Lex_Template

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Lex_Template"

Транскрипт

1 OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA GODINE 1. "Direktna trgovina" d.o.o St. broj 79/2015 e/4276/ I Određuje se završno ročište u postupku stečaja nad dužnikom "Direktna trgovina" d.o.o. u stečaju, Beograd- Zemun, Autoput za Novi Sad 96, matični broj , PIB II Završno ročište će se održati 10. maja godine, u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica broj 135, sprat I, sa početkom u 9,00 časova. III Pozivaju se poverioci i stečajni upravnik da prisustvuju ročištu. IV Rešenje objaviti na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije". 2. "Orchestra Fashion", d.o.o St. broj 268/2016 e/5156/ Privredni sud u Beogradu, stečajni sudija Ljiljana Matić, u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom "Orchestra Fashion", d.o.o. Beograd - u stečaju, Vojvode Stepe 352, matični broj , PIB , doneo je 24. marta godine rešenje. I Odlaže se ispitno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom "Orchestra Fashion", d.o.o. Beograd - u stečaju, Vojvode Stepe 352, matični broj , PIB koje je zakazano za 23. maj godine u 11,00 časova u sedištu Privrednog suda u Beogradu, Masarikova 2. II Određuje se ispitno ročište za 31. maj godine u 12,00 časova, u sedištu Privrednog suda u Beogradu, Masarikova 2, u sudnici 100, sprat I. III Obaveštavaju se poverioci da uvid u Listu priznatih i osporenih potraživanja koja će biti objavljena na oglasnoj tabli suda mogu izvršiti u pisarnici broj 27-28, svakog radnog dana u periodu od 9,00 do 12,00 časova i na taj način se informisati o svom prijavljenom potraživanju. IV Ovo rešenje biće objavljeno u "Službenom glasniku Republike Srbije". 3. Preduzeće za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu, inženjering i građevinske radove "Kairos- Power Energy" d.o.o /2017 Privredni sud u Beogradu, u predmetu 39/ marta godine, doneo je rešenje:

2 I Usvaja se predlog predlagača Preduzeće za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu, inženjering i građevinske radove "Kairos-Power Energy" d.o.o. u likvidaciji, Beograd, Mis Irbijeva 58/14, za otvaranje postupka stečaja nad Preduzeće za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu, i inženjering i građevinske radove "Kairos-Power Energy" d.o.o. u likvidaciji, Beograd, Mis Irbijeva 58/14. II Otvara se postupak stečaja nad dužnikom Preduzeće za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu, inženjering i građevinske radove "Kairos-Power Energy" d.o.o. u likvidaciji, Beograd, Mis Irbijeva 58/14, matični broj III Utvrđuje se postojanje stečajnog razloga trajnija nesposobnost plaćanja predviđena članom 11. stav 2. tačka 1. Zakona o stečaju. IV Imenuje se stečajni upravnika Šofrenac Predrag iz Beograda, Kosovska 9. V Pozivaju se svi poverioci da u sudskom roku od 60 dana od objavljivanja oglasa o otvaranju postupka stečaja nad stečajnim dužnikom u "Službenom glasniku Republike Srbije" prijave Privrednom sudu u Beogradu svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja. VI Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi. VII Određuje se ispitno ročište za koje će se održati 4. jula godine, u 9,30 časova u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 133, sprat I. VIII Određuje se prvo poverilačko ročište na kome će se raspravljati o izveštaju o ekonomsko-finansijskom položaju stečajnog dužnika za 18. maj godine u 9.30 časova, a koje će se održati u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 133, sprat I. IX Oglas o otvaranju postupka stečaja nad stečajnim dužnikom biće istaknut na oglasnoj tabli Privrednog suda u Beogradu. 4. Akcionarsko društvo za proizvodnju i remont transformatora "Minel transformatori" a.d /2015 e/4701/ Privredni sud u Beogradu, u predmetu 2 St. broj 192/ marta godine doneo je rešenje. Određuje se dopunsko ispitvno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Akcionarsko društvo za proizvodnju i remont transformatora "Minel transformatori" a.d. - u slučaju iz Beograda - Ripanj, Put za koloniju 24 za 26. april godine, u 9,30 časova, koje će se održati u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 133, sprat I. 5. Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge "Šurac" d.o.o /2016 e/4952/ Privredni sud u Beogradu, u predmetu 2 St. 50/2016, dana 12. aprila godine, doneo je rešenje: Određuje se završno ročište u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge "Šurac" d.o.o. Beograd - u stečaju iz Beograda, Admirala Geprata 10 za 10. maj godine u 10,30 časova, koje će se održati u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica broj 133, sprat I.

3 6. "E-novine" DOO St. broj 22/2017 e/5233/ Privredni sud u Beogradu, je doneo rešenje 11. St. 22/2017 od 7. aprila godine, kojim se zaključuje postupak stečaja bez odlaganja nad stečajnim dužnikom "E-novine" DOO u stečaju, Čingrijina 13, Beograd, matični broj , PIB Otkazuje se ispitno ročište za stečajnog dužnika "E-novine" DOO u stečaju, Čingrijina 13, Beograd, određeno za 9. juni godine u 11,00 časova u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 330. Ovaj oglas istaknut je na oglasnoj tabli Privrednog suda u Beogradu. 7. "Swiss farmacija" d.o.o St. broj 32/2012 e/3007/ I Određuje se završno ročište u postupku stečaja nad dužnikom "Swiss farmacija" d.o.o. u stečaju, Beograd, Jove Ilić 16, matični broj , PIB II Završno ročište će se održati 18. maja godine, u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica broj 135, sprat I, sa početkom u 11,00 časova. III Pozivaju se poverioci i stečajni upravnik da prisustvuju ročištu. IV Rešenje objaviti na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije". 8. Industrija motora Rakovica /2015 e/5249/ Privredni sud u Beogradu, u predmetu 2 St. broj 27/2017 dana 4. aprila godine doneo je rešenje. I Usvaja se predlog predlagača Republika Srbija - Ministarstvo privrede za otvaranje postupka stečaja nad dužnikom Industrija motora Rakovica, Beograd, Patrijarha Dimitrija 7. II Otvara se postupak stečaja nad stečajnim dužnikom Industrija motora Rakovica, Beograd, Patrijarha Dimitrija 7, matični broj III Utvrđuje se postojanje stečajnog razloga trajnija nesposobnost plaćanja predviđena članom 11. stav 2. tačka 1. Zakona o stečaju. IV Imenuje se za stečajnog upravnika Agencija za licenciranje stečajnih upravnika iz Beograda. V Pozivaju se svi poverioci da u roku od 90 dana od objavljivanja oglasa o otvaranju stečajnog postupka u "Službenom glasniku Republike Srbije" prijave Privrednom sudu u Beogradu svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja. VI Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi. VII Određuje se ispitno ročište koje će se održati 12. septembra godine u 9,30 časova, koje će se održati u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 100, I sprat.

