Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 29. marta godine

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 29. marta godine"

Транскрипт

1 OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA GODINE 1. "Bamaks plus" St. broj 195/ / I Određuje se završno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom "Bamaks plus" u stečaju iz Beograda, Stari grad, Kosovska 41, VII sprat, stan 14, matični broj , PIB II Završno ročište će se održati 16. aprila godine, u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica broj 130, sa početkom u časova. III Pozivaju se poverioci i stečajni upravnik da prisustvuju ročištu. IV Rešenje objaviti na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije". 2. Moneta St. broj 126/ / Privredni sud u Beogradu, u predmetu 6 St. broj 126/2017, 19. marta godine, doneo je rešenje. Određuje se dopunsko ispitno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Moneta u stečaju, Beograd, Kralja Aleksandra 84, matični broj , PIB , koji će se održati 8. aprila godine u sudnici broj 230 sprat I, u časova St. broj 220/2018 Razrešava se stečajni upravnik Borivoj Petrović iz Beograda, Braće Jerković 127/2, pa se stavlja van snage rešenje Privrednog suda u Beogradu 11 St. broj 220/2018 od 8. februara godine u stavu IV izreke. Imenuje se za stečajnog upravnika Rada Divac iz Beograda, Danteova 11. U ostalom delu rešenje 11 St. broj 220/2018 od 8. februara godine ostaje nepromenjeno. 4. Kompanija "International CG" DP II St. broj 72/ / Privredni sud u Beogradu je za 19. april godine s početkom u časova, zakazao dopunsko ispitno ročište u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom Kompanija "International CG" DP u stečaju Beograd (matični broj ), radi ispitivanja potraživanja po blagovremeno podnetim prijavama, koja nisu ispitana na dosadašnjim ročištima. Ročište će biti održano u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 100/I. Na ročište se pozivaju stečajni upravnik i poverioci. Istog dana, po završetku dopunskog ispitnog ročišta, biće održano ročište radi donošenja rešenja o glavnoj deobi.

2 5. "Interservis" St. broj 146/ / Privredi sud u Beogradu, stečajna sudija Ljiljana Vuković, u postupku stečaja 6. St-146/2018 nad stečajnim dužnikom "Interservis", Beograd, Baba Višnjina 22, m.b , PIB , na završnom ročištu održanom 27. februara godine, doneo je rešenje. I Usvaja se završni račun stečajnog upravnika koji je dostavljen sudu 19. februara godine u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom "Interservis", Beograd, Baba Višnjina 22, m.b , PIB II Zaključuje se bez odlaganja postupak stečaja nad stečajnim dužnikom "Interservis", Beograd, Baba Višnjina 22, m.b , PIB III Nalaže se Agenciji za privredne registre iz Beograda, Brankova 25, da po pravosnažnosti ovog rešenja, izvrši brisanje stečajnog dužnika "Interservis", Beograd, Baba Višnjina 22, m.b , PIB IV Nalaže se Ministarstvu finansija - Poreskoj upravi - Filijali Palilula da po pravosnažnosti ovog rešenja, izvrši brisanje PIB stečajnog dužnika broj iz jedinstvenog registra poreskih obveznika. V Nalaže se Republičkom zavodu za statistiku da po pravosnažnosti ovog rešenja, izvrši brisanje iz svoje evidencije stečajnog dužnika sa matičnim brojem VI Nalaže se stečajnom upravniku da ugasi račun stečajnog dužnika koji se vodi kod Poštanske štedionice a.d. Beograd, broj računa , a eventualno raspoloživa sredstva na računu prenese na račun sudskog depozita broj VII Rešenje o zaključenju postupka stečaja objavljeno je na oglasnoj tabli suda danom donošenja rešenja i biće objavljeno u "Službenom glasniku Republike Srbije". VIII Nalaže se stečajnom upravniku da nastupanjem pravosnažnosti ovog rešenja, uništi pečat i dostavi predlog za razrešenje stečajnog upravnika Dragoslava Bakića usled zaključenja stečajnog postupka. 6. Saloni keramike "Kuba" 9. St. broj 60/ / Privredni sud u Beogradu, u predmetu 9 St. broj 60/2014, 19. marta godine, doneo je rešenje: I Određuje se završno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Saloni keramike "Kuba" u stečaju Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 561, na kome će se: 1. raspravljati o završnom računu stečajnog upravnika; 2. raspravljati o konačnim zahtevima za isplatu nagrade stečajnog upravnika; 3. podnositi primedbe za završni račun ili na podnete zahteve za isplatu naknade i nagrade; 4. odlučivati o neraspodeljenim delovima deobne mase i 5. odlučivati o drugim pitanjima od značaja za bankrotstvo stečajnog dužnika. II Završno ročište će se održati 19. aprila godine u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, sudnica 126/I, sa početkom u časova. III Rešenje objaviti na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije".

