Općina Legrad osigurala je svojim mještanima razvrstavanje otpada u odgovarajuće spremnike. Tako svako domaćinstvo ima zelenu kantu za miješani komuna

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Općina Legrad osigurala je svojim mještanima razvrstavanje otpada u odgovarajuće spremnike. Tako svako domaćinstvo ima zelenu kantu za miješani komuna"

Транскрипт

1 Općina Legrad osigurala je svojim mještanima razvrstavanje otpada u odgovarajuće spremnike. Tako svako domaćinstvo ima zelenu kantu za miješani komunalni otpad. Uz nju, svaki mjesec će se dobivati plava vreća za papir te žuta vreća za plastiku, koje će se odvoziti jednom mjesečno. Na području općine Legrad postavljeni su zeleni otoci na 9 lokacija: Legrad, Ulica Petra Zrinskog kod broja 219 Legrad, Ulica kralja Tomislava kod broja 108 Legrad, Ulica kralja Tomislava 9a, kod Veterinarske ambulante Mali Otok, preko puta društvenog doma Zablatje, kod autobusnog stajališta Kutnjak, iza vatrogasnog doma Selnica podravska, iza vatrogasnog doma Veliki Otok, iza autobusnog stajališta Veliki Otok, iza društvenog doma U sklopu njih nalazi se plavi kontejner za papir i karton, žuti kontejner za plastiku, zeleni kontejner za staklo te smeđi kontejner za tekstil, odjeću i obuću. Smeđi kontejner ne nalazi se u Velikom Otoku iza društvenog doma, u Legradu u Ulici Petra Zrinskog i u Ulici Kralja Tomislava kod broj 108. Na lokaciji kod Veterinarske stanice u Legradu, postavljeni su također i kontejneri za metal i tekstil.

2 Mještanima se omogućava odvoz otpada preko mobilnog reciklažnog dvorišta svaka 3 mjeseca, te glomaznog otpada i granja uz prethodnu najavu.

3 RECIKLIRANJE OD A DO Ž U KOPRIVNICI Abecedni prikaz odvojenog prikupljanja komunalnog otpada: Kuda odložiti (zbrinuti) pojedinu vrstu otpada? A Aerosolne limenke besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Aluminijske folije odložiti u sive kontejnere na zelenim otocima. Akumulatori - besplatno predati na reciklažno dvorište ili predati prodavatelju (npr. trgovina) i posjedniku (npr. servis) koji su dužni preuzeti otpadne akumulatore kakve imaju u svom prodajnom programu, bez naknade i obveze kupnje za krajnjeg korisnika i bez obzira na proizvođača. Ambalaža onečišćena opasnim tvarima (herbicidi, boje, lakovi, ulja, kemikalije) besplatno predati na reciklažno dvorište 1 (OPG, pravne osobe i obrtnici predaju prema rasporedu Savjetodavne službe). Azbest predati Komunalnom poduzeću d.o.o. Križevci 2 koje ima ovlaštenje za obavljanje djelatnosti sakupljanja, prijevoza i deponiranja azbestnog otpada u Koprivničko-križevačkoj županiji (pivremeno je obustavljeno financiranje prikupljanja stoga građani sami snose troškove). B Baterije besplatno predati na reciklažno dvorište 1 ili odložiti u spremnike crvene boje namijenjene odvojenom skupljanju otpadnih baterija u većim trgovačkim centrima. Bicikli predati u CE-ZA-R 3. Bilježnice odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Boja besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Bijela tehnika (hladnjaci, perilice, pećnice, nape, zamrzivači, bojleri, štednjaci, sušila za ruke, i dr.) nazvati broj radi besplatnog preuzimanja na kućnoj adresi, besplatno predati prodavatelju (trgovini) s bijelom tehnikom ili na reciklažno dvorište, uz uvjet da nije prethodno rastavljen radi vađenja zasebnih komponenti. Boce pod tlakom (propan/butan-prazne) besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Bočice od lijekova - besplatno predati na reciklažno dvorište 1.

4 Božićna drvca prirodna božićna drvca besplatno predati na kompostište 5 u Herešinu. Tijekom siječnja božićna drvca prikupljaju se na lokacijama pored spremnika zelenih otoka i gradskom sajmištu u Koprivnici (raskrižje Sajmišne i Potočne ulice), prema rasporedu odvoza objavljenom na mrežnim stranicama Komunalca i Grada Koprivnice. C Cipele odložiti u specijalizirane kontejnere za odlaganje tekstila (odjeće i obuće) ili besplatno predati na reciklažno dvorište 1. CD, DVD i Video uređaji postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Č Čaše od jogurta, sira, pudinga odložiti u žute vreće ili žute kontejnere na zelenim otocima (molimo isprati i očistiti od sadržaja). Čestitke, časopisi odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. D Daske za građu, drvena građa postupa se kao i sa glomaznim otpadom (vidjeti pod ''glomazni otpad''). Dječje igračke (na baterije) postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Drvo (netretirano) predati na kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad 5. Prihvat novih količina građevnog otpada na reciklažnom dvorištu za građevni otpad privremeno je obustavljen zbog velikih količina građevnog otpada i male potražnje za obrađenim građevnim otpadom. E Električni predmeti (EE otpad) - predati ovlaštenom sakupljaču pozivom na broj koji besplatno preuzima (EE otpad) na kućnoj adresi, ili besplatno dovesti na reciklažno dvorište 1, uz uvjet da nije prethodno rastavljen radi vađenja zasebnih komponenti. F Fluorescentne cijevi, žarulje, svjetiljke smatra se opasnim otpadom te se predaju ovlaštenom sakupljaču pozivom na broj koji besplatno preuzima navedeni otpad na kućnoj adresi ili besplatno dovesti na reciklažno dvorište 1 (OPREZNO RUKOVATI, PO MOGUĆNOSTI PREDAVATI U AMBALAŽI S KOJOM JE KUPLJENO). Filmovi, fotografije i foto-papir - odložiti u kante za komunalni otpad.

5 G Glomazni otpad odvozi se na zahtjev korisnika, pozivom na telefon: 048/ ili mail: Prilikom zahtjeva potrebno je dostaviti podatke o imenu i prezimenu korisnika, adresi, broju telefona, te vrsti i približnoj količini glomaznog otpada. Nakon prijave od strane Komunalca bit ćete obaviješteni točnom datumu odvoza. Može se dovesti na reciklažno dvorište KUPAONSKA OPREMA kada (plastična, fiberstaklena, metalna i sl.) tuš kada, sauna kada za djecu kupaonski ormar i police zavjesa ili pregrada za tuš ili kadu, nosač zavjese (karniša) umivaonik toalet i bide (školjka i daska) slavina za vodu, nosač tuša, i crijevo za tuš stalak za ručnike i sl. ogledalo 2. STVARI ZA DJECU stolica i hodalica za dijete veće igračke dječja kolica auto sjedalica za dijete 3. PODNE OBLOGE tepih, laminat, linoleum, parket, krzno i sl. 4. NAMJEŠTAJ ormar, komoda, ladičar, vitrina, noćni ormarić i sl. polica (npr. ugradbena, samostojeća, zidna i sl.) stol (npr. radni, za računalo, kuhinjski, za blagovaonu, toaletni i sl.) stolac, klupa, barska stolica zidni/stolni sat većih dimenzija daska kod uzglavlja kreveta stalak (stolni, zidni za npr. tv/hi-fi) fotelja, naslonjač, krevet, tabure madrac, nadmadrac, podnica kreveta okvir za sliku većih dimenzija prozorske zaštitne rešetke i grilje sobne pregrade 5. KUHINJSKA OPREMA kuhinjski elementi (ugradbeni, samostojeći i dr.) sudoper radna površina, šank

