SL. GL. MRK. GRAD 06-09

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "SL. GL. MRK. GRAD 06-09"

Транскрипт

1 Број: 6/09, године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: , Факс: На основу члана 30. Закона о локалној смоуправи ( Службени гласник РС, број: 101/04, 42/05. и 118/05), члана 36. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општне Мркоњић Град, број: 6/05 и 4/08) и члана 7. Пословника Скупштине општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град, број: 8/05 и 5/08), а након р а з м ат р а њ а И з в ј е ш т а ј а М н д ат н о - имунитетске комисије, Скупштина општине Мркоњић Град, на 9. сједници одржаној дана године, донијела је сљедећу О Д Л У К У о верификацији мандата изабраног одборника I Верификује се мандат изабраног одборника Милановић Милоша у Скупштину општине Мркоњић Град, који му је додијељен као кандидату на листи Српске радикалне странке Републике Српске. II Ова Одлука ступа на снагу даном доношења и биће објављена у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /09. На основу чланова 55. и 67. Закона о уређењу простора ( Службени гласник РС, број: 84/02, 14/03, 112/06 и 53/07) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град, број: 6/05, 4/08), Скупштина општине Мркоњић Град, на сједници одржаној дана године, доноси ОДЛУКУ о приступању измјени дијела Регулационог плана центра Мркоњић Град на локацији улице Стевана Синђелића П р и с ту п а с е и зм ј е н и д и ј е л а Регулационог плана центра Мркоњић Град Град, број: 1/88) на локацији почетка улице Стевана Синђелића ради дефинисања намјене предметног простора. је простор између зелене пијаце и Православне цркве, улице Симе Шолаје до пословног објекта Младост а.д. даље иде до објеката Арсенић Тоде и Арсенић Вељка и излази на улицу Стевана Синђелића и зелене пијаце. Предметни про стор обухват а површину око м².

2 Страна 2, број 6 приказан је на карти која је саставни дио ове Одлуке. Носилац припреме измјене Плана је Одјељење за просторно планирање и комуналне послове општине Мркоњић Град. Носилац израде измјене плана је предузеће, односно друго правно лице које је у складу са Законом регистровано за израду ове врсте планова и којем општина повјери израду. Преднацрт плана припремиће се у року од 20 дана од закључивања уговора о изради плана и испуњавања услова који уговором буду одређени. Нацрт плана ставиће се на јавни увид и стручну расправу у трајању од 30 дана у просторијама Одјељења за просторно планирање и комуналне послове Општине Мркоњић Град. Приједлог плана утврдиће носилац припреме Плана у року од 30 дана по завршетку јавног увида и стручне расправе. Уз приједлог носилац припреме ће поднијети Скупштини општине и приједлог Одлуке о доношењу Плана са потпуним образложењем. С р е д с т в а з а и з р а д у п л а н а обезбиједиће Општина Мркоњић Град. До ступања Плана на снагу, простор из члана 2. ове Одлуке сматра се резервисаном површином, у смислу одредбе члана 9. Закона о уређењу простора. Члан 7. Ова Одлука ступа на снагу 8 дана по објављивању у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /2009. СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД На основу чланова 55. и 67. Закона о уређењу простора ( Службени гласник РС, број: 84/02, 14/03, 112/06 и 53/07) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град, број: 6/05, 4/08), Скупштина општине Мркоњић Град, на сједници одржаној дана године, доноси ОДЛУКУ о приступању измјени дијела Регулационог плана центра Мркоњић Град на локалитету Дома здравља Др Јован Рашковић П р и с ту п а с е и зм ј е н и д и ј е л а Регулационог плана центра Мркоњић Град Град, број: 1/88) на локацији код Дома здравља Др Јован Рашковић ради дефинисања намјене предметног простора. обухвата простор између улице Др Јована Рашковића и улице Јована Цвијића. Предметни про стор обухват а површину око м² приказан је на карти која је саставни дио ове Одлуке. Носилац припреме измјене Плана је Одјељење за просторно планирање и комуналне послове општине Мркоњић Град. Носилац израде измјене плана је предузеће, односно друго правно лице које је у складу са Законом регистровано за израду ове врсте планова и којем општина повјери израду. Преднацрт плана припремиће се у року од 20 дана од закључивања уговора о изради плана и испуњавања услова који уговором буду одређени. Нацрт плана ставиће се на јавни увид и стручну расправу у трајању од 30 дана у просторијама Одјељења за просторно планирање и комуналне послове Општине

3 Број 6 Страна 3 Мркоњић Град. Приједлог плана утврдиће носилац припреме Плана у року од 30 дана по завршетку јавног увида и стручне расправе. Уз приједлог носилац припреме ће поднијети Скупштини општине и приједлог Одлуке о доношењу Плана са потпуним образложењем. С р е д с т в а з а и з р а д у п л а н а обезбиједиће Општина Мркоњић Град. До ступања Плана на снагу, простор из члана 2. ове Одлуке сматра се резервисаном површином, у смислу одредбе члана 9. Закона о уређењу простора. Члан 7. Ова Одлука ступа на снагу 8 дана по објављивању у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /2009. На основу чланова 55. и 67. Закона о уређењу простора ( Службени гласник РС, број: 84/02, 14/03, 112/06 и 53/07) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град, број: 6/05, 4/08), Скупштина општине Мркоњић Град, на сједници одржаној дана године, доноси ОДЛУКУ о приступању измјени дијела Регулационог плана центра Мркоњић Град на локалитету улице Бораца српских П р и с ту п а с е и зм ј е н и д и ј е л а Регулационог плана центра Мркоњић Град Град, број: 1/88) уз улицу Бораца српских поред објекта МУП ЦЈБ општина Мркоњић Град ради дефинисања намјене предметног простора. Предметни про стор обухват а површину око 1 ha. приказан је на карти која је саставни дио ове Одлуке. Носилац припреме измјене Плана је Одјељење за просторно планирање и комуналне послове општине Мркоњић Град. Носилац израде измјене плана је предузеће, односно друго правно лице које је у складу са Законом регистровано за израду ове врсте планова и којем општина повјери израду. Преднацрт плана припремиће се у року од 20 дана од закључивања уговора о изради плана и испуњавања услова који уговором буду одређени. Нацрт плана ставиће се на јавни увид и стручну расправу у трајању од 30 дана у просторијама Одјељења за просторно планирање и комуналне послове Општине Мркоњић Град. Приједлог плана утврдиће носилац припреме Плана у року од 30 дана по завршетку јавног увида и стручне расправе. Уз приједлог носилац припреме ће поднијети Скупштини општине и приједлог Одлуке о доношењу Плана са потпуним образложењем. С р е д с т в а з а и з р а д у п л а н а обезбиједиће Општина Мркоњић Град. До ступања Плана на снагу, простор из члана 2. ове Одлуке сматра се резервисаном површином, у смислу одредбе члана 9. Закона о уређењу простора.

