TRENDBOOK KOLEKCIJA BEAUTY TRENDOVA BY dm NEVER STOP CHANGING DAYS OF BEAUTY COLORFUL DAYS.

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "TRENDBOOK KOLEKCIJA BEAUTY TRENDOVA BY dm NEVER STOP CHANGING DAYS OF BEAUTY COLORFUL DAYS."

Транскрипт

1 TRENDBOOK KOLEKCIJA BEAUTY TRENDOVA BY dm NEVER STOP CHANGING DAYS OF BEAUTY COLORFUL DAYS.

2 TO CHANGE MAKE OR BECOME DIFFERENT

3 Ljepota je... Promjena. Često o njoj govorimo ali ništa ne poduzimamo da je sprovedemo. Kažemo: Ne danas. Ali sutra. A onda negdje između, hrabrost i znatiželja otjeraju sve sumnje. Možda onda sami sebe iznenadimo i začuđeno kažemo: Da li sam sve ovo ja? Naše promjene nikad ne smiju stati jer su dio nas. #NEVERSTOPCHANGING. Ovaj uvodnik je pozivnica. Pozivnica da pogledamo u naš odraz u ogledalu i istražimo ga. Često se kaže da radije zadržavamo status quo nego da se usudimo nešto učiniti. Kao uvijek je najčešće tražena frizura u frizerskom salonu. No, to je samo pola istine! Mala čuda se događaju kada se usudimo učiniti nešto sasvim novo. Zar nije predivno da se naprosto nanovo možemo izmisliti a da pritom ostanemo ono što jesmo? Zar nije fascinantno da se svakodnevno ispred ogledala možemo igrati s novim make up look-ovima i frizurama? Eksperimentišimo s bojama, oblicima, stajlinzima. Naredne stranice će nam poslužiti kao inspiracija: Nekad klasično, nekad drugačije. Iznova ćemo otkriti svoje lice i kosu. I ne zaboravite: Never stop changing!

4 USNE KOJE OBARAJU S NOGU. INTEZITET BOJA. PROLJEĆE NA LICU. KLASIČNA ELEGANCIJA! TIRKIZNO NA OČIMA. EKSPLOZIJA BOJA.

5 dm look-ove kreirali mladi talenti U okviru dm kampanje Days of Beauty kreiranje make up look-ova za dm i partnere povjerili smo našim Facebook fanovima koji nemaju profesionalnog iskustva, a čekali su priliku da pokažu svoj talent s make up četkicama. L Oréal Paris Mersida Crneta Maybelline New York Ena Toman Deborah Anida Hasanović Max Factor Zlata Žilić Rimmel London Dragana Ivanić trend IT UP - Selma Čengić Na narednim stranicama predstavljamo vam upravo ove look-ove koji i vama mogu biti inspiracija u isprobavanju novih make up trendova. A proizvode za njihovo kreiranje potražite u dm prodavnicama po UVIJEKPOVOLJNO cijenama.

6 LOOK KREIRALA MERSIDA CRNETA

7 OPIS LOOK-a Nježne boje proljeća na licu Kombinacija svijetle i tamne nijanse sjene ističe oči svijetla nijansa ide preko cijelog kapka, a tamnija na pregibe kapka i na krajeve očiju. Tanka linija tuša izvlači se od sredine prema vanjskom uglu oka. Rumenilo lagano nanijeti na jagodice i to od sredine obraza prema gornjem dijelu uha. Prije ruža, na usne nanijeti korektor. L ORÉAL PARIS Infaillible korektor za lice L ORÉAL PARIS true match tečni puder za lice L ORÉAL PARIS Brow Artist olovka za obrve L ORÉAL PARIS La Petite Palette paleta sjena za oči L ORÉAL PARIS Flash Cat Eye tuš za oči u olovci L ORÉAL PARIS Rouge Signature ruž za usne L ORÉAL PARIS La Vie En Glow highlighter paleta L ORÉAL PARIS Volume Million Lashes maskara za oči Korektor Obrve Oči RUŽ ZA USNE Možete koristiti i kao tečni puder. Potpuna pokrivenost, prirodan izgled. Olovka za obrve inspirisana microblading tehnikom iscrtavanja obrva. Za pogled koji privlači pažnju! Oči će zablistati: Uz sjene koje će naglasiti prirodnu boju vaših očiju. Pokažite stav bojom koju nosite. Boja ruža odražava stav.

8 LOOK KREIRALA Zlata Žilić

9 OPIS LOOK-a Klasična elegancija Na očima su sjene u nude nijansama, linija tuša izvučena je preko cijelog kapka, a trepavice naglašene maskarom. Final touch ovog look-a je kombinacija tečnog pudera na licu, korektora ispod očiju i rumenila. Jarko crveni ruž na usnama dominira. MAX FACTOR Radiant Lift korektor za lice MAX FACTOR Radiant Lift tečni puder za lice MAX FACTOR Facefinity kompaktni puder za lice MAX FACTOR Creme Puff rumenilo za lice MAX FACTOR Masterpiece paleta sjena za oči MAX FACTOR Colour X-Pert tuš za oči MAX FACTOR Rise & Shine maskara za oči MAX FACTOR Color Elixir ruž za usne PUDER I SUNCE U LINIJI USNE SAVJET VIŠE Zaštita prije svega: Puder sa SPF 30 štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja i uz to u potpunosti pruža prekrivenost. Za dramatičan pogled: Uz pomoć preciznog vrha tuša za oči lako ćete iscrtati savršenu liniju. Final touch vašem izgledu pružit će ruž. Stoga je važno izabrati odgovarajuću teksturu i nijansu te ruž nanijeti u skladu s oblikom vaših usana. S ružem na usnama uvijek ćete izgledati dobro. Uz lijep izgled, pazite i na hidrataciju usana - birajte ruževe koji usne ne isušuju.

10 LOOK KREIRALA Anida Hasanović

11 OPIS LOOK-a Usne koje obaraju s nogu Oči blago naglašene nježnim nijansama zemljane roze boje. Obrve su popunjene olovkom, a trepavice naglašene uz malo više maskare. Na usnama je mat ruž u crvenoj boji. Ova varijanta dnevnog look-a vrlo lako prelazi u večernju samo jednim dodatkom tušem na očima. DEBORAH MILANO* Face perfect primer za lice DEBORAH MILANO* 24 ORE extra Cover tečni puder za lice DEBORAH MILANO* Hi-Tech rumenilo za lice DEBORAH MILANO* Hi-Tech Trio set sjena za oči DEBORAH MILANO* Ultra Liner tuš za oči DEBORAH MILANO* Fluid Velvet Mat ruž za usne DEBORAH MILANO* 24 ORE Instant Maxi Volume maskara za oči FACE PERFECT OČI TREPAVICE MAT JE IN Pitate se kako puder može biti postojan na licu tokom 24 sata bez korekcija? Tajna je u bazi primeru! S teksturom poput gela i antishine formulom savršeno matira lice i sprečava pojavu finih linija i pora. Oči su ogledalo duše! Stoga istaknite njihovu ljepotu na pravi način. Sjene nanosimo tako da prate oblik oka. Šta očekujete od vaše maskare? Volumen, efekt umjetnih trepavica? Ova maskara, pored maksimalnog volumena, učinit će vaše trepavice duže i gušće nego ikada! Spremni za poljupce? Neka vaše usne uvijek izgledaju privlačno. * Proizvod se ne nalazi u svim dm prodavnicama.