6 6. VRTNA OPREMA ograda i vrata vrtni namještaj, vrtna klupa vrtni alat, strojevi za vrt (tačke, kosilica i sl.) sjenica za vrt (rastavljena na dijelove dimenzija pogodnih za prijevoz) drvo (izrezano na dimenzije pogodne za prijevoz) posuda (za npr. cvijeće) i postolje/nosač većih dimenzija vrtni ukrasi većih dimenzija crijevo za vodu, oprema za razvođenje vode te posude za zalijevanje bilja ljuljačka suncobran i stalak za suncobran sklopivi bazen roštilj 7. OSTALI GLOMAZNI OTPAD rolete, žaluzine, tende i sl. ljestve i samostojeće stepenice zavjese i nosači zavjesa vrata (npr. sobna, ulazna i dr.) staklo (okno) prozor, prozorski okvir invalidska kolica dekorativni predmeti većih dimenzija oprema za kućne ljubimce većih dimenzija (akvarij, žičani kavez, i sl.) sprave za vježbanje i veća oprema za sport i rekreaciju (bicikl, daska za jedrenje/jahanje na valovima, kajak, kanu, pedalina i sl.) radijator kante i posude većih dimenzija tapete daska za glačanje okvir za sušenje rublja Građevni otpad može se dovesti na kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad 5, za građane besplatno do jedne auto-prikolice mjesečno. Prihvat novih količina građevnog otpada na reciklažnom dvorištu za građevni otpad privremeno je obustavljen zbog velikih količina građevnog otpada i male potražnje za obrađenim građevnim otpadom. Granje predaje se na kompostište 5. Granje od proljetne i zimske rezidbe organizirano će se odvoziti tijekom ožujka na kompostište (pratite našu mrežnu stranicu gdje će biti objavljeni datumi odvoza). Gume besplatno predati na reciklažno dvorište 1 (auto-gume se mogu ostaviti kod vulkanizera).

7 H Hladnjaci i zamrzivači postupa se kao i sa bijelom tehnikom (vidi pod ''bijela tehnika''). Hrana odložiti u kante za komunalni otpad. I Igračke mogu biti donirane u dobrotvorne svrhe, ili ako su slomljene odložite ih u komunalni otpad. K Kamere - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Katalozi - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Karton i kartonske kutije - odložiti u plave kontejnere na zelenim otocima ili besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Knjige odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Konzerve odložiti u sive kontejnere na zelenim otocima (molimo isprati i očistiti od sadržaja). Kora od voća i povrća odložiti u smeđe posude za biorazgradivi otpad ili kompostere. Kosti odložiti u miješani komunalni otpad. Kućanski aparati - (hladnjaci, perilice, pećnice, nape, zamrzivači, bojleri, štednjaci, sušila za ruke, i dr.) postupa se kao i sa bijelom tehnikom (vidi pod ''bijela tehnika''). Kućno smeće odložiti u kantu za miješani komunalni otpad. Kuhinjski biootpad (kora i ostaci voća i povrća, talog kave i čaja, ljuske od jaja) - odložiti u smeđe posude za biorazgradivi otpad ili kompostere, kompostište 5. L Limenke (aluminijske ili čelične) - u sive kontejnere na zelenim otocima (molimo isprati i očistiti od sadržaja). Lijekovi lijekove koji su u originalnom pakiranju možete donirati ambulanti svog liječnika, a stare lijekove kojima je prošao rok valjanosti treba odnijeti u najbližu ljekarnu i odložiti u za to specijalizirane spremnike ili predati na reciklažno dvorište 1. LJ Ljuske od jaja - odložiti u smeđe posude za biorazgradivi otpad ili kompostere.

8 M Madraci postupa se kao i sa glomaznim otpadom (vidjeti pod ''glomazni otpad''). Mape - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Mjehurasta (blister) ambalaža odložiti u žute vreće ili žute kontejnere na zelenim otocima. Mast (jestiva) - besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Maziva mast (za vozila) besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Medicinski otpad proizvođač ili posjednik medicinskog otpada dužan je ovu vrstu predati ovlaštenoj osobi za gospodarenje medicinskim otpadom. Metala ambalaža (posuđe, limenke) besplatno predati na reciklažno dvorište 1 ili CE-ZA- R 3 Mikrovalne pećnice - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Mobiteli - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Motorno ulje - besplatno odložiti u spremnike na reciklažnom dvorištu 1 (za građane). N Namještaj postupa se kao i sa glomaznim otpadom (vidi pod ''glomazni otpad''). Naočale - odložiti u komunalni otpad. Novine - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. O Odjeća odložiti u specijalizirane kontejnere za odlaganje tekstila (odjeće i obuće), besplatno predati na reciklažno dvorište 1 ili donirati potrebitima. Omotnice odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima (prethodno ukloniti prozirnu plastičnu foliju na okviru za primatelja, ako je ima). P Papir za zamatanje - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Papirnate vrećice - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Pelene (jednokratne) odložiti u miješani komunalni otpad. Pijesak za životinje odložiti u miješani komunalni otpad. Pisaći i kompjuterski papir - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima.

9 Pisma - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Plastična ambalaža (boce, folija, čepovi, vrećice, tanjuri, pribor za jelo) odložiti u žute vreće ili žute kontejnere na zelenim otocima (molimo isprati i očistiti od sadržaja). Plastificirani i metalizirani papir - odložiti u komunalni otpad. Plastika (tvrdi plastični predmeti kao dječje igračke, tegle za cvijeće, vrtni namještaj) besplatno predati na reciklažnom dvorištu ili se odvozi kao glomazni otpad (vidjeti pod ''glomazni otpad''). Podlošci za jaja odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Poklopci za staklenke (metalni) - u odložiti sive kontejnere na zelenim otocima. Pokrivači i jastuci (od vate) odložiti u specijalizirane kontejnere za odlaganje tekstila (odjeće i obuće). Pokrivači i jastuci (od perja) postupa se kao i sa glomaznim otpadom (vidjeti pod ''glomazni otpad''), a može se besplatno predati i na reciklažno dvorište 1. Porculansko posuđe i predmeti - odložiti u komunalni otpad. Posuđe od keramike možete sami besplatno dovesti na kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad 5. Prihvat novih količina građevnog otpada na reciklažnom dvorištu za građevni otpad privremeno je obustavljen zbog velikih količina građevnog otpada i male potražnje za obrađenim građevnim otpadom. Prospekti - u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. R Računala - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Radijatori predaju se kao glomazni otpad (vidjeti pod ''glomazni otpad''). Mogu se besplatno predati na reciklažno dvorište 1 ili CE-ZA-R 3. RTV-uređaji - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). S Slikovnice - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Staklo (prozorsko, automobilsko, armirano) - besplatno predati na reciklažnom dvorištu 1. Staklene boce, čaše, staklenke odložiti u zelene spremnike na zelenim otocima (molimo isprati i očistiti od sadržaja, te skinuti čepove i zatvarače),reciklažno dvorište 1. Staklena vuna - ovlašteni skupljač je C.I.A.K. d.o.o. 4 Stiropor (bez primjesa i masnoća) besplatno predati na reciklažnom dvorištu 1.