3 7. Privredno društvo za proizvodnju za spoljnu i unutrašnju trgovinu i inženjering "Jeep Commerce" St. broj 147/ / I Određuje se ročište za razmatranje i glasanje o predlogu Izmenjenog Plana reorganizacije od 14. marta godine, stečajnog dužnika Privredno društvo za proizvodnju za spoljnu i unutrašnju trgovinu i inženjering "Jeep Commerce" u stečaju iz Beograda, Pančevački put 64a, matični broj , PIB , za 15. maj godine u časova, u ovom sudu, Masarikova 2, sudnica 100, sprat I. II Nalaže se predlagaču Plana reorganizacije, odnosno stečajnom upravniku da dostavi obaveštenje o zakazivanju ročišta svim poveriocima obuhvaćenim Planom, osnivačima, odnosno članovima stečajnog dužnika, kao i svim zainteresovanim licima. III Obaveštavaju se poverioci da uvid u predlog Izmenjenog Plana reorganizacije od 14. marta godine mogu izvršiti u Privrednom sudu u Beogradu, Masarikova 2, u kancelariji 108 na prvom spratu, u periodu od 9.00 do časova, kao i da će primerak Plana reorganizacije biti objavljen na internet stranici Agencije za privredne registre. IV Pozivaju se zainteresovana lica da u roku od 15 dana od dana objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije" dostave stečajnom upravniku i Privrednom sudu u Beogradu sve primedbe na predlog Izmenjenog Plana reorganizacije od 14. marta godine, kojima osporavaju sadržinu istog a naročito osnov i visinu Planom obuhvaćenih potraživanja i upozorava se predlagač Plana da je u obavezi da odgovor na primedbe dostavi Privrednom sudu u Beogradu u roku od osam dana od prijema primedbi u sudu. 8. Preduzeće za trgovinu na veliko i malo i spoljnotrgovins ki promet Inka St. broj 334/ / I Usvaja se završni račun i završni izveštaj stečajnog upravnika Preduzeća za trgovinu na veliko i malo i spoljnotrgovinski promet Inka, Beograd (Voždovac) - u stečaju iz Beograda, Tikveška 16, matični broj , PIB II Zaključuje se bez odlaganja postupak stečaja nad Preduzećem za trgovinu na veliko i malo i spoljnotrgovinski promet Inka, Beograd (Voždovac) - u stečaju iz Beograda, Tikveška 16, matični broj , PIB III Nalaže se Agenciji za privredne registre iz Beograda, Brankova 25, da po pravnosnažnosti rešenja izvrši brisanje stečajnog dužnika, Preduzeće za trgovinu na veliko i malo i spoljnotrgovinski promet Inka, Beograd (Voždovac) - u stečaju iz Beograda, Tikveška 16, matični broj , PIB iz registra privrednih subjekata. IV Nalaže se Republičkom zavodu za statistiku da po pravnosnažnosti rešenja briše iz svoje evidencije stečajnog dužnika sa matičnim brojem V Nalaže se RS MF Poreskoj upravi - filijala Voždovac da po pravnosnažnosti rešenja ugasi poreski identifikacioni broj stečajnog dužnika, Preduzeće za trgovinu na veliko i malo i spoljnotrgovinski promet Inka, Beograd (Voždovac) - u stečaju iz Beograda, Tikveška 16.

4 VI Nalaže se stečajnom upravniku da po pravnosnažnosti ovog rešenja ugasi sve račune stečajnog dužnika registrovane kod NBS. VII Po pravnosnažnosti ovog rešenja, a po dostavljenom izveštaju stečajnog upravnika uz dostavljanje dokaza o uništenju pečata, sud će doneti posebno rešenje o razrešenju dužnosti stečajnog upravnika. VIII Oglas o zaključenju postupka nad stečajnim dužnikom istaknut je na oglasnoj tabli suda danom donošenja rešenja i biće objavljen u "Službenom glasniku Republike Srbije". 9. "Šumadija promet" a.d St. broj 259/ / Privredni sud u Beogradu, stečajni sudija Natalija Pejić Kordić, u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Stečajna masa "Šumadija promet" a.d., u stečaju, iz Beograda, Vojvode Stepe 352, matični broj , PIB , na ročištu održanom 22. marta godine, doneo je rešenje. I Usvaja se Završni račun i završni izveštaj stečajnog upravnika dostavljen sudu 20. februara godine. II Određuje se konačna nagrada stečajnom upravniku Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika Centar za stečaj, Beograd, u iznosu od ,80 dinara. III Određuje se konačna naknada troškova stečajnog upravnika u iznosu od ,38 dinara i odobrava se stečajnom upravniku isplata razlike između odobrene i isplaćene preliminarne naknade troškova i konačne naknade troškova stečajnog upravnika u iznosu od ,00 dinara. IV Zaključuje se postupak stečaja nad stečajnom masom "Šumadija promet" a.d., u stečaju, iz Beograda, Vojvode Stepe 352, matični broj , PIB V Nalaže se Agenciji za privredne registre iz Beograda, Brankova 25, da iz registra privrednih subjekata briše stečajnu masu "Šumadija promet" a.d., u stečaju, iz Beograda, Vojvode Stepe 352, matični broj , PIB VI Nalaže se Ministarstvu finansija Poreska uprava, Filijala Voždovac Beograd, da po pravosnažnosti rešenja o zaključenju stečajnog postupka, briše iz registra poreski identifikacioni broj stečajnog dužnika - PIB VII Nalaže se stečajnom upravniku da ugasi tekući račun stečajnog dužnika broj , koji se vodi kod "Banca Intesa" a.d., iz Beograda. VIII Nalaže se Republičkom zavodu za statistiku, da iz svoje evidencije o razvrstavanju pravnih subjekata briše stečajnu masu "Šumadija promet" a.d., u stečaju, iz Beograda, Vojvode Stepe 352, matični broj IX Određuje se završna deoba stečajne mase i odobrava se namirenje stečajnih poverilaca III isplatnog reda u ukupnom iznosu od ,70 dinara, odnosno 2,90% utvrđenih potraživanja sledećim poveriocima: - "Kredi banka" a.d., Kragujevac, Kralja Petra Prvog 26, u iznosu od 195,43 dinara; - "Elektroprivreda", Topola, Bulevar vožda Karađorđa 66, u iznosu od 341,87 dinara; - Gojković Danilo, Topola, Jovana Skerlića 75, u iznosu od ,69 dinara; - Milovančević Mijailo Topola, selo Topola, u iznosu od 6.972,90 dinara; - Adv. Kosanić Branislav, Topola, Tomislava Karađorđevića 25, u iznosu od 1.306,83 dinara; - Agencija za veštačenje "Simić" Kragujevac, Daničićeva 120, u iznosu od 1.323,71 dinara;

