TROŠKOVNIK završnih radova POLAGANJE PVC, TEKSTILNI OBLOGA, PARKETA, PLUTENI OBLOGA, LINOLEUMA I GUME Uvod: Tehničke karakteristike materijala: Materi

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "TROŠKOVNIK završnih radova POLAGANJE PVC, TEKSTILNI OBLOGA, PARKETA, PLUTENI OBLOGA, LINOLEUMA I GUME Uvod: Tehničke karakteristike materijala: Materi"

Транскрипт

1 TROŠKOVNIK završnih radova POLAGANJE PVC, TEKSTILNI OBLOGA, PARKETA, PLUTENI OBLOGA, LINOLEUMA I GUME Uvod: Tehničke karakteristike materijala: Materijali navedeni u stavkama troškovnika odgovaraju karekteristikama i primjeni vazanoj na svaku pojedinu stavku ugradnje istih, sukladno europskim normama. Svi materijali posjeduju certifikat tj. izjavu o sukladnosti od ovlaštenih ustanova za potvrđivanje u Hrvatskoj. Polaganje: Ako nije drugačije naznačeno, tada je polaganje kalkulirano na bazi pripremljene podloge s ljepilom i svim pomočnim materijalima. Upute za obradu: Treba se pridržavati proizvođačevih uputa za obradu. Koriste se samo proizvodi jednog proizvođača koji su međusobno usklađeni. Ekvivalentnost: Ako u odredbama ugovora ili u pojedinim pozicijama nije drugačije naznačeno, tada kao kriteriji ekvivalentnosti proizvoda koji su navedeni kao primjer vrijede sve tehničke specifikacije koje su opisane u popisu usluga, kao i posebne karakteristike koje su navedene u tehničkim listovima proizvođača onog proizvoda koji je naveden kao primjer. Ako je u prostoru za ponuđača navedena neka istovrijedna izvedba, tada su ponuđene sve tehničke specifikacije koje odgovaraju izvedbi koja je navedena kao primjer, i to eventualno u obliku priloga.

2 I PRIPREMA PODLOGE Prethodne napomene: Pod pripremljenom podlogom smatra se pobrušena, otprašena i tretirana podloga s odgovarajućim primerima. O upojnosti i čvrstoči pojedine podloge, te nadogradnji koja ide na istu, ovisi vrsta primera. Upute za obradu: Treba se pridržavati proizvođačevih uputa za obradu. Ekvivalentnost: Ako u odredbama ugovora ili u pojedinim pozicijama nije drugačije naznačeno, tada kao kriteriji ekvivalentnosti proizvoda koji su navedeni kao primjer vrijede sve tehničke specifikacije koje su opisane u popisu usluga, kao i posebne karakteristike koje su navedene u tehničkim materijalima proizvođača onog proizvoda koji je naveden kao primjer. Ako je u prostoru za ponuđača navedena neka istovrijedna izvedba, tada su ponuđene sve tehničke specifikacije koje odgovaraju izvedbi koja je navedena kao primjer, i to eventualno u obliku priloga.

3 a) Predpremazi i impregnacije Odabir odgovarajuće impregnacije (predpremaza) ovisi o podlozi. UPOJNE PODLOGE (cementni estrih, anhidritni estich, beton, gipsani materijali) 1. Dobava i ugradnja jednokomponentnog predpremaza od umjetnih smola, bez otapala npr. Murexin predpremaz D1, ili drugo istovrijedno sredstvo. Potrošnja 0,10 lit/m 2 NEUPOJNE PODLOGE (drvene podloge, stari parket, iverica, kamen, keramika, teraco, čelik Epoxy premaz) 2. Dobava i ugradnja jednokomponentnog predpremaza na bazi specijalne disperzije, brzosušeće, bez otapala, sa punilom od kvarcnog pijeska (efekt ohrapavljene podloge), npr. Murexin supergrund D4 ili drugo istovrijedno sredstvo. Potrošnja 0,10-0,15 lit/m 2 3. Dobava materijala i ugradnja dvokomponentnog modificiranog predpremaza (primera) iz Epoxy smole, bez otapala, npr. Murexin Epoxy temeljna smola EP 70 BM ili drugi istovijetni proizvod. Gornja površina se posipava kvarcnim pijeskom granulacije 0,3-0,9 mm radi postizanja hrapavosti iste. Potrošnja: 0,3 kg/m 2

4 b) Izravnavanje/niveliranje podloga Izravnavanje / niveliranje podloge (unutarnji prostori) prije parketa i mekih podova (PVC, tekstil, Linoleum, i dr.), s masama za niveliranje, koje se brzo stvrdnjavaju, posjeduju velike tlačne i vlačne čvrstoče, velike otpornosti na habanje valjanjem. Sve mase za niveliranje pogodne su za oblaganje već nakon cca 24 sata odnosno 6 sati (Nivelir masa Super plus SL 72) ovisno o debljini nanosa. Obračunavaju se stvarno izravnane površine, a to se prije početka radova dogovara s Naručiteljem. Masa za niveliranje ispod parketa mora iznositi min 3 mm. Brzosušeća masa za niveliranje podloge do 10 mm u jednom sloju 4. Dobava materijala i ugradnja brzosušeće nivelirajuće mase koja omogućuje oblaganje nakon 24 sata, na prethodno pripremljenu (pobrušenu) i tretiranu podlogu odgovarajućim primerom, npr. Murexin nivelir masa Objekt Plus OS 50 ili drugi istovrijedni proizvod. Pogodna za podno grijanje i uredske prostore. Potrošnja: ca. 1,5 kg/m 2 i mm debljine sloja Masu je potrebno nakon izlijevanja temeljito odzračiti sa igličastim (JEŽ) valjkom. Super brzosušeća masa za niveliranje poda do 10 mm u jednom sloju 5. Dobava materijala i ugradnja brzostvrdnjavajuće i brzosušeče nivelirajuće mase koja omogućuje oblaganje nakon 3-6 sati, na prethodno pripremljenu (pobrušenu) i tretiranu podlogu odgovarajućim primerom, npr. Murexin nivelir masa Super Plus SL 72 ili drugi istovrijedni proizvod. Pogodna za podno grijanje i uredske prostore. Potrošnja: ca. 1,5 kg/m 2 i mm debljine sloja Masu je potrebno nakon izlijevanja temeljito odzračiti igličastim valjkom. Brzosušeća masa za niveliranje podloge do 30 mm u jednom sloju 6. Dobava materijala i ugradnja nivelirajuće mase potrebne debljine, koja omogućuje oblaganje već nakon 24 sata na prethodno pripremljenu (pobrušenu) i tretiranu podlogu odgovarajućim primerom, npr. Murexin nivelir masa Extrem NE 30 ili drugi istovrijedni proizvod. Pogodna za podno grijanje i uredske prostore. Potrošnja: ca. 1,7 kg/m 2 i mm debljine sloja

5 Poravnanje i ispunjavanje većih neravnina i rupa na zidu i podu, na svim podlogama, reparaturnom masom, jednoslojno do debljine 50 mm 7. Dobava materijala i ugradnja brzostvrdnjavajuće i brzosušeće reparaturne mase, potrebne debljine, na prethodno pripremljenu (pobrušenu) i tretiranu podlogu odgovarajućim primerom, nprmurexin reparaturna masa SF 80 ili drugi istovrijedni proizvod. Pogodna za podno grijanje i uredske prostore. Potrošnja: ca. 1,5 kg/m 2 i mm debljine sloja Niveliranje-sanacija starih drvenih podova, jednoslojne debljine do 10 mm 8. Dobava materijala i ugradnja nivelirajuće mase potrebne debljine, obogačene armirajućim vlaknima, na prethodno pripremljenu (pobrušenu) i tretiranu podlogu odgovarajućim primerom, npr. Murexin nivelir masa za drvo NH 75 ili drugi istovrijedni proizvod. Pogodna za podno grijanje i uredske prostore. Potrošnja: ca. 1,25 kg/m 2 i mm debljine sloja

6 II POLAGANJE PARKETA (ljepljenje) Uvod: Tehničke karakteristike materijala: Materijali navedeni u stavkama troškovnika odgovaraju karekteristikama i primjeni vazanoj na svaku pojedinu stavku ugradnje istih, sukladno europskim normama. Svi materijali posjeduju certifikat tj. izjavu o sukladnosti od ovlaštenih ustanova za potvrđivanje u Hrvatskoj. Polaganje: Ako nije drugačije naznačeno, tada je polaganje kalkulirano na bazi pripremljene podloge s ljepilom i svim pomočnim materijalima. Prethodne napomene: Kod polaganja parketa posebna se pažnja mora posvetiti podlozi, njenoj čvrstoči i ravnini, te osobito vlažnosti. Vlažnost podloge kod polaganja parketa prema standardima ne bi smjela iznositi preko 2%. Ako je vlažnost veća od 2 %, do max 4% moguće je izvesti specijalnim materijalima parnu branu kako bi se moglo sigurno izvršiti polaganje parketa. Vrsta drveta od kojeg je napravljen parket, te njegova dimenzija i vrsta podloge određuju ljepilo s kojim će se izvršiti njegova ugradnja (polaganje). Upute za obradu: Treba se pridržavati proizvođačevih uputa za obradu. Koriste se samo proizvodi jednog proizvođača koji su međusobno usklađeni. Ekvivalentnost: Ako u odredbama ugovora ili u pojedinim pozicijama nije drugačije naznačeno, tada kao kriteriji ekvivalentnosti proizvoda koji su navedeni kao primjer vrijede sve tehničke specifikacije koje su opisane u popisu usluga, kao i posebne karakteristike koje su navedene u tehničkim materijalima proizvođača onog proizvoda koji je naveden kao primjer. Ako je u prostoru za ponuđača navedena neka istovrijedna izvedba, tada su ponuđene sve tehničke specifikacije koje odgovaraju izvedbi koja je navedena kao primjer, i to eventualno u obliku priloga.

