Ako ne znaš prema kojoj luci ploviš, nijedan vetar ti nije povoljan. Lucije Enej Seneka

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Ako ne znaš prema kojoj luci ploviš, nijedan vetar ti nije povoljan. Lucije Enej Seneka"

Транскрипт

1

2 Ako ne znaš prema kojoj luci ploviš, nijedan vetar ti nije povoljan. Lucije Enej Seneka

3

4 ZAPLOVITE U DOBAR ŽIVOT Luka. Mesto sigurnosti i novih, neograničenih mogućnosti. Mesto susreta i početna tačka sa koje se slobodno puštamo u nove izazove. Poput one osobe koju pronađemo u sebi, one osobe koja zna kada je pravi trenutak da se beskompromisno krene napred, ali i kada je dobro da se zaustavi i pronađe vreme za sebe. Zato je u životu važno usidriti se, ceniti svet, ali znati da uvek imate čemu da se vratite. Svojoj luci, mestu koje istovremeno podrazumeva napredak i mir. Na Vas je red da zaplovite u avanturu da, ona je napokon na horizontu! Zaplovite u luku dobrog života Wellport!

5

6 SVI KOMPASI VODE DO DOMA Harmonija doma nastaje sidrenjem na mestu koje savršeno povezuje mir sa gradskim pulsiranjem. Zato je Wellport, Vaša luka, smeštena na strateški idealnoj lokaciji. Prepustite se hedonizmu kupovine u jednom od dva najveća tržna centra u regionu, koja se nalaze nedaleko od Vas. Bezbrižno ispratite najmlađe članove porodice do škole ili fakulteta. Pohvalite se prijateljima atraktivnim restoranima i kafeima, u neposrednoj blizini Vaše sigurne luke. Neka svaki trenutak bude ispunjen ekskluzivnim sadržajem, od bioskopa ili romantične vožnje bicikla uz reku pa sve do malih zadovoljstava poput kratke šetnje do najvećeg poslovnog parka u gradu Airport City-ja. Na Vama je samo da uplovite u Wellport, luku dobrog života, mesto zahvaljujući kome svaki dan postaje prosto savršen.

7 9 min. 15 minuta vožnje Bulevar Arsenija Čarnojevića Omladinskih brigada 6 min. TC Mercator 20 min. 18 min. Bulevar Milutina Milankovića 12 min. 18 min. 21 min. TC UŠĆE 1 min. DO AERODROMA AUTOPUT Omladinskih brigada 20 min. do DUNAVA i BICIKLISTIČKIH STAZA Bulevar umetnosti 23 min. Bulevar Arsenija Čarnojevića 8 min. Štark arena 6 min. 10 min. do SAVE i BICIKLISTIČKIH STAZA Bulevar Milutina Milankovića 12 min. Omladinskih brigada 16 min. E - 75 Jurija Gagarina Jurija Gagarina

8 NOVI BEOGRAD, NOVA SLOBODA Kao jedna od najvećih, ali u isto vreme i najprogresivnijih gradskih opština, Novi Beograd je mesto na kome se talasi ambicioznosti i relaksacije susreću. Poput harmoničnog susreta dveju najvećih reka u ovom delu Evrope, Save i Dunava, tako je danas Novi Beograd sjajan primer organske povezanosti savremene umetnosti i arhitekture sa bogatom gradskom istorijom. Impresivna izgradnja, učinila je da ovaj deo grada postane simbol uspeha i kreativnosti, ali i inspiracija pri izgradnji jedinstvenog Wellport-a, moderne luke u kojoj sve počinje i kojoj se uvek vraćamo.

9 DOM JE NA VIDIKU! Wellport kondominijum Vam nudi jedinstvenu priliku da postanete vlasnik nekog od 500 najsavremenije opremljenih stanova, koji će se razvijati u 4 faze izgradnje. Prva faza nudi 95 jedinica, različitih raspona struktura kreiranih prema Vašim potrebama od studija do petosobnih stanova. Svaka struktura u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji odgovara na zahteve svakog člana Vaše porodice.

10

11 HARMONIJA KOJA NE SPAVA Dati epitet savršenog jednom danu je subjektivni osećaj. Ipak, postoje trenuci koji obiluju univerzalnom lepotom. Rađanje novog dana, budi i nove mogućnosti, kao što se stanaru Wellport-a, prvog kondominijuma na Novom Beogradu, zadovoljstvo inspirisano pravim izborom, prostire dalje od horizonta. Ekskluzivna lokacija i savremena arhitektura u srcu centralne poslovne zone, pruža novi aspekt lepote čitavom gradu. Bićete inspirisani na šetnju ili vožnju biciklom do Airport City-ja, najvećeg poslovnog parka u gradu. Popularni restorani internacionalne kuhinje, barovi i tržni centri ispuniće svaki Vaš dan sadržajem vrednim pamćenja. Zato što poput velikih bulevara koji Vašu luku okružuju i Vaše mesto za život treba da obiluje širokim spektrom pogodnosti. Dobrodošli u luku dobrog života. Dobrodošli u WELLPORT.

12 SIDRO Kada živimo u prostoru u kome se osećamo sigurno on postaje dom. Wellport koncept kondominijuma prati trendove najviših standarda sigurnosti, koji podrazumevaju jedinstvene karakteristike poput: stanova pripremljenih za smart house sistem, koji Vam omogućava jednostavnu implementaciju željenih funkcija upravljanja uz jedinstveni način kontrole kućnih uređaja i pregled čitavog doma, čak i kada niste u njemu, recepcije 24h svakoga dana u nedelji, profesionalnog održavanja, video nadzora, kartičnog pristupa, podzemne garaže i privatnog parka. Sve ono što stambeni kompleks Wellport čini sigurnom lukom - za Vas, Vašu porodicu i prijatelje.

13

14 OAZA Život punim plućima ne sledi samo zdravu ishranu i redovno vežbanje, on takođe podrazumeva i organizovanje Vašeg ličnog okruženja, u najširem smislu. Inspirisan tempom koje savremeni način života diktira, Wellport je udobno smešten u idilu privatnog parka, kreiranog kombinacijom najsavremenijih tehnologija i pažljivo koncipiranog pejzažnog uređenja. Jer tako, svaki povratak u Vašu oazu postaje sinonim sklada.

