datum :

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "datum :"

Транскрипт

1 страна 1 од 17 Дел.број : II-1/ Датум : Наручилац Адреса Краља Петра I, бр 70 Место Број КИКИНДА II-1/2018 Датум На основу чл.107. и 108. Закона о јавним набавкама ( Сл.Гласник РС 124/2012, 14/2015 и 68/ даље: Закон ), а на основу извештаја о стручној оцени понуда, наручилац доноси ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА У ОТВОРЕНОМ ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ НАБАВКА ПОТРОШНОГ ЛАБОРАТОРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА БР. 1/2018 Уговор о јавној набавци добара у отвореном поступку јавне набавке НАБАВКА ПОТРОШНОГ ЛАБОРАТОРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА број: 1/2018, по позиву за подношење број: II- 1/ од године и конкурсној документацији број: II-1/2018 од године, објављеним на Порталу јавних набавки године, додељује се понуђачима: Партија 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 667/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО - СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, Нови Београд, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 676/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену.

2 страна 2 од 17 Партија 3 ХЕМИКАЛИЈЕ - СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25,, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 676/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 4 ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - БАКТЕРИОЛОШКА ИСПИТИВАЊА - ТОРЛАК, Војводе Степе 458, Београд, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 665/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 5 - ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 668/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 669/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 670/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 8 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 671/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 9 МИКРОБИОЛОШКЕ ПОДЛОГЕ (ready to use) - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 672/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 10 - МИКРОБИОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА АПАРАТ МИНИ ВИДАС - УUNУCOM доо, Булевар Ослобођења 185, Београд, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 664-3/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 12 - РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИЈАЛ - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 673/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену.

3 страна 3 од 17 Партија 13 - ПОДЛОГЕ ЗА ХЕМОКУЛТУРУ - VICOR, Маршала Толбухина 42, Нови Београд, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 662/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 14 КЕСЕ ЗА КУЛТИВИСАЊЕ - УUNУCOM доо, Булевар Ослобођења 185, Београд, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 664-4/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 15 КЕСЕ ЗА КРВ - DIJAGFARM доо, Краља Милутина 73, Београд, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 659/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 16 СИТАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ИНВЕНТАР - СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25,, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 676/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 17 ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ-ТЕСТОВИ ЗА КОЛИФОРМНЕ БАКТЕРИЈЕ - VSI доо, Вука Караџића 27, Бачка Топола, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 651/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 18 СТАКЛО II - СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25,, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 676/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 19 ХЕМИКАЛИЈЕ II - Proanalytica, Булевар Уметности 27,, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 678/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 20 ЕЛЕКТРОДЕ ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА WTW - GOLDEN LAB & ЕNGINEERING, Угриновачка 118, Земун, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 652-2/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 21 ТЕСТОВИ ЗА АНАЛИЗЕ НА WTW PHOTOLAB 12 или еквивалент - GOLDEN LAB & ЕNGINEERING, Угриновачка 118, Земун, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 652-3/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену.

4 страна 4 од 17 Партија 24 ЛАМПЕ ЗА АТОМСКЕ АПСОРПЦИОНЕ СПЕКТРОФОТОМЕТРЕ ПРОИВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР - СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25,, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 676/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 25 ТЕРМОМЕТРИ - СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25,, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 676/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 26 СЕРУМИ ЗА АГЛУТИНАЦИЈУ - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 674/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. Партија 27 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ II - Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда, чија је понуда заведена код наручиоца године под деловодним бројем 675/18, као понуђачу који је употпуности испунио услове из позива за подношење понуда и конкурсне документације и који је понудио најнижу цену. О б р а з л о ж е њ е Наручилац је дана године донео Одлуку о покретању отвореног поступка јавне набавке добара НАБАВКА ПОТРОШНОГ ЛАБОРАТОРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА број: 1/2018, заведену под бројем: II-1/ За наведену јавну набавку наручилац је на Порталу управе за јавне набавке дана године објавио позив за подношење број: II-1/ од године и конкурсну документацију број: II-1/2018 од године. Након спроведеног поступка Комисија за јавне набавке сачинила је Извештај о стручној оцени понуда јавне набавке добара број: 1/2018, НАБАВКА ПОТРОШНОГ ЛАБОРАТОРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА, заведен под бројем: II-1/ од године. У Извештају је Комисија за јавну набавку констатовала следеће: Датум и време почетка отварања понуда: године у 11:00 часова у просторијама Завода за јавно здравље Кикинда у Кикинди, ул. Краља Петра I број Предмет јавне набавке је: Предмет јавне набавке број II-1/2018 је набавка добара НАБАВКА ПОТРОШНОГ ЛАБОРАТОРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА

5 страна 5 од 17 Ознака из Општег речника набавки и допунског речника је: Партија 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА ЛА21 Медицински потрошни материјал Партија 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО ЛА21 производи од стакла за лабораторијске намене, за Партија 3 ХЕМИКАЛИЈЕ ЛА21 основне неорганске и органске хемикалије, за Партија 4 ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - БАКТЕРИОЛОШКА ИСПИТИВАЊА ЛА21 лабораторијски реагенси, за Партија 5 - ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ ЛА21 лабораторијски реагенси, за Партија 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ - ОРН ЛА21 реагенси за тестирање крви, за Партија 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ - ОРН ЛА41 реагенси за тестирање крви, за серологију Партија 8 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ - ОРН ЛА21 реагенси за тестирање крви, за Партија 9 МИКРОБИОЛОШКЕ ПОДЛОГЕ (ready to use) - ОРН ЛА21 реагенси за тестирање крви, за Партија 10 - МИКРОБИОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА АПАРАТ МИНИ ВИДАС - ОРН ЛА41 реагенси за тестирање крви, за серологију Партија 11 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ II - ОРН ЛА21 реагенси за тестирање крви, за Партија 12 - РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИЈАЛ - ОРН ЛА21 медицински потрошни материјал, за Партија 13 - ПОДЛОГЕ ЗА ХЕМОКУЛТУРУ - ОРН ЛА21 реагенси за тестирање крви, за Партија 14 КЕСЕ ЗА КУЛТИВИСАЊЕ ЛА21 дијагностички комплети, за лабораторијске намене Партија 15 КЕСЕ ЗА КРВ - ОРН ЛА21 кесе за крв, за Партија 16 СИТАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ИНВЕНТАР - ОРН ЛА21 медицински потрошни материјал, за Партија 17 ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ-ТЕСТОВИ ЗА КОЛИФОРМНЕ БАКТЕРИЈЕ - ОРН ЛА21 лабораторијски реагенси, за Партија 18 СТАКЛО II ЛА21 производи од стакла за, за Партија 19 ХЕМИКАЛИЈЕ II ЛА21 производи од стакла за, за Партија 20 ЕЛЕКТРОДЕ ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА WTW ЛА21 инструменти за мерење рн вредности, за