7 Polaganje klasičnog parketa, hrast/bukva- debljine 22mm 9. Dobava klasičnog parketa prema zahtjevu naručitelja. Parket: 10. Ugradnja klasičnog parketa, normalnog formata, do 450 mm dužine, u disperzivno ljepilo na bazi umjetnih smola, bez otapala, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket M522 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,7-1,0 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin Predpremazom D1. Polaganje mozaik parketa - debljine 10mm 11. Dobava mozaik parketa prema zahtjevu naručitelja. Parket: 12. Ugradnja mozaik parketa, normalnog formata, do 150x150mm, u disperzivno ljepilo na bazi umjetnih smola, bez otapala, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket M 522 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,7-1,0 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin predpremazom D1.

8 Polaganje lamel parketa 13. Dobava lamel parketa prema zahtjevu naručitelja. Parket: 14. Ugradnja lamel parketa, normalnog formata, u ljepilo od umjetnih smola na bazi otapala, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket LE 555 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,7-1,0 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin Predpremazom L3. Polaganje parketa od parene bukve 15. Dobava parketa od parene bukve prema zahtjevu naručitelja. Parket: 16. Ugradnja parketa od parene bukve, normalnog formata, u ljepilo od umjetnih smola na bazi otapala, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket LE 555 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,7-1,0 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin predpremazom L3.

9 Polaganje gotovog višeslojnog parketa 17. Dobava gotovog parketa prema zahtjevu naručitelja. Parket: 18. Ugradnja gotovog višeslojnog parketa, normalnog formata, u ljepilo od umjetnih smola na bazi otapala, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket LE 555 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,7-1,0 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin predpremazom L3. Polaganje egzotičnog parketa 19. Dobava parketa od egzotičnodrva prema zahtjevu naručitelja. Parket: 20. Ugradnja parketa od egzotičnog drva, svih dimenzija, u dvokomponentno PU ljepilo na bazi reaktivne smole bez otapala i vode, pogodno za podno grijanje, nprmurexin Ljepilo za parket PU 566 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,9-1,3 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin predpremazom PU5.

10 Polaganje dužica (svih vrsta drveta) 21. Dobava parketa dužih dimenzija (dužica) prema zahtjevu naručitelja. Parket: 22. Ugradnja parketa dužeg formata (dužica), u dvokomponentno PU ljepilo na bazi reaktivne smole bez otapala i vode, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket PU 566 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,9-1,3 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin predpremazom PU5. Polaganje sportskog poda, elastično polaganje svih vrsta parketa 23. Dobava parketa prema zahtjevu naručitelja. Parket: 24. Ugradnja parketa u silansko ljepilo bez otapala i vode, niske emisije štetnih tvari prema EC1, efekt zvučne izolacije, trajnolastično, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin Ljepilo za parket X-Bond MSK-511 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,6-0,8 kg/m 2 Parket se polaže na prethodno pripremljenu podlogu i grundiranu s adekvatnim Murexin predpremazom PU5.

11 Izrada parne brane kad je u podlozi evidentirana vlaga od 2,5-4% 25. Dobava i ugradnja jednokomponentnog premaza na bazi poliuretana, bez vode i otapala, na upojnoj podlozi, pogodno za podno grijanje, npr. Murexin predpremaz PU 5 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: 0,30-0,45 kg/m 2 Parna brana se izvodi u 2-3 premaza valjkom, te se predzadnji sloj posipava kvarcnim pijeskom.

12 III LAKIRANJE PARKETA (priprema-grundiranje i lakiranje) Uvod: Tehničke karakteristike materijala: Materijali navedeni u stavkama troškovnika odgovaraju karekteristikama i primjeni vazanoj na svaku pojedinu stavku ugradnje istih, sukladno europskim normama. Svi materijali posjeduju certifikat tj. izjavu o sukladnosti od ovlaštenih ustanova za potvrđivanje u Hrvatskoj. Lakiranje: Ako nije drugačije naznačeno, tada je u lakiranje uključeno kitanje i priprema parketa za lakiranje sa svim potrebitim materijalima i radnjama. Prethodne napomene: Kod pripreme parketa potrebno je posvetiti pažnju brušenju istog, te kitanju i pripremi (grundiranju) adekvatnim materijalima. U lakiranje uključeno je 3 x lak, ili 1x grundiranje + 2x lak, sa međufaznim brušenjem parketa prema pravilu struke i važečim normama. Upute za obradu: Treba se pridržavati proizvođačevih uputa za obradu. Koriste se samo proizvodi jednog proizvođača koji su međusobno usklađeni. Ekvivalentnost: Ako u odredbama ugovora ili u pojedinim pozicijama nije drugačije naznačeno, tada kao kriteriji ekvivalentnosti proizvoda koji su navedeni kao primjer vrijede sve tehničke specifikacije koje su opisane u popisu usluga, kao i posebne karakteristike koje su navedene u tehničkim materijalima proizvođača onog proizvoda koji je naveden kao primjer. Ako je u prostoru za ponuđača navedena neka istovrijedna izvedba, tada su ponuđene sve tehničke specifikacije koje odgovaraju izvedbi koja je navedena kao primjer, i to eventualno u obliku priloga.

13 Lakiranje parketa kiselim lakom, 3x lak 26. Dobava i ugradnja dvokomponentnog kiselostvrdnjavajućeg laka, sjajni ili polumat, u 3 ruke, sa uključenim međubrušenjem, npr. Murexin profi lak SH 85, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na nitro-celuloznoj bazi npr. Murexin otopljeni kit za drvo LV 15, ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa kiselim lakom, 1x grund + 2x lak 27. Dobava i ugradnja dvokomponentnog kiselog laka, sjajni ili polumat, sa uključenim međubrušenjem u 2 ruke, 1x grund, na bazi polimera, npr. Murexin Univerzalni predpremaz LV 45 ili drugi istovrijedni proizvod. 2x lak npr. Murexin profi lak SH 85 ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na nitro-celuloznoj bazi npr. Murexin otopljeni kit za drvo LV 15, ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa vodenim lakom Special PS 90, 1x grund + 2x lak 28. Dobava i ugradnja jednokomponentnog vodenog laka sa uključenim međubrušenjem u 2 ruke, 1x grund, na bazi poliuretan-akrila, npr. Murexin vodeni predpremaz AV 20, ili drugi istovrijedni proizvod. 2x lak npr. Murexin Vodeni lak Special PS 90, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na vodenoj bazi npr. Murexin vodeni otopljeni kit za drvo AV 10, ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa vodenim lakom Special PS 90, 3x lak 29. Dobava i ugradnja jednokomponentnog vodenog laka sa uključenim međubrušenjem u 3 ruke, npr. Murexin vodeni lak Special PS 90, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na vodenoj bazi npr. Murexin vodeni otopljeni kit za drvo AV 10, ili drugi istovrijedni proizvod.