5 - Vesić Ivana, Topola, selo Žabari, u iznosu od 5.841,63 dinara; - Stanisavljević Vesna, Topola, selo D. Šatornja, u iznosu od ,78 dinara; - Antonijević Priljeva Vera, Topola, Tomislava Karađorđevića 17, u iznosu od ,31 dinara; - Simić Mirjana, Topola, Milana Panića Surele 1a, u iznosu od ,24 dinara; - Jovanović Slobodan, Topola, selo Božurnje, u iznosu od 5.632,68 dinara; - Puhalović Dušan, Topola, Bulevar kralja Aleksandra 7/a, u iznosu od 8.635,09 dinara; - Stoilov Slavče, Topola, Sofije Ristić 35, u iznosu od 6.332,20 dinara; - Stanković Verica, Topola, Maksima Gorkog 16, u iznosu od 7.263,36 dinara; - Milićević Danica, Zemun, Banijska 30/51, u iznosu od 5.402,79 dinara; - Čolić Radoslav, Topola, selo Žabari, u iznosu od 5.141,29 dinara; - Dimitrijević Žarko, Topola, selo Žabari, u iznosu od ,38 dinara; - "Beogradska berza" a.d., Beograd, Omladinskih brigada 1, u iznosu od 200,14 dinara; - Stanković Slobodan, Topola, Bulevar vožda Karađorđa 2/20, u iznosu od ,19 dinara; - Stojanović Dubravka, Topola, selo Natalinci, u iznosu od ,11 dinara; - Nikolić Slađana, Topola, Vojvode Petra Bojovića 18, u iznosu od ,45 dinara; - Lakić Radoslav, Topola, selo Saranovo, u iznosu od 4.943,20 dinara; - Đurić Rajko, Topola, selo Jarmanovci, u iznosu od 4.985,26 dinara; - Opština Topola, Topola, Bulevar kralja Aleksandra 9, u iznosu od ,90 dinara; - Poreska uprava Filijala Voždovac, Beograd, Ustanička 130, u iznosu od 1.137,68 dinara; - "Telekom Srbija" a.d., Beograd, Takovska 2, u iznosu od 1.007,36 dinara; - JKP "Stambeno" Topola, Milivoja Petrovića bb, u iznosu od 5.591,48 dinara; - Mijailović Žarko, Beograd, Obilićev venac 8, u iznosu od ,03 dinara; - Milovančević Mijailo Topola, selo Topola, u iznosu od ,98 dinara; - Adv. Živanović Vesna, Topola, Bulevar kralja Aleksandra 32, u iznosu do 3.312,23 dinara; - Adv. Živanović Vesna, Topola, Bulevar kralja Aleksandra 32, u iznosu do ,51 dinara. X Po pravosnažnosti ovog rešenja, a po izveštaju stečajnog upravnika, uz dostavu uništenog pečata stečajnog dužnika, Sud će doneti posebno rešenje o razrešenju dužnosti stečajnog upravnika. XI Rešenje o zaključenju stečajnog postupka objaviti na oglasnoj tabli suda i u "Službenom glasniku Republike Srbije". Ovaj oglas istaknut je na oglasnoj tabli Privrednog suda u Beogradu od 22. marta godine. PRIVREDNI SUD U KRALJEVU

6 10. Arsa-City plus" 1. St. broj 5/ / Privredni sud u Kraljevu, postupajući po predlogu stečajnog upravnika "Arsa-City plus" u stečaju iz Vrnjačke Banje, doneo je 1. marta godine, rešenje. Zakazuje se završno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Arsa-City plus" u stečaju iz Vrnjačke Banje, za 15. april godine, sa početkom u časova u ovome sudu, sudnica 5. Na istom ročištu raspravljaće se po svim tačkama člana 145. Zakona o stečaju. Rešenje objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije", zbog roka za održavanje ročišta. PRIVREDNI SUD U NIŠU 11. Građevinsko društveno preduzeće Novogradnja St. broj 45/ / Privredni sud u Nišu, stečajni sudija Goran Kontić, u postupku odlučivanja po predlogu predlagača Republika Srbija, čiji je zastupnik Državno pravobranilaštvo, Odeljenje u Nišu, za pokretanje stečajnog postupka nad Građevinskim društvenim preduzećem Novogradnja Priština, Omladinskih brigada b.b., na ispitnom ročištu održanom 24. decembra godine, doneo je sledeće rešenje. Obustavlja se postupak stečaja nad dužnikom "Novogradnja" Priština, Omladinskih brigada b.b., matični broj , PIB otvoren rešenjem ovog suda 3St. 45/2018 od 30. jula godine. Rešenje odmah objaviti na oglasnoj i elektronskoj tabli suda i dostaviti nadležnim organima u skladu sa odredbama Zakona o stečaju. 12. Sušara moć sunca DOO St. broj 96/ / Privredni sud u Novom Sadu, sudija Vladislav Kurtek, u postupku stečaja nad dužnikom Sušara moć sunca DOO, Bački jarak - u stečaju Bački Jarak, Novosadska 48, matični broj , PIB , 26. marta godine, donosi rešenje. Zakazuje se završno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Sušara moć sunca DOO, Bački Jarak - u stečaju Bački Jarak, Novosadska 48, matični broj , PIB , za dan 16. april godine u 9.55 časova, koje će se održati u raspravnoj sali Privrednog suda u Novom Sadu, u sudnici broj 7, u prizemlju, na adresi Novi Sad, Sutjeska 3. Pozivaju se svi zainteresovani poverioci da izvrše uvid u završni izveštaj i završni račun stečajnog dužnika, u stečajnoj pisarnici Privrednog suda u Novom Sadu, svakog radnog dana od 8.00 do časova. 13. BWC- Dunavplast DOO St. broj 141/ /