4 VIII Određuje se prvo poverilačko ročište na kome će se raspravljati o izveštaju o ekonomsko-finansijskom položaju stečajnog dužnika za 6. jun godine u 11,00 časova, a koje će se održati u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 100, sprat I. IX Oglas o otvaranju postupka stečaja nad stečajnim dužnikom biće istaknut na oglasnoj tabli Privrednog suda u Beogradu. 9. Radničko prihvatilište d.o.o. Beograd- Voždovac St. broj 283/2015 e/4640/ Privredni sud u Beogradu, rešenjem 8. St. broj 283/2015 od 22. marta godine, zakazuje ispitno ročište za dan 15. maj godine u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudinica 211, drugi sprat, sa početkom u 10,00 časova, u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Radničko prihvatilište d.o.o. Beograd-Voždovac, Ustanička 125, matični broj , PIB PRIVREDNI SUD U VALJEVU 10. Klanica članica Lutra Group d.o.o St. broj 8/16 e/3942/ Privredni sud u Valjevu, u postupku stečaja nad Stečajna masa Klanica članica Lutra Group d.o.o. u stečaju Divci, doneo je 11. aprila godine sledeće rešenje: Završno ročište u postupku stečaja nad Stečajna masa Klanica članica Lutra Group d.o.o. u stečaju Divci, matični broj , PIB , određuje se za 19. maj godine sa početkom u 12,30 časova u Privrednom sudu u Valjevu, Karađorđeva 48a, u sudnici broj 23 ovog suda, pa ovo rešenje ima služiti poveriocima i stečajnom upravniku umesto poziva. Nalaže se stečajnom upravniku Miodragu Ćosiću iz Valjeva da dokaz o dostavi završnog računa odboru poverilaca dostavi sudu. Rešenje o održavanju završnog ročišta ima se istaći na oglasnoj tabli suda i objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije". PRIVREDNI SUD U VALJEVU 11. Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge Gorica DOO Šabac St. broj 10/16 e/4967/ Privredni sud u Valjevu, stečajni sudija Srećko Timotić, u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge Gorica DOO Šabac, Trg revolucije 9/2, 11. aprila godine, doneo je rešenje. Zaključuje se postupak stečaja nad stečajnim dužnikom Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge Gorica DOO Šabac, Trg revolucije 9/2, matični broj , PIB Razrešava se dužnosti stečajnog upravnika Avramović Zoran iz Uba, Sestre Rebavke 2/2. Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba u roku od osam dana od prijema odnosno objavljivanja istog na oglasnoj tabli suda, Privrednom apelacionom sudu Beograd, a preko ovog prvostepenog suda. PRIVREDNI SUD U VALJEVU

5 12. PD MIP Andrić Branković d.o.o St. broj 21/16 e/5036/ Privredni sud u Valjevu, stečajni sudija Milena Živković, u postupku stečaja nad PD MIP Andrić Branković d.o.o. u stečaju, Valjevo, Jasenica b.b., doneo je 10. aprila godine, rešenje. U stečajnom postupku nad PD MIP Andrić Branković d.o.o. u stečaju, Valjevo, Jasenica b.b., matični broj , PIB , određuje se završno ročište za 17. maj godine sa početkom u 10,00 časova u sudnici broj 6, ovog suda. Ovo rešenje objaviti na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije". PRIVREDNI SUD U ZAJEČARU 13. "RM-Rtanj Group" DOO St. broj 7/2017 I Privredni sud u Zaječaru i to sudija Jasmina Popović, kao stečajni sudija, donela je Rešenje St. 7/17 7. aprila godine o otvaranju stečajnog postupka nad dužnikom "RM-Rtanj Group" DOO iz Boljevca, Dragiše Petrovića 36, MB , PIB , na predlog dužnika, zbog stečajnog razloga trajnije nesposobnosti plaćanja. II Za stečajnog upravnika imenovan je Radoslav Mitrović licencirani stečajni upravnik iz Bora. III Pozivaju se poverioci da u roku od 60 dana od objavljivanja oglasa o pokretanju postupka stečaja nad "RM- Rtanj Group" DOO iz Boljevca prijave svoja obezbeđena potraživanja. Prijave podnete po isteku roka od 60 dana a u okviru roka od 120 dana ispitaće se na dopunskom ispitnom ročištu o trošku podnosioca prijave. IV Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi. Prvo poverilačko ročište i skupština poverilaca zakazuju se za 15. maj godine sa početkom u 11,00 časova u Privrednom sudu u Zaječaru u sudnici broj 2. Ispitno ročište se zakazuje za 10. avgust godine u 11,00 časova u Privrednom sudu u Zaječaru u sudnici broj 2. V Ovaj oglas istaknut je na oglasnoj i elektronskoj oglasnoj tabli suda 7. aprila godine. PRIVREDNI SUD U KRAGUJEVCU 14. Trgovinskouslužno preduzeće "Pavle komerc PSV" DOO /2015 e/4500/ Privredni sud u Kragujevcu, stečajni sudija Tatjana Todorović, u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Trgovinsko-uslužno preduzeće "Pavle komerc PSV" DOO Paraćin, Dimitrija Marjanovića 43/1, matični broj , PIB , 23. februara godine, doneo je rešenje. Određuje se završno ročište u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Trgovinsko-uslužno preduzeće "Pavle komerc PSV" DOO Paraćin, Dimitrija Marjanovića 43/1, matični broj , PIB , koje će se održati u Privrednom sudu u Kragujevcu, u sudnici 537/V, 25. aprila godine, sa početkom u 11,00 časova. Na završnom ročištu raspravljaće se o:

6 - završnom računu stečajnog upravnika; - konačnim zahtevima za isplatu nagrada i naknada troškova; - podnetim primedbama na završni račun ili zahtevima za isplatu nagrada i naknada; - neraspodeljenim delovima stečajne mase i - drugim pitanjima od značaja za bankrotstvo stečajnog dužnika. Rešenje o završnom ročištu objavljuje se na oglasnoj tabli suda, kao i u "Službenom glasniku Republike Srbije". PRIVREDNI SUD U KRAGUJEVCU 15. Društvo za proizvodno uslužne i posredničko trgovinske poslove DP "Kraguj" 18/2010 Privredni sud u Kragujevcu, stečajni sudija Tatjana Todorović, u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Društvo za proizvodno uslužne i posredničko trgovinske poslove DP "Kraguj" Batočina, Ive Lole Ribara b.b., 18. aprila godine, doneo je sledeće rešenje. Zakazuje se dopunsko ispitno ročište u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Društvo za proizvodno uslužne i posredničko trgovinske poslove DP "Kraguj" Batočina, koje će se održati u Privrednom sudu u Kragujevcu, u sudnici 537/V, 8. maja godine, sa početkom u 11,30 časova. Pozivaju se poverioci i stečajni upravnik da prisustvuju ročištu. PRIVREDNI SUD U NIŠU 16. Fudbalski klub "Napredak" St. broj 33/2016 / e/5223/ Privredni sud u Nišu, stečajni sudija Dragan Zdravković, u stečajnom postupku stečajnog dužnika Fudbalski klub "Napredak", Aleksinac, 7. juli b.b., MB , PIB , koga zastupa stečajni upravnik Zvonko Bugarski, doneo je 6. aprila godine, sledeće rešenje. Zaključuje se stečajni postupak zbog nedostatka imovine stečajnog dužnika Fudbalski klub "Napredak", Aleksinac, 7. juli b.b., MB , PIB Određuje se rezervacija sredstava na ime troškova oglašavanja rešenja o zaključenju u "Službenom glasniku Republike Srbije" u visini od 3.412,50 dinara. Određuje se naknada troškova stečajnom upravniku u visini od ,60 dinara i nalaže se računovodstvu ovog suda da navedeni iznos po pravnosnažnosti rešenja uplati na račun koji se vodi kod UniCredit Bank. Otkazuje se ispitno ročište zakazano za 13. septembar godine. PRIVREDNI SUD U NIŠU