6 страна 6 од 17 Партија 21 ТЕСТОВИ ЗА АНАЛИЗЕ НА WTW PHOTOLAB 12 или еквивалент ЛА21 основне неорганске и органске хемикалије, за Партија 22 КИВЕТЕ ЗА МИКРОТАЛСНУ ПЕЋ ЗА РАЗАРАЊЕ УЗОРАКА ПРОИЗВОЂАЧА MILESTONE - ОРН ЛА21 разни инструменти за мерење и испитивање, за Партија 23 ПОТРОШНА ОПРЕМА ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР - ОРН ЛА21 разни инструменти за мерење и испитивање, за Партија 24 ЛАМПЕ ЗА АТОМСКЕ АПСОРПЦИОНЕ СПЕКТРОФОТОМЕТРЕ ПРОИВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР - ОРН ЛА21 лабораторијска, оптичка и прецизна опрема (осим наочара), за Партија 25 ТЕРМОМЕТРИ - ОРН ЛА21 термометри, за Партија 26 СЕРУМИ ЗА АГЛУТИНАЦИЈУ - ОРН ЛА21 медицински потрошни материјал, за Партија 27 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ II - ОРН ЛА21 реагенси за тестирање крви, за 2. Процењена вредност јавне набавке: Укупна процењена вредност јавне набавке за набавку потрошног лабораторијског материјала је ,00 без, по партијама процењена вредност: Партија 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА ,00 без Партија 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО ,00 без Партија 3 ХЕМИКАЛИЈЕ ,00 без Партија 4 ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - БАКТЕРИОЛОШКА ИСПИТИВАЊА ,00 без Партија 5 - ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ ,00 без Партија 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ ,00 без Партија 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ ,00 без Партија 8 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ ,00 без Партија 9 МИКРОБИОЛОШКЕ ПОДЛОГЕ (ready to use) ,00 без Партија 10 - МИКРОБИОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА АПАРАТ МИНИ ВИДАС ,00 без Партија 11 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ II ,00 без Партија 12 - РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИЈАЛ ,00 без Партија 13 - ПОДЛОГЕ ЗА ХЕМОКУЛТУРУ ,00 без Партија 14 КЕСЕ ЗА КУЛТИВИСАЊЕ ,00 без Партија 15 КЕСЕ ЗА КРВ ,00 без Партија 16 СИТАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ИНВЕНТАР ,00 без Партија 17 ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - ТЕСТОВИ ЗА КОЛИФОРМНЕ БАКТЕРИЈЕ ,00 без

7 страна 7 од 17 Партија 18 СТАКЛО II ,00 без Партија 19 ХЕМИКАЛИЈЕ II ,00 без Партија 20 ЕЛЕКТРОДЕ ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА WTW ,00 без обрачунатог ПДВа Партија 21 ТЕСТОВИ ЗА АНАЛИЗЕ НА WTW PHOTOLAB 12 или еквивалент ,00 без Партија 22 КИВЕТЕ ЗА МИКРОТАЛСНУ ПЕЋ ЗА РАЗАРАЊЕ УЗОРАКА ПРОИЗВОЂАЧА MILESTONE ,00 без Партија 23 ПОТРОШНА ОПРЕМА ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР ,00 без Партија 24 ЛАМПЕ ЗА АТОМСКЕ АПСОРПЦИОНЕ СПЕКТРОФОТОМЕТРЕ ПРОИВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР ,00 без Партија 25 ТЕРМОМЕТРИ ,00 без Партија 26 СЕРУМИ ЗА АГЛУТИНАЦИЈУ ,00 без Партија 27 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ II ,00 без Средства за јавну набавку електричне енергије предвиђена су у Финансијском плану Завода за јавно здравље Кикинда и Планом јавних набавки за годину, из сопствених средстава на конту и и могу се трошити до одређеног износа и за одређене намене у периоду од годину дана. Јавна набавка је предвиђена у плану набавки наручиоца за годину. За набавку је планиран отворен поступак јавне набавке. Поступак се спроводи ради закључења уговора са једним понуђачем. Процењена вредност јавне набавке набавка потрошног лабораторијског материјала је ,00 (словима: десетмилионапетстошездесетхиљададинара) без ПДВ-а. По партијама процењена вредност: Партија 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА ,00 без Партија 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО ,00 без Партија 3 ХЕМИКАЛИЈЕ ,00 без Партија 4 ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - БАКТЕРИОЛОШКА ИСПИТИВАЊА ,00 без Партија 5 - ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ ,00 без Партија 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ ,00 без Партија 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ ,00 без Партија 8 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ ,00 без Партија 9 МИКРОБИОЛОШКЕ ПОДЛОГЕ (ready to use) ,00 без Партија 10 - МИКРОБИОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА АПАРАТ МИНИ ВИДАС ,00 без

8 страна 8 од 17 Партија 11 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ II ,00 без Партија 12 - РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИЈАЛ ,00 без Партија 13 - ПОДЛОГЕ ЗА ХЕМОКУЛТУРУ ,00 без Партија 14 КЕСЕ ЗА КУЛТИВИСАЊЕ ,00 без Партија 15 КЕСЕ ЗА КРВ ,00 без Партија 16 СИТАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ИНВЕНТАР ,00 без Партија 17 ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - ТЕСТОВИ ЗА КОЛИФОРМНЕ БАКТЕРИЈЕ ,00 без Партија 18 СТАКЛО II ,00 без Партија 19 ХЕМИКАЛИЈЕ II ,00 без Партија 20 ЕЛЕКТРОДЕ ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА WTW ,00 без обрачунатог ПДВа Партија 21 ТЕСТОВИ ЗА АНАЛИЗЕ НА WTW PHOTOLAB 12 или еквивалент ,00 без Партија 22 КИВЕТЕ ЗА МИКРОТАЛСНУ ПЕЋ ЗА РАЗАРАЊЕ УЗОРАКА ПРОИЗВОЂАЧА MILESTONE ,00 без Партија 23 ПОТРОШНА ОПРЕМА ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР ,00 без Партија 24 ЛАМПЕ ЗА АТОМСКЕ АПСОРПЦИОНЕ СПЕКТРОФОТОМЕТРЕ ПРОИВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР ,00 без Партија 25 ТЕРМОМЕТРИ ,00 без Партија 26 СЕРУМИ ЗА АГЛУТИНАЦИЈУ ,00 без Партија 27 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ II ,00 без 3. У поступку јавне набавке учествовало је 13 (тринаест) понуђача. Р. Назив и седиште понуђача/шифра понуђача 1. VSI доо, Вука Караџића 27, Бачка Топола 2. GOLDEN LAB, Угриновачка 118, Земун 3. DIJAGFARM доо, Краља Милутина 73, Београд 4. NEOMEDICA доо, Булевар Светог цара Константина 82-86, Ниш 5. VICOR, Маршала Толбухина 42, 6. UNI-CHEM, Црнотравска 27, Београд 7. УUNУCOM доо, Булевар Ослобођења 185, Београд

