Hladjenje i zamrzavanje 2017.pdf

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Hladjenje i zamrzavanje 2017.pdf"

Транскрипт

1 HLAÐENJE I ZAMRZAVANJE 2017 gorenje.hr

2 KVALITETA I TRADICIJA Gorenje proizvodi visokokvalitetne kućanske aparate već više od 60 godina. Obvezali smo se na razvoj vlastitih tehnologija i stalno unapređenje proizvodnih procesa. Preslikavajući domaću tradiciju i europske vrijednosti, Gorenje ostaje jedan od vodećih proizvođača kućanskih aparata u Europi. Ponosni smo na svaki aparat koji izlazi iz naše tvornice jer smo svjesni da je proizveden i testiran prema najstrožim Europskim standardima zaštite okoliša. European quality S I N C E

3 3 SAMOSTOJEĆI I SIDE BY SIDE HLADNJACI 4 UGRADBENI HLADNJACI 48 SAMOSTOJEĆI VERTIKALNI ZAMRZIVAČI I LEDENICE 70

4 4 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI ČUVARI VITAMINA Samostojeći hladnjaci Gorenje hladnjaci središte su svake kuhinje. Njihov zadatak je jednostavan osigurati da su vaše najdraže namirnice uvijek dostupne. Ipak, Gorenje hladnjaci mogu učiniti puno više od toga. Opremljeni su naprednom tehnologijom koja osigurava prirodni okoliš za svaku namirnicu, kako bi se svježina, okus i hranjive tvari što duže zadržale u namirnicama. Unutrašnjost hladnjaka pomno je osmišljena kako bi se korisniku omogućila optimalna preglednost i dovoljna količina prostora za veće količine namirnica. Superioran dizajn hladnjaka svakoj će kuhinji donijeti notu posebnosti. Posljednje, ali ne i najmanje važno, Gorenje hladnjaci iznimno su šarmantni zbog svog tihog i ekonomičnog rada, te dokazane dugotrajnosti.

5 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 5

6 6 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI IonAir MultiFlow 360 Idealna mikroklima na svakoj polici Napredna tehnologija u Gorenje hladnjacima imitira prirodnu mikroklimu kako bi osigurala dužu svježinu namirnica, a prirodan proces ionizacije sprječava razvoj neugodnih mirisa. Kruženje ioniziranog zraka omogućuje ravnomjernu opskrbu svježeg zraka za održavanje odgovarajuće temperature u hladnjaku. Prirodna mikroklima u hladnjaku Loše pohranjivanje namirnica

7 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 7 AdaptTech Hladnjak koji prepoznaje vaše navike Ovaj pametan sistem osmišljen je da održava optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari. Temperatura [ C ] 9 C 8 C 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Učestalost otvaranja vrata Vrijeme [h] 14h 15h 16h 17h 18h 19h 20h 21h 22h 23h Linija promjene temperature u običnom hladnjaku Linija promjene temperature u hladnjaku s tehnologijom AdaptTech NoFrost Plus Bez napornog odleđivanja Jedan od najboljih sustava odleđivanja na tržištu, ugrađen u zamrzivački dio, sprječava nakupljanje leda i inja kako bi se održao nizak stupanj potrošnje električne energije. Istovremeno, u rashladnom dijelu, održava idealnu mikroklimu za svježe namirnice. Kruženje ioniziranog zraka sprječava isušivanje hrane te zadržava vitamine i minerale. Inverterski kompresor Postojan, tih i izdržljiv Hladnjaci s inverterskim kompresorom su tiši, imaju duži životni vijek i ekonomičniji su od hladnjaka s konvencionalnim kompresorom. Kada se, kao rezlutat otvaranja vrata, temperatura u hladnjaku povisi, inverterski kompresor osigurava brzo i efikasno hlađenje kako bi se spriječilo kvarenje hrane.

8 8 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI Veliki tulum može početi ConvertActive hladnjak Čarolija koja zamrzivač pretvara u hladnjak Kod ConvertActive hladnjaka dovoljan je jednostavan pritisak na tipku kako bi se prostor zamrzivača pretvorio u prostor hladnjaka, osiguravajući više prostora za pohranu pića, narezaka ili ostalih jela. ConvertActive hladnjak Dva sata nakon aktiviranja funkcije, postignuta temperatura u gornjem rashladnom dijelu hladnjaka je između 4 i 9 C, a u donjem zamrzivačkom dijelu između -2 i 3 C. S ovim modelom, možete bez ograničenja planirati velika druženja, jer kombinirani hladnjak ConvertActive osigurava puno prostora za hlađenje pića, narezaka, torti, kolača i ostalih jela. CrispActive ladica s VitaLight osvjetljenjem CrispActive ladica za voće i povrće opremljena je specijalnim VitaLight osvjetljenjem koje produžuje svježinu namirnica. Spektar narančaste svjetlosti učinkovito sprječava proces oksidacije i time na dulji rok čuva hranjive vrijednosti u svježem voću i povrću. FreshActive ladica FreshActive ladica idealan je prostor za čuvanje mesa, ribe i morskih plodova. Temperatura je niža nego u ostalim dijelovima hladnjaka, osiguravajući maksimalnu svježinu pohranjenih namirnica.

9 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 9 CrispZone ladica s kontrolom vlage Svježe kao iz vrta CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća. ZeroZone ladica Svježe kao iz morskih dubina Održavajući temperaturu oko 0 C, ova ladica idealna je za pohranjivanje svježeg ili mariniranog mesa, ribe ili morskih plodova. Produžuje svježinu osjetljivih namirnica i zadržava njihove prirodne sokove i hranjive tvari. XtremeFreeze ladica Zamrzavanje u sekundi Uključivanjem funkcije XtremeFreeze, hrana smještena u najvišoj ladici zamrzivača zamrzava se 50% brže nego u standardnim ladicama. Brzo zamrzavanje na ekstremno niskoj temperaturi nižoj od -30 C dovodi do stvaranja mikrokristala koji, za razliku od sporog zamrzavanja, ne štete strukturi namirnice. Pristup šok-zamrzavanja samim time zadržava sve hranjive tvari i okuse hrane. Nakon šest sati, funkcija se automatski isključuje i temperatura u toj ladici vraća se na onu prethodno namještenu. XXL SpaceBox Dovoljno prostora za cijelu puricu Ova ladica zamrzivačkog najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.

10 10 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI

11 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 11 SimpleSlide police Police u vratima hladnjaka podesive su po visini i mogu se, prema potrebi, vrlo lagano pomicati gore ili dolje. Pogodne su za pohranjivanje hrane različitih oblika i veličina, a njihova nosivost iznosi 5 kg. MultiBox Višenamjenska posudica s poklopcem idealna je za pohranjivanje sireva, luka ili neke druge hrane jačeg mirisa. Održava hranu svježom i čuva je od isušivanja, a silikonski poklopac može poslužiti kao posudica za jaja ili za led. LED osvjetljenje LED svjetlo u hladnjaku omogućava odlično osvjetljenje i dobru preglednost sadržaja hladnjaka. LED osvjetljenje je do 30 puta trajnije od standardnog osvjetljenja i do 10 puta energetski učinkovitije. FastFreeze FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24 C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama. Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje, a prostor zamrzivača vraća se na ranije namještenu temperaturu. SuperCool Funkcija brzog hlađenja spušta temperaturu u prostoru hladnjaka do 3 C, što je gotovo dvostruko niže od uobičajene temperature. U kombinaciji s velikim obujmom rashladnog, ova temperatura idealna je za brzo hlađenje nakon velike kupovine namirnica. nica Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje, a temperatura u prostoru hladnjaka vraća se na ranije namještenu. A+++ Svi Gorenje hladnjaci su energetski visoko učinkoviti. Odlična termalna izolacija, brtva vrata, inverterski kompresor te elektronsko ili mehaničko upravljanje učinkovito smanjuju potrošnju električne energije. Hladnjaci energetske i A+++ troše 60% manje električne energije u odnosu na one A energetske i. Hladnjaci visine 2 m Ovi aparati idealni su za velike obitelji. Osim što imaju veći obujam i više prostora za pohranjivanje namirnica, također sadrže i sve sustave za održavanje idealne prirodne mikroklime i ujednačene temperature. PullOut police Police s izvlačenjem omogućavaju brži i lakši pristup hrani koja je smještena u stražnjem dijelu hladnjaka. Police su izrađene od kaljenog stakla te su izuzetno izdržljive i imaju nosivost do 22 kg hrane. FrostLess Unaprijeđena izolacija učinkovito smanjuje nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. To podrazumijeva i manju potrebu za ručnim odleđivanjem, ali i manji račun za električnu energiju. EcoMode U slučaju duljeg izbivanja ili godišnjeg odmora, hladnjak je moguće podesiti za rad u EcoMode sustavu, odnosno u sustavu s ekonomičnom potrošnjom električne energije, budući da su vrata hladnjaka stalno zatvorena. Slot-In Zahvaljujući funkcionalnosti SlotIn, vrata hladnjaka otvaraju se pod pravim kutom te se sve police i ladice mogu u potpunosti izvući. Ovo rješenje idealno je za one koji hladnjak žele smjestiti u kut uz zid ili u kuhinjsku nišu, između dva aparata ili elementa.

12 12 SIDE BY SIDE HLADNJACI TVORNICA ZADOVOLJSTVA Side by side hladnjaci Velika očekivanja i visoki standardi zahtijevaju odgovarajuću veličinu hladnjaka i zamrzivača. U tom području Gorenje nudi otmjenog diva, koji bez problema može pohraniti svu količinu tjedne zalihe namirnica za veliku obitelj ili pružiti odgovarajuću pomoć prilikom organiziranja domjenka ili zabave u vlastitom domu. Unutrašnjost hladnjaka pregledno je i prigodno organizirana, a ohlađena hrana uvijek je dostupna. Osobitost ovog Side by side hladnjaka upravo su dvostruka vrata u koja se može ugraditi mini ledomat, što će vas poštedjeti neugodnosti i frustracije u slučaju dolaska nenajavljenih gostiju ili za vrijeme vrućih ljetnih dana. Ledomat Kockice leda? Ledena voda? Nema problema! Ledomat pohranjuje kockice leda u zaseban pretinac, održavajući ih uvijek spremnima za posluživanje. Pritiskom na tipku WATER (VODA) aparat će vas poslužiti hladnom vodom, a pritiskom na tipku ICE (LED) poslužit će vam kockice leda. HomeBar Prigodna manja vrata na vratima rashladnog omogućavaju brži i lakši pristup polici s pićima, bez otvaranja vrata cijelog hladnjaka. To omogućava veću energetsku hladnjaka s HomeBar pretincem jer hladan zrak ne izlazi kroz cijela vrata. Nježnim pritiskom na gornjem dijelu vrata upalit će se svjetlo koje će još više olakšati odabir omiljenog hladnog pića.

13 SIDE BY SIDE HLADNJACI 13 ODABERITE SVOJU KOMBINACIJU Side by Side Prema svojim potrebama, odaberite kombinaciju aparata koja vam odgovara (hladnjak i zamrzivač, dva hladnjaka ili dva zamrzivača) te ih uz pomoć dodatka za povezivanje (vezne letve) pretvorite u svoju idealnu Side by Side kombinaciju.

14 14 RETRO HLADNJACI RETRO HLADNJACI Šarmantno ledeni Ispod bezvremenskog oblika nalazi se inspirirajuće praktičan hladnjak. Kombinacija vintage dizajna i raznih boja čine svaki od Retro hladnjaka i više nego dobrodošlim aparatom u svakoj kuhinji. Kao dizajnerski uređaj lako se može uklopiti i u dnevni boravak što ima i svoje prednosti kod manjih prostora ili u modernim prostranim domovima. Svaki Retro hladnjak može se pohvaliti optimalnim zauzimanjem prostora, elegantnim karakterom i značajnom podrškom u kuhinji, kao što se to očekuje od pravog šarmera. Neovisno o odabranoj boji, ovi moderni hladnjaci pravi su hit, gdje god se nalazili.