7 Privredni sud u Novom Sadu, sudija Slobodanka Komšić, u postupku stečaja nad dužnikom BWC-Dunavplast DOO u stečaju Čelarevo, Maršala Tita 45, MB , PIB , po predlogu likvidacionog upravnika Branislava Kneževića, od 21. decembra godine, na završnom ročištu održanom 27. marta godine donosi rešenje. Usvaja se završni izveštaj stečajnog upravnika i završni račun stečajnog dužnika od 18. marta godine. Utvrđuje se naknada troškova za rad stečajnog upravnika u iznosu od ,83 dinara. zaključuje se stečajni postupak nad stečajnim dužnikom BWC-Dunavplast DOO u stečaju Čelarevo, Maršala Tita 45, MB , PIB Rešenje o zaključenju stečaja ističe se na oglasnu tablu Privrednog suda kao i na elektronsku oglasnu tablu suda na dan 27. marta godine. 14. Blue Loft sportska organizacija St. broj 1/ / Privredni sud u Novom Sadu, sudija Slobodanka Komšić, u postupku stečaja nad dužnikom Blue Loft sportska organizacija u stečaju Novi Sad, Bulevar oslobođenja 30 B, MB , PIB , po predlogu Marijane Bećagul, advokata iz Novog Sada, na završnom ročištu, održanom 27. marta godine, donosi rešenje. Usvaja se završni izveštaj stečajnog upravnika i završni račun stečajnog dužnika od 27. marta godine. Utvrđuje se konačna naknada troškova za rad stečajnog upravnika u iznosu od ,00 dinara. Utvrđuje se konačna nagrada za rad stečajnog upravnika u iznosu od 8.810,50 dinara. Zaključuje se stečajni postupak nad stečajnim dužnikom Blue Loft sportska organizacija u stečaju Novi Sad, Bulevar oslobođenja 30 B, MB , PIB Rešenje o zaključenju stečaja ističe se na oglasnoj tabli Privrednog suda, kao i na elektronskoj oglasnoj tabli suda na dan 27. marta godine. 15. Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge DOO Konstruktor Invest Junior St. broj 131/ / Privredni sud u Novom Sadu, sudija Vladislav Kurtek, u postupku stečaja nad dužnikom Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge DOO Konstruktor Invest Junior, Novi Sad - u stečaju Novi Sad, Lasla Gala 8, matični broj , PIB , dana 14. marta godine donosi rešenje. Zakazuje se završno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge DOO Konstruktor Invest Junior, Novi Sad - u stečaju Novi Sad, Lasla Gala 8, matični broj , PIB , za dan 8. april godine u 9.50 časova, koje će se održati u raspravnoj sali Privrednog suda u Novom Sadu, u sudnici broj 7, u prizemlju, na adresi Novi Sad, Sutjeska 3. Pozivaju se svi zainteresovani poverioci da izvrše uvid u završni izveštaj i završni račun stečajnog dužnika, u stečajnoj pisarnici Privrednog suda u Novom Sadu, svakog radnog dana od 8.00 do časova.

8 16. Vrele gume web shop DOO St. broj 129/ / Privredni sud u Novom Sadu, sudija Vladislav Kurtek, u postupku stečaja nad dužnikom Vrele gume web shop DOO Novi Sad - u stečaju Novi Sad, Ignjata Pavlasa 6, matični broj , PIB , dana 28. marta godine donosi rešenje. Usvaja se završni izveštaj i završni račun stečajnog dužnika Vrele gume web shop DOO Novi Sad - u stečaju Novi Sad, Ignjata Pavlasa 6, matični broj , PIB , prema predlogu stečajnog upravnika od 22. marta godine. Utvrđuje se konačna nagrada stečajnog upravnika u iznosu od ,50 dinara, a naknada troškova stečajnog upravnika u konačnom iznosu od 4.000,00 dinara. Isplata naknade troškova stečajnog upravnika do visine raspoloživih sredstava izvršiće se stečajnom upravniku nakon što budu isplaćeni preostali troškovi, vezani za zaključenje stečaja. Zaključuje se stečajni postupak nad stečajnim dužnikom Vrele gume web shop DOO Novi Sad - u stečaju Novi Sad, Ignjata Pavlasa 6, matični broj , PIB Biljemerkant DOO St. broj 49/ / Privredni sud u Novom Sadu, sudija Slobodanka Komšić, u postupku stečaja nad dužnikom Biljemerkant DOO u stečaju Bačka Palanka, Trg bratstva i jedinstva 17, MB , PIB , po predlogu Hypo Alpe-Adria- Bank AD Beograd, od 9. jula godine, na održanom završnom ročištu, dana 27. marta godine, donosi sledeće rešenje. Usvaja se završni izveštaj stečajnog upravnika i završni račun stečajnog dužnika od 5. marta godine. Utvrđuje se konačna naknada troškova za rad stečajnog upravnika u iznosu od ,00 dinara. Utvrđuje se konačna nagrada za rad stečajnog upravnika u iznosu od ,76 dinara. Zaključuje se stečajni postupak nad stečajnim dužnikom Biljemerkant DOO u stečaju Bačka Palanka, Trg bratstva i jedinstva 17, MB , PIB Nastavlja se stečajni postupak nad stečajnom masom iza stečajnog dužnika Biljemerkant DOO u stečaju Bačka Palanka, Trg bratstva i jedinstva 17, MB , PIB Imenuje se Radmila Lukač iz Novog Sada za zastupnika stečajne mase stečajnog dužnika. Ovlašćuje se stečajni upravnik Radmila Lukač da zastupa stečajnog dužnika u svim sudskim, upravnim i drugim postupcima. Nalaže se stečajnom upravniku Radmila Lukač da registruje stečajnu masu kod Agencije za privredne registre, Registar stečajnih masa. Rešenje o zaključenju stečaja ističe se na oglasnoj tabli Privrednog suda na dan 27. marta godine. PRIVREDNI SUD U SOMBORU 18. DP Sever trgovina i ugostiteljstvo St. broj 182/ / Privredni sud u Somboru u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom DP Sever trgovina i ugostiteljstvo u