9 страна 9 од ТОРЛАК, Војводе Степе 458, Београд 9. Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда 10. СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, 11. Biomedica MP доо, Лазара Мамузића 26а Земун 12. Proanalytica, Булевар Уметности 27, 13. Many-agrovet доо, Рузвелтова 45/I 11000Београд Све (укупно 13 понуда) су пристигле благовремено до 10:00 часова године. Отварање понуда истог дана у 11:00 часова текло је по датуму и времену приспећа понуда, односно отваране су, на начин приказан у записнику о отварању понуда дел.број: II-1/ од године. Комисија је након слања Записника о отварању понуда понуђачима ради оцењивања констатовала следеће : приспело је 34 (тридесетчетри). Анализа понудa представља детаљан и исцрпан преглед, те је Комисија извршила разврставање понуда по партијама и након тога приступила детаљном прегледу Понуда, приложене документације за оцену испуњености услова из чл. 75. и 76. Закона о јавним набавкама и конкурсне документације за учешће у поступку. и СУПЕРЛАБ и VICOR су своје спаковали и доставили на начин који није у складу са конкурсном докумнтацијом, што је евидентирано у Записнику о отварању понуда. Приликом отварања понуда констатовано је да нису спаковане у складу са захтевима конкурсне документације поглавље VII упутство понуђачима како да сачине понуду, тачка 2 начин подношења тј. за сваку партију нису спаковане посебно већ су достављене у једној фасцикли и регистратору и спаковане у једну коверту.комисија је увидом у приложену документацију закључила да су оба понуђача доставила документацију за сваку партију те је одлучила да ових понуђача, за сваку партију посебно, оцени као и осталих понуђача. 4. Понуде које су одбијене, разлози за њихово одбијање и понуђена цена тих понуда: 1. Понуда понуђача СУПЕРЛАБ, број Р од , заведена код наручиоца под бројем у 9:00, за Партију 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА је неисправна јер за ставку Холдер за вакуум систем нема решење АЛИМС-а, а за ставке под редним бројевима 21. (игле за вакуум систем), 22. (вакуум епрувете за вађење крви 10 ml са додатком за одвајање серума), и 23. (игле за

10 страна 10 од 17 вађење крви0,8 mm) нема сертификат о стерилности. Понуђена цена за добра из партије је ,00 без ПДВ-а, односно ,20 са ПДВ-ом. 2. Понуда понуђача MANY AGROVET, број 27/18 од , заведена код наручиоца под бројем у 9:45, за Партију 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО је неисправна јер понуђена цена прелази процењену вредност за дату партију. Понуђена цена за добра из партије је ,00 без ПДВа, односно ,80 са ПДВ-ом. 3. Понуда понуђача UNI-CHEM, број од , заведена код наручиоца под бројем у 10:58, за Партију 3 - ХЕМИКАЛИЈЕ је неисправна јер понуђена цена прелази процењену вредност за дату партију. Понуђена цена за добра из партије је ,51 без ПДВ-а, односно ,21 са ПДВ-ом. 4. Понуда понуђача VICOR, број од , заведена код наручиоца под бројем у 10:55, за Партију 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ је неисправна јер за ставку под редним бројем 46., Doripenem 10 µg нема QC сертификат. Понуђена цена за добра из партије је ,00 без ПДВ-а, односно ,00 са ПДВ-ом. 5. Понуда понуђача Biomedica MP доо, број 97/18 од , заведена код наручиоца под бројем у 9:10, за Партију 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ је неисправна јер нису достављене у довољном износу изјаве референтних корисника на меморандуму корисника о испоруци добара, у референтном периоду да је у претходне три године (2015., и године) извршио испоруке добара које су предмет јавне набавке, у двоструком износу понуђених добара за предметну партију без. Такође недостају фотокопије пријаве одјаве на обавезно социјално осигурање издате од надлежног Фонда ПИО (образац М (или МЗА), којом се потврђује да понуђач има у радном односу најмање 2 (два) запослена који ће бити ангажовани на извршењу јавне набавке. Понуђена цена за добра из партије је ,00 без ПДВ-а, односно ,00 са ПДВ-ом. 5. Образложење - начин на који је утврђена цена која је одбијена због неуобичајено ниске цене / 6. Начин примене методологије доделе пондера: Критеријум за оцену понуда и доделу уговора је најнижа понуђена цена, а у складу са критеријумима означеним у конкурсној документацији оцена прихватљивих понуда је извршено на следећи начин : Партија 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00

11 страна 11 од 17 Партија 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО Партија 3 ХЕМИКАЛИЈЕ Критеријуми за оцену /18 СУПЕРЛАБ ,50 Критеријуми за оцену /18 СУПЕРЛАБ ,00 Партија 4 ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - БАКТЕРИОЛОШКА ИСПИТИВАЊА Критеријуми за оцену /18 ТОРЛАК ,00 Партија 5 - ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00 Партија 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00 Партија 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ Критеријуми за оцену /18 NEOMEDICA , /18 Promedia ,00

12 страна 12 од 17 Партија 8 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00 Партија 9 МИКРОБИОЛОШКЕ ПОДЛОГЕ (ready to use) Критеријуми за оцену /18 УUNУCOM , /18 Promedia ,00 Партија 10 - МИКРОБИОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА АПАРАТ МИНИ ВИДАС Критеријуми за оцену /18 УUNУCOM ,00 Партија 11 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ II Није било понуда Партија 12 - РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИЈАЛ Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00 Партија 13 - ПОДЛОГЕ ЗА ХЕМОКУЛТУРУ Критеријуми за оцену /18 VICOR ,00

13 страна 13 од 17 Партија 14 КЕСЕ ЗА КУЛТИВИСАЊЕ Партија 15 КЕСЕ ЗА КРВ Критеријуми за оцену /18 VICOR , /18 УUNУCOM ,00 Критеријуми за оцену /18 DIJAGFARM ,00 Партија 16 СИТАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ИНВЕНТАР Критеријуми за оцену /18 СУПЕРЛАБ ,00 Партија 17 ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ-ТЕСТОВИ ЗА КОЛИФОРМНЕ БАКТЕРИЈЕ Партија 18 СТАКЛО II Критеријуми за оцену /18 VSI ,25 Критеријуми за оцену /18 СУПЕРЛАБ ,50

