члан 15. Пдлука ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК 56. На пснпву шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј : 2/13) и шлана 145. Ппслпвника Скупщтине Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13) разматрајући Извјещтај п раду Фпндације за развпј за 2013.гпдину, Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела je ЗАКЉУЧАК 1. Усваја се Извјещтај п раду Фпндације за развпј за 2013.гпдину. 2. Пвај Закљушак ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК, 57. На пснпву шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј : 2/13) и шлана 145. Ппслпвника Скупщтине Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13) разматрајући Извјещтај п раду Агенције за екпнпмски развпј Града а ПРЕДА- ПД за 2013.гпдину, Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела je ЗАКЉУЧАК 1. Усваја се Извјещтај п раду Агенције за екпнпмски развпј Града а ПРЕДА-ПД за 2013.гпдину. 2. Пвај Закљушак ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК, Датум: гпд. Сеад Јакуппвић, с.р. 58. На пснпву шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј : 2/13) и шлана 145. Ппслпвника Скупщтине Града

8 Страна 86 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13) разматрајући Инфпрмацију п реализацији Прпграма кприщћеоа средстава за ппдстицај у предузетнищтву, малим и средоим предузећима у 2013.гпдини, Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела je ЗАКЉУЧАК 1. Усваја се Инфпрмацијa п реализацији Прпграма кприщћеоа средстава за ппдстицај у предузетнищтву, малим и средоим предузећима у 2013.гпдини. 2. Пвај Закљушак ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК, Датум: гпд. Сеад Јакуппвић, с.р. 59. На пснпву шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј : 2/13) и шлана 145. Ппслпвника Скупщтине Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13) разматрајући Инфпрмацију п реализацији Пперативнпг плана дпбре управе у пбласти впда и защтите живптне средине на ппдрушју Града а за гпдину, Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела je ЗАКЉУЧАК 1. Усваја се Инфпрмација п реализацији Пперативнпг плана дпбре управе у пбласти впда и защтите живптне средине на ппдрушју Града а за 2013.гпдину. 2. Пвај Закљушак ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК, 60. На пснпву шлана 18. Статута Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј : 2/13) и шлана 145. Ппслпвника Скупщтине Града а прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13) разматрајући Прпцјену угрпженпсти пд елементарних неппгпда и других несрећа на ппдрушју Града а, Скупщтина Града а на XVI сједници пдржанпј дана гпдине, дпнијела je ЗАКЉУЧАК 1. Усваја се Прпцјена угрпженпсти пд елементарних неппгпда и других несрећа на ппдрушју Града а. 2. Пвај Закљушак ступа на снагу данпм пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК, 61. РЕФЕРАТИ ИЗ ИМПВИНСКП ПРАВНЕ ПБЛАСТИ На пснпву пдредаба шлана 13. Закпна п узурпацији ( Службени гласник Републике Српске, брпј. 70/06), шлана 18. Статута Града a прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. Ппслпвника Скупщтине Града a прешищћен текст ( Службени гласник Града a,

9 Страна 87 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 брпј: 2/13), Скупщтина Града a на XVI сједници, пдржанпј гпдине, дпнијела је П Д Л У К У п утврђиваоу губитка статуса јавнп дпбрп I Утврђује се да је изгубилп статус јавнп дпбрп неппкретнпст у ппщтпј упптреби, следеће земљищте: Према ппдацима земљищне коиге пзнашенп са: - к.ш.бр.73/2, градилищте у ппврщини пд 521 м2, уписанп у зк.ул.бр.54 к.п. СП Ракелићи, кап јавнп дпбрп дпбрп у ппщтпј упптреби пут. Према ппдацима катастарскпг пперата земљищта пзнашенп са: -к.ш.бр. 2077/2, зв. Дпм здравља у ппврщини пд 521 м2 уписанп у пл.бр. 42 к.п Ракелићи, кап дпбрп у ппщтпј упптреби путеви. II У земљищним коигама за к.п. СП Ракелићи, кап и у катастарскпм пперату земљищта за к.п. Ракелићи, брисаће се изврщени упис на земљищту из ташке 1. пве пдлуке кап некретнина уписана кап јавнп дпбрп, пднпснп кап дпбрп у ппщтпј упптреби путеви, а наведенп земљищте ће се уписати са правпм свпјине и ппсједа у кприст Града. III Oва пдлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града a. а прешищћен текст ( Службени гласник Града а,брпј: 2/13), Скупщтина града а на XVI сједници, пдржанпј гпдине, дпнијела је п псниваоу права грађеоа I Пдпбрава се псниваое права грађеоа у кприст Мипдранке Јевтић из Гпроих Расаваца, ради стамбенпг збриоаваоа спцијалнп угрпжене ппрпдице и изградоу мпнтажнпг стамбенпг пбјекта, на земљищту пзнашенпм кап к.ш.бр.1736/2, звана Дплина, оива 5 класе, у ппврщини пд м 2, К.П. Расавци. II Даје се сагласнпст Градпнашелнику Града а да у циљу регулисаоа међуспбних права и пбавеза угпвпрних страна, у складу са пдредбама шлана 286. Закпна п стварним правима («Службени гласник Републике Српске», бр: 124/08), закљуши Угпвпр п псниваоу права грађеоа у кприст физишкпг лица, у складу са пдредбама ташке 1. пве пдлуке. III Правп грађеоа се пснива без накнаде, на временски перипд пд 100 гпдина, рашунајући пд дана закљушеоа угпвпра п псниваоу права грађеоа. IV Пва пдлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града а. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК * * * На пснпву пдредаба шлана 286. Закпна п стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 124/08, 58/09, 95/11), шлана 18. Статута града а - прешищћен текст ( Службени гласник Града а, брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. Ппслпвника Скупщтине Града Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК Датум: гпд. Сеад Јакуппвић,с.р. * * * На пснпву пдредаба шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13), шлана 18. Статута града a прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. Ппслпвника Скупщтине Града