14 Lakiranje parketa vodenim lakom Objekt PO 70, 1x grund + 2x lak 30. Dobava i ugradnja jednokomponentnog vodenog laka sa uključenim međubrušenjem u 2 ruke, 1x grund, na vodenoj bazi, npr. Murexin vodeni predpremaz AV 20, ili drugi istovrijedni proizvod. 2x lak na bazi poliuretan-akrilata npr. Murexin vodeni lak Objekt PO 70, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na vodenoj bazi npr. Murexin vodeni otopljeni kit za drvo AV 10, ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa vodenim lakom Objekt PO 70, 3x lak 31. Dobava i ugradnja jednokomponentnog vodenog laka na bazi poliuretan-akrilata sa uključenim međubrušenjem u 3 ruke, npr. Murexin vodeni lak Objekt PO 70, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na vodenoj bazi npr. Murexin vodeni otopljeni kit za drvo ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa vodenim NANO lakom NT 100, 1x grund + 2x lak 32. Dobava i ugradnja dvokomponentnog vodenog laka sa uključenim međubrušenjem u 2 ruke, 1x grund, na vodenoj bazi, npr. Murexin vodeni predpremaz AV 20, ili drugi istovrijedni proizvod. 2x lak na bazi nano tehnologije npr. Murexin vodeni NANO lak NT 100, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na vodenoj bazi npr. Murexin vodeni otopljeni kit za drvo AV 10, ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa vodenim NANO lakom NT 100, 3x lak 33. Dobava i ugradnja dvokomponentnog vodenog laka na bazi nanotehnologije sa uključenim međubrušenjem u 3 ruke, npr. Murexin vodeni NANO lak NT 100, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na vodenoj bazi npr. Murexin vodeni otopljeni kit za drvo, ili drugi istovrijedni proizvod.

15 Lakiranje parketa PU-lakom 2K PU 95, 1x grund + 2x lak 34. Dobava i ugradnja dvokomponentnog PU laka sa uključenim međubrušenjem u 2 ruke, 1x grund, na bazi polimera, nprmurexin univerzalni predpremaz LV 45, ili drugi istovrijedni proizvod. 2x lak bez formaldehida npr. Murexin PU-lak 2K PU 95, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na nitro-celuloznoj bazi npr. Murexin otopljeni kit za drvo LV 15, ili drugi istovrijedni proizvod. Lakiranje parketa PU-lakom 2K PU 95, 3x lak 35. Dobava i ugradnja dvokomponentnog PU laka bez formaldehida, sa uključenim međubrušenjem u 3 ruke, npr. Murexin PU-lak 2K PU 95, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključeno potrebito kitanje parketa, na nitro-celuloznoj bazi npr. Murexin otopljeni kit za drvo LV 15, ili drugi istovrijedni proizvod. Impregnacijski premaz za drvo (sportske dvorane, daščani podovi, drveni taraco) 36. Dobava i ugradnja jednokomponentne elastične impregnacije i premaza na uretan-alkidnoj bazi, bez formaldehida, npr. Murexin impregnacijski parket lak IS 75, ili drugi istovrijedni proizvod. Uključena potrebita priprema daščane podloge sa svim radnjama.

16 IV POLAGANJE TEKSTILNIH I ELASTIČNIH PODOVA (PVC, linoleum, guma, tekstil, pluto, i dr.) Uvod: Tehničke karakteristike materijala: Materijali navedeni u stavkama troškovnika odgovaraju karekteristikama i primjeni vazanoj na svaku pojedinu stavku ugradnje istih, sukladno europskim normama. Svi materijali posjeduju certifikat tj. izjavu o sukladnosti od ovlaštenih ustanova za potvrđivanje u Hrvatskoj. Polaganje: Ako nije drugačije naznačeno, tada je polaganje kalkulirano na bazi pripremljene podloge s ljepilom i svim pomočnim materijalima. Prethodne napomene: Kod polaganja mekih podova posebna se pažnja mora posvetiti podlozi, njenoj čvrstoči i ravnini, te vlažnosti. Vlažnost podloge treba se kretati u granicama kao i kod polaganja parketa. Ako je vlažnost veća od 2,5 %, do max 4% moguće je izvesti specijalnim materijalima parnu branu kako bi se moglo sigurno izvršiti polaganje obloge. Vrsta obloge i podloge određuju vrstu ljepila. Upute za obradu: Treba se pridržavati proizvođačevih uputa za obradu. Koriste se samo proizvodi jednog proizvođača koji su međusobno usklađeni. Ekvivalentnost: Ako u odredbama ugovora ili u pojedinim pozicijama nije drugačije naznačeno, tada kao kriteriji ekvivalentnosti proizvoda koji su navedeni kao primjer vrijede sve tehničke specifikacije koje su opisane u popisu usluga, kao i posebne karakteristike koje su navedene u tehničkim materijalima proizvođača onog proizvoda koji je naveden kao primjer. Ako je u prostoru za ponuđača navedena neka istovrijedna izvedba, tada su ponuđene sve tehničke specifikacije koje odgovaraju izvedbi koja je navedena kao primjer, i to eventualno u obliku priloga. Za podne i zidne PVC i CV obloge svih vrsta, u pločama i trakama, fleksibilnim pločama, tekstilne obloge i obloge s pjenastom poleđinom, kao i za dvostrano sintetičke obloge, te obloge sa pjenastom PU poleđinom

17 Postava PVC obloge 37. Dobava PVC obloge prema specifikaciji naručitelja PVC: 38. Ugradnja PVC obloge disperzivnim ljepilom na bazi umjetnih smola, bez otapala, npr. Murexin Ljepilo za PVC i tekstil D338 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2 Uključena priprema podloge. Niveliranje podloge (vlastita pozicija) Postava tekstilne obloge 39. Dobava tekstilne obloge prema specifikaciji naručitelja Tekstil: 40. Ugradnja tekstilne obloge disperzivnim ljepilom na bazi umjetnih smola, bez otapala, npr. Murexin ljepilo za podne obloge D 321 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2 Uključena priprema podloge. Niveliranje podloge (vlastita pozicija)

18 Postava linoleuma, pluta 41. Dobava linoleuma prema specifikaciji naručitelja Linoleum: 42. Ugradnja linoleuma disperzivnim ljepilom na latex bazi, bez otapala, npr. Murexin Linotex Profi D 494 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2 Uključena priprema podloge. Niveliranje podloge (vlastita pozicija). Postava gumenih obloga i pluta obloženog PVC - om 43. Dobava gumene/kaučuk obloge prema specifikaciji naručitelja Guma: 44. Ugradnja gumene obloge jednokomponentnim, brzovezujučim disperzivnim ljepilom, npr. Murexin ljepilo za gumene podove D360 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2 Uključena priprema podloge. Niveliranje podloge (vlastita pozicija) 45. Ugradnja gumene/kaučuk obloge specijalnim jednokomponentnim, disperzivnim ljepilom, s ekstra brzim djelovanje i visokom čvsrtoćom, vrlo slabih emisija (EC 1) nprmurexin kaučuk ljepilo CR 5 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2 Uključena priprema podloge. Niveliranje podloge (vlastita pozicija)

19 Postava sportskih podova, outdoor obloga 46. Dobava obloge prema specifikaciji naručitelja Obloga: 47. Ugradnja gore navedene obloge dvokomponentnim elastičnim ljepilom na bazi poliuretana, bez otapala, npr. Murexin PU ljepilo 2K PU 330 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2 Uključena priprema podloge. Niveliranje podloge (vlastita pozicija) Izvedba PVC profila, letvica za soklove i bridne obrube (kontaktno-kaučuk ljepilo) 48. Ugradnja podnih obloga u sistemu podizanja na zid, holkera, prema projektu, ljepilom od umjetnog kaučuka, sa otapalom, npr. Specijalno kontaktno ljepilo KK 346 ili drugi istovrijedni proizvod. Potrošnja: g/m 2

20 V PRATEĆI PARKET I TEPIH PRELAZNI I ZAVRŠNI PROFILI Završni profil za laminat i lamel parket; visine 7, 8, 10, 13 i 15 mm 49. Dobava i postava završnih profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave laminata i lamel parketa, npr. Murexin parket profili P200, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Prelazni H profil za laminat i lamel parket; visine 7, 8, 10, 13 i 15 mm 50. Dobava i postava prelaznih profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave laminata i lamel parketa, npr. Murexin parket profili P202, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Prelazni profil sa parketa na tepih; visine 7, 8, 10, i 15 mm 51. Dobava i postava prelaznih profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave laminata i lamel parketa, npr. Murexin parket profili P204, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Završni L profil za tepih; visine 20 mm 52. Dobava i postava završnog profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. Murexin tepih profili T10, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Završni L profil za tepih; visine 10 mm 53. Dobava I postava završnog profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. Murexin tepih profili T12, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Prelazni flah profil za tepih 54. Dobava i postava prelaznog profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. Murexin tepih profili T14, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1

21 Prelazni profil za tepih visine 3,5 mm 55. Dobava i postava prelaznog profila s visinskom razlikom od 3.5mm od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. MUREXIN Murexin tepich profili T16, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Završni profil za tepih 56. Dobava i postava završnog profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. Murexin tepih profili T18, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 Završni profil za tepih, visina 7 i 15 mm 57. Dobava i postava završnog profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. Murexin tepih profili T20/7, ili drugi istovrijedni prizvod. 58. Dobava i postava završnog profila od prirodno/zlatno eloksiranog AL u sistemu postave tepiha, npr. Murexin tepih profili T20/15, ili drugi istovrijedni prizvod. m 1 m 1