7 17. Privredno društvo za promet, proizvodnju i usluge "Lozničanka" d.o.o St. broj 13/2017 Privredni sud u Nišu, stečajni sudija Goran Kontić, u postupku odlučivanja po predlogu predlagača Privredno društvo za promet, proizvodnju i usluge "Lozničanka" DOO Pirot, Cerska 12, za pokretanje stečajnog postupka nad dužnikom Privredno društvo za promet, proizvodnju i usluge "Lozničanka" DOO Pirot, Cerska 12, podnetog 23. marta godine, doneo je 7. aprila godine, sledeće rešenje. Otvara se postupak stečaja nad stečajnim dužnikom Privredno društvo za promet, proizvodnju i usluge "Lozničanka" d.o.o. iz Pirota, Cerska 12, matični broj , PIB Stečajni razlog je trajnija nesposobnost plaćanja. Za stečajnog upravnika imenuje se Milosavljević Zoran iz Aleksinca. Pozivaju se poverioci da u roku od 120 dana od dana objavljivanja oglasa o otvaranju stečajnog postupka nad stečajnim dužnikom u Službenom glasniku RS, prijave ovom sudu svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja prema stečajnom dužniku pismenom prijavom podnetom u dva primerka sa priloženim dokazima o osnovanosti potraživanja. Sve prijave potraživanja podnete po isteku roka od 120 dana biće odbačene kao neblagovremene. Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da odmah ispune svoje obaveze prema stečajnom dužniku. Prvo poverilačko ročište zakazuje se za 16. maj godine sa početkom u 13,00 časova, za koje se saziva i sednica Skupštine poverilaca i pozivaju se svi poverioci da istoj prisustvuju u sudnici broj 3, Privrednog suda u Nišu, Svetosavska 7a. Ročište za ispitivanje potraživanja zakazuje se za 14. septembar godine sa početkom u 11,00 časova u sudnici broj 3, Privrednog suda u Nišu, Svetosavska 7a. Rešenje odmah objaviti na oglasnoj i elektronskoj tabli suda i dostaviti nadležnim organima. PRIVREDNI SUD U NOVOM SADU 18. Dnevnik ad za novinskoizdavačku Delatnost Novi Sad Reo. broj 2/2017 Privredni sud u Novom Sadu, postupajući po stečajnom sudiji Slobodanki Komšić, u postupku radi ispitivanja ispunjenosti uslova za otvaranje postupka stečaja u skladu sa unapred pripremljenim Planom reorganizacije, dužnika Dnevnik ad za novinsko-izdavačku Delatnost Novi Sad, Bulevar oslobođenja 81, MB PIB , po predlogu dužnika od 11. februara godine, doneo je 7. aprila godine, sledeće rešenje. Rešenjem suda od 12. februara godine, pokrenut je prethodni stečajni postupak nad dužnikom Dnevnik ad za novinsko-izdavačku delatnost Novi Sad, Bulevar oslobođenja 81, radi ispitivanja ispunjenosti uslova za otvaranje postupka stečaja u skladu sa unapred pripremljenim Planom reorganizacije, i određene su mere obezbeđenja. Pozivaju se poverioci dužnika na ročište za odlučivanje o predlogu i glasanje o unapred pripremljenom Planu reorganizacije koje se zakazuje za 23. maj godine sa početkom u 11,00 časova, u ovom sudu, u Novom Sadu, Sutjeska 3, u prizemlju, sudnica broj 7. Obaveštavaju se poverioci da počev od 10. aprila godine, mogu izvršiti uvid u predlog unapred

8 pripremljenog Plana reorganizacije u stečajnoj pisarnici Privrednog suda u Novom Sadu, u periodu od 8,00 do 13,00 časova. Pozivaju se lica koja za to imaju pravni interes da sve primedbe na predlog unapred pripremljenog Plana reorganizacije kojima osporavaju njegovu sadržinu, a naročito osnov ili visinu Planom obuhvaćenih potraživanja dostave stečajnom dužniku i ovom sudu u roku od 15 dana po objavljivanju oglasa sa izrekom ovog rešenja u "Službenom glasniku Republike Srbije", dok se stečajni dužnik kao predlagač Plana obavezuje da odgovor na primedbe dostavi u roku od 8 dana od prijema primedbe u sudu. Oglas o pokretanju prethodnog postupka za ispitivanje ispunjenosti uslova za otvaranje postupka stečaja u skladu sa Unapred pripremljenim planom reorganizacije kao i obaveštenje o danu i času kada će se održati ročište za odlučivanje o predlogu i glasanje o Unapred pripremljenom planu reorganizacije objaviće se na oglasnoj tabli i elektronskoj tabli suda sa godine, u Službenom glasniku Republike Srbije kao i u dnevnom listu "Danas" koji se distribuira na teritoriji Republike Srbije. PRIVREDNI SUD U NOVOM SADU 19. Industrija građevinskog materijala FIT DOO Bečej /2017 e/5256/ Privredni sud u Novom Sadu, postupajući po sudiji Slobodanki Komšić, u postupku stečaja nad dužnikom Industrija građevinskog materijala FIT DOO Bečej - u stečaju, Gradištanski put 12, MB , PIB , po predlogu poverioca Banca Intesa a.d. Beograd, Milentija Popovića 7b od 22. februara godine, doneo je 11. aprila godine sledeće rešenje. Usvaja se predlog predlagača Banca Intesa a.d. Beograd od 22. februara godine za pokretanje stečajnog postupka nad dužnikom. Otvara se stečajni postupak nad dužnikom Industrija građevinskog materijala FIT DOO Bečej - u stečaju, Gradištanski put 12, MB , PIB , stečajni razlog je preteća nesposobnost plaćanja. Za stečajnog upravnika imenuje se Radojica Džarić iz Novog Sada. Pozivaju se obezbeđeni i neobezbeđeni poverioci da prijave svoja potraživanja u roku od 30 dana od dana objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije", a najkasnije u roku od 120 dana pod pretnjom prekluzije, u dva primerka sa dokumentacijom, u skladu sa članom 111. Zakona o stečaju. Nalaže se dužnicima stečajnog dužnika da bez odlaganja izmire svoja dugovanja prema stečajnom dužniku. Prvo poverilačko ročište kada će biti održana i Skupština poverilaca zakazuje se za 17. maj godine sa početkom u 12,00 časova, u ovom sudu, Sutjeska 3, prizemlje, sudnica broj 7. Ispitno ročište se zakazuje za 11. jul godine, sa početkom u 12,00 časova, u ovom sudu, Sutjeska 3, prizemlje, sudnica broj 7. Oglas o otvaranju stečajnog postupka ističe se na oglasnoj tabli Privrednog suda u Novom Sadu kao i na elektronskoj oglasnoj tabli na dan 11. aprila godine. PRIVREDNI SUD U NOVOM SADU 20. Foto oko štamparija d.o.o. Novi Sad /2017 e/5252/ Privredni sud u Novom Sadu, postupajući po sudiji Slobodanki Komšić, u postupku stečaja nad dužnikom Foto oko štamparija d.o.o. Novi Sad - u stečaju, Bogdana Šuputa 73, MB , PIB , po predlogu poverioca Banca Intesa a.d. Beograd, Milentija Popovića 7b od 17. februara godine, doneo je