15 PRISTANIŠTE Prilikom odabira svog novog pristaništa, lokacija i infrastrukturne pogodnosti su definitivno stavke koje igraju veliku ulogu. Wellport, luka dobrog života, svojom grandioznošću laska arhitekturi ovog dela grada. Ostvarite zahteve svih članova porodice, idealnom lokacijom i jedinstvenim sadržajem. Budite ponosni na uspomene koje ćete kreirati u svom novom domu.

16 Svuda pođi, svom dvorištu dođi Inspirisani definicijom inovacije koja podrazumeva promenu na bolje, ali i luksuzom koji donosi život u kući sa dvorištem, projektovali smo i idilične stanove u prizemlju koji Vam nude uživanje kakvo zaslužujete. Ugostite prijatelje u svojoj bašti, posmatrajte svoje najmlađe kako se raduju bezbrižnom detinjstvu ispunjenom igrom i prepustite se trenucima zadovoljstva koje će Vam pružiti Vaša privatna oaza mira. I kao što svaka luka ima pogled na pučinu, tako i Vaše privatno dvorište donosi hedonizam o kome ste do sada maštali.

17

18

19 Život je igra Vaš privatni park je mesto relaksacije i druženja gde Vas očekuje prelepa fontana, sportski teren, teretana na otvorenom, kutak za kućne ljubimce. Stariji stanari mogu uživati u šahu, dok će najmlađi kreirati svoje prve uspomene na igralištu projektovanom prema njihovim potrebama.

20

21

22 Stižem na vreme U današnje vreme, dostupnost privatnog parkinga nije samo pogodnost, već prednost koja se podrazumeva. Podzemna garaža sa video nadzorom i čitačem tablica, učiniće Vaš život lakšim, a dan dužim taman za onoliko vremena koliko ste do sada proveli tražeći parking mesto. Dobar život znači vreme provedeno na pravi način.

23

24

25 Čekam te na našem mestu Vaša luka je mesto u kom se u svakom trenutku dana osećate udobno, ali Vam nudi i praktični sadržaj u neposrednoj blizini. Napravite pauzu i prošetajte svojim novim kvartom do omiljenog kafea, pozdravite komšije na putu do obližnjeg marketa i ponesite osećaj doma gde god da krenete.

26 VRHUNSKI KVALITET SVA VRATA OTVARA Wellport, jedinstveni kondominijum projektovan tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Budući stanari kvarta će uz profesionalne savete našeg arhitekte biti u mogućnosti da odaberu završne radove i opremu iz seta standardne i penthaus linije opremljenosti za svoj budući dom iz posebno selektovane i visokokvalitetne ponude renomiranih inostranih proizvođača.

27 STANDARDNA OPREMLJENOST: Fasadna stolarija: Aluminijum-drvo stolarija visokog kvaliteta. Aluminijumske roletne sa električnim pogonom Parket: Višeslojni parket renomiranog proizvođača, dimenzija 12,14,16 / 100,120 debljine 14mm. Keramika: a) kupatilo: Izbor visokokvalitetne keramike proizvođača Florim. b) kuhinja: Izbor visokokvalitetne keramike proizvođača Florim. Sanitarije: Konzolne wc šolje LAUFEN pro sa soft close daskom, ugradnim vodokotlićem ROCCA, akrilne kade LAUFEN pro, umivaonici LAUFEN pro, tuš je rešen u sistemu walk-in sa podnom rešetkom TECE. Paravani za tuševe u System P ili HUPPE (u zavisnosti od položaja tuša u okviru kupatila) i slavine Hansgrohe Unutrašnja vrata: MDF vrata farbana poliuretanskom bojom. Ulazna vrata: Sigurnosna vrata sa obe strane furnirana drvetom-hrast sa sigurnosnom bravom Cipierre i kodiranim ključem, proizvođač vrata ARRIKTON. Pervajz lajsne u dekoru drveta, sa drvenim pragom. Klimatizacija: U svim dnevnim i spavaćim sobama, multi-split sistem klima uređaja renomiranog proizvođača Fujitsu. Grejni sistem: Objekat je priključen na daljinski sistem grejanja. Radijatori i sušači peškira u kupatilima. U stanovima sa tri i više spavaćih soba, u glavnom kupatilu je predviđeno i podno grejanje. Stanovi su pripremljeni za brzu implementaciju smart house sistema. Priprema obuhvata kontrolu : - svih roletni u stanu, - jednog bojlera, - podnog grejanja ( glavnog kupatila u okviru stana sa 3 i više spavaćih soba), - klima uređaja u dnevnoj sobi, - kalorimetra

28 PENTHAUS OPREMLJENOST: Fasadna stolarija: Aluminijum-drvo stolarija visokog kvaliteta. Aluminijumske roletne sa električnim pogonom Parket: Višeslojni parket renomiranog proizvođača, dimenzija 12,14,16 / 100,120 debljine 14mm. Keramika: a) kupatilo: Izbor visokokvalitetne keramike proizvođača Florim. b) kuhinja: Izbor visokokvalitetne keramike proizvođača Florim. Sanitarije: Konzolne wc šolje LAUFEN pro sa soft close daskom, ugradnim vodokotlićem TECE, akrilne hidromasažne kade NOVELLINI, umivaonici LAUFEN val, tuš je rešen u sistemu walk-in sa podnom rešetkom TECE. Paravani za tuševe u System P ili HUPPE (u zavisnosti od položaja tuša u okviru kupatila) i slavine Hansgrohe. Unutrašnja vrata: MDF vrata farbana poliuretanskom bojom. Ulazna vrata: Sigurnosna vrata sa obe strane furnirana drvetom-hrast sa sigurnosnom bravom Cipierre i kodiranim ključem, proizvođač vrata ARRIKTON, sa drvenim pragom. Klimatizacija: U svim dnevnim i spavaćim sobama, multi-split sistem klima uređaja renomiranog proizvođača Fujitsu. Grejni sistem: Objekat je priključen na daljinski sistem grejanja. Ugradni radijatori u sobama i sušači peškira u kupatilima. U penthouse stanovima u glavnom kupatilu je predviđeno i podno grejanje. Penthouse stanovi su opremljeni paketom u koji je uključena kontrola: - svih roletni u stanu, - jednog bojlera, - podnog grejanja ( glavnog kupatila u okviru stana sa 3 i više spavaćih soba), - klima uređaja u dnevnoj sobi, - kalorimetra Sastavni deo paketa je aplikacija kojom se omogućuje upravljanje sistemom.

