Poziv za dostavljanje ponuda (ITQ) – Kupovina robe

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Poziv za dostavljanje ponuda (ITQ) – Kupovina robe"

Транскрипт

1 Poziv za dostavljanje ponuda (ITQ) Nabavka kancelarijskog namještaja za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić (Lot1) i zavjesa za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić (Lot2). Naziv projekta: Projekat zemljišne Datum: 20. novembar 2015 administracije i upravljanja Izvor finansiranja: Zajam br ME Referentni broj ugovora: MNE-LAMP-7647ME-SH-G-15-A Za: Poštovani dobavljaču, 1. Pozvani ste da dostavite svoju finansijsku ponudu za nabavku: Lot1: kancelarijskog namještaja za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić; Lot2: zavjesa za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić. Informacije o neophodnim količinama i tehničkim zahtjevima se nalaze u prilogu 1 ovog poziva. 2. Možete navesti cijenu za jedan ili oba Lota u okviru ovog poziva. Ponude će se procjenjivati za svaki Lot posebno, a ugovor će se dodijeliti firmi koja nudi najnižu cijenu za svaki pojedinačni Lot i ispuni tražene zahtijevane uslove (cijene treba da se navedu za sve artikle kao i za sve trazene količine u okviru Lota). 3. Vaša finansijska ponuda u obrascu koji se nalazi u prilogu se može dostaviti lično ili poštom na sljedeću adresu: Uprava za nekretnine Arhiva Ul. Bracana Bracanovića bb (preko puta Roda marketa) Podgorica Crna Gora Tel: Fax: adresa: mirjana.ljumovic.uzn@gmail.com 4. Rok za prijem vaše ponude od strane kupca na adresu navedenu u ovom stavu: Novembar 27, 2015 godine do 14,00 časova 5. Dvije kopije vaše ponude, na crnogorskom jeziku, bi trebale biti propraćene adekvatnom tehničkom dokumentacijom i katalogom/zima, i drugim štampanim materijalom ili relevantnim informacijama za svaku navedenu poziciju. 6. Vaša ponuda bi trebala biti dostavljena u skladu sa sljedećim uputstvima i u skladu sa priloženim ugovorom. Priloženi uslovi su sastavni dio ugovora.

2 (i) CIJENE: Cijene trebaju biti navedene u EUR za ukupne troškove na krajnjem odredištu, što uključuje sve poreze, PDV, carine, dažbine, kopneni transport i osiguranje, utovar i istovar. Krajnje odredište je Područna jedinica Uprave za nekretnine Nikšić, stambeno poslovnom objektu IBON, Trg Save Kovačevića Sprat IV (ii) PROCJENA PONUDA: Ponude za koje se utvrdi da su u suštini adekvatne prema tehničkim specifikacijama će biti procijenjene poređenjem cjelokupne cijene na konačnom odredištu u skladu sa gore navedenim stavom 2. Prilikom procjene ponuda, kupac će za svaku ponudu odrediti procijenjenu cijenu prilagođavanjem finansijske ponude na osnovu ispravke bilo kakvih aritmetičkih grešaka na sljedeći način: (a) kada postoji neusklađenost između iznosa navedenih brojevima i riječima, prednost će imati iznos naveden riječima; (b) kada postoji neusklađenost između jedinične cijene i cjelokupnog iznosa pojedinačnih stavki koji se dobija množenjem jedinične cijene sa količinom, jedinična cijena kao što je navedena će imati prednost; (c) ukoliko dobavljač odbije prihvatiti ispravku, njegova ponuda će biti odbijena. (iii) DODJELA KUPOVNE NARUDŽBENICE: Dodjela će se izvršiti ponuđaču koji je ponudio najnižu procijenjenu cijenu koja zadovoljava neophodne standarde tehničkih i finansijskih sposobnosti. Uspješni ponuđač će potpisati ugovor u skladu sa priloženim obrascem ugovora i uslovima nabavke. (iv) VAŽENJE PONUDE: Vaša ponuda treba biti važeća tokom perioda od četrdesetpet (45) dana od roka za prijem ponude navedenog u stavu 4 ovog poziva za dostavljanje ponuda. 7. Dodatne informacije je moguće dobiti od: Uprava za nekretnine Ul. Bracana Bracanovića bb Podgorica Crna Gora Tel: Fax: adresa: mirjana.ljumovic.uzn@gmail.com 8. Inspekcije i revizije 8.1 Dobavljač će izvršiti sve upute naloge koje su u skladu sa primjenjivim zakonima zemlje u kojoj se nalazi odredište.

3 8.2 Dobavljač će dozvoliti, te će uputiti podizvođače i konsultante da dozvole Banci i/ili osobama koje Banka imenuje da izvrše provjeru kancelarija dobavljača i svih računa i evidencije koja se odnosi na izvršenje ugovora i dostavljanje ponude, i da takve račune i evidenciju revidiraju revizori koje imenuje Banka, ukoliko to Banka zahtijeva. Skreće se pažnja dobavljaču, njegovim podizvođačima i konsultantima na klauzulu 5 Prevara i korupcija obrasca ugovora, koja predviđa, između ostalog, da aktivnosti koje za cilj imaju materijalno sprečavanje vršenja inspekcije od strane Banke i vršenja revizorskih prava predstavljaju zabranjenu praksu koja podliježe raskidanju ugovora (i određivanju nepodobnosti u skladu sa postojećim sankcijskim procedurama Banke). 9. Molimo da putem faksa/ a potvrdite prijem ovog poziva, i da li ćete dostaviti finansijsku ponudu ili ne. Srdačan pozdrav, Mirjana Ljumović s.r.