9 stečaju, Sombor, Karađorđeva 3 (matični broj , PIB ) zakazuje završno ročište za 22. april godine u 9.00 časova u Privrednom sudu u Somboru, Venac vojvode Živojina Mišića 23, sudnica 4. PRIVREDNI SUD U SREMSKOJ MITROVICI 19. Akcionarsko društvo za poljoprivrednu proizvodnju "Polet" St. broj 34/ / Privredni sud u Sremskoj Mitrovici, kao prvostepeni stečajni sud po stečajnom sudiji Draganu Laliću rešavajući u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom Akcionarsko društvo za poljoprivrednu proizvodnju "Polet" Hrtkovci, Šabački put b.b. MB , PIB , na ročištu održanom 21. marta godine, doneo je rešenje. Ispitno ročište koje je bilo zakazano za 21. mart godine u časova u sudnici 16/2 Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici, Trg Svetog Dimitrija 39, odlaže se i zakazuje za 22. april godine u časova, u sudnici 16/2, Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici. Oglas o zakazivanju ispitnog ročišta ističe se na oglasnu tablu Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici i na elektronsku oglasnu tablu na dan 21. mart godine. PRIVREDNI SUD U SREMSKOJ MITROVICI 20. Privredno društvo "Vlasta" Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge St. broj 37/ / Privredni sud u Sremskoj Mitrovici, po stečajnom sudiji Draganu Laliću rešavajući u postupku stečaja nad privrednim društvom "Vlastaˮ Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge - u stečaju Stara Pazova, Braće Feldi 17, MB , PIB , 21. marta godine, donosi rešenje. Ispitno ročište koje je bilo zakazano za 21. mart godine u časova u sudnici broj 16/2, Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici, Trg svetog Dimitrija 39, odlaže se i zakazuje za 22. april godine u časova, u sudnici 16/2, Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici. Oglas o zakazivanju ispitnog ročišta ističe se na oglasnoj tabli Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici i na elektronskoj oglasnoj tabli na dan 21. marta godine. PRIVREDNI SUD U SREMSKOJ MITROVICI 21. "Radan comerc" St. broj 26/ / Privredni sud u Sremskoj Mitrovici, postupajući po sudiji Ljiljani Komšić, u predmetu stečaja nad stečajnim dužnikom "Radan comerc" u stečaju iz Inđije, Nikole Tesle 1a, MB PIB , koga zastupa stečajni upravnik Zoran Stojanović iz Sremske Mitrovice, donosi 26. marta godine rešenje. Određuje se završno ročište u postupku stečaja nad stečajnim dužnikom "Radan comerc" u stečaju iz Inđije, Nikole Tesle 1a, MB PIB i isto zakazuje za 18. april godine sa početkom u časova u Privrednom sudu Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija 39, sudnica broj 17 na drugom spratu. PRIVREDNI SUD U ČAČKU

10 22. DOO "Ibel" St. broj 12/ / Privredni sud u Čačku je rešenjem St. broj 12/2018 od 21. marta godine, zaključio postupak stečaja nad stečajnim dužnikom DOO "Ibel" - u stečaju Čačak, Milisava Petrovića 113, MB , primenom člana 13. stav 2. Zakona o stečaju. Izvor: Redakcija

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.2.2014. GODINE U periodu od 27.2.2014. godine do 28.2.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za trgovinu i usluge "J

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za trgovinu i usluge J U periodu od 12.3.2016. godine do 15.3.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. trgovinu i usluge "Jugolines" d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 15.3.2016.

Више

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM evi: U periodu od 4.6.2014. godine do 5.6.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 5.6.2014. GODINE "Prokupac " a.d. Društvo za

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Privredno društvo Farmacija Korp in

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Privredno društvo Farmacija Korp in U periodu od 5.4.014. godine do 9.4.014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Privredno društvo Farmacija Korp internacional, Društvo za promet i usluge STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Више

Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANI

Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANI Na dan 7.6.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 7.6.2016. GODINE 06963382 6. Reo. 33/2015 Status

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za unutrašnju i spoljnu t

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za unutrašnju i spoljnu t U periodu od 5.7.2014. godine do 9.7.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu VEGRAD Građevinsko industrijsko preduzeće d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 15. marta godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima na dan 15. marta godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 15.3.2019. GODINE Na dan 15.3.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 15.3.2019. GODINE PRIVREDNI

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Sam Son Company d.o.o. Matični bro

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Sam Son Company d.o.o. Matični bro U periodu od 8.3.2014. godine do 12.3.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Sam Son Company d.o.o. 17228048 STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 12.3.2014. GODINE

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 18. do 19. aprila godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 18. do 19. aprila godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 19.4.2019. GODINE U periodu od 18.4.2019. godine do 19.4.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 17.4.2015. GODINE U periodu od 15.4.2015. godine do 17.4.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 25. do 29. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 25. do 29. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 29.5.2019. GODINE U periodu od 25.5.2019. godine do 29.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenje o stečajnim oglasima u periodu od 9. do 11. decembra godine

Obaveštenje o stečajnim oglasima u periodu od 9. do 11. decembra godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 11.12.2018. GODINE U periodu od 9.12.2018. godine do 11.12.2018. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 27. do 28. juna godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 27. do 28. juna godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.6.2019. GODINE U periodu od 27.6.2019. godine do 28.6.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 4. do 10. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 4. do 10. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 10.5.2019. GODINE U periodu od 4.5.2019. godine do 10.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Lex_Template