10 Страна 88 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 a прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13), Скупщтина Града а на XVI сједници, пдржанпј гпдине, дпнијела је п куппвини земљищта I Пдпбрава се куппвина земљищта ради пбезбјеђеоа услпва за изградоу приступнпг пута мпсту прекп ријеке Сане, кпји спаја насеља Нищтавци Пејићи и тп земљищта кпје је пзнашенп са: Према ппдацима катастарскпг пперата неппкретнпсти пзнашенп са: - к.ш.бр. 38/2, зв.чардак, оива 3.класе у ппврщини пд 385 м2, уписане у лист неппкретнпсти брпј 277 к.п. Нищтавци, кап свпјина Бпгунпвић Милана Драгана са дијелпм 1/1. II Даје се сагласнпст Градпнашелнику Града а да у циљу регулисаоа међуспбних права и пбавезе угпвпрних страна, закљуши купппрпдајни угпвпр п куппвини земљищта пписанпг у ташки 1. пве пдлуке, пп цијени пд 7.000,00 KM, кпја цијена је утврђена у Елабпрату п прпцјени вриједнпсти, пвлащтенпг судскпг вјещтака ппљппривредне струке. III Пва пдлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града a. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК * * * На пснпву пдредаба шлана 348. Закпна п стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, брпј:124/08, 58/09 и 95/11), шлана 4. Правилника п ппступку јавнпг кпнкурса за распплагаое неппкретнпстима у свпјини Републике Српске и јединица лпкалне сампуправе ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 20/12), шлана 18. Статута Града a - прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. Ппслпвника Скупщтине Града a - прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13), Скупщтина Града a на XVI сједници, пдржанпј гпдине, дпнијела је п нашину и услпвима прпдаје неппкретнпсти у свпјини јединице лпкалне сампуправе I Ппд услпвима и на нашин регулисан пвпм пдлукпм спрпвещће се лицитацијпм прпдаја неппкретнпсти у свпјини Града и тп: Према ппдацима катастарскпг пперата земљищта: - к.ш.бр.423/1, зв. Бащша, оива 3 класе у ппврщини пд 510 м 2, уписане у пл.бр.653 к.п. Ракпвшани кап ппсјед Града. II Вриједнпст земљищта изнпси 2.040,00 КМ. Иста је утврђена прпцјенпм пд стране сталнпг судскпг вјещтака ппљппривредне струке и представља ппшетну прпдајну цијену неппкретнпсти. III За ушещће у ппступку лицитације ушесник је дужан уплатити изнпс пд 10% пд прпдајне цијене, на жирп рашун - јединствени рашун трезпра Града кпд NLB Razvojne banke Prijedor, брпј: IV Прпдајну цијену наведенпг земљищта ушесник лицитације са кпјим ће се закљушити угпвпр пбавезан је уплатити у рпку пд 15 дана пд дана закљушиваоа и нптарске пбраде угпвпра п купппрпдаји. V Ппступак лицитације земљищта спрпвещће Кпмисија за прпдају. VI Пвлащћује се Градпнашелник да са ушесникпм лицитације шија ппнуда буде утврђена кап најппвпљнија, закљуши купппрпдајни угпвпр, у циљу регулисаоа

11 Страна 89 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 међуспбних права и пбавезе угпвпрних страна. VII Oва пдлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града a. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК Датум: гпд. Сеад Јакуппвић,с.р. * * * На пснпву пдредаба шлана 348. Закпна п стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 124/08, 58/09 и 95/11), шлана 4. Правилника п ппступку јавнпг кпнкурса за распплагаое неппкретнпстима у свпјини Републике Српске и јединица лпкалне сампуправе ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 20/12), шлана 18. Статута Града - прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. Ппслпвника Скупщтине Града a - прешищћен текст ( Службени гласник Града a, брпј: 2/13), Скупщтина Града на XVI сједници, пдржанпј гпдине, дпнијела је П Д Л У К У п нашину и услпвима прпдаје неппкретнпсти у свпјини јединице лпкалне сампуправе I Ппд услпвима и на нашин регулисан пвпм пдлукпм спрпвещће се лицитацијпм прпдаја неппкретнпсти у свпјини Града и тп: Према ппдацима катастарскпг пперата земљищта: - к.ш.бр.3513, зв. Урвине, неплпднп земљищте у ппврщини пд м 2, уписане у пл.бр.230 к.п. Камишани кап ппсјед Града. II Вриједнпст земљищта изнпси 820,80 КМ. Иста је утврђена прпцјенпм пд стране сталнпг судскпг вјещтака ппљппривредне струке и представља ппшетну прпдајну цијену неппкретнпсти. III За ушещће у ппступку лицитације ушесник је дужан уплатити изнпс пд 10% пд прпдајне цијене, на жирп рашун - јединствени рашун трезпра Града кпд NLB Razvojne banke Prijedor, брпј: IV Прпдајну цијену наведенпг земљищта ушесник лицитације са кпјим ће се закљушити угпвпр пбавезан је уплатити у рпку пд 15 дана пд дана закљушиваоа и нптарске пбраде угпвпра п купппрпдаји. V Ппступак лицитације земљищта спрпвещће Кпмисија за прпдају. VI Пвлащћује се Градпнашелник да са ушесникпм лицитације шија ппнуда буде утврђена кап најппвпљнија, закљуши купппрпдајни угпвпр, у циљу регулисаоа међуспбних права и пбавезе угпвпрних страна. VII Oва пдлука ступа на снагу псмпг дана пд дана пбјављиваоа у Службенпм гласнику Града a. Брпј: /14 ПРЕДСЈЕДНИК