4 OBRAZAC UGOVORA OVAJ UGOVOR broj MNE-LAMP-7647ME-SH-G-15-A sačinjen dana, 2015., između Uprave za nekretnine, Ul. Bracana Bracanovića bb, Podgorica, Crna Gora (u daljem tekstu ''kupac'') s jedne strane i (u daljem tekstu ''dobavljač'') s druge strane. BUDUĆI DA je kupac objavio poziv za dostavljanje ponude za nabavku Lot1: kancelarijskog namještaja za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić; Lot2: zavjesa za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić. koju treba dostaviti dobavljač, tj. ugovor za nabavku namještaja i opreme za Upravu za nekretnine, (u daljem tekstu: ''ugovor'') i prihvatio ponudu dobavljača za dostavljanje robe u skladu sa ugovorom u iznosu od ( ) u daljem tekstu ''ugovorna cijena''. STOGA SE OVIM UGOVOROM DOGOVARA sljedeće: 1. Sljedeći dokumenti će se smatrati, čitati i tumačiti kao dio ovog ugovora, tj.: a) Poziv za dostavljanje ponuda; uslovi nabavke; tehnička specifikacija; grafički prilozi; b) Dodatak (ukoliko je primjenjivo); 2. Uzimajući u obzir plaćanja koja treba izvršiti kupac dobavljaču, kao što je navedeno u daljem tekstu, dobavljač ovim sklapa ugovor sa kupcem za izvršenje nabavke u skladu sa ugovorom i ispravku bilo kakvih nepravilnosti u skladu sa odredbama ugovora. 3. Kupac se ovim obavezuje da će za dostavljanje robe i prihvatanje ugovora, i ispravku bilo kakvih nepravilnosti istog platiti ugovornu cijenu u skladu sa uslovima plaćanja propisanim u ugovoru. 4. Raskidanje 4.1 Raskidanje zbog neispunjenja uslova (a) Kupac bez obzira na bilo kakav drugi pravni lijek za kršenje ugovora putem pismenog obaveštenja poslatog dobavljaču može raskinuti ugovor u cjelosti ili djelimično: (i) Ukoliko dobavljač ne dostavi bilo koju ili cjelokupnu robu u okviru perioda navedenog u ugovoru ili u okviru odobrenog produženja istog. (ii) Ukoliko dobavljač ne izvrši bilo koju drugu obavezu u skladu sa ugovorom; ili (iii) Ukoliko se dobavljač prema mišljenju kupca bavio prevarom i korupcijom, kao što je definirano u klauzuli 5 ispod, prilikom nuđenja za ili izvršenja ugovora. (b) U slučaju da kupac raskine ugovor u cjelosti ili dijelom, kupac može dostaviti, u skladu sa uslovima i na način koje smatra odgovarajućim, robu ili povezane usluge slične onima koje

5 nisu dostavljene ili izvršene, a dobavljač će biti odgovoran prema kupcu za bilo kakve dodatne troškove za takvu sličnu robu ili povezane usluge. Međutim, dobavljač će nastaviti izvršenje ugovora u onom obimu u kojem nije raskinut. 4.2 Raskidanje zbog nesolventnosti. (a) Kupac u bilo kojem trenutku može raskinuti ugovor dostavljanjem obaveštenja dobavljaču ukoliko dobavljač bankrotira ili na drugi način postane nesolventan. U takvom slučaju će raskidanje biti izvršeno bez naknade dobavljaču, pod uslovom da takvo raskidanje neće dovesti u pitanje ili utjecati na bilo kakvo pravo pokretanja pravnog postupka ili pravnog lijeka koje je nastalo ili će nastati naknadno za kupca. 4.3 Redovno raskidanje. (a) (b) Kupac slanjem obaveštenja dobavljaču ugovor može raskinuti u cjelosti ili dijelom u bilo kojem trenutku po vlastitom nahođenju. Obaveštenje o raskidu će navoditi da je do raskidanja došlo po vlastitom nahođenju za kupca, obim u kojem se sprovođenje od strane dobavljača u skladu sa ugovorom raskida, te datum kada takvo raskidanje stupa na snagu. Roba koja je kompletna i spremna za slanje u roku od dvadesetosam (28) dana nakon prijema obaveštenja o raskidanju od strane dobavljača će biti prihvaćena od strane kupca u skladu sa ugovornim uslovima i cijenama. Za preostalu robu, kupac može izabrati: (i) Da bilo koji do bude kompletiran i dostavljen u skladu sa ugovornim uslovima i cijenama; i/ili (ii) Da otkaže ostatak i plati dobavljaču dogovoreni iznos za djelimično kompletiranu robu i povezane usluge, te materijale i dijelove koje je dobavljač prethodno dostavio. 5. Prevara i korupcija Ukoliko kupac utvrdi da se dobavljač i/ili bilo ko od njegovog osoblja, ili njegovih agenata, ili njegovih podizvođača, konsultanata, pružioca usluga, dobavljača, i/ili njihovih zaposlenih bavio koruptivnim, prevarantskim, doslušnim, prinudnim ili opstruktivnim praksama (kao što je definisano u postojećim sankcijskim procedurama Banke) prilikom nuđenja za ili izvršenje ugovora, kupac uz slanje obaveštenja dobavljaču 14 dana unaprijed može okončati rad dobavljača u okviru ugovora i otkazati ugovor, a odredbe klauzule 4 će se primjenjivati ukoliko je takvo isključenje izvršeno u okviru podklauzule Inspekcije i revizije 6.1 Dobavljač će izvršiti sve naloge kupca koje su u skladu sa primjenjivim zakonima zemlje u kojoj se nalazi odredište.

6 Dobavljač će dozvoliti, i daće naloge svojim podizvođačima i konsultantima da Banci i/ili osobama imenovanim od strane Banke dozvole da izvrše inspekciju kancelarija dobavljača i svih računa i evidencije vezane za izvršenje ugovora i dostavljanje ponude, i da takve račune i evidenciju revidiraju revizori koje je imenovala Banka, ukoliko Banka to zahtijeva. Skreće se pažnja dobavljača, njegovih podizvođača i konsultanata na klauzulu 5 Prevara i korupcija obrasca ugovora, koja predviđa, između ostalog, da aktivnosti koje za cilj imaju materijalno sprečavanje vršenja inspekcije od strane Banke i vršenja revizorskih prava predstavljaju zabranjenu praksu koja podliježe raskidanju ugovora (i određivanju nepodobnosti u skladu sa postojećim sankcijskim procedurama Banke). Potpis i pečat kupca: ZA I U IME Potpis i pečat dobavljača: ZA I U IME Ime ovlašćenog predstavnika Ime ovlašćenog predstavnika

7 OBRAZAC PONUDE Za: Uprava za nekretnine Ul. Bracana Bracanovića bb Podgorica Crna Gora (datum) Nudimo izvršenje nabavke kancelarijskog namještaja za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić (Lot1) i zavjesa za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić (Lot2), broj ugovora MNE-LAMP-7647ME-SH-G-15-A u skladu sa uslovima ugovora koji je u prilogu ove ponude za ugovornu cijenu od: Lot1: kancelarijskog namještaja za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić; (iznos u riječima i brojevima) EUR. Lot2: zavjesa za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić, (iznos u riječima i brojevima) EUR. Predlažemo izvršenje dostave robe opisane u ugovoru u roku od kalendarskih dana od datuma potpisivanja ugovora. Ova ponuda i vaše prihvatanje u pisanom obliku će sačinjavati obavezujući ugovor između nas. Razumijemo da niste obavezni prihvatiti najnižu ili bilo koju ponudu koju dobijete. Ovim potvrđujemo da je ova ponuda u skladu sa punosnažnošću ponude koja se zahtijeva u predloženim dokumentima. Ovlašćeni potpis: Ime i titula potpisnika Ime dobavljača: Adresa: Broj telefona Broj faksa, ukoliko je primjenjivo