4 Страна 4, број 6 Члан 7. Ова Одлука ступа на снагу 8 дана по објављивању у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /2009. На основу члана 55. и 67. Закона о уређењу простора ( Службени гласник РС, број: 84/02, 14/03, 112/06 и 53/07) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град, број: 6/05, 4/08), Скупштина општине Мркоњић Град, на 9.сједници одржаној дана године, доноси ОДЛУКУ о приступању измјени дијела Регулационог плана центра Мркоњић Град на локацији Петља П р и с ту п а с е и зм ј е н и д и ј е л а Регулационог плана центра Мркоњић Град Град, број: 1/88) на локацији Петља ради дефинисања намјене предметног простора. је простор између бензинске пумпе, транзитног пута и потока Црљенац. Предметни про стор обухват а површину око 1 ha. приказан је на карти која је саставни дио ове Одлуке. Носилац припреме измјене Плана је Одјељење за просторно планирање и комуналне послове општине Мркоњић Град. Носилац израде измјене плана је предузеће, односно друго правно лице које је СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД у складу са Законом регистровано за израду ове врсте планова и којем општина повјери израду. Преднацрт плана припремиће се у року од 20 дана од закључивања уговора о изради плана и испуњавања услова који уговором буду одређени. Нацрт плана ставиће се на јавни увид и стручну расправу у трајању од 30 дана у просторијама Одјељења за просторно планирање и комуналне послове Општине Мркоњић Град. Приједлог плана утврдиће носилац припреме Плана у року од 30 дана по завршетку јавног увида и стручне расправе. Уз приједлог носилац припреме ће поднијети Скупштини општине и приједлог Одлуке о доношењу Плана са потпуним образложењем. С р е д с т в а з а и з р а д у п л а н а обезбиједиће Општина Мркоњић Град. До ступања Плана на снагу, простор из члана 2. ове Одлуке сматра се резервисаном површином, у смислу одредбе члана 9. Закона о уређењу простора. Члан 7. Ова Одлука ступа на снагу 8 дана по објављивању у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /2009. На основу члана 15. Закона о грађевинском земљишту ( Службени гласник Републике Српске, број: 112/06), члана 4. Правилника о поступку јавног надметања за продају грађевинског земљишта у државној својини ( Службени гласник Републике Српске, број: 14/07) и члана 36. Статута Општине Мркоњић Град ( Службени гласник Општине Мркоњић Град, број:6/05), Скупштина општине Мркоњић Град на 9.

5 Број 6 Страна 5 сједници одржаној дана године, д о н и ј е л а ј е: О Д Л У К У продаје неизграђеног грађевинског земљишта у државној својини Под условима и на начин регулисан овом Одлуком спровешће се лицитацијом продаја неизграђеног грађевинског земљишта у државној својини уписане у катастарској општини Мркоњић Град 2 у листу непокретности број 1170 и то парцеле број: /1 површине од 7278 м2, "ЛУКЕ" ливада 2; /16 површине од 784 м2, /17 површине од 606 м2, /18 површине од 600 м2, /19 површине од 690 м2, /20 површине од 551 м2, /21 површине од 546 м2, Почетна продајна цијена грађевинског земљишта из члана 1. ове Одлуке износи 15 КМ (словима: петнаест КМ) по 1 м2 грађевинског земљишта. За учешће у поступку лицитације учесник је дужан уплатити износ од 10% од продајне цијене на жиро-рачун продавца број: Продајну цијену наведеног земљишта учесник лицитације са којим ће се закључити уговор, обавезан је уплатити у року од 8 дана након закљученог поступка лицитације, а предаја земљишта у посјед купцу извршиће се у року од 8 дана након уплате купопродајне цијене, о чему ће се сачинити записник о примопредаји. Поступак лицитације грађевинског земљишт а спровешће Комисија за лицитацију у саставу: 1. Милена Попадић, предсједник 2. Боро Лекић, члан 3. Милена Марчета, члан Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у Службеном гласнику Општине Мркоњић Град. Број /2009. На основу члана 5. став 2, 14 и 27. Закона о промету непокретности ("Службени лист СР БиХ"бр. 38/78, 4/89, 29/90, 22/91 и "Сл.гласник Републике Српске",број: 29/94 ), члана 15. и 16. Закона о грађевинском земљишту ("Сл.гласник Републике Српске", број 112/06 ) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град ("Сл.гласник општине Мркоњић Град", број: 6/05 ), у предмету комплетирања грађевинске парцеле, по захтјеву Стојановић Миле Душана из Котора бб, Мркоњић Град, Скупштина општине Мркоњић Град, на сједници одржаној дана године д о н о с и О Д Л У К У о давању сагласности за закључивање Уговора о продаји непосредном погодбом неизграђеног грађевинског земљишта у државној својини Даје се сагласност за закључивање Уговора о продаји непосредном погодбом неизграђеног грађевинског земљишта у државној својини са Стојановић Миле Душаном из Котора бб, Мркоњић Град, означеног као парцела број , звана "Рибићка" пашњак (3) површине од 439 м2 уписана у л.н. 218, и ЗКУ. 217, к.о. Бјелајце, уз