15 SIMPLICITY HLADNJACI 15 UVIJEK SVJEŽA HRANA. JER JE HLAĐENA PO MOM! Bijelo. Crno. Po mom. Moja je životna filozofija jednostavna. Za mene je dobro ono što je u skladu s mojim navikama i mogućnostima. Životni prostor oblikujem i uređujem po svom. Odabirem kolekciju aparata koji uvažavaju moj stil života. Odlično dizajnirane aparate kolekcije Gorenje Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema mogu uključiti u svoje prostore i s njima zaista živim na svoj način. Jer se oni prilagođavaju meni, a ne ja njima. Simplicity! Lijepo. Jednostavno. Dostupno. Napredna tehnologija AdaptTech ugrađena u Simplicity hladnjake održat će hranu svježom 20% vremena duže, a IonAir tehnologija eliminirat će neugodne mirise kako bi prostor hladnjaka ostao svjež.

16 16 ORA-ITO HLADNJACI VITALNOST KAO STANDARD Snažni i nježni hladnjaci, istovremeno Svjetski poznati dizajner Ora-ïto i Gorenje, svoju su dugogodišnju suradnju nastavili kreirajući poseban Futuristički dom koji donosi osvježavajuću viziju koja kombinira najbolje od tehnologije i dizajna te ih vješto pretače u inovativne i elegantne kućanske aparate. Iz tog su doma potekli i novi Ora-ïto hladnjaci koji se diče naprednom tehnologijom, kvalitetnim materijalima, elegancijom i jednostavnim korištenjem. Kombinirajući brojne karakteristike utkane u hladnjake, poput IonAir i AdaptTech tehnologije te NoFrost i MultiFlow 360 sustava, Ora-ito hladnjaci pobrinut će se da sva hrana bude odgovarajuće pohranjena i svježa,a vitamini što duže zadržani u namirnicama.

17 ORA-ITO HLADNJACI 17 NRKORA62W Kombinirani hladnjak/zamrzivač Ora-Ïto NRKORA62E Kombinirani hladnjak/zamrzivač Ora-Ïto / Bijela staklena vrata - Desno otvaranje vrata - Dizajn/Boja: Crna / Crna staklena vrata - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 61 cm - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - Staklene izvlačne police - BottleMat podloga za boce - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,643 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 235 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 61 cm - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - Staklene izvlačne police - BottleMat podloga za boce - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,643 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 235 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

18 18 RETRO HLADNJACI ORK192R Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection ORK192C Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection - Dizajn/Boja: Bordo - Desno otvaranje vrata - Dizajn/Boja: Boja šampanjca - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam:326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Elektronsko upravljanje - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Elektronsko upravljanje Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

19 RETRO HLADNJACI 19 ORK192CH Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection ORK192CO Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection - Dizajn/Boja: Boja čokolade - Desno otvaranje vrata - Dizajn/Boja: Boja kave - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Elektronsko upravljanje - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Elektronsko upravljanje Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog zamrzivačkog - Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

20 20 RETRO HLADNJACI ORB152R Retro Collection Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje ORB152C Retro Collection Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Dizajn/Boja: Bordo - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 260 / 254 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 235 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 25 / 25 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 17 h - Dizajn/Boja: Boja šampanjca - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 260 / 254 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 235 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 25 / 25 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 17 h Karakteristike - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje rashladnog zamrzivačkog - Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,509 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,509 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

21 RETRO HLADNJACI 21 ORB152CH Retro Collection Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje ORB152CO Retro Collection Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Dizajn/Boja: Boja čokolade - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 260 / 254 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 235 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 25 / 25 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 17 h - Dizajn/Boja: Boja kave - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 260 / 254 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 235 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 25 / 25 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 17 h Karakteristike - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 65 cm - DynamiCooling hlađenje rashladnog zamrzivačkog - Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - Staklene police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,509 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,509 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

22 22 RETRO HLADNJACI RF60309OR Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection RF60309OC Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection - Dizajn/Boja: Bordo - Desno otvaranje vrata - Dizajn/Boja: Boja šampanjca - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 296 / 294 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 65 / 65 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 22 h - Ukupni bruto/neto obujam: 296 / 294 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 65 / 65 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 22 h Karakteristike - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom - FastFreeze: brzo zamrzavanje - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog zamrzivačkog - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (1x12) - Dvodijelna polica za boce - Posuda za povrće sa staklenom policom - Mrežasta polica - Posudica za led - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (1x12) - Dvodijelna polica za boce - Posuda za povrće sa staklenom policom - Mrežasta polica - Posudica za led + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,583 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 213 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 173, cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,583 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 213 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 173, cm - EAN kod: Šifra:

23 RETRO HLADNJACI 23 RF60309OCH Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection RF60309OCO Kombinirani hladnjak/zamrzivač Retro Collection - Dizajn/Boja: Boja čokolade - Desno otvaranje vrata - Dizajn/Boja: Boja kave - Desno otvaranje vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 296 / 294 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 65 / 65 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 22 h - Ukupni bruto/neto obujam: 296 / 294 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 65 / 65 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 22 h Karakteristike - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom - FastFreeze: brzo zamrzavanje - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog zamrzivačkog - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (1x12) - Dvodijelna polica za boce - Posuda za povrće sa staklenom policom - Mrežasta polica - Posudica za led - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (1x12) - Dvodijelna polica za boce - Posuda za povrće sa staklenom policom - Mrežasta polica - Posudica za led + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,583 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 213 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 173, cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,583 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 213 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 173, cm - EAN kod: Šifra:

24 24 SIMPLICITY HLADNJACI NRK62JSY2W Kombinirani hladnjak/zamrzivač Simplicity RK62FSY2B Kombinirani hladnjak/zamrzivač Simplicity - Dizajn/Boja: Crna - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h Karakteristike - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačive police - BottleMat podloga za boce - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Staklene izvlačive police - BottleMat podloga za boce - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,643 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 235 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 232 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

25 SIMPLICITY I SIDE BY SIDE HLADNJACI 25 RK62FSY2W Kombinirani hladnjak/zamrzivač Simplicity NRS9181CXB Kombinirani hladnjak/zamrzivač Side by side 90,6 - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: SN, T - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Ukupni bruto/neto obujam: 608 / 549 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 380 / 370 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 228 / 179 l - Kapacitet zamrzavanja: 13 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 4 h - Elektronsko upravljanje SensoTech / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje - Total NoFrost - Izdavanje vode - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačive police - BottleMat podloga za boce - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 232 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Pretinac za brzo hlađenje - Staklene police na izvlačenje - Posudica za jaja - Posude za povrće - Višenamjenski pretinac MultiPlus u vratima - Police u vratima - Automatski ledomat - Ladice za pohranjivanje - Ladice u vratima - Staklene police - Potrošnja energije kwh/24 h: 1,22 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 445 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): ,6 73,5 cm - EAN kod: Šifra:

26 26 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI Inverterski kompresor NRK6203TX Kombinirani hladnjak/zamrzivač NRK6202TX Kombinirani hladnjak/zamrzivač Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: ST, N, T - Inverterski kompresor - Ukupni bruto/neto obujam: 363 / 334 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 265 / 254 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 80 l - Kapacitet zamrzavanja: 8 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: mogućnost postavljanja hladnjaka u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - ZeroZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje ++ - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,471 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 172 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 363 / 339 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 265 / 254 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 12 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - ZeroZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,671 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 245 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

27 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 27 RK6202EX Kombinirani hladnjak/zamrzivač RK6202EW Kombinirani hladnjak/zamrzivač - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 354 / 352 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 258 / 257 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 96 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Ukupni bruto/neto obujam: 354 / 352 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 258 / 257 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 96 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,659 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 241 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,659 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 241 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

28 28 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI ConvertActive hladnjak Inverterski kompresor NRC6192TX Kombinirani hladnjak/zamrzivač NRK6193TX Kombinirani hladnjak/zamrzivač Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 12 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - ConvertActive: pretvorite zamrzivač u hladnjak - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - CrispActive ladica s VitaLight i kontrolom vlažnosti - FreshActive ladica - ZeroZone ladica - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,643 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 235 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Dizajn/Boja: Inox - Inverterski kompresor - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 302 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 80 l - Kapacitet zamrzavanja: 8 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - ZeroZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje ++ - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,452 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 165 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

29 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 29 NRK6192TX Kombinirani hladnjak/zamrzivač NRK6192MBK Kombinirani hladnjak/zamrzivač Karakteristike - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 12 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Dizajn/Boja: Crna - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: mogućnost postavljanja hladnjaka u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - ZeroZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica sa staklenom policom - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti zamrzivačkog - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,643 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 235 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,643 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 235 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

30 30 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI NRK6191TX Kombinirani hladnjak/zamrzivač NRK6191TW Kombinirani hladnjak/zamrzivač Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 12 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - ZeroZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,819 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 299 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 231 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 98 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 12 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Mogućnost isključivanja rashladnog - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - NoFrost Plus - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Multiflow 360 : Multi 3D upuhivanje zraka - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (3 ladice) - XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30 C) - Štedljivi program EcoMode - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - ZeroZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,819 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 299 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

31 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 31 NRK6191GHX Kombinirani hladnjak/zamrzivač NRK6191GHW Kombinirani hladnjak/zamrzivač - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 230 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 95 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 21 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 230 / 222 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 95 / 85 l - Kapacitet zamrzavanja: 5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 21 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka Karakteristike - NoFrost Plus - IonAir s MultiFlow Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Štedljivi program EcoMode - NoFrost Plus - IonAir s MultiFlow Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Štedljivi program EcoMode rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide police na vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - XXL SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,819 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Staklene izvlačne police - SimpleSlide police na vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - XXL SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,819 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

32 32 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI RK6193LX Kombinirani hladnjak/zamrzivač RK6192EC Kombinirani hladnjak/zamrzivač - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 227 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Elektronsko upravljanje - Dizajn/Boja: Champagne - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 324 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje (1 ladica) - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje ++ - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,423 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 154 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 232 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

33 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 33 RK6192EX Kombinirani hladnjak/zamrzivač RK6192EW Kombinirani hladnjak/zamrzivač - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 324 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 324 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 95 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h Mehaničko upravljanje Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 232 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladica - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,635 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 232 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

34 34 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI RK6191AX Kombinirani hladnjak/zamrzivač RK6191AW Kombinirani hladnjak/zamrzivač - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 326 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 97 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 326 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 229 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 97 / 97 l - Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm rashladnog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudica za jaja/led (1x7) - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti zamrzivačkog - SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,812 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 296 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: SpaceBox ladica - Ladice za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,812 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 296 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

35 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 35

36 36 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI RK6161AX Samostojeći hladnjak/zamrzivač RK6161AW Samostojeći hladnjak/zamrzivač - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: ST, N - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 304 / 285 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 233 / 232 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 71 / 53 l - Kapacitet zamrzavanja: 3 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 20 h - Ukupni bruto/neto obujam: 304 / 285 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 233 / 232 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 71 / 53 l - Kapacitet zamrzavanja: 3 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 20 h Karakteristike rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za boce u vratima - Posudica za jaja (1x8) - Posude za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za boce u vratima - Posudica za jaja (1x8) - Posude za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Ladica za pohranjivanje - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,684 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 250 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Ladica za pohranjivanje - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,684 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 250 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

37 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 37 RC4151W Kombinirani hladnjak/zamrzivač NRF7181TX Samostojeći hladnjak/zamrzivač 181,8 - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: N - Ukupni bruto/neto obujam: 224 / 209 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 165 / 164 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 59 / 45 l - Kapacitet zamrzavanja: 9 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 14 h - Dizajn/Boja: Inox - Klimatski razredi: N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 435 / 412 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 327 / 324 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 108 / 88 l - Kapacitet zamrzavanja: 6 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 8 h - Elektronsko upravljanje SensoTech / LCD zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata Karakteristike - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Total NoFrost - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom - FastFreeze: brzo zamrzavanje - SuperCool: brzo hlađenje - Štedljivi program Eco - Go n Save program rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posudice za jaja (2x6) - Posude za povrće - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Posude za povrće sa staklenom policom - Posuda za jaja - Filter za uklanjanje neugodnih mirisa zamrzivačkog - Ladice za pohranjivanje - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,581 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 212 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 146, cm - EAN kod: Šifra: Twist ručni ledomat - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 1,002 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 366 kwh - Razina buke (max.): 43 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 181, cm - EAN kod: Šifra:

38 38 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI RF6278W Samostojeći hladnjak/zamrzivač RF4141ANW Kombinirani hladnjak/zamrzivač - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 259 / 258 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 191 / 190 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 68 / 68 l - Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h boja - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 210 / 207 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 168 / 166 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 42 / 41 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h Karakteristike - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posudice za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Staklene police - Police na vratima hladnjaka - Posuda za povrće - Polica za boce u vratima - Fleksibilna posuda za jaja zamrzivačkog - Mrežasta polica - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,676 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 247 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 143, ,5 cm - EAN kod: Šifra: Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,594 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

39 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 39 RF4121AW Kombinirani hladnjak/zamrzivač RF3111AW Samostojeći hladnjak/zamrzivač - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 195 / 193 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 147 / 145 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 48 / 48 l - Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 171 / 170 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 135 / 134 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 36 / 36 l - Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 14 h Karakteristike rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police za maslac i sir u vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudice za jaja (2x6) - Posude za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za boce u vratima - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Mrežasta polica - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,591 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 216 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Mrežasta polica - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,556 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 203 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

40 40 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI R6192LX Samostojeći hladnjak R6191DX Samostojeći hladnjak - Dizajn/Boja: Inox - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 370 / 368 l - Ukupni bruto/neto obujam: 370 / 368 l Karakteristike - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje - SuperCool: brzo hlađenje - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje rashladnog zamrzivačkog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce u vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - FreshZone ladice - CrispZone ladice: velika ladica za povrće, ladica s kontrolom vlažnosti + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,312 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 114 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce u vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladice - CrispZone ladice: velika ladica za povrće, ladica s kontrolom vlažnosti - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,397 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 145 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

41 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 41 R6191DW Samostojeći hladnjak - Ukupni bruto/neto obujam: 370 / 368 l Karakteristike - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje rashladnog - Staklene izvlačne police - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Polica za boce u vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - posudica za jaja/led (1x7) - FreshZone ladice - CrispZone ladice: velika ladica za povrće, ladica s kontrolom vlažnosti zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,397 kwh - Potrošnja energije kwh/god:145 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

42 42 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI RB6152BW Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje R6151BX Samostojeći hladnjak - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 260 / 254 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 235 / 229 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 25 / 25 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 17 h - Ukupni bruto/neto obujam: 305 / 302 l Karakteristike - IonAir: Ionizator zraka u hladnjaku - Slot-in: mogućnost postavljanja hladnjaka u kuhinjsku nišu širine 60 cm - DynamiCooling hlađenje - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom rashladnog - Staklene police - Polica za boce s fiksnim osiguračem - SimpleSlide posude u vratima podesive po visini - Posudica za jaja/led (1x7) - CrispZone ladica za povrće s kontrolom vlažnosti - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police u vratima hladnjaka - Posudica za jaja (1x8) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,509 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 186 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,378 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 138 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

43 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 43 R6151BW Samostojeći hladnjak RB6288W Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 305 / 302 l - Ukupni bruto/neto obujam: 271 / 268 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 250 / 247 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 21 / 21 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h Karakteristike - AirPower: dinamičko hlađenje ventilatorom - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police u vratima hladnjaka - Posudica za jaja (1x8) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posudice za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,378 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 138 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,632 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 231 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 143, ,5 cm - EAN kod: Šifra:

44 44 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI R6298W Samostojeći hladnjak RB4131AW Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 285 / 284 l - Ukupni bruto/neto obujam: 205 / 202 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 188 / 185 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 17 / 17 l - Kapacitet zamrzavanja; 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h Karakteristike - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posudice za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posudice za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,372 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 136 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 143, ,5 cm - EAN kod: Šifra: Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,564 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 206 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 125, cm - EAN kod: Šifra:

45 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 45 R4131AW Samostojeći hladnjak RB4091ANW Samostojeći hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Klimatski razredi: SN, ST, N - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 214 / 213 l - Ukupni bruto/neto obujam: 123 / 113 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 103 / 97 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 20 / 16 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police za maslac i sir u vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posudice za jaja (2x6) - Posude za povrće sa staklenom policom - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,342 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 125 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 125, cm - EAN kod: Šifra: Radna ploča - Staklene police - Police u vratima - Posuda za povrće - Polica za boce u vratima - Fleksibilna posuda za jaja - posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,48 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 84,5 55,3 57,4 cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

46 46 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI R4091ANW Samostojeći hladnjak - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 136 / 133 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 136 / 133 l Karakteristike rashladnog - Staklene police - Police u vratima - Posuda za povrće - Polica za boce u vratima - Fleksibilna posuda za jaja zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,32 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 84,5 55,3 57,4 cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

47 SAMOSTOJEĆI HLADNJACI 47

48 48 UGRADBENI HLADNJACI

49 UGRADBENI HLADNJACI 49 DODATNA SVJEŽINA, VIŠE VITAMINA Ugradbeni hladnjaci Mnoštvo naprednih karakteristika u NatureFresh ugradbenim kombiniranim hladnjacima osigurava dužu svježinu hrane i zadržava više prirodnih vitamina. Sustav unutar hladnjaka oponaša prirodne uvjete održavajući proces fotosinteze u hladnjaku, kontrolirajući razinu vlažnosti i osiguravajući prirodno svježi zrak. VitaLight Produžena svježina VitaLight osvjetljenje održava prirodni proces sazrijevanja kako bi se vitamini zadržali u namirnicama, a voće i povrće ostalo svježe duži vremenski period. SmartHumidity Uvijek optimalni uvjeti vlažnosti Funkcija SmartHumidity održava optimalnu razinu vlažnosti u ladici tijekom cijelog dana zahvaljujući specijalnoj membrani koja automatski ispušta višak vlage iz ladice. IonAir s DynamiCooling hlađenjem Zadržava samo ugodne mirise Zrak obogaćen negativnim ionima zadržava prirodan miris i okus namirnica te uklanja neugodne mirise, a sustav ventilacije omogućava ravnomjeru temperaturu u cijelom odjeljku hladnjaka.

50 50 UGRADBENI HLADNJACI CrispZone ladica s VitaLight i SmartHumidity karakteristikama Svježe kao upravo ubrano iz vrta Jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu, CrispZone ladica, produžuje svježinu pohranjenih namirnica nižom temperaturom, automatskom kontrolom vlage SmartHumidity i specijalnim VitaLight osvjetljenjem. SmartHumidity održava optimalnu razinu vlage u ladici tijekom cijelog dana zahvaljujući specijalnoj membrani koja automatski ispušta višak vlage iz ladice. VitaLight osvjetljenje održava prirodni proces sazrijevanja kako bi se vitamini zadržali u namirnicama, a voće i povrće ostalo svježe i hrskavo duži vremenski period. NoFrost DualAdvance Sustav optimalnog dvostrukog kruženja zraka Suvremena tehnologija NoFrost DualAdvance pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivačkog i time sprječava nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. S druge strane, u rashladnom dijelu osigurani su optimalni uvjeti za pohranjivanje svježih namirnica s obzirom na potpuno odvojene procese hlađenja između rashladnog i zamrzivačkog. zamorno odleđivanje i čišćenje nije potrebno zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe čuva se kakvoća, boja i aroma zamrznutih namirnica bolja preglednost nad namirnicama više prostora nema miješanja mirisa između zamrzivačkog i rashladnog aparata svježe namirnice se ne isuše i duže ostaju svježe

51 UGRADBENI HLADNJACI 51 IonAir s DynamiCooling hlađenjem Zadržava samo ugodne mirise Napredni ventilatorski sustav s dinamičkim hlađenjem omogućava ravnomjernu distribuciju ioniziranog zraka i temperature u cijelom hladnjaku. Zrak obogaćen negativnim ionima oponaša prirodnu mikroklimu te svježe namirnice zadržavaju svoju svježinu puno dulje. S obzirom da nema temperaturnih razlika, hranu možete smjestiti na bilo koju policu hladnjaka. AdaptTech Hladnjak koji prepoznaje vaše navike Napredan sustav AdaptTech osmišljen je za održavanje optimalne temperature u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.

52 52 UGRADBENI HLADNJACI FreshZone Svježe kao izravno iz prirode FreshZone ladica održava svježinu pohranjenih lakokvarljivih namirnica. Smještena je u donjem, najhladnijem dijelu hladnjaka. Voće, povrće i meso zadržavaju svježinu, miris, boju i kakvoću dulje vremena. LED osvjetljenje Učinkovito osvjetljenje LED svjetlo u hladnjaku omogućava odlično osvjetljenje i dobru preglednost sadržaja hladnjaka. LED osvjetljenje je do 30 puta trajnije od standardnog osvjetljenja i do 10 puta energetski učinkovitije. FastFreeze Brzo zamrzavanje FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24 C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama. Nakon otprilike dva dana funkcija se automatski isključuje, a temperatura u prostoru zamrzivača vraća se na ranije namještenu. SuperCool Brzo hlađenje nakon velike kupovine Funkcija brzog hlađenja spušta temperaturu u prostoru hladnjaka do 3 C, što je gotovo dvostruko niže od uobičajene temperature. U kombinaciji s velikim obujmom rashladnog, ova temperatura idealna je za brzo hlađenje nakon velike kupovine namirnica. Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje, a temperatura u prostoru hladnjaka vraća se na ranije namještenu.

53 UGRADBENI HLADNJACI 53 FrostLess Manje leda, veće uštede energije Unaprijeđena izolacija učinkovito smanjuje nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. To podrazumijeva manju potrebu za ručnim odleđivanjem, ali i manji račun za električnu energiju. Kompresor s ventilom Odvojeno namještanje temprature za hladnjak i zamrzivač Jednokompresorski modeli s ventilom imaju značajnu prednost - omogućeno je odvojeno namještanje temperature rashladnog i zamrzivačkog. Dodatno, kompresor s ventilom omogućava da se isključi rad rashladnog neovisno o zamrzivačkom dijelu koji nesmetano radi, što je idealno za vrijeme godišnjeg odmora radi smanjene potrošnje električne energije. A++ Odlična energetska Svi Gorenje hladnjaci su energetski visoko učinkoviti. Odlična termalna izolacija, brtva vrata, te elektronsko ili mehaničko upravljanje učinkovito smanjuju potrošnju električne energije. Hladnjaci energetske i A++ troše 40% manje električne energije u odnosu na one A energetske i. Side-by-side kombinacija Savršen par za vašu kuhinju Side-by-side kombinacija omogućava vam optimalno iskorištavanje prostora za pohranjivanje namirnica u ograničenom prostoru. Prema svojim potrebama, odaberite kombinaciju aparata koja vam odgovara (hladnjak i zamrzivač, dva hladnjaka ili dva zamrzivača) te ih uz pomoć dodatka za povezivanje (vezne letve) pretvorite u svoju idealnu Side-by-side kombinaciju.

54 54 UGRADBENI HLADNJACI MultiAdjust prilagodljive police Beskonačne mogućnosti pohranjivanja namirnica Ova ladica zamrzivačkog najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača. MixBox Za čist i uredan hladnjak Plitka ladica omogućit će pohranjivanje sitnijih namirnica poput namaza, konzervi i manjih zalogaja te osigurati urednost vašeg hladnjaka, vodeći brigu o tome da ne zagubite niti jednu namirnicu u hladnjaku. Klizni sustav omogućit će jednostavan pristup namirnicama u ladici. XXL SpaceBox Dovoljno prostora za cijelu puricu Čvrste staklene police mogu se vrlo lako postaviti u svaku poziciju u hladnjaku, osiguravajući potpunu slobodu kod prilagođavanja unutrašnjosti hladnjaka potrebama korisnika. Police su izrađene od kaljenog stakla te su visoko izdržljive i čvrste čime su prilagođene za pohranjivanje većih količina namirnica. MultiBox Višenamjenska praktična posuda Višenamjenska posudica s poklopcem idealna je za pohranjivanje sireva, luka ili neke druge hrane jačeg mirisa. Održava hranu svježom i čuva je od isušivanja, a silikonski poklopac može poslužiti kao posudica za jaja ili za led.