8 Uslovi nabavke Naziv projekta: Projekat zemljišne administracije i upravljanja Kupac: Uprava za nekretnine, Ul. Bracana Bracanovića bb, Podgorica, Crna Gora Referentni broj ugovora: MNE-LAMP-7647ME-SH-G-15-A Cijene i plan nabavke Lot1 r.br OPIS 1. Nabavka i ugradnja kancelarijskog plakara visokog višekrilnog, od univera, sa policama za registratore. Korpus, police, krila, od univera 18mm, sa završnom pločom - topom 18mm. Leđa ormara su izrađena od oplemenjenog lesonita debljine 3 mm. Sve ivice stranica i vrata su okantovane ABS trakom debljine 2 mm. Unutrašnje ivice polica su okantovane ABS trakom debljine 0,5 mm. Vrata plakara sa štoperom tj. apsorberom udara. Pri spajanju vrata s korpusom koriste se najkvalitetniji okovi i spojnice. Okovi i šarke atestirane na otvaranja, klase Grass, Blum ili odgovarajuće. Nogari aluminijski sa sertifikovanom nosivošću, proizvođač Hafele ili ekvivalent. Ručke aluminijumske. Krila snabdjevena Solido bravicom ili ekvivalent, sa dva ključa. jed. mjere količina Jed cijena (EUR) (uključujući sve poreze, PDV, carine, dažbine, kopneni prevoz, osiguranje) Cjelokupna cijena na konačnom odredištu (EUR) (uključujući sve poreze, PDV, carine, dažbine, kopneni prevoz, osiguranje) plakar dim 80x45x210cm (garderober) kom 12 plakar dim 100x45x210cm (sa policama za registratore) kom Nabavka i ugradnja kancelarijskog plakara visokog višekrilnog, od univera, sa policama za registratore. Korpus, police, krila, od univera 18mm, sa završnom pločom - topom 18mm. Leđa ormara su izrađena od oplemenjenog lesonita debljine 3 mm. Sve ivice stranica i vrata su okantovane ABS trakom debljine 2 mm. Unutrašnje ivice polica su okantovane ABS trakom debljine 0,5 mm. Vrata plakara sa štoperom tj. apsorberom udara. Pri spajanju vrata s korpusom koriste se najkvalitetniji okovi i spojnice. Okovi i šarke atestirane na otvaranja, klase Grass, Blum ili odgovarajuće. Nogari aluminijski sa sertifikovanom nosivošću, proizvođač Hafele ili ekvivalent. Ručke aluminijumske. Krila snabdjevena Solido bravicom ili ekvivalent, sa dva ključa. plakar dim 100x43x290cm kom Nabavka i ugradnja kancelarijskog plakara niskog dvokrilnog od univera. Korpus, police, leđa, vrata od univera 18mm, sa završnom pločom-topom 36mm. Sve ivice stranica i vrata su okantovane ABS trakom debljine 2 mm. Unutrašnje ivice polica su okantovane ABS trakom debljine 0,5 mm.

9 Vrata plakara sa štoperom tj. apsorberom udara. Pri spajanju vrata s korpusom koriste se najkvalitetniji okovi i spojnice. Okovi i šarke atestirane na otvaranja, klase Grass, Blum ili ekvivalent. Nogari sa sertifikovanom nosivošću, proizvođač Hafele ili ekvivalent. Ručke aluminijumske. Krila snabdjevena Solido bravicom ili ekvivalent, sa dva ključa. plakar dim 80x43x60cm kom 10 3 Nabavka i ugradnja kancelarijskog radnog stola. Radna ploča je izrađena od oplemenjene iverice-univera, debljine 36mm, nogestrane stola su od univera debljine 36mm, u tonu i teksturi po izboru Naručioca, sve okantovano mašinski ABS trakom debljine d=2mm, zaobljenih ivica sa prečnikom r=2mm, u boji po izboru Naručioca. Vezne ploče stola su izrađene od oplemenjene ivericeuniver 18mm i okantovane standardnom kant trakom širine 22mm. U podnožju bočnih strana stola ugraditi po dvije metalne papučice završno obrađene elektrostatičkim nanošenjem praha - U profile visine 60mm (sa podesivim nogicama za regulisanje visine). Na radnoj ploči je otvor za kablove sa gumenom zaptivkom i poklopcem, na strani kako to odredi Investitor. radni sto dim 145x75x73cm kom 30 radni sto dim 130x70x73cm kom 6 4 Nabavka materijala, izrada i ugradnja kancelarijskog ugaonog radnog stola (kancelarija načelnika). Dimenzije stola (240x80+100x60)/73cm. Ugaoni segment na spoju dva ugaona dijela stola po spoljnoj i unutrašnjoj ivici je lučni. Radna ploča je izrađena od oplemenjene iverice-univera, debljine 36mm, nogestrane stola su od univera debljine 36mm, sve okantovano mašinski ABS trakom debljine d=2mm, zaobljenih ivica sa prečnikom r=2mm. Vezne ploče stola su izrađene od oplemenjene iverice-univer 18mm i okantovane standardnom kant trakom širine 22mm. U podnožju bočnih strana stola ugraditi po dvije metalne papučice završno obrađene elektrostatičkim nanošenjem praha - U profile visine 60mm (sa podesivim nogicama za regulisanje visine) boje aluminijuma, a top-radna ploča se odvaja od nogu-strana stola posebno dizajniranim metalnim distancerima završno obrađenim elektrostatičkim nanošenjem praha, u boji aluminijuma. Na radnoj ploči je otvor za kablove sa gumenom zaptivkom i poklopcem, na strani kako to odredi Investitor. ugaoni radni sto kom 1 5 Nabavka materijala, izrada i ugradnja mobilnog bočnog dodatka za radne stolove i pult, koji se sastoji od fiokara sa tri fioke. Fiokar-korpus i frontovi od kvalitetnog univera d=18mm. Topovi od univera 36mm. Kantovi vidnih djelova ABS traka debljine 2mm, ostalo ABS traka 0,5mm. Fioke su od univera debljine 12 mm (stranice fioka) i lakovanog MDF-a debljine 4 mm (dno fioke). Fioke opremljene sa ''Softclose'' sistemom za lagano usporavanje i nečujno zatvaranje i sertifikovanom nosivošću min 30kg. Fioke sa mogućnošću zaključavanja Solido bravicom ili ekvivalent. Ručice aluminijumske. Točkići Ø 50 obrtni sa pločicom i kočnicom. Dimenzije fiokara 60x45x60cm (širina, dubina, visina).