464_Leistungserklärung

464_Leistungserklärung Izjava o svojstvima prema Prilogu III Uredbe (EU) br. 305/2011 za proizvod Disboxid 464 EP-Decksiegel 1. Jedinstvena identifikacijska oznaka tipa proizvoda: EN 1504-2: ZA.1d, ZA.1f i ZA.1g EN 13813: SR

Више

SR SINTETIČKE SMOLE B2,0 AR0,5-IR20-Bfl-s1 U SKLADU SA EVROPSKOM NORMOM Mapefloor I 300 SL EN Dvokomponentna, višenamenska, epoksidna masa neutr

SR SINTETIČKE SMOLE B2,0 AR0,5-IR20-Bfl-s1 U SKLADU SA EVROPSKOM NORMOM Mapefloor I 300 SL EN Dvokomponentna, višenamenska, epoksidna masa neutr SR SINTETIČKE SMOLE B2,0 AR0,5-IR20-Bfl-s1 U SKLADU SA EVROPSKOM NORMOM Mapefloor I 300 SL EN 13813 Dvokomponentna, višenamenska, epoksidna masa neutralne boje, za industrijske podove, za nanose debljine

Више

Sto SE & Co. KGaA Ehrenbachstraße 1 D Stühlingen Izjava o svojstvima Prema EU Uredbi o GP br. 305/ / 5 Izjava o svojstvima za gr

Sto SE & Co. KGaA Ehrenbachstraße 1 D Stühlingen Izjava o svojstvima Prema EU Uredbi o GP br. 305/ / 5 Izjava o svojstvima za gr 1 / 5 Izjava o svojstvima za građevni proizvod StoPox KU 601 Jedinstvena identifikacijska oznaka vrste proizvoda PROD0848 StoPox KU 601 Namjena EN 1504-2: Proizvod za zaštitu površine premaz zaštita od

Више

Građevinski materijali Kvaliteta marke za vaš dom Uredno polaganje pločica Zidovi, podovi, stube, pločice na pločice PROBAU vam nudi šir

Građevinski materijali Kvaliteta marke za vaš dom Uredno polaganje pločica Zidovi, podovi, stube, pločice na pločice PROBAU vam nudi šir www.probau.eu Građevinski materijali Kvaliteta marke za vaš dom Uredno polaganje pločica Zidovi, podovi, stube, pločice na pločice PROBAU vam nudi široku paletu proizvoda za mnoga područja primjene u kućnoj

Више

(DON TRO\212KOVNIK MINERVA SOBOSLIKARSKI pdf)

(DON TRO\212KOVNIK  MINERVA SOBOSLIKARSKI pdf) SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU VARAŽDINSKE TOPLICE Odsjek za nabavu Br: 04-1394/3-2017. Varaždinske Toplice, 13. rujna 2017. gospodarskim subjektima POZIV NA DOSTAVU PONUDE Poštovani,

Више

CJENIK KUĆNE I KOMERCIJALNE SERIJE AZURI DC INVERTER ZIDNI KLIMA UREĐAJI SUPRA STANDARDNO UKLJUČENO -- Wifi sučelje -- Led display -- Automatski rad -

CJENIK KUĆNE I KOMERCIJALNE SERIJE AZURI DC INVERTER ZIDNI KLIMA UREĐAJI SUPRA STANDARDNO UKLJUČENO -- Wifi sučelje -- Led display -- Automatski rad - AZURI DC INVERTER ZIDNI KLIMA UREĐAJI SUPRA STANDARDNO UKLJUČENO Wifi sučelje Led display Automatski rad Automatsko pokretanje Inteligentno odmrzavanje Samodijagnoza Filter za pročišćivanje zraka Cold

Више

00_Naslovnica

00_Naslovnica Podnositelj zahtjeva: Adresa: Vrsta projekta: Naziv projekta: Zračna luka Pula d.o.o. Valtursko polje 210, Ližnjan Projekt sanacije fasade Glavni projekt Broj projekta: 6860/16 Naziv zahvata u prostoru:

Више

PODOVI PRO /DESIGN /COMFORT /LAMINAT Kolekcija

PODOVI PRO /DESIGN /COMFORT /LAMINAT Kolekcija www.elgrad.ba PODOVI PRO /DESIGN /COMFORT /LAMINAT Kolekcija 2018-2020 1 Sadržaj Design pod... 4-6 Comfort pod... 7-9 Laminatni pod... 10-15 Formati lamela...16-17 Pribor... 17 2 /PODOVI Stil nije pitanje

Више

Garaža-troskovnik

Garaža-troskovnik RADOVI NA GARAŽI U SPLITU NA LOKACIJI FIRULE Radovi rušenja: 1. Pažljivo demontiranje salonitnog crijepa i drvenih greda nad garažom. Crijep je postavljen na drvene grede uz pomoć vijaka, njegovo odlaganje

Више

Elastični lepkovi za drvene podove Principi elastičnog lepljenja

Elastični lepkovi za drvene podove Principi elastičnog lepljenja Elastični lepkovi za drvene podove Principi elastičnog lepljenja Dokazana tehnologija elastičnog lepljenja za t Postavljanje drvenih podova počelo je mehaničkim fiksiranjem (zakucavanje dasaka) ili lepljenjem

Више

Slide 1

Slide 1 Технологије производње кућа од дрвета Важност градње данас Класификација конструктивног дрвета Производи од дрвета за градњу зграде и куће данас троше скоро 50% од укупно произведене енергије троше 75%

Више

3_2_Montagewaende

3_2_Montagewaende Zidne obloge Montažni zidovi Specijalni zidovi / Okna Duo Tech zidovi Rigidur zidovi Sustavi za drvenu gradnju Zidovi Saint-Gobain Rigips Austria GmbH. 3. izdanje, rujan 2012.. Naslov originala: Planen

Више

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE GLAVNI PROJEKT Investitor: OPĆINA KRŠAN ALEMKA RADOVIĆ GORIČANEC, dipl.ing.arh. - PROJEKT VODE I KANALIZACIJE - Br.elab. 56

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE GLAVNI PROJEKT Investitor: OPĆINA KRŠAN ALEMKA RADOVIĆ GORIČANEC, dipl.ing.arh. - PROJEKT VODE I KANALIZACIJE - Br.elab. 56 PROJEKTANT : Ombreta Vitasović Diminić,ing.građ. GLAVNI PROJEKTANT : PROJEKT VODE I KANALIZACIJE Ovlaštena arhitektica: 1 SADRŽAJ : I OPĆI DIO 1. Rješenje o osnivanju ureda ovlaštenog arhitekta 2. Imenovanje

Више

Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o., Koturaška cesta 43, Zagreb, Hrvatska / tel.: / fax.: Društvo

Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o., Koturaška cesta 43, Zagreb, Hrvatska / tel.: / fax.: Društvo Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o., Koturaška cesta 43, Zagreb, Hrvatska / tel.: +385 1 6009 777 / fax.: +385 1 4697 335 Društvo upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS:

Више

Microsoft PowerPoint - Mogućnosti primjene recikliranog betona u Hrvatskoj - Mr. sc. Sironić Hrvoje, dipl.ing.građ. [Compatibil

Microsoft PowerPoint - Mogućnosti primjene recikliranog betona u Hrvatskoj - Mr. sc. Sironić Hrvoje, dipl.ing.građ. [Compatibil Mogućnosti primjene recikliranog betona u Hrvatskoj Mr. sc. Hrvoje Sironić, dipl.ing.građ. Zagreb, 1.12.2012. 1. tehnologija niža kvaliteta rec. bet. agregata i recikliranog betona agregat: povećano upijanje

Више

Microsoft Word - Izmene i dopune konkursne dokumentacije, D 17, I

Microsoft Word - Izmene i dopune konkursne dokumentacije, D 17, I I Телефон: 322 43 21 до 29 Фах: 324 88 44 e mail: javne.nabavke@dzpalilula.org.rs www.dzpalilula.org.rs Број: 5678 19.07.2018. Измене и допуне конкурсне документације Предмет: Измене Конкурсне документације

Више

OSB NOVI A4 - web

OSB NOVI A4 - web DOSTUPNO U NAŠOJ LAGER KOLEKCIJI MALA TEŽINA LAK ZA KORIŠĆENJE ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA OTPORAN NA VLAGU OTPORAN NA OŠTEĆENJA NISKA CENA O PROIZVODU OSB ploča je višeslojna ploča koja se formira presovanjem

Више

Tehnički list o održivosti StoPox WL 100 transparent Vodeni lak EP, proziran, niske razine emisija Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je do

Tehnički list o održivosti StoPox WL 100 transparent Vodeni lak EP, proziran, niske razine emisija Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je do Vodeni lak EP, proziran, niske razine emisija Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za certifikaciju građevina prema DGNB (verzija 2012) Stupanj kvalitete (ENV 1.2) premaze

Више

Megapress sa SC-Contur Cjevovodna tehnika čelik F2 HR 4/16 Katalog 2016/2017 Prava na promjene pridržana.