55 UGRADBENI HLADNJACI 55 Skriveni pretinac HiddenSpace Dodatan skriveni prostor za pohranu Skriveni pretinac HiddenSpace omogućava dodatan skriveni prostor za pohranu limenki ili namirnica sličnog oblika, ispod CrispZone ladice. Duboka polica za boce u vratima Sigurna pohrana boca Duboka polica za boce nudi dovoljno prostora za velike boce. Poseban stabilizator oblikovan je tako da čvrsto drži boce koje su kod otvaranja i zatvaranja stabilne i ne miču se. Nosač za boce Sve na svom mjestu Kako bi se sačuvao dragocjen prostor na policama za pohranjivanje namirnica, u Gorenje hladnjacima boce se mogu položiti na prigodan nosač boca i time osigurati optimalno iskorištenje prostora. Škarasti panti vrata Jednostavnije otvaranje i zatvaranje vrata Škarasti panti vrata omogućavaju pohranjihvanje težih namirnica u ladicama na vratima hladnjaka, kao i otvaranje vrata pod kutem do 115. To osigurava bolju preglednost unutrašnjosti hladnjaka te jednostavnije spremanje namirnica u hladnjak budući da se vrata neće stalno zatvarati. Ako ostavite otvorena vrata, škarasti panti vrata automatski će ih zatvoriti kako bi se uštedjela električna energija.

56 56 UGRADBENI HLADNJACI NRKI5182A1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač NRKI2181A1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač 2 - Škarasti panti vrata - Škarasti panti vrata Karakteristike - Ukupni bruto/neto obujam: 269 / 248 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 183 / 180 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 86 / 68 l - Kapacitet zamrzavanja: 8 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - NoFrost DualAdvance - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Ukupni bruto/neto obujam: 269 / 248 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 183 / 180 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 86 / 68 l - Kapacitet zamrzavanja: 8 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - NoFrost DualAdvance - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog zamrzivačkog - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - Police u vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - Multibox posudica za sir i maslac, jaja i led (1x7) - CrispZone ladica s VitaLight i SmartHumidity - FreshZone ladica - SpaceBox velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,63 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177,2 55,5 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police u vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - Multibox posudica za sir i maslac, jaja i led (1x7) - CrispZone ladica s VitaLight i SmartHumidity - FreshZone ladica - SpaceBox velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police - Potrošnja energije kwh/24 hh: 0,803 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

57 UGRADBENI HLADNJACI 57 NRKI2181E1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač NRKI4181E1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač Škarasti panti vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 269 / 248 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 183 / 180 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 86 / 68 l - Kapacitet zamrzavanja: 8 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Klizni panti vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 269 / 248 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 183 / 180 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 86 / 68 l - Kapacitet zamrzavanja: 8 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka Karakteristike - NoFrost DualAdvance - Štedljivi program EcoMode - NoFrost DualAdvance - Štedljivi program EcoMode rashladnog zamrzivačkog na stropu - Posudica za jaja/led (1 x 7) - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police u vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - SpaceBox velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,803 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Posudica za jaja/led: 1 x 7 na stropu - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police na vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - SpaceBox velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,803 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

58 58 UGRADBENI HLADNJACI RKI5182A1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač RKI4182E1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač Škarasti panti vrata - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - Ukupni bruto/neto obujam: 263 / 258 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 190 / 187 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 73 / 71 l - Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje na stropu - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police na vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - Multibox posudica za sir i maslac, jaja i led (1x7) - CrispZone ladica s VitaLight i SmartHumidity - FreshZone ladica - Skriveni pretinac HiddenSpace - SpaceBox - velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,616 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177,2 55,5 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Ukupni bruto/neto obujam: 263 / 260 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 190 / 189 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 73 / 71 l - Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Štedljivi program EcoMode na stropu - Posudica za jaja/led (1x7) - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police u vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - Skriveni pretinac HiddenSpace - SpaceBox - velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,589 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

59 UGRADBENI HLADNJACI 59 RKI2181E1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač RKI4181E1 Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač Škarasti panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 263 / 260 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 190 / 189 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 73 / 71 l - Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 263 / 260 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 190 / 189 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 73 / 71 l - Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h Karakteristike - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Štedljivi program EcoMode - FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču - Štedljivi program EcoMode rashladnog zamrzivačkog na stropu - Posudica za jaja/led (1x7) - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police u vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - Skriveni pretinac HiddenSpace - SpaceBox - velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,75 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: na stropu - Posudica za jaja/led (1x7) - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 2 police u vratima - Polica za boce s fiksnim držačem u vratima - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - Skriveni pretinac HiddenSpace - SpaceBox - velika ladica za zamrzavanje (38 l) - 3 ladice za zamrzavanje - 2 staklene police - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,75 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

60 60 UGRADBENI HLADNJACI RCI4181AWV Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač RKI4151AW Ugradbeni kombinirani hladnjak/zamrzivač - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 286 / 268 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 205 / 203 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 81 / 65 l - Kapacitet zamrzavanja: 9 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: N - Ukupni bruto/neto obujam: 224 / 214 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 165 / 164 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 59 / 50 l - Kapacitet zamrzavanja: 9 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 14 h Karakteristike - FastFreeze: brzo zamrzavanje - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Ladice za pohranjivanje - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,75 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 274 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 177, cm - EAN kod: Šifra: Ladice za pohranjivanje - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,638 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 233 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 144, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 144, cm - EAN kod: Šifra:

61 UGRADBENI HLADNJACI 61 RFI4161AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje RFI4151AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 265 / 263 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 219 / 217 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 46 / 46 l - Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 234 / 232 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 185 / 183 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 49 / 49 l - Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h Karakteristike - FastFreeze: brzo zamrzavanje - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklena izvlačna polica - Staklena djeljiva polica - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Polica za maslac i sir u vratima - Posuda za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Polica za maslac i sir u vratima - Posuda za jaja (1x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Mrežasta polica - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,72 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 263 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 157, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 157, cm - EAN kod: Šifra: Mrežasta polica - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,687 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 251 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 144, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 144, cm - EAN kod: Šifra:

62 62 UGRADBENI HLADNJACI RFI4121AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje RBI5182A1 Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje 2 Karakteristike rashladnog zamrzivačkog - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 195 / 193 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 147 / 145 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 48 / 48 l - Kapacitet zamrzavanja: 2,5 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Police za maslac i sir u vratima - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Mrežasta polica - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,638 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 233 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 122, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 122, cm - EAN kod: Šifra: Škarasti panti vrata - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 280 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 259 / 251 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 29 / 29 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 14 h - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu: bijeli signal - AdaptTech: pametni sistem prilagođavanja - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - SuperCool: brzo hlađenje - FastFreeze: brzo zamrzavanje - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 4 police u vratima - 2 police u vratima s fiksnim stabilizatorom - Multibox posudica za sir i maslac, jaja i led - MixBox - CrispActive ladica s VitaLight osvjetljenjem - FreshZone ladica - Staklena polica + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,589 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177,2 55,5 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

63 UGRADBENI HLADNJACI 63 RI5182A1 Ugradbeni hladnjak RBI5182E1 Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje 2 2 Karakteristike - Škarasti panti vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 305 / 301 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 305 / 301 l - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu: bijeli signal - AdaptTech: pametni sistem prilagođavanja - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - SuperCool: brzo hlađenje - Škarasti panti vrata - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 280 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 259 / 251 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 29 / 29 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 14 h - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - Štedljivi program EcoMode rashladnog zamrzivačkog - 7 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 4 police u vratima - 2 police s fiksnim stabilizatorom - Multibox posudica sir i maslac, jaja i led - MixBox - CrispActive ladica s VitaLight osvjetljenjem - FreshZone ladica - Mrežasta polica - Posudica za led + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,309 kwh - Razina buke (max.): 37 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177,2 55,5 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Posudica za jaja/led (1x7) - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 4 police u vratima - 2 police s fiksnim stabilizatorom - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - Staklena polica + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,589 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177,2 55,5 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

64 64 UGRADBENI HLADNJACI RI2181A1 Ugradbeni hladnjak RI4181E1 Ugradbeni hladnjak Škarasti panti vrata - Ukupni bruto/neto obujam: / 301 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 305 / 301 l - Klizni panti vrata - Ukupni bruto/neto obujam: 305 / 301 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 305 / 301 l - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Digitalni pokazivač temperature hladnjaka - Zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu Karakteristike - AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - SuperCool: brzo hlađenje - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - Štedljivi program EcoMode rashladnog zamrzivačkog - 7 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 4 police u vratima - 2 police s fiksnim stabilizatorom - Multibox posudica za sir i maslac, jaja i led (1x7) - MixBox - CrispActive ladica s VitaLight osvjetljenjem - FreshZone ladica - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,397 kwh - Razina buke (max.): 37 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Posudica za jaja/led (1x7) - 7 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 4 police u vratima - 2 police s fiksnim stabilizatorom - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,397 kwh - Razina buke (max.): 37 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

65 UGRADBENI HLADNJACI 65 RBI4181E1 Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje RBIU6092AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje 2 - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: ST, N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 288 / 280 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 259 / 251 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 29 / 29 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 14 h - Škarasti panti vrata - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 130 / 126 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 109 / 105 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 21 / 21 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h Karakteristike - IonAir s DynamiCooling hlađenjem - Štedljivi program EcoMode rashladnog - Posudica za jaja/led (1x7) - 5 staklenih polica - MultiAdjust prilagodljive police - 4 police u vratima - 2 police s fiksnim stabilizatorom - CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti - Staklene police - Staklena polovična polica - Polica za boce u vratima - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Staklena polica - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,75 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 177, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (vxšxd): 177, cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Prostor s vratima - Posudica za led + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,388 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 142 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 82 59,6 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

66 66 UGRADBENI HLADNJACI RIU6092AW Hladnjak za ugradnju ispod radne površine RBI4121AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Škarasti panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 144 / 143 l - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 205 / 202 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 188 / 185 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 17 / 17 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h Karakteristike - FastFreeze: brzo zamrzavanje rashladnog - Staklene police - Staklena polovična polica - Polica za boce u vratima - MultiBox posudica za maslac i sir, jaja i led (1x7) - Posuda za povrće - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,254 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 93 kwh - Razina buke (max.): 36 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 82 59,6 54,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Prostor s vratima - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,607 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 222 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 122, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 122, cm - EAN kod: Šifra:

67 UGRADBENI HLADNJACI 67 RI4121AW Ugradbeni hladnjak RBI4091AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 214 / 213 l - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 134 / 131 l - Obujam rashladnog : bruto/neto: 117 / 114 l - Obujam zamrzivačkog : bruto/neto: 17 / 17 l - Kapacitet zamrzavanja: 2 kg / 24h - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h Karakteristike rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,355 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 130 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 122, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 122, cm - EAN kod: Šifra: Prostor s vratima - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,523 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 191 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 87, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 87, cm - EAN kod: Šifra:

68 68 UGRADBENI HLADNJACI RI4091AW Ugradbeni hladnjak RBI4061AW Ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje - Škarasti panti vrata - Klimatski razredi: SN, ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 146 / 145 l - Klizni panti vrata - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 90 / 88 l Karakteristike rashladnog - Standardno osvjetljenje - Staklene police - Polica za maslac i sir u vratima - Polica za boce u vratima - Posuda za jaja (2x6) - Posuda za povrće sa staklenom policom - Staklena polica - Polica za boce s fiksnim osiguračem - Polica za maslac i sir u vratima - Posuda za jaja (1x6) zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,331 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 121 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 87, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 87, cm - EAN kod: Šifra: Prostor s vratima - Posudica za led - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,306 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 112 kwh - Razina buke (max.): 38 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 57, ,5 cm - Dimenzije ugradbenog prostora min-max (VxŠxD): 57, cm - EAN kod: Šifra:

69 VITRINA ZA VINO 69 XWC660E Hladnjak za vino - ugradbeni Monarque - Obujam bruto/neto: 156 / 155 l - Kapacitet boca: 48 (0,75 l) - Dinamičko hlađenje: rashladni ventilator - Memoriranje definiranih postavki u slučaju nestanka struje - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Digitalni pokazivač temperature - Osvjetljenje unutrašnjosti - Aktiviranje osvjetljenja kod zatvorenih vrata - Teleskopski izvlačive police velike - Teleskopske izvlačive police male - Energetski razred: B - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

70 70 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI I LEDENICE PRAVILNO ZAMRZNUTO Vertikalni zamrzivači i ledenice Život kao na brzoj traci i želja za najboljim namirnicama u svakom trenutku zahtjevaju puno više od običnog uspravnog zamrzivača ili ledenice koji će omogućiti veliki prostor za pohranu namirnica na niskim temperaturama. Gorenje ovdje uvelike može pomoći. Napredna tehnologija u vertikalnim zamrzivačima i ledenicama osigurat će da mikrokristali nastali za vrijeme zaleđivanja namirnica ne oštećuju namirnice. Kao rezultat, namirnice će zadržati vitamine i minerale i, što je najvažnije, izvoran okus. Tako će jagode ubrane ljeti imati jednako sladak okus i zimi, a polugotov ručak će, iako zamrznut, čekati završetak pripreme u izvornom obliku. Unutrašnjost aparata pomno je osmišljena kako bi omogućila optimalnu iskorištenost kapaciteta i pohranjivanje što veće količine namirnica.