9 11. aprila godine sledeće rešenje. Usvaja se predlog predlagača Banca Intesa a.d. Beograd od 17. februara godine za pokretanje stečajnog postupka nad stečajnim dužnikom. Otvara se stečajni postupak nad dužnikom Foto oko štamparija d.o.o. Novi Sad - u stečaju, Bogdana Šuputa 73, sa MB i PIB , stečajni razlog je nepostupanje po unapred pripremljenom planu reorganizacije. Za stečajnog upravnika imenuje se Jadranko Protić iz Novog Sada, Gundulićeva 23. Pozivaju se obezbeđeni i neobezbeđeni poverioci da prijave svoja potraživanja u roku od 30 dana od dana objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije", a najkasnije u roku od 120 dana pod pretnjom prekluzije, u dva primerka sa dokumentacijom, u skladu sa članom 111. Zakona o stečaju. Nalaže se dužnicima stečajnog dužnika da bez odlaganja izmire svoja dugovanja prema stečajnom dužniku. Prvo poverilačko ročište kada će biti održana i Skupština poverilaca zakazuje se za 17. maj godine sa početkom u 11,30 časova, u ovom sudu, Sutjeska 3, prizemlje, sudnica broj 7. Ispitno ročište se zakazuje za 11. jul godine, sa početkom u 11,30 časova, u ovom sudu, Sutjeska 3, prizemlje, sudnica broj 7. Oglas o otvaranju stečajnog postupka ističe se na oglasnu tablu Privrednog suda u Novom Sadu kao i na elektronskoj oglasnoj tabli na dan 11. aprila godine. PRIVREDNI SUD U NOVOM SADU 21. dužnikom Simin d.o.o. za spoljnu i unutrašnju trgovinu i inženjering Petrovaradin /2016 e/5161/ Privredni sud u Novom Sadu, po sudiji Slobodanki Komšić, u stečaju nad dužnikom Simin d.o.o. za spoljnu i unutrašnju trgovinu i inženjering Petrovaradin - u stečaju, Arčibalda Rajsa 14, MB , PIB , odlučujući o predlogu dužnika od 26. decembra godine, doneo je 23. marta godine, rešenje. Usvaja se završni izveštaj stečajnog upravnika i završni račun stečajnog dužnika od 13. marta godine. Utvrđuje se konačna naknada troškova stečajnog upravnika u iznosu od 5.945,00 dinara. Zaključuje se stečajni postupak nad stečajnim dužnikom Simin d.o.o. za spoljnu i unutrašnju trgovinu i inženjering Petrovaradin - u stečaju, Arčibalda Rajsa 14, MB , PIB Rešenje o zaključenju stečaja ističe se na oglasnoj tabli Privrednog suda kao i na elektronskoj oglasnoj tablj suda na dan 23. marta godine. PRIVREDNI SUD U PANČEVU 22. Akcionarskim društvom za proizvodnju građevinskog materijala od gline "Naša sloga", Kovin St. broj 19/2016 e/5179/

10 Privredni sud u Pančevu, postupajući po stečajnom sudiji Gordani Anić, odlučujući o predlogu poverioca advokata Zorana Stevanovića iz Smederevske Palanke, o predlogu ispitnog ročišta nad stečajnim dužnikom Akcionarskim društvom za proizvodnju građevinskog materijala od gline "Naša sloga", Kovin, Svetozara Markovića 135, MB , PIB , doneo je 7. aprila godine sledeće rešenje. Ispitno ročište zakazano za 21. jun godine sa početkom u 10,00 časova, rasprave sala 113, prvi sprat Privrednog suda u Pančevu, u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Akcionarsko društvo za proizvodnju građevinskog materijala od gline "Naša sloga", Kovin, Svetozara Markovića 135, MB , PIB , otkazuje se. Novo ispitno ročište se zakazuje za 26. jun godine sa početkom u 10,00 časova raspravna sala 113, prvi sprat Privrednog suda u Pančevu. Ovim rešenjem smatraće se da su svi poverioci stečajnog dužnika uredno pozvani objavljivanjem oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije". PRIVREDNI SUD U POŽAREVCU 23. "Frozen food logistic" d.o.o St. broj 179/2016 e/3226/ Privredni sud u Požarevcu stečajni sudija Radmila Radisavljević, u postupku stečaja nad Stečajnim dužnikom "Frozen food logistic" d.o.o. u stečaju iz Požarevca 29. marta godneo je rešenje. 1. Usvaja se završni račun stečajnog upravnika od 23. januara godine sa završnim izveštajem. 2. Zaključuje se stečajni postupak nad stečajnim dužnikom "Frozen food logistic" d.o.o. u stečaju sa sedištem u Požarevcu, Jug Bogdana 1/a (matični broj ). 4. St. broj 179/ Iz Privrednog suda u Požarevcu. PRIVREDNI SUD U SOMBORU 24. Mlin zvezda d.o.o /2017 Privredni sud u Somboru, rešenjem St. broj 4/2017 od 18. aprila godine, otvara stečajni postupak nad stečajnim dužnikom Mlin zvezda d.o.o., Odžaci, Jurija Gagarina 26, matični broj , PIB zbog stečajnog razloga trajnija nesposobnost plaćanja. Za stečajnog upravnika imenuje se Ljubović Predrag iz Sombora, Venac Stepe Stepanovića 36/4. Pozivaju se poverioci da u roku od 60 dana od dana objavljivanja oglasa o otvaranju stečajnog postupka u "Službenom glasniku Republike Srbije", prijave sudu svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja prema stečajnom dužniku, u dva primerka sa priloženim dokazima u skladu sa članom 111. Zakona o stečaju, a pod teretom odbačaja prijave kao neblagovremene ukoliko bude podneta po proteku roka od 120 dana računajući od dana objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije". Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da odmah ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi. Nalaže se Agenciji za registar privrednih subjekata da izvrši upis rešenja o pokretanju stečajnog postupka nad stečajnim dužnikom u odgovarajući registar. Zakazuje se prvo poverilačko ročište za 23. maj godine sa početkom u 12,00 časova, u Privrednom sudu Sombor, Venac Živojina Mišića 23, sudnica broj 3, na kome će se formirati Skupština poverilaca. Zakazuje se ispitno ročište za 22. avgust godine sa početkom u 12,00 časova, u Privrednom sudu Sombor, Venac Živojina Mišića 23, sudnica broj 3. Pravne posledice otvaranja stečajnog postupka teku od dana isticanja oglasa o otvaranju stečajnog postupka na oglasnoj tabli suda 18. aprila godine. PRIVREDNI SUD U SUBOTICI 25. "Kupon Diskont" d.o.o St. broj 13/2017