12 Страна 90 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК Брпј: 3/14 Брпј акта С А Д Р Ж А Ј Страна 52. Пдлука п измјени и дппуни Пдлуке п прихватаоу дпнатпрских средстава Eврппске Уније из ИПА фпндпва за реализацију прпјекта снабдјеваоа впдпм и канализације у Граду у Пдлука п задужеоу Града а ради реализације прпјеката у пбласти кпмуналне инфраструктуре Пдлука o висини накнада за рад пдбпрника у Скупщтини Града а и шланпва сталних радних тијела Скупщтине Града Пдлука п критеријумима, нашину и ппступку расппдјеле средстава за прпјекте младих кпји се финансирају и суфинансирају средствима бучета Града а Закљушак п усвајаоу Извјещтаја п раду Фпндације за развпј за 2013.гпдину Закљушак п усвајаоу Извјещтаја п раду Агенције за екпнпмски развпј Града а ПРЕДА-ПД за 2013.гпдину Закљушак п усвајаоу Инфпрмације п реализацији Прпграма кприщћеоа средстава за ппдстицај у предузетнищтву, малим и средоим предузећима у 2013.гпдини Закљушак п усвајаоу Инфпрмације п реализацији Пперативнпг плана дпбре управе у пбласти впда и защтите живптне средине на ппдрушју Града а за 2013.гпдину Закљушак п усвајаоу Прпцјене угрпженпсти пд елементарних неппгпда и других несрећа на ппдрушју Града а РЕФЕРАТИ ИЗ ИМПВИНСКП ПРАВНЕ ПБЛАСТИ - Пдлука п утврђиваоу губитка статуса јавнп дпбрп пбјекат ппрпдишне медицине у Ракелићима; - Пдлука п псниваоу права грађеоа Мипдранка Јевтић; - Пдлука п куппвини земљищта Бпгунпвић Драган; - Пдлука п нашину и услпвима прпдаје неппкретнпсти у свпјини јединице лпкалне сампуправе Халкић Мирсад; - Пдлука п нашину и услпвима прпдаје неппкретнпсти у свпјини јединице лпкалне сампуправе Павлпвић Ненад П- "Службени гласник" издаје Скупщтина града а, а уређује га и щтампа Струшна служба Скупщтине града и градпнашелника. На пснпву шлана 176. Ппслпвника Скупщтине града а прешищћен текст ("Службени гласник града а",брпј: 2/13). Главни и пдгпвпрни уредник, секретар Скупщтине града ЖЕЉКП ШКПНДРИЋ, диплпмирани правник, канцеларија брпј 65. Скупщтина града а телефпн брпј: 052/ Web adresa:

ГОДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРОЈ 12 Wеb adresa На пснпву шлана 18. Статута града Приједпра прешищћен текст ("Службени г

ГОДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРОЈ 12 Wеb adresa На пснпву шлана 18. Статута града Приједпра прешищћен текст (Службени г ГОДИНА XXII ЧЕТВРТАК 03.10.2013. БРОЈ 12 Wеb adresa www.prijedorgrad.org 127. а прешищћен текст ("Службени гласник града а", брпј: 2/13 и 6/13) и шлана 140. прешищћен текст ("Службени гласник града а",

Више

Кпмисија за расппделу бучетских средстава за дптације црквама и верским заједницама ппщтине Нпва Варпщ, на пснпву шлана 32. став 6. Закпна п црквама и

Кпмисија за расппделу бучетских средстава за дптације црквама и верским заједницама ппщтине Нпва Варпщ, на пснпву шлана 32. став 6. Закпна п црквама и Кпмисија за расппделу бучетских средстава за дптације црквама и верским заједницама ппщтине Нпва Варпщ, на пснпву шлана 32. став 6. Закпна п црквама и верским заједницама ( Сл.гласник РС, бр. 36/2006.),

Више

ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/0

ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/0 ГПДИНА XXIII ЧЕТВРТАК 20.03.2014. 38. На пснпву шлана 30. Закпна п лпкалнпј сампуправи ( Службени гласник Републике Српске, брпј: 101/04, 42/05, 118/05 и 98/13) и шлана 18. Статута града Приједпра ( Службени

Више

Година II Број април године 158 На пснпву шлана шлана 46. став 1. ташка 1. и става 4. истпг шлана, шлана 49. став 1. и 5. Закпна п лпкалн

Година II Број април године 158 На пснпву шлана шлана 46. став 1. ташка 1. и става 4. истпг шлана, шлана 49. став 1. и 5. Закпна п лпкалн Година Број 11 14. април 2009. године 158 На пснпву шлана шлана 46. став 1. ташка 1. и става 4. истпг шлана, шлана 49. став 1. и 5. Закпна п лпкалним избприма ( Службени гласник РС, брпј 129/07) и шлана

Више

Кпмисија за расппређиваое бучетских средстава за дптације удружеоима грађана Опщтинске управе Нпва Варпщ, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ("Сл

Кпмисија за расппређиваое бучетских средстава за дптације удружеоима грађана Опщтинске управе Нпва Варпщ, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима (Сл Кпмисија за расппређиваое бучетских средстава за дптације удружеоима грађана Опщтинске управе Нпва Варпщ, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ("Службени гласник РС" брпј 51/2009, 99/2011-др.закпни

Више

ć На пснпву члана 12. Статута Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука (у даљем тексту: ИЦБЛ), Управни пдбпр Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука, дпнпс

ć На пснпву члана 12. Статута Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука (у даљем тексту: ИЦБЛ), Управни пдбпр Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука, дпнпс На пснпву члана 12. Статута Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука (у даљем тексту: ИЦБЛ), Управни пдбпр Фпндације Инпваципни центар Баоа Лука, дпнпси: Правилник о провођењу пројекта ИТ Преквалификација

Више

Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 25. седници, пдржанпј 28. пктпбра гпдине, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ( Службени гласник Р

Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 25. седници, пдржанпј 28. пктпбра гпдине, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ( Службени гласник Р Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 25. седници, пдржанпј 28. пктпбра 2015. гпдине, на пснпву шлана 38. Закпна п удружеоима ( Службени гласник РС, брпј 51/09 и 99/11- др. закпни), Уредбе п средствима

Више

На основу чл

На основу чл ДЕЧЈЕ ОДМАРАЛИШТЕ ГОЧ КРАЉЕВО БРОЈ: 512/1 ДАТУМ: 5.04.2018.гпд. КРАЉЕВО На пснпву чл. 108. Закпна п јавним набавкама ( Сл.гл.Републике Србије бр 124/12, 14/15 и 68/15), и Извештаја п стручнпј пцени у ппступку

Више

ГПДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРПЈ 15 Wеb adresa На пснпву шлана 31. ташке з) Закпна п бучетскпм систему Републике Српске

ГПДИНА XXII ЧЕТВРТАК БРПЈ 15 Wеb adresa На пснпву шлана 31. ташке з) Закпна п бучетскпм систему Републике Српске ГПДИНА XXII ЧЕТВРТАК 19.12.2013. БРПЈ 15 Wеb adresa www.prijedorgrad.org 143. На пснпву шлана 31. ташке з) Закпна п бучетскпм систему Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске брпј: 121/12),

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА 1 БРОЈ 9. НОВА ВАРОШ, 23. МАЈ ГОДИНЕ На пснпву шлана 59. Закпна п заппщљаваоу ( Служ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА 1 БРОЈ 9. НОВА ВАРОШ, 23. МАЈ ГОДИНЕ На пснпву шлана 59. Закпна п заппщљаваоу ( Служ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ВАРОШ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА 1 БРОЈ 9. НОВА ВАРОШ, 23. МАЈ 2017. ГОДИНЕ На пснпву шлана 59. Закпна п заппщљаваоу ( Службени гласник РС, бр. 36/09, 88/10 и 38/15), шлана 46.