71 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI I LEDENICE 71

72 72 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI I LEDENICE Preporučeno vrijeme pohranjivanja u zamrzivaču NAMIRNICA voće, govedina povrće, teletina, perad divljač svinjetina sjeckano ili mljeveno meso kruh, pecivo, gotova jela, posna riba iznutrice dimljene kobasice, masna riba VRIJEME od 10 do 12 mjeseci od 8 do 10 mjeseci od 6 do 8 mjeseci od 4 do 6 mjeseci 4 mjeseca 3 mjeseca 2 mjeseca 1 mjesec NoFrost Bez napornog odleđivanja Suvremena NoFrost tehnologija pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Time se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a zamorno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost zamrznutih namirnica. XXL SpaceBox Dovoljno prostora i za veliku puricu Ova ladica najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača. FastFreeze Brzo zamrzavanje FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24 C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama. Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje, a temperatura u prostoru zamrzivača vraća se na ranije namještenu.

73 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI I LEDENICE 73 Jednostavno korištenje Lagano rukovanje i izdržljivost Promišljeno postavljeno svjetlo u poklopcu ledenice za zamrzavanje vodi brigu o odličnoj preglednosti i u uvjetima kad se aparat nalazi u slabije osvjetljenom prostoru. Premjestive košare dodatno olakšavaju pristup zamrznutim namirnicama. Masivni i izdržljivi metalni pant za zatvaranje vrata osigurava duži životni vijek te omogućava jednostavno korištenje, budući da će držati vrata ledenice djelomično ili potpuno otvorenima, da ih vi ne morate pridržavati rukom. Napredno rješenje izjednačava pritisak kako bi spriječio vakuum i kako biste nakon zatvaranja poklopca mogli ponovno otvoriti odmah škrinju. FrostLess Manje leda, manje problema Unaprijeđena izolacija učinkovito smanjuje nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. To podrazumijeva i manju potrebu za ručnim odleđivanjem, ali i manji račun za električnu energiju. i sigurnost Upravljačka jedinica nalazi se na prednjoj donjoj strani ledenice za zamrzavanje. Gumb za namještanje odgovarajuće temperature, te za uključivanje ili isključivanje funkcije intenzivnog zamrzavanja FastFreeze, nadopunjavaju još i svjetla za pokazivanje rada aparata koja uključuju svjetlo intenzivnog zamrzavanja kao i sigurnosno svjetlo kod previsoke temperature. A++ Unaprijeđeni sustav hlađenja omogućava odlične uvjete za postizanje najviših razreda energetske i. Vertikalni zamrzivači i ledenice s energetskom učinkovitošću A++ troše 40% manje električne energije u odnosu na one s A energetskom učinkovitošću.

74 74 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI FN6192PX Ormar za zamrzavanje FN6191DHX Ormar za zamrzavanje - Dizajn/Boja: Inox - Ukupni bruto/neto obujam: 277 / 243 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 18 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h - NoFrost - automatsko odleđivanje zamrzivačkog - Elektronsko upravljanje / LED zaslon - Automatsko odleđivanje zamrzivačkog - Slot-in: Mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - Zvučni signal za predugo otvorena vrata - Dizajn/Boja: Inox - Zglobna ručka za lakše otvaranje - Ukupni bruto/neto obujam: 277 / 243 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 18 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h - NoFrost - automatsko odleđivanje zamrzivačkog - Elektronsko upravljanje iza vrata / LED zaslon - Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - Digitalni pokazivač temperature - Ladice za zamrzavanje - Prostor s vratima za pohranjivanje - 6 staklenih polica - 6 ladica za zamrzavanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,649 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 237 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,827 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

75 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI 75 FN6191DHW Ormar za zamrzavanje F6181AW Ormar za zamrzavanje - Zglobna ručka za lakše otvaranje - Ukupni bruto/neto obujam: 277 / 243 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 18 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 15 h - NoFrost - automatsko odleđivanje zamrzivačkog - Elektronsko upravljanje iza vrata / LED zaslon - Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm - Digitalni pokazivač temperature - Ukupni bruto/neto obujam: 309 / 270 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 25 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 28 h - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Svjetlosni signal previsoke temperature - 6 staklenih polica - 6 ladica za zamrzavanje - Ladice za pohranjivanje - Prostor s vratima za pohranjivanje - 2 akumulatora hladnoće - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,827 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra proizvoda: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,791 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 289 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

76 76 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI FN6161IW Ormar za zamrzavanje F6151AW Ormar za zamrzavanje - Klimatski razredi: N, T - Ukupni bruto/neto obujam: 225 / 194 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 16 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 10 h - Ukupni bruto/neto obujam: 230 / 206 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 18 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 21 h - NoFrost - Elektronsko upravljanje SensoTech - Automatsko odleđivanje zamrzivačkog - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Svjetlosni signal previsoke temperature - Ladice za pohranjivanje - Prostor s vratima za pohranjivanje - Ladice za pohranjivanje - Prostor s vratima za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,77 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 281 kwh - Razina buke (max.): 43 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): ,5 63,4 cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,69 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 252 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

77 VERTIKALNI ZAMRZIVAČI 77 F4151CW Ormar za zamrzavanje F4091ANW Ormar za zamrzavanje - Klimatski razredi: T - Klimatski razredi: ST, N - Ukupni bruto/neto obujam: 182 / 163 l - Kapacitet zamrzavanja: 11 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 16 h - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Ukupni bruto/neto obujam: 94 / 86 l - Kapacitet zamrzavanja: 6 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 20 h - Elektronsko upravljanje SensoTech - Ručno odleđivanje Mehaničko upravljanje Ručno odleđivanje zamrzivača - Ladice za pohranjivanje - 3 ladice za zamrzavanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,61 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 223 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24: 0,48 kwh - Razina buke (max.): 39 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): 84,5 55,3 57,4 cm - EAN kod: Šifra proizvoda:

78 78 LEDENICE FHE302W Ledenica za zamrzavanje FH401W Ledenica za zamrzavanje - Ukupni bruto/neto obujam: 300 / 290 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 20 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 50 h - Ukupni bruto/neto obujam: 400 / 380 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 26 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 38 h - Elektronsko upravljanje SensoTech - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Svjetlosni signal previsoke temperature - Skriveni kondenzator - Elektronsko upravljanje SensoTech - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Svjetlosni signal previsoke temperature - Standardno osvjetljenje - Košare za brzo zamrzavanje - Standardno osvjetljenje - Košare za brzo zamrzavanje + - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,576 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 210 kwh - Razina buke (max.): 43 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,859 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 314 kwh - Razina buke (max.): 43 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

79 FH331W Ledenica za zamrzavanje FH211W Ledenica za zamrzavanje - Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 19 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 35 h - Ukupni bruto/neto obujam: 210 / 198 l - FastFreeze: brzo zamrzavanje - Kapacitet zamrzavanja: 14 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 34 h - Elektronsko upravljanje SensoTech - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Svjetlosni signal previsoke temperature - Elektronsko upravljanje SensoTech - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Svjetlosni signal previsoke temperature - Standardno osvjetljenje - Košare za brzo zamrzavanje - Standardno osvjetljenje - Košara za pohranjivanje - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,756 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 276 kwh - Razina buke (max.): 42 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra: Potrošnja energije kwh/24 h: 0,605 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 221 kwh - Razina buke (max.): 41 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

80 80 LEDENICE FH131W Ledenica za zamrzavanje - Ukupni bruto/neto obujam: 130 / 124 l - Kapacitet zamrzavanja: 9 kg - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 23 h - Ručno odleđivanje zamrzivačkog - Potrošnja energije kwh/24 h: 0,501 kwh - Potrošnja energije kwh/god: 183 kwh - Razina buke (max.): 40 db(a)re 1 pw - Dimenzije aparata (VxŠxD): cm - EAN kod: Šifra:

81 MINI KUHINJE 81 MK100S-L41 Mini kuhinja MK100S-R41 Mini kuhinja Dio za kuhanje - Stražnja zona za kuhanje: 180 mm, 2 kw, Brzogrijuća ploča za kuhanje - Prednja zona za kuhanje: 145 mm, 1,5 kw, Brzogrijuća ploča za kuhanje - Stražnja zona za kuhanje: 180 mm, 2 kw, Brzogrijuća ploča za kuhanje - Prednja zona za kuhanje: 145 mm, 1,5 kw, Brzogrijuća ploča za kuhanje Rashladni dio - Ukupni bruto/neto obujam: 121 / 118 l - Volumen zamrzivačkog : 17 l - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h - Ukupni bruto/neto obujam: 121 / 118 l - Volumen zamrzivačkog : 17 l - Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 12 h - Sudoper od nehrđajućeg čelika - Višenamjenski prostor - Sudoper od nehrđajućeg čelika - Višenamjenski prostor - Priključna snaga: 3500 W - Priključna snaga hladnjaka: 70 W - Težina (bruto/neto): 63 / 57 kg - Dimenzije aparata (VxŠxD): 87, cm - EAN kod: Šifra: Priključna snaga: 3500 W - Priključna snaga hladnjaka: 70 W - Težina (bruto/neto): 63 / 57 kg - Dimenzije aparata (VxŠxD): 87, cm - EAN kod: Šifra:

ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ "ВИНЧА" Адреса: П.фах 522, Београд Телефон централа: (011) Телефон директор: (011) Телефакс: (011)

ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса: П.фах 522, Београд Телефон централа: (011) Телефон директор: (011) Телефакс: (011) ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ "ВИНЧА" Адреса: П.фах 522, 11001 Београд Телефон централа: (011) 3408-101 Телефон директор: (011) 6454-945 Телефакс: (011) 3408-787 E-mail: office@vinca.rs Ваш знак: Наш знак:2/117/5

Више

VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez

VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez plaćanja godišnjih servisa za održavanje te kasnije

Више

Sonniger katalog_2017_HR_ indd

Sonniger katalog_2017_HR_ indd Br. 1 u Europi Novo u ponudi zračna zavjesa G R I J A Č I Z R A K A Z R A Č N E Z A V J E S E Br. 1 u Europi SONNIGER JE EUROPSKI PROIZVOĐAČ MODERNIH, EKOLOŠKI I OPTIMALNO ODABRANIH UREĐAJA ZA TRŽIŠTE

Више

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Sadržaj Pregled artikala str. 4 5 Tuš s ulazom na kut str. 6 9 Kutni tuš str. 10 12 XXL

Више

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen

INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelen INDIKATOR SVJETLA FUNKCIJE TIPKI 1. Prikazuje se temperatura i parametri upravljanja 2. Crveno svjetlo svijetli kad grijalica grije 3. Indikator zelenog svjetla koji prikazuje sniženu temperaturu. Uključuje

Више

OIM P.indd

OIM P.indd FEN ZA KOSU HAIR DRYER IONIC HD 8780 G H F E D C B A I 2 Fen za kosu HD 8780 Molimo pratite sljedeće instrukcije kada koristite uređaj. - Nikad ne koristite uređaj u kupatilu, pod tušem, ili blizu bilo

Више

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu Uputstvo za upotrebu Konačni izgled pušnice (slika 1) 1.) Pušnicu izvadite iz kartonske kutije i oslobodite sve dijelove od zaštitne folije. 2.) Staklo pažljivo izvadite iz kartonske zaštite. Slika 2 3.)