12 LOOK KREIRALA Ena Toman

13 OPIS LOOK-a Intenzitet boja na očima i usnama Oči su istaknute tonovima zlatne i crveno-smeđe boje te uokvirene tušem. Trepavice su produžene uz dva gusto nanesena sloja maskare. Usne su matirane crvenom nijansom, a konture lica naglašene su strobing tehnikom. MAYBELLINE NEW YORK Master strobing korektor za lice u stiku MAYBELLINE NEW YORK The Eraser Eye korektor za oči MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Liner olovka za oči MAYBELLINE NEW YORK Lemonade Craze paleta sjena za oči MAYBELLINE NEW YORK Fit me! tečni puder za lice MAYBELLINE NEW YORK Lash sensational maskara za oči MAYBELLINE NEW YORK Color sensational ruž za usne MAYBELLINE NEW YORK Brown satin olovka za obrve IZGLEDAJTE ODMORNO Zbogom podočnjacima! Korektor za područje oko očiju uklonit će i najveće znake umora na vašem licu. Provjereno! OČI Paleta sjena za oči koja će savršeno upotpuniti look razigranih boja koje podsjećaju na osvježavajuće limunade. Jer ljeto dolazi! OBRVE Nema više opravdanja! Obrve moraju biti savršene. Pri tome je dozvoljeno koristiti sjajne make up pomagače. SAVJET VIŠE Strobing je tehnika šminkanja i konturisanja lica gdje se koriste isključivo highlighter i rumenilo.

14 LOOK KREIRALA Dragana Ivanić

15 OPIS LOOK-a Eksplozija boja Oči su u fokusu ovog look-a. Naglašene su intezivnim proljetnim bojama. Lice je lagano konturisano, bez oštrih prelaza, uz izblendano rumenilo i highlighter na jagodicama. Na usnama je nježna roza uz dodir narandžaste boje. RIMMEL LONDON* Lasting Finish 25 hr tečni puder za lice RIMMEL LONDON* Lasting Radiance korektor za lice RIMMEL LONDON* Maxi Blush rumenilo za lice RIMMEL LONDON* Magnif Eyes Colour Edition paleta sjena za oči RIMMEL LONDON* Wonder Full Wake Me Up maskara za oči RIMMEL LONDON* Provocalips ruž za usne RIMMEL LONDON* Lasting Radiance kompaktni puder za lice RIMMEL LONDON* Love Gliter lak za nokte NOKTI SAVJET VIŠE SJENE ZA OČI NEODOLJIVE USNE Lak za nokte neizostavan je dio make up look-a i svake kombinacije. Još ako je glitter i može se koristiti samostalno ili kao top coat - nećete pogriješiti. Posebni eye catcher je linija uz donji rub trepavica izvučena bordo sjenom, prema vanjskom dijelu oka. Neutralni ili topli tonovi? Mat ili sjajni završetak? Birajte između 12 nijansi jedne palete. To je sve što vam treba. Za usne koje provociraju: KORAK 1: Nanesite boju i držite usne razdvojene 60 sekundi dok se sadržaj prozvoda ne upije. KORAK 2: Nanesite završni sloj za postojanost boje i dodajte sjaj. * Proizvod se ne nalazi u svim dm prodavnicama.

16 LOOK KREIRALA Selma Čengić

17 OPIS LOOK-a Tirkizno na očima Nježnu roza sjenu nanijeti na cijeli kapak. Pomoću pljosnate četkice izvući tirkiznu sjenu poput tuša od unutrašnjeg do vanjskog ugla oka. Trepavice naglasiti maskarom, blago konturisati lice i nanijeti ruž u kombinaciji vatreno crvene i bordo boje. trend IT UP* Contour & Glide olovka za oči trend IT UP* Matte Beauty Perfection tečni puder za lice trend IT UP* Color Cube paleta sjena za oči trend IT UP* Matte Beauty Perfection korektor za lice u stiku trend IT UP* N 1 maskara za oči trend IT UP* Two Tone ruž za usne trend IT UP* Ultra Black tuš za oči trend IT UP* Fibre gel za obrve SAVJET VIŠE OČI OBRVE USNE Igra bojama! Za večernje kombinacije biraju se tamnije a za dnevne kombinacije svjetlije nijanse. A možete napraviti i zamjenu, što da ne?! Olovka za oči u boji najbolje će naglasiti vašu individualnost i jedinstvenost. A pogled učiniti zanosnim. Oblikovanje je obavezno na listi dnevne make up rutine. Ruž u dvije nijanse? To je trend ovog proljeća! Svjetlija boja na unutrašnjosti, a tamnija na vanjskom dijelu usana. * Proizvod se ne nalazi u svim dm prodavnicama.

18 COLORFUL DAYS

19 DEEP RED NAŠ SAVJET Svaki dan drugačije. Duga kosa se može stilizovati na različite načine. Valovitu kosu moguće je pokupiti i podviti na potiljku. Uz paž, koji zapravo nije paž, šiške počešljajte na stranu! Balea sprej za ravnanje kose 200 ml WELLA Wellaflex pjena za ekstra jako učvršćivanje kose 200 ml ELSEVE Color Vive regenerator za obojenu kosu 200 ml ELSEVE Color Vive šampon za obojenu kosu 250 ml Palette Color Creme boja za kosu intenzivno crvena BOJA KOSE Neka se kosa razigra bojom! Ako ste oduvijek željeli biti crveni sada je pravo vrijeme za promjene! DUGOTRAJNOST I boju treba njegovati. Neka vatreno ostane vatreno. INTENZIVNI TRETMAN U 2 FAZE Maksimum njege: Sastojci intenzivnog tretmana u 2 faze ne djeluju istovremeno, nego jedan nakon drugog. INDIVIDUALNI STAJLING Birajte proizvode koji odgovaraju vašoj željenoj frizuri.

20 COLORFUL DAYS

21 PURE PURPLE Certificirana prirodna kozmetika NAŠ SAVJET Optičku varku možete postići tako što kosu na potiljku ispletete u pletenicu. A s prednje strane bit će vidljiva i naglašena kratka frizura. alverde kokosovo mlijeko regenerator za hidrataciju kose 200 ml Certificirana prirodna kozmetika alverde kokosovo mlijeko šampon za hidrataciju kose 200 ml L OREAL PARIS CASTING Creme Gloss boja za kosu taft Casual chic Lak za kosu 250 ml ella Professional gel za kosu 250 ml MODERNA FRIZURA COLOR KREMA INTENZIVNA NJEGA OBRVE U BOJI Za kratke frizure ili one koje izgledaju kao kratke potrebni su vam proizvodi za stajling. Lak za sve vremenske uslove ili gel za kosu ovisno o vlastitim preferencijama. Promjenom boje mijenjate look, a kosi pružate sjaj i blistavost. Individualna u zavisnosti od potreba pojedinog tipa kose. Za suhu kosu preporučujemo šampon i regenerator za hidrataciju s prirodnim sastojcima. Za one hrabrije. Možete koristiti i sjene u željenoj boji. Perfektan color - blocking.

22 COLORFUL DAYS

23 SHINY SILVER Certificirana prirodna kozmetika NAŠ SAVJET Primjetne srebrene i ledene, sive nijanse postat će izražajnije uz tamnije tonove na tjemenu. Razigrana, kratka frizura može se izravnati ili stilizovati nešto slobodnije. alverde šampon za kosu protiv peruti 200 ml Nature Box regenerator za kosu 385 ml Balea Colornique boja za kosu Urban Grey Swiss-o-par Silver šampon za kosu 250 ml Nivea Hold & care kremasti gel za kosu 150 ml DA SREBRENO OSTANE SREBRENO Prava zaštita za sive i srebrenkaste tonove na vašoj kosi moguća je uz posebne šampone protiv žutila koji održavaju boju. IZRAŽAJAN OBLIK I frizure pričaju priče. Svaki dan možete imati drugačiju frizuru. Promijenite je kako želite! STOP PERUTI Kratka kosa zbog čestog tretiranja proizvodima za stajling ponekad je podložna peruti. Spriječite je adekvatnom prirodnom njegom. POPULARNO SREBRO Silver ili siva kosa i ove godine je u trendu. Pri vrhu ostaje tamniji korijen.