6 Страна 6, број 6 накнаду по тржишној цијени и то 0,70 КМ по 1м2 а у сврху комплетрања грађевинске парцеле. Уговором из тачке 1. ове Одлуке регулисаће се сви међусобни односи између општине Мркоњић Град и Стојановић Миле Душана из Котора бб, Мркоњић Град. Све трошкове који настану по основу продаје некретнина непосредном погодбом из члана 1. ове Одлуке сноси подносиоц захтјева. Овлашћује се начелник општине Мркоњић Град да у име општине Мркоњић Град закључи уговор из тачке 1. ове Одлуке са Стојановић Миле Душаном из Котора бб, Мркоњић Град. Ова Одлука ступа на снагу даном доношења, а биће објављена у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД осјемењавање крава и јуница (плоткиња) и одабирање (лиценцирање) мушких приплодних грла (приплодњака). Изрази употребљени у овој Одлуци имају сљедећа значења и то: 1. Лиценцирање је узгојна мјера одабира и оцјене приплодњака за природни припуст. 2. Родовник је потврда о поријеклу и производним о собинама (педигре) матичних животиња. 3. Узгојни регистар је регистар који води Агенција за узгој и с е л е к ц и ј у у с точ а р с т ву и у д р у ж е њ е у з г а ј и в а ч а о Број /2009. ж и в о т и њ а м а и з п р о г р а м а у к р ш т а њ а и о д а б и р а н и х животиња из популације, а да би се оне могле идентификовати, те да На основу члана 16. и 19. Закона о сточарству ( Службени гласник Републике Српске, број: 34/06), члана 3. и 7. Правилника о начину рада комисије за лиценцирање приплодњака ( Сл. гласник РС, број 64/08), члана 22. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник Републикр Српске број: 101/04, 42/05 и 118/05) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град број: 6/05 и 4/08) Скупштина општине Мркоњић Град на 9. сједници одржаној дана године, д о н и ј е л а ј е О Д Л У К У о вјештачком осјемењавању Овом Одлуком, у циљу унапређења сточарства, прописује се обавезно вјештачко би се могло доказати поријекло. Осјемењавање стоке је зоотехничка и здравствене мјера, која се врши вјештачким осјемењавањем и природним припустом парењем. Вјештачко осјемењавање могу обављати лица која испуњавају услова за ту дјелатност, као и узгајивачи искључиво на властитом стаду, ако су оспособљени и располажу прописном опремом и прибором за ту дјелатност. Ако у Републици Српској нема довољно квалитетних приплодњака неке расе за природни припуст се могу користити и одабрана (лиценцирана) грла у типу расе. У природном припусту могу се користити квалитетни приплодњаци који потичу од натпросјечно квалитетних родитеља и задовољавају услове за оцјену спољашњости грла и реподукцијског стања.

7 Број 6 Страна 7 Приплодњаци намјењени природном припусту могу се користити само на властитом стаду. Изузетно се могу користит на већем броју стада, ако је обухватност вјештачког осјемењавања на неком узгојном подручју недовољна да осигура успјешно осјемењавање или ако на узгојном подручју нема квалитетних приплодњака неке расе. Лиценцирање приплодњака обавља се према указаној потреби. Оцјена раније одабраних грла обавља се једном годишње. Лиценцирање приплодњака обавља комисија коју именује министар а састављена је од два представника Агенције за узгој и селекцију у сточарству, те по једног предстаника овлаштене ветеринарске установе, општинског органа надлежног за сточарство и узгајивача. Раду комисије предсједава представник Агенције за узгој и селекцију у сточарству. Комисија је дужна да води записник о обављеном лиценцирању. Члан 7. И з а б р а н и п р и п л од њ а к н а ко н лиценцирања уписује се у Узгојни регистар, који води Агенција за узгој и селекцију у сточарству. Орган јединице локалне самоуправе надлежан за послове сточарства издаје рјешење о избору приплодног грла за природни припуст. Ако комисија утврди да оцјењени приплодњак не задовољава услове за природни припуст, предложиће органу локалне самоуправе надлежном за послове сточарства да донесе рјешење о његовом излучењу из коришћења из стада. Узгајивач је дужан у року од 30 дана од дана пријема рјешења излучити грло из стада или обезбедити његову кастрацију од стране надлежне ветеринарске службе. Члан 8. Лица која обављају вјештачко осјемењавање и држаоци приплодњака у природном припусту дужни су водити евиденцију о осјемењавању и природном припусту, те власнику плоткиња издати потврду. Члан 9. Трошкове лиценцирања, односно оцјене грла сноси узгајивач приплодњака. Члан 10. Надзор над спровођењем ове одлуке врши ветеринарска и пољопривредна инспекција. Члан 11. Новчаним износом од 1.500,00 КМ до 5.000,00 КМ казниће се за прекршај правно лице, од 150,00 КМ до 500,00 КМ одговорно лице у правном лицу и од 150,00 КМ до 1.000,00 КМ, физичко лице ако: - користи приплодњаке који су излучени из приплода, - не изврши обиљежавање квалитетноприплодних грла и упис у централни регистар мушких матичних грла, - обавља вјештачко осјемењавање супротно одредбама члана 3. став 2. ове Одлуке. Члан 12. Даном ступања на снагу ове Одлуке престаје да важи Одлука о спровођењу вјештачког осјемењавања крава и јуница и о одабирању (лиценцирању) мушких приплодних грла на подручју општине Мркоњић Град ( Сл. гласник општине Мркоњић Град, број: 3/84) Члан 13. Ова Одлука ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику општине Мркоњић Град". Број /2009.