Megapress sa SC-Contur Cjevovodna tehnika čelik F2 HR 4/16 Katalog 2016/2017 Prava na promjene pridržana. Megapress Cjevovodna tehnika čelik F2 HR 4/16 Katalog 2016/2017 Prava na promjene pridržana. Sustav press spojnica s press spojnicama od nelegiranog čelika 1.0308 za crne, poncinčane, industrijski lakirane

Више

Tolerancije slobodnih mjera ISO Tolerancije dimenzija prešanih gumenih elemenata (iz kalupa) Tablica 1.1. Dopuštena odstupanja u odnosu na dime

Tolerancije slobodnih mjera ISO Tolerancije dimenzija prešanih gumenih elemenata (iz kalupa) Tablica 1.1. Dopuštena odstupanja u odnosu na dime Tolerancije dimenzija prešanih gumenih elemenata (iz kalupa) Tablica 1.1. Dopuštena odstupanja u odnosu na dimenzije Dimenzije (mm) Klasa M1 Klasa M2 Klasa M3 Klasa M4 od NAPOMENA: do (uključujući) F C

Више

Tehnički list StoPur WV 150 farbig Zaštitni sloj PUR, voden, svilenkasto mat Karakteristika Primjena unutra i vani pod vremenskim utjecajima kao zašti

Tehnički list StoPur WV 150 farbig Zaštitni sloj PUR, voden, svilenkasto mat Karakteristika Primjena unutra i vani pod vremenskim utjecajima kao zašti Zaštitni sloj PUR, voden, svilenkasto mat Karakteristika Primjena unutra i vani pod vremenskim utjecajima kao zaštitni sloj u boji na poliuretanskim podnim premazima s malim opterećenjem Svojstva brzo

Више

Sikadur®-42 HE

Sikadur®-42 HE Construction Tehnički list Izdanje 13.05.2014. Identifikacioni broj: 2014/MJ SikaScreed HardTop-70 SikaScreed HardTop-70 Brzo stvrdnjavajući malter za izravnavanje velike čvrstoće Opis proizvoda Upotreba

Више

Layout 1

Layout 1 SADRŽAJ 1. Trenutačna ljepila 1.1 Trenutačna ljepila...4 VLAZI 2. Odvlaživači zraka i odstranjivač plijesni 2.1 Odvlaživači zraka...10 2.2 Odstranjivač plijesni...12 3. Ljepila, korekturna sredstva, trake

Више

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD - VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD -   VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhvata isključivo: 0-Glavna sveska, 1-Arhitektura i Elaborat EE. Strana 2od 7 TEHNIČKI OPIS LOKACIJA I

Више

ŠTO ZNAČI ZAHTIJEV ZA KROV ODNOSNO KROVNI POKROV, BROOF (t1), I KAKO SE TO SVOJSTVO ISPITUJE I DOKAZUJE Tomislav Skušić, dipl.ing. Laboratorij za topl

ŠTO ZNAČI ZAHTIJEV ZA KROV ODNOSNO KROVNI POKROV, BROOF (t1), I KAKO SE TO SVOJSTVO ISPITUJE I DOKAZUJE Tomislav Skušić, dipl.ing. Laboratorij za topl ŠTO ZNAČI ZAHTIJEV ZA KROV ODNOSNO KROVNI POKROV, BROOF (t1), I KAKO SE TO SVOJSTVO ISPITUJE I DOKAZUJE Tomislav Skušić, dipl.ing. Laboratorij za toplinska mjerenja d.o.o. Laboratorij djeluje u području

Више

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Vodič za postavljanje ECtemp 532 Elektronički termostat

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Vodič za postavljanje ECtemp 532 Elektronički termostat MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Vodič za postavljanje Elektronički termostat www.eh.danfoss.com Danfoss A/S is not liable or bound by warranty if these instructions are not adhered to during installation

Више

O 7/

O 7/ email: jn@gornjimilanovac.rs 0047 3 1 51 404 XI 6 2 51 1 3 51 404 45214200 www.gornjimilanovac.rs 4 51 . 05 00 1. 2. 3. 4. 0047, Email: jn@gornjimilanovac.rs 05 45214200 5 51 1. 2. 6 51 a 7 51 . 8 51 1)

Више

1

1 www.dugatehna.ba 1 SADRŽAJ Temeljni premazi i lakovi proizvodi za drvo proizvodi za ZID 07 13 19 PROIZVODI ZA FASADE Razrjeđivači OSTALI PROIZVODI sadržaj I SIMBOLI 21 27 31 simboli ALAT BROJ SLOJEVA

Више

Slide 1

Slide 1 UPRAVLJANJE ORGANIZOVANIM LJUDSKIM AKTIVNOSTIMA U PREDUZEĆIMA RADI SMANJENJA NEGATIVNIH UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU ekološko upravljanje merenje uticaja poslovanja preduzeća na životnu sredinu kontinualno

Више

PowerPoint prezentacija

PowerPoint prezentacija pred. Marin Binički / Arhitektonski fakultet 21/02/2019 Zgrade 2020+ Energetska učinkovitost i održivost zgrada nakon 2020. 1 ekvivalentne emisije ( eq) Staklenički plin Formula Potencijal globalnog zagrijavanja

Више

Evidencijski broj: J11/19 KNJIGA NACRTI SANACIJA ZATVORENOG SUSTAVA ODVODNJE U KM , AUTOCESTA A1 ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK, DIONICA OTO

Evidencijski broj: J11/19 KNJIGA NACRTI SANACIJA ZATVORENOG SUSTAVA ODVODNJE U KM , AUTOCESTA A1 ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK, DIONICA OTO Evidencijski broj: J/9 KNJIGA.. NACRTI SANACIJA ZATVORENOG SUSTAVA ODVODNJE U KM +, AUTOCESTA A ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK, DIONICA OTOČAC - PERUŠIĆ separator (post) spojno okno (zamjena postojećeg okna)

Више

KatalogETAZ2016.pdf

KatalogETAZ2016.pdf 03 Dimnjački sistemi GREJANJE Dimnjački sistem od INOX-a, dvozidni ICS Dimnjački sistem je sastavljen od samostojeće unutrašnje dimne cevi sa termoizolacijom debljine 25 mm ili 50 mm, i noseće spoljašnje

Више

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO - SENJSKA ŽUPANIJA G R A D S E NJ KLASA: 406-01/19-01/107 URBROJ: 2125-03/03/15-19-03 Senj, 18. srpnja 2019. g. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE Sukladno članku 15. Zakona o javnoj nabavi

Више

Microsoft Word - Tekst

Microsoft Word - Tekst OBRAZAC 1 Štambilj projektanta: Štambilj revidenta: INVESTITOR: RATKOVIĆ SAVO OBJEKAT: TURISTIČKA VILA LOKACIJA: LSL BLIZIKUĆE, UP 3, kat. parcela 1600/1 i dio KP 1601 KO Sv. Stefan VRSTA TEHN. DOKUMENTACIJE:

Више

BRVNARE DZAJA

BRVNARE DZAJA Varijanta III brvna/poluoblice dimenzija 120 x 200 mm Radovi: Montaža brvnare od poluoblica ili ravnih brvana, debljine brvna 120 x 200 mm Ugradnja stropnih nosivih greda 120 x 200 mm, zatim postavljanje

Више

Tehnički list o održivosti Sto-Ecoshapes Prethodno konstruirani elementi žbuke za individualno oblikovanje fasade Za opis proizvoda vidi Tehnički list

Tehnički list o održivosti Sto-Ecoshapes Prethodno konstruirani elementi žbuke za individualno oblikovanje fasade Za opis proizvoda vidi Tehnički list Prethodno konstruirani elementi žbuke za individualno oblikovanje fasade Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za certifikaciju graďevina prema udruzi (verzija 2012.) Stupanj

Више

broj 018.indd

broj 018.indd 13.03.2014. СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - Број 18 7 295 На основу члана 18. став 1. Закона о образовању одраслих ( Службени гласник Републике Српске, бр. 59/09 и 1/12) и члана 82. став 2. Закона

Више

Microsoft Word - P b.doc

Microsoft Word - P b.doc 1 Postavljanje brugman podnog grijanja Predradnje Podloga Za ugradnju podnog grijanja mora podloga biti suva, cista i ravna. Ne smiju biti postavljeni nikakvi kablovi ili cijevi, koji bi vodili razlicitoj

Више

Дирекција за изградњу Општине Параћин Владике Н.Велимировића бр.1 МБ: ПИБ: Параћ тел. 035 / фах 035/ Бр. /16 Да