10 Š Štednjaci - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad'' ili ''bijela tehnika''). T Tegle od cvijeća - odložite u kante za miješani komunalni otpad. Telefoni postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''). Telefonski imenici - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Tetrapak odložiti u kante za miješani komunalni otpad do uspostave odvojenog prikupljanja putem zasebnih vreća. Televizor - postupa se kao i sa EE-otpadom (vidi pod ''EE-otpad''. Tkanina odložiti u specijalizirane kontejnere za odlaganje tekstila (odjeće i obuće) ili besplatno predati na reciklažno dvorište 1. Toneri - besplatno predati na reciklažnom dvorištu 1 (za građane). U Ulje (otpadno jestivo) - besplatno odložiti u spremnike na reciklažnom dvorištu 1. V Videokazete - odložiti u posude za miješani komunalni otpad. Vješalice odložiti u posude za miješani komunalni otpad. Vrata besplatno predati na reciklažnom dvorištu 1 ili predati kao glomazni otpad (vidi pod ''glomazni otpad''). Vrtni otpad (ostaci voća i povrća, lišće, trava, sitno granje, ostaci kave i čaja) u smeđe posude za biorazgradivi otpad ili kompostere. Može se besplatno predati na kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad 5, do dvije auto-prikolice mjesečno. Vatrostalno staklo manje količine besplatno predati na reciklažnom dvorištu, a velike količine se trebaju odložiti kao glomazni otpad (vidi ''pod glomazni otpad''). Ž Žardinjere (plastične) besplatno predati na reciklažnom dvorištu 1. Žardinjere (betonske) mogu se besplatno dovesti na kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad 5. Prihvat novih količina građevnog otpada na reciklažnom dvorištu za

11 građevni otpad privremeno je obustavljen zbog velikih količina građevnog otpada i male potražnje za obrađenim građevnim otpadom. Žarulje (štedne) - smatra se opasnim otpadom te se predaju ovlaštenom sakupljaču pozivom na broj koji besplatno preuzima navedeni otpad na kućnoj adresi ili besplatno dovesti na reciklažno dvorište (OPREZNO RUKOVATI, PO MOGUĆNOSTI PREDAVATI U AMBALAŽI U KOJOJ JE KUPLJENO) Žute stranice - odložiti u plave vreće ili plave kontejnere na zelenim otocima. Lokacije za predaju otpada 1 Reciklažno dvorište Komunalac d.o.o. Koprivnica, A.Daničića 5, Koprivnica (Poslovna zona Dravska), tel. 048/ Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci, tel 048/ CE-ZA-R, Dravska 22, Koprivnica (bivša Sirovina), tel. 048/ CIAK, Zagreb, tel. 01/ , ciak@ciak.hr 5 Kompostište i reciklažno dvorište za građevni otpad Komunalac d.o.o., Marofska b.b., Herešin, tel.048/

Recikliranje od A do Ž Abecedni prikaz odvojenog prikupljanja komunalnog otpada: Kamo i kako odložiti (zbrinuti) pojedinu vrstu otpada? A Aerosolne li

Recikliranje od A do Ž Abecedni prikaz odvojenog prikupljanja komunalnog otpada: Kamo i kako odložiti (zbrinuti) pojedinu vrstu otpada? A Aerosolne li Recikliranje od A do Ž Abecedni prikaz odvojenog prikupljanja komunalnog otpada: Kamo i kako odložiti (zbrinuti) pojedinu vrstu otpada? A Aerosolne limenke besplatno predati na reciklažno dvorište 1 /mobilno

Више

BROŠURA O GOSPODARENJU OTPADOM NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI! Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda Zajedno do fondova EU-a Tijeko

BROŠURA O GOSPODARENJU OTPADOM NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI! Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda Zajedno do fondova EU-a Tijeko BROŠURA O GOSPODARENJU OTPADOM NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI! Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda Zajedno do fondova EU-a Tijekom aktivnosti kao što su urbanizacija i eksploatacija

Више

KOMUNALAC VRBOVEC d

KOMUNALAC VRBOVEC  d GODIŠNJE IZVJEŠĆE O PROVEDBI PLANA GOSPODARENJA OTPADOM ZA 2018. GODINU Vrbovec, ožujak 2019. Na temelju članka 20. Zakona o održivom gospodarenju otpadom ( Narodne novine br. 94/13; i 73/17) podnosimo

Више

Microsoft Word - ODLUKA KOMUNALNI OTPAD 2018.doc

Microsoft Word - ODLUKA KOMUNALNI OTPAD 2018.doc R E P U B L I K A H R V A T S K A Vukovarsko-srijemska županija OPĆINA BOŠNJACI Općinsko vijeće KLASA: 015-01/19-01/01 URBROJ: 2212/03-03-19-01 Bošnjaci, 29. siječnja 2019. Temeljem članka 20. Zakona o

Више

-Alda Šlender

-Alda  Šlender U svakom kućanstvu se skupi mnogo kućnog smeća. Moramo se pobrinuti da je tog smeća što manje. Na žalost neki odrasli i djeca često smeće bacaju u okoliš. Tako onečišćuju prirodu. Staklo - 1000 godina

Више

POWERED BY ČISTOĆA DUBROVNIK & DUBROVAČKI VJESNIK

POWERED BY ČISTOĆA DUBROVNIK & DUBROVAČKI VJESNIK POWERED BY ČISTOĆA DUBROVNIK & DUBROVAČKI VJESNIK BIOOTPAD je biološki razgradiv otpad iz vrtova i parkova, hrana i kuhinjski otpad iz kućanstava, restorana, ugostiteljskih i maloprodajnih objekata i slični

Више

edukativna bojanka Lidija i Denis Cuvaju okolis EUROPSKA UNIJA ZAJEDNO DO FONDOVA EU Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda / Sa

edukativna bojanka Lidija i Denis Cuvaju okolis EUROPSKA UNIJA ZAJEDNO DO FONDOVA EU Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda / Sa edukativna bojanka Lidija i Denis Cuvaju okolis EUROPSKA UNIJA ZAJEDNO DO FONDOVA EU Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda / Sadržaj bojanke isključiva je odgovornost Grada Križevci

Више

PRILOG II. - UVJETI ZA KATEGORIJE APARTMANA I KUĆE ZA ODMOR NAPOMENE: 1. Tamno polje ispod kategorije znači obvezni uvjet 2. Svi propisani obvezni uvj

PRILOG II. - UVJETI ZA KATEGORIJE APARTMANA I KUĆE ZA ODMOR NAPOMENE: 1. Tamno polje ispod kategorije znači obvezni uvjet 2. Svi propisani obvezni uvj PRILOG II. - UVJETI ZA KATEGORIJE APARTMANA I KUĆE ZA ODMOR NAPOMENE: Tamno polje ispod kategorije znači obvezni uvjet Svi propisani obvezni uvjeti su najmanji uvjeti koje objekt mora ispuniti Ne primjenjuje

Више

IZVJEŠĆE GRADA OROSLAVJA O PROVEDBI PLANA GOSPODARENJA OTPADOM ZA GODINU Ožujak 2019.