Више

У складу са одредбама чл. 11. и чл. 12. Закона о удружењима (Службени лист РР. 51/09) на Оснивачкој скупштини одржаној дана, године у Ужи

У складу са одредбама чл. 11. и чл. 12. Закона о удружењима (Службени лист РР. 51/09) на Оснивачкој скупштини одржаној дана, године у Ужи У складу са одредбама чл. 11. и чл. 12. Закона о удружењима (Службени лист РР. 51/09) на Оснивачкој скупштини одржаној дана, 28.12. 2012. године у Ужицу, усвојен је Статут Удружења Унија Студената Ужица

Више

Центар за културу ''Влада Дивљан''

Центар за културу ''Влада Дивљан'' Центар за културу Влада Дивљан Митрппплита Петра бр. 8, Бепград Брпј: ППЈН 3-6/19 Датум: 22.01.2019. гпдине www.ckvladadivljan.rs КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ИЗВПЂЕОА ППЗПРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ ЉУБАВНЕ

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 3286-5/15 Датум: 03.03.2015. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Нпви Сад, Булевар цара Лазара 3 ЈАВНА НАБАВКА ДПБАРА ГПРИВП ЗА ВПЗИЛА ПТВПРЕНИ ППСТУПАК ЈН 10/15 ПП Mарт 2015. Гпдине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ ППШТИНСКА УПРАВА ПРИБПЈ ПРИБПЈ НАБАВКА И ИСППРУКА ДВА ПУТНИЧКА ВПЗИЛА ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА "МИ БРИНЕМП П СТАРИМА" ЗА ППШТИНЕ ПРИБПЈ И ПРИЈЕППЉЕ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ЈАВНА НАБАВКА бр. 06- Рпк за

Више

На пснпву шлана 24. став 3. ташка а) Закпна п Фпнду и финансираоу защтите живптне средине Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", бр. 1

На пснпву шлана 24. став 3. ташка а) Закпна п Фпнду и финансираоу защтите живптне средине Републике Српске (Службени гласник Републике Српске, бр. 1 На пснпву шлана 24. став 3. ташка а) Закпна п Фпнду и финансираоу защтите живптне средине Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", бр. 117/11, 63/14 и 90/16), шлана 27. Статута Фпнда за защтиту

Више

На пснпву члана 18. став 1. и члана 20. став 1. Закпна п Гарантнпм фпнду Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брoj: 50/10), и члана 3

На пснпву члана 18. став 1. и члана 20. став 1. Закпна п Гарантнпм фпнду Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брoj: 50/10), и члана 3 На пснпву члана 18. став 1. и члана 20. став 1. Закпна п Гарантнпм фпнду Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, брoj: 50/10), и члана 30. тачка 17. Статута Гарантнпг фпнда Републике Српске,

Више

Година II Број

Година II Број Година Број 1 1.фебруар 2010. године 1 На пснпву члана 46. став 1. тачка 1. и става 6. истпг члана, члана 47. став 6. Закпна п лпкалним избприма ( Службени гласник РС, брпј 129/07) и члана 127. Статута

Више

Година II Број 8 2. фебруар Године Годишња претплата 108 Сравоиваоем текста Пдлуке п приступаоу изради Плана детаљне регулације дела блпка Царин

Година II Број 8 2. фебруар Године Годишња претплата 108 Сравоиваоем текста Пдлуке п приступаоу изради Плана детаљне регулације дела блпка Царин Година Број 8 2. фебруар 2009. Године Годишња претплата 108 Сравоиваоем текста Пдлуке п приступаоу изради Плана детаљне регулације дела блпка Царина у Спкпбаои, кпја је пбјављена у Службенпм листу ппщтине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 3905-7/19 Датум: 22.02.2019. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нпви Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA За јавну набавку услуге УСЛУГА ИЗНАЈМЉИВАОА РАДНИКА У птвпренпм ппступку ЈН 11/19

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј ЈН: VIII-02 404-22/2018 Б а р а ј е в п КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA ГП

Више

Страна 229 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРПЈ 17 Датум: гпдине СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППЩТИНЕ КУРЩУМЛИЈА ГПДИНА 2013 БРПЈ 17 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 229 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРПЈ 17 Датум: гпдине СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППЩТИНЕ КУРЩУМЛИЈА ГПДИНА 2013 БРПЈ 17 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 229 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРПЈ 17 Датум: 18.11.2013.гпдине СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ППЩТИНЕ КУРЩУМЛИЈА ГПДИНА 2013 БРПЈ 17 КУРШУМЛИЈА Лист излази према пптреби На пснпву шлана 43. Закпна п бучетскпм

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 678-8/15 Датум: 16.07.2015. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нови Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA за признаваое квалификације ппднпсипцима пријава у првпј фази рестриктивнпг ппступка

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-148/2018 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

На основу члана 53

На основу члана 53 РЕПУБЛИКА СРПСКА ВЛАДА Н а ц р т З А К П Н П ПРИВАТИЗАЦИЈИ ДРЖАВНИХ СТАНПВА Баоа Лука, мај 2011. гпдине Н а ц р т З А К П Н П ПРИВАТИЗАЦИЈИ ДРЖАВНИХ СТАНПВА I - ПСНПВНЕ ПДРЕДБЕ Члан 1. (1)Овим закпнпм

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-1673/3 Дана: 21.08.2015. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА НАМЕШТАЈ СТПЛИЦЕ -ОТВОРЕНИ ПОСТУПАК- (ШИФРА: ОПНА-17/15) август, 2015. гпдине Конкурсна документација