Дирекција за изградњу Општине Параћин Владике Н.Велимировића бр.1 МБ: ПИБ: Параћ тел. 035 / фах 035/ Бр. /16 Да Дирекција за изградњу Општине Параћин Владике Н.Велимировића бр.1 МБ: 17018795 ПИБ: 101094056 35250 Параћ тел. 035 /564-369 фах 035/564-342 Бр. /16 Датум На основу статута Јaвног предузећа Дирекције за

Више

Powered by TCPDF ( Powered by TCPDF ( PRVA FLEKSIBILNA IZOLACIJA SA NISKOM KOLIČINOM PROIZVODNJE DIMA ZA POVEĆANU BEZBEDNO

Powered by TCPDF (  Powered by TCPDF (  PRVA FLEKSIBILNA IZOLACIJA SA NISKOM KOLIČINOM PROIZVODNJE DIMA ZA POVEĆANU BEZBEDNO Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) PRVA FLEKSIBILNA IZOLACIJA SA NISKOM KOLIČINOM PROIZVODNJE DIMA ZA POVEĆANU BEZBEDNOST LJUDI Povećana bezbednost zahvaljujući odličnim

Више

Tehnički list o održivosti Sto-Weichfaserplatte M 046 Termoizolacijska ploča od mekanih drvenih vlakana u skladu s EN Za opis proizvoda vidi Teh

Tehnički list o održivosti Sto-Weichfaserplatte M 046 Termoizolacijska ploča od mekanih drvenih vlakana u skladu s EN Za opis proizvoda vidi Teh Termoizolacijska ploča od mekanih drvenih vlakana u skladu s EN 13171 Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za certifikaciju građevina prema udruzi (verzija 2012.) Stupanj kvalitete

Више

KATALOG KUĆNE SERIJE MULTI-SPLIT VANJSKE JEDINICE DC INVERTER (R32) MODEL HLAĐENJE UČINAK (W) GRIJANJE ENER. KLASA SEER /SCOP DIMENZIJE V / Š / D (mm)

KATALOG KUĆNE SERIJE MULTI-SPLIT VANJSKE JEDINICE DC INVERTER (R32) MODEL HLAĐENJE UČINAK (W) GRIJANJE ENER. KLASA SEER /SCOP DIMENZIJE V / Š / D (mm) MULTI-SPLIT VANJSKE JEDINICE DC INVERTER (R32) AZI-OR40VB/O 4100 (2052-4396) 4400 (2491-5422) 596/899/378 AZI-OR50VB/O 5200 (2140-5800) 5400 (2580-5920) 6,3/4,0 596/899/378 MOGUĆNOST SPAJANJA DO 2 UNUTARNJE

Више

Hoval Modul-plus Rezervoar za pripremu sanitarne tople vode sa uljnim ili gasnim kotlom Opis proizvoda Hoval rezervoar STV Modul-plus Proizvođač i rez

Hoval Modul-plus Rezervoar za pripremu sanitarne tople vode sa uljnim ili gasnim kotlom Opis proizvoda Hoval rezervoar STV Modul-plus Proizvođač i rez Rezervoar za pripremu sanitarne tople vode sa uljnim ili gasnim kotlom Opis proizvoda Hoval rezervoar STV Proizvođač i rezervoar STV izrađen od nerđajućeg čelika Plašt grejne vode (spoljašnja cev) izrađen

Више

Microsoft PowerPoint - Inoviraj_Dan prozora_2016.ppt [Način kompatibilnosti]

Microsoft PowerPoint - Inoviraj_Dan prozora_2016.ppt [Način kompatibilnosti] Projekti i sredstva iz EU fondova (unaprjeđenje proizvodnje i energetski učinkoviti i održivi proizvodi) Zagreb, Hotel Antunović,23.03.2016. Međunarodna konferencija DAN PROZORA 2016 Strateški i programski

Више

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОС

ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОС ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ Јавно комунално предузеће 7. Октобар ЈАВНА НАБАВКА ГРАЂЕВИНКО- МОЛЕРСКО -ФАРБАРСКИ МАТЕРИЈАЛ ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ ЈАВНА НАБАВКА бр. 1.1.4/2019 ИЗМЕНА БРОЈ 1.1.4-8/2019

Више

Troškovnik - uredski materijal.xls

Troškovnik - uredski materijal.xls Red. Broj Opis Jedinica mjere Jed.cijena bez PDV-a Godišnja količina Ukupna vrijednost bez PDV-a 1 2 3 4 5 6=4*5 BILJEŽNICE, BLOKOVI, POST-IT, ZASTAVICE 1 Bilježnica A-4 min. 100 listova, tvrde korice

Више

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: 06.06.2017. године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана 63. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник

Више

OVAJ PROJEKT SASTAVNI JE DIO TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

OVAJ PROJEKT SASTAVNI JE DIO TEHNIČKE DOKUMENTACIJE OPĆINA PROMINA POJAČANO ODRŽAVANJE (SANACIJA I MODERNIZACIJA) NERAZVRSTANIH CESTA KAO UPORABLJIVIH GRAĐEVINA TROŠKOVNIK Radove predviđene ovim troškovnikom treba izvesti u skladu sa Općim tehničkim uvjetima

Више

Ambyenta - Katalog vrata

Ambyenta - Katalog vrata KATALOG VRATA SOBNA VRATA PO NARUDŽBI SOBNA VRATA Unutrašnja vrata jedan su od najljepših i najdugotrajnijih ukrasa Vašeg doma, stoga ih s pažnjom birajte! Mi zasigurno vodimo računa da naša vrata ispunjavaju

Више

Katalog proizvoda Zidni sistemi

Katalog proizvoda Zidni sistemi Katalog proizvoda 2019. Zidni sistemi 200 godina inovacija Priča o Wienerberger grupi započela je u Austriji 1819. godine. Tokom 200 godina postojanja, grupa je postala najveći svetski proizvođač građevinskih

Више

Састав: ИЗМЕЊЕНА ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА II Партија 1 - Рибон за регистрационе налепнице Рибони су направљени од више слојева различитих вештачких мате

Састав: ИЗМЕЊЕНА ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА II Партија 1 - Рибон за регистрационе налепнице Рибони су направљени од више слојева различитих вештачких мате Састав: ИЗМЕЊЕНА ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА II Партија 1 - Рибон за регистрационе налепнице Рибони су направљени од више слојева различитих вештачких материјала. Опис: Резин рибон је намењен за коришћење на

Више

Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je

Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom (Službeni list CG, broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je 204. Na osnovu člana 55 stav 3 Zakona o upravljanju otpadom ("Službeni list CG", broj 64/11), Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je P R A V I L N I K O NAČINU PAKOVANJA I ODSTRANJIVANJA OTPADA

Више

39_F5_K271_Fireboard_obloge_za_ventilacijske_kanale_2013 novo.pdf

39_F5_K271_Fireboard_obloge_za_ventilacijske_kanale_2013 novo.pdf K271.hr Tehn a uputa 08/2013 K271 Knauf - Fireboar obloge za vent nale Razre otpornosti na po r prema HRN EN 13501-3 EI 90 EI 90 Obloga 20 + 20 mm F reboar K271.hr Knauf - Fireboar obloga za ventilacijske

Више

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: /17-01/25 Urbroj: / Ev. broj nabave: Dubrovnik, /JN ~~~~= ZAPISNIK O

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: /17-01/25 Urbroj: / Ev. broj nabave: Dubrovnik, /JN ~~~~= ZAPISNIK O OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: 406-03/17-01/25 Urbroj: 191-2.24.4/2-17-07 Ev. broj nabave: Dubrovnik, 11.09.2017. 1-39-17/JN ~~~~=--------- ZAPISNIK O OTVARANJU, PREGLEDU I OCJENI PONUDA Otvaranje ponuda

Више

Tehnički list o održivosti StoLotusan K Završna žbuka s tehnologijom Lotus-Effect grebane strukture Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je d

Tehnički list o održivosti StoLotusan K Završna žbuka s tehnologijom Lotus-Effect grebane strukture Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je d Završna žbuka s tehnologijom Lotus-Effect grebane strukture Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za certifikaciju graďevina prema udruzi (verzija 2012.) Stupanj kvalitete (ENV

Више

MergedFile

MergedFile NARUČITELJ: Općina Promina OIB: 79734182959 Put kroz Oklaj 144, 22 303 Oklaj GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Promina (Lukar) NAZIV PROJEKTA: IZVANREDNO ODRŽAVANJE NERAZVRSTANIH CESTA (NC

Више

Predavanje 8-TEMELJI I POTPORNI ZIDOVI.ppt

Predavanje 8-TEMELJI I POTPORNI ZIDOVI.ppt 1 BETONSKE KONSTRUKCIJE TEMELJI OBJEKATA Prof. dr Snežana Marinković Doc. dr Ivan Ignjatović Semestar: V ESPB: Temelji objekata 2 1.1. Podela 1.2. Temelji samci 1.3. Temeljne trake 1.4. Temeljne grede

Више

Megapress sa SC-Contur Cjevovodna tehnika F2 HR 2/18 Katalog 2018/2019 Prava na promjene pridržana.