29

30 KARTOGRAFSKI PRIKAZ LUKE DOBROG ŽIVOTA

31 Park zatvorenog tipa Kartični pristup kondominijumu Recepcija i obezbeđenje Tehnička opremljenost i kvalitet Čuva od oluja Dobro došli kapetane! Gosti na vidiku! završnih radova Sigurna luka Investitor od poverenja Privatni parking Sportski teren Profesionalno održavanje Spuštaj sidro! Jer usidriti se mora Diži jedra! Od doka do horizonta

32

33 SA DOBRIM VETROM U LEĐIMA STIŽEMO U LUKU DOBROG ŽIVOTA Temelj projekta Wellport čini stručnost i vizija renomiranog izraelskog investitora Shikun & Binui Group, poznatog po izgradnji stambenih i poslovnih kompleksa u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija Shikun & Binui Group je već poznata domaćoj javnosti po izgradnji kondominijuma Central Garden i Voždove Kapije. Ova kompanija je sinonim za savremenost, udobnost, kvalitet i energetsku efikasnost, a na lokalno tržište donosi najsavremenije globalne trendove.

34 UPOZNAJTE KAPETANA Bez talasa, život poput mora, ne bi bio izazov. Da bismo odoleli vetrovima koji dolaze sa horizonta, ali i bezbrižno uživali na suncu, naša luka mora biti naš najveći oslonac. Zato je ekskluzivna prodaja stanova poverena vodećoj konsultantskoj kući u Srbiji - kompaniji CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe. Poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u Vaš dom, vodiće Vas ekspertski tim kompanije CBS International. Svesni toga da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih plovidbi, kompanija CBS International svom poslu pristupa odgovorno, stručno i profesionalno, nudeći Vam svoje veliko konsultantsko iskustvo i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja za Vaše potrebe, sve do konačnog odabira Vašeg doma i primopredaje ključeva. Uživajte u sigurnoj plovidbi, jer Vaš dom je na vidiku! Kontakt:

35

36

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju

O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju O PROJEKTU KONCEPT PROJEKTA Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Najviši nivo opremljenosti, uvođenje najmodernijih

Више

Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko

Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko Poštovani, Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo Hotel FONTANA u potpuno novom sjaju. Hotel FONTANA se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41   ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV DEC/jAN 2013/14. BROJ 41 www.ministudio.rs ENTERIJER: IZVAN VREMENA I PROSTORA DEKOR: BLUGIRL HOMEWARE KOLEKCIJA U POKRETU: MINI - DRUGA GENERACIJA Capo Nord

Више

Maxtv To Go/Pickbox upute

Maxtv To Go/Pickbox upute MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE Detaljno objašnjenje funkcionalnosti..3 Upute za prijavu na aplikaciju...4 Što je to Preporučeno za vas....6 Preporučeno za vas..7 Dodavanje

Више

Kućice uz more HRVATSKI 1

Kućice uz more HRVATSKI 1 Kućice uz more HRVATSKI 1 4 Luxury Villa You&Me 6 Villa Exclusive Plus You&Me 8 Villa Exclusive Plus 10 Villa Exclusive 12 Villa Prestige 14 Mobile home Deluxe Plus 16 Mobile home Deluxe 18 Mobile home

Више

BILEĆKA 24 BI 24 Invest doo Veb-sajt stambenog objekta (065) Cena: od /м² PDV: na zahtev Investitor: BI 24

BILEĆKA 24 BI 24 Invest doo Veb-sajt stambenog objekta (065) Cena: od /м² PDV: na zahtev Investitor: BI 24 BILEĆKA 24 BI 24 Invest doo Veb-sajt stambenog objekta (065) 49 77 001 Cena: od 2 690 /м² PDV: na zahtev Investitor: BI 24 Invest doo Lokacija: VOŽDOVAC, Voždovac Grejanje: Toplotna pumpa Parking: Garaža

Више

NOVI KVADRATI VAŠEG DOMA za udoban život Stanovi u Cazinu naselje Mala lisa Izgradnja objekta oktobar novembar info +387 (0) PAR

NOVI KVADRATI VAŠEG DOMA za udoban život Stanovi u Cazinu naselje Mala lisa Izgradnja objekta oktobar novembar info +387 (0) PAR NOVI KVADRATI VAŠEG DOMA za udoban život Stanovi u Cazinu naselje Mala lisa Izgradnja objekta oktobar 20. novembar 20. info +387 (0) 9 22 PARTNERI U PROJEKTU 0 stambenih jedinica suteren + prizemlje +

Више

Ambyenta - Katalog vrata

Ambyenta - Katalog vrata KATALOG VRATA SOBNA VRATA PO NARUDŽBI SOBNA VRATA Unutrašnja vrata jedan su od najljepših i najdugotrajnijih ukrasa Vašeg doma, stoga ih s pažnjom birajte! Mi zasigurno vodimo računa da naša vrata ispunjavaju

Више

Newsletter April SRB

Newsletter April SRB BW Newsletter / April 2016 Kula Beograd novo obeležje grada Dobro došli u Belgrade Waterfront Ovog proleća očekuje nas puno posla, kome se unapred radujemo. Ceo tim Belgrade Waterfront-a ponosan je kad

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM I KONFERENCIJA VISOKOKVALITETNE HRANE 10 11. oktobar 2019. Belexpocentar Španskih boraca 74 Beograd, Srbija Drugi po redu sajam visokokvalitetne hrane ( specialty food ) u Jugoistočnoj

Више

GSPublisherVersion POSLOVNI PROSTOR 477,45 m 2 I KRAJIŠKOG KORPUSA 37 BANJA LUKA

GSPublisherVersion POSLOVNI PROSTOR 477,45 m 2 I KRAJIŠKOG KORPUSA 37 BANJA LUKA POSLOVNI PROSTOR 477,45 m 2 I KRAJIŠKOG KORPUSA 37 BANJA LUKA TEHNIČKI OPIS 2 Naše preduzeće MM Invest d.o.o. Banja Luka posjeduje blizu 3.000,00 m zemljišta na atraktivnoj lokaciji u centralnom gradskom

Више

GORNJI GRAD WORLD TRADE CAPITAL doo Veb-sajt stambenog objekta (062) Cena: PDV: Investitor: Lokacija: Grejanje: Par

GORNJI GRAD WORLD TRADE CAPITAL doo Veb-sajt stambenog objekta (062) Cena: PDV: Investitor: Lokacija: Grejanje: Par GORNJI GRAD WORLD TRADE CAPITAL doo Veb-sajt stambenog objekta (062) 333 333 Cena: PDV: Investitor: Lokacija: Grejanje: Parking: Klima: od 1 800 /м² uključen u cenu WORLD TRADE CAPITAL doo ZEMUN, Gornji