IZVJEŠĆE GRADA OROSLAVJA O PROVEDBI PLANA GOSPODARENJA OTPADOM ZA GODINU Ožujak 2019. IZVJEŠĆE GRADA OROSLAVJA O PROVEDBI PLANA GOSPODARENJA OTPADOM ZA 2018. GODINU Ožujak 2019. SADRŽAJ 1. UVOD... 1 2. OSNOVNI PODACI O GRADU OROSLAVJU... 1 3. NAČELA I CILJEVI IZ PROPISA KOJIMA SE UREĐUJE

Више

1 KLASA:351-01/19-01/05 URBROJ:238/11-03/ Jakovlje, 20. ožujka OPĆINSKA NAČELNICA Na temelju članka 20. stavak 1., članka 36. stavak 9., č

1 KLASA:351-01/19-01/05 URBROJ:238/11-03/ Jakovlje, 20. ožujka OPĆINSKA NAČELNICA Na temelju članka 20. stavak 1., članka 36. stavak 9., č 1 KLASA:351-01/19-01/05 URBROJ:238/11-03/1-19-1 Jakovlje, 20. ožujka 2019. OPĆINSKA NAČELNICA Na temelju članka 20. stavak 1., članka 36. stavak 9., članka 39. stavak 5. Zakona o održivom gospodarenju

Више

Vodic kroz pravilno odlaganje otpada 2009

Vodic kroz pravilno odlaganje otpada 2009 ZDRAVA ODLUKA DANAS Čist okoliš pretpostavka je za zdrav život, a zdrav život pravo je svakog ljudskog bića. U kakvom ćemo okolišu živjeti odluka je koja počinje od nas samih, od svakog pojedinca. Čovjek

Више

recikliranjeA5-HR.indd

recikliranjeA5-HR.indd Vodič za odvojeno prikupljanje otpada www.6maj.hr SADRŽAJ Ciljevi odvojenog prikupljanja otpada na području Bujštine Što je otpad, a što smeće? Što su zeleni otoci? Upoznajmo korisne vrste otpada - reciklirajmo!

Више

CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 130 Podgorica, 17. jun godine Prilikom koriš

CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 130 Podgorica, 17. jun godine Prilikom koriš 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 130 Podgorica, 17. jun 2015. godine Prilikom korišćenja ovih podataka navesti izvor Godišnji indeksi

Више

(Microsoft Word Vije\346e - Izvje\232\346e gosp. otpadom 2018.doc)

(Microsoft Word Vije\346e - Izvje\232\346e gosp. otpadom 2018.doc) Na temelju članka 20. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (»Narodne novine«, br. 94/13 i 73/17), a u svezi s točkom 12. Plana gospodarenja otpadom općine Podcrkavlje za razdoblje od 2017. - 2022. godine

Више

Microsoft Word - DODATAK 1_IZVOD mjera IZ PGO RH, objedinjeno realizirano po JLS_2018

Microsoft Word - DODATAK 1_IZVOD mjera IZ PGO RH,  objedinjeno realizirano po JLS_2018 DODATAK I. Izvod mjera/ aktivnosti predviđenih Planom gospodarenja otpadom RH - ukratko realizacija za 2018 godinu na području Koprivničko-križevačke županije Izvod iz PGO RH 2017-2022 (Narodne novine

Више

SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO OPĆINE MOLVE Godina II Molve, 10. ožujka Broj 2 S A D R Ž A J AKTI OPĆINSKOG NAČELNIKA Broj stranice 1. Izvješ

SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO OPĆINE MOLVE Godina II Molve, 10. ožujka Broj 2 S A D R Ž A J AKTI OPĆINSKOG NAČELNIKA Broj stranice 1. Izvješ SLUŽBENI GLASNIK SLUŽBENO GLASILO OPĆINE MOLVE Godina II Molve, 10. ožujka 2016. Broj 2 S A D R Ž A J AKTI OPĆINSKOG NAČELNIKA Broj stranice 1. Izvješće o izvršenju Plana gospodarenja otpadom Općine Molve

Више

Europska unija Zajedno do fondova EU

Europska unija Zajedno do fondova EU Europska unija Zajedno do fondova EU O projektu: Nositelj projekta Zelene navike za održivu Labinštinu je Grad Labin u suradnji s općinama Raša, Sv. Nedelja, Kršan i Pićan. Ukupna vrijednost projekta iznosi

Више

Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГ

Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГ Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА ЗА СМЕШТАЈ ВРСТЕ СЕОСКО ТУРИСТИЧКО

Више

Microsoft Word - Izmjene i dopune Plana nabave za doc

Microsoft Word - Izmjene i dopune Plana nabave za doc DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OBE SVETI ANTUN KARLOVAC, I. Kukuljevića 2 UPRAVNO VIJEĆE Karlovac, 19.12.2012. god. Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi (Nar.nov., br: 90/2011), te na temelju članka

Више

Mogućnosti sufinanciranja komunalne opreme i infrastrukture iz EU Fondova

Mogućnosti sufinanciranja komunalne opreme i infrastrukture iz EU Fondova MOGUĆNOSTI SUFINANCIRANJA KOMUNALNE OPREME I INFRASTRUKTURE IZ EU FONDOVA Davor Vić, dipl. ing. građ. Unikom d.o.o. U Osijeku, 28.ožujka 2019. MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA KOJE JE UNIKOM ISKORISTIO Projekti

Више

GRAD DUGA RESA UO za prostorno planiranje, komunalno gospodarstvo, zaštitu okoliša i imovinu IZVJEŠĆE o provedbi Plana gospodarenja otpadom Grada Duge

GRAD DUGA RESA UO za prostorno planiranje, komunalno gospodarstvo, zaštitu okoliša i imovinu IZVJEŠĆE o provedbi Plana gospodarenja otpadom Grada Duge GRAD DUGA RESA UO za prostorno planiranje, komunalno gospodarstvo, zaštitu okoliša i imovinu IZVJEŠĆE o provedbi Plana gospodarenja otpadom Grada Duge Rese za 2018. godinu Ožujak 2019. godina 1 Sadržaj

Више

ELABORAT GOSPODARENJA OTPADOM USLUGA d.o.o., Ul. Šime Kurelića 22, Pazin za obavljanje djelatnosti sakupljanja postupkom S (sakupljanje otpada)

ELABORAT GOSPODARENJA OTPADOM USLUGA d.o.o., Ul. Šime Kurelića 22, Pazin za obavljanje djelatnosti sakupljanja postupkom S (sakupljanje otpada) ELABORAT GOSPODARENJA OTPADOM USLUGA d.o.o., Ul. Šime Kurelića 22, 52000 Pazin za obavljanje djelatnosti sakupljanja postupkom S (sakupljanje otpada) i postupkom IS (interventno sakupljanje otpada) i oporabe

Више

Plan gospodarenja otpadom Općine Berek PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE BEREK za razdoblje godine Svibanj, 2018.