14 страна 14 од 17 Партија 19 ХЕМИКАЛИЈЕ II Критеријуми за оцену /18 Proanalytica ,00 Партија 20 ЕЛЕКТРОДЕ ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА WTW Критеријуми за оцену /18 GOLDEN LAB , /18 СУПЕРЛАБ ,00 Партија 21 ТЕСТОВИ ЗА АНАЛИЗЕ НА WTW PHOTOLAB 12 или еквивалент Критеријуми за оцену /18 GOLDEN LAB , /18 СУПЕРЛАБ ,00 Партија 22 КИВЕТЕ ЗА МИКРОТАЛСНУ ПЕЋ ЗА РАЗАРАЊЕ УЗОРАКА ПРОИЗВОЂАЧА MILESTONE Није било понуда. Партија 23 ПОТРОШНА ОПРЕМА ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР Није било понуда. Партија 24 ЛАМПЕ ЗА АТОМСКЕ АПСОРПЦИОНЕ СПЕКТРОФОТОМЕТРЕ ПРОИВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР Критеријуми за оцену /18 СУПЕРЛАБ ,00

15 страна 15 од 17 Партија 25 ТЕРМОМЕТРИ Критеријуми за оцену /18 СУПЕРЛАБ ,40 Партија 26 СЕРУМИ ЗА АГЛУТИНАЦИЈУ Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00 Партија 27 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ II Критеријуми за оцену /18 Promedia ,00 7. Назив понуђача којима се додељује уговор: Након разматрања и оцене благовремених, одговарајућих и прихватљивих понуда приказане напред у Извештају Комисије у поступку за јавну набавку НАБАВКА ПОТРОШНОГ ЛАБОРАТОРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА 1/2018, Комисија за јавну набавку констатује да су најповољније следећих понуђача: Ред НАЗИВ ПАРТИЈЕ Партија 1 - ЛАБОРАТОРИЈСКА ПЛАСТИКА Партија 2 - ЛАБОРАТОРИЈСКО СТАКЛО 3. Партија 3 ХЕМИКАЛИЈЕ Најповољнији Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, Износ у динарима без ПДВ-а , , ,00

16 страна 16 од Партија 4 ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ - БАКТЕРИОЛОШКА ИСПИТИВАЊА Партија 5 - ДЕХИДРИРАНЕ ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ Партија 6 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ Партија 7 - ТЕСТОВИ ЗА ЕЛИЗА ТЕХНИКУ Партија 8 - ДИЈАГНОСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ Партија 9 МИКРОБИОЛОШКЕ ПОДЛОГЕ (ready to use) Партија 10 - МИКРОБИОЛОШКИ ТЕСТОВИ ЗА АПАРАТ МИНИ ВИДАС Партија 12 - РЕФЕРЕНТНИ МАТЕРИЈАЛ Партија 13 - ПОДЛОГЕ ЗА ХЕМОКУЛТУРУ Партија 14 КЕСЕ ЗА КУЛТИВИСАЊЕ 14. Партија 15 КЕСЕ ЗА КРВ Партија 16 СИТАН ЛАБОРАТОРИЈСКИ ИНВЕНТАР Партија 17 ХРАНЉИВЕ ПОДЛОГЕ- ТЕСТОВИ ЗА КОЛИФОРМНЕ БАКТЕРИЈЕ 17. Партија 18 СТАКЛО II 18. Партија 19 ХЕМИКАЛИЈЕ II ТОРЛАК, Војводе Степе 458, Београд Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда УUNУCOM доо, Булевар Ослобођења 185, Београд Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда VICOR, Маршала Толбухина 42, УUNУCOM доо, Булевар Ослобођења 185, Београд DIJAGFARM доо, Краља Милутина 73, Београд СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, VSI доо, Вука Караџића 27, Бачка Топола СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, Proanalytica, Булевар Уметности 27, , , , , , , , , , , , , , , ,00

17 страна 17 од Партија 20 ЕЛЕКТРОДЕ ЗА АПАРАТЕ ПРОИЗВОЂАЧА WTW Партија 21 ТЕСТОВИ ЗА АНАЛИЗЕ НА WTW PHOTOLAB 12 или еквивалент Партија 24 ЛАМПЕ ЗА АТОМСКЕ АПСОРПЦИОНЕ СПЕКТРОФОТОМЕТРЕ ПРОИВОЂАЧА ПЕРКИН ЕЛМЕР 22. Партија 25 ТЕРМОМЕТРИ Партија 26 СЕРУМИ ЗА АГЛУТИНАЦИЈУ Партија 27 - ДИСКОВИ ЗА ИСПИТИВАЊЕ РЕЗИСТЕНЦИЈЕ НА АНТИБИОТИКЕ II GOLDEN LAB, Угриновачка 118, Земун GOLDEN LAB, Угриновачка 118, Земун СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, СУПЕРЛАБ, Милутина Миланковића 25, Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда Promedia, Краља Петра I 114, Кикинда , , , , , ,00 8. На основу разматрања и оцене благовремених, одговарајућих и прихватљивих понуда приказане у Извештају о стручној оцени понуда, као и предлога Комисије за јавну набавку да се наведеним понуђачима доделе уговори одлучено је као у диспозитиву Одлуке. ПОУКА О ПРАВНОМ ЛЕКУ: Против ове одлуке понуђач може поднети захтев за заштиту права у року од 10 (десет) дана од дана њеног пријема. Захтев се подноси Републичкој комисији за заштиту права у поступцима јавних набавки, а предаје наручиоцу. ОДГОВОРНО ЛИЦЕ: Директор ДОСТАВИТИ: 1. има у отвореном поступку за јавну набавку број II-1/2018; 2. Директору Завода за јавно здравље Кикинда; 3. Архиви

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ФАРМАЦЕУТСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 3-18/ Датум: године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени глас

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ФАРМАЦЕУТСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 3-18/ Датум: године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени глас УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ФАРМАЦЕУТСКИ ФАКУЛТЕТ Број: 3-18/2017-7 Датум: 15.12.2017.године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/12, 14/15 и 68/15), а по достављању

Више

Наручилац:

Наручилац: Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: 122-17-2 Редни бр. 1/17 ЈНМВ Датум: 15.05.2017. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум:

Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум: Наручилац: Ветеринарски специјалистички институт Шабац Адреса: Ул. Војводе Путника бр. 54 Место: Шабац Број одлуке: 31-18-2 Редни бр. 1/18 ЈНМВ Датум: 27.02.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДО

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДО УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 8..016. године Број: 0-57/8 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама, доносим ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА У ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ,

Више

Proces remonta

Proces remonta ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА'' Број: Д-62018-6 Датум: 15.03.2018. ЛОЗНИЦА На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 1242012, 142015, 682015), в.д. директора наручиоца

Више

Microsoft Word - 9_ODLUKA O DODELI UGOVORA

Microsoft Word - 9_ODLUKA O DODELI UGOVORA УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Булевар краља Александра 73 11000 Београд, Телефон (011) 321-86-06, Телефакс (011) 337-02-23 Рачун 840-1437666-41 Управа за трезор Палилула ПИБ 100251144 Mат.бр.