24 COLORFUL DAYS

25 LONG BLOND NAŠ SAVJET Za prirodne lokne cijelu kosu uviti figarom. Potom pognute glave proći prstima kroz kosu, protresti i blago poprskati lakom za kosu. Podići glavu, ponovo proći prstima kroz kosu i gotovo! Selective Professional fluid za kovrdže 250 ml Balea Colornique boja za kosu Hello Honey Balea Volumen Effekt sprej za volumen kose 150 ml Nivea Curl sprej za oblikovanje kovrdžave kose 250 ml Balea Professional sprej za kovrdžavu kosu 150 ml PAINTING Tehnike poput ombrea ili balayage postale su pravi hit. Razlika je u nijansiranju. Kod ombre tehnike kosa je tamnija pri korijenu, a balayage daje efekt kao da je kosa posvijetlila na suncu. PRIRODNE KOVRDŽE Dodajte volumen za pomalo nestašan izgled idealno za večernji izlazak. DEFINICIJA Fluid koji neće učiniti kosu teškom i ljepljivom nego elastičnom i pokretnom. San svake lokne. PRIRODNO ILI NE? Za look s kovrdžama birajte prirodan make up ili upečatljive boje sve između bit će dosadno.

26 COLORFUL DAYS

27 NAŠ SAVJET Stilizovati na desno ili na lijevo? Kako se vama sviđa. Kod ovog tipa šiški može oboje. Uz pomoć fena kosa će dobiti još više pokretljivosti. INTENSE BROWN Balea COLORNIQUE boja za kosu Chocolate Dreams Certificirana prirodna kozmetika PRECIOUS ARGAN Colour šampon za kosu 500 ml alverde Nutri-Care maska za kosu 75 ml KEUNE Forte pjena za oblikovanje kose 200 ml PARISIENNE Elegans lak za kosu 500 ml EFEKT PRAMENOVI Prirodna refleksija boje uz ciljano raspoređene pramenove. DNEVNA FRIZURA Za ured ili sastanak kosu razdijelite ravnim razdjeljkom i učvrstite lakom za kosu. 2-FAZNA MASKA Kosi redovno priuštite njegujući prirodni tretman koji zaslužuje. Čokolada Poslastica ne samo za nepce nego i za kosu. Pritom ove boje za kosu ne lome vlasi i ne sadrže amonijak.

28

Dewy izgled kože – kako postići blistavu kožu?

Dewy izgled kože – kako postići blistavu kožu? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Dewy izgled kože kako postići blistavu kožu? Dewy izgled kože je trend kojim se želi naglasiti blistava,

Више

Vodootporna šminka – kako je ukloniti?

Vodootporna šminka – kako je ukloniti? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Vodootporna šminka kako je ukloniti? Vodootporna šminka idealna je za vruće ljetne dane ili posjete bazenu,

Више

SPECIJALNA AKCIJA ZA DAN ZALJUBLJENIH Izgledajte sjajno za dan zaljubljenih uz fenomenalne popuste. Izaberite jedan od 8 Oriflame predlog

SPECIJALNA AKCIJA ZA DAN ZALJUBLJENIH Izgledajte sjajno za dan zaljubljenih uz fenomenalne popuste. Izaberite jedan od 8 Oriflame predlog SPECIJALNA AKCIJA ZA DAN ZALJUBLJENIH 8-13.2.2012. Izgledajte sjajno za dan zaljubljenih uz fenomenalne popuste. Izaberite jedan od 8 Oriflame predloga za fantastičan izgled! Poručite kumulativno u vrednosti

Више

megaakcija.indd

megaakcija.indd SPECIJALNA AKCIJA ZA DAN ZALJUBLJENIH 8-13.2.2012. Izgledajte sjajno za dan zaljubljenih uz fenomenalne popuste. Izaberite jedan od 8 Oriflame predloga za fantastičan izgled! 30 x 10.5 x 15 cm 43 x 11,5

Више

Super cene _ dm marka proizvoda po 99 RSD!* Super ponuda 40 % 20 % 40 % 33 % 35 % *Ponuda važi na određene proizvode dm marke.

Super cene _ dm marka proizvoda po 99 RSD!* Super ponuda 40 % 20 % 40 % 33 % 35 % *Ponuda važi na određene proizvode dm marke. Super cene 15. 07 _ 28. 07. 2019. dm marka proizvoda po!* Super ponuda *Ponuda važi na određene proizvode dm marke. GLISS maska za kosu Pre 529 369 Ušteda 160 01.05-31.07.2019. taft lak za kosu Pre 429

Више

Bob frizure za svaki oblik lica

Bob frizure za svaki oblik lica Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Bob frizure za svaki oblik lica Bob frizura nastala je još početkom 20. stoljeća kada su žene odbacile tradicionalne

Више

Predpremijera noviteta iz C6: NAJNOVIJI PROIZVODI - NAJBOLJE PONUDE! Ponude važe Do isteka zaliha!

Predpremijera noviteta iz C6: NAJNOVIJI PROIZVODI - NAJBOLJE PONUDE! Ponude važe Do isteka zaliha! Predpremijera noviteta iz C6: NAJNOVIJI PROIZVODI - NAJBOLJE PONUDE! Ponude važe 16-24.5.2019 Do isteka zaliha! 34441 Black 33% VIŠE VOLUMENA, ZA SVAKU TREPAVICU 5 U 1 PREDNOSTI ZA VAŠE TREPAVICE PODIŽE

Више

Srećan 8. mart uz POSEBNE PONUDE ZA POSEBNE ŽENE! Do isteka zaliha! Ponuda važi: Do isteka zaliha!

Srećan 8. mart uz POSEBNE PONUDE ZA POSEBNE ŽENE! Do isteka zaliha! Ponuda važi: Do isteka zaliha! Srećan 8. mart uz POSEBNE PONUDE ZA POSEBNE ŽENE! Do isteka zaliha! Ponuda važi: 25.2-6.03.2019. Do isteka zaliha! PORUČI GIORDANI GOLD ESENZA PARFEM ZA 2999 DIN / 29.99 bergamot iz Kalabrije Essenza nota

Више

Kako počupati obrve?

Kako počupati obrve? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Kako počupati obrve? Smatra se da su obrve okvir lica i pomažu naglašavanju očiju. Zato je važno znati kako

Више

PRAVILA NATJECANJA OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE ZAGREB, , KD VATROSLAV LISINSKI Full fashion ladies - combination category. Modna kategorija.

PRAVILA NATJECANJA OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE ZAGREB, , KD VATROSLAV LISINSKI Full fashion ladies - combination category. Modna kategorija. PRAVILA NATJECANJA OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE ZAGREB, 4.11.2012., KD VATROSLAV LISINSKI Full fashion ladies - combination category. Modna kategorija. Test 1. - MODNO ŠIŠANJE (TREND CUT) Ţivi model. (ne

Више

Najbolje kreme za poslije 40 – vodič kroz najpopularnije kreme

Najbolje kreme za poslije 40 – vodič kroz najpopularnije kreme Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Najbolje kreme za poslije 40 - vodič kroz najpopularnije kreme Njega zrele kože uvelike je zahtjevnija od

Више

Microsoft Word - CJENIK

Microsoft Word - CJENIK Lijepa i Zdrava Gundulićeva 21 Zagreb Tel: 01/4854-162 Mob: 098/666-945 Web: www.lijepaizdrava.hr CJENIK USLUGA NJEGA LICA / PREPARATIVNA Kavijar tretman 1 za učvršćivanje zrele, te obnovu i hranjenje

Више

C8 SRB INFORMACIJE O PROIZVODIMA VAŽI OD Šifra Кол. Naziv proizvoda CK Šifra Кол. Naziv proizvoda CK Katalog Avgust 2018 (1 komad

C8 SRB INFORMACIJE O PROIZVODIMA VAŽI OD Šifra Кол. Naziv proizvoda CK Šifra Кол. Naziv proizvoda CK Katalog Avgust 2018 (1 komad C8 SRB INFORMACIJE O PROIZVODIMA VAŽI OD 01-31.08.2018 Šifra Кол. Naziv proizvoda CK Šifra Кол. Naziv proizvoda CK 122883 Katalog Avgust 2018 (1 komad) 50 122884 Katalog Septembar 2018 (1 komad) 50 680500

Више

C12 SRB SRB Ако поручујете путем поште молимо вас да поруџбеницу доставите на адресу: Владимира Поповића 40, Нови Београд. Ако поручујете