Plan gospodarenja otpadom Općine Berek PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE BEREK za razdoblje godine Svibanj, 2018. PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE BEREK za razdoblje 2017. - 2022. godine Svibanj, 2018. Sadržaj KLJUČNI POJMOVI... 1 1. UVOD... 4 2. ANALIZA TE OCJENA STANJA I POTREBA U GOSPODARENJU OTPADOM NA PODRUČJU

Више

P R I J E D L O G ODLUKE O PRIHVAĆANJU IZVJEŠĆA O RADU GKP PRE-KOM d.o.o. O GOSPODARENJU OTPADOM NA PODRUČJU GRADA PRELOGA U GODINI PREDLAGATELJ

P R I J E D L O G ODLUKE O PRIHVAĆANJU IZVJEŠĆA O RADU GKP PRE-KOM d.o.o. O GOSPODARENJU OTPADOM NA PODRUČJU GRADA PRELOGA U GODINI PREDLAGATELJ P R I J E D L O G ODLUKE O PRIHVAĆANJU IZVJEŠĆA O RADU GKP PRE-KOM d.o.o. O GOSPODARENJU OTPADOM NA PODRUČJU GRADA PRELOGA U 2018. GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI

Више

Uredba o gospodarenju komunalnim otpadom

Uredba o gospodarenju komunalnim otpadom NN 50/2017 (26.5.2017.), Uredba o gospodarenju komunalnim otpadom VLADA REPUBLIKE HRVATSKE Na temelju članka 29. stavka 10. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (»Narodne novine«, broj 94/13), Vlada

Више

Redni broj

Redni broj Na temelju članka 28. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine» broj 120/16) i članka 42. Statuta Općine Podravske Sesvete («Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije» broj 5/13), općinski načelnik

Више

Katalog propisa 2019

Katalog propisa 2019 462. Na osnovu člana 44 stav 10 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", br. 64/11 i 39/16), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je PRAVILNIK O METODOLOGIJI ZA UTVRĐIVANJE SASTAVA

Више

Vrijedi od Vrijeme je za piknik 1. Aparat za sladoled Slush & Crushed Ice za sladolede, napitke i smoothije, s ručicom od nehrđajućeg čeli

Vrijedi od Vrijeme je za piknik 1. Aparat za sladoled Slush & Crushed Ice za sladolede, napitke i smoothije, s ručicom od nehrđajućeg čeli Vrijedi od 00201 Vrijeme je za piknik Aparat za sladoled Slush & Crushed Ice za sladolede, napitke i smoothije, s ručicom od nehrđajućeg čelika, 2 stupnja, plastika, 220 240 V ~ 50 Hz, 30 W, 150 kn Plastično

Више

Redni broj

Redni broj Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine» broj 90/11,83/13, 143/13 i 13/14) i članka 42. Statuta Općine Podravske Sesvete («Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije» broj 5/13),

Више

Redni broj

Redni broj Na temelju članka 20. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine» broj 90/11,83/13, 143/13 i 13/14) i članka 42. Statuta Općine Podravske Sesvete («Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije» broj 5/13),

Више

PGO

PGO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE ZMIJAVCI ZA RAZDOBLJE OD 2018. - 2023. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. svibanj, 2018. Naručitelj: Općina Zmijavci Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Zmijavci

Више

PGO

PGO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE CISTA PROVO ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. svibanj, 2018. Naručitelj: Općina Cista Provo Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Cista

Више

_pokretnine

_pokretnine R.br. Inv.broj Naziv dugotrajne imovine Količ ina Jed. Mjer a Jedinična cijena kn Procjena vrijednosti kn Početna cijena 1. 2211 MONITOR LCD 15" SAMSUNG SM 510N SILVER 1 kom 100,00 100,00 44,37 2. 6781

Више

Komunalno "B A S I L I J A"d

Komunalno B A S I L I J Ad Komunalno "B A S I L I J A"d.o.o., 21430 Grohote, Podkuća 8, MB 1715011 OIB 23193263251 žiro račun 2360000 1101651169; tel.021/718-888; fax.021/718-889 e-mail: komunalno.basilija1@st.t-com.hr Grohote,

Више

OPUO

OPUO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE KIJEVO ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE Zeleni servis d.o.o. siječanj, 2018. Naručitelj: Općina Kijevo Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Kijevo za razdoblje

Више

РЕГИСТАР ИЗДАТИХ ДОЗВОЛА ЗА САКУПЉАЊЕ, ТРАНСПОРТ, СКЛАДИШТЕЊЕ, ТРЕТМАН И ОДЛАГАЊЕ ОТПАДА 1. Регистарски број: Број досијеа: /2010-IV/01 3

РЕГИСТАР ИЗДАТИХ ДОЗВОЛА ЗА САКУПЉАЊЕ, ТРАНСПОРТ, СКЛАДИШТЕЊЕ, ТРЕТМАН И ОДЛАГАЊЕ ОТПАДА 1. Регистарски број: Број досијеа: /2010-IV/01 3 РЕГИСТАР ИЗДАТИХ ДОЗВОЛА ЗА САКУПЉАЊЕ, ТРАНСПОРТ, СКЛАДИШТЕЊЕ, ТРЕТМАН И ОДЛАГАЊЕ ОТПАДА 1. Регистарски број: 001 2. Број досијеа: 501-29/2010-IV/01 3. Врста дозволе за управљање отпадом Сакупљање 4. Назив

Више

OPUO

OPUO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE POSTIRA ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. prosinac 2017. Naručitelj: Općina Postira Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Postira za

Више

MergedFile

MergedFile REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA GRAD BJELOVAR GRADSKO VIJEĆE Gradsko vijeće Grada Bjelovara na 16. sjednici održanoj dana 18. lipnja 2019. godine razmatralo je Izvješće o gospodarenju

Више

Microsoft Word - Naslov.doc

Microsoft Word - Naslov.doc Anketa o potrošnji domaćinstava u 2006. godini Metodološka objašnjenja Anketa o potrošnji domaćinstava usaglašena je sa međunarodnim standardima i preporukama EUROSTAT-a i UN-a čime se obezbjeđuje međunarodna

Више

SmartScan 1

SmartScan 1 SmartScan 1 Dragi naši Panelovci! GfK SmartScan Na početku Vas želimo sve pozdraviti. Nadamo se prije svega dobrom druženju i suradnji. Za Vas smo pripremili program nagrađivanja. Prijavljujte svoje kupovine

Више

više od 2000 modela televizora amega ušteda 81 cm * * DVB-T * MPEG4 najbolja cijena novo najbolja cijena novo najbolja cijena novo najbolja cijena nov

više od 2000 modela televizora amega ušteda 81 cm * * DVB-T * MPEG4 najbolja cijena novo najbolja cijena novo najbolja cijena novo najbolja cijena nov više od 2000 modela televizora amega ušteda 81 cm * * DVB-T * cijena novo cijena novo cijena novo cijena novo cijena Super cijena! NETBOOK ACER E350 EMACHINES 2799, 99 *do isteka zaliha DVB-T PRIJAMNIK

Више

Plan gospodarenja otpadom Općina Tovarnik

Plan gospodarenja otpadom Općina Tovarnik Plan gospodarenja otpadom 2018.- 2024. - Općina Tovarnik EKO MENADŽMENT d.o.o. 2018-05-14 Naručitelj: OPĆINA TOVARNIK Projekt izradio: Eko Menadžment d.o.o., za zaštitu okoliša, Vinkovci Naziv projekta:

Више

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE ANTUNOVAC

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE ANTUNOVAC NACRT PLANA PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE KONČANICA 2017.-2022. Naručitelj programa: Općina Končanica Izvršitelj: Općina Končanica Jedinstveni upravni odjel Naziv programa: Plan gospodarenja otpadom

Више

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE OREHOVICA

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE OREHOVICA PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE OREHOVICA 2017.-2022. Naručitelj programa: Općina Orehovica Čakovečka 9, 40322 Orehovica Izvršitelj: Jaić Consultingd.o.o Prespa 42 43000 Bjelovar Naziv programa: Plan