Више

Poreska prijava za utvrđivanje poreya na imovinu

Poreska prijava za utvrđivanje poreya na imovinu (назив јединице локалне самоуправе чијем органу се подноси пријава) (назив органа коме се подноси пријава) Образац ППИ-2 ПОРЕСКА ПРИЈАВА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА. ГОДИНУ 1 1. ПОДАЦИ О ОБВЕЗНИКУ

Више

veleprodajni_cenovnik.cdr

veleprodajni_cenovnik.cdr Sigurnosna vrata model WJ-12 SVETLI HRAST, dimenzije 900x2050x50 mm napravljena su od specijalno ojačanog čeličnog lima koji je plastificiran. Štok vrata je izrađen od čeličnog profilisanog lima, debljine

Више

Za komšije garaže dinara mesečno</br> Blic,Smanjen kapacitet parkirališta „Slavija“,Obeležen kraj desetog ciklusa</br> SAT Plus,Mališani učili o

Za komšije garaže dinara mesečno</br> Blic,Smanjen kapacitet parkirališta „Slavija“,Obeležen kraj desetog ciklusa</br> SAT Plus,Mališani učili o Za komšije garaže 6.500 dinara mesečno Blic Renovirana garaža Obilićev venac sa 200 novih parking mesta uskoro se otvara za korisnike. Smanjen kapacitet parkirališta Slavija Smanjen kapacitet parkirališta

Више

AKCIJA za obrtnike! 10% popusta samo za članove HOK-a! Optima Telekom i HOK ZNA - najbolja opcija za obrtnike

AKCIJA za obrtnike! 10% popusta samo za članove HOK-a! Optima Telekom i HOK ZNA - najbolja opcija za obrtnike AKCIJA za obrtnike! 10% popusta samo za članove HOK-a! Optima Telekom i HOK ZNA - najbolja opcija za obrtnike SVE NA JEDNOM MJESTU ZA VAŠE KVALITETNIJE I POVOLJNIJE POSLOVANJE! Prepoznajemo vaše potrebe

Више

Friva-bau d.o.o za građenje Gmajnje 3 Zagreb OIB: MBS: OPREMA U nastavku možete pregledati s

Friva-bau d.o.o za građenje Gmajnje 3 Zagreb OIB: MBS: OPREMA U nastavku možete pregledati s OPREMA U nastavku možete pregledati specifikaciju opreme u stanovima projekta Orahovac. Oprema je standardna te se pored specifikacija nudi mogućnost preinake i doplate u slučaju gdje građevinsko-obrtnički

Више

Novi sportsko – turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO),Mesna zajednica Sefkerin: TRODNEVNI PROGRAM ZA MANDALINU

Novi sportsko – turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO),Mesna zajednica Sefkerin: TRODNEVNI PROGRAM ZA MANDALINU Novi sportsko turistički projekti: OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO) OTVOREN BAJK PARK NA SPORTSKOM CENTRU (VIDEO) Opovo, 1. avgust 2019; Projekat Uređenja i opremanja parka za bicikliste u

Више

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR BROJ 39 ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'ori

PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR BROJ 39   ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'ori PRVI ONLINE HOME, LIFE STYLE MAGAZIN GODINA IV OKTOBAR 2013. BROJ 39 www.ministudio.rs ARHITEKTuRA: Kuća sa drvenom fasadom DEKOR: Hermes CHevaL d'orient FASHION: Boss orange SpA OF poiano RESORT JEzERO

Више

katalog dream_ispravka_novi

katalog dream_ispravka_novi Vila iz Vaših najlepših snova! Dream Objekat je projektovan kao stambeni, sa tri stambene jedinice (na svakoj etaži se nalazi po jedna stambena jedinica). Dream Home vila prilagođena je za život 3 porodice.

Више

Microsoft Word - Paralija happy

Microsoft Word - Paralija happy GRČKA OLIMPSKA REGIJA - PARALIJA 2018 POPUSTI - 10% popusta za cjelokupne uplate do 25032018 (vile FIORI, HARA, ZISKOS, HELLAS); do 31032018 ( vile KOSTAS i BLUE HOUSE); - 2% popusta za cjelokupne uplate

Више

EXC_BROSURA_Tour ver_05

EXC_BROSURA_Tour ver_05 It's all about the experience! Vaš digitalni put do boljih poslovnih rezultata Želite li svojim postojećim prodajnim kanalima omogućiti podršku za jednostavniju i bržu prodaju? Smatrate da postoji potencijal

Више

Comparsion

Comparsion Antinoos Hotel Double Room Not defined 2Ad Bed and Breakfast Included in the price: Flight/Transfer/Hotel Antinoos Hotel 427 EU Stars 2* Mali urbani hotel u centru Hersonisosa. Neoklasični arhitektonski

Више

BEČ – PARIZ – MINHEN

BEČ – PARIZ – MINHEN POLIHRONO P O L I H R O N O se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, oko 100 km jugoistočno od Soluna u kristalno čistom zalivu Toroneos,, okruženo bujnom mediteranskom vegetaciom. Poseduje veliku

Више

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel:

PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: Mobitel: PANSION I RESTORAN ATOS HOTELI I MOTELI PRNJAVOR Adresa: Vlade Vinčića - Naselje Lazina voda Telefon: +387 51 655 164 Mobitel: +387 65 292 791 E-mail: info@restoran-atos.info Web: www.restoran-atos.info

Више

Excursor Brosura Hoteli PRINT

Excursor Brosura Hoteli PRINT It's all about the experience! Vaš digitalni put do zadovoljnog gosta Svi mi pamtimo experience, jedinstven doživljaj koji kreira trajna sjećanja i zbog kojeg iskustvo boravka na lokaciji ostaje uistinu

Више

GTM plan MS&HT coop

GTM plan MS&HT coop Poslovni uzlet grada Novigrada 6. studenoga 2015. Uz Cloud usluge poslujte uspješno i kada niste u uredu Dvadese Krešimir Jusup Savjetnik za prodaju ICT usluga poslovnim korisnicima NAŠ DANAŠNJI CILJ?