C12 SRB SRB Ако поручујете путем поште молимо вас да поруџбеницу доставите на адресу: Владимира Поповића 40, Нови Београд. Ако поручујете C12 SRB SRB 681085 Ако поручујете путем поште молимо вас да поруџбеницу доставите на адресу: Владимира Поповића 40, 11070 Нови Београд. Ако поручујете путем факса поруџбеницу пошаљите на: 011/35-36-101,

Више

Talk (baby puder) za kožu sklonu znojenju i iritacijama

Talk (baby puder) za kožu sklonu znojenju i iritacijama Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Talk (baby puder) za kožu sklonu znojenju i iritacijama Mnogima od nas je poznato da se za njegu kože beba

Више

OIM P.indd

OIM P.indd FEN ZA KOSU HAIR DRYER IONIC HD 8780 G H F E D C B A I 2 Fen za kosu HD 8780 Molimo pratite sljedeće instrukcije kada koristite uređaj. - Nikad ne koristite uređaj u kupatilu, pod tušem, ili blizu bilo

Више

SILK BEAUTY КРЕМА ЗА ТЕЛО ЗА НЕЖНУ И МИРИШЉАВУ КОЖУ ПОПУТ ОРХИДЕЈЕ! 399 дин Уштедите 45%! Silk Beauty крема за тело 200ml дин Oriflame козм

SILK BEAUTY КРЕМА ЗА ТЕЛО ЗА НЕЖНУ И МИРИШЉАВУ КОЖУ ПОПУТ ОРХИДЕЈЕ! 399 дин Уштедите 45%! Silk Beauty крема за тело 200ml дин Oriflame козм SILK BEAUTY КРЕМА ЗА ТЕЛО ЗА НЕЖНУ И МИРИШЉАВУ КОЖУ ПОПУТ ОРХИДЕЈЕ! 399 Уштедите 45%! Silk Beauty крема за тело 200ml. 21461 729 Oriflame козметика д.о.о. Владимира Поповића 40, 11070 Нови Београд Матични

Више

Isprobajte liniju Yasenka Skinage koja odgovara svakoj ženi!

Isprobajte liniju Yasenka Skinage koja odgovara svakoj ženi! Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Isprobajte liniju Yasenka Skinage koja odgovara svakoj ženi! Jučer (22.5) je u prekrasnom ambijentu Kavane

Више

Animal & Birds2.indd

Animal & Birds2.indd ŽIVOTINJE I PTICE II (Inovativna serija knjiga o učenju crtanja) Draga deco, Upamtite da i životinje i ptice imaju različita raspoloženja, koja im se odražavaju u izrazu lica i u držanju tela. Dok ih crtate,

Више

Kako obnoviti kosu nakon blajhanja – vodič za obnovu kose

Kako obnoviti kosu nakon blajhanja – vodič za obnovu kose Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Kako obnoviti kosu nakon blajhanja vodič za obnovu kose Ako ste se našli u situaciji da ste umjesto platinaste

Више

untitled

untitled HRVATSKA www.farmasi.hr siječanj 2019. SAl najveće uštede ikada! NE PROPUSTITE! TOTALNA SNIŽENJA VAŠIH OMILJENIH PROIZVODAe do 80% niže cijene NOVO! MULTIMINERALNI KOMPLEKS CINK, BAKAR, KALCIJ I MAGNEZIJ

Више

Eau Thermale Avène proizvodi za netolerantnu i alergijama sklonu kožu: jer svi smo zaslužili uživati u proljeću

Eau Thermale Avène proizvodi za netolerantnu i alergijama sklonu kožu: jer svi smo zaslužili uživati u proljeću Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Eau Thermale Avène proizvodi za netolerantnu i alergijama sklonu kožu: jer svi smo zaslužili uživati u proljeću

Више

4 Важи од ЗАБЛИСТАЈТЕ У ПРОЛЕЋЕ И УЖИВАЈТЕ У НЕОДОЉИВИМ ПОНУДАМА! Шминка, нега тела и асесоари на попусту до 70%! Спремите се већ сада за

4 Важи од ЗАБЛИСТАЈТЕ У ПРОЛЕЋЕ И УЖИВАЈТЕ У НЕОДОЉИВИМ ПОНУДАМА! Шминка, нега тела и асесоари на попусту до 70%! Спремите се већ сада за 4 Важи од 5-25.3.2013. ЗАБЛИСТАЈТЕ У ПРОЛЕЋЕ И УЖИВАЈТЕ У НЕОДОЉИВИМ ПОНУДАМА! Шминка, нега тела и асесоари на попусту до 70%! Спремите се већ сада за лето јер уштеда је сјајна! 22901 Silver 15092 Aqua

Више

Oporavak nakon carskog reza

Oporavak nakon carskog reza Nakon porođaja, doktor ili medicinska sestra će vas pregledati i odgovoriti na bilo koja pitanja koja budete imali. U toku vašeg boravka, medicinske sestre će vam pokazati kako da se brinete za sebe i

Више

DOBRO DOŠLI IZABERI SPECIJALNU PONUDU za sebe! KAMPANJE C01-C04

DOBRO DOŠLI IZABERI SPECIJALNU PONUDU za sebe! KAMPANJE C01-C04 DOBRO DOŠLI IZABERI SPECIJALNU PONUDU za sebe! KAMPANJE C01-C04 Pastelne boje su IN ove sezone! Upotpuni svoj Viva la Vita izgled ovog proleća uz nezaobilazne modne detalje: trendi naočare za sunce i kišobran

Више

Microsoft Word - Wellness paketi HRV

Microsoft Word - Wellness paketi HRV PURY RELAX DAYS WELLNESS & SPA CENTAR WELLNESS PAKETI 2015 1 x Aroma Spa masaža tijela (60') 1 x Pury Life tretman - tretman lica za dubinsku hidrataciju kože (45') 1.298,00 kn 1.362,00 kn 1.412,00 kn

Више

Kontrola korisnickih racuna (UAC) pomaze tako sto sprecava potencijalno stetne programe da izvrse promene u vasem racunaru i obavestava vas pre izvrse

Kontrola korisnickih racuna (UAC) pomaze tako sto sprecava potencijalno stetne programe da izvrse promene u vasem racunaru i obavestava vas pre izvrse Kontrola korisnickih racuna (UAC) pomaze tako sto sprecava potencijalno stetne programe da izvrse promene u vasem racunaru i obavestava vas pre izvrsenja svake promene a koje zahtevaju administratorsku

Више

Espresso i više od toga Pronađite sebe, uživajući svakodnevno u igranju sa remek delom tehnologije, dizajna i dragocenih detalja. Pravite espresso po

Espresso i više od toga Pronađite sebe, uživajući svakodnevno u igranju sa remek delom tehnologije, dizajna i dragocenih detalja. Pravite espresso po Espresso i više od toga Pronađite sebe, uživajući svakodnevno u igranju sa remek delom tehnologije, dizajna i dragocenih detalja. Pravite espresso po želji svakoga dana... pa i više od toga. Accademia

Више

Prospekt

Prospekt Videti četiri puta bolje Nova Synea serija sa LED+ Optimalno osvetljenje Manja glava Veći indeks reprodukcije boja + + + Savršena LED-pozicija Ready for imitation. Jedno svetlo - četiri prednosti: Jednostavno

Више

NEKA VAŠE LETO POČNE SA ODLIČNIM ORIFLAME PONUDAMA! PONUDA VAŽI OD Dok traju zalihe! 1699 din din Infinity sat Dimenzije:

NEKA VAŠE LETO POČNE SA ODLIČNIM ORIFLAME PONUDAMA! PONUDA VAŽI OD Dok traju zalihe! 1699 din din Infinity sat Dimenzije: NEKA VAŠE LETO POČNE SA ODLIČNIM ORIFLAME PONUDAMA! PONUDA VAŽI OD 1-10.6.2018 Dok traju zalihe! 1699 din 16.99 1399 din 13.99 Infinity sat Dimenzije: kaiš: 2 x 27 cm. kućište: 4 x 1.1 cm. 29464 2799 din