8 Страна 8, број 6 На основу члана 12. Закона о минист рским, владиним и другим именовањима Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, број: 41/03) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град Град, број: 6/05 и 4/08), уз претходно проведену процедуру јавног конкурса, а на приједлог Комисије за избор и именовање, Скупштина општине Мркоњић Град на 9. сједници одржаној дана године, д о н и ј е л а ј е: Р Ј Е Ш Е Њ Е о именовању директора Центра за социјални рад Мркоњић Град СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ МРКОЊИЋ ГРАД Р Ј Е Ш Е Њ Е о именовању директора ЈУ Народна библиотека Мркоњић Град 1. Б и љ а н а Ћ е л и ћ, д и п л. компаративиста и библиотекар из Мркоњић Града именује се за д и р е к т о р а Ј У Н а р о д н а библиотека Мркоњић Град на мандатни период од четири године. 2. Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења, биће објављено у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. 1. Слободанка Кљајић, дипл. ецц. из Мркоњић Града именује се за директора Центра за социјални рад Мркоњић Град на мандатни период од четири године. Број / Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења, биће објављено у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /2009. На основу члана 12. Закона о минист рским, владиним и другим именовањима Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, број: 41/03) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град Град, број: 6/05 и 4/08), уз претходно проведену процедуру јавног конкурса, а на приједлог Комисије за избор и именовање, Скупштина општине Мркоњић Град на 9. сједници одржаној дана године, д о н и ј е л а ј е: На основу члана 12. Закона о минист рским, владиним и другим именовањима Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, број: 41/03) и члана 36. Статута општине Мркоњић Град Град, број: 6/05 и 4/08), уз претходно проведену процедуру јавног конкурса, а на приједлог Комисије за избор и именовање, Скупштина општине Мркоњић Град на 9.сједници одржаној дана године, д о н и ј е л а ј е: Р Ј Е Ш Е Њ Е о именовању директора ЈУ Културни центар Петар Кочић Мркоњић Град 1 Слободан Ћоћкало, дипл. инг. шумарства из Мркоњић Града именује се за директора ЈУ Културни центар Петар Кочић Мркоњић Град на мандатни период од четири године.

9 Број 6 Страна 9 2. Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења, и биће објављено у Службеном гласнику општине Мркоњић Град. Број /2009. На основу члана 43. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник Републике Српске», број: 101/04, 42/05 и 118/05) и члана 53. Статута општине Мркоњић Град («Службени гласник општине Мркоњић Град», број: 6/05 и 4/08), Начелник општине Мркоњић Град, дана године, д о н и о ј е Р Ј Е Ш Е Њ Е 1. Даје се сагласност на Статут ЈУ Дјечији вртић «Миља Ђукановић» Мркоњић Град, број:110/09, који је донио Управни одбор ЈУ Дјечији вртић «Миља Ђукановић» Мркоњић Град, дана године. 2. Саставни дио овог рјешења чини Статут ЈУ Дјечији вртић «Миља Ђукановић» Мркоњић Град, број: 110/09, од године. 3. Ово рјешење ступа на снагу даном доношења и биће објављено у «Службеном гласнику општине Мркоњић Град». Број /09. Дана, године НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ Зоран Тегелтија, с.р. На основу члана 43. Закона о локалној самоуправи («Службени гласник Републике Српске» број: 101/04, 42/05 и 118/08) и члана 53. Статута општине Мркоњић Град («Службени гласник општине Мркоњић Град» број: 6/05 и 4/08) Начелник општине доноси: 1. Из буџета општине Мркоњић Град, потрошачка јединица , позиција буџетске резерве одобрава се исплата средстава за штампање и промоцију књиге Окупација Општине Мркоњић Град септембар фебруар 1996.године, у износу од 2.510,83КМ. 2. Исплата одобрених средстава извршиће се на основу рачуна број: 05/2-681/09, на жиро рачун добаљача број код Hypo Alpe- Adria- Bank. 3. За извршење овог закључка задужује се Начелник одјељења за привреду и финансије. Број /09. Дана, године НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ Зоран Тегелтија, с.р. На основу члана 53. Статута општине Мркоњић Град ( Службени гласник општине Мркоњић Град, број: 6/05 и 4/05) Начелник општине доноси: З А К Љ У Ч А К о одобрењу исплате средстава 1. Са буџетске резерве-потрошачка јединица , позиција , одобрава се исплата средстава у изнсоу 2.000,00 КМ, Галић Пери из Мркоњић Града у сврху санирања материјалне штете узроковане пожаром на пољопривредном објекту у селу Бјелајце. 2. Исплата одобрених средстава извршиће се на текући рачун корисника број: код НЛБ Развојне банке. 3. За извршење овог закључка задужује се начелник Одјељења за привреду и финансије. З А К Љ У Ч А К o одобравању исплате средстава Број /09. Дана, године НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ Зоран Тегелтија, с.р.

10

SL. GL. MRK. GRAD

SL. GL. MRK. GRAD Број: 5/09, 07.08.2009. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 5. и 29. Закона о буџетском систему Републике Српске (''Службени

Више

SL. GL. MRK. GRAD cdr

SL. GL. MRK. GRAD cdr Број: 5/15, 14.07.2015. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 31. Закона о буџетском систему Републике Српске (Службени гласник

Више

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк

Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Одговорни уредник: Раденк Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Раденка Славнић 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ ГОДИНА

Више

76.1.1

76.1.1 4 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - Број 76 14.8.2017. V Задужује се Министарство за избјеглице и расељена лица Републике Српске да са корисницима ових станова закључи уговор о закупу у складу са Законом

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи (Сл. Гласник СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 21 04. ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник РС", бр. 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 одлука

Више

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 59. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

Slb 13

Slb 13 566 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј 03.10.2014. године година XLV 1. На основу члана 22. став 3. Пословника Нови Бечеј ( Службени лист општине Нови Бечеј» број 9/2008) Скупштина општине

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА LIII ТИТЕЛ, 22. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 1 На основу члана 104.став 3.,4. и 5. Закона о основама система образов

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА LIII ТИТЕЛ, 22. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 1 На основу члана 104.став 3.,4. и 5. Закона о основама система образов СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА LIII ТИТЕЛ, 22. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 1 На основу члана 104.став 3.,4. и 5. Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС број 88/2017

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 2 Година XXXIX 29. март 2007. г., XXXIX. évfolyam 2. szám Topolya, 2007. március 29. Број 2. 29.03.2007. СТРАНА 10. OLDAL 2007.03.29. 2. szám 12.