Megapress sa SC-Contur Cjevovodna tehnika F2 HR 2/18 Katalog 2018/2019 Prava na promjene pridržana. Megapress Cjevovodna tehnika F2 HR 2/18 Katalog 2018/2019 Prava na promjene pridržana. Sustav press spojnica s press spojnicama od nelegiranog čelika 1.0308 za crne, poncinčane, industrijski lakirane čelične

Више

PODOVI PRO /DESIGN /COMFORT /LAMINAT Kolekcija

PODOVI PRO /DESIGN /COMFORT /LAMINAT Kolekcija www.elgrad.hr PODOVI PRO /DESIGN /COMFORT /LAMINAT Kolekcija 2018-2020 1 Sadržaj Design pod... 4-6 Comfort pod... 7-9 Laminatni pod... 10-15 Formati lamela...16-17 Pribor... 17 2 /PODOVI Stil nije pitanje

Више

NARUČITELJ: Općina Kistanje OIB: Trg sv. Nikole 5, Kistanje GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Kistanje Naselja Biovi

NARUČITELJ: Općina Kistanje OIB: Trg sv. Nikole 5, Kistanje GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Kistanje Naselja Biovi NARUČITELJ: Općina Kistanje OIB: 41783102203 Trg sv. Nikole 5, 22 305 Kistanje GRAĐEVINA: Nerazvrstane ceste na području općine Kistanje NAZIV PROJEKTA: IZVANREDNO ODRŽAVANJE NERAZVRSTANIH CESTA (DIO NC

Више

Tehnički list o održivosti Stolit R Organska završna žbuka žljebaste strukture Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za ce

Tehnički list o održivosti Stolit R Organska završna žbuka žljebaste strukture Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za ce Organska završna žbuka žljebaste strukture Za opis proizvoda vidi Tehnički list (ukoliko je dostupan) Podaci za certifikaciju građevina prema DGNB (verzija 2012) Stupanj kvalitete (ENV 1.2) boje i premazi

Више

«Halauk» d

«Halauk» d REPUBLIKA HRVATSKA BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA OSNOVNA ŠKOLA MATE LOVRAKA VELIKI GRĐEVAC KLASA: 406-01/15-01/03 URBROJ: 2127-02-19-15-01 Veliki Grđevac, 19.10.2015. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE ZA PROVEDBU

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

TEHNIČKI OPIS UZ PROJEKAT DJEČIJEG IGRALIŠTA ''IGRALIŠTE PRIJATELJSTVA'' 1.Lokacija: Dječije igralište '' igralište prijateljstva'' koje je predmet pr

TEHNIČKI OPIS UZ PROJEKAT DJEČIJEG IGRALIŠTA ''IGRALIŠTE PRIJATELJSTVA'' 1.Lokacija: Dječije igralište '' igralište prijateljstva'' koje je predmet pr TEHNIČKI OPIS UZ PROJEKAT DJEČIJEG IGRALIŠTA ''IGRALIŠTE PRIJATELJSTVA'' 1.Lokacija: Dječije igralište '' igralište prijateljstva'' koje je predmet projekta nalazi se na lokalitetu općine Stari Grad, i

Више

Električna grijalica

Električna grijalica Električna grijalica 10032062 10032063 3 4 Poštovani, Zahvaljujemo vam se na kupnji. Molimo pročitajte ovaj priručnik i slijedite ove upute kako biste izbjegli oštećenja na uređaju. Za štete uzrokovane

Више

JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan Kotor Tel. 032/ ; Web: Hi

JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan Kotor Tel. 032/ ; Web:   Hi JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan Kotor Tel. 032/323-681; 302-676 E-mail: muzikaskolavm@t-com.me Web: www.vidamatjan.me Hipotekarna banka A.D. Br.žiro računa: 520-796700-55

Више

VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez

VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez VIKING GRIJANJE ako želite sustav grijanja vrhunske kvalitete i efikasnosti, niskih pogonskih troškova, bez dugotrajne, zahtjevne i skupe izvedbe, bez plaćanja godišnjih servisa za održavanje te kasnije

Више

PDS_Sika_Anchorfix_1_hr

PDS_Sika_Anchorfix_1_hr Tehnički list proizvoda Izdanje 15/07/2014 Identifikacijski broj: 02 02 05 01 001 0 000001 Sika AnchorFix -1 Sika AnchorFix -1 Brzovezujuće ljepilo za ankerisanje Opis proizvoda Dvokomponentno ljepilo

Више

Betonske i zidane konstrukcije 2

Betonske i zidane konstrukcije 2 5. STTIČKI PRORČUN PLOČE KRKTERISTIČNOG KT PROGR IZ KOLEGIJ BETONSKE I ZIDNE KONSTRUKCIJE 44 15 4 4 5. Statički proračun ploče karakterističnog kata 5.1. naliza opterećenja Stambeni prostor: 15 4 5, parket

Више

ma??? - Primer 1 Spregnuta ploca

ma??? - Primer 1 Spregnuta ploca Primer 1 - proračun spregnute ploče na profilisanom limu 1. Karakteristike spregnute ploče Spregnuta ploča je raspona 4 m. Predviđen je jedan privremeni oslonac u polovini raspona ploče u toku građenja.

Више

Microsoft Word - Izmene i dopune konkursne dokumentacije, D 9, Stomatoloski materijal

Microsoft Word - Izmene i dopune konkursne dokumentacije, D 9, Stomatoloski materijal I Број: 8349 06.11.2014. Измене и допуне конкурсне документације Предмет: Измене и допуне Конкурсне документације број 7828 од 23.10.2014. године за јавну набавку Д 9 Стоматолошки материјал Извршена је

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а  С р б и ј а Република Србија ОПШТИНA КУРШУМЛИЈА Ул. Пролетерских бригада бб Број: III-404/2-77/2018 Дана: 01.11.2018. године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу члана 63.

Више

Microsoft Word - DEPCONV.SERBO_CIR.doc

Microsoft Word - DEPCONV.SERBO_CIR.doc 1 СВИ ПОДАЦИ О КАБИНИ ЗА ЛАКОВАЊЕ КРАТКЕ УПУТЕ ЗА ИЗРАЧУН И ОДАБИР ФИЛТЕРА ЗА ЧЕСТИЦЕ БОЈЕ Економично и еколошки исправно управљање кабинама за лаковање распршивањем постиже се провером неких основних

Више

(TRO\212KOVNIK VODENI PARK-FILTARSKO POSTROJENJE \(003\).pdf)

(TRO\212KOVNIK VODENI PARK-FILTARSKO POSTROJENJE \(003\).pdf) SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU VARAŽDINSKE TOPLICE Odsjek za nabavu Br: 04-489/1-2018. Varaždinske Toplice, 3.travnja 2018. gospodarskim subjektima POZIV NA DOSTAVU PONUDE Poštovani, Specijalna

Више

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV Na osnovu člana 58. stav 5. Zakona o oružju ( Službeni vesnik Republike Makedonije br. 7/2005 i 47/2006), ministar unutrašnjih poslova donosi PRAVILNIK O MINIMALNIM TEHNIČKIM I BEZBEDNOSNIM USLOVIMA KOJE

Више

Slide 1

Slide 1 EVROPSKA UNIJA VLADA RUMUNIJE VLADA REPUBLIKE SRBIJE Strukturni fondovi 2007-2013 Logo projekta / Logo Vodećeg partnera ЕВРОПСКА ТЕХНОЛОШКА ПЛАТФОРМА ЗА БУДУЋНОСТ ТЕКСТИЛА И ОДЕЋЕ ВИЗИЈА ЗА 2020 Будући

Више

INVESTITOR: SUVLASNICI VIŠESTAMBENE ZGRADE VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB LOKACIJA: K.Č.BR. 3449, K.O. ČRNOMEREC VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB ZAH

INVESTITOR: SUVLASNICI VIŠESTAMBENE ZGRADE VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB LOKACIJA: K.Č.BR. 3449, K.O. ČRNOMEREC VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB ZAH INVESTITOR: SUVLASNICI VIŠESTAMBENE ZGRADE VINOGRADSKA CESTA 15, 10 000 ZAGREB LOKACIJA: K.Č.BR. 3449, K.O. ČRNOMEREC VINOGRADSKA CESTA 15, ZAGREB : POBOLJŠANJE ENERGETSKIH SVOJSTAVA ZGRADE FAZA : GLAVNI

Више

06.Profili_za_izradu_nameštaja_od_pločastih_materijala_final.cdr

06.Profili_za_izradu_nameštaja_od_pločastih_materijala_final.cdr Profili za izradu nameštaja od pločastih erijala 209 Poštovani, U narednim stranicama videćete našu ponudu profila i elemenata za izradu nameštaja. Trudili smo se da u našem poslovanju uvek ponudimo što