Више

DOBRO DOŠLI IZABERI SPECIJALNU PONUDU za sebe! KAMPANJE C01-C04

DOBRO DOŠLI IZABERI SPECIJALNU PONUDU za sebe! KAMPANJE C01-C04 DOBRO DOŠLI IZABERI SPECIJALNU PONUDU za sebe! KAMPANJE C01-C04 Pastelne boje su IN ove sezone! Upotpuni svoj Viva la Vita izgled ovog proleća uz nezaobilazne modne detalje: trendi naočare za sunce i kišobran

Више

Microsoft Word - ASIMPTOTE FUNKCIJA.doc

Microsoft Word - ASIMPTOTE FUNKCIJA.doc ASIMPTOTE FUNKCIJA Naš savet je da najpre dobro proučite granične vrednosti funkcija Neki profesori vole da asimptote funkcija ispituju kao ponašanje funkcije na krajevima oblasti definisanosti, pa kako

Више

VAŽE SAMO U PERIODU OD DO LJETNE PONUDE Iskoristite pogodnost besplatne isporuke uz uslov od minimalno 15 bonus bodova na na

VAŽE SAMO U PERIODU OD DO LJETNE PONUDE Iskoristite pogodnost besplatne isporuke uz uslov od minimalno 15 bonus bodova na na VAŽE SAMO U PERIODU OD 22.06. DO 28.06.2019. LJETNE PONUDE Iskoristite pogodnost besplatne isporuke 28.06. uz uslov od minimalno 15 bonus bodova na narudžbi (iz kataloga i/ili posebne ponude) Neophodni

Више

07/2019 SUNČASTIČNE LJETNE PONUDE Giorgio Armani Armani Code Turquise EdTS ženski Glubschi Flamingo Plišana igračka 75 ml Ferrero kn Raffaello 9

07/2019 SUNČASTIČNE LJETNE PONUDE Giorgio Armani Armani Code Turquise EdTS ženski Glubschi Flamingo Plišana igračka 75 ml Ferrero kn Raffaello 9 07/2019 SUNČASTIČNE LJETNE PONUDE Giorgio Armani Armani Code Turquise EdTS ženski Glubschi Flamingo Plišana igračka 75 ml Ferrero kn 69.90 Raffaello 9.30 kn 259.90 200 g 34.90 kn 39.90 5.30 Maska za čišćenje

Више

Ponuda traje od do ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. Proizvod Kombinacija proizvoda Mustela dermatološkigel za kupanje 500 m

Ponuda traje od do ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. Proizvod Kombinacija proizvoda Mustela dermatološkigel za kupanje 500 m Ponuda traje od 23.8. do 1.9.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. Proizvod Kombinacija proizvoda Mustela dermatološkigel za kupanje 500 ml Mustela hidratantno mlijeko za tijelo 300 ml Biobaza

Више

OPTIČKE ILUZIJE ili OPTIČKE VARKE 1/25 AH

OPTIČKE ILUZIJE ili OPTIČKE VARKE 1/25 AH OPTIČKE ILUZIJE ili OPTIČKE VARKE 1/25 Ponekad nam naše oči kažu da je nešto ravno, a nije; da je jedan predmet veći od drugog, a nije i sl. Možemo li svojim očima baš uvek verovati? Proverimo to u sledećim

Више

NORTH EAST TRANSPORTATION PARATRANSIT SERVICES

NORTH EAST TRANSPORTATION PARATRANSIT SERVICES ID br. Datum prijema Podneto elektronski Dokument potpun /Inicijali GREATER HARTFORD TRANSIT DISTRICT MOLBA ZA PREVOZ ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U SKLADU SA ZAKONOM ADA (Zakon o pravima Amerikanaca sa invaliditetom)

Више

Tehnički list StoPur WV 150 farbig Zaštitni sloj PUR, voden, svilenkasto mat Karakteristika Primjena unutra i vani pod vremenskim utjecajima kao zašti

Tehnički list StoPur WV 150 farbig Zaštitni sloj PUR, voden, svilenkasto mat Karakteristika Primjena unutra i vani pod vremenskim utjecajima kao zašti Zaštitni sloj PUR, voden, svilenkasto mat Karakteristika Primjena unutra i vani pod vremenskim utjecajima kao zaštitni sloj u boji na poliuretanskim podnim premazima s malim opterećenjem Svojstva brzo

Више

Cjenik vrijedi od GARMIN - SPORTSKI GPS - CJENIK Šifra OPIS VPC(KM) MPC(KM) VIVOFIT NARUKVICE (mjerač aktivnosti) vivofit 4 n

Cjenik vrijedi od GARMIN - SPORTSKI GPS - CJENIK Šifra OPIS VPC(KM) MPC(KM) VIVOFIT NARUKVICE (mjerač aktivnosti) vivofit 4 n GARMIN - SPORTSKI GPS - CJENIK Šifra OPIS VPC(KM) MPC(KM) VIVOFIT NARUKVICE (mjerač aktivnosti) 010-01847-10 vivofit 4 narukvica - crna (S/M) 010-01847-11 vivofit 4 narukvica - bijela (S/M) 010-01847-12

Више

MODEL: QR-8918 SRB TRIMER ZA KOSU UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE

MODEL: QR-8918 SRB TRIMER ZA KOSU UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE MODEL: QR-8918 SRB TRIMER ZA KOSU UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE POSEBNE NAPOMENE Uređaj je namenjen korišćenju u domaćinstvu i nije za profesionalne namene. Uputstvo pažljivo čuvajte i po potrebi prosledite sledećem

Више

Korisni savjeti za ispravno pranje zuba

Korisni savjeti za ispravno pranje zuba Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Korisni savjeti za ispravno pranje zuba Netko bi rekao da zaista nije potrebno pričati o ovome jer nije u

Више

promocija MAJICA SAFETY SHOP

promocija MAJICA SAFETY SHOP Proleće i leto za nas znače - boje. Za predstojeću sezonu smo pripremili do sada najširi asortiman majica, dukserica, pantalona i šortseva iz uvoznog programa i domaće proizvodnje. Većina artikala je na

Више

NAJPOVOLJNIJE VELEPRODAJNE CIJENE Puževa 11, Zagreb +385 (1) Navedene cijene su netto VPC i na njih nije moguće odobri

NAJPOVOLJNIJE VELEPRODAJNE CIJENE Puževa 11, Zagreb +385 (1) Navedene cijene su netto VPC i na njih nije moguće odobri MARAMICE 10/1 PALOMA 3 sl. Classic [24 kom / karton] Barcode: 3838952001991 TOALET PAPIR 2 sl. BONI CLASSIC 10/1 Barcode: 8600101745620 5.25 kn 5.65 kn BRISAČI Vale piu bijeli celuloza 1/1 2-slojni Barcode:

Више

8. POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM KATALOG UREDSKOG I ŠKOLSKOG PRIBORA

8. POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM KATALOG UREDSKOG I ŠKOLSKOG PRIBORA . POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM KATALOG UREDSKOG I ŠKOLSKOG PRIBORA 2011 2012 KOŽNA. POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM GALANTERIJA / str 416-423 > Novčanici kožni > Etuii kožni > Mape kožne,

Више

Tapecirani kreveti

Tapecirani kreveti Tapecirani i Sadržaj Krevet Zara... 5 Krevet Quadro... 9 Krevet Soho... 17 Krevet Smart... 21 Krevet Lyon... 25 Krevet Amadeus... 29 Krevet Tosca... 33 Krevet Astoria... 37 Krevet Marko N... 41 3 Zara

Више

Nika Ivana Medić 4. c Zadar je u srcu mome Danas je njegov rođendan, dan kad se samo o njemu priča. Danas je Dan grada Zadra. Star je grad bogate povi

Nika Ivana Medić 4. c Zadar je u srcu mome Danas je njegov rođendan, dan kad se samo o njemu priča. Danas je Dan grada Zadra. Star je grad bogate povi Nika Ivana Medić 4. c Danas je njegov rođendan, dan kad se samo o njemu priča. Danas je Dan grada Zadra. Star je grad bogate povijesti. Crkva sv. Donata najstarija je crkva u Zadru, kamena, velika i prekrasna.