Више

SL GL BR 5

SL GL BR 5 Страна 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ: 5/11 ГОДИНА XX ПЕТАК 24.06.2011. БРОЈ 5 Web adresa www.opstinaprijedor.org. 57 На основу члана 30. алинеја 15. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике

Више

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR kompleksa EI.docx На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

Број Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња године Број: 12 РЕПУБЛИКА СР

Број Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња године Број: 12 РЕПУБЛИКА СР Број 12 30.06.2017 Службени лист општине Нова Црња 333 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Г одина XXVI Нова Црња 30.06.2017. године Број: 12 -Скупш тина општине- БРОЈ:11-О6-19/17-1 лист непокретности бр.

Више

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR 9 maj - sever.doc

Microsoft Word Resenje GV - Predlog odluke o izradi PDR 9 maj - sever.doc На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008), члана 39. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 101/2008, 4/2009, 58/2009, 25/2011

Више

С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година LVI Требиње, године Број: 4 На основу члана 348. став 3. тачка д. Закона о стварним пра

С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година LVI Требиње, године Број: 4 На основу члана 348. став 3. тачка д. Закона о стварним пра С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година L Требиње, 24.05.2019. године Број: 4 На основу члана 348. став 3. тачка д. Закона о стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, број 124/08,

Више

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 39. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

Службени гласник РС, број 59/2019, објављен године Преузето са На основу члана 73. став 2. и члан

Службени гласник РС, број 59/2019, објављен године Преузето са На основу члана 73. став 2. и члан Службени гласник РС, број 59/2019, објављен 23. 08. 2019. године Преузето са www.pravno-informacioni-sistem.rs 3281 На основу члана 73. став 2. и члана 74. став 2. Закона о ветеринарству ( Службени гласник

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

mm

mm S L U Ž B E N I L I S T GRADA ČAČKA BROJ 15 12. novembar 2009. godine Na osnovu člana 56. Zakona o lokalnim izborima ( Sl. glasnik RS br. 129/2007), člana 63. Statuta grada Čačka («Sl. list grada Čačka»

Више

На основу члана 51

На основу члана 51 С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година L Требиње, 23.05.2014. године Број: 5 На основу члана 348. став 3. тачка д) Закона о стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, број 124/08,

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 31. мај год СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 31. мај. 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 5/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

Microsoft Word - NASLOVNA.doc

Microsoft Word - NASLOVNA.doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА XLV ТИТЕЛ, 25. ЈАНУАР 2013. ГОДИНЕ БРОЈ 1. 1 На основу члана 11. Закона о условном отпису камата и мировању пореског дуга («Сл. гласник РС»бр.119/2012), члан 60. а у

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18

Microsoft Word - Sluzbeni_glasnik_11_18 26.11.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 11, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 11/18 На основу члана 31. став ђ) Закона о буџетском систему ( Службени гласник Републике

Више

Microsoft Word - ???????? ??????? docx

Microsoft Word - ???????? ??????? docx Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXV - Број 4 15. мај 2019. година МОДРИЧА Аконтациона претплата за 2019. годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00000062-61 Тел/факс: 053/810-185 АКТИ СКУПШТИНЕ

Више

На основу члана 51

На основу члана 51 С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година L Требиње, 16.09.2015. године Број: 4 На основу члана 356. став 2. Закона о стварним правима ( Службени гласник Републике Српске, број 124/08, 3/09, 58/09

Више

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе

Рача, године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у пе Рача, 22.10.2018. године број 20 Цена 100,00 динара С А Д Р Ж А Ј О д л у к е Одлука о усвајању извештаја о извршењу Олдуке о буџету општине Рача у периоду јануар септембар 2018. године Одлука о давању

Више

Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXIV - Број август године МОДРИЧА Аконтациона претплата за годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун

Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXIV - Број август године МОДРИЧА Аконтациона претплата за годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун Службени гласник ОПШТИНЕ МОДРИЧА Година XXIV - Број 7 25. август 2016. године МОДРИЧА Аконтациона претплата за 2016. годину износи 50,00 КМ Жиро-рачун: КМ 562-011-00002348-90 Тел/факс: 053/810-185 I АКТИ

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Власеница Светосавска 14, Власеница Телефон: 056/ Факс: 056/ Интернет:

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Власеница Светосавска 14, Власеница Телефон: 056/ Факс: 056/ Интернет: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ВЛАСЕНИЦА Општина Светосавска 14, 75440 Телефон: 056/490-070 Факс: 056/734-830 Интернет: www.opstina-vlasenica.org E-mail: vlservis@teol.net члана 10. и 11. Закона о накнадама

Више

ЗАКОН

ЗАКОН ЗАКОН О ДРЖАВНИМ СТАНОВИМА НА КОЈИМА НЕ ПОСТОЈИ СТАНАРСКО ПРАВО I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. (1) Овим законом утвђују се услови и поступак враћања станова у државној својини на којима не постоји станарско

Више

Microsoft Word - Zakon_o_studentskom_standardu

Microsoft Word - Zakon_o_studentskom_standardu З А К О Н О СТУДЕНТСКОМ СТАНДАРДУ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Студентски стандард у смислу овог закона је дјелатност од општег интереса којом се стварају материјални и други услови за стицање високог образовања,

Више

Број Службени лист општине Нова Црња 340 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVI Нова Црња године Број: 13 РЕПУБЛИКА СРБ

Број Службени лист општине Нова Црња 340 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVI Нова Црња године Број: 13 РЕПУБЛИКА СРБ Број 13 04.07.2017 Службени лист општине Нова Црња 340 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVI Нова Црња 04.07.2017. године Број: 13 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА НОВА ЦРЊА

Више

Microsoft Word - SL.gl. br. 23 od doc

Microsoft Word - SL.gl. br. 23 od doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ПРЊАВОР Број 23 Год. 45. 474 31. децембар 2009. год. Прњавор Годишња претплата 80,00 КМ Један примјерак 10,00 КМ Рачун јавних прихода број 555-007-00215707-29 код «Нова банка»

Више

Број 11 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Петак,29. март Гласник Доњи Жабар СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март године бесплатан

Број 11 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Петак,29. март Гласник Доњи Жабар СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март године бесплатан Гласник СЛУЖБЕНИ година XX број 11 петак, 29. март 2013. године бесплатан примјерак 65 На основу чл. 43. и 87. став 2. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник Републике Српске", бр. 101/04, 42/05

Више

број 27 2

број 27 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 На основу члана 6. и 7а. и члана 38б. Закона о порезима на имовину ( Службени гласник РС, бр. 26/2001...68/14),

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 17. Кнић, 13.10.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници одржаној дана 13. 10. 2017.