10 fiokar dim 60x45x60cm kom 30 6 Nabavka i ugradnja ergonomske okretne kancelarijske stolice sa visokim naslonom, sa mehanizmom za podešavanje naslona u lumbalnom dijelu, ergonomski oblikovano sjedište, podesivo po dubini s podesivim nagibom od najviše 11 stepeni, obloga sjedišta i naslona od tkanine, 100% poliester, sa sistemom za podešavanje visine gasnim cilindrom, sa T rukonaslonom podesivim po visini, točkićima na aluminijumskoj bazi sa pet krakova minimalnog prečnika 650 milimetara, sinhrono podešavanje nagiba naslona i sjedišta sa podešavanjem otpora pomoću ručice pozicionirane ispod sjedišta. Svi plastični djelovi crne boje. Otpornost tkanine na habanje iznad ,00 ciklusa. kancelarijska stolica kom Nabavka i ugradnja ergonomske kancelarijske radne fotelje sa sistemom za podešavanje visine gasnim cilindrom, visokim naslonom, multiblock mehanikom, sa podesivim rukonaslonom sa mekom površinom, točkićima na aluminijumskoj bazi sa pet krakova minimalnog prečnika 650 milimetara, obložena finom crnom kožom. Svi plastični djelovi crne boje. radna fotelja kom 1 7 Nabavka i isporuka fotelja tip potkovica, dim. 74x64x74cm. Konstrukcija je izradjena od masiva 5 cm i oplemenjene iverice 18mm. U sjedištu je sundjer 30kg/m3, debljine 8cm. U naslonu je sundjer 25kg/m3. Fotelja presvučena kvalitetnom eko kozom. fotelje potkovice kom 2 8 Nabavka materijala, izrada i ugradnja pulta sa četiri radna mjesta, u šalter sali. Dužina pulta 480cm. Pult se sklapa suvom montažom i sastoji se iz dva segmenta. Prvi segment je radna površina sa unutrašnje strane pulta (za 2 radna mjesta), čija je radna ploča od univera d=36mm postavljena na potkonstrukciji od čeličnih kutijastih profila završno obrađenih elektrostatičkim nanošenjem praha i obloženih univerom 18mm tako da nijesu vidni, sve okantovano ABS trakom d=2mm. Sa bočnih strana pulta ugraditi klatno vrata do zida. Na radnoj ploči su dva otvora za kablove sa gumenom zaptivkom i poklopcem, na mjestu kako to odredi Investitor. Drugi segment je radna površina koju koriste stranke, gornja uslužna radna ploča i spoljna obloga pulta - lice pulta (koje je u nagibu u odnosu na vertikalnu ravan) su od furniranog mdf-a debljine 18mm sa prednjim rubom radne ploče 40mm, hrastov furnir finalno obrađen bajcom i lakom, dok je univer 18mm sa vidne unutrašnje strane, sve u tonu po izboru Investitora. Obloga se montira na metalnu potkonstrukciju od kutijastih čeličnih profila završno obrađenih elektrostatičkim nanošenjem praha. 76cm visina radne površine sa unutrašnje strane, 125cm visina radne površine koju koriste stranke. Dubina unutrašnje radne ploče 75cm, dubina gornje ploče pulta 40cm. Pult je zastakljen u gornjem dijelu (od gornje ploče pulta u visini 100cm) kaljenim staklom 6mm, na stubovima od hromiranih metalnih cijevi sa stopicama, i ima proreze za komunikaciju sa strankama. Potkonstrukciju koja nosi staklo odabrati i propisno fiksirati tako da se obezbijedi statička stabilnost zastakljenog dijela. Na stubove montirati bočne hromirane nosače kaljenog stakla. Ivice stakla na pultu obraditi mašinskim brušenjem.

11 pult kom 1 9 Nabavka materijala, izrada i ugradnja pulta za potrebe stranki radna ploča od univera d=36mm postavljena na potkonstrukciji od čeličnih profila završno obrađenih elektrostatičkim nanošenjem praha i obloženih univerom 18mm tako da nijesu vidni, sve okantovano ABS trakom d=2mm. pult 200x30 kom 1 pult 300x30 kom 1 10 Nabavka i ugradnja klub stola-niskog stočića. Gornja ploča od univera debljine 36 mm. Kantovano ABS trakom 2mm, zaobljenih ivica sa prečnikom r=2 mm. Konstrukcija i nogari metalni hromirani, moderno dizajnirani, oblika rama od kutijastih profila 80x30mm. Svi materijali i boje po izboru i odobrenju Investitora. klub sto dim. 55x55x55cm kom 1 11 Preseljenje dijela postojećeg namještaja sa eventualnom demontažom, postavljanje sa eventualnom ponovnom montažom u prostorijama iste područne jedinice. Dio postojećeg namještaja koji će se koristiti:, metalni arhivski ladičari crteža formata A0 i A1 i sl. prenosi se u skladu sa dogovorom po prostorijama ove područne jedinice, koja je sastavni dio ovog predmjera. prenošenje dijela namještaja pauš 1 12 Nabavka materijala, izrada i ugradnja nosača kućišta za kompjuter. Nosači od univera 18mm, kantovanog ABS trakom debljine 0,5mm, na 4 točkića Ø 50 obrtna sa pločicom i kočnicom, sa bočnim podužnim stranama visine 10cm. nosač kućišta kompjutera kom 22