Више

На основу члана 136

На основу члана 136 УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА САВЕТ ФАКУЛТЕТА Брпј: 01-5566/7-3 Дана: 20.05.2016. гпдине Крагујевац На пснпву члана 37. став 1. алинеја 13. Статута Факултета медицинских наука, Савет

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБРА УРЕЂАЈ ЗА ПРЕЧИШЋАВАОЕ ВПДЕ НА БАЗИ РЕВ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБРА УРЕЂАЈ ЗА ПРЕЧИШЋАВАОЕ ВПДЕ НА БАЗИ РЕВ Брпј: 020-30-32/4 Дана: 25.09.2017. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБРА УРЕЂАЈ ЗА ПРЕЧИШЋАВАОЕ ВПДЕ НА БАЗИ РЕВЕРСНЕ ПСМПЗЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ЈНМВ 32/17 Нпви Сад,

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 23669-7/17 Дана: 24.11.2017. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA За набавку дпбара ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ПРПЩИРЕОЕ ППСТПЈЕЋЕГ СТПРИЧ СИСТЕМА ЈН 56/17 МВ Нпвембар, 2017. гпдине Кпнкурсна дпкументација

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-46/7 Дана: 24.09.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБРА УЛТРАСПНИЧНИ ХПМПГЕНИЗЕР - ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ППУХ 46/18 ПРEЧИШЋEН TEКСT

Више

ПБРАЗАЦ ПРИХПДА ЗА КПМУНАЛНУ ТАКСУ ПДЈЕЉЕОЕ ЗА СТАМБЕНП КПМУНАЛНЕ ППСЛПВЕ Редни брпј НАЗИВ И ВРСТА ПРИХПДА 1. Кпмунална такса на истакнуту фирму 72231

ПБРАЗАЦ ПРИХПДА ЗА КПМУНАЛНУ ТАКСУ ПДЈЕЉЕОЕ ЗА СТАМБЕНП КПМУНАЛНЕ ППСЛПВЕ Редни брпј НАЗИВ И ВРСТА ПРИХПДА 1. Кпмунална такса на истакнуту фирму 72231 ПБРАЗАЦ ПРИХПДА ЗА КПМУНАЛНУ ТАКСУ ПДЈЕЉЕОЕ ЗА СТАМБЕНП КПМУНАЛНЕ ППСЛПВЕ Редни брпј НАЗИВ И ВРСТА ПРИХПДА 1. Кпмунална такса на истакнуту фирму 722312 ПРППИСИ ЗА УТВРЂИВАОЕ ПБАВЕЗЕ ПЛАЋАОА КПМУНАЛНЕ ТАКСЕ

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ЩТАМПAОЕ УЧБЕНИШКПГ МАТЕРИЈАЛА ПРАКТИК

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ЩТАМПAОЕ УЧБЕНИШКПГ МАТЕРИЈАЛА ПРАКТИК Брпј: 020-30-11/4 Дана: 24.01.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ЩТАМПAОЕ УЧБЕНИШКПГ МАТЕРИЈАЛА ПРАКТИКУМ ИЗ ПРГАНСКЕ ХЕМИЈЕ ТЕПРИЈСКЕ ПСНПВЕ И РАДНА СВЕСКА,

Више

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ НАБАВКА УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА MP 1206 БРПЈ ЈНМВ 23/15 УКУПНП СТРАНА:

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ НАБАВКА УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА MP 1206 БРПЈ ЈНМВ 23/15 УКУПНП СТРАНА: КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ НАБАВКА УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА MP 1206 БРПЈ ЈНМВ 23/15 УКУПНП СТРАНА: 29 ПРЕЧИШЋЕН ТЕКСТ I Нпви Сад, фебруар 2015. гпдине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-149/2018 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-48/4 Дана: 24.07.2019. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА РАЧУНАРИ И РАЧУНАРСКА ППРЕМА ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА POLYBIOSKIN -ПТВПРЕНИ ППСТУПАК- (РЕДНИ БРПЈ

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ПРЕВПЗА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ПРЕВПЗА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ Брпј: 020-30-8/4 Дана: 04.02.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ПРЕВПЗА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 8/19 Нпви Сад, фебруар 2019. гпдине 1/49 На пснпву

Више

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАДЗОРНОГ ОДБОРА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

ПОСЛОВНИК О РАДУ НАДЗОРНОГ ОДБОРА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ На пснпву члана 58. став 1. тачка 3. Статута Демпкратске странке, Надзпрни пдбпр Демпкратске странке на I редпвнпј седници пдржанпј 09. пктпбра 2014. гпдине, дпнеп је П П С Л П В Н И К П Р А Д У НАДЗПРНПГ

Више

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ППШТИНА БПЈНИК КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА УСЛУГА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ Бр. 404-30/19 Услуга стручнпг надзпра над извпђеоем радпва на дпградои ПУ Ђука Динић у Бпјнику Датум пбјављиваоа: Рпк за дпстављаое

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-31/4 Дана: 09.07.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА СПЕКТРПФПТПМЕТАР - ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ППСФ 31/18 jул 2018. гпдине Конкурсна

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-54/4 Дана: 30.10.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБРА УНИВЕРЗАЛНИ МИКСЕР СА ДУПЛИКАТПРСКПМ ППСУДПМ- ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ: ППУМ 54/18

Више

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА МЕШАЛИЦА VORTEX РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА МЕШАЛИЦА VORTEX РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ Брпј: 020-1434/3 Дана: 07.10.2016. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА МЕШАЛИЦА VORTEX РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 23/16 Нпви Сад, пктпбар 2016. гпдине 1/31 На пснпву

Више

П П Ш Т А У П Р А В А Какп да пстварим права за... ИЗДАВАОЕ ИЗВПДА ИЗ МАТИЧНИХ КОИГА РПЂЕНИХ, ВЕНЧАНИХ И УМРЛИХ Чиоенице кпје су уписане у извпду су в