Више

OPUO

OPUO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE PRIMORSKI DOLAC ZA RAZDOBLJE OD 2017.- 2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. studeni, 2017. Naručitelj: Općina Primorski Dolac Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine

Више

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM NACRT PLANA GOSPODARENJA OTPADOM U OPĆINI IVANKOVO ZA RAZDOBLJE OD 2018. DO 2024. GODINE Ivankovo, veljača 2018. godine Naručitelj: Općina Ivankovo Projekt izradio: Eko Menadžment d.o.o., za zaštitu okoliša,

Више

PGO

PGO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE PODGORA ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. veljača, 2018. Naručitelj: Općina Podgora Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Podgora za

Више

PGO

PGO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE SLIVNO ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE Zeleni servis d.o.o. ožujak, 2018. Naručitelj: Općina Slivno Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Slivno za razdoblje od

Више

ПРИЛОГ 8

ПРИЛОГ 8 Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о стандардима за категоризацију

Више

Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je

Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom (Službeni list CG, broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je 204. Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je P R A V I L N I K O NAČINU PAKOVANJA I ODSTRANJIVANJA OTPADA

Више

PowerPoint prezentacija

PowerPoint prezentacija Gospodarenje građevnim otpadom Zagreb, 29. svibnja 2019. PRAVNI OKVIR Zakon o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17, 14/19) Pravilnik o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (NN 69/16)

Више

PGO

PGO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE BISKUPIJA ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. travanj, 2018. Naručitelj: Općina Biskupija Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Biskupija

Више

NACRT Na osnovu člana 13 stav 5 Zakona o upravljanju otpadom ( Službeni list CG, br. 64/11 i 39/16), Skupština Opštine Danilovgrad na sjednici održano

NACRT Na osnovu člana 13 stav 5 Zakona o upravljanju otpadom ( Službeni list CG, br. 64/11 i 39/16), Skupština Opštine Danilovgrad na sjednici održano NACRT Na osnovu člana 13 stav 5 Zakona o upravljanju otpadom ( Službeni list CG, br. 64/11 i 39/16), Skupština Opštine Danilovgrad na sjednici održanoj dana 2017. godine, uz prethodnu saglasnost Ministarstva

Више

Mar-13 Apr-13 Maj-13 Jun-13 Jul-13 Avg-13 Sep-13 Okt-13 Nov-13 Dec-13 Jan-14 Feb-14 Mar-14 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 91 P

Mar-13 Apr-13 Maj-13 Jun-13 Jul-13 Avg-13 Sep-13 Okt-13 Nov-13 Dec-13 Jan-14 Feb-14 Mar-14 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 91 P Mar-13 Apr-13 Maj-13 Jun-13 Jul-13 Avg-13 Sep-13 Okt-13 Nov-13 Dec-13 Jan-14 Feb-14 Mar-14 CRNA GORA ZAVOD ZA STATISTIKU S A O P Š T E NJ E Broj: 91 Podgorica, 15. april 2014. godine Prilikom korišćenja

Више

Plan gospodarenja otpadom Općine Tribunj za razdoblje Naziv projekta: Izrada Plana gospodarenja otpadom Općine Tribunj za razdoblje

Plan gospodarenja otpadom Općine Tribunj za razdoblje Naziv projekta: Izrada Plana gospodarenja otpadom Općine Tribunj za razdoblje Naziv projekta: Izrada Plana gospodarenja otpadom Općine Tribunj za razdoblje 2018. 2023. Dokument: Nacrt Plana gospodarenja otpadom Općine Tribunj za razdoblje 2018. 2023. Verzija: 1 Izrada: Veljača 2018.

Више

Рeпублика Србија Вршац, Стевана Немање бр. 26, Telefon: 013/ , Faks: 013/ taster 9 e mail: Број:

Рeпублика Србија Вршац, Стевана Немање бр. 26, Telefon: 013/ , Faks: 013/ taster 9   e mail: Број: Рeпублика Србија 26300 Вршац, Стевана Немање бр. 26, Telefon: 013/440-800, Faks: 013/440-800 taster 9 www.oktobar.co.rs e mail: info@oktobar.rs Број: 01-05-3/2018-1 08.02.2018. Године ВРШАЦ На основу члана

Више

Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о

Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о стандардима за категоризацију угоститељских објеката

Више

PRVE IZMJENE I DOPUNE PLANA NABAVE ROBA, RADOVA I USLUGA ZA GODINU Oznaka izmjene i promjene R.b. Predmet nabave Evidenc.broj nabave Planirana v

PRVE IZMJENE I DOPUNE PLANA NABAVE ROBA, RADOVA I USLUGA ZA GODINU Oznaka izmjene i promjene R.b. Predmet nabave Evidenc.broj nabave Planirana v PRVE IZMJENE I DOPUNE PLANA NABAVE ROBA, RADOVA I USLUGA ZA 2017. GODINU Oznaka izmjene i promjene R.b. Predmet nabave Evidenc.broj nabave Planirana vrijednost nabave Vrsta postupka 1 Uredski materijal

Више

Navike kreću od nas samih! GOSPODARENJE GRAĐEVINSKIM OTPADOM

Navike kreću od nas samih! GOSPODARENJE GRAĐEVINSKIM OTPADOM Navike kreću od nas samih! GOSPODARENJE GRAĐEVINSKIM OTPADOM 2 1. UVOD U današnje vrijeme stvaraju se velike količine raznih vrsta otpada. Jedan od najvećih potrošača različitih vrsta materijala, a samim

Више

PGO

PGO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE BISKUPIJA ZA RAZDOBLJE OD 2018.-2022. GODINE Zeleni servis d.o.o. travanj, 2018. Naručitelj: Općina Biskupija Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Biskupija za razdoblje

Више

broj 4_glasnik.qxd.qxd

broj 4_glasnik.qxd.qxd GLASNIK GRADA KOPRIVNICE Sadržaj AKTI GRADONAÈELNIKA 445. Izvješće o provedbi Plana gospodarenja otpadom Grada Koprivnice za 2018. godinu... 2 446. Plan o dopuni Plana prijma u službu za 2019. godinu...

Више

Plan nabave za godinu Osnovne škole Nad lipom.xls

Plan nabave za godinu Osnovne škole Nad lipom.xls REPUBLIKA HRVATSKA GRAD ZAGREB OSNOVNA ŠKOLA NAD LIPOM Zagreb, Nad lipom 13/1 tel. 01 3771-551 fax. 01 3907-273 e-mail: os-zagreb-116@skole.htnet.hr PLAN NABAVE ZA 2012. GODINU redni br. Predmet nabave

Више

OPUO

OPUO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE MARINA ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. studeni, 2017. Naručitelj: Općina Marina Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Marina za razdoblje

Више

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM GRADA IVANCA ZA RAZDOBLJE GODINE

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM GRADA IVANCA ZA RAZDOBLJE GODINE PLAN GOSPODARENJA OTPADOM GRADA IVANCA ZA RAZDOBLJE 2017.-2022. GODINE Naručitelj: Grad Ivanec adresa: Trg hrvatskih Ivanovaca 9B, 42240 Ivanec OIB: 84121580205 telefon: 042 404 870 fax: 042 781 103 e-mail:

Више

РЕГИСТАР ИЗДАТИХ ДОЗВОЛА ЗА САКУПЉАЊЕ, ТРАНСПОРТ, СКЛАДИШТЕЊЕ, ТРЕТМАН И ОДЛАГАЊЕ ОТПАДА 1. Регистарски број: Број досијеа: III /2018