12 13 -Izrada, isporuka i montaža kuhinje dužine 150 cm, sa ugradnim elementima; - Univer debljine 18 mm. - Kuhinja sadrži gornji i donji elemente; -Visina donjih elemenata sa coklom i radnom pločom je 900 mm. Frontovi donjih elemenata su krila (tri komada) i fiokar (jedan komad); - Visina gornjih elemenata je 720 mm. Dubina gornjih elemenata sa krilom je 350 mm. Frontovi gornjih elemenata su krila (četiri komada); - Radna ploča je debljine 40 mm. - Kant svih frontova ABS traka; - Kant svih korpusa PVC traka; - U cijenu uračunati: - aluminijumske ručice za krila i fioke, šarke sa usporivačima za sva krila, klizači za fioke; - aluminijumsku coklu; - diht lajsnu u boji radne ploče. - sudoperu inox sa jednim koritom; - jednoručnu slavinu za toplu i hladnu vodu; - ravnu grejnu ploču (ugradna) sa 2 ringle; - frižider (ugradni) neto zapremine 214 l; Garantni rok za ugradne elemente (ploča i frižider) - 5 godina i obezbijeđen servis na teritoriji Podgorice Boja kuhinje po izboru investitora iz palete proizvođača; Boja radne ploče po izboru investitora iz palete proizvođača. kom 1 14 Nabavka i isporuka kancelarijskih kancelarijskih stolica za posjetioce. Dimenzije: 86 x 53 x 43 cm. Materijal: Ram je metalne konstrukcije, izrađen od elipsastih cijevi 30x15x1.2/1.5 mm, završno obrađen elektrostatičkim nanošenjem praha. Sjedište i naslon: oblikovana šper ploča ili plastika tapacirana sunđerom debljine 3 i 4 cm, a preko toga presvučena kvalitetnim štofom. kancelarijska stolica za posjetioce kom Nabavka i isporuka metalnih čiviluka, po izboru Investitora. kom Nabavka i isporuka hromiranih korpi za kišobrane kom 15 UKUPNO {Napomena: U slučaju odstupanja između jedinične cijene i cjelokupne cijene izvedene iz jedinične cijene, prednost će imati jedinična cijena}

13 Lot2. r.br OPIS jed. mjere količina Jed cijena (EUR) (uključujući sve poreze, PDV, carine, dažbine, kopneni prevoz, osiguranje) Cjelokupna cijena na konačnom odredištu (EUR) (uključujući sve poreze, PDV, carine, dažbine, kopneni prevoz, osiguranje) 1. Nabavka materijala, izrada i ugradnja lamelnih vertikalnih zavjesa trakastih zavjesa, sa komandama za zakretanje i skupljanje lamela.trake su blago plastificirana antistatik tkanina.otvaranje je dvostrano, a zakretanje za 180. Širina lamela je 127mm. Karniša je aluminijska, plastificirana u bijeloj boji. Mjere uzeti na licu mjesta. Boja i dezen trake po izboru Investitora.Obračun po m2 stvarno ugrađene površine zavjesa (bez obzira na visinu),osim za površine zavjesa ispod 1,5m2, koje će se obračunavati kao 1,5m2 m2 m2 50 UKUPNO Napomena: U slučaju odstupanja između jedinične cijene i cjelokupne cijene izvedene iz jedinične cijene, prednost će imati jedinična cijena} Za ponudjeni namjestaj i zavjese neophodno je dostaviti adekvatnu tehničku dokumentaciju uključujući kataloge i druge štampane materijale i relevantne informacije za svaku navedenu poziciju. 2. Fiksna cijena: Cijene navedene iznad su fiksne, i ne podliježu nikakvom prilagođavanju tokom izvršenja ugovora. 3. Kupac ima pravo da u trenutku finaliziranja ugovora poveća ili smanji do 15% količinu robe i usluge prvobitno navedene bez promjene jediničnih cijena, i drugih uslova. 4. Plan dostave: Dostava i instalacija treba biti izvršena u područnoj jedinic Uprave za nekretnine Nikšić, stambeno poslovnom objektu IBON, Trg Save Kovačevića Sprat IV do 25 decembra 2015 godine. 5. Osiguranje: Roba dostavljena u okviru ugovora će biti u potpunosti osigurana od gubitka ili oštećenja na osnovu proizvodnje ili kupovine, transporta, skladištenja i dostave u valuti koja se može slobodno konvertovati. Osiguranje će iznositi do 110% od cjelokupne vrijednosti dobara od ''skladišta'' do ''skladišta'' protiv ''svih rizika'', uključujući ''ratne rizike''. Dostavljač će aranžirati i platiti osiguranje tereta, imenujući kupca kao nosioca prava. 6. Mjerodavno pravo: Ugovor će se tumačiti u skladu sa zakonima zemlje kupca.

14 7. Rješavanje sporova: Kupac i dobavljač će preduzeti sve napore da prijateljski riješe direktnim neformalnim pregovorima bilo kakvo neslaganje ili spor između sebe ili u vezi sa ugovorom. U slučaju spora između kupca i dobavljača, spor će biti riješen u skladu sa procedurama važećim za zemlju kupca. 8. Dostava i dokumenti: Prilikom slanja, dobavljač će obavijestiti kupca i osiguravajuću kompaniju putem telegrama ili faksa o punim detaljima pošiljke, uključujući broj kupovne narudžbenice, opis robe, količinu, potvrdu o prijevozu i otpremi od špediterske kompanije koja sadrži pune detalje, datum pošiljke, itd. Dobavljač će poslati sljedeće dokumente kupcu, uz kopiju osiguravajućem društvu: (i) Kopije računa dobavljača na kojima su vidljivi opis robe, količina, jedinična cijena, i cjelokupni iznos; (ii) Duplikat dokumenta o vazdušnom/kopnenom prevozu i/ili duplikat dokumenta o željezničkom prevozu, i/ili duplikat skladišne potvrde prijema, 1 original i 2 kopije označene sa «naknada za otpremu plaćena unaprijed»; (iii) Kopije liste pakovanja na kojoj je određen sadržaj svakog pakovanja; (iv) Garancijski certifikat proizvođača ili dobavljača; (v) Certifikat o porijeklu; (vi) Certifikat o kvalitetu. Gore navedene dokumente će kupac primiti najmanje sedam dana prije pristizanja robe na odredišno mesto, a ukoliko ih ne primi, dobavljač će biti odgovoran za sve iz toga proizilazeće troškove. 9. Plaćanje za vašu fakturu će biti izvršeno 100% nakon isporuke i izdavanja Sertifikata o prijemu od strane kupca, u roku od 30 dana na bankarski račun u skladu sa instrukcijama o plaćanju sa fakture. 10. Garancija: Ponuđena roba treba biti obuhvaćena garancijom proizvođača za najmanje: a) 18 mjeseci od datuma dostave kupcu za ponudjeni kancelarijski namještaj i čajne kuhinje; b) 60 mjeseca od datuma dostave kupcu za ponudjeni Frižider. 11. Uputstva za pakovanje i označavanje: Dobavljač će osigurati standardno pakovanje robe kako je to neophodno da bi se spriječilo da bude oštećena ili izgubi na kvalitetu tokom prevoza do finalnog odredišta, kao što je navedeno u ugovoru. 12. Nedostaci: Dobavljač će ispraviti sve nedostatke bez ikakvih troškova za kupca u roku od 30 dana od datuma slanja obaveštenja od strane kupca. Naziv i adresa servisa putem kojeg dobavljač treba da ispravi nedostatke u okviru garancijskog perioda: Adresa 13. Viša sila: Dobavljač neće biti odgovoran za penale ili raskidanje ugovora zbog neispunjenja ugovornih obaveza ukoliko i u onom obimu u kojem je kašnjenje pri izvršenju ili drugi vid neizvršenja njegovih obaveza u okviru ugovora rezultat događaja više sile.