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Na osnovu člana 112. stav 1. tačka 2. Ustava Republike Srbije, donosim UKAZ O PROGLAŠENJU ZAKONA O ROKOVIMA IZMIRENJA NOVČANIH OBAVEZA U KOMERCIJALNIM TRANSAKCIJAMA Proglašava se Zakon o rokovima izmirenja

Више

654

654 На основу члана 21. став 5. Закона о пчеларству ( Службени гласник Републике Српске, број 52/10) и члана 82. став 2. Закона о републичкој управи ( Службени гласник Републике Српске, бр. 118/08, 11/09,

Више

SL. GL. MRK. GRAD cdr

SL. GL. MRK. GRAD cdr Број: 8/17, 03.11.2017. године, језик српског народа Трг Краља Петра I Карађорђевића 1 Тел: 050 220 921, Факс: 050 220 955 На основу члана 39. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике

Више

С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ОПШТИНЕ ТРЕБИЊЕ Година XLVIII Требиње, године Број: 6 На основу члана 2, 3. и 4. Правилника о поступку јавног

С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ОПШТИНЕ ТРЕБИЊЕ Година XLVIII Требиње, године Број: 6 На основу члана 2, 3. и 4. Правилника о поступку јавног С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ОПШТИНЕ ТРЕБИЊЕ Година XLV Требиње, 19.09.2011.године Број: 6 На основу члана 2, 3. и 4. Правилника о поступку јавног надметања за продају грађевинског земљишта у државној

Више

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 7-18

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 7-18 17.08.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 7, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 7/18 ОПШТИНА КОСТАЈНИЦA Захтејва ЈПУ Клуб за дјецу Кестенко број: 01-60-81/18 од 16.04.2018.

Више

БРОЈ

БРОЈ РЕГИСТАР ЗА 2007. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2007. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРА- НА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКЕ 1. Одлука о утврђивању стопа пореза

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла ОПШТИНЕ 23.01.2018. године ГОДИНА 2018. БРОЈ 2 На основу члана 121. и 138. став 1. и 2. Закона о спорту,,службени гласник РС број 10/2016), члана 31.Правилника о о одобравању и финансирању програма којима

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ 4 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 2 Нови Бечеј 16.01.2013. године година XLV 1. На основу члана 92. Закона о буџетском систему ( Службени гласник РС, број 54/2009, 73/2010 и 101/2010, 101/2011 и

Више

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО

Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА БАЊА ГО Страна 1 - Број 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА 2.7.2019. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА ГОДИНА XV БРОЈ 23 ВРЊАЧКА 2.7.2019. ГОДИНЕ ОПШТИНЕ 187. Председник општине Врњачка Бања, на основу чл.100.став

Више

На основу члана 32. став 1. тачка 13. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС", број 129/07), члана 87. Закона о заштити животне средине ("

На основу члана 32. став 1. тачка 13. Закона о локалној самоуправи (Службени гласник РС, број 129/07), члана 87. Закона о заштити животне средине ( На основу члана 32. став 1. тачка 13. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС", број 129/07), члана 87. Закона о заштити животне средине ("Службени гласник РС", бр. 135/2004, 36/2009, 36/2009

Више

Sluzbeni list `

Sluzbeni list ` СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 32/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 22. октобра 2016. године Примерак: 40,00 дин. На основу члана 60. Одлуке о Општинској управи Општине ( Сл. лист Општине, број 11/12 и 3/16),

Више

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач

Година LIV Број 30/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бач Година LV Број 30/2018 271 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 65. тачка 15. и члана 108. став 2. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка, број

Више

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: /18 Datum: godine

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: /18 Datum: godine BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: 02-23- 5377/18 Datum: 16.07.2018.godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima ( Službene

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 23. НОВЕМБАР 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 30 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА 114. Закључак

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин Година LIV Број 5/2018 40 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштине Бачка Паланка број 24/2013 - пречишћен текст) и члана

Више

На основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима (,,Сл.гласник РС број:15/2016), члана 46. став 1. тачка 10. Статута општине Прибој (,,Сл.лист

На основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима (,,Сл.гласник РС број:15/2016), члана 46. став 1. тачка 10. Статута општине Прибој (,,Сл.лист На основу члана 24. став 3. Закона о јавним предузећима (,,Сл.гласник РС број:15/2016), члана 46. став 1. тачка 10. Статута општине Прибој (,,Сл.лист општине Прибој број 12/08, ) и члана 42. Одлуке о усклађивању

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Cekos In Ekspert NAPOMENA EKSPERT-a: Odredbe Zakona o izmenama i dopuni Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama ("Sl. glasnik RS", br. 68/15), primenjuju se na ugovore

Више

osfsdfjksdjf

osfsdfjksdjf СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОДИНА X - БРОЈ 7 П ЕТР ОВ АЦ Н А М Л АВ И 09. о к тобар 2015. године Б е с п л а т а н п р и м е р а к 1. На основу члана 20. став 1. тачка 3. а у вези члана 32. Закона о локалној

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 22. јун годи

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр Лопаре Тел/Факс:055/ е-mail: 22. јун годи СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ Цара Душана бр. 143. Тел/Факс:055/650-304 е-mail: lopareso@teol.net 22. јун 2018. године Л О П А Р Е БРОЈ 7/18 Жиро-рачун: ''Павловић Интернационал

Више

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. ГОДИНЕ 97. Председник општине Врњачка Бања, на основу

Више

registar SL 2004

registar SL 2004 РЕГИСТАР СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ ЗА 2004 ГОДИНУ ПРЕДМЕТ објављено у листу бр. стр. СКУПШТИНА ОПШТИНЕ 1. Одлука о завршном рачуну буxета општине Нови 1 1 за 2003. годину 2. Одлука о реализацији