Више

Parcela sa objektima - detaljne informacije Delovodni broj Katastarska opština i broj KO Čačak Grad Čačak Datum unosa/ažuriranja: Površina

Parcela sa objektima - detaljne informacije Delovodni broj Katastarska opština i broj KO Čačak Grad Čačak Datum unosa/ažuriranja: Površina Parcela sa objektima - detaljne informacije Delovodni broj Katastarska opština i broj KO Čačak Grad Čačak tum unosa/ažuriranja: 07.06.2016. Površina parcele (m 2 ) 125.560,00 Površina svih objekata (m

Више

Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost

Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Ugradbeni sustavi Sigurnost i izdržljivost Velik izbor rješenja Duplo WC Compact Sustavi Duplo koje proizvodi Roca obuhvaćaju sve mogućnosti ugradnje visećih

Више

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e:

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e: Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: 00 381 11 2144 360 e: agency@junior-kopaonik.com www.juniortravel.rs 16.02.-17.03.2019 Super ponuda: 4=3 noći HOTEL JUNIOR*** CENOVNIK

Више

Zrmanja trail

Zrmanja trail Ustajanje u 6. Budim se prije budilice. Stavljam vodu za čaj. Slažem stvari u rusak. Jutro teče lagano. Kad sam obavio sve, sjedam u auto i za Trogir, gdje kupim Lujanu. Krećemo malo poslije 7 i vozimo

Више

Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГ

Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГ Попуњава угоститељ Попуњава контроло НАЗИВ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА: ИЗЈАВА 1 О ИСПУЊЕНОСТИ МИНИМАЛНО ТЕХНИЧКИХ УСЛОВА ЗА УРЕЂЕЊЕ И ОПРЕМАЊЕ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА ЗА СМЕШТАЈ ВРСТЕ СЕОСКО ТУРИСТИЧКО

Више

Попуњава угоститељ Попуњава комисија НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СОБЕ У КАТЕГОРИЈЕ ***Приликом попуњав

Попуњава угоститељ Попуњава комисија НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СОБЕ У КАТЕГОРИЈЕ ***Приликом попуњав Попуњава угоститељ Попуњава комисија НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СОБЕ У КАТЕГОРИЈЕ ***Приликом попуњавања ове изјаве користите симбол (+) за означавање одговора

Више

NOVA ŠKODA SCALA

NOVA ŠKODA SCALA NOVA ŠKODA SCALA NOVI HRABRI SVET Nova ŠKODA SCALA je hrabar korak napred za brend. Sofisticirane konture modela, kroz atraktivno prelamanje svetlosti i senki, povezuju bezvremenski dizajn sa sportskim

Више

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko

DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadransko DRAČ Najbolji hoteli na jednom mjestu! POLASCI SVAKOG PETKA IZ CIJELE BIH! DRAČ (al. Durrës) je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora! Jedan je od najstarijih albanskih gradova s

Више

Slide 1

Slide 1 Školski koordinator Eko programa: Snežana Perić- vaspitač Međunarodni vrtić u Beogradu (International Nursery School Belgrade) počeo je sa radom davne 1948. Osnovan je kao inicijativa roditelja i do danas

Више

Pouzdana tehnologija: Techem Radio Sistem

Pouzdana tehnologija: Techem Radio Sistem Vaš partner za štednju. Pouzdana tehnologija: Techem Radio Sistem Precizno merenje i obračun potrošnje grejanja, vode i klimatizacije. PROFIL KOMPANIJE Svetski lider u inovativnoj Radio tehnologiji Partner

Више

Sadržaj Zlatan Hadžić: GEOPOLITIKA STRAHA U ZEMLJAMA EVROPSKE UNIJE POGOĐENIM VALOM IZBJEGLICA I IMIGRANATA Damir Bevanda

Sadržaj Zlatan Hadžić: GEOPOLITIKA STRAHA U ZEMLJAMA EVROPSKE UNIJE POGOĐENIM VALOM IZBJEGLICA I IMIGRANATA Damir Bevanda Sadržaj 4 14 21 29 42 52 59 67 72 76 Zlatan Hadžić: GEOPOLITIKA STRAHA U ZEMLJAMA EVROPSKE UNIJE POGOĐENIM VALOM IZBJEGLICA I IMIGRANATA Damir Bevanda: GEOPOLITIKA ARKTIKA REGIJA KOOPERACIJE ILI KOMPETICIJE

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEW 2018 Remisens Hotel Lucija Remisens Hotel Lucija (3*) je smještena direktno na glavnoj promenadi u neposrednoj blizini plaže i sportskog centra, idealno mjesto za nezaboravan obiteljski odmor. UDALJENOS

Више

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of Drveni prozori i balkonska Vrata Bul Despota Stefana 115 Drvo Profil 68 Profil 78 2slojno staklo 3slojno Čamovina 250.00 290.00 Borovina 290.00 340.00 Hrast 400.00 450.00 - Aluminijumska okapnica na štoku

Више

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of

Drveni prozori i balkonska Vrata Okretno nagibni Mister Door d.o.o. Bul Despota Stefana Beograd tel: 011/ mob: 069/ of Drveni prozori i balkonska Vrata Bul Despota Stefana 115 Drvo Profil 68 Profil 78 2slojno staklo 3slojno Čamovina 250.00 290.00 Borovina 290.00 340.00 Hrast 400.00 450.00 - Aluminijumska okapnica na štoku

Више

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD - VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv

ALIQUANTUM DOO, NOVI SAD -   VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR MODEL A-05 IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhv VIKENDICE I KUĆE ZA ODMOR IDEJNО REŠENJE (IDR) 50 PROJEKAT ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU (PGD) 500 *PGD obuhvata isključivo: 0-Glavna sveska, 1-Arhitektura i Elaborat EE. Strana 2od 7 TEHNIČKI OPIS LOKACIJA I

Више

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany

Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Proširenje sustava: sada su moguće 283 varijante tuša! Sustav tuš stranica s brojnim varijantama made in Germany Sadržaj Pregled artikala str. 4 5 Tuš s ulazom na kut str. 6 9 Kutni tuš str. 10 12 XXL

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Imamo čast da Vam predstavimo WORLD Mastercard platnu karticu Lovćen banke ZA SVIJET NA DOHVAT RUKE OTKRIJTE BEZBROJ MOGUĆNOSTI I SVIJET PUN PRIVILEGIJA KOJE SMO ZA VAS OSMISLILI U želji da zadovoljimo

Више

RED VOŽNJE ZA BESPLATAN PREVOZ LINIJA 1 UŠĆE TRG REPUBLIKE Polazno stajalište za ULAZ 6 kaplara za linije 16, 75, u smeru ka Zelenom vencu Krajn