15 U svrhu ove klauzule, ''viša sila'' znači događaj izvan kontrole dobavljača koji ne uključuje krivicu dobavljača ili nemar, te nije predvidiv. Takvi događaji mogu uključivati, ali nisu ograničeni na, radnje kupca u svom nezavisnom svojstvu, ratove ili revolucije, vatre, poplave, epidemije, karantene i embarga na prijevoz tereta. Ukoliko dođe do događaja više sile, dobavljač će odmah obavijestiti kupca pismenim putem o takvom stanju i uzroku istog. Osim ukoliko ne dobije drugačije upute od kupca u pisanom obliku, dobavljač će nastaviti vršiti svoje obaveze u skladu sa ugovorom u onoj mjeri u kojoj je to razumno ostvarivo, te će tražiti sva razumna alternativna sredstva za vršenje koja nisu onemogućena događajem više sile. 14. Neophodne tehničke specifikacije Dobavljač potvrđuje poštovanje navedene tehničke specifikacije u prilogu 1 {u slučaju odstupanja dobavljač mora navesti sva odstupanja}. 15. Neizvršenje: Kupac može otkazati ugovor ukoliko dobavljač ne dostavi robu, u skladu sa gore navedenim uslovima, bez obzira na rok od 21 dana za slanje obaveštenja od strane kupca, bez da dođe do stvaranja obaveze prema dobavljaču. IME DOBAVLJAČA Ovlašćeni potpis Mjesto: Datum:

16 Prilog 1 Nabavka kancelarijskog namještaja za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić (Lot1) Tehnička specifikacija robe koja se traži od strane Kupva Tehnička specifikacija robe koju dobavljač nudi (Ponudjač treba da upiše specifikaciju robe koju nudi za svaku stavku namješataja) Rok isporuke 25 decembar 2015 Rok isporuke 25 decembar 2015 NABAVKA I MONTAŽA KANCELARIJSKOG NAMJEŠTAJA Nabavka, izrada i montaža namještaja. Namještaj je jednostavnih linija i kvalitetne obrade. Univer, medijapan, oplemenjeni lesonit za pozicije leđa, okov i ostali materijali i namještaj - kvalitetni, od renomiranih evropskih i svjetskih proizvođača, snabdjeveni atestima za konkretne gotove djelove namještaja i/ili za pojedine njihove djelove. Namještaj u skladu sa crnogorskim ili odgovarajućim evropskim normativima i standardima. Melaminska folija kojom je oplemenjena iverica 110g/m2. Dezen melaminske folije i tekstura, kant trake, ručice, platno i ostali materijal će se uklapati prema postojećem namještaju i razlikovaće se po područnim jedinicama, a namještaj, materijali, okovi, boja, dezen, točkići, nogari, ručice itd., sve po izboru i odobrenju Investitora. Univer je klase Egger, Kaindl ili ekvivalent. Koristiti kvalitetne okove za namještaj, klase Grass, Blum ili ekvivalent. Sve mjere uzeti na licu mjesta, prije početka izrade namještaja. Dobavljač izrađuje radioničke detalje koje usvaja i odobrava Naručilac. Poslove i radne zadatke radnici Naručioca u najvećem dijelu obavljaju sjedeći, pa je od izuzetne važnosti da kancelarijske radne stolice budu ergonomske i kvalitetne po načinu izrade, izdržljivosti, sigurnosti i trajnosti. Za nabavku i isporuku ergonomskih okretnih kancelarijskih stolica i ergonomskih kancelarijskih radnih fotelja, ponuđači dostavljaju uz ponudu odgovarajuće originalne štampane kataloge ili prospekte proizvođača, sa fotografijama i šiframa ili nazivom proizvoda i tehničkim karakteristikama proizvoda, kojima se nedvosmisleno dokazuju tražene tehničke karakteristike za ponuđene stolice, što će Naručiocu poslužiti za upoređivanje usaglašenosti ponuđene robe sa tehničkim karakteristikama koje zahtijeva Naručilac. Ponuđeni namještaj mora u svim aspektima odgovarati zahtjevima. Naručioca i zadatim tehničkim karakteristikama. Prije donošenja Odluke o izboru ponuđači su dužni da na zahtjev Naručioca dostave uzorak kancelarijske radne stolice i kancelarijske radne fotelje koje nude, zajedno s uzorcima tkanine koji se nude. Izabrani uzorak će se zadržati do isporuke cjelokupne količine stolica. Na zahtjev Naručioca, ponuđači su dužni da dostave i potvrde (ateste, izvještaje o ispitivanju kvaliteta), izdate od strane akreditovane kontrolne organizacije, kao potvrdu o ispitivanju kvaliteta ponuđenih kancelarijskih stolica. Ukoliko je potvrda (atest, izvještaj o ispitivanju kvaliteta) na stranom jeziku, ista mora biti prevedena na