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ VI ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године На основу члана 76. и 77. а у вез ОПШТИНЕ 30.03.2018. На основу члана 76. и 77. а у вези са чланом 64. Закона о јавној својини ( Службени гласник РС бр.72/2011, 88/2013, 105/2014, 104/2016 - др.закон и 108/2016), члана 71. став 1. тачка

Више

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 10-18

Microsoft Word - Sluzbeni glasnik 10-18 31.10.2018.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 10, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 10/18 На основу члана 21. став 2. Закона о предшколском васпитању и образовању ( Службени

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 30/ На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласни

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLVIII Број 30/ На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласни SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година XXLV Број 30/2013 225 На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије број 129/2007), члана 28. Закона о комуналним

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Е-mail:skupstinaok

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/ , 051/ Е-mail:skupstinaok СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОТОР ВАРОШ Издавач: Скупштина општине Котор Варош Улица: Цара Душана бб Телефон: 051/784-238, 051/784-230 Е-mail:skupstinaokv@gmail.com Одговорни уредник: Снежана Јурић 1 ГОДИНА

Више

PREDLOG

PREDLOG Na osnovu člana 99. Zakona o planiranju i izgradnji ( Sl. glasnik RS, br. 72/2009, 81/2009 - ispr., 64/2010 - odluka US, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - odluka US, 50/2013 - odluka US, 98/2013 - odluka US,

Више

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи ГОДИНА: XI БРОЈ: 39 20. децембар 2018. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра 2018. године, на основу члана 64. Статута општине Мајданпек (''Службени

Више

ГОДИНА XXVII ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНА ОСЕЧИНА БРОЈ 7 На основу члaна 12., 21., 38. и 116. Статута општине Осечина (''Општински с

ГОДИНА XXVII ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНА ОСЕЧИНА БРОЈ 7 На основу члaна 12., 21., 38. и 116. Статута општине Осечина (''Општински с ГОДИНА XXVII ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНА ОСЕЧИНА 12.10.2018. БРОЈ 7 I ПРИХВАТА СЕ Извештај о раду Основне школе Браћа Недић Осечина за школску 2017/2018 годину II Закључак доставити Основној школи

Више

ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА

ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА www.gornjimilanovac.rs ГЛАСНИК ЛУ ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј 123. 124. АКТА ОПШТИНСКОГ

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК О П Ш Т И Н Е С Т А Н А Р И ЈЕЗИК СРПСКОГ НАРОДА БРОЈ:5 ГОДИНА: IV СТАНАРИ 29. АВГУСТ ГОДИНЕ I АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 95. На ос

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК О П Ш Т И Н Е С Т А Н А Р И ЈЕЗИК СРПСКОГ НАРОДА БРОЈ:5 ГОДИНА: IV СТАНАРИ 29. АВГУСТ ГОДИНЕ I АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 95. На ос СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК О П Ш Т И Н Е С Т А Н А Р И ЈЕЗИК СРПСКОГ НАРОДА БРОЈ:5 ГОДИНА: IV СТАНАРИ 29. АВГУСТ 2018. ГОДИНЕ I АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ 95. На основу члана 37. Статута општине Станари ( Службени гласник

Више

На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Минис

На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Минис На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде доноси П

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Службени лист општине Чока бр. 17. страна 297. 01.09.2016. 110. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

СЛУЖБЕНИ Број 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Понедјељак, 29. фебруар Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Доњи Жабар Година XXIII Број 1 Понедјељак

СЛУЖБЕНИ Број 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Понедјељак, 29. фебруар Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Доњи Жабар Година XXIII Број 1 Понедјељак СЛУЖБЕНИ Гласник ОПШТИНЕ ДОЊИ ЖАБАР Година XX Број 1 Подјељак, 29. фебруар годи АКТИ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ 1 На основу чл. 10.ст.1.тачка д) Закона о јавним набавкама ( Службени гласник БиХ, бр. 39/14) и чл.

Више



 506. Na osnovu člana 40 stav 4 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09) Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. jula 2010. godine, donijela je UREDBA O PRODAJI I DAVANJU U ZAKUP STVARI U DRŽAVNOJ

Више

TARIFA ZA LOKALNE ADMINISTRATIVNE TAKSE

TARIFA  ZA  LOKALNE  ADMINISTRATIVNE  TAKSE Na osnovu člana 1 stav 3 Zakona o administrativnim taksama ( Službeni list RCG, br. 55/03, 46/04, 81/05, 02/06 i Službeni list CG, br. 22/08, 77/08, 03/09, 40/10, 73/10, 20/11 i 26/11), člana 5 stav 1

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА БОРА ГОДИНА: I БРОЈ: АВГУСТ ГОДИНЕ ЦЕНА : 80 ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: ДИНАРА 8 На основу чланова 88. и 89. Закона о пл

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА БОРА ГОДИНА: I БРОЈ: АВГУСТ ГОДИНЕ ЦЕНА : 80 ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: ДИНАРА 8 На основу чланова 88. и 89. Закона о пл СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА БОРА ГОДИНА: БРОЈ: 5 20. АВГУСТ 2018. ГОДИНЕ ЦЕНА : 80 ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 4.000 ДИНАРА 8 На основу чланова 88. и 89. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС, бр. 72/09,

Више

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу

Година LIV Број 31/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Репу Година LV Број 31/2018 284 SLU@BEN LST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 46. Закона о локалним изборима ( Службени гласник Републике Србије број 129/2007, 34/2010 - Одлука УС РС и 54/2011),

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

SL_br_

SL_br_ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLVII Број 11. ТЕМЕРИН 23. СЕПТЕМБАР 2014. Примерак 100,00 динара 163. На основу члана 118. Закона о раду ( Сл. гласник РС бр. 24/05, 61/05, 32/13...75/14) и члана

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Beocin Sluzbeni list cdr

Beocin Sluzbeni list cdr Година IX - Број 12 Беочин, 02. 11. 2018. примерак 300,00 динара Председник општине Беочин 113 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон,