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-34-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 33/18 Датум: 03.01.2019. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 372/2017-ЈН Датум: 15.06.2017. године

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-31-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 30/18 Датум: 30.11.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/959 Датум На основу члана

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/959 Датум На основу члана Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/959 Датум 28.11.2016. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-97/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Р

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: 02-97/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Р УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 2.3.2018. године Број: 0297/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, број 124/12, 14/15, 68/2015), доносим ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora.doc

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora.doc Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Трг краља Александра 11 Број: 01-692/2 25.03.2017. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл.

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ОСНОВНА ШКОЛА МИЛАН РАКИЋ Место: Мионица Ул. Кнеза Грбовића бр. 31 Деловодни број : 02-91 Датум: 09. 02. 2017. год. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 67/2018-ЈН Датум: 18.06.2018. године

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 21.11.2016. године Број: 02-529/9 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, 124/2012, 14/2015, 68/2015), доносим ОДЛУКУ О

Више

2890/ Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br

2890/ Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br 2890/1 07.03.2017. Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama (''Sl. glasnik RS'' br. 124/12, 14/15, 68/15) i Izveštaja o stručnoj oceni ponuda br. 2890 od 07.03.2017. godine, odredaba Pravilnika o

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 752/2017-ЈН Датум: 05.12.2017. године

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 69/2018-ЈН Датум: 27.06.2018. године

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Број: 01-1325/3 04.06.2019. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/2012,

Више

Успешни понуђач ће набавку предвиђених јавних набавки извршити

Успешни понуђач ће набавку предвиђених јавних набавки извршити Наручилац Основна школа Вук Караџић Адреса Школска 4 Место Београд, Сремчица Број 883 Датум 04.12.2015. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

MergedFile

MergedFile Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/52 Датум 19.01.2018. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр.

Више

MergedFile

MergedFile Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/538 Датум 11.05.2017. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

Посл.бр. 10-7/18/5 Дана године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, д

Посл.бр. 10-7/18/5 Дана године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, д Посл.бр. 10-7/18/5 Дана 13.04.2018.године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, доноси следећу: ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ

Више

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: 06-611/ 1301 Датум: 09.10.2018. На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/450 Датум На основу члана

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/450 Датум На основу члана Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/450 Датум 27.03.2019. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

Microsoft Word - Odl o dod ug

Microsoft Word - Odl o dod ug ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР Расадничка б.б. Зајечар Број одлуке: 2008 тум: 28.03.2018.г. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама («Сл.гласник РС бр.124/2012, 14/15, 68/15) директор Здравственог центра

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 162/2017-ЈН Датум: 06.04.2017. године

Више

Odluka o dodeli ug.-MALA-59-19

Odluka o dodeli ug.-MALA-59-19 Страна од 5 Јавно предузеће СРБИЈАШУМЕ Београд Булевар Михајла Пупина 3 Шумско газдинство БЕОГРАД Београд Кнеза Милоша 55, Београд тел: 0/36--083, факс: 0/36--887, матични број: 0775483, шифра делатности:

Више

На основу чл

На основу чл На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015, 68/2015), Одлуке председника Привременог органа Градске општине Вождовац о покретању отвореног поступка јавне

Више

Broj: /2

Broj: /2 Клиника за стоматологију Ниш 18000 Ниш ПИБ : 100621196 МБР: 17215426 Дел. бр. 01-37- 118 Датум : 11.04.2018.године На основу члана 108. Закона о јавним набавкам ( Службени гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 204/2017-ЈН Датум: 19.04.2017. године

Више

Izveštaj, odluka i ugovor

Izveštaj, odluka i ugovor Наручилац: Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем Шабац Адреса: Ул. Кнеза Милоша бр. 1 Место: Шабац Број одлуке: 2137/16 Редни бр. ЈН ЈН 51/16 Датум: 10.11.2016. На основу чл. 108. Закона

Више

Odluka o dodeli ugovora

Odluka o dodeli ugovora Наручилац ЈП Завод за уџбенике Адреса Обилићев Венац 5 Место Врста наручиоца тум Београд Државно јавно предузеће 20.09..2018.година Јавна набавка број: ЈНМВ 45/2018 На основу Одлуке о покретању поступка

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Број: 01-369/2 07.02.2019. године На основу члана 108. став 1., а у вези са чланом 107. став 3. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник Републике Србије

Више

Microsoft Word - 10 Odluka o dodeli ugovora-putovanja 2019 (002)

Microsoft Word - 10 Odluka o dodeli ugovora-putovanja 2019 (002) МУЗЕЈ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ Крунска 51,11000 Београд Телефон: +381 11 243 38 86 Факс: +381 11 243 64 08 Матични број : 07010001 ПИБ 100293019 74-3/2019 25.02.2019.године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама

Више

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/239 Датум На основу члана

Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место Шабац Број одлуке 09-1/239 Датум На основу члана Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/239 Датум 08.03.2016. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ''НАДА НАУМОВИЋ'' Број:1630 Дана:08.03.2017 год. К Р А Г У Ј Е В А Ц На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Службени гласник РС, бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015 у даљем

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ Број: 1531 /1- ЈН 3/2016-I Чачак, године На основу члана 108. Закона о јавним набавка

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ Број: 1531 /1- ЈН 3/2016-I Чачак, године На основу члана 108. Закона о јавним набавка УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ АГРОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ У ЧАЧКУ Број: 1531 /1- ЈН 3/2016-I Чачак, 30.06.2016. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 124/12, 14/15 и 68/15) и

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: 404-8-2/2017-04-5 ДАНА: 17.07.2017 година На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/12,14/15 и 68/15) начелник општинске

Више

Microsoft Word - odluka o dodeli ugovora _2_

Microsoft Word - odluka o dodeli ugovora _2_ Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум Завод за стоматологију Крагујевац Змај Јовина 32 Крагујевац 1572/5 09.12.2016.год. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. Гласник РС бр. 124/2012,14/15