17 crnogorski jezik. 1. Nabavka i ugradnja kancelarijskog plakara visokog višekrilnog, od univera, sa policama za registratore. Korpus, police, krila, od univera 18mm, sa završnom pločom - topom 18mm. Leđa ormara su izrađena od oplemenjenog lesonita debljine 3 mm. Sve ivice stranica i vrata su okantovane ABS trakom debljine 2 mm. Unutrašnje ivice polica su okantovane ABS trakom debljine 0,5 mm. Vrata plakara sa štoperom tj. apsorberom udara. Pri spajanju vrata s korpusom koriste se najkvalitetniji okovi i spojnice. Okovi i šarke atestirane na otvaranja, klase Grass, Blum ili odgovarajuće. Nogari aluminijski sa sertifikovanom nosivošću, proizvođač Hafele ili ekvivalent. Ručke aluminijumske. Krila snabdjevena Solido bravicom ili ekvivalent, sa dva ključa. plakar dim 80x45x210cm (garderober) plakar dim 100x45x210cm (sa policama za registratore) 1. Nabavka i ugradnja kancelarijskog plakara visokog višekrilnog, od univera, sa policama za registratore. Korpus, police, krila, od univera 18mm, sa završnom pločom - topom 18mm. Leđa ormara su izrađena od oplemenjenog lesonita debljine 3 mm. Sve ivice stranica i vrata su okantovane ABS trakom debljine 2 mm. Unutrašnje ivice polica su okantovane ABS trakom debljine 0,5 mm. Vrata plakara sa štoperom tj. apsorberom udara. Pri spajanju vrata s korpusom koriste se najkvalitetniji okovi i spojnice. Okovi i šarke atestirane na otvaranja, klase Grass, Blum ili odgovarajuće. Nogari aluminijski sa sertifikovanom nosivošću, proizvođač Hafele ili ekvivalent. Ručke aluminijumske. Krila snabdjevena Solido bravicom ili ekvivalent, sa dva ključa. plakar dim 100x43x290cm 2. Nabavka i ugradnja kancelarijskog plakara niskog dvokrilnog od univera. Korpus, police, leđa, vrata od univera 18mm, sa završnom pločom-topom 36mm. Sve ivice stranica i vrata su okantovane ABS trakom debljine 2 mm. Unutrašnje ivice polica su okantovane ABS trakom debljine 0,5 mm. Vrata plakara sa štoperom tj. apsorberom udara. Pri spajanju vrata s korpusom koriste se najkvalitetniji okovi i spojnice. Okovi i šarke atestirane na otvaranja, klase Grass, Blum ili ekvivalent. Nogari sa sertifikovanom nosivošću, proizvođač Hafele ili ekvivalent. Ručke aluminijumske. Krila snabdjevena Solido bravicom ili ekvivalent, sa dva ključa. plakar dim 80x43x60cm

18 3 Nabavka i ugradnja kancelarijskog radnog stola. Radna ploča je izrađena od oplemenjene iverice-univera, debljine 36mm, noge-strane stola su od univera debljine 36mm, u tonu i teksturi po izboru Naručioca, sve okantovano mašinski ABS trakom debljine d=2mm, zaobljenih ivica sa prečnikom r=2mm, u boji po izboru Naručioca. Vezne ploče stola su izrađene od oplemenjene iverice-univer 18mm i okantovane standardnom kant trakom širine 22mm. U podnožju bočnih strana stola ugraditi po dvije metalne papučice završno obrađene elektrostatičkim nanošenjem praha - U profile visine 60mm (sa podesivim nogicama za regulisanje visine). Na radnoj ploči je otvor za kablove sa gumenom zaptivkom i poklopcem, na strani kako to odredi Investitor. radni sto dim 145x75x73cm radni sto dim 130x70x73cm 4 Nabavka materijala, izrada i ugradnja kancelarijskog ugaonog radnog stola (kancelarija načelnika). Dimenzije stola (240x80+100x60)/73cm. Ugaoni segment na spoju dva ugaona dijela stola po spoljnoj i unutrašnjoj ivici je lučni. Radna ploča je izrađena od oplemenjene ivericeunivera, debljine 36mm, noge-strane stola su od univera debljine 36mm, sve okantovano mašinski ABS trakom debljine d=2mm, zaobljenih ivica sa prečnikom r=2mm. Vezne ploče stola su izrađene od oplemenjene ivericeuniver 18mm i okantovane standardnom kant trakom širine 22mm. U podnožju bočnih strana stola ugraditi po dvije metalne papučice završno obrađene elektrostatičkim nanošenjem praha - U profile visine 60mm (sa podesivim nogicama za regulisanje visine) boje aluminijuma, a topradna ploča se odvaja od nogu-strana stola posebno dizajniranim metalnim distancerima završno obrađenim elektrostatičkim nanošenjem praha, u boji aluminijuma. Na radnoj ploči je otvor za kablove sa gumenom zaptivkom i poklopcem, na strani kako to odredi Investitor. ugaoni radni sto 5 Nabavka materijala, izrada i ugradnja mobilnog bočnog dodatka za radne stolove i pult, koji se sastoji od fiokara sa tri fioke. Fiokar-korpus i frontovi od kvalitetnog univera d=18mm. Topovi od univera 36mm. Kantovi vidnih djelova ABS traka debljine 2mm, ostalo ABS traka 0,5mm. Fioke su od univera debljine 12 mm (stranice fioka) i lakovanog MDF-a debljine 4 mm (dno fioke). Fioke opremljene sa ''Softclose'' sistemom za lagano usporavanje i nečujno zatvaranje i sertifikovanom nosivošću min 30kg. Fioke sa mogućnošću zaključavanja Solido bravicom ili ekvivalent. Ručice aluminijumske. Točkići Ø 50 obrtni sa pločicom i kočnicom. Dimenzije fiokara 60x45x60cm (širina, dubina, visina). fiokar dim 60x45x60cm

19 6 Nabavka i ugradnja ergonomske okretne kancelarijske stolice sa visokim naslonom, sa mehanizmom za podešavanje naslona u lumbalnom dijelu, ergonomski oblikovano sjedište, podesivo po dubini s podesivim nagibom od najviše 11 stepeni, obloga sjedišta i naslona od tkanine, 100% poliester, sa sistemom za podešavanje visine gasnim cilindrom, sa T rukonaslonom podesivim po visini, točkićima na aluminijumskoj bazi sa pet krakova minimalnog prečnika 650 milimetara, sinhrono podešavanje nagiba naslona i sjedišta sa podešavanjem otpora pomoću ručice pozicionirane ispod sjedišta. Svi plastični djelovi crne boje. Otpornost tkanine na habanje iznad ,00 ciklusa. kancelarijska stolica 6. Nabavka i ugradnja ergonomske kancelarijske radne fotelje sa sistemom za podešavanje visine gasnim cilindrom, visokim naslonom, multiblock mehanikom, sa podesivim rukonaslonom sa mekom površinom, točkićima na aluminijumskoj bazi sa pet krakova minimalnog prečnika 650 milimetara, obložena finom crnom kožom. Svi plastični djelovi crne boje. radna fotelja 7 Nabavka i isporuka fotelja tip potkovica, dim. 74x64x74cm. Konstrukcija je izradjena od masiva 5 cm i oplemenjene iverice 18mm. U sjedištu je sundjer 30kg/m3, debljine 8cm. U naslonu je sundjer 25kg/m3. Fotelja presvučena kvalitetnom eko kozom. fotelje potkovice 8 Nabavka materijala, izrada i ugradnja pulta sa četiri radna mjesta, u šalter sali. Dužina pulta 480cm. Pult se sklapa suvom montažom i sastoji se iz dva segmenta. Prvi segment je radna površina sa unutrašnje strane pulta (za 2 radna mjesta), čija je radna ploča od univera d=36mm postavljena na potkonstrukciji od čeličnih kutijastih profila završno obrađenih elektrostatičkim nanošenjem praha i obloženih univerom 18mm tako da nijesu vidni, sve okantovano ABS trakom d=2mm. Sa bočnih strana pulta ugraditi klatno vrata do zida. Na radnoj ploči su dva otvora za kablove sa gumenom zaptivkom i poklopcem, na mjestu kako to odredi Investitor. Drugi segment je radna površina koju koriste stranke, gornja uslužna radna ploča i spoljna obloga pulta - lice pulta (koje je u nagibu u odnosu na vertikalnu ravan) su od furniranog mdf-a debljine 18mm sa prednjim rubom radne ploče 40mm, hrastov furnir finalno obrađen bajcom i lakom, dok je univer 18mm sa vidne unutrašnje strane, sve u tonu po izboru Investitora.