Lex_Template 27.10.2017 (1/10) OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 25.10.2017. GODINE U periodu od 20.10.2017. godine do 25.10.2017. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: TEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZA

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZA U periodu od 1.2.2015. godine do 2.2.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 2.2.2015. GODINE Preduzeće za proizvodnju 17215,

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Re d. br. 1. Naziv dužnika Stefan i Joca Lager d.o.o. Matični

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Re d. br. 1. Naziv dužnika Stefan i Joca Lager d.o.o. Matični U periodu od 1.1.2016. godine do 6.1.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Stefan i Joca Lager o.o. 170878 43 4. St. 3911/20 10 STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: R OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.5.2015. GODINE U periodu od 23.5.2015. godine do 28.5.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Likvidacije U periodu od do godine na web site-u Agencije za privredne registre objavljeni su oglasi o pokretanju postupka likvidacij

Likvidacije U periodu od do godine na web site-u Agencije za privredne registre objavljeni su oglasi o pokretanju postupka likvidacij Likvidacije U periodu od 18.8. do 22.8.2014. godine na web site-u Agencije za privredne registre objavlje su oglasi o pokretanju postupka likvidacije za sledeće privredne subjekte: Broj oglasa privrednog

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA U periodu od 29.9.2015. godine do 3.10.2015. godine objavljeni su sledeći steča oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 3.10.2015. GODINE 1. "MT Infrastruct ure Tehnologi es"

Више

Lex_Template

Lex_Template OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 21.4.2017. GODINE U periodu od 14.4.2017. godine do 21.4.2017. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU U periodu od 21.3.2015. godine do 23.3.2015. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 23.3.2015. GODINE ni 5. St. 19/201 5 Status Status

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 30. do 31. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 30. do 31. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 31.5.2019. GODINE U periodu od 30.5.2019. godine do 31.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 29. juna do 5. jula godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 29. juna do 5. jula godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 5.7.2019. GODINE U periodu od 29.6.2019. godine do 5.7.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće "Linija Vandini" d.o.

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće Linija Vandini d.o. U periodu od 13.11.2014. godine do 14.11.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Preduzeće "Linija Vandini" d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 14.11.2014.

Више

del.br.360/i od god Datum: godine Izveštaj br. 18 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripre

del.br.360/i od god Datum: godine Izveštaj br. 18 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripre Datum: 09.09.204. godine Izveštaj br. 8 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika JEEP COMMERCE d.o.o. Beograd Podaci o subjektu reorganizacije:

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO U periodu od 21112 godine do 26112 godine objavlje su sleći stečaj oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 26112 GODINE 1 oj Akcionar sko društvo za izvođenj e investici 0702

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 6

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 6 U periodu od 3.3.2015. godine do 6.3.2015. godine objavlje su sledeći stečaj oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 6.3.2015. GODINE 1. Preduzeć e "MG Beotrade" 4. 2833/ 2010

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/ Текућ

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/ Текућ KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/2010 14.11.2007. Текући рачуни 1) 780-255-26 стечајног / 2) ликвидационог

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/ године

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/ године KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/2010 13.12.1990. године Текући рачуни 1) 780-251-38 стечајног / 2) ликвидационог

Више

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п Година LV Број 22/2018 182 реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка за 2017.годину Прихвата се Извештај о реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка

Више

del.br.306/iz od Datum: godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljen

del.br.306/iz od Datum: godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljen Datum: 04.11.2013. godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika JEEP COMMERCE d.o.o. Beograd Period nadzora: 14.09.2013.

Више

Obrazac PPI-4

Obrazac PPI-4 РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА - ПОРЕСКА УПРАВА Организациона јединица Образац ППИ-4 ПОРЕСКА ПРИЈАВА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ПРЕНОС АПСОЛУТНИХ ПРАВА 1 1. ПОДАЦИ О ОБВЕЗНИКУ ПОРЕЗА 2 1. Пословно

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/ Текући

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/ Текући KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/2010 03.01.2002. Текући рачуни 1) 780-204-82 стечајног / 2) ликвидационог

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/ Текући

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/ Текући KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/2014 03.02.2014. Текући рачуни 1) 780-266-90 стечајног / 2) ликвидационог

Више

KVI/2017 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Бео

KVI/2017 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Бео KVI/207 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Београду 2 СТ 378/202 20.06.202. год. ПБ Агробанка а.д.

Више

Registraciona prijava promene SPORT 1 strana

Registraciona prijava promene SPORT 1 strana Бранкова 25 11000 Београд, Република Србија Инфо центар +381 11 202 33 50 Е - пошта: sport@apr.gov.rs www.apr.gov.rs РЕГИСТАР УДРУЖЕЊА, ДРУШТАВА И САВЕЗА ПРИЈАВА ЗА УПИС ПРОМЕНЕ ПОДАТАКА О УДРУЖЕЊУ, ДРУШТВУ

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1)

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1) KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1) 205-199592- 93 стечајног / 2) ликвидационог 26.04.2006.године

Више

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ На основу решења градоначелника број: 463-3460/17-Г од 30. маја и број: 020-6299/17-Г од 6. октобра 2017. године, Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности 25 пословних простора

Више

Microsoft Word - Zapisnik sa vanredne sednice.doc

Microsoft Word - Zapisnik sa vanredne sednice.doc AD GRANEXPORT PANČEVO Z A P I S N I K SA VANREDNE SEDNICE SKUPŠTINE AKCIONARA DRUŠTVA AD GRANEXPORT, ODRŽANE DANA 26.12.2012. GODINE U PROSTORIJAMA VEĆINSKOG JEDINOG AKCIONARA AGRI EUROPE INVEST D.O.O.