РЕГИСТАР ИЗДАТИХ ДОЗВОЛА ЗА САКУПЉАЊЕ, ТРАНСПОРТ, СКЛАДИШТЕЊЕ, ТРЕТМАН И ОДЛАГАЊЕ ОТПАДА 1. Регистарски број: Број досијеа: III /2018 РЕГИСТАР ИЗДАТИХ ДОЗВОЛА ЗА САКУПЉАЊЕ, ТРАНСПОРТ, СКЛАДИШТЕЊЕ, ТРЕТМАН И ОДЛАГАЊЕ ОТПАДА 1. Регистарски број: 021 2. Број досијеа: III-07-501-81/2018 3. Врста дозволе за управљање отпадом Дозвола за складиштење

Више

JKP Pannonica doo Tuzla

JKP Pannonica doo Tuzla JKP Pannonica doo Tuzla Šetalište Slana banja bb 75000 Tuzla D:4209598600008 PDV:209598600008 PLAN NABAVK ZA 2019 GODNU R.br. Predmet nabavke Šifra JRJN Konto Procjenjena vrijednost Vrsta postupka Okvirni

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA ĐURMANEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA:363-01/17-01/17 URBROJ:2140/ Đurmanec,

R E P U B L I K A H R V A T S K A KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA ĐURMANEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA:363-01/17-01/17 URBROJ:2140/ Đurmanec, R E P U B L I K A H R V A T S K A KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA ĐURMANEC OPĆINSKI NAČELNIK KLASA:363-01/17-01/17 URBROJ:2140/02-02-17-1 Đurmanec, 3. ožujka 2017. - OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE ĐURMANEC

Више

Slide 1

Slide 1 MEĐUNARODNO SAVJETOVANJE I RADIONICA IZAZOVI STRATEGIJE ZAŠTITE OKOLIŠA I ODRŽIVOG RAZVOJA 29. 9. 2005. Izborom tehnologije zbrinjavanja otpada do zaštite okoliša i novih vrijednosti Dr. sc. Slaven Dobrović

Више

Kućice uz more HRVATSKI 1

Kućice uz more HRVATSKI 1 Kućice uz more HRVATSKI 1 4 Luxury Villa You&Me 6 Villa Exclusive Plus You&Me 8 Villa Exclusive Plus 10 Villa Exclusive 12 Villa Prestige 14 Mobile home Deluxe Plus 16 Mobile home Deluxe 18 Mobile home

Више

untitled

untitled 26/2019 RADNO VRIJEME ROBNIH CENTARA: PONEDJELJAK - SUBOTA: 7-21h NEDJELJA: 7-14h AKCIJE 27.6.2019.-10.7.2019. Sakupljajte bodove u Klubu vjernosti i ostvarujte brojne pogodnosti. Posuda za led Ø14cm Ø22cm

Више

OPUO

OPUO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE POLIČNIK ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE Zeleni servis d.o.o. prosinac, 2017. Naručitelj: Općina Poličnik Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Poličnik za razdoblje

Више

II. Izmjene i dopune plana nabave za godinu

II. Izmjene i dopune plana nabave  za godinu REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA ŠODOLOVCI Ive Andrića 3, Šodolovci Na temelju članka 20. stavka 1. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" broj 90/11, 83/13, 143/13 i 13/14) i članka

Више

OPUO

OPUO PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE ZAGVOZD ZA RAZDOBLJE OD 2017.-2022. GODINE (Nacrt) Zeleni servis d.o.o. prosinac 2017. Naručitelj: Općina Zagvozd Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine Zagvozd za

Више

PLA-GOT-2-plan gospodarenja otpadom opcine Sveta Marija

PLA-GOT-2-plan gospodarenja otpadom opcine Sveta Marija PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE SVETA MARIJA RAZDOBLJE 2016.-2021. GODINE Naručitelj: Općina Sveta Marija Trg Bana Jelačića 1 40326 Sveta Marija Izradio: GKP PRE-KOM d.o.o. K. Zvonimira 9 40323 Prelog

Више

untitled

untitled 30/2019 RADNO VRIJEME ROBNIH CENTARA: PONEDJELJAK - SUBOTA: 7-21h NEDJELJA: 7-14h AKCIJE 25.7.2019.-7.8.2019. Sakupljajte bodove u Klubu vjernosti i ostvarujte brojne pogodnosti. TV LED Philips 32PFS5803/12

Више

TOČKA 2. #potpis# Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunal

TOČKA 2. #potpis# Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunal TOČKA 2. #potpis# Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada te usluga povezanih s javnom uslugom na

Више

АД КОМУНАЛАЦ БИЈЕЉИНА, Ул. Милоша Црњанског 7 Тел. : 055/ ; Факс : 055/ е-mail: Матични број : ЈИБ :

АД КОМУНАЛАЦ БИЈЕЉИНА, Ул. Милоша Црњанског 7 Тел. : 055/ ; Факс : 055/ е-mail: Матични број : ЈИБ : На основу члана члана 7. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Републике Српске број:75/04) и члана 8. Правилника о јавним набавкама роба, услуга и радова у АД Комуналац Бијељина број: 3187/2015

Више

Plan javnih nabavki za godinu

Plan javnih nabavki za godinu U skladu sa članom 38 stav 1 Zakona o javnim nabavkama, Javno komunalno preduzeće "KOTOR" je objavilo 31.01.2014 god. - Plan javnih nabavki za 2014-tu godinu na site Uprave za javne nabavke iz Podgorice

Више

VRIJEME JE ZA KRATKE RUKAVE po odličnim cijenama više za manje...svakodnevno HIT 9 90 KN MAJICA za bebe, s otiskom, za djevojčice, s naborima na rukav

VRIJEME JE ZA KRATKE RUKAVE po odličnim cijenama više za manje...svakodnevno HIT 9 90 KN MAJICA za bebe, s otiskom, za djevojčice, s naborima na rukav VRIJEME JE ZA KRATKE RUKAVE po odličnim cijenama više za manje...svakodnevno HIT 9 90 za bebe, s otiskom, za djevojčice, s naborima na rukavima, boje: za dječake, boje: 74-98 cm ili s otiskom, za djevojčice,

Више

Pan gospodarenja otpadom Općine Feričanci za period – 2021.

Pan gospodarenja otpadom Općine Feričanci za period – 2021. Plan gospodarenja otpadom Općine Feričanci za razdoblje 2018. 2023. Naziv projekta: Izrada Plana gospodarenja otpadom Općine Feričanci za razdoblje 2018. 2023. Dokument: Plan gospodarenja otpadom Općine

Више

CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 1 Član 38 Zakona o javnim nabavkama Naručilac JU Škola za srednje i više stručno obra

CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 1 Član 38 Zakona o javnim nabavkama Naručilac JU Škola za srednje i više stručno obra CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za Obrazac 1 Član 38 Zakona o javnim nabavkama Naručilac JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje,,sergije Stanić", Broj 01 Mjesto i datum Podgorica 24/01/2019

Више

KLINIKA ZA PSIHIJATRIJU VRAPČE Bolnička c.32, Zagreb OIB: REGISTAR SKLOPLJENIH UGOVORA U 2017.GOD. PROCIJENJENE VRIJEDNOSTI OD ,00 kn

KLINIKA ZA PSIHIJATRIJU VRAPČE Bolnička c.32, Zagreb OIB: REGISTAR SKLOPLJENIH UGOVORA U 2017.GOD. PROCIJENJENE VRIJEDNOSTI OD ,00 kn KLINIKA ZA PSIHIJATRIJU VRAPČE Bolnička c.32, Zagreb OIB:86937855002 REGISTAR SKLOPLJENIH UGOVORA U 2017.GOD. PROCIJENJENE VRIJEDNOSTI OD 20.000,00 kn DO 200.000,00 kn ZA NABAVU ROBA I USLUGA ODNOSNO DO

Више

Попуњава угоститељ Попуњава комисија НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СОБЕ У КАТЕГОРИЈЕ ***Приликом попуњав

Попуњава угоститељ Попуњава комисија НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СОБЕ У КАТЕГОРИЈЕ ***Приликом попуњав Попуњава угоститељ Попуњава комисија НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СОБЕ У КАТЕГОРИЈЕ ***Приликом попуњавања ове изјаве користите симбол (+) за означавање одговора

Више

DODATAK PRAVILNIKU UREĐENJA STARE GRADSKE JEZGRE - PITANJE URBANE OPREME Krk, listopad 2017.