RED VOŽNJE ZA BESPLATAN PREVOZ LINIJA 1 UŠĆE TRG REPUBLIKE Polazno stajalište za ULAZ 6 kaplara za linije 16, 75, u smeru ka Zelenom vencu Krajn LINIJA 1 UŠĆE TRG REPUBLIKE Polazno stajalište za ULAZ za linije 16, 75, 83... u smeru ka Zelenom vencu Krajnje ULAZNO-IZLAZNO stajalište Trg Republike za linije 43, 96, 32E... SMER TRG REPUBLIKE - UŠĆE

Више

PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / 3 noći JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu

PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / 3 noći JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET 4 dana / JEDNO DETE DO 12 GOD GRATIS SMEŠTAJ HOTEL GRAND**** & HOTEL ANGELLA**** Kopaonik Važi u periodu 02.05 25.11.2012. TIP SOBE/ U PERIODU Hotel GRAND**** Cene su izražene

Више

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e: Hotel JUNIOR*

Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: e:   Hotel JUNIOR* Turistička agencija JUNIOR Bulevar umetnosti 27, Beograd, Srbija t: 00 381 11 2144 360 e: agency@junior-kopaonik.com www.juniortravel.rs Hotel JUNIOR*** 37225 Brzede, Srbija t: 00 381 37 823 355 e: info@junior-kopaonik.com

Више

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc REPUBLIKA HRVATSKA ISTARSKA ŽUPANIJA Upravni odjel za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu Klasa: 947-02/05-01/7 Ur. broj: 2163/1-09/1-06-22 Pula, 7. lipnja 2006. godine. ISTARSKA ŽUPANIJA ŽUPANIJSKO

Више

MergedFile

MergedFile Cenovnik br. 1od 01.11.2018. PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TURIZAM I TRGOVINU PHILOXENIA KOURKOUDIALOS DRUŠTVO SA OGRANIĈENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD, BEOGRAD, BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 44/2A Licenca. OTP 356/2010

Више

VAŽNOST I MOĆ NETWORKINGA Zato što je istina s kim si, takav si

VAŽNOST I MOĆ NETWORKINGA Zato što je istina s kim si, takav si VAŽNOST I MOĆ NETWORKINGA Zato što je istina s kim si, takav si TKO JE OKO NAS PRESUDNO JE ZA NAŠ USPJEH U POSLU I ŽIVOTU Pa ako itko zna networking to smo mi na Balkanu oduvijek se tu išlo na janjetine

Више

Microsoft PowerPoint - FILIJALA ZEMALJSKE BANKE-Amila i Ines

Microsoft PowerPoint - FILIJALA ZEMALJSKE BANKE-Amila i Ines FILIJALA ZEMALJSKE BANKE AMILA TABAKOVIĆ I INES PRLIĆ OSNOVNI PODACI O OBJEKTU NAZIV OBJEKTA: FILIJALA ZEMALJSKE BANKE MJESNA ZAJEDNICA: BRANKOVAC ADRESA: MARŠALA TITA VLASNIK OBJEKTA: PRIVREDNA BANKA

Више

fluence DODATNA OPREMA

fluence DODATNA OPREMA fluence DODATNA OPREMA KOMPLET SPORTSKE OPREME Komplet sportske opreme istaknutog oblika, koga čine prednji i zadnji branik i dve obloge pragova, daje vašem vozilu izrazit sportski i elegantan izgled.

Више

Microsoft PowerPoint - Dan Studenata-ppt.ppt

Microsoft PowerPoint - Dan Studenata-ppt.ppt Građevinski fakultet Univerzitet u Beogradu Firma: DHI Vreme: Avgust 2011 Mesto: Prag, Češka Veljko Prodanović 209/08 Beograd, 2011 Повратак Par ključnih pitanja: Kako do prakse? Šta time dobijam? Kako

Више

aparthotel nebeska stolica 1 i 2

aparthotel nebeska stolica 1 i 2 APARTHOTEL NEBESKA STOLICA 1 I 2 KOPAONIK RANI BUKING POPUST 10% ZA REZERVACIJE DO 15.10.2017. APARTHOTEL NEBESKA STOLICA 1 Cenovnik br.1 od 18.09.2017. Usluga 17.12 24.12 31.12 07.01 21.01 28.01 04.02

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ KИКИНДА Година 50. дана године Број: 5. ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1. На основу одредбе члана 51. Статута општине Кикинда (

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ KИКИНДА Година 50. дана године Број: 5. ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1. На основу одредбе члана 51. Статута општине Кикинда ( СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ KИКИНДА Година 50. дана 20.02.2015. године Број: 5. 1. На основу одредбе члана 51. Статута општине Кикинда ( Службени лист општине Кикинда, број 4/06-пречишћени текст, 2/08, 19/08,

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Upravljanje vremenom Praktikum iz poslovne komunikacije i prezentacije Jelica Cincović (jelica@etf.rs) Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu 2018/2019 Uvod 24 sata za organizovanje našeg dana

Више

Odabranih 58 referentnih objekata Austrotherm d.o.o. (period ).xlsx

Odabranih 58 referentnih objekata Austrotherm d.o.o. (period ).xlsx Odabrani referentni objekti Austrotherm d.o.o (period - 2006) Objekat "M", Metalac, Gornji Milanovac 2019 EPS A150: 300m 3, d=2cm-24cm (ravan krov) EPS T650: 4.000m 2, d=3cm (ravan krov) XPS 30: 18m 3,

Више

PDF: Ђоковић помаже српску цркву у Француској, коју су подигли Руси (видео)

PDF: Ђоковић помаже српску цркву у Француској, коју су подигли Руси (видео) 19/12/2018 Ђоковић помаже српску цркву у Француској, коју су подигли Руси (видео) Најбољи тенисер света Новак Ђоковић обишао је по први пут Цркву успења пресвете Богородице у Ници. Он ће помоћи Савезу

Више

VUD - Plan nabave 2015

VUD - Plan nabave 2015 1. P.J. Upravna zgrada Hrvatskih voda, 1.1. 4171 1.2. 4004 1.3. 0315 1.4. 4004 1.5. 4051 Usluga odvoza komunalnog otpada za potrebe upravne zgrade Hrvatskih voda u Zagrebu, Ulica grada Vukovara Toaletni

Више

Grejanje & Bazeni

Grejanje & Bazeni Grejanje & Bazeni Kada želite da znate više, da grejanjem uštedite i uživate u sopstvenom bazenu. Br. 3/2017 Solarni kolektori - da li se isplate? Montažni bazeni - brzo spremni za leto Hemija za bazene

Више

leto-tasos8

leto-tasos8 Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz: 1. dan sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta "Buvlje pijace" (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina

Више

E-RAČUN ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE E-RAČUNA JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO...