Више

VAŽNOST I MOĆ NETWORKINGA Zato što je istina s kim si, takav si

VAŽNOST I MOĆ NETWORKINGA Zato što je istina s kim si, takav si VAŽNOST I MOĆ NETWORKINGA Zato što je istina s kim si, takav si TKO JE OKO NAS PRESUDNO JE ZA NAŠ USPJEH U POSLU I ŽIVOTU Pa ako itko zna networking to smo mi na Balkanu oduvijek se tu išlo na janjetine

Више

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA (50 min.) 60,00 Masaža koja se bavi prije svega rastezanjem tijela i pritiska na energetske točke. Utječe na veću pokretlj

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA (50 min.) 60,00 Masaža koja se bavi prije svega rastezanjem tijela i pritiska na energetske točke. Utječe na veću pokretlj TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA (50 min.) 60,00 Masaža koja se bavi prije svega rastezanjem tijela i pritiska na energetske točke. Utječe na veću pokretljivost zglobova, poboljšava krvotok. Jača unutarnje

Више

Glasswashing-brochure_RS_sr.pdf

Glasswashing-brochure_RS_sr.pdf Pranje čaša na sasvim novi način Na zdravlje čašama! Na sledećim stranicama otkrijte svet pranja čaša. Upoznajte naš sistem za pranje čaša i saznajte dragocene savete za održavanje dugotrajne lepote vaših

Више

PAL PLUSIENU HAIR AND BEARD CLIPPER cingsanleit MC 6040 SIGURNOST Molimo da kod korištenja uređaja obratite pozornost na sljedeće: - Uređaj je namijen

PAL PLUSIENU HAIR AND BEARD CLIPPER cingsanleit MC 6040 SIGURNOST Molimo da kod korištenja uređaja obratite pozornost na sljedeće: - Uređaj je namijen PAL PLUSIENU HAIR AND BEARD CLIPPER cingsanleit MC 6040 SIGURNOST Molimo da kod korištenja uređaja obratite pozornost na sljedeće: - Uređaj je namijenjen isključivo za kućnu upotrebu. - Uređaj je namijenjen

Више

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Sadržaj Pregled artikala str. 4 5 Tuš s ulazom na kut str. 6 9 Kutni tuš str. 10 12 XXL

Више

Žuti jezik – uzroci i liječenje

Žuti jezik – uzroci i liječenje Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Žuti jezik - uzroci i liječenje Normalan, zdrav jezik obično je gladak i ružičast. Kada jezik mijenja boju,

Више

proljeće - ljeto 2019 BEAUTY BOOK odvojite vrijeme za sebe i svoju ljepotu

proljeće - ljeto 2019 BEAUTY BOOK odvojite vrijeme za sebe i svoju ljepotu proljeće - ljeto 2019 BEAUTY BOOK odvojite vrijeme za sebe i svoju ljepotu preporuke Salon DORA 98 otkrila mi je draga prijateljica. Oduševili su me tretmanima lica i odličnom masažom kao i svojim trajnim

Више

VELJAČA Katalog Katalog vrijedi od do Biram ukusno i povoljno!

VELJAČA Katalog Katalog vrijedi od do Biram ukusno i povoljno! VELJAČA 2010. Katalog Katalog vrijedi od 4.2.2010. do 17.2.2010. Biram ukusno i povoljno! Volim ukusno i zdravo www.dm-drogeriemarkt.hr Moj zdravi zalogaj Uživam u zdravim i povoljnim proizvodima Uživam

Више

UPUTA O LIJEKU

UPUTA O LIJEKU Uputa o lijeku: Informacije za korisnika SONA 1 mg/1 g krema adapalen Croatia Page 1 of 5 Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete primjenjivati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. - Sačuvajte

Више

-30% na brend Felce Azzurra -30% na losione i kreme Solea Gel za tuširanje Dove 750ml (više vrsta) 596, Gel za tuširanje Nivea 500ml (više vr

-30% na brend Felce Azzurra -30% na losione i kreme Solea Gel za tuširanje Dove 750ml (više vrsta) 596, Gel za tuširanje Nivea 500ml (više vr na brend Felce Azzurra na losione i kreme Solea Gel za tuširanje Dove 750ml 596, 3 Gel za tuširanje Nivea 500ml 459, 339 Losion za telo Nivea 250ml 488, 339 276, 1 Gel za tuširanje Palmolive 250ml Mleko

Више

Palačinke bez jaja – recepti

Palačinke bez jaja – recepti Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Palačinke bez jaja - recepti Slatke ili slane, palačinke su brza i jednostavna poslastica koju obožavaju

Више

Projekat: Identitet proizvođača organske hrane Nada Blažević, proizvođač salata Fakultet vizuelnih umjetnosti Podgorica MULTIMEDIJALNI STUDIO I stud.p

Projekat: Identitet proizvođača organske hrane Nada Blažević, proizvođač salata Fakultet vizuelnih umjetnosti Podgorica MULTIMEDIJALNI STUDIO I stud.p Projekat: Identitet proizvođača organske hrane Nada Blažević, proizvođač salata MULTIMEDIJALNI STUDIO I stud.program: DVK zimski sem. 2016/17 generacija 2014 Klijent: Nada Blažević, Mojkovac Mentor: Nikola

Више

4.1 The Concepts of Force and Mass

4.1 The Concepts of Force and Mass Interferencija i valna priroda svjetlosti FIZIKA PSS-GRAD 23. siječnja 2019. 27.1 Načelo linearne superpozicije Kad dva svjetlosna vala, ili više njih, prolaze kroz istu točku, njihova se električna polja

Више

fluence DODATNA OPREMA

fluence DODATNA OPREMA fluence DODATNA OPREMA KOMPLET SPORTSKE OPREME Komplet sportske opreme istaknutog oblika, koga čine prednji i zadnji branik i dve obloge pragova, daje vašem vozilu izrazit sportski i elegantan izgled.

Више

POPUSTI traju od do ili do isteka zaliha VELIKI IZBOR SVEČANIH TORBI ZA MATURSKE I POLUMATURSKE VEČERI PO SNIŽENIM CIJENAMA torbe više m

POPUSTI traju od do ili do isteka zaliha VELIKI IZBOR SVEČANIH TORBI ZA MATURSKE I POLUMATURSKE VEČERI PO SNIŽENIM CIJENAMA torbe više m POPUSTI traju od 01.05. do 29.05. ili do isteka zaliha VELIKI IZBOR SVEČANIH TORBI ZA MATURSKE I POLUMATURSKE VEČERI PO SNIŽENIM CIJENAMA torbe više modela i boja 28,00 18,99 NOVO U MIL-POP-U INTIMNI VEŠ

Више

Microsoft Word - KVADRATNA FUNKCIJA.doc

Microsoft Word - KVADRATNA FUNKCIJA.doc KVADRATNA FUNKCIJA Kvadratna funkcija je oblika: = a + b+ c Gde je R, a i a, b i c su realni brojevi. Kriva u ravni koja predstavlja grafik funkcije = a + b+ c je parabola. Najpre ćemo naučiti kako izgleda

Више

Algoritmi SŠ P1

Algoritmi SŠ P1 Državno natjecanje iz informatike Srednja škola Prvi dan natjecanja 2. ožujka 219. ime zadatka BADMINTON SJEME MANIPULATOR vremensko ograničenje 1 sekunda 1 sekunda 3 sekunde memorijsko ograničenje 512

Више

UPUTA O LIJEKU

UPUTA O LIJEKU UPUTA O LIJEKU: PODACI ZA KORISNIKA SONA 1 mg/1 g krema adapalen Croatia Page 1 of 6 Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete primjenjivati lijek jer sadrži Vama važne podatke. - Sačuvajte ovu

Више

Kućice uz more HRVATSKI 1

Kućice uz more HRVATSKI 1 Kućice uz more HRVATSKI 1 4 Luxury Villa You&Me 6 Villa Exclusive Plus You&Me 8 Villa Exclusive Plus 10 Villa Exclusive 12 Villa Prestige 14 Mobile home Deluxe Plus 16 Mobile home Deluxe 18 Mobile home