DODATAK PRAVILNIKU UREĐENJA STARE GRADSKE JEZGRE - PITANJE URBANE OPREME Krk, listopad 2017. DODATAK PRAVILNIKU UREĐENJA STARE GRADSKE JEZGRE - PITANJE URBANE OPREME Krk, listopad 2017. Pravilnikom uređenja stare gradske jezgre - pitanje urbane opreme definirani su parametri uređenja fasada privatnih

Више

Odluka o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu

Odluka o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu KLASA: 440-12/18-07-04-01/0101 URBROJ: 343-2110/01-19-002 Osijek, 1. ožujka 2019. Na temelju članka 44. stavka 1. točke a) Pravilnika o provedbi mjere 7»Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima«iz

Више

Plan nabave verzija

Plan nabave verzija REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA STUPNIK OPĆINSKI NAČELNIK Na temelju čl. 20. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 90/11, 83/13, 143/13 i 13/14) te čl. 28. Statuta Općine Stupnik (Glasnik Zagrebačke

Више

PRIJEDLOG PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE DONJI KRALJEVEC RAZDOBLJE GODINE Naručitelj: Općina Donji Kraljevec Kolodvorska 52d Donji

PRIJEDLOG PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE DONJI KRALJEVEC RAZDOBLJE GODINE Naručitelj: Općina Donji Kraljevec Kolodvorska 52d Donji PRIJEDLOG PLAN GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE DONJI KRALJEVEC RAZDOBLJE 2016.-2021. GODINE Naručitelj: Općina Donji Kraljevec Kolodvorska 52d 40320 Donji Kraljevec Izradio: GKP PRE-KOM d.o.o. K. Zvonimira

Више

IVAKOP d.o.o. za komunalne djelatnosti, Savska 50, Ivanić-Grad Datum ažuriranja: REGISTAR UGOVORA O JAVNOJ NABAVI (čl. 28. ZJN NN br

IVAKOP d.o.o. za komunalne djelatnosti, Savska 50, Ivanić-Grad Datum ažuriranja: REGISTAR UGOVORA O JAVNOJ NABAVI (čl. 28. ZJN NN br IVAKOP za komunalne djelatnosti, Savska 50, IvanićGrad Datum ažuriranja: 10.04.2019. REGISTAR UGOVORA O JAVNOJ NABAVI (čl. 28. ZJN 2016. NN br. 120/2016.) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Више

CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 1 Član 38 Zakona o javnim nabavkama Naručilac CRNOGORSKO NARODNO POZORIŠTE, Broj 360

CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 1 Član 38 Zakona o javnim nabavkama Naručilac CRNOGORSKO NARODNO POZORIŠTE, Broj 360 CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za Obrazac 1 Član 38 Zakona o javnim nabavkama Naručilac CRNOGORSKO NARODNO POZORIŠTE, Broj 360 Mjesto i datum Podgorica 31/01/2019 U skladu sa članom 38 Zakona

Више

Plan_Gospodarenja_otpadom_Grada_Ivanic_Grada

Plan_Gospodarenja_otpadom_Grada_Ivanic_Grada PLAN GOSPODARENJA OTPADOM GRADA IVANIĆ-GRADA Srpanj 2014. NARUČITELJ: REGIONALNA ENERGETSKA AGENCIJA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE NASLOV: PLAN GOSPODARENJA OTPADOM GRADA IVANIĆ-GRADA VODITELJ PROJEKTA: HRVOJE

Више

Naziv naručitelja: RIJEKA plus d.o.o. Godina: 2019 Rbr Evidencijski broj Predmet nabave Brojčana oznaka nabave premeta nabave iz CPV-a Procijenjena vr

Naziv naručitelja: RIJEKA plus d.o.o. Godina: 2019 Rbr Evidencijski broj Predmet nabave Brojčana oznaka nabave premeta nabave iz CPV-a Procijenjena vr Naziv naručitelja: RIJEKA plus d.o.o. Godina: 2019 premeta vrijednost ) 1 PN -993 Akumulatorske baterije 31400000-0 20.000,00 Postupak jednostavne NE Narudžbenica 1. kvartal 12 mjeseci 30.01.2019 2 PN

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA Na temelju članka 28. stavak 1. Zakona o komunalnom gospodarstvu ( Narodne novine broj 36/95, 109/95 Uredba, 70/97, 128/99, 57/00, 129/00, 59/01, 26/03 pročišćeni tekst, 82/04, 110/04 Uredba, 178/04, 38/09,

Више

8. POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM KATALOG UREDSKOG I ŠKOLSKOG PRIBORA

8. POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM KATALOG UREDSKOG I ŠKOLSKOG PRIBORA . POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM KATALOG UREDSKOG I ŠKOLSKOG PRIBORA 2011 2012 KOŽNA. POSLOVNA GALANTERIJA I DAROVNI PROGRAM GALANTERIJA / str 416-423 > Novčanici kožni > Etuii kožni > Mape kožne,

Више

(Microsoft Word - Gradsko vijeæe -PGO)

(Microsoft Word - Gradsko vijeæe -PGO) REPUBLIKA HRVATSKA SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA GRAD TROGIR GRADSKO VIJEĆE -ovdje- PREDMET: Prijedlog Odluke o donošenju Plana gospodarenja otpadom Grada Trogira za razdoblje od 2017.-2022. godine PRAVNI

Више

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM

PLAN GOSPODARENJA OTPADOM NACRT PLANA GOSPODARENJA OTPADOM OPĆINE BABINA GREDA ZA RAZDOBLJE 2017. DO 2023. GODINE Babina Greda, kolovoz 2017. godine Naručitelj: Općina Babina Greda Projekt izradio: EKO Menadžment d.o.o., za zaštitu

Више

Red ni broj osno vni raču Predmet nabave izvor sredstava procijenjen a vrijednost (bez PDV-a) dinamika nabave vrijeme nabave način nabave

Red ni broj osno vni raču Predmet nabave izvor sredstava procijenjen a vrijednost (bez PDV-a) dinamika nabave vrijeme nabave način nabave Red ni broj osno vni raču Predmet nabave izvor sredstava procijenjen a vrijednost (bez PDV-a) dinamika nabave vrijeme nabave način nabave 1 2 3 4 5 6 7 8 1. 32 Uredski materijal i ostali materijalni rashodi

Више