Више

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок

Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним пок Жалбена комисија Градске општине Земун, на седници одржаној дана 28.9.2018. године, на основу члана 177. став 2. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Службени

Више

Obaveštenje o stečajnim oglasima na dan 7. decembra godine

Obaveštenje o stečajnim oglasima na dan 7. decembra godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 7.12.218. GODINE Na dan 7.12.218. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 7.12.218. GODINE 1. Hotel

Више

ГОДИНА: VIII БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек''

ГОДИНА: VIII БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек'' ГОДИНА: VIII БРОЈ: 20 27. јул 2015. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек'' број 7/2008) и члана 15. Одлуке о грађевинском земљишту

Више

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач Година LV Број 30/2018 271 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка, број

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 12.08.2016. godine Broj izveštaja: 412/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+41 Dužina izveštajnog perioda: 31 dana Prvi dan perioda: 01.07.2016. godine Poslednji dan perioda: 31.07.2016.

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

број 27 2

број 27 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 На основу члана 6. и 7а. и члана 38б. Закона о порезима на имовину ( Службени гласник РС, бр. 26/2001...68/14),

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 298. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 27.0

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 298. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 27.0 Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 298. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 27.02.2018. године, са почетком у 12,00 часова У раду седнице

Више

NACRT ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA Član 1 U Zakonu o stečaju i likvidaciji banaka ( Službeni list RCG, broj 47/0

NACRT ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA Član 1 U Zakonu o stečaju i likvidaciji banaka ( Službeni list RCG, broj 47/0 NACRT ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU I LIKVIDACIJI BANAKA Član 1 U Zakonu o stečaju i likvidaciji banaka ( Službeni list RCG, broj 47/01 i "Službeni list CG", br. 62/08 i 44/10) u članu

Више

Година LIV Број 20/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запослен

Година LIV Број 20/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запослен Година LIV Број 20/2018 176 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 172. члана 173. и члана 178. став 5. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 18.02.2016. godine Broj izveštaja: 73/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+35 Dužina izveštajnog perioda: 31 dana Prvi dan perioda: 01.01.2016. godine Poslednji dan perioda: 31.01.2016.

Више

Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog s

Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog s Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula 2019. godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog suda I U predmetima ocjene ustavnosti zakona, zakonitosti

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 06.04.2016. godine Broj izveštaja: 155/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+37 Dužina izveštajnog perioda: 31 dana Prvi dan perioda: 01.03.2016. godine Poslednji dan perioda: 31.03.2016.

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/ год.

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/ год. KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/2012 20.06.2012. год. Текући рачуни 780-262-05 стечајног / 2) ликвидационог

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 27.12.2016. godine Broj izveštaja: 707/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+45 Dužina izveštajnog perioda: 30 dana Prvi dan perioda: 01.11.2016. godine Poslednji dan perioda: 30.11.2016.

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

Bankruptcy Monitor

Bankruptcy Monitor Bankruptcy Monitor 2012 Februar Highlights Kompanije sa značajnim iznosom blokade tokom februara 2012. godine: Naziv kompanije Grad Blokirani iznos (EUR) RMV, doo Čačak 11.529.392 Plima Holding, doo Kruševac

Више

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje На основу члана 486, 490. и 491. Закона о привредним друштвима ( Сл. гласник РС бр. 36/2011, 99/2011, 83/2014 др. закон и 5/2015) и члана 22. и 69. Закона о јавним предузећима ( Сл. гласник РС бр. 15/2016)

Више

Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 20

Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 20 Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: 09.05.2011. Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 2011. године С А Д Р Ж А Ј 1. Увод... 3 2. Поступак наплате

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СО ТОПОЛА Година XXII Број 21 Топола 12. Децембар године -1- На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (Сл.г

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СО ТОПОЛА Година XXII Број 21 Топола 12. Децембар године -1- На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (Сл.г СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СО ТОПОЛА Година XXII Број 21 12. Децембар 2018. године -1- На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17),

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР 2015. ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке

Више

ЗАПИСНИК

ЗАПИСНИК ЗАПИСНИК Са XXX редовне седнице Скупштине акционара АД Планинка Куршумлија Седница је одржана на дан 30.5.2013. године, са почетком у 11 часова у банкет сали хотела Јелак у Луковској Бањи. Пре почетка

Више

Успешни понуђач ће набавку предвиђених јавних набавки извршити

Успешни понуђач ће набавку предвиђених јавних набавки извршити Наручилац Основна школа Вук Караџић Адреса Школска 4 Место Београд, Сремчица Број 883 Датум 04.12.2015. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Cekos In Ekspert NAPOMENA EKSPERT-a: Odredbe Zakona o izmenama i dopuni Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama ("Sl. glasnik RS", br. 68/15), primenjuju se na ugovore

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom,

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више

about:blank

about:blank Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Prospektu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom, odgovara

Више

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc На основу Решења стечајног судије Привредног суда у Нишу, 1 Ст. бр. 30/2013 од 08.01.2014. године, а у складу са чланoм 131, 132. и 133. Закона о стечају («Службени гласник Републике Србије» број 104/2009,

Више

Novi Kneževac I krug 2013 final (1)

Novi Kneževac I krug 2013 final (1) На основу члана 64. став. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/6, 69/8 и 41/9) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

1 Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ОСАМНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СТАЛНОГ С

1 Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: / Датум године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ОСАМНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СТАЛНОГ С 1 Република Србија ВИСОКИ САВЕТ СУДСТВА Број: 06-00-26/2019-01 Датум 26.06.2019. године Б е о г р а д ЗАПИСНИК СА ОСАМНАЕСТЕ РЕДОВНЕ СЕДНИЦЕ СТАЛНОГ САСТАВА ВИСОКОГ САВЕТА СУДСТВА одржане 26. јуна 2019.