Више

Rano učenje programiranj

Rano učenje programiranj PREGLED ALATA ZA RANO UČENJE PROGRAMIRANJA Ivana Ružić, I. osnovna škola Čakovec Programiranje - nova pismenost Živimo u svijetu u kojem tehnologija brzo napreduje. Način na koji radimo, komuniciramo,

Више

Kokosov šećer – prirodna i zdrava alternativa

Kokosov šećer – prirodna i zdrava alternativa Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Kokosov šećer - prirodna i zdrava alternativa Budući da je šećer vrlo nezdrav, ljudi se sve češće odlučuju

Више

knjiga 03.indd

knjiga 03.indd 15 3. Poglavlje Opće smjernice za aktivnosti učenja Ovo poglavlje opisuje neke od općih smjernica koje su pomogle roditeljima kada su svoju djecu učili novim vještinama. Pokušajte se koristiti ovim smjernicama

Више

MATEMATIKA EKSTERNA PROVJERA ZNANJA UČENIKA NA KRAJU III CIKLUSA OSNOVNE ŠKOLE UPUTSTVO VRIJEME RJEŠAVANJA TESTA: 70 MINUTA Pribor: grafitna olovka i

MATEMATIKA EKSTERNA PROVJERA ZNANJA UČENIKA NA KRAJU III CIKLUSA OSNOVNE ŠKOLE UPUTSTVO VRIJEME RJEŠAVANJA TESTA: 70 MINUTA Pribor: grafitna olovka i MATEMATIKA EKSTERNA PROVJERA ZNANJA UČENIKA NA KRAJU III CIKLUSA OSNOVNE ŠKOLE UPUTSTVO VRIJEME RJEŠAVANJA TESTA: 70 MINUTA Pribor: grafitna olovka i gumica, hemijska olovka, geometrijski pribor. Upotreba

Више

UMETNIČKI ODGOVORI ortreti Pslikanje Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik Triša Rajkert

UMETNIČKI ODGOVORI ortreti Pslikanje Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik Triša Rajkert UMETNIČKI ODGOVORI ortreti Pslikanje Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik Triša Rajkert UMETNIČKI ODGOVORI ortreti PSLIKANJE Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR BROJ 39 ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'ori

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR BROJ 39   ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'ori PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR 2013. BROJ 39 www.ministudio.rs ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'orient FASHION: Boss orange SpA OF poiano RESORT JEzERO

Више

061102ED_BCS

061102ED_BCS Svjedok: Svjedok MM-0 (nastavak) (otvorena sjednica) Strana 0 Unakrsno ispituje g. Whiting (nastavak) 0 0 četvrtak, 0..00. [Otvorena sjednica] [Optuženik je ušao u sudnicu] [Svjedok je ušao u sudnicu]...

Више

KATALOG RUJAN JESENSKA MAKE-UP DIKTATURA! Zavodljiv pogled kao najveći adut. VRIJEME ZA PROMJENE! Vrijeme je za miris koji otkriva tvoj karakter

KATALOG RUJAN JESENSKA MAKE-UP DIKTATURA! Zavodljiv pogled kao najveći adut. VRIJEME ZA PROMJENE! Vrijeme je za miris koji otkriva tvoj karakter KATALOG RUJAN 2019. JESENSKA MAKE-UP DIKTATURA! Zavodljiv pogled kao najveći adut. VRIJEME ZA PROMJENE! Vrijeme je za miris koji otkriva tvoj karakter. Katalog vrijedi od 16.9. do 30.9.2019. dm.hr MOĆNA,

Више

COLOUR BOOK Vodič za koloraciju Oyster Professional linije.

COLOUR BOOK Vodič za koloraciju Oyster Professional linije. COLOUR BOOK Vodič za koloraciju Oyster Professional linije. Deo 1. Elementi boje. Kako dobiti sekundarnu boju iz primarne i koliko je to bitno za frizere... Svaki objekat ili površina koja u potpunosti

Више

NOVA ŠKODA SCALA

NOVA ŠKODA SCALA NOVA ŠKODA SCALA NOVI HRABRI SVET Nova ŠKODA SCALA je hrabar korak napred za brend. Sofisticirane konture modela, kroz atraktivno prelamanje svetlosti i senki, povezuju bezvremenski dizajn sa sportskim

Више

Infokup - Školsko Osnovne škole Algoritmi BaPaCpp

Infokup - Školsko Osnovne škole Algoritmi BaPaCpp 21.. siječnja 2013.. od 1:30 do 16:30 Školsko natjecanje / Algoritmi (Basic/Pascal/C/C++) Sadržaj Zadaci... 1 Zadatak: Napolitanke... 2 Zadatak: Peking... 3 Zadatak: Joker... Zadaci U tablici možete pogledati

Више

POČETNO REŠENJE ZA VIŠE EFIKASNOSTI, FLEKSIBILNOSTI I VEĆI RAST Srpski Serbian

POČETNO REŠENJE ZA VIŠE EFIKASNOSTI, FLEKSIBILNOSTI I VEĆI RAST Srpski Serbian POČETNO REŠENJE ZA VIŠE EFIKASNOSTI, FLEKSIBILNOSTI I VEĆI RAST Srpski Serbian Klaes vario [pravljeno po meri] za vas. Kvalitetnoj firmi za proizvodnju prozora i vrata potrebno je kvalitetno rešenje koje

Више

VRIJEME JE ZA KRATKE RUKAVE po odličnim cijenama više za manje...svakodnevno HIT 9 90 KN MAJICA za bebe, s otiskom, za djevojčice, s naborima na rukav

VRIJEME JE ZA KRATKE RUKAVE po odličnim cijenama više za manje...svakodnevno HIT 9 90 KN MAJICA za bebe, s otiskom, za djevojčice, s naborima na rukav VRIJEME JE ZA KRATKE RUKAVE po odličnim cijenama više za manje...svakodnevno HIT 9 90 za bebe, s otiskom, za djevojčice, s naborima na rukavima, boje: za dječake, boje: 74-98 cm ili s otiskom, za djevojčice,

Више

HR / GB Valamar Argosy Hotel SPA

HR / GB Valamar Argosy Hotel SPA HR / GB Valamar Argosy Hotel SPA Intimna SPA oaza / Intimate SPA oasis Odvojite malo vremena za sebe i provedite ga na unutarnjem bazenu s kojeg se pruža nevjerojatan pogled na Elafite, pročistite organizam

Више

U četvrtak, OTVARA SE 15 % * za kupovinu iznad 200 kn! NOVI dm, DOBRO DOŠLI NA OTVORENJE! U četvrtak, , u 9:00 sati posjetite Vaš

U četvrtak, OTVARA SE 15 % * za kupovinu iznad 200 kn! NOVI dm, DOBRO DOŠLI NA OTVORENJE! U četvrtak, , u 9:00 sati posjetite Vaš U četvrtak, 23.5.2019. OTVARA SE 15 % * za kupovinu iznad 200! NOVI dm, DOBRO DOŠLI NA OTVORENJE! U četvrtak, 23.5.2019., u 9:00 sati posjetite Vašu novu dm prodavaonicu u Zagrebu, Ulica Kneza Branimira

Више

Microsoft Word - VEROVATNOCA II deo.doc

Microsoft Word - VEROVATNOCA II deo.doc VEROVATNOĆA - ZADAI (II DEO) Klasična definicija verovatnoće Verovatnoća dogañaja A jednaka je količniku broja povoljnih slučajeva za dogañaj A i broja svih mogućih slučajeva. = m n n je broj svih mogućih

Више

H-1

H-1 H-1 Obogatite svoj život Novi H-1 Novi H-1 dodaje raskošnu i jedinstvenu dimenziju vašem životu svojim luksuznim i prefinjenim dizajnom koji kombinuje eleganciju sa avanturom. Novo iskustvo, nove mogućnosti

Више

terrafina_2009_Kroatisch_A5.indd

terrafina_2009_Kroatisch_A5.indd Uvjerljive prednosti Želite terasu za opuštanje i uživanje? Trebali biste mjesto za igru za Vašu djecu, koje će odoljeti čak i visokim zahtjevima? LIGNODUR terrafina Sistem podne obloge nudi Vam robusnu

Више

KATALOG KOLOVOZ ZA MAMU I BEBU! Ovog ljeta brige nema, dm ima sve što mami i bebi treba! Katalog vrijedi od 1.8. do SPREMNI ZA LJETO!