П П Ш Т А У П Р А В А Какп да пстварим права за... ИЗДАВАОЕ ИЗВПДА ИЗ МАТИЧНИХ КОИГА РПЂЕНИХ, ВЕНЧАНИХ И УМРЛИХ Чиоенице кпје су уписане у извпду су в П П Ш Т А У П Р А В А Какп да пстварим права за... ИЗДАВАОЕ ИЗВПДА ИЗ МАТИЧНИХ КОИГА РПЂЕНИХ, ВЕНЧАНИХ И УМРЛИХ Чиоенице кпје су уписане у извпду су верпдпстпјне и служе кап дпказнп средствп грађанину

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 4054-7/18 Дана: 23.02.2018. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ - CLIPPING - ЈН 05/18 МВ Фебруар, 2018. гпдине Кпнкурсна дпкументација за јавну набавку мале вреднпсти

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТ Брпј: 020-30-50/4 Дана: 24.07.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА POLYBIOSKIN ФЛАЈЕРА И ППСТЕРА ЗА ППТРЕБЕ

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-34/4 Дана: 25.06.2018. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА ДЕНЗИМЕТАР (ХИДРПСТАТИЧКА ВАГА) АУТПМАТСКИ УРЕЂАЈ ЗА ПДРЕЂИВАОЕ ГУСТИНЕ ШИРЕ, ВИНА И ДЕСТИЛАТА,

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-49/4 Дана: 24.07.2019. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБРА ЛАБПРАТПРИЈСКИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА ''POLYBIOSKIN'' - ПТВПРЕНИ ППСТУПАК - РЕДНИ БРПЈ

Више

Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 23. седници, пдржанпј 30. јуна гпдине, на пснпву шлана 17. Статута Градске ппщтине Савски венац ( Сл.л

Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 23. седници, пдржанпј 30. јуна гпдине, на пснпву шлана 17. Статута Градске ппщтине Савски венац ( Сл.л Скупщтинa Градске ппщтине Савски венац на 23. седници, пдржанпј 30. јуна 2015. гпдине, на пснпву шлана 17. Статута Градске ппщтине Савски венац ( Сл.лист града Бепграда, брпј 45/08, 18/10, 35/10, 33/13

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 3906-7/19 Дана: 20.02.2019. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА ШТАМПЕ И КПВЕРТИРАОА ПБЕЗБЕЂИВАОЕ КПНТИНУИТЕТА ППСЛПВАОА, ЈН 10/19 МВ Фебруар, 2019. гпдине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 21898-7/18 Дана: 11.10.2018. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Нпви Сад, Булевар цара Лазара 3 ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ПДРЖАВАОЕ МРЕЖНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ ЈН 33/18 МВ Пктпбар

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-1791/3 Дана: 16.09.2015. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ РАДПВА ЗAМEНA EЛEКТРИЧНИХ OРМAНA У ХOДНИКУ ПРИЗEМЉA НOВE ЗГРAДE -ОТВОРЕНИ ПОСТУПАК- (ШИФРА: ОПЕО-22/15)

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј : VIII-02 404-18/2019 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛ СА УСЛУГПМ ШТАМПЕ Р

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛ СА УСЛУГПМ ШТАМПЕ Р Брпј: 020-30-27/4 Дана: 20.03.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛ СА УСЛУГПМ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 27/19 Нпви Сад, март 2019. гпдине

Више

Дел

Дел ОШ Иван Милутиновић Београдски пут 50. 24000 Суботица, тел-факс: 558-063, E-mail:osivanmilutinovic@open.telekom.rs Брпј јавне набавке: 4/2015 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Јавна набавка мале вреднпсти Услуга

Више

Pravna osnova: Zakon o zaduženju, dugu i garancijama Republike Srpske, Zakon o izvršenju budžeta,

Pravna osnova: Zakon o zaduženju, dugu i garancijama Republike Srpske, Zakon o izvršenju budžeta, РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА УРЕДБА О УСЛОВИМА, ПОСТУПКУ ЕМИСИЈЕ И ЕЛЕМЕНТИМА ПРИМАРНОГ ТРЖИШТА ТРЕЗОРСКИХ ЗАПИСА Бања Лука, фебруар 2011. године На пснпву шлана 21. Закпна п задуживаоу, дугу

Више

Универзитет у Новом Саду

Универзитет у Новом Саду Republika Srbija AP Vojvodina Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin, Đure Đakovića bb www.tfzr.uns.ac.rs Tel.023/550-515 faks: 023/550-520 PIB: 101161200 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГРАДСКЕ ППШТИНЕ БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј : VIII-02 404-68/2019 Барајевп КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА Градске ппщтине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 6815-7/18 Дана: 04.04.2018. КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ - МПБИЛНА ТЕЛЕФПНИЈА- ЈН 12/18 МВ Април, 2018. гпдине 1/ 30 На пснпву шл. 39. и 61. Закпна п јавним

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - НАМЕШТАЈ ЗА ППРЕМАОЕ ПРПСТПРИЈА ФАКУ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - НАМЕШТАЈ ЗА ППРЕМАОЕ ПРПСТПРИЈА ФАКУ Брпј: 020-30-67/4 Дана: 26.11.2018. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - НАМЕШТАЈ ЗА ППРЕМАОЕ ПРПСТПРИЈА ФАКУЛТЕТА, РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 67/18 Нпви Сад, нпвембар

Више

Обавеза брпј 1. Објављиваое бучета и Извещтаја п изврщеоу бучета у мащински шитљивпм (птвпренпм) фпрмату Назив пдгпвпрне институције/пргана у саставу

Обавеза брпј 1. Објављиваое бучета и Извещтаја п изврщеоу бучета у мащински шитљивпм (птвпренпм) фпрмату Назив пдгпвпрне институције/пргана у саставу Обавеза брпј 1. Објављиваое бучета и Извещтаја п изврщеоу бучета у мащински шитљивпм (птвпренпм) фпрмату Назив пдгпвпрне институције/пргана у саставу ЈЛС, јавнп предузеће, итд. Е маил адреса Брпј телефпна

Више

На пснпву члана 58, став 8 Закпна п кпмуналним дјелатнпстима (``Службени лист ЦГ``, брпј 55/16), члана 45, став 1 тачка 2 и 8 Закпна п лпкалнпј сампуп

На пснпву члана 58, став 8 Закпна п кпмуналним дјелатнпстима (``Службени лист ЦГ``, брпј 55/16), члана 45, став 1 тачка 2 и 8 Закпна п лпкалнпј сампуп На пснпву члана 58, став 8 Закпна п кпмуналним дјелатнпстима (``Службени лист ЦГ``, брпј 55/16), члана 45, став 1 тачка 2 и 8 Закпна п лпкалнпј сампуправи (``Службени лист РЦГ``, брпј 42/03, 28/04, 75/05,

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ ЗА КYOCERA ШТАМПАЧЕ И ФПТПКППИР

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ ЗА КYOCERA ШТАМПАЧЕ И ФПТПКППИР Брпј: 020-30-23/4 Дана: 22.02.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ ЗА КYOCERA ШТАМПАЧЕ И ФПТПКППИРЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 23/19 Нпви Сад, фебруар 2019.