Више

Sluzbene novine Opcine Fojnica

Sluzbene novine Opcine Fojnica BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SREDIŠNJA BOSNA/SREDNJOBOSANSKI KANTON OPĆINA FOJNICA S L U Ž B E N E N O V I N E O P Ć I N E F O J N I C A BROJ: 4 30.05.2016. godine F O J N

Више

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за реклам

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за реклам Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ 4. 27.05.2019. годинe годишња претплата 2.700.-дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за рекламацију 10 дана А К Т А ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНР БРУС На основу

Више

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc

Microsoft Word - Sl.gl. br. 18 od doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ПРЊАВОР Број 18 Год. 45. 357 30. новембар 2009. год. Прњавор Годишња претплата 80,00 КМ Један примјерак 10,00 КМ Рачун јавних прихода број 555-007-00215707-29 код «Нова банка»

Више

Година 21 Број: 6 Општина Вишеград године Страна 1 На основу члана 19. став 3) Закона о систему јавних служби ( Службени гласник Републике

Година 21 Број: 6 Општина Вишеград године Страна 1 На основу члана 19. став 3) Закона о систему јавних служби ( Службени гласник Републике Година 21 Број: 6 Општина Вишеград 11.5.2012. године Страна 1 годишњег обрачуна за 2011. годину ЈУ РЦ Вилина влас Вишеградска бања, Вишеград годишњи обрачун за 2011. годину ЈУ РЦ Вилина влас Вишеградска

Више

Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU Član 1. U Zakonu o poljoprivrednom zemljištu ( Službeni glasnik RS, br. 62/06, 65/0

Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU Član 1. U Zakonu o poljoprivrednom zemljištu ( Službeni glasnik RS, br. 62/06, 65/0 Z A K O N O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU Član 1. U Zakonu o poljoprivrednom zemljištu ( Službeni glasnik RS, br. 62/06, 65/08-dr.zakon i 41/09), u članu 1. posle stava 1. dodaje

Више

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA (Sl. list grada Beograda, br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom propisuju se uslovi i način postavljanja

Више

16

16 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН Година XLII Број 3. ТЕМЕРИН 18. МАРТ 2009. Примерак 100,00 динара 17. Председник општине Темерин, на основу члана 1. Одлуке о одређивању Надлежног органа за спровођење поступка

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА XII ПАНЧЕВО, 20 Мај ГОДИНЕ Аконтација претплате ,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локално

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА XII ПАНЧЕВО, 20 Мај ГОДИНЕ Аконтација претплате ,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локално СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 11. ГОДИНА X ПАНЧЕВО, 20 Мај 2019. ГОДИНЕ Аконтација претплате 11.597,00 На основу члана 32. и 66. Закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС" број 129/07, 83/14

Више

Република Српска Град Бања Лука Скупштина Града Предсједник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 07/1-608/18. Дана: године На основу члан

Република Српска Град Бања Лука Скупштина Града Предсједник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 07/1-608/18. Дана: године На основу члан Република Српска Град Бања Лука Скупштина Града Предсједник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 07/1-608/18. Дана: 14.6.2018. године На основу члана 44. Статута Града Бања Лука ( Службени гласник Града

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 10

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 10 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXIII БРОЈ 15 ЛАПОВО, ЊЕГОШЕВА 18., 28.09. 2017. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ. РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. 109. На основу чл. 48. и чл.56 ст.6 Закона о локалним

Више

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј

Број- 14 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Датум: СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примј СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНЕЖЕВО Издавач:Скупштина општине КНЕЖЕВО Жирорачун Цијена примјерка КМ Број: 14/2016 Кнежево, 05.12.2016. године Уређује редакциони одбор: Одговорни уредник: В.д. Секретар СО-е

Више

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr К О Б р. ј а в н о г С е ф к е р и н 1 н а д м е т а њ а П о в р ш и н а ( х а ) П о ч е т н а ц е н а ( д и н / х а ) Д е п о з и т ( д и н ) з а к у п а С т е п е н з а ш т и т е ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТП

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТП www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXVIII 26. ЈУЛ 2018. ГОДИНЕ БРОЈ 24 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј 123. 124. АКТА ОПШТИНСКОГ

Више

С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година LV Требиње, године Број: 8 На основу члана 45. до 49. Закона о буџетском систему Републ

С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година LV Требиње, године Број: 8 На основу члана 45. до 49. Закона о буџетском систему Републ С Л У Ж Б Е Н И Г Л А С Н И К ГРАДА ТРЕБИЊА Година LV Требиње, 24.10.2018. године Број: 8 На основу члана 45. до 49. Закона о буџетском систему Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске, број

Више

Microsoft Word - ODL O JAVN POVR.doc

Microsoft Word - ODL O JAVN POVR.doc BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE TUZLANSKI KANTON OPĆINA SREBRENIK BOSNIA AND HERZEGOVINA FEDERATION OF BOSNIA AND HERZEGOVINA TUZLA CANTON MUNICIPALITY SREBRENIK N A C R T ODLUKA O KORIŠTENJU

Више

2 С Т Р А Н А Б Р О Ј 1 8 С Л У Ж Б Е Н И Л И С Т 0 5. С Е П Т Е Б А Р 2019.

2 С Т Р А Н А Б Р О Ј 1 8 С Л У Ж Б Е Н И Л И С Т 0 5. С Е П Т Е Б А Р 2019. 2 С Т Р А Н А Б Р О Ј 1 8 С Л У Ж Б Е Н И Л И С Т 0 5. С Е П Т Е Б А Р 2019. 0 5. С Е П Т Е М Б АР 2 0 1 9. С Л У Ж Б Е Н И Л И С Т Б Р О Ј 1 8 С Т Р А Н А 3 4 С Т Р А Н А Б Р О Ј 1 8 С Л У Ж Б Е Н И Л

Више

Microsoft Word - Sluzbeni 2_16

Microsoft Word - Sluzbeni 2_16 03.02.2016.године СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА Број 2, стр. 1 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КОСТАЈНИЦА БРОЈ 2/16 На основу члана 4. и 8. Закона о порезу на непокретности ( Службени гласник Републике

Више