11 Privredni sud u Subotici je 6. aprila godine rešenjem St. broj 13/2017 odredio otvaranje stečajnog postupka nad "Kupon Diskont" d.o.o. u likvidaciji iz Subotice, Lošinjska 27, matični broj zbog trajnije nesposobnosti za plaćanje. Za stečajnog upravnika imenuje se Doko Miroslav, dipl. oecc. iz Subotice. Pozivaju se poverioci da u roku od 120 dana od dana objave oglasa o pokretanju stečajnog postupka nad "Kupon Diskont" d.o.o. u likvidaciji iz Subotice, Lošinjska 27, matični broj u "Službenom glasniku Republike Srbije" Beograd prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja Privrednom sudu u Subotici - u dva primerka sa dokazima. Ako se prijavljuju potraživanja o kojima se vodi parnica - u prijavi navesti sud pred kojim teče postupak sa oznakom spisa. Pozivaju se dužnici stečajnog dužnika da ispune svoje obaveze prema stečajnoj masi bez odlaganja. Ispitno ročište se zakazuje za 14. septembar godine sa početkom u 9,20 časova, a prvo poverilačko ročište zakazuje se za 11. maj godine sa početkom u 9,20 časova - sve u prostorijama Privrednog suda u Subotici - soba 168/II. Pravne posledice pokretanja stečajnog postupka nastaju danom objavljivanja oglasa o otvaranju postupka stečaja na oglasnoj tabli Privrednog suda u Subotici, a to je 6. april godine. PRIVREDNI SUD U SUBOTICI 26. "Simex" d.o.o St. broj 12/2017 e/4175/ Privredni sud u Subotici je 30. marta godine rešenjem St. 12/2017 prigovore poverioca RS MF Poreska uprava Filijala iz Subotice podnet po Državnom pravobranilaštvu Odeljenju iz Subotice od 30. marta godine sa primedbama na završni račun i na zaključenje postupka stečaja nad "Simex" d.o.o. iz Subotice, Segedinski put 80 - matični broj se odbio kao neosnovane. Usvaja se Završni račun stečajnog upravnika Ćopić Branke, dipl. oecc. iz Subotice u postupku stečaja nad "Simex" d.o.o. iz Subotice, Segedinski put 80 - matični broj Određuju se konačni troškovi stečajnog upravnika Ćopić Branke, dipl. oecc. u iznosu od ,94 dinara. Zaključuje se stečajni postupak nad "Simex" d.o.o. iz Subotice, Segedinski put 80 - matični broj Utvrđuje se da stečajni dužnik "Simex" d.o.o. iz Subotice, Segedinski put 80 - matični broj na dan 30. marta godine raspolaže imovinom u iznosu od 1.865,03 dinara. Preostali novčani iznos od 1.865,03 dinara raspodeljuje se na sredstva za okončanje stečajnog postupka (takse i naknade). Pravosnažno rešenje o zaključenju postupka stečaja dostaviće se Agenciji za privredne registre na daljnju nadležnost. Ovo rešenje objaviće se na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije" Beograd. Poverioci mogu uložiti žalbu na ovo rešenje u roku od osam dana od dana objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije" Beograd. PRIVREDNI SUD U SUBOTICI 27. "Ari-Frex" d.o.o St. broj 32/2016 e/5055/

12 Privredni sud u Subotici je 11. aprila godine rešenjem St. 32/2016 zakazao održavanje završnog ročišta u postupku stečaja nad "Ari-Frex" d.o.o., Subotica, Magnetna polja 6 - matični broj za 11. maj godine sa početkom u 9,20 časova. Ročište će se održati kod Privrednog suda u Subotici - sala 168/2. Pozivaju se poverioci stečajnog dužnika da u skladu sa projekcijom potrebnih troškova stečajnog upravnika - uplate na depozit suda iznos od ,00 dinara, radi eventualnog daljnjeg sprovođenja stečajnog postupka primenom odredbi člana 13. stav 4. Zakona o stečaju. Ukoliko do dana održavanja Završnog ročiša niko od poverilaca ne predujmi naznačeni iznos troškova - postupak stečaja nad dužnikom "Ari-Frex" d.o.o., Subotica, Magnetna polja 6 - matični broj zaključiće se primenom odredbi člana 13. stav 2. Zakona o stečaju. Objavljivanjem ovog oglasa na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije", Beograd smatraće se uredno pozvanim na ročište poverioci i stranke. PRIVREDNI SUD U SUBOTICI 28. "Ljutovo" AD za poljoprivrednu proizvodnju Ljutovo St. broj 360/2011 e/2108/ Privredni sud u Subotici je dana godine rešenjem St. 360/2011 prigovore poverilaca "Credit Agricole banka Srbija" AD iz Novog Sada, "Nova Agrobanka" AD u stečaju iz Beograda, Saveza samostalnih sindikata grada Subotice u ime bivših zaposlenih i "OTP Banka Srbija" AD iz Novog Sada, kao i prigovor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika - Centra za stečaj iz Beograda, kao stečajnog upravnika se odbio kao neosnovane. Potvrđuje se usvajanje plana reorganizacije po predlogu od godine sa izmenama na ročištu od godine, kog je u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom "Ljutovo" AD za poljoprivrednu proizvodnju Ljutovo, Slobodana Principa Selje 34 - matični broj podneo predlagač "GVP" d.o.o. iz Subotice, prema sledećem: - Klasa I - Klasa razlučnih poverilaca - sa iznosom od ,22 dinara. Potraživanja poverilaca ove klase namiruju se u 100% iznosu konverzijom obaveza u kapital društva, odmah po pravosnažnosti rešenja o potvrđivanju plana reorganizacije - Klasa II - u koju su svrstana potraživanja poverilaca 1.isplatnog reda u ukupnom iznosu od ,02 dinara. Potraživanja poverilaca ove klase namiruju se isplatom u 100% iznosu - najkasnije u roku od 14 dana od dana pravosnažnosti rešenja o potvrđivanju plana reorganizacije. - Klasa III - u koju su svrstana potraživanja poverilaca 2. isplatnog reda u ukupnom iznosu od ,41 dinara. Potraživanja poverilaca ove klase namiriju se isplatom u 100% iznosu - najkasnije u roku od 14 dana od dana pravosnažnosti rešenja o potvrđivanju plana reorganizacije. - Klasa IV - u koju su svrstana potraživanja poverilaca 3. isplatnog reda u ukupnom iznosu od ,17 dinara. Potraživanja poverilaca ove klase namiriju se u 100% iznosu konverzijom obaveza u kapital društva, odmah po pravosnažnosti rešenja o potvrđivanju plana reorganizacije, i - Klasa V - u kojoj su prikazana potraživanja založnog poverioca "Banka Poštanska štedionica" AD iz Beograda sa potraživanjem u iznosu od ,11 dinara. Prava založnih poverilaca se ne menjaju i ne umanjuju se planom reorganizacije i ostaju na snazi i po usvajanju plana reorganizacije. Ovo rešenje ima pravno dejstvo prema svim učesnicima stečajnog postupka od dana pravosnažnosti ovog rešenja, uključujući i poverioce koji svoja potraživanja nisu prijavili u stečajnom postupku, kao i prema učesnicima koji su prigovorili u stečajnom postupku. PRIVREDNI SUD U ČAČKU

13 29. DOO DOMIS Miokovci St. broj 19/2016 e/4953/ Privredni sud u Čačku, je rešenjem ST. 19/2016 od 30. marta godine, odložio održavanje ročišta za glasanje o planu reorganizacije za 28. aprila godine u 13,00 časova, sudnica broj 3, u Čačku, Cara Dušana 6, stečajnog dužnika DOO DOMIS Miokovci, Čačak, MB Predlagači su dana godine dostavili korigovani prečišćeni tekst izmenjenog plana reorganizacije o kojem će se glasati na ročištu 28. aprila godine. Poverioci će glasati po klasama u skladu sa Zakonom o stečaju. Zainteresovana lica plan reorganizacije mogu razgledati u pisarnici Privrednog suda u Čačku, Cara Dušana 6, svakog radnog dana od ponedeljka do petka, u vremenu od 9,00 do 14,00 časova. Pravo glasa imaju svi poverioci srazmerno visini njihovih potraživanja, a ukoliko je potraživanje osporeno ili nije ispitano stečajni sudija će vršiti procenu visine potraživanja u svrhu glasanja. Glasati se može i pismenim putem, tako što se sudu podnose glasački listići sa overenim potpisom ovlašćenog lica. U ostalom delu glasanje će se vršiti prema odredbama člana i 167. Zakona o stečaju. Stečajni upravnik u ovom stečajnom postupku je Gordana Hadžić iz Gornjeg Milanovca, kontakt telefon 063/ Izvor: Redakcija

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za trgovinu i usluge "J

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za trgovinu i usluge J U periodu od 12.3.2016. godine do 15.3.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. trgovinu i usluge "Jugolines" d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 15.3.2016.