Више

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Kućica za ptice za balkon i vrt Izlet u svijet životinja. Kućica za ptice Mali i veliki istražitelji mogu

Robert Bosch GmbH 2019, all rights reserved Kućica za ptice za balkon i vrt Izlet u svijet životinja. Kućica za ptice Mali i veliki istražitelji mogu Kućica za ptice za balkon i vrt Izlet u svijet životinja. Kućica za ptice Mali i veliki istražitelji mogu uskoro promatrati divote životinjskog carstva pred vlastitim balkonskim vratima. 1 Uvod S ovim

Више

Microsoft PowerPoint - fakultet - Gajić.ppt [Način kompatibilnosti]

Microsoft PowerPoint - fakultet - Gajić.ppt [Način kompatibilnosti] PROZORI adekvatna postavka dozvoljene vrijednosti U-koeficijenta Doc. dr Darija Gajić, dipl. ing. arh. Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci ENERGETSKI INTENZITET PPE/BDP

Више

SM_MultiColor-System_innen_HR.pdf - Disboxid MultiColor-System - innen

SM_MultiColor-System_innen_HR.pdf - Disboxid MultiColor-System - innen Sistemska uputa Disboxid Za reprezentativne unutarnje prostore. 6 dekorativnih nijansi prirodnog kamena. 10 klasičnih tonova svježih boja. 4 ekskluzivne plemenite nijanse. Visoka kvaliteta, zadovoljava

Више

Konstr

Konstr 7. FTG10OM1 BEZHALOGENI VATROOTPORNI ENERGETSKI I SIGNALNI KABEL Izolirani gumom G10 i oplašteni termoplastičnim LSOH plaštem Tipska oznaka: FTG10OM1 E90 Norma: CEI 20-45 Nazivni napon: 0, 6 / 1 kv Ispitni

Више

Microsoft PowerPoint - OMT2-razdvajanje-2018

Microsoft PowerPoint - OMT2-razdvajanje-2018 OSNOVE MAŠINSKIH TEHNOLOGIJA 2 TEHNOLOGIJA PLASTIČNOG DEFORMISANJA RAZDVAJANJE (RAZDVOJNO DEFORMISANJE) Razdvajanje (razdvojno deformisanje) je tehnologija kod koje se pomoću mašine i alata u zoni deformisanja

Више

sch.pdf

sch.pdf Vrtni put 5, 10000 Zagreb besplatan primjerak Travanj 2010 spartner > stanovanje nje BLUM Clip top BLUMOTION spojnica elegantna spojnica pruža više nego što vidimo. imo Stranica 12 > građevina Kemijski

Више

NARUČITELJ: JADROLINIJA, DRUŠTVO ZA LINIJSKI POMORSKI PRIJEVOZ PUTNIKA I TERETA,

NARUČITELJ: JADROLINIJA, DRUŠTVO ZA LINIJSKI POMORSKI PRIJEVOZ PUTNIKA I TERETA, NARUČITELJ: JADROLINIJA, RIJEKA, DRUŠTVO ZA LINIJSKI POMORSKI PRIJEVOZ PUTNIKA I TERETA, OIB 38453148181 EVIDENCIJSKI BROJ NABAVE: 116 / 2013 BROJ NADMETANJA: OTP 53 / 13 Z A P I S N I K o pregledu i ocjeni

Више

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 26.0

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 26.0 АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/2018-1980 Датум: 26.06.2018. године ПРЕДМЕТ: Измена и Допуна бр 2. за Конкурсну

Више

Microsoft Word - HR_PHCIS_G1UserCertification.doc

Microsoft Word - HR_PHCIS_G1UserCertification.doc 15242-FAP 901 0481 Uhr Rev A Informacijski sustav primarne zdravstvene zaštite Republike Hrvatske Potvrđivanje G2 aplikacija 15242-FAP 901 0481 Uhr Rev A Sadržaj 1 Uvod... 3 1.1 Kratice... 3 1.2 Definicije...

Више

Troskovnik A

Troskovnik A INVESTITOR: GRAĐEVINA: LOKACIJA: CENTRICE ZAGREB d.o.o. Slavonska avenija 6, 10 000 Zagreb ZGRADA B3 u sklopu Hypo centra, 5. i 6. kat Slavonska avenija 6/Marohnićeva ulica 1 Zagreb k.č.br. 5660/3, k.o.

Више

veleprodajni_cenovnik.cdr

veleprodajni_cenovnik.cdr Sigurnosna vrata model WJ-12 SVETLI HRAST, dimenzije 900x2050x50 mm napravljena su od specijalno ojačanog čeličnog lima koji je plastificiran. Štok vrata je izrađen od čeličnog profilisanog lima, debljine

Више

Specijalist u električnom grijanju Microfoil Instalacijski priručnik C & F Te c h n i e k e n B.V / A l l r i g h t s r e s e r v e d

Specijalist u električnom grijanju Microfoil Instalacijski priručnik C & F Te c h n i e k e n B.V / A l l r i g h t s r e s e r v e d Specijalist u električnom grijanju Instalacijski priručnik C & F Te c h n i e k e n B.V. 1 1-2 0 0 8 / A l l r i g h t s r e s e r v e d Poštovani klijenti, Čestitamo na kupnji ovog MAGNUM proizvoda. je

Више

Правилник o допунама Правилника о ограничењима и забранама производње, стављања у промет и коришћења хемикалија Члан 1. У Правилнику о ограничењима и

Правилник o допунама Правилника о ограничењима и забранама производње, стављања у промет и коришћења хемикалија Члан 1. У Правилнику о ограничењима и Правилник o допунама Правилника о ограничењима и забранама производње, стављања у промет и коришћења хемикалија Члан 1. У Правилнику о ограничењима и забранама производње, стављања у промет и коришћења

Више

terrafina_2009_Kroatisch_A5.indd

terrafina_2009_Kroatisch_A5.indd Uvjerljive prednosti Želite terasu za opuštanje i uživanje? Trebali biste mjesto za igru za Vašu djecu, koje će odoljeti čak i visokim zahtjevima? LIGNODUR terrafina Sistem podne obloge nudi Vam robusnu

Више

Технологије производње кућа од дрвета Звук Физика објеката од дрвета (топлота, влага, звук, ватра) Конструктивна заштита дрвета осцилације честица у е

Технологије производње кућа од дрвета Звук Физика објеката од дрвета (топлота, влага, звук, ватра) Конструктивна заштита дрвета осцилације честица у е Технологије производње кућа од дрвета Звук Физика објеката од дрвета (топлота, влага, звук, ватра) Конструктивна заштита дрвета осцилације честица у еластичном медијуму број осцилација у јединици времена

Више

PRILOG 4 PROGRAM KONTROLE I OSIGURANJA KVALITETE

PRILOG 4 PROGRAM KONTROLE I OSIGURANJA KVALITETE PRILOG 4 PROGRAM KONTROLE I OSIGURANJA KVALITETE PROGRAM KONTROLE I OSIGURANJA KVALITETE MATERIJALA I RADOVA VIJADUKT VRŠCI OPĆE ODREDBE ZA RADOVE Obnovu armirano-betonske konstrukcije treba organizirati

Више

Tehničke preporuke Mapei preporuke za izvođenje, hidroizolaciju i oblaganje betonskih bazena Vladimir Dimitrijević, dipl. ing. građ. Mapei, vodeći sve

Tehničke preporuke Mapei preporuke za izvođenje, hidroizolaciju i oblaganje betonskih bazena Vladimir Dimitrijević, dipl. ing. građ. Mapei, vodeći sve Tehničke preporuke Mapei preporuke za izvođenje, hidroizolaciju i oblaganje betonskih bazena Vladimir Dimitrijević, dipl. ing. građ. Mapei, vodeći svetski proizvođač hemijskih proizvoda za građevinarstvo,

Више

CLT C1 Thermal KOMPLETNO REŠENJE ZA PLAFONE GARAŽA MAJ 2019 CLT C1 LAMELA SA POVRŠINSKOM OBRADOM I ZASEČENIM IVICAMA BEZ TIPLOVANJA

CLT C1 Thermal KOMPLETNO REŠENJE ZA PLAFONE GARAŽA MAJ 2019 CLT C1 LAMELA SA POVRŠINSKOM OBRADOM I ZASEČENIM IVICAMA BEZ TIPLOVANJA CLT C1 Thermal KOMPLETNO REŠENJE ZA PLAFONE GARAŽA MAJ 2019 CLT C1 LAMELA SA POVRŠINSKOM OBRADOM I ZASEČENIM IVICAMA BEZ TIPLOVANJA PLAFONSKE LAMELE CLT C1 THERMAL UVOD U mnogim zgradama nailazimo na negrejane

Више