E-RAČUN ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE E-RAČUNA JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO... ZA POSLOVNE SUBJEKTE ZAPRIMANJE I SLANJE A JE LAKO, PROVJERITE U FINI KAKO... 2 ZA POSLOVNE SUBJEKTE Servis e-račun je internetski servis za elektroničku razmjenu računa između poslovnih subjekata (dobavljača

Више

Microsoft Word - MUS ispitna pitanja 2015.doc

Microsoft Word - MUS ispitna pitanja 2015.doc Univerzitet u Novom Sadu Ekonomski fakultet u Subotici Dr. Agneš Slavić, docent Nemanja Berber, asistent Školska 2014/15 godina MENADŽMENT URBANOM SREDINOM Prvi deo: ispitna pitanja 1. PREDMET IZUČAVANJA

Више

P. D. OTAVA doo-niš PIB: TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: Obrenovićeva BB, Niš tekući račun: tel: 018/ 209

P. D. OTAVA doo-niš PIB: TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: Obrenovićeva BB, Niš tekući račun: tel: 018/ 209 P. D. OTAVA doo-niš PIB: 106346837 TPC Kalča, AI-2, I sprat matični broj: 20582367 Obrenovićeva BB, 18000 Niš tekući račun: 105-22306-41 tel: 018/ 209 494; fax: 018/ 4 100 499 Licenca OTP br 74/10 e-pošta:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-25495-1/2018 Заводни број: 05-353-197/2018

Више

knjiga 03.indd

knjiga 03.indd 15 3. Poglavlje Opće smjernice za aktivnosti učenja Ovo poglavlje opisuje neke od općih smjernica koje su pomogle roditeljima kada su svoju djecu učili novim vještinama. Pokušajte se koristiti ovim smjernicama

Више

УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА

УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА УЛОГА ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ПРОМОЦИЈИ ОДРЖИВОГ УРБАНОГ САОБРАЋАЈА И БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ ШКОЛСКОГ УЗРАСТА АРАНЂЕЛОВАЦ 20. ОКТОБАР 2016. ОДРЖИВИ УРБАНИ САОБРАЋАЈ ШТА СМО ЗАПАМТИЛИ? ОДРЖИВИ УРБАНИ САОБРАЋАЈ? КОЈИ

Више

ПРИЛОГ 8

ПРИЛОГ 8 Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ СЕОСКОГ ТУРИСТИЧКОГ ДОМАЋИНСТВА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о стандардима за категоризацију

Више

+ Usluge kućne njege za osobe mlađe od 65 godina kroatiska + 1. Opći dojam o službi kućne njege Iznimno sam nezadovoljan/na Prilično sam nezadovoljan/

+ Usluge kućne njege za osobe mlađe od 65 godina kroatiska + 1. Opći dojam o službi kućne njege Iznimno sam nezadovoljan/na Prilično sam nezadovoljan/ Usluge kućne njege za osobe mlađe od 65 godina kroatiska 1. Opći dojam o službi kućne njege Iznimno sam Prilično sam Ni zadovoljan/na niti Prilično sam zadovoljan/na Veoma sam zadovoljan/na a. Koliko ste

Више

Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о

Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о Попуњава угоститељ Попуњава контролор НАЗИВ УГОСТИТЕЉСКОГ ОБЈЕКТА: ИЗЈАВА О ИСПУЊЕНОСТИ СТАНДАРДА ЗА РАЗВРСТАВАЊЕ АПАРТМАНА 1 У КАТЕГОРИЈЕ Правилник о стандардима за категоризацију угоститељских објеката

Више

Microsoft Word - Opšta dokumentacija.doc

Microsoft Word - Opšta dokumentacija.doc 1 - PROJEKAT ARHITEKTURE INVESTITORI: VASILIJE DRAGANIĆ Ul. Bokokotorska br. 42, Pančevo VLADAN MIJOVIĆ Ul. Branka Radičevića 4/19, Pančevo OBJEKAT: VRSTA TEHNIŠČKE DOKUMENTACIJE: NAZIV I OZNAKA DELA PROJEKTA:

Више

Microsoft Word - ZAGREBOPEN10-Bilten.doc

Microsoft Word - ZAGREBOPEN10-Bilten.doc INVALIDSKI ODBOJKAŠKI KLUB ZAGREB BILTEN ORGANIZATOR Invalidski odbojkaški klub Zagreb Dragi sudionici Turnira, poštovani sportski prijatelji, čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti vas u ime Invalidskog

Више

My Home kućna automatika BTicino My Home kućna automatika, izbor individualnosti. 2 My Home sustav proširuje tradicionalni koncept električnih instala

My Home kućna automatika BTicino My Home kućna automatika, izbor individualnosti. 2 My Home sustav proširuje tradicionalni koncept električnih instala My Home kućna automatika BTicino My Home kućna automatika, izbor individualnosti. 2 My Home sustav proširuje tradicionalni koncept električnih instalacija, percipiran kao kombinacija sklopki i utičnica.

Више

У П У Т С Т В О

У П У Т С Т В О У П У Т С Т В О О ПОПУЊАВАЊУ ПРИЈАВЕ ЗА УПИС У ФИСКАЛНИ РЕГИСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ Образац ПФРН Пријаву за упис у фискални регистар непокретности (у даљем тексту ПФРН) подноси порески обвезник пореза на непокретности.

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-12565-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation 1 Customer Relationship Management 2 Net Faktor O nama O nama 3 Net Faktor doo je mlada kompanija sa velikim iskustvom. Naš tim ima zajedno preko 30 godina iskustva u oblasti CRM-a i manipulacije podataka.