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.2.2014. GODINE U periodu od 27.2.2014. godine do 28.2.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM evi: U periodu od 4.6.2014. godine do 5.6.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 5.6.2014. GODINE "Prokupac " a.d. Društvo za

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Privredno društvo Farmacija Korp in

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Privredno društvo Farmacija Korp in U periodu od 5.4.014. godine do 9.4.014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Privredno društvo Farmacija Korp internacional, Društvo za promet i usluge STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 27. do 28. juna godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 27. do 28. juna godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.6.2019. GODINE U periodu od 27.6.2019. godine do 28.6.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANI

Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANI Na dan 7.6.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 7.6.2016. GODINE 06963382 6. Reo. 33/2015 Status

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Sam Son Company d.o.o. Matični bro

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Sam Son Company d.o.o. Matični bro U periodu od 8.3.2014. godine do 12.3.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Sam Son Company d.o.o. 17228048 STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 12.3.2014. GODINE

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.5.2015. GODINE U periodu od 23.5.2015. godine do 28.5.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 15. marta godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 15. marta godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 15.3.2019. GODINE Na dan 15.3.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 15.3.2019. GODINE PRIVREDNI

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZA

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZA U periodu od 1.2.2015. godine do 2.2.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 2.2.2015. GODINE Preduzeće za proizvodnju 17215,

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 17.4.2015. GODINE U periodu od 15.4.2015. godine do 17.4.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Lex_Template

Lex_Template 27.10.2017 (1/10) OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 25.10.2017. GODINE U periodu od 20.10.2017. godine do 25.10.2017. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: TEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 18. do 19. aprila godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 18. do 19. aprila godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 19.4.2019. GODINE U periodu od 18.4.2019. godine do 19.4.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za unutrašnju i spoljnu t

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za unutrašnju i spoljnu t U periodu od 5.7.2014. godine do 9.7.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu VEGRAD Građevinsko industrijsko preduzeće d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 30. do 31. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 30. do 31. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 31.5.2019. GODINE U periodu od 30.5.2019. godine do 31.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU U periodu od 21.3.2015. godine do 23.3.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 23.3.2015. GODINE ni 5. St. 19/201 5 Status Status

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Re d. br. 1. Naziv dužnika Stefan i Joca Lager d.o.o. Matični

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Re d. br. 1. Naziv dužnika Stefan i Joca Lager d.o.o. Matični U periodu od 1.1.2016. godine do 6.1.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Stefan i Joca Lager o.o. 170878 43 4. St. 3911/20 10 STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 25. do 29. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 25. do 29. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 29.5.2019. GODINE U periodu od 25.5.2019. godine do 29.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 6

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 6 U periodu od 3.3.2015. godine do 6.3.2015. godine objavlje su sledeći stečaj oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 6.3.2015. GODINE 1. Preduzeć e "MG Beotrade" 4. 2833/ 2010

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 29. marta godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 29. marta godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 29.3.2019. GODINE Na dan 29.3.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 29.3.2019. GODINE 1.

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 4. do 10. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 4. do 10. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 10.5.2019. GODINE U periodu od 4.5.2019. godine do 10.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA U periodu od 29.9.2015. godine do 3.10.2015. godine objavljeni su sledeći steča oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 3.10.2015. GODINE 1. "MT Infrastruct ure Tehnologi es"

Више

Obaveštenje o stečajnim oglasima u periodu od 9. do 11. decembra godine

Obaveštenje o stečajnim oglasima u periodu od 9. do 11. decembra godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 11.12.2018. GODINE U periodu od 9.12.2018. godine do 11.12.2018. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće "Linija Vandini" d.o.

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće Linija Vandini d.o. U periodu od 13.11.2014. godine do 14.11.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Preduzeće "Linija Vandini" d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 14.11.2014.

Више

Likvidacije U periodu od do godine na web site-u Agencije za privredne registre objavljeni su oglasi o pokretanju postupka likvidacij

Likvidacije U periodu od do godine na web site-u Agencije za privredne registre objavljeni su oglasi o pokretanju postupka likvidacij Likvidacije U periodu od 18.8. do 22.8.2014. godine na web site-u Agencije za privredne registre objavlje su oglasi o pokretanju postupka likvidacije za sledeće privredne subjekte: Broj oglasa privrednog

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 29. juna do 5. jula godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 29. juna do 5. jula godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 5.7.2019. GODINE U periodu od 29.6.2019. godine do 5.7.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

del.br.360/i od god Datum: godine Izveštaj br. 18 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripre

del.br.360/i od god Datum: godine Izveštaj br. 18 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripre Datum: 09.09.204. godine Izveštaj br. 8 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika JEEP COMMERCE d.o.o. Beograd Podaci o subjektu reorganizacije:

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

del.br.306/iz od Datum: godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljen

del.br.306/iz od Datum: godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljen Datum: 04.11.2013. godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika JEEP COMMERCE d.o.o. Beograd Period nadzora: 14.09.2013.

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

KVI/2017 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Бео

KVI/2017 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Бео KVI/207 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Београду 2 СТ 378/202 20.06.202. год. ПБ Агробанка а.д.

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/ год.

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/ год. KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/2012 20.06.2012. год. Текући рачуни 780-262-05 стечајног / 2) ликвидационог

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO U periodu od 21112 godine do 26112 godine objavlje su sleći stečaj oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 26112 GODINE 1 oj Akcionar sko društvo za izvođenj e investici 0702

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/ године

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/ године KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/2010 13.12.1990. године Текући рачуни 1) 780-251-38 стечајног / 2) ликвидационог

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

ОБЛАСТ ПРИВРЕДНОГ ПРАВА 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји

ОБЛАСТ ПРИВРЕДНОГ ПРАВА 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји претећа неспособност плаћања? 4. Када се постојање трајније неспособности

Више

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc)

(Microsoft Word - POSLOVNIK O RADU STRU\310NOG SAVETA - 2.doc) ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ ПОСЛОВНИК О РАДУ СТРУЧНОГ САВЕТА Шабац,, септембар 2012. године Р Е П У Б Л И К А С Р Б И Ј А ОПШТА БОЛНИЦА Др Лаза К. Лазаревић ШАБАЦ БРОЈ: Ш А Б А Ц : На основу

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1)

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1) KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1) 205-199592- 93 стечајног / 2) ликвидационог 26.04.2006.године