Више

Kućice uz more HRVATSKI 1

Kućice uz more HRVATSKI 1 Kućice uz more HRVATSKI 1 4 Luxury Villa You&Me 6 Villa Exclusive Plus You&Me 8 Villa Exclusive Plus 10 Villa Exclusive 12 Villa Prestige 14 Mobile home Deluxe Plus 16 Mobile home Deluxe 18 Mobile home

Више

CJENIK KUĆNE I KOMERCIJALNE SERIJE AZURI DC INVERTER ZIDNI KLIMA UREĐAJI SUPRA STANDARDNO UKLJUČENO -- Wifi sučelje -- Led display -- Automatski rad -

CJENIK KUĆNE I KOMERCIJALNE SERIJE AZURI DC INVERTER ZIDNI KLIMA UREĐAJI SUPRA STANDARDNO UKLJUČENO -- Wifi sučelje -- Led display -- Automatski rad - AZURI DC INVERTER ZIDNI KLIMA UREĐAJI SUPRA STANDARDNO UKLJUČENO Wifi sučelje Led display Automatski rad Automatsko pokretanje Inteligentno odmrzavanje Samodijagnoza Filter za pročišćivanje zraka Cold

Више

IDEALAN SUPUTNIK NA SVAKOM PUTOVANJU! SOUNDBOX putni kovčeg već od 529 kn OD DO SAKUPLJAJTE NALJEPNICE I NABAVITE KVALITETNE PUTNE KOV

IDEALAN SUPUTNIK NA SVAKOM PUTOVANJU! SOUNDBOX putni kovčeg već od 529 kn OD DO SAKUPLJAJTE NALJEPNICE I NABAVITE KVALITETNE PUTNE KOV IDEALAN SUPUTNIK NA SVAKOM PUTOVANJU! SOUNDBOX putni kovčeg već od 529 kn OD 16.5. DO 7.8.2019. SAKUPLJAJTE NALJEPNICE I NABAVITE KVALITETNE PUTNE KOVČEGE. Kupite American Tourister putne kovčege u maxi

Више

Staklo čuva vaše vrijednosti

Staklo čuva vaše vrijednosti Staklo čuva vaše vrijednosti Kristalno jasne prednosti Visokokvalitetni proizvodi u higijenskoj i sigurnoj staklenoj ambalaži ostaju besprijekorno svježi i dugo zadržavaju svoj pravi okus. Nijedan drugi

Више

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13 ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: +38-463-; +38/463-; ПИБ: 063667; МАТ.БР.: 087698; ЕППДВ:376493 Број: ЈН 69/8-6 Дана: 8.0.09. На основу члана 63 Закона о јавним

Више

Prospekt

Prospekt Videti četiri puta bolje Nova Synea serija sa LED+ Optimalno osvetljenje Manja glava Veći indeks reprodukcije boja + + + Savršena LED-pozicija Ready for imitation. Jedno svetlo - četiri prednosti: Jednostavno

Више

Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japa

Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japa Veoma snažne samohodne kosačice BiG M Ugodno košenje! Milioni hektara pokošenih površina i na hiljade mašina u svakodnevnoj upotrebi u Bavarskoj, Japanu ili u Kaliforniji. Mi znamo šta je od ključnog značaja

Више

UVIJEK UGODNA KLIMA SPLIT I MOBILNI KLIMA UREĐAJI

UVIJEK UGODNA KLIMA SPLIT I MOBILNI KLIMA UREĐAJI UVIJEK UGODNA KLIMA SPLIT I MOBILNI KLIMA UREĐAJI www.gorenje.hr 2 KLIMA UREĐAJI KLIMA UREĐAJI 3 HLADNO, TOPLO, UVIJEK UGODNO Klima uređaji prisutni su danas gotovo u svakom kućanstvu. Nova generacija

Више

SEIYA Doživite zvuk tišine

SEIYA Doživite zvuk tišine SEIYA Doživite zvuk tišine www.toshiba-seiya.hr SEIYA NEBESKI MIR SEIYA je novi Single-Split klimatizacijski sustav pristupačnog početnog modela. Upotrebljava invertersku i kompresorsku tehnologiju tvrtke

Више

katalog novembar.pdf

katalog novembar.pdf KLASIČNI PEKAČ PROFESSIONAL tiganj 24 cm katalog važi od 2. 11. do 30.11. 2018. godine tiganj 28 cm WOK 32 cm kaserola 24 cm/3,6 l 23.86 LUX PEKAČ - % 10 28 cm 21.47 32.44 25.95 plitka šerpa 20 cm/2,3

Више

NOVA ŠKODA SCALA

NOVA ŠKODA SCALA NOVA ŠKODA SCALA NOVI HRABRI SVET Nova ŠKODA SCALA je hrabar korak napred za brend. Sofisticirane konture modela, kroz atraktivno prelamanje svetlosti i senki, povezuju bezvremenski dizajn sa sportskim

Више

EUROPSKA KOMISIJA Bruxelles, XXX [ ](2019) XXX draft ANNEXES 1 to 9 PRILOZI DELEGIRANOJ UREDBI KOMISIJE o dopuni Uredbe (EU) 2017/1369 Europskog parla

EUROPSKA KOMISIJA Bruxelles, XXX [ ](2019) XXX draft ANNEXES 1 to 9 PRILOZI DELEGIRANOJ UREDBI KOMISIJE o dopuni Uredbe (EU) 2017/1369 Europskog parla EUROPSKA KOMISIJA Bruxelles, XXX [ ](2019) XXX draft ANNEXES 1 to 9 PRILOZI DELEGIRANOJ UREDBI KOMISIJE o dopuni Uredbe (EU) 2017/1369 Europskog parlamenta i Vijeća u pogledu označivanja energetske učinkovitosti

Више

Učinkovitost dizalica topline zrak – voda i njihova primjena

Učinkovitost dizalica topline  zrak – voda i njihova primjena Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu Stručni skup studenata Mi imamo rješenja vizije novih generacija za održivi, zeleni razvoj Učinkovitost dizalica topline zrak voda i njihova primjena

Више

KFN 2x13x D HR-hr

KFN 2x13x D HR-hr Upute za uporabu i ugradnju Kombinacija hladnjaka i zamrzivača Prije postavljanja, ugradnje i prve uporabe, obvezno pročitajte upute za postavljanje - instalaciju - prvu uporabu. Time ćete zaštititi sebe

Више

Zimnica 1 1

Zimnica 1 1 Zimnica 1 1 OBJAŠNJENJE SIMBOLA UZ RECEPTE: do 20 minuta uspijeva lako do 40 minuta potrebno malo iskustva do 60 minuta dosta zahtjevno nja i vrijeme hlađenja. Vrijeme pripreme bez staja Savjeti za kupnju,

Више

MultiBoot Korisnički priručnik

MultiBoot Korisnički priručnik MultiBoot Korisnički priručnik Autorsko pravo 2006., 2007. Hewlett- Packard Development Company, L.P. Informacije sadržane u ovom dokumentu podložne su promjenama bez najave. Jedina jamstva za HP-ove proizvode

Више

voith.com Energetski učinkoviti na svim cestama Zračni kompresori

voith.com Energetski učinkoviti na svim cestama Zračni kompresori voith.com Energetski učinkoviti na svim cestama Zračni kompresori 1 2 1 Actros iz Daimlera 2 Volvo Bus 8900 Energetski učinkoviti na putu Zračni kompresori iz Voitha Na povijesnoj lokaciji Zschopau / Sachsen

Више

1. BP LED SIJALICA E27 BP LED Sijalica je tip štedne sijalice (SSL) koja koristi diode koje emitiraju svijetlost (LEDs) kao izvor svijetlosti. Te diod

1. BP LED SIJALICA E27 BP LED Sijalica je tip štedne sijalice (SSL) koja koristi diode koje emitiraju svijetlost (LEDs) kao izvor svijetlosti. Te diod 1. BP LED SIJALICA E27 BP LED Sijalica je tip štedne sijalice (SSL) koja koristi diode koje emitiraju svijetlost (LEDs) kao izvor svijetlosti. Te diode komprimiraju klastere LED-a u jedinstveno plastično

Више

KatalogETAZ2016.pdf

KatalogETAZ2016.pdf 03 Dimnjački sistemi GREJANJE Dimnjački sistem od INOX-a, dvozidni ICS Dimnjački sistem je sastavljen od samostojeće unutrašnje dimne cevi sa termoizolacijom debljine 25 mm ili 50 mm, i noseće spoljašnje

Више

Zimske i cjelogodišnje gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2018 Pouzdana i dostupna

Zimske i cjelogodišnje gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2018 Pouzdana i dostupna Zimske i cjelogodišnje gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2018 Pouzdana i dostupna Sava, gume europske kvalitete Gume za osobna, SUV, dostavna i laka teretna vozila Robna marka Sava širom

Више

Slide 1

Slide 1 Doc. dr. sc. Sinan Alispahić Rukovoditelj Sektora za vozače Hrvatski autoklub Što je Eko vožnja? Novi način ili stil vožnje (modernija ili inteligentnija vožnja) Pametniji i sigurniji način vožnje Potpora

Више

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako

Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako Često postavljana pitanja u programu OBRT 1. Kako napraviti uplatu u knjizi tražbina i obveza? 2. Kako odabrati mapu/disk za pohranu podataka? 3. Kako instalirati (novi) finin certifikat? 4. Kako ispisati

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation . ICT sustavi za energetski održivi razvoj grada Energetski informacijski sustav Grada Zagreba Optimizacija energetske potrošnje kroz uslugu točne procjene solarnog potencijala. Energetski informacijski

Више

Memorijski moduli Priručnik

Memorijski moduli Priručnik Memorijski moduli Priručnik Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Podaci koji su ovdje sadržani podliježu promjenama bez prethodne najave. Jedina jamstva za HP proizvode i usluge iznesena

Више

DN DS.indd

DN DS.indd Molimo prvo pročitajte ovaj priručnik! Poštovani kupci, Nadamo se da će vam naš proizvod, proizveden u suvremenim postrojenjima i provjeren po strogim procedurama kontrole kvalitete, pružiti učinkovit

Више

2018 X-MAX 125

2018 X-MAX 125 125 ccm, MAX doživljaj U Yamahi smatramo kako putovanje na posao uvijek treba biti zabavno. izrađen je kako bi svako putovanje učinio zabavnijim pružajući idealno uravnotežena sportska, praktična i funkcionalna

Више

Slide 1

Slide 1 OSNOVNI MODEL PARKIRNE KLIME RT 880/ RT 780 OSNOVNI MODEL RT 880 Mogućnost ugradnje na gotovo sva vozila Hermetički zatvoren sustav Gornji pokrov moguće je obojati u boju vozila NOVA GENERACIJA PARKIRNIH

Више

Slide 1

Slide 1 PODRAVKA Danica mesna industrija 1 SADRŽAJ 1. mesna industrija povijest 2. proizvodni asortiman - grupe proizvoda 2 MESNA INDUSTRIJA - POVIJEST Podravka 1957.g. pripaja poduzeće Stokopromet mesna industrija

Више

Ovlašteni partner:

Ovlašteni partner: Ovlašteni partner: tehnologija u funkciji energ Kao pionir inverterske tehnologije u klima uređajima, Toshiba je uvijek prednjačila naprednim i inovativnim tehničkim rješenjima. Dvostruki rotacioni kompresori

Више

Katalog važi od 1. juna do 30. juna godine 10 - % Plitke šerpe od 10l do 48l Tiganj 18 cm Tiganj 22 cm Ø-34 V-10l Ø-38 V-1

Katalog važi od 1. juna do 30. juna godine 10 - % Plitke šerpe od 10l do 48l Tiganj 18 cm Tiganj 22 cm Ø-34 V-10l Ø-38 V-1 Katalog važi od 1. juna do 30. juna 2019. godine 10 - % Plitke šerpe od 10l do 48l Tiganj 18 cm 9.99 8.99 Tiganj 22 cm 11.54 10.39 Ø-34 V-10l Ø-38 V-14l 22.17 17.74 28.26 22.61 www.metalacmarket.me Tepsija

Више

Koliko je zdrava medicinska (bolnička) dijeta?