Више

~ Методологија ~ ТРОМЈЕСЕЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О ЦИЈЕНАМА ПРОДАТИХ НОВИХ СТАНОВА (ГРАЂ-41) ПРАВНИ ОСНОВ Истраживање се спроводи на основу Закона о статистици

~ Методологија ~ ТРОМЈЕСЕЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О ЦИЈЕНАМА ПРОДАТИХ НОВИХ СТАНОВА (ГРАЂ-41) ПРАВНИ ОСНОВ Истраживање се спроводи на основу Закона о статистици ~ Методологија ~ ТРОМЈЕСЕЧНИ ИЗВЈЕШТАЈ О ЦИЈЕНАМА ПРОДАТИХ НОВИХ СТАНОВА (ГРАЂ-41) ПРАВНИ ОСНОВ Истраживање се спроводи на основу Закона о статистици Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске,

Више

ASHRAE Region-At-Large Conference March , 2010

ASHRAE Region-At-Large Conference March , 2010 2. Međunarodni stručni skup iz oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja, 22-23. sep. 2016. Budva, Crna Gora Sprega solarnog sistema sa toplotnim pumpama snage grejanja oko 1 MW - više od 30 godina u

Више

7 let BROSURA 150x128.indd

7 let BROSURA 150x128.indd bezbrižnih godina Kijini modeli novi Picanto, novi Rio, cee d, Venga, Soul, Sportage i Sorento ponose se najduljim europskim jamstvom. Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi godina ili do 150.000 kilometara

Више

Saradnja kao osnov za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva Međuljudski odnosi zasnovani na solidarnosti uvijek otvaraju mogućnosti za dostizanj

Saradnja kao osnov za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva Međuljudski odnosi zasnovani na solidarnosti uvijek otvaraju mogućnosti za dostizanj Saradnja kao osnov za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva Međuljudski odnosi zasnovani na solidarnosti uvijek otvaraju mogućnosti za dostizanje određenih razvojnih ciljeva. Samo one zajednice,

Више

ОБРАЗАЦ ПРИХОДА ЗА КОМУНАЛНУ ТАКСУ ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА СТАМБЕНО КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ Редни број НАЗИВ И ВРСТА ПРИХОДА 1. Комунална такса на истакнуту фирму 72231

ОБРАЗАЦ ПРИХОДА ЗА КОМУНАЛНУ ТАКСУ ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА СТАМБЕНО КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ Редни број НАЗИВ И ВРСТА ПРИХОДА 1. Комунална такса на истакнуту фирму 72231 ОБРАЗАЦ ПРИХОДА ЗА КОМУНАЛНУ ТАКСУ ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА СТАМБЕНО КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ Редни број НАЗИВ И ВРСТА ПРИХОДА 1. Комунална такса на истакнуту фирму 722312 ПРОПИСИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ОБАВЕЗЕ ПЛАЋАЊА КОМУНАЛНЕ ТАКСЕ

Више

Microsoft Word - Tekst

Microsoft Word - Tekst OBRAZAC 1 Štambilj projektanta: Štambilj revidenta: INVESTITOR: RATKOVIĆ SAVO OBJEKAT: TURISTIČKA VILA LOKACIJA: LSL BLIZIKUĆE, UP 3, kat. parcela 1600/1 i dio KP 1601 KO Sv. Stefan VRSTA TEHN. DOKUMENTACIJE:

Више

Microsoft Word - misljenjeMF_mini_hidroelektrana.doc

Microsoft Word - misljenjeMF_mini_hidroelektrana.doc AKTIVA sistem doo, Novi Sad Osnivanje preduzeća i radnji Računovodstvena agencija Poresko savetovanje Propisi besplatno www.aktivasistem.com Obrasci besplatno ODREĐIVANJE PDV DUŽNIKA ZA PROMET KOJI SE

Више

Sustavi kotlovskih postrojenja

Sustavi kotlovskih postrojenja Sustavi kotlovskih postrojenja Teleservice Regulacija kotlova BCO BCO UL-S UNIVERSAL parni kotao WA Uređaj za analizu vode Kompetencija i povjerenje Bosch Industriekessel je u svjetskim razmjerima renomirani

Више

Document2

Document2 IQ Festval - Laibach - Intervju za Nadlanu.com: Nismo deo YU scene! Muzika nadlanu.com Laibach, jedan od omiljenih i najuspešnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, ponovo dolazi u Beograd. Ovog puta

Више

“METEOR”

“METEOR” AKTIVNOSTI FIRME PROAMBO d.o.o, preduzeće za projektovanje i inženjering Projektovanje: 2007 Investitor JOTAING, Žikice Jovanović 5, Loznica Idejni projekat za poslovno-stambeni objekat na Slaviji 2007

Више

Чича Глиша Аутор: Зора Гојковић и Валентина Рутовић ПРИПРЕМА ЧАСА И УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЧИЧА ГЛИША За ове часове ликовне културе смо ис

Чича Глиша Аутор: Зора Гојковић и Валентина Рутовић ПРИПРЕМА ЧАСА И УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЧИЧА ГЛИША За ове часове ликовне културе смо ис ПРИПРЕМА ЧАСА И УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ЧИЧА ГЛИША За ове часове ликовне културе смо искористили веома занимљив сајт на Интернету (www.drawastickman.com). Приликом посете сајту, од посетиоца

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист

На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013) и члана 12. Правилника о поступку

Више

Transturist d.d. Tuzla Putnička agencija Turalibegova 6 (Korzo), Tuzla Tel: Fax:

Transturist d.d. Tuzla Putnička agencija Turalibegova 6 (Korzo), Tuzla Tel: Fax: LJETO 2019. ALBANIJA-DRAČ Drač (albanski Durrës) je grad i luka na obali Jadranskog mora, 33 km zapadno od Tirane, jedan je od najstarijih gradova u Albaniji. Ovaj grad su osnovali Grci 627. god. pne.

Више

SARAĐUJMO ZA VODE

SARAĐUJMO ZA VODE SARAĐUJMO ZA VODE JU SREDNJA STRUČNA I TEHNIČKA ŠKOLA GRADIŠKA Prilikom izrade ovog rada pokušali smo da dobijemo informacije od nadležnih iz: GRADSKE UPRAVE-ODJELJENJE ZA EKOLOGIJU JU GRADSKA ČISTOĆA

Више

Sheet1 Licenca broj: OTP 151 ( ) Matični broj: Poreski identifikacioni broj: SR Šif

Sheet1   Licenca broj: OTP 151 ( ) Matični broj: Poreski identifikacioni broj: SR Šif www.trimtravel.rs office@trimtravel.rs Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.) Matični broj: 17054899 Poreski identifikacioni broj: SR100823216 Šifra delatnosti: 7911 GRČKA LETO 2019. OLYMPIC BEACH I PARALIA

Више