Више

Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog s

Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog s Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula 2019. godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog suda I U predmetima ocjene ustavnosti zakona, zakonitosti

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/ Текући

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/ Текући KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/2014 03.02.2014. Текући рачуни 1) 780-266-90 стечајног / 2) ликвидационог

Више

На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима ("Службени гласник РС", бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/20

На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима (Службени гласник РС, бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/20 На основу члана 1, члана 15. став 1. тачка 5. и 12. и члана 58. Закона о локалним изборима ("Службени гласник РС", бр. 129/07, 34/10-одлука УС и 54/2011), а сходно члану 34. став 1. тачка 5. и 18. Закона

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/ Текућ

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/ Текућ KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/2010 14.11.2007. Текући рачуни 1) 780-255-26 стечајног / 2) ликвидационог

Више

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje На основу члана 486, 490. и 491. Закона о привредним друштвима ( Сл. гласник РС бр. 36/2011, 99/2011, 83/2014 др. закон и 5/2015) и члана 22. и 69. Закона о јавним предузећима ( Сл. гласник РС бр. 15/2016)

Више

AKCIONARSKO DRU[TVO

AKCIONARSKO DRU[TVO SREMPUT RUMA Broj: 0319/2 Ruma: 17.02.2017. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.02.2017. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE vanredna

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

Систем правосуђа Р. бр СИСТЕМ ПРАВОСУЂА УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОДУЗЕТОМ ИМОВИН

Систем правосуђа Р. бр СИСТЕМ ПРАВОСУЂА УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОДУЗЕТОМ ИМОВИН Р. бр. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 СИСТЕМ ПРАВОСУЂА УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОДУЗЕТОМ ИМОВИНОМ ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД АПЕЛАЦИОНИ СУД У БЕОГРАДУ АПЕЛАЦИОНИ СУД У

Више

Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 20

Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 20 Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: 09.05.2011. Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 2011. године С А Д Р Ж А Ј 1. Увод... 3 2. Поступак наплате

Више

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc На основу Решења стечајног судије Привредног суда у Нишу, 1 Ст. бр. 30/2013 од 08.01.2014. године, а у складу са чланoм 131, 132. и 133. Закона о стечају («Службени гласник Републике Србије» број 104/2009,

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ П Р А В И Л Н И К О РАДУ ОДБОРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНУ ЕТИКУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Крагујевац, мај године

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ П Р А В И Л Н И К О РАДУ ОДБОРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНУ ЕТИКУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Крагујевац, мај године УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ П Р А В И Л Н И К О РАДУ ОДБОРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНУ ЕТИКУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Крагујевац, мај 2017. године Сенат Универзитета у Крагујевцу, на основу члана 55. Закона о високом

Више

Nacrt plana poslovanja u 2000

Nacrt plana poslovanja u 2000 KOMISIJA ZA GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U JAVNOJ SVOJINI OPŠTINE NOVI BEČEJ Broj: 80 Datum: 29.01.2013.godine Na osnovu Odluke Komisije za građevinsko zemljište u javnoj svojini opštine Novi Bečej, broj: 35

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

ГОДИНА: VIII БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек''

ГОДИНА: VIII БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек'' ГОДИНА: VIII БРОЈ: 20 27. јул 2015. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек'' број 7/2008) и члана 15. Одлуке о грађевинском земљишту

Више

ZAKON O STEČAJU GLAVA I OSNOVNE ODREDBE Predmet Zakona Član 1. Ovim zakonom uređuju se postupak restrukturiranja i stečajni postupak, pravne posljedic

ZAKON O STEČAJU GLAVA I OSNOVNE ODREDBE Predmet Zakona Član 1. Ovim zakonom uređuju se postupak restrukturiranja i stečajni postupak, pravne posljedic ZAKON O STEČAJU GLAVA I OSNOVNE ODREDBE Predmet Zakona Član 1. Ovim zakonom uređuju se postupak restrukturiranja i stečajni postupak, pravne posljedice otvaranja i sprovođenja postupka restrukturiranja

Више

Бољевац, 04. септембар године Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп

Бољевац, 04. септембар године   Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп Бољевац, 04. септембар 2015. године www.boljevac.org.rs Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

Верзија за штампу

Верзија за штампу Верзија Закона закључно с изменом 99/2011 Верзија Закона закључно с изменом 71/2012 Верзија Закона закључно с изменом 83/2014 Верзија Закона закључно с изменом 113/2017 Верзија Закона закључно с изменом

Више

III Пж

III Пж Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД 19.10.2017. године Б е о г р а д У ИМЕ НАРОДА Врховни касациони суд у већу састављеном од судије др Драгише Б. Слијепчевића, као председника већа, судије Бранка Станића

Више

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ На основу решења градоначелника број: 463-3460/17-Г од 30. маја и број: 020-6299/17-Г од 6. октобра 2017. године, Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности 25 пословних простора

Више

Број судија у судовима на дан године

Број судија у судовима на дан године Број судија у судовима на дан 30.06.2016. године 1 Високи савет судства Број судија у судовима на дан 30.06.2016. године Број судија по одлуци Број упражњених судијских Врховни касациони суд 38 37 1 Управни

Више

Број судија у судовима на дан године

Број судија у судовима на дан године Број судија у судовима на дан 30.03.2017. године Високи савет судства Број судија у судовима на дан 30.03.2017. године Број судија по одлуци Број упражњених судијских Врховни касациони суд 41 37 4 Управни

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР 2015. ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке

Више

На основу члана 43

На основу члана 43 На основу члана 43 став 1 тачка 7 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10 и 38/15), члана 11 став 1 тачка 3 Закона о професионалној рехабилитацији и

Више

Бољевац, 29. септембар 2011.године Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање

Бољевац, 29. септембар 2011.године   Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање Бољевац, 29. септембар 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум: 10.мај године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ЈЕДАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ВИСОКОГ С

Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум: 10.мај године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ЈЕДАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ВИСОКОГ С Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: 06-00-16/2017-01 Датум: 10.мај 2017. године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ЈЕДАНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА Одржане 10. маја 2017. године Седница

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА ОПШТИНСКЕ

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/0

Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (Službene novine Federacije BiH, br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/0 Na osnovu člana 19. stav (1) Zakona o Vladi Federacije Bosne i Hercegovine ("Službene novine Federacije BiH", br. 1/94, 8/95, 58/02, 19/03, 2/06 i 8/06) i člana 20a. stav (3) Zakona o radu ("Službene novine

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

Јавно предузеће спортско културни центар ,,Обреновац''

Јавно предузеће спортско културни центар ,,Обреновац'' Јавно предузеће Спортско културни центар,,обреновац'' Ул. Краља Александра I бр.63 Број: 387 Датум: 05.02.2019.године О Г Л А С за продају службеног путничког возила методом прикупљања затворених писмених

Више

NACRT ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA Član 1 U Zakonu o stečaju i likvidaciji banaka ( Službeni list RCG, broj 47/0

NACRT ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA Član 1 U Zakonu o stečaju i likvidaciji banaka ( Službeni list RCG, broj 47/0 NACRT ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA Član 1 U Zakonu o stečaju i likvidaciji banaka ( Službeni list RCG, broj 47/01 i "Službeni list CG", br. 62/08 i 44/10) u članu

Више

Бољевац, 14. јул 2011.године Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за

Бољевац, 14. јул 2011.године   Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за Бољевац, 14. јул 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна парка, дана 11.04.2018. године, утврдила је и јавно

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Na osnovu člana 112. stav 1. tačka 2. Ustava Republike Srbije, donosim UKAZ O PROGLAŠENJU ZAKONA O ROKOVIMA IZMIRENJA NOVČANIH OBAVEZA U KOMERCIJALNIM TRANSAKCIJAMA Proglašava se Zakon o rokovima izmirenja

Више

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п Година LV Број 22/2018 182 реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка за 2017.годину Прихвата се Извештај о реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка

Више

U ekspoziturama AMSS počeo proces sertifikacije profesionalnih vozača!