Koliko je zdrava medicinska (bolnička) dijeta? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Koliko je zdrava medicinska (bolnička) dijeta? U sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, Herman Tarnower,

Више

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Najviši nivo opremljenosti, uvođenje najmodernijih

Више

ENERGETSKI_SUSTAVI_P11_Energetski_sustavi_dizalice_topline_2

ENERGETSKI_SUSTAVI_P11_Energetski_sustavi_dizalice_topline_2 ENERGETSKI SUSTAVI DIZALICE TOPLINE (Toplinske pumpe) ENERGETSKI TOK ZA DIZALICE TOPLINE (TOPLINSKE PUMPE) ENERGETSKI SUSTAVI 2 DIZALICE TOPLINE (TOPLINSKE PUMPE) DIZALICE TOPLINE koriste se za prijenos

Више

VISOKO UČINKOVITE TOPLINSKE PUMPE ZRAK/VODA S AKSIJALNIM VENTILATORIMA I SCROLL KOMPRESOROM Stardandne verzije u 10 veličina Snaga grijanja (Z7;V45) 6

VISOKO UČINKOVITE TOPLINSKE PUMPE ZRAK/VODA S AKSIJALNIM VENTILATORIMA I SCROLL KOMPRESOROM Stardandne verzije u 10 veličina Snaga grijanja (Z7;V45) 6 VISOKO UČINKOVITE TOPLINSKE PUMPE ZRAK/VODA S AKSIJALNIM VENTILATORIMA I SCROLL KOMPRESOROM Stardandne verzije u 10 veličina Snaga grijanja (Z7;V45) 6 37 kw // Snaga hlađenja (Z35/V7) 6 49 kw ORANGE HT

Више

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc Pregled LCD ekran 1. Poklopac baterije 2. Taster za blokiranje 3. Poklopac USB konektora 4. USB konektor 5. Uključivanje/isključivanje i Reprodukcija/pauziranje 6. Jačina zvuka 7. MENI 8. Fn A B 9. REC

Више

ISSUE No. 01 T +44 (0)

ISSUE No. 01 T +44 (0) ISSUE No. 01 T +44 (0) 1759 319900 www.sumo1.com Sumo DD(direct drill) je sejalica dizajnirana za setvu bez ikakve prethodne obrade gde se ulaganje semena vrši sa minimalnim uticajem na zemljište, čime

Више

Vaillant BiH 2017 cjenik final web.pdf

Vaillant BiH 2017 cjenik final web.pdf Zidni ventilokonvektori arovair WN... 355 Kasetni ventilokonvektori arovair KN... 358 Parapetni ventilokonvektori arovair CN...361 Kanalni ventilokonvektori arovair DN... 364 Pribor za ventilokonvektore...367

Више

PRIKAZIVAČ BRZINE I BROJILO PROMETA ZA STATISTIČKU OBRADU PODATAKA

PRIKAZIVAČ BRZINE I BROJILO PROMETA ZA STATISTIČKU OBRADU PODATAKA PRIKAZIVAČ BRZINE I BROJILO PROMETA ZA STATISTIČKU OBRADU PODATAKA PRIKAZIVAČ BRZINE SA TEKSTUALNIM PORUKAMA Prikazivač brzine prikazuje tekstualnu poruku ili znak opasnosti u skladu sa detektiranom brzinom.

Више

Trimble Access Software Upute za korištenje V2.0 Geomatika-Smolčak d.o.o.

Trimble Access Software Upute za korištenje V2.0 Geomatika-Smolčak d.o.o. Trimble Access Software Upute za korištenje V2.0 Geomatika-Smolčak d.o.o. 1. Uvod Ove upute su pisane s ciljem da se kroz rad na konkretnom primjeru omogući brži početak korištenja Trimble Access Software-a.

Више

Dijeta s jajima – kako izgubiti 6 kilograma u tjedan dana?

Dijeta s jajima – kako izgubiti 6 kilograma u tjedan dana? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Dijeta s jajima - kako izgubiti 6 kilograma u tjedan dana? Jaja su jedna od onih namirnica koje redovito

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Digitalna transformacija Pametna Sela Pametna sela kao nositelj razvoja Infrastruktura (promet, komunalna infrastruktura, javni prostor) - Troškovna učinkovitost - digitalno dostupna - Jednostavnost korištenja

Више

Projektantske podloge Kondenzacijski uređaji Tehnički list ecotec plus 48/65 kw Grijanje Hlađenje Nove energije

Projektantske podloge Kondenzacijski uređaji Tehnički list ecotec plus 48/65 kw Grijanje Hlađenje Nove energije Projektantske podloge Kondenzacijski uređaji Tehnički list 48/65 kw Grijanje Hlađenje Nove energije 1.11. Plinski kondenzacijski cirkulacijski uređaj VU 486/5-5 Posebne značajke - Modulacijsko područje

Више

MOLIMO DA NARUDŽBE ŠALJETE ISKLJUČIVO NA MAIL ADRESU CJENIK MOTO GSM vrijedi od: Naziv Moto E 3 Play Opis MPC Cijena Pro

MOLIMO DA NARUDŽBE ŠALJETE ISKLJUČIVO NA MAIL ADRESU CJENIK MOTO GSM vrijedi od: Naziv Moto E 3 Play Opis MPC Cijena Pro Moto E 3 Play Procesor: Quad-core 1.0 GHz OS: Android 6.0 (Marshmallow) Memorija: 8 GB / proširivo do 32 GB, 1 GB RAM Zaslon: 5.0, IPS LCD zaslon, 720 x 1280 px Kamera: 8MP sa dodacima + sekundarna, 5MP

Више

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНИМ УГОВОРИМА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ ЈНОП 01/2016-НАМИРНИЦЕ И ПРЕХРАМБЕНИ ПРОИЗВОДИ, обликоване по партијама 1. Назив, адреса, интернет

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНИМ УГОВОРИМА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ ЈНОП 01/2016-НАМИРНИЦЕ И ПРЕХРАМБЕНИ ПРОИЗВОДИ, обликоване по партијама 1. Назив, адреса, интернет ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНИМ УГОВОРИМА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ ЈНОП 01/2016-НАМИРНИЦЕ И ПРЕХРАМБЕНИ ПРОИЗВОДИ, обликоване по партијама 1. Назив, адреса, интернет страница наручиоца: ПУ Ната Вељковић, ул.босанска 21,

Више

Dewy izgled kože – kako postići blistavu kožu?

Dewy izgled kože – kako postići blistavu kožu? Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Dewy izgled kože kako postići blistavu kožu? Dewy izgled kože je trend kojim se želi naglasiti blistava,

Више

Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost

Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Velik izbor rješenja Duplo WC Compact Sustavi Duplo koje proizvodi Roca obuhvaćaju sve mogućnosti ugradnje visećih

Више

Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic

Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic Golden 7 Classic HTML5 na stolnim računalima i mobilnim uređajima. Vrsta igre: Video slot PVI (povratak vrijednosti igraču): 95,00 % Golden 7 Classic tradicionalna je slot igra stare škole u kojoj nema

Више

H-1

H-1 H-1 Obogatite svoj život Novi H-1 Novi H-1 dodaje raskošnu i jedinstvenu dimenziju vašem životu svojim luksuznim i prefinjenim dizajnom koji kombinuje eleganciju sa avanturom. Novo iskustvo, nove mogućnosti

Више

Kontrolna lista za obilazak radnog mjesta Doktor medicine u bolnici KONTROLNA LISTA ZA OBILAZAK RADNOG MJESTA Svrha obilaska radnog mjesta je utvrditi

Kontrolna lista za obilazak radnog mjesta Doktor medicine u bolnici KONTROLNA LISTA ZA OBILAZAK RADNOG MJESTA Svrha obilaska radnog mjesta je utvrditi KONTROLNA LISTA ZA OBILAZAK RADNOG MJESTA Svrha obilaska radnog mjesta je utvrditi, ukloniti ili nadzirati štetne utjecaje na radnom mjestu. Kao pomoćno sredstvo za kontrolu i ocjenu radnog okoliša, uvjeta

Више

Espresso i više od toga Pronađite sebe, uživajući svakodnevno u igranju sa remek delom tehnologije, dizajna i dragocenih detalja. Pravite espresso po

Espresso i više od toga Pronađite sebe, uživajući svakodnevno u igranju sa remek delom tehnologije, dizajna i dragocenih detalja. Pravite espresso po Espresso i više od toga Pronađite sebe, uživajući svakodnevno u igranju sa remek delom tehnologije, dizajna i dragocenih detalja. Pravite espresso po želji svakoga dana... pa i više od toga. Accademia

Више

caprari-pravljenje_snijega_Layout 1.qxd

caprari-pravljenje_snijega_Layout 1.qxd Pravo rješenje za PRAVLJENJE SNIJEGA Naša Tehnologija i prednosti VISOKOTLAČNE VIŠESTUPANJSKE HORIZONTALNE PUMPE PM serija Pouzdanost i niski troškovi pogona i održavanja Visoke hidrauličke učinkovitosti

Више

4.1 The Concepts of Force and Mass

4.1 The Concepts of Force and Mass Interferencija i valna priroda svjetlosti FIZIKA PSS-GRAD 23. siječnja 2019. 27.1 Načelo linearne superpozicije Kad dva svjetlosna vala, ili više njih, prolaze kroz istu točku, njihova se električna polja

Више

Katalog važi od 1. jula do 31. avgusta godine POKAZI DA SI PROFI Tiganji cijene vec od Ø 25 cm Dok rastu temperature, cijene na SVE t

Katalog važi od 1. jula do 31. avgusta godine POKAZI DA SI PROFI Tiganji cijene vec od Ø 25 cm Dok rastu temperature, cijene na SVE t Katalog važi od 1. jula do 31. avgusta 2019. godine POKAZI DA SI PROFI Tiganji cijene vec od 10.83 6.93 Ø 25 cm Dok rastu temperature, cijene na SVE tiganje padaju 9 12 3 Štedi energiju i vrijeme u procesu

Више

Plastenik Upute.cdr

Plastenik Upute.cdr PLASTENIK upravljanje v.02 Pregled glavnog ureñaja Pokazivač ( displej )... 1 Tipke za namještanje svih parametara... Mjesto za rezervni prekidač... 3 Vremenski 2 - uključenje, isključenje... Zalijevanje

Више

KD 2x052 ws HR-hr

KD 2x052 ws  HR-hr Upute za uporabu i ugradnju Kombinacija hladnjaka i zamrzivača Prije postavljanja, ugradnje i prve uporabe, obvezno pročitajte upute za postavljanje - instalaciju - prvu uporabu. Time ćete zaštititi sebe

Више

Sadržaj Wi-Fi MESHtar...4 Upute za povezivanje osnovnog paketa od dva uređaja...6 Savjeti i napredne postavke A) Preporuke za optimalno postavljanje u

Sadržaj Wi-Fi MESHtar...4 Upute za povezivanje osnovnog paketa od dva uređaja...6 Savjeti i napredne postavke A) Preporuke za optimalno postavljanje u Sadržaj Wi-Fi MESHtar...4 Upute za povezivanje osnovnog paketa od dva uređaja...6 Savjeti i napredne postavke A) Preporuke za optimalno postavljanje uređaja...14 B) Promjena naziva i lozinke nove Wi-Fi

Више

MI JEDEMO ODGOVORNO Mi jedemo odgovorno je projekt koji se bavi zdravom i odgovornom prehranom. U njemu sudjeluje 20 Eko-škola koje tijekom nastavne g

MI JEDEMO ODGOVORNO Mi jedemo odgovorno je projekt koji se bavi zdravom i odgovornom prehranom. U njemu sudjeluje 20 Eko-škola koje tijekom nastavne g MI JEDEMO ODGOVORNO Mi jedemo odgovorno je projekt koji se bavi zdravom i odgovornom prehranom. U njemu sudjeluje 20 Eko-škola koje tijekom nastavne godine 2015/2016. realiziraju projekt. Sam projekt financiran

Више

Palačinke bez jaja – recepti

Palačinke bez jaja – recepti Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Palačinke bez jaja - recepti Slatke ili slane, palačinke su brza i jednostavna poslastica koju obožavaju

Више

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation UPUTE ZA MONTAŽU KUHINJE SPRINT LVST UPUTE ZA MONTAŽU KOMPOZICIJA KUHINJE JE DESNA 7 9 10 11 - U ovim uputama je prikazana desna verzija kuhinje sa sudoperom s desne strane kompozicije i perilicom posuđa.