Више

MergedFile

MergedFile Наручилац Општа болница ''Др Лаза К.Лазаревић'' Адреса Ул. Попа Карана бр. 4 Место 15000 Шабац Број одлуке 09-1/330 Датум 05.03.2019. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС''

Више

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“ У складу са чланом 108. и 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. Гласник РС» бр. 124/12, 14/15 и 68/15), а на основу Извештаја о стручној оцени понуда број 2893/1 од 23.07.2018. године Комисије за јавну

Више

ДОМ ЗДРАВЉА КУРШУМЛИЈА Адреса: Др Мелгарда 1 Број: 885 Датум: На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, бр. 124

ДОМ ЗДРАВЉА КУРШУМЛИЈА Адреса: Др Мелгарда 1 Број: 885 Датум: На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, бр. 124 ДОМ ЗДРАВЉА КУРШУМЛИЈА Адреса: Др Мелгарда 1 Број: 885 Датум: 24.3.2016. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015) и Извештаја Комисије за јавне

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19- Ц 15. $ године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закон

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19- Ц 15. $ године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закон РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: 404-1-29/19- Ц 15. $.2019. године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС" бр. 124/12,

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /12 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /12 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 21.2.2018. године Број: 02-120/12 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, број 124/2012, 14/2015, 68/2015), доносим ОДЛУКУ

Више

Наручилац

Наручилац Наручилац Адреса Место Дом здравља Бела Црква Јована Поповића бб Бела Црква Број одлуке 1186/13 Датум 23.10.2013. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 124/12) и

Више

Automatically generated PDF from existing images.

Automatically generated PDF from existing images. СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА ПСИХИЈАТРИЈСКЕ БОЛЕСТИ КОВИН"КОВИН Број: 3494/19 Датум: 17.12.2018. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама. в.д. директора Специјалне болнице за психијагријске болести Ковин"

Више

На основу члана 33

На основу члана 33 Наручилац: Јавно предузеће за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве ''Градац'' Чачак Адреса: Цара Лазара број 51. Место: Чачак Број одлуке: 678/2017 - по овлашћењу Датум: 03.11.2017.

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службе

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службе РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЈЛ.0(у.701Ј. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС бр. 124/12, 14/15 и 68/15), члана 23.

Више

Republika Srbija

Republika Srbija Град Лесковац Агенција за локални економски развој Бр. ЈН-03-1/2015 08.04.2015. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, бр. 124/12), доносим О Д Л У К У о додели уговора

Више

Odluka o dodeli ugovora

Odluka o dodeli ugovora Студентски центар у Крагујевцу Адреса: Радоја Домановића број 1 Место: 34000 Крагујевац На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл.гласник РС'', бр. 124/12, 14/15 и 68/15 у даљем тексту Закон),

Више

Odluka dodela ugovora Servisiranje vozila pdf

Odluka dodela ugovora Servisiranje vozila pdf Улица Краља Милутина бр. 1 tel + 381 34 323 208 Број: 01-14/8 34000 Крагујевац fax + 381 34 323 541 ПИБ 101041243 domzdrkg@microsky.net Датум: 13.03.3017 www.dzkg.rs Дом здравља Крагујевац На основу чл.

Више

СРЕДЊА ТУРИСТИЧКА ШКОЛА Отона Жупанчича Београд Деловодни број: Датум: године Број јавне набавке: 1.3.1/16 На основу члана

СРЕДЊА ТУРИСТИЧКА ШКОЛА Отона Жупанчича Београд Деловодни број: Датум: године Број јавне набавке: 1.3.1/16 На основу члана СРЕДЊА ТУРИСТИЧКА ШКОЛА Отона Жупанчича 4 11070 Београд Деловодни број: 01-1199 Датум: 28.04.2016. године Број јавне набавке: 1.3.1/16 На основу члана 107. и члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број / Jlll-?018одине Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавн

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број / Jlll-?018одине Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавн РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број. 404-2-7/18-0-2 Jlll-?018одине Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник PC" бр. 124/12, 14/15

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III-404/1-60/2017 Дана: 26.5.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora Република Србија Универзитет у Нишу ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ Број: 01-1075/2 08.05.2019. године На основу Извештаја о спровођењу поступка набавке број 01-1075/1 oд 08.05.2019. године, и члана 38. Статута ( Билтен

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број:I-404/1-39/2016 Дана: 23.5.2016.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија

Одлука о закључењу ОС – ЈНМВ са циљем закљ. ОС ~ услуге /19: Извођење екскурзија Основна школа Змај Јова Јовановић Мештровићева бр. 19, 11000 Београд Датум 01.03.2019. год. Дл. број: 5/34 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр.124/12, 14/15 и 68/15, у даљем

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19- '"JJO^ (Ј-Ж године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. и

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19- 'JJO^ (Ј-Ж године Јована Мариновића бр. 2 Б е о г р а д На основу члана 108. и РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/ Број: 0--8/9- '"JJO^ (Ј-Ж 09. године Јована Мариновића бр. Б е о г р а д На основу члана 08. и 09. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник PC" бр. /, /

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број: /19 -/2 -?./ј. 0 X године Јована Мариновића 2 Б е о r р а д На основу члана 108. З

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број: /19 -/2 -?./ј. 0 X године Јована Мариновића 2 Б е о r р а д На основу члана 108. З РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број: 404-2-22/19 -/2 -?./ј. 0 X - 2019. године Јована Мариновића 2 Б е о r р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник PC" бр.

Више

Посл.бр. 10-3/16/5 Дана године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова,

Посл.бр. 10-3/16/5 Дана године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, Посл. 10-3/16/5 Дана 12.02.2016. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама директор Дома здравља Др Јован Јовановић Змај Стара Пазова, доноси следећу: ОДЛУКУ О ДОДЕЛИ УГОВОРА О ЈАВНОЈ НАБАВЦИ

Више

ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ СПОМЕНИКАКУЛТУРЕЗРЕЊАНИН Трг др Зорана Ђинђића 1Зрењанин, ПИБ: , Жиро-рачун:

ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ СПОМЕНИКАКУЛТУРЕЗРЕЊАНИН Трг др Зорана Ђинђића 1Зрењанин,   ПИБ: , Жиро-рачун: ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ СПОМЕНИКАКУЛТУРЕЗРЕЊАНИН Трг др Зорана Ђинђића 1Зрењанин, www.zrenjaninheritage.com, spomkultzr@yahoo.com ПИБ: 103255037, Жиро-рачун: 840-857664-61, Тел/факс: 023-564 366 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА Ул.Пролетерских бригада бб Број: III-404/1-55/2017 Дана: 15.5.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Број: 544/ године Ш А Б А Ц На основу члана 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. гласник РС», бр