KATALOG KOLOVOZ ZA MAMU I BEBU! Ovog ljeta brige nema, dm ima sve što mami i bebi treba! Katalog vrijedi od 1.8. do SPREMNI ZA LJETO! KATALOG KOLOVOZ 2019. ZA MAMU I BEBU! Ovog ljeta brige nema, dm ima sve što mami i bebi treba! Katalog vrijedi od 1.8. do 15.8.2019. SPREMNI ZA LJETO! Kako do najboljeg tena ikad! dm.hr Uštedit uz dm active

Више

Package Leaflet Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika BELODIN A Derm 1 mg/g gel dimetindenmaleat PLfD001463/1 Croatia Page 1 of 5 Pažljivo pročitaj

Package Leaflet Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika BELODIN A Derm 1 mg/g gel dimetindenmaleat PLfD001463/1 Croatia Page 1 of 5 Pažljivo pročitaj Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika BELODIN A Derm 1 mg/g gel dimetindenmaleat Croatia Page 1 of 5 Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete primjenjivati ovaj lijek jer sadrži Vama važne

Више

EKSKLUZIVNA PONUDA SAMO ZA VAS! MAGAZIN SAMO ZA KONSULTANTE BUSINESS & Beauty Business & Beauty U FOKUSU - NAJBOLJA CENA GODINE HairX ш

EKSKLUZIVNA PONUDA SAMO ZA VAS! MAGAZIN SAMO ZA KONSULTANTE BUSINESS & Beauty Business & Beauty U FOKUSU - NAJBOLJA CENA GODINE HairX ш EKSKLUZIVNA PONUDA SAMO ZA VAS! MAGAZIN SAMO ZA KONSULTANTE 2-22.8.2016 11 BUSINESS & Beauty Business & Beauty U FOKUSU - NAJBOLJA CENA GODINE HairX шампон за већи волумен 2 26670 429din/4.29 HairX регенератор

Више

REMISENS SPA HOTEL MARINA CJENIK

REMISENS SPA HOTEL MARINA CJENIK REMISENS SPA HOTEL MARINA CJENIK REMISENS SPA HOTEL MARINA REMISENS SPA HOTEL MARINA FIVE ELEMENTS Five Elements Wellness & Spa jedinstveni je koncept koji spaja drevnu kinesku filozofiju feng shui i suvremene

Више

ELEKTROSTIMULATOR MIŠIĆA LICA!UPOZORENJE (MJERE OPREZA) Molimo temeljito pročitajte sve upute i zadržite za buduću upotrebu. Ovaj uređaj se može koris

ELEKTROSTIMULATOR MIŠIĆA LICA!UPOZORENJE (MJERE OPREZA) Molimo temeljito pročitajte sve upute i zadržite za buduću upotrebu. Ovaj uređaj se može koris ELEKTROSTIMULATOR MIŠIĆA LICA!UPOZORENJE (MJERE OPREZA) Molimo temeljito pročitajte sve upute i zadržite za buduću upotrebu. Ovaj uređaj se može koristiti kod osoba sa smanjenim fizičkim ili mentalnim

Више

Број: 164/1 Београд, НОВИ ПРОПИСИ (ПОЈАШЊЕЊА) О ЗАШТИТАМА И ДОДАТНОЈ ОПРЕМИ ИГРАЧА После објављивања ИХФ правила игре, која су ступила на с

Број: 164/1 Београд, НОВИ ПРОПИСИ (ПОЈАШЊЕЊА) О ЗАШТИТАМА И ДОДАТНОЈ ОПРЕМИ ИГРАЧА После објављивања ИХФ правила игре, која су ступила на с Број: 164/1 Београд, 6.09.2017. НОВИ ПРОПИСИ (ПОЈАШЊЕЊА) О ЗАШТИТАМА И ДОДАТНОЈ ОПРЕМИ ИГРАЧА После објављивања ИХФ правила игре, која су ступила на снагу 1. јула 2016. године, а која је Заједница судија

Више

Ponuda mobilnih uređaja ALCATEL A5 +LED DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 3 ALCATEL Idol 4S DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 4 ALCATEL 5 DS (KAMPANJA 1

Ponuda mobilnih uređaja ALCATEL A5 +LED DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 3 ALCATEL Idol 4S DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 4 ALCATEL 5 DS (KAMPANJA 1 Ponuda mobilnih uređaja ALCATEL A5 +LED DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 3 ALCATEL Idol 4S DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 4 ALCATEL 5 DS (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)... 5 ALCATEL Shine lite (KAMPANJA 1+1=3)(SNIŽENJE)...

Више

Excursor Brosura Hoteli PRINT

Excursor Brosura Hoteli PRINT It's all about the experience! Vaš digitalni put do zadovoljnog gosta Svi mi pamtimo experience, jedinstven doživljaj koji kreira trajna sjećanja i zbog kojeg iskustvo boravka na lokaciji ostaje uistinu

Више

100% SPA brosura TISK hr.cdr

100% SPA brosura TISK hr.cdr P R I R O D A L J E P O T A T I Z A U S TAV I S E, O S L O B O D I S V O J A O S J E T I L A I P R E P U S T I S E N J E G U J U Ć I M S PA R I T UA L I M A! ORGANIC ARGAN ZEN RITUALS PURE COCONUT DE-STRESS

Више

KATALOG Rujan Katalog vrijedi od 1.9. do Kosa kakvu želim -30 % na proizvode za njegu, styling i bojenje kose JER SVE SMO TO MI... Os

KATALOG Rujan Katalog vrijedi od 1.9. do Kosa kakvu želim -30 % na proizvode za njegu, styling i bojenje kose JER SVE SMO TO MI... Os KATALOG Rujan 2017. Katalog vrijedi od 1.9. do 15.9.2017. Kosa kakvu želim -30 % na proizvode za njegu, styling i bojenje kose JER SVE SMO TO MI... Osvoji me osmijehom! Velika SMS nagradna igra s bogatim

Више

Valentinovo – zaljubite se u sebe

Valentinovo – zaljubite se u sebe Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Valentinovo - zaljubite se u sebe Valentinovo je dan ljubavi. Nekim ljudima je to predivan dan koji će provesti

Више

Document2

Document2 IQ Festval - Laibach - Intervju za Nadlanu.com: Nismo deo YU scene! Muzika nadlanu.com Laibach, jedan od omiljenih i najuspešnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, ponovo dolazi u Beograd. Ovog puta

Више

Microsoft PowerPoint - Dan Studenata-ppt.ppt

Microsoft PowerPoint - Dan Studenata-ppt.ppt Građevinski fakultet Univerzitet u Beogradu Firma: DHI Vreme: Avgust 2011 Mesto: Prag, Češka Veljko Prodanović 209/08 Beograd, 2011 Повратак Par ključnih pitanja: Kako do prakse? Šta time dobijam? Kako

Више

Kako vam life coach može pomoći da promijenite svoj život?

Kako vam life coach može pomoći da promijenite svoj život? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Kako vam life coach može pomoći da promijenite svoj život? Možda ste se zapitali što je uopće life coach

Више

Упутствo за РАДНУ ГРУПУ за израду ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА на wеb апликацији Нацрти плана интегритета налазе се на линку integritet.acas.rs или на сајту Аген

Упутствo за РАДНУ ГРУПУ за израду ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА на wеb апликацији Нацрти плана интегритета налазе се на линку integritet.acas.rs или на сајту Аген Упутствo за РАДНУ ГРУПУ за израду ПЛАНА ИНТЕГРИТЕТА на wеb апликацији Нацрти плана интегритета налазе се на линку integritet.acas.rs или на сајту Агенције www.acas.rs у одељку - план интегритета -> нацрт

Више