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 2

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 2 Брпј: 020-30-22/4 Дана: 01.03.2019.гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ ШТАМПЕ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 22/19 Нпви Сад, март 2019. гпдине 1/34 На пснпву шлана

Више

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА 2015 КОНКУРСНА Специјална бплница»свети САВА«СРБ - 11000 Бепград, Немаоина бр.2 тел/фах: 011/2066-800; 011/6642-014 ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА ДОБАРА ОТВОРЕНИ ПОСТУПАК КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА - јавна

Више

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА АББЕПВ РЕФРАКТПМЕТАР СА ПРАТЕЋПМ ППРЕМП

Брпј: /3 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА АББЕПВ РЕФРАКТПМЕТАР СА ПРАТЕЋПМ ППРЕМП Брпј: 020-1693/3 Дана: 17.11.2016. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА АББЕПВ РЕФРАКТПМЕТАР СА ПРАТЕЋПМ ППРЕМПМ ЗА ПДРЕЂИВАОЕ ИНДЕКСА РЕФРАКЦИЈЕ ПРПИЗВПДА НАФТЕ

Више

Универзитет у Новом Саду

Универзитет у Новом Саду Republika Srbija AP Vojvodina Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin, Đure Đakovića bb www.tfzr.uns.ac.rs Tel.023/550-515 faks: 023/550-520 PIB: 101161200 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII /2019 Б а р а

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII /2019 Б а р а РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-85/2019 Б а р а ј е в п Кпнкурсна дпкументација за јавну набавку радпва

Више

ОБРАЗАЦ РЕАЛИЗАЦИЈЕ УГОВОРА/ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА (за период од до године) Ред бр. Опис и Ознака п

ОБРАЗАЦ РЕАЛИЗАЦИЈЕ УГОВОРА/ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА (за период од до године) Ред бр. Опис и Ознака п ОБРАЗАЦ РЕАЛИЗАЦИЈЕ УГОВОРА/ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА (за период од 01.01.2019. до 30.06.2019. године) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Ред бр. Опис и Ознака по ЈРЈН Врста поступка и Број обавјештењ а о додјели

Више

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 4/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину,

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 4/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 4/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, Бепград ( брпј страна 1-36 ) Бепград, маj 2015. гпдине

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 2980-7/19 Датум: 08.02.2019. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нпви Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA За јавну набавку дпбара ХАРТИЈЕ И ПБРАСЦИ ЗА ПБЈЕДИОЕНУ НАПЛАТУ У птвпренпм ппступку

Више

Брпј: /11 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 7/18 ПР

Брпј: /11 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 7/18 ПР Брпј: 020-30-7/11 Дана: 05.01.2018. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА ТПНЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 7/18 ПРЕЧИШЋЕН ТЕКСТ I Нпви Сад, јануар 2018. гпдине 1/54

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ НАМЕШТАЈ ПП МЕРИ РЕДНИ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ НАМЕШТАЈ ПП МЕРИ РЕДНИ Брпј: 020-30-38/4 Дана: 20.06.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - КАНЦЕЛАРИЈСКИ НАМЕШТАЈ ПП МЕРИ РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 38/19 Нпви Сад, јун, 2019. гпдине

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГА АНГАЖПВАОА ВПЗИЛА СА ВПЗАЧЕМ, Р

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГА АНГАЖПВАОА ВПЗИЛА СА ВПЗАЧЕМ, Р Брпј: 020-30-24/4 Дана: 01.03.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГА АНГАЖПВАОА ВПЗИЛА СА ВПЗАЧЕМ, РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 24/19 Нпви Сад, фебруар 2019.

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 24080-7/18 Дана: 24.10.2018. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Нпви Сад, Булевар цара Лазара 3 КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA Набавка услуга ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ПБНПВА VMware ПСНПВНЕ ППДРШКЕ И ПРЕТПЛАТНИЧКПГ

Више

Универзитет у Новом Саду

Универзитет у Новом Саду Republika Srbija AP Vojvodina Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet Mihajlo Pupin Zrenjanin, Đure Đakovića bb www.tfzr.uns.ac.rs Tel.023/550-515 faks: 023/550-520 PIB: 101161200 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ РEПAРAЦИJE НАМЕШТАЈА ЗА ПРПСТПР

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ РEПAРAЦИJE НАМЕШТАЈА ЗА ПРПСТПР Брпј: 020-30-51/4 Дана: 30.07.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ РEПAРAЦИJE НАМЕШТАЈА ЗА ПРПСТПРИЈЕ ФАКУЛТЕТА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 51/19 Нпви Сад,

Више

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - ЛАБПРАТПРИЈСКИ НАМЕШТАЈ I РЕДНИ БРПЈ

Брпј: /4 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - ЛАБПРАТПРИЈСКИ НАМЕШТАЈ I РЕДНИ БРПЈ Брпј: 020-30-39/4 Дана: 27.06.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ ДПБАРА - ЛАБПРАТПРИЈСКИ НАМЕШТАЈ I РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 39/19 Нпви Сад, јун, 2019. гпдине 1/33

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII /2018 Б а р а

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII /2018 Б а р а РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕПГРАД ГРАДСКА ППШТИНА БАРАЈЕВП УПРАВА ГП БАРАЈЕВП Пдељеое за планираое инвестиције и развпј Брпј: VIII-02 404-202/208 Б а р а ј е в п Кпнкурсна дпкументација за јавну набавку дпбара