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Број: 544/ године Ш А Б А Ц На основу члана 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. гласник РС», бр РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Број: 544/1 08.04.2016. године Ш А Б А Ц На основу члана 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. гласник РС», бр. 124/12, 14/15 и 68/15), а поводом спроведеног поступка

Више

ГРАД НИШ OШ "ДУШАН РАДОВИЋ" Адреса: Ђердапска / Датум: На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Службени глас

ГРАД НИШ OШ ДУШАН РАДОВИЋ Адреса: Ђердапска / Датум: На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Службени глас ГРАД НИШ OШ "ДУШАН РАДОВИЋ" Адреса: Ђердапска 45 610-90/239-2018-06 Датум: 21.08.2018. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Службени гласник РС'', бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015) и Извештаја

Више

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Ул. Стари шор 47, Сремска Митровица web: Тел:022/ Тел/Факс:

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ Ул. Стари шор 47, Сремска Митровица   web:   Тел:022/ Тел/Факс: Број: 54/8 Датум: 5.4.8.год. На основу члана 8. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 4/), Завод за јавно здравље Сремска Митровица доноси: О Д Л У К У о додели уговора ) Подаци о јавној набавци:

Више

Факултет техничких наука у Чачку Светог Саве 65,Чачак Број: / године На основу члана 63. и члана 54. Закона о јавним набавк

Факултет техничких наука у Чачку Светог Саве 65,Чачак Број: / године На основу члана 63. и члана 54. Закона о јавним набавк Факултет техничких наука у Чачку Светог Саве 65,Чачак Број: 1963-22/2017-3 01. 11. 2017. године На основу члана 63. и члана 54. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС бр. 124/12, 14/2015 и 68/2015)

Више

JP “VOJVODINA[UME” PETROVARADIN

JP “VOJVODINA[UME” PETROVARADIN JP VOJVODINAŠUME PETROVARADIN Šumsko gazdinstvo Sremska Mitrovica Broj: JN 07-125 Dana: 22.02.2016.g. SREMSKA MITROVICA Na osnovu čl.108. Zakona o javnim nabavkama (Sl.gl.RS br. 124/2012. i 68/15), Izveštaja

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број; /19-2Ј) 0 ).04. Л0 3. године Јована Мариновића2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број; /19-2Ј) 0 ).04. Л0 3. године Јована Мариновића2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број; 404-2-7/19-2Ј) 0 ).04. Л0 3. године Јована Мариновића2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник PC" бр. 124/12,

Више

Poziv za podnosenje ponuda

Poziv za podnosenje ponuda Број: 01-3326/3 Улица Краља Милутина бр. 1 tel + 381 34 323 208 34000 Крагујевац fax + 381 34 323 541 Датум: 12.04.2016 ПИБ 101041243 domzdrkg@microsky.net www.dzkg.rs Дом здравља Крагујевац 1. ПОЗИВ ЗА

Више

Up

Up Република Србија ОПШТИНA КУРШУМЛИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА Ул. Пролетерских бригада бб Број: III-404/1-50/2017 Дана: 08.5.2017.године Интернет страница наручиоца: www.kursumlija.org К у р ш у м л и ј а На основу

Више

Извештај, одлука и оквирни споразум

Извештај, одлука и оквирни споразум Наручилац: Јавно предузеће за управљање грађевинским земљиштем Шабац Адреса: Ул. Кнеза Милоша бр. 1 Место: Шабац Број одлуке: 2142/16 Редни бр. ЈН ЈН 52/16 Датум: 14.11.2016. На основу чл. 108. Закона

Више

Odluka o dodeli ugovora

Odluka o dodeli ugovora , Кнеза Данилова 33-37 На основу члана 108. став Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС бр. 124/12, 14/15 и 68/15, у даљем тексту: Закон), доноси се О Д Л У К А о додели уговора у поступку јавне набавке

Више

OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj:

OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/12-46/25 Mjesto i datum: 31.1.2013. godine ODLUKA

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавка

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: / ДАНА: године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавка РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА ЋУПРИЈА ОПШТИНСКА УПРАВА БРОЈ: 404-4-5/2018-04-5 ДАНА: 26.10.2018.године ЋУПРИЈА На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС 124/12,14/15 и 68/15) заменик начелника

Више

KLINIKA ZA STOMATOLOGIJU NIŠ Bul. Dr Zorana Đinđića 52 Niš Br / godine Na osnovu člana 108.ZJN (Sl. glasnik RS br. 124/2012)

KLINIKA ZA STOMATOLOGIJU NIŠ Bul. Dr Zorana Đinđića 52 Niš Br / godine Na osnovu člana 108.ZJN (Sl. glasnik RS br. 124/2012) KLINIKA ZA STOMATOLOGIJU NIŠ Bul. Dr Zorana Đinđića 52 Niš 18000 Br. 01-40/261 13. 5.2014.godine Na osnovu člana 108.ZJN (Sl. glasnik RS br. 124/2012) i člana 23. Statuta Klinike za stomatologiju Niš,

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora.doc

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora.doc 3. Констатује се да је Позив за достављање понуде објављен дана 14.07.2016. године на Порталу јавних набавки, на сајту Института за стандардизацију Србије, и послат на адресе шест потенцијалних понуђача.

Више

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“ Основна школа Дринка Павловић Ул. Косовска 19, 11000 Београд Датум: 17.04.2019. год. Дл. број: 413 На основу члана 55. став 1. тачка 1), члана 32, члана 40, 40а став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона

Више

Наручилац ЈП Србијашуме Београд, ШГ «Шумарство» Рашка Адреса Милуна Ивановића 9 Место Рашка Број извештаја 106/ Датум На основу чла

Наручилац ЈП Србијашуме Београд, ШГ «Шумарство» Рашка Адреса Милуна Ивановића 9 Место Рашка Број извештаја 106/ Датум На основу чла Наручилац ЈП Србијашуме Београд, ШГ «Шумарство» Рашка Адреса Милуна Ивановића 9 Место Рашка Број извештаја 106/019-10 Датум 10.06.019. На основу члана 109. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број

Више

РЕЛУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19-/^ године Јована Мариновића бр.2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јав

РЕЛУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/2 Број: /19-/^ године Јована Мариновића бр.2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јав РЕЛУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/ Број: 404--5/9-/^ 09. године Јована Мариновића бр. Б е о г р а д На основу члана 08. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник PC" бр. 4/, 4/5 и 68/5), члана