U ekspoziturama AMSS počeo proces sertifikacije profesionalnih vozača! .Od danas, 31. januara 2019. godine, započet je proces sertifikacije profesionalnih vozača u ovlašćenim ekspoziturama Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije

Више

Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА ДИСЦИПЛИНСКИ ТУЖИЛАЦ Датум: године Б е о г р а д ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ДИСЦИПЛИНСКОГ ТУЖИОЦА ВИСОКОГ САВЕТ

Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА ДИСЦИПЛИНСКИ ТУЖИЛАЦ Датум: године Б е о г р а д ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ДИСЦИПЛИНСКОГ ТУЖИОЦА ВИСОКОГ САВЕТ Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА ДИСЦИПЛИНСКИ ТУЖИЛАЦ Датум: 26.02.2015. године Б е о г р а д ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ДИСЦИПЛИНСКОГ ТУЖИОЦА ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА за 2014. годину Дисциплинском тужиоцу Високог

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 18/ Бачка Паланка 30. јун године На основу члана 46. Закона о локалној

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 18/ Бачка Паланка 30. јун године На основу члана 46. Закона о локалној SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 18/2015 190 Бачка Паланка 30. јун 2015. године На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, број

Више

На основу члана 7

На основу члана 7 На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација на територији Градске општине Барајево (''Службени лист града Београд'' број 26/2014) Председник Градске општине Барајево,

Више

Република Србија

Република Србија Влада Републике Србије Министарство унутрашњих послова расписује КОНКУРС ЗА УПИС 600 ПОЛАЗНИКА У ЦЕНТАР ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ Министарство унутрашњих послова уписаће у Центар за основну полицијску

Више

Bankruptcy Monitor

Bankruptcy Monitor Bankruptcy Monitor 2012 Februar Highlights Kompanije sa značajnim iznosom blokade tokom februara 2012. godine: Naziv kompanije Grad Blokirani iznos (EUR) RMV, doo Čačak 11.529.392 Plima Holding, doo Kruševac

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 678/2017 - по овлашћењу Датум: 03.11.2017.

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РЕПУБЛИКА СРБИЈА НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ ГРАД СУБОТИЦА На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17),

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Cekos In Ekspert NAPOMENA EKSPERT-a: Odredbe Zakona o izmenama i dopuni Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama ("Sl. glasnik RS", br. 68/15), primenjuju se na ugovore

Више

480. Na osnovu člana 88 tačke 2 Ustava Republike Crne Gore donosim ZAKON O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA ("Sl. list RCG", br. 47/01, "Sl. list Crne Gor

480. Na osnovu člana 88 tačke 2 Ustava Republike Crne Gore donosim ZAKON O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA (Sl. list RCG, br. 47/01, Sl. list Crne Gor 480. Na osnovu člana 88 tačke 2 Ustava Republike Crne Gore donosim ZAKON O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA ("Sl. list RCG", br. 47/01, "Sl. list Crne Gore", br. 62/08 od 15.10.2008, 44/10 od 30.07.2010) I

Више

Novi Kneževac I krug 2013 final (1)

Novi Kneževac I krug 2013 final (1) На основу члана 64. став. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/6, 69/8 и 41/9) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

PREDLOG

PREDLOG Na osnovu člana 99. Zakona o planiranju i izgradnji ( Sl. glasnik RS, br. 72/2009, 81/2009 - ispr., 64/2010 - odluka US, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - odluka US, 50/2013 - odluka US, 98/2013 - odluka US,

Више

Beocin Sluzbeni list cdr

Beocin Sluzbeni list cdr Година IX - Број 12 Беочин, 02. 11. 2018. примерак 300,00 динара Председник општине Беочин 113 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон,

Више

Бољевац, 18. новембар 2014.године Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредн

Бољевац, 18. новембар 2014.године   Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредн Бољевац, www.boljevac.org.rs Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини... 2 С А Д Р Ж А Ј Издавач: Oпштина Бољевац,

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Правилник о измени Правилника о облику и садржини пријаве за евидентирање обвезника ПДВ, поступку евидентирања и брисања из евиденције и о облику и са

Правилник о измени Правилника о облику и садржини пријаве за евидентирање обвезника ПДВ, поступку евидентирања и брисања из евиденције и о облику и са Правилник о измени Правилника о облику и садржини пријаве за евидентирање обвезника ПДВ, поступку евидентирања и брисања из евиденције и о облику и садржини пореске пријаве ПДВ Члан 1. У Правилнику о облику

Више

Microsoft Word - Broj 7.doc

Microsoft Word - Broj 7.doc На основу члана 2. став 1. тачка 8. Одлуке о Градском већу Града Зајечара ( Сл. лист Града Зајечара, бр. 29/13, 31/13 и 51/14), Градско веће Града Зајечара, на седници одржаној 04.02.2015. године, донело

Више

СПИСАК ЛИЦЕНЦИРАНИХ КЛУБОВА АТЛЕТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА ГОДИНУ Р. Бр. Клуб/Савез Регион АТЛЕТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА 1. АК 21 МАЈ, Београд Београд 2.

СПИСАК ЛИЦЕНЦИРАНИХ КЛУБОВА АТЛЕТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА ГОДИНУ Р. Бр. Клуб/Савез Регион АТЛЕТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА 1. АК 21 МАЈ, Београд Београд 2. СПИСАК ЛИЦЕНЦИРАНИХ КЛУБОВА АТЛЕТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА 2019. ГОДИНУ Р. Бр. Клуб/Савез Регион АТЛЕТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА 1. АК 21 МАЈ, Београд Београд 2. АК БСК-БОРЧА, Београд Београд 3. АК ВЕТЕРАН, Београд

Више

Scanned Image

Scanned Image На основу члана 38. став 2. Закона о јавним предузећима ( Службени гласник РС, број 15/16), Скупштина Града Новог Сада, на ХХХШ седници од 9. марта 2018. године, доноси О Д Л У К У О СПРОВО'БЕЊУ ЈАВНОГ

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/ Текући

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/ Текући KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/2010 03.01.2002. Текући рачуни 1) 780-204-82 стечајног / 2) ликвидационог

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана 28.9.2018. године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени

Више

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 39. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система "ЕПС

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система ЕПС На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр.07.000.- 08.01.-256196/1-18 од 6.9.2018. године Оператор дистрибутивног система "ЕПС Дистрибуција"д.о.о. Београд Дистрибутивно подручје

Више

Page 1 of 6 SEDMI DEO Prvi deo Prethodni deo IZMENE Odluka Ustavnog suda Republike Crne Gore kojom se utvrđuje da odredba člana 187 stav 4 Zakona o parničnom postupku ("Službeni list Republike Crne Gore",

Више