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Na osnovu člana 112. stav 1. tačka 2. Ustava Republike Srbije, donosim UKAZ O PROGLAŠENJU ZAKONA O ROKOVIMA IZMIRENJA NOVČANIH OBAVEZA U KOMERCIJALNIM TRANSAKCIJAMA Proglašava se Zakon o rokovima izmirenja

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

Година LIII Број 6/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 75. став 2. Закона о локалној самопуправи ( Службени гл

Година LIII Број 6/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 75. став 2. Закона о локалној самопуправи ( Службени гл Година L Број 6/2017 52 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А број 24/2013-пречишћен текст) заједнице Нова Гајдобра за 2017. план Месне заједнице Нова Гајдобра за 2017., који је Савет Месне

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 87. Сл.лист општине Чока бр. 13. страна 727. 31.12.2014. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06,

Више

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 312. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 03.0

Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 312. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 03.0 Број: Датум: Београд З А П И С Н И К са 312. ванредне седнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (у даљем тексту: Савет РЕМ), одржане 03.09.2018. године, са почетком у 11,00 часова У раду седнице

Више

На основу члана 7

На основу члана 7 На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација на територији Градске општине Барајево (''Службени лист града Београд'' број 26/2014) Председник Градске општине Барајево,

Више

Билтен 15

Билтен 15 ОКРУЖНИ ОДБOЈКАШКИ САВЕЗ ВАЉЕВА БИЛТЕН 16 За такмичарску годину 2018/19 матични број: 17636065, ПИБ 104061723 Хала спортова канцеларија број 7 Карађорђева 43, 14000 Ваљево e-mail: komesar.oosv@gmail.com

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша)

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша) СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II 39193 Милан (Небојша) Ценић, Студијски програм: Финансије, банкарство и осигурање 4067 Електронско

Више

Sl-29.indd

Sl-29.indd SLU@BENI LIST GRADA NOVOG SADA Godina XXVII - Broj 29 NOVI SAD, 4. septembar 2008. primerak 40,00 dinara 360 На основу члана 35. Одлуке о буџету Града Новог Сада за 2008. годину ( Службени лист Града Новог

Више

Бољевац, 04. септембар године Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп

Бољевац, 04. септембар године   Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп Бољевац, 04. септембар 2015. године www.boljevac.org.rs Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 678/2017 - по овлашћењу Датум: 03.11.2017.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОСНОВНИ СУД КИКИНДА СУДСКА ЈЕДИНИЦА НОВИ КНЕЖЕВАЦ Број: I-3 Ии. 416/2017 Дана: НОВИ КНЕЖЕВАЦ Основни суд Кикинда, Судска

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОСНОВНИ СУД КИКИНДА СУДСКА ЈЕДИНИЦА НОВИ КНЕЖЕВАЦ Број: I-3 Ии. 416/2017 Дана: НОВИ КНЕЖЕВАЦ Основни суд Кикинда, Судска РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОСНОВНИ СУД КИКИНДА СУДСКА ЈЕДИНИЦА НОВИ КНЕЖЕВАЦ Број: I-3 Ии. 416/2017 Дана: 19.09.2018. НОВИ КНЕЖЕВАЦ Основни суд Кикинда, Судска јединица у Новом Кнежевцу, по судији Славици Беседеш,

Више

Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE PROISTEKLE IZ KRIVIČNOG DELA Član 1. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog

Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE PROISTEKLE IZ KRIVIČNOG DELA Član 1. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE PROISTEKLE IZ KRIVIČNOG DELA Član 1. U Zakonu o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog dela ( Službeni glasnik RS, broj 32/13), u članu 2.

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Ст

Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Ст Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Стефановић, истражни судија Окружног суда у Нишу Верица

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list 1.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list 1.doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 1 Година LI 23. јануар 2019. г., Бачка Топола LI. évfolyam 1. Szám Topolya, 2019. január 23. Број 1. 23.01.2019. СТРАНА 1. OLDAL 2019.01.23.

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

ОБЛАСТ ПРИВРЕДНОГ ПРАВА 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји

ОБЛАСТ ПРИВРЕДНОГ ПРАВА 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји претећа неспособност плаћања? 4. Када се постојање трајније неспособности

Више

Систем правосуђа Р. бр СИСТЕМ ПРАВОСУЂА УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОДУЗЕТОМ ИМОВИН

Систем правосуђа Р. бр СИСТЕМ ПРАВОСУЂА УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОДУЗЕТОМ ИМОВИН Р. бр. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 СИСТЕМ ПРАВОСУЂА УПРАВА ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВЉАЊЕ ОДУЗЕТОМ ИМОВИНОМ ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД АПЕЛАЦИОНИ СУД У БЕОГРАДУ АПЕЛАЦИОНИ СУД У

Више

Beocin Sluzbeni list cdr

Beocin Sluzbeni list cdr Година IX - Број 12 Беочин, 02. 11. 2018. примерак 300,00 динара Председник општине Беочин 113 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон,

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 162/2017-ЈН Датум: 06.04.2017. године

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА ОПШТИНСКЕ

Више

Закон о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање Члан 1. У Закону о доприносима за обавезно социјално осигурање ( Служ

Закон о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање Члан 1. У Закону о доприносима за обавезно социјално осигурање ( Служ Закон о изменама и допунама Закона о доприносима за обавезно социјално осигурање Члан 1. У Закону о доприносима за обавезно социјално осигурање ( Службени гласник РС, бр. 84/04, 61/05, 62/06, 5/09, 52/11,

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи (Сл. Гласник СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 21 04. ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник РС", бр. 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 одлука

Више