Више

Техничка школа ГСП ,Београд,Радослава Грујића2

Техничка школа ГСП ,Београд,Радослава Грујића2 Техничка школа ГСП Радослава Грујића 2 Београд Број: 707 Датум : 30.03.2018..године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'', број 124/12,14/2015,68/2015 ) и Извештаја о стручној

Више

Јована Мариновића бр Београд. Србија. тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр Београд. Србија. тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр.. 00 Београд. Србија. тел: 8 05-80; факс: 8 5-0 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 088707 мат. бр. 0095 рач. бр. 80-50-09 08/ број: 0--/9-5.7.09. године На основу члана. став. Закона о

Више

Microsoft Word - Poziv nakon objave

Microsoft Word - Poziv nakon objave CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/12-11/2 Mjesto i datum: Podgorica, 24.01.2012.godine Na osnovu

Више

~4~ { E / (С~ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ" БЕОГРАД Балканска 13 Број: ~ ~1.~90~~~ -у ј Zi Д атум: На осн

~4~ { E / (С~ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ БЕОГРАД Балканска 13 Број: ~ ~1.~90~~~ -у ј Zi Д атум: На осн ~4~ { 2.5.0.0.-E.12.03.-413290/63-2018 (С~ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ" БЕОГРАД Балканска 13 Број: 12.01 ~ ~1.~90~~~ -у ј Zi Д атум: На основу а' ~0822 кона о јавним набавкама ( Службени гласник

Више

E / ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ" БЕОГРАД Балканска 13 Број: / -/' Датум: ~. ј?- На основу члана

E / ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ БЕОГРАД Балканска 13 Број: / -/' Датум: ~. ј?- На основу члана 2.5.0.0.-E.12.03.-413290/66-2018 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ" БЕОГРАД Балканска 13 Број: 12.01.- 413290/ -/' Датум: ~. ј?- На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Републике

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број: /1 9 -^ јм. С? -. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закон

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број: /1 9 -^ јм. С? -. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закон РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ 08/3 број: 4 0 4-1 -3 3 /1 9 -^ јм. С? -. године Јована Мариновића 2 Б е о г р а д На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС" бр. 124/12,

Више

МОДЕЛ

МОДЕЛ Ђуре Јакшића бр.1, 15000 Шабац Телефон/факс: 015342975 Е-mail: office@toplanasabac.rs Шифра делатности: 3530 Матични број: 07335393 ПИБ: 100109250 Број: 01-114/17 Датум: 03.02.2017. ЗАХТЕВ ЗА ПОНУДУ ЗА

Више

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora-PREGOVARACKI-14-19

Microsoft Word - Odluka o dodeli ugovora-PREGOVARACKI-14-19 Страна 2 од 12 Партија број 18. МИЧЕЛИНИ д.о.о. Ваљево, Рајковачка 17, понуда број 14/2019-5-1 од Вредност уговора: 2.346.510,00 динара без ПДВ-а. О б р а з л о ж е њ е Наручилац Јавно предузеће за газдовање

Више

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БРАНА ЦРНЧЕВИЋ Вељка Дугошевића 102 22400 Рума Број: 0165/19 Датум: 25.02.2019. На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за

Више

CRNA GORA Obrazac 18 Ministarstvo finansija Član 106 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-1

CRNA GORA Obrazac 18 Ministarstvo finansija Član 106 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-1 CRNA GORA Obrazac 18 Ministarstvo finansija Član 106 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-16/15 Mjesto i datum: Podgorica, 08.05.2014.godine ODLUKA

Више

E / ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ" БЕОГРАД Балканска 13 Број: /~о (' -ћ Датум: На основу члана 1

E / ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ БЕОГРАД Балканска 13 Број: /~о (' -ћ Датум: На основу члана 1 1 2.5.0.0.-E.12.03.-413290/68-2018 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ" БЕОГРАД Балканска 13 Број: 12.01.- 413290/~о (' -ћ Датум: На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник Републике

Више

Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум ЈП СРБИЈАШУМЕ ШГ Пријепоље, Валтерова 155 Пријепоље 21/ На основу члана 108. Закона о јавни

Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум ЈП СРБИЈАШУМЕ ШГ Пријепоље, Валтерова 155 Пријепоље 21/ На основу члана 108. Закона о јавни Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум ЈП СРБИЈАШУМЕ ШГ Пријепоље, Валтерова 155 Пријепоље 21/2019-6 15.03.2019. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (,,Сл.гласник РС бр. 124/12) и Закона о

Више

Microsoft Word Izmena br. 5.doc

Microsoft Word Izmena br.  5.doc КОМИСИЈА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Број ЈН: 65/61 Датум: 24.10.2016. Измена бр. 5 Поштовани, Јавно предузеће ГРАДСКО СТАМБЕНО, Београд, као наручилац у отвореном поступку јавне набавке радова Извођење радова на

Више

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона

Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, године На основу члана 70. Закона Република Српска Град Бања Лука Градоначелник Трг српских владара 1, Бања Лука Број: 12- Г- 2246/19 Дана, 12.06.2019.године На основу члана 70. Закона о јавним набавкама (Службени гласник БиХ бр. 39/14)

Више

1 Model (1)

1 Model (1) УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ ГРАЂЕВИНСКИ ФАКУЛТЕТ Булевар краља Александра 73 11001 Београд П. фах 35-42 Телефон (011) 321-86-06, 337-01-02 Телефакс (011) 337-02-23 E пошта dekanat@grf.bg.ac.rs Рачун 840-1437666-41

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 18/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератиза

ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератиза ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА ФУТОГ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ УСЛУГА, ПУТЕМ НАРУЏБЕНИЦЕ НАБАВКА УСЛУГЕ дератизације, дезинсекције и дезинфекције (ЈАВНА НАБАВКА 7)

Више

Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум ЈП Србијашуме Београд, ШГ «Северни Кучај» Кучево Трг Вељка Дугошевића 26 Кучево 6/ На основ

Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум ЈП Србијашуме Београд, ШГ «Северни Кучај» Кучево Трг Вељка Дугошевића 26 Кучево 6/ На основ Наручилац Адреса Место Број одлуке Датум ЈП Србијашуме Београд, ШГ «Северни Кучај» Кучево Трг Вељка Дугошевића 26 Кучево 6/209-9 28.02.209. На основу члана 08. Закона о јавним набавкама (,,Сл.гласник РС

Више

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ Предмет: Захтев за достављање понуде Молимо вас да нам у складу са чланом 39 Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр. 124/12) до 20.03.2014. године закључно са 12 часова доставите понуду за спровођење

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више