Више

Кпмисија за праћеое реализације пдпбрених прпграма/прпјеката удружеоа и прганизација пд јавнпг интереса за 2018 гпдину ОПШТИНА БОЈНИК - ОПШТИНСКОМ ВЕЋ

Кпмисија за праћеое реализације пдпбрених прпграма/прпјеката удружеоа и прганизација пд јавнпг интереса за 2018 гпдину ОПШТИНА БОЈНИК - ОПШТИНСКОМ ВЕЋ Кпмисија за праћеое реализације пдпбрених прпграма/прпјеката удружеоа и прганизација пд јавнпг интереса за 2018 гпдину ОПШТИНА БОЈНИК - ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ И З В Е Ш Т А Ј На пснпву Решеоа 03 Брпј: 305-114-11/2018

Више

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину,

КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 за пптребе наручипца Института за заштиту биља и живптну средину, Бепград ( брпј страна 1-36 ) Бепград, март 2015. гпдине

Више

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА Број набавке:1.1.22.-2016 - I. НАСЛПВНА СТРАНА - На пснпву шлана 2. Правилника п пбавезним елементима кпнкурсне дпкументације у ппступцима јавних набавки и нашину дпказиваоа испуоенпсти услпва ( Сл. гласник

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Брпј: 737-12/15 Датум: 26.06.2015. ЈКП ''ИНФПРМАТИКА'' НПВИ САД Булевар цара Лазара 3, Нови Сад КПНКУРСНA ДПКУМЕНТАЦИЈA за признаваое квалификације ппднпсипцима пријава у првпј фази рестриктивнпг ппступка

Више

Брпј: /6 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ РEПAРAЦИJE НАМЕШТАЈА РЕДНИ БРПЈ

Брпј: /6 Дана: гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ РEПAРAЦИJE НАМЕШТАЈА РЕДНИ БРПЈ Брпј: 020-30-29/6 Дана: 08.04.2019. гпдине КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ППСТУПАК ЈАВНE НАБАВКE МАЛЕ ВРЕДНПСТИ УСЛУГА УСЛУГЕ РEПAРAЦИJE НАМЕШТАЈА РЕДНИ БРПЈ НАБАВКЕ ЈНМВ 29/19 -Пречишћен текст I- Нпви Сад, април

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Брпј: 020-30-53/4 Дана: 25.07.2019. гпдине К П Н К У Р С Н А Д П К У МЕ Н Т А Ц И Ј А ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДПБАРА - ППТРПШНИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ЛАБПРАТПРИЈЕ И ФИНЕ ХЕМИКАЛИЈЕ ЗА ППТРЕБЕ ПРПЈЕКТА POLYBIOSKIN И ФИНЕ

Више

П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОПШТЕ И УМЕТНИЧКЕ МАТУРЕ

П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОПШТЕ И УМЕТНИЧКЕ МАТУРЕ П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОПШТЕ И УМЕТНИЧКЕ МАТУРЕ Циљ програма опште и уметничке матуре Циљ дпнпшеоа прпграма ппште и уметничке матуре је да припреми ученика, шкплу и пстале учеснике у пвпм прпцесу

Више

ИНСТИТУТ ЗА ЗАШТИТУ БИЉА INSTITUTE FOR PLANT PROTECTION И ЖИВОТНУ СРЕДИНУ AND ENVIRONMENT Београд, Србија Belgrade, Republic of Serbia Тео

ИНСТИТУТ ЗА ЗАШТИТУ БИЉА INSTITUTE FOR PLANT PROTECTION И ЖИВОТНУ СРЕДИНУ AND ENVIRONMENT Београд, Србија Belgrade, Republic of Serbia Тео Бепград, 09.03.2015. гпдине Предмет: ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ У ПОСТУПКУ ЈН 1/2015 У Кпнкурснпј дпкументацији за ппступак јавне набавке дпбара мале вреднпсти брпј 1/2015 (набавка хемијских прпизвпда),

Више

А

А ГРАД КИКИНДА МАТИЧНИ БРОЈ: 08176396 ПИБ: 100511495 ШИФРА ДЕЛАТНОСТИ: 8411 КПНКУРСНА ДПКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА РАДПВА СТАРП ЈЕЗЕРП-ЖИВПТ НАШЕГ ГРАДА У ПТВПРЕНПМ ППСТУПКУ ЈН бр. 31/2018 Датум пбјављиваоа

Више

ПРПГРАМ ППСЛПВАОА ЈАВНПГ КПМУНАЛНПГ ПРЕДУЗЕЋА ВПДПКАНАЛ СПМБПР ЗА ГПДИНУ Ппслпвнп име.: ЈКП ВПДПКАНАЛ СПМБПР Седищте: СПМБПР, Белпг гплуба бр.5

ПРПГРАМ ППСЛПВАОА ЈАВНПГ КПМУНАЛНПГ ПРЕДУЗЕЋА ВПДПКАНАЛ СПМБПР ЗА ГПДИНУ Ппслпвнп име.: ЈКП ВПДПКАНАЛ СПМБПР Седищте: СПМБПР, Белпг гплуба бр.5 ПРПГРАМ ППСЛПВАОА ЈАВНПГ КПМУНАЛНПГ ПРЕДУЗЕЋА ВПДПКАНАЛ СПМБПР ЗА 2017. ГПДИНУ Ппслпвнп име.: ЈКП ВПДПКАНАЛ СПМБПР Седищте: СПМБПР, Белпг гплуба бр.5 Претежна делатнпст: 3600 - СКУПЉАОЕ, ПРЕШИЩЋАВАОЕ И

Више

На пснпву шл. 11. и 22. став 4. Ппкрајинске скупщтинске пдлуке п бучету АП Впјвпдине за гпдину ( Службени лист АПВ, бр. 57/2017) у вези с Ппкрај

На пснпву шл. 11. и 22. став 4. Ппкрајинске скупщтинске пдлуке п бучету АП Впјвпдине за гпдину ( Службени лист АПВ, бр. 57/2017) у вези с Ппкрај На пснпву шл. 11. и 22. став 4. Ппкрајинске скупщтинске пдлуке п бучету АП Впјвпдине за 2018. гпдину ( Службени лист АПВ, бр. 57/2017) у вези с Ппкрајинскпм скупщтинскпм пдлукпм п прпграму защтите, уређеоа

Више