Више

Sustavi kotlovskih postrojenja

Sustavi kotlovskih postrojenja Sustavi kotlovskih postrojenja Teleservice Regulacija kotlova BCO BCO UL-S UNIVERSAL parni kotao WA Uređaj za analizu vode Kompetencija i povjerenje Bosch Industriekessel je u svjetskim razmjerima renomirani

Више

promotivni period

promotivni period promotivni period METEOR je fabrika dekorativnih svetiljki i stubova čiji se proizvodi izdvajaju po svojoj funkcionalnosti, dizajnu i kvalitetu. Fabrika, od svog osnivanja 1960. godine, neprekidno unapređuje

Више

Pasta za zube bez fluora – dobrobiti i nedostatci koje trebate znati

Pasta za zube bez fluora – dobrobiti i nedostatci koje trebate znati Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Pasta za zube bez fluora - dobrobiti i nedostatci koje trebate znati Fluor je česti sastojak u pastama za

Више

OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN-2 Goodyear FUELMAX GEN-2 je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim pa

OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN-2 Goodyear FUELMAX GEN-2 je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim pa OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN- Goodyear FUELMAX GEN- je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim parkovima koji obavljaju regionalni transport i prevoz

Више

Sunčanica – simptomi, liječenje, sunčanica kod djece

Sunčanica – simptomi, liječenje, sunčanica kod djece Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Sunčanica - simptomi, liječenje, sunčanica kod djece Sunčanica nastaje pretjeranim izlaganjem glave i potiljka

Више

-Alda Šlender

-Alda  Šlender U svakom kućanstvu se skupi mnogo kućnog smeća. Moramo se pobrinuti da je tog smeća što manje. Na žalost neki odrasli i djeca često smeće bacaju u okoliš. Tako onečišćuju prirodu. Staklo - 1000 godina

Више

7 let BROSURA 150x128.indd

7 let BROSURA 150x128.indd bezbrižnih godina Kijini modeli novi Picanto, novi Rio, cee d, Venga, Soul, Sportage i Sorento ponose se najduljim europskim jamstvom. Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi godina ili do 150.000 kilometara

Више

Uvod u proceduru sprovođenja energijskog audita

Uvod u proceduru sprovođenja energijskog audita Primeri dobre prakse EE u industrijskim preduzećima rešenje za decentralizovano snabdevanje toplotnom energijom u pogonima procesne industrije prof. dr Goran Jankes Mreža za energetsku efikasnost u industriji

Више

EUROPSKA KOMISIJA Bruxelles, C(2019) 1815 final ANNEXES 1 to 9 PRILOZI DELEGIRANOJ UREDBI KOMISIJE (EU).../... o dopuni Uredbe (EU) 2017/13

EUROPSKA KOMISIJA Bruxelles, C(2019) 1815 final ANNEXES 1 to 9 PRILOZI DELEGIRANOJ UREDBI KOMISIJE (EU).../... o dopuni Uredbe (EU) 2017/13 EUROPSKA KOMISIJA Bruxelles, 11.3.2019. C(2019) 1815 final ANNEXES 1 to 9 PRILOZI DELEGIRANOJ UREDBI KOMISIJE (EU).../... o dopuni Uredbe (EU) 2017/1369 Europskog parlamenta i Vijeća u pogledu označivanja

Више

1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica

1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica 1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica Dvostrana i trostrana kiper prikolica Povećani zahtevi za transport u modernoj poljoprivredi zahtevaju efikasna rešenja. Prevoz velikih tereta na drumovima može

Више

Ne mijenjajte ono što volite. Samo ono što morate. Originalni servisni paketi za vozila starija od osam godina.

Ne mijenjajte ono što volite. Samo ono što morate. Originalni servisni paketi za vozila starija od osam godina. Ne mijenjajte ono što volite. Samo ono što morate. Originalni servisni paketi za vozila starija od osam godina. A klasa W168 A klasa W168 ULJNI SERVIS 168006/007/ 008/009/109 OM668 Filtar ulja 168031/032/033

Више

untitled

untitled 28/2019 RADNO VRIJEME ROBNIH CENTARA: PONEDJELJAK - SUBOTA: 7-21h NEDJELJA: 7-14h AKCIJE 11.7.2019.-24.7.2019. Sakupljajte bodove u Klubu vjernosti i ostvarujte brojne pogodnosti. Tv LG LED 49UK6200PLA

Више

2019/2020

2019/2020 2019/2020 Više od 10 godina Maxon klima uređaji osiguravaju klimatizirani komfor u domovima diljem Hrvatske, regije i Europe. Maxon je hrvatski brand iza kojeg stoje specijalisti za klimatizaciju s preko

Више

caprari-elektrane_Layout 1.qxd

caprari-elektrane_Layout 1.qxd Pravo rješenje za ELEKTRANE Naša Tehnologija i prednosti BUŠOTINSKE ELEKTRIČNE PUMPE E serija Više od 9.000 pouzdanih rješenja za varijacije zahtjevanih primjena. Robusna konstrukcija od željeznog lijeva.

Више

untitled

untitled Dacia Sandero Stepway Think big Dacia Sandero Stepway Malo visine dobro bi vam došlo, zar ne? Viši, sa više stila i opreme! Sandero Stepway prolazi svuda, a gde prođe neće ostati nezapažen. Osim svih prednosti

Више

Ložišta na drva za CENTRALNO GRIJANJE

Ložišta na drva za CENTRALNO GRIJANJE Ložišta na drva za CENTRALNO GRIJANJE Visoka tehnologija suvremenih ložišta na drva jamči iznimno učinkovito izgaranje drva, uz jednostavan i moderan dizajn za impresivan dojam u interijeru. poboljšana

Више

Kontrolna lista za obilazak radnog mjesta Stomatološki tehničar KONTROLNA LISTA ZA OBILAZAK RADNOG MJESTA Svrha obilaska radnog mjesta je utvrditi, uk

Kontrolna lista za obilazak radnog mjesta Stomatološki tehničar KONTROLNA LISTA ZA OBILAZAK RADNOG MJESTA Svrha obilaska radnog mjesta je utvrditi, uk KONTROLNA LISTA ZA OBILAZAK RADNOG MJESTA Svrha obilaska radnog mjesta je utvrditi, ukloniti ili nadzirati štetne utjecaje na radnom mjestu. Kao pomoćno sredstvo za kontrolu i ocjenu radnog okoliša, uvjeta

Више

Република Србија Град Београд Градска управа града Београда Секретаријат за социјалну заштиту XIX-05 Број: 404-6/2015 Датум: године ДОДАТН

Република Србија Град Београд Градска управа града Београда Секретаријат за социјалну заштиту XIX-05 Број: 404-6/2015 Датум: године ДОДАТН Република Србија Град Београд Градска управа града Београда Секретаријат за социјалну заштиту XIX-05 Број: 404-6/2015 Датум: 03.02.2016. године ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ И ПОЈАШЊЕЊА БР. 6 У отвореном поступку

Више

Recept: Kraljica jabuka iz porodice ruža u lisnatom ogrtaču – Sretan vam Međunarodni dan žena!

Recept: Kraljica jabuka iz porodice ruža u lisnatom ogrtaču – Sretan vam Međunarodni dan žena! Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Recept: Kraljica jabuka iz porodice ruža u lisnatom ogrtaču - Sretan vam Međunarodni dan žena! U nekoliko

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41   ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 www.ministudio.rs ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE KOLEKCIJA U POKRETU: MINI - DRUGA GENERACIJA Capo Nord

Више

Mjerna oprema 2011

Mjerna oprema 2011 Spisak mjerne opreme za sprovođenje energetskih pregleda objekata Naziv i kratak opis Fotografija Tehnički opis Kom.. Testo 880-3 ProSet Displej: 3,5 LCD 30 x 40 Piksela termovizijska kamera, stativ :

Више

GTM plan MS&HT coop

GTM plan MS&HT coop Poslovni uzlet grada Novigrada 6. studenoga 2015. Uz Cloud usluge poslujte uspješno i kada niste u uredu Dvadese Krešimir Jusup Savjetnik za prodaju ICT usluga poslovnim korisnicima NAŠ DANAŠNJI CILJ?

Више

Vizija Beko tehnologije Beko čini velika ulaganja u istraživanje i razvoj za poboljšanje praktičnosti koja donose radost potrošačima. Inteligentna rje

Vizija Beko tehnologije Beko čini velika ulaganja u istraživanje i razvoj za poboljšanje praktičnosti koja donose radost potrošačima. Inteligentna rje Vizija Beko tehnologije Beko čini velika ulaganja u istraživanje i razvoj za poboljšanje praktičnosti koja donose radost potrošačima. Inteligentna rješenja idu u pravcu razvoja filozofije koja prihvaća

Више

Katalog proizvoda Zidni sistemi

Katalog proizvoda Zidni sistemi Katalog proizvoda 2019. Zidni sistemi 200 godina inovacija Priča o Wienerberger grupi započela je u Austriji 1819. godine. Tokom 200 godina postojanja, grupa je postala najveći svetski proizvođač građevinskih

Више

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“ Основна школа Дринка Павловић Ул. Косовска 19, 11000 Београд Датум: 17.04.2019. год. Дл. број: 413 На основу члана 55. став 1. тачка 1), члана 32, члана 40, 40а став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона

Више

Tvrtka prijatelj zdravlja Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvats

Tvrtka prijatelj zdravlja   Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvats Tvrtka prijatelj zdravlja www.strukturnifondovi.hr Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Korisnik: Hrvatski zavod za javno zdravstvo / Ukupan iznos projekta:

Више

Tapecirani kreveti

Tapecirani kreveti Tapecirani i Sadržaj Krevet Zara... 5 Krevet Quadro... 9 Krevet Soho... 17 Krevet Smart... 21 Krevet Lyon... 25 Krevet Amadeus... 29 Krevet Tosca... 33 Krevet Astoria... 37 Krevet Marko N... 41 3 Zara

Више

VELUX proizvodi za ravni krov

VELUX proizvodi za ravni krov www.velux.hr VELUX proizvodi za ravni krov 1. 4. 2019. SVJETLOST I SVJEŽ ZRAK KROZ RAVNI KROV Zašto odabrati prozor za ravni krov? Dovodi kvalitetno prirodno osvjetljenje i svjež zrak u središnje dijelove

Више

Niloé Proizvod po mjeri Elegantan dizajn

Niloé Proizvod po mjeri Elegantan dizajn Niloé Proizvod po mjeri Elegantan dizajn Za... Vaš ugodan ambijent Eco dizajn > smanjena laserska oznaka > optimizirano pakiranje > pakiranje od recikliranih materijala > Niloe program proizveden je u

Више

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail:

CARNET Helpdesk - Podrška obrazovnom sustavu e-dnevnik upute za nadzor razrednih knjiga tel: fax: mail: Sadržaj... 1 1. Predgovor... 2 2. Prijava u sustav... 2 3. Postavke... 3 4. Kreiranje zahtjeva za nadzorom razrednih knjiga... 4 5. Pregled razredne knjige... 6 5.1 Dnevnik rada... 7 5.2 Imenik... 11 5.3

Више

RAS-24J2KVG-E RAS-24J2AVG-E

RAS-24J2KVG-E RAS-24J2AVG-E RAS-24J2KVG-E RAS-24J2AVG-E 1120650248 MJERE SIGURNOSTI Pažljivo pročitajte mjere predostrožnosti prije rada s jedinicom. Uređaj je napunjen s R32. Ovaj priručnik čuvajte na mjestu na kome ga rukovatelj

Више

Kokosov šećer – prirodna i zdrava alternativa

Kokosov šećer – prirodna i zdrava alternativa Kreni zdravo! Stranica o zdravim navikama i uravnoteženom životu https://www.krenizdravo.rtl.hr Kokosov šećer - prirodna i zdrava alternativa Budući da je šećer vrlo nezdrav, ljudi se sve češće odlučuju

Више