20 Obloga se montira na metalnu potkonstrukciju od kutijastih čeličnih profila završno obrađenih elektrostatičkim nanošenjem praha. 76cm visina radne površine sa unutrašnje strane, 125cm visina radne površine koju koriste stranke. Dubina unutrašnje radne ploče 75cm, dubina gornje ploče pulta 40cm. Pult je zastakljen u gornjem dijelu (od gornje ploče pulta u visini 100cm) kaljenim staklom 6mm, na stubovima od hromiranih metalnih cijevi sa stopicama, i ima proreze za komunikaciju sa strankama. Potkonstrukciju koja nosi staklo odabrati i propisno fiksirati tako da se obezbijedi statička stabilnost zastakljenog dijela. Na stubove montirati bočne hromirane nosače kaljenog stakla. Ivice stakla na pultu obraditi mašinskim brušenjem. pult 9 Nabavka materijala, izrada i ugradnja pulta za potrebe stranki radna ploča od univera d=36mm postavljena na potkonstrukciji od čeličnih profila završno obrađenih elektrostatičkim nanošenjem praha i obloženih univerom 18mm tako da nijesu vidni, sve okantovano ABS trakom d=2mm. pult 200x30 pult 300x30 10 Nabavka i ugradnja klub stola-niskog stočića. Gornja ploča od univera debljine 36 mm. Kantovano ABS trakom 2mm, zaobljenih ivica sa prečnikom r=2 mm. Konstrukcija i nogari metalni hromirani, moderno dizajnirani, oblika rama od kutijastih profila 80x30mm. Svi materijali i boje po izboru i odobrenju Investitora. klub sto dim. 55x55x55cm 11 Preseljenje dijela postojećeg namještaja sa eventualnom demontažom, postavljanje sa eventualnom ponovnom montažom u prostorijama iste područne jedinice. Dio postojećeg namještaja koji će se koristiti:, metalni arhivski ladičari crteža formata A0 i A1 i sl. prenosi se u skladu sa dogovorom po prostorijama ove područne jedinice, koja je sastavni dio ovog predmjera. prenošenje dijela namještaja 12 Nabavka materijala, izrada i ugradnja nosača kućišta za kompjuter. Nosači od univera 18mm, kantovanog ABS trakom debljine 0,5mm, na 4 točkića Ø 50 obrtna sa pločicom i kočnicom, sa bočnim podužnim stranama visine 10cm. nosač kućišta kompjutera

21 13 -Izrada, isporuka i montaža kuhinje dužine 150 cm, sa ugradnim elementima; - Univer debljine 18 mm. - Kuhinja sadrži gornji i donji elemente; -Visina donjih elemenata sa coklom i radnom pločom je 900 mm. Frontovi donjih elemenata su krila (tri komada) i fiokar (jedan komad); - Visina gornjih elemenata je 720 mm. Dubina gornjih elemenata sa krilom je 350 mm. Frontovi gornjih elemenata su krila (četiri komada); - Radna ploča je debljine 40 mm. - Kant svih frontova ABS traka; - Kant svih korpusa PVC traka; - U cijenu uračunati: - aluminijumske ručice za krila i fioke, šarke sa usporivačima za sva krila, klizači za fioke; - aluminijumsku coklu; - diht lajsnu u boji radne ploče. - sudoperu inox sa jednim koritom; - jednoručnu slavinu za toplu i hladnu vodu; - ravnu grejnu ploču (ugradna) sa 2 ringle; - frižider (ugradni) neto zapremine 214 l; Garantni rok za ugradne elemente (ploča i frižider) - 5 godina i obezbijeđen servis na teritoriji Podgorice Boja kuhinje po izboru investitora iz palete proizvođača; Boja radne ploče po izboru investitora iz palete proizvođača. 14 Nabavka i isporuka kancelarijskih kancelarijskih stolica za posjetioce. Dimenzije: 86 x 53 x 43 cm. Materijal: Ram je metalne konstrukcije, izrađen od elipsastih cijevi 30x15x1.2/1.5 mm, završno obrađen elektrostatičkim nanošenjem praha. Sjedište i naslon: oblikovana šper ploča ili plastika tapacirana sunđerom debljine 3 i 4 cm, a preko toga presvučena kvalitetnim štofom. kancelarijska stolica za posjetioce 15 Nabavka i isporuka metalnih čiviluka, po izboru Investitora. 16 Nabavka i isporuka hromiranih korpi za kišobrane

22 Lot2 Nabavka zavjesa za područnu jedinicu Uprave za nekretnine Nikšić (Lot2) Tehnička specifikacija robe koja se traži od strane Kupva Tehnička specifikacija robe koju dobavljač nudi (Ponudjač treba da upiše specifikaciju robe koju nudi za svaku stavku namješataja) Rok isporuke 25 decembar 2015 Rok isporuke 25 decembar 2015 Nabavka materijala, izrada i ugradnja lamelnih vertikalnih zavjesa trakastih zavjesa, sa komandama za zakretanje i skupljanje lamela.trake su blago plastificirana antistatik tkanina.otvaranje je dvostrano, a zakretanje za 180. Širina lamela je 127mm. Karniša je aluminijska, plastificirana u bijeloj boji. Mjere uzeti na licu mjesta. Boja i dezen trake po izboru Investitora.Obračun po m2 stvarno ugrađene površine zavjesa (bez obzira na visinu),osim za površine zavjesa ispod 1,5m2, koje će se obračunavati kao 1,5m2 m2

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана

Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана Број: 511/K/17/VIII-6 Датум: 06.06.2017. године ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ БРОЈ 1. ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ДОБАРА НАМЕШТАЈ ЈН МВ 06/2017 На основу члана 63. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник

Више

Microsoft Word - d60d-c0d4-db7b-db61

Microsoft Word - d60d-c0d4-db7b-db61 OBRAZAC1 Naručilac Opština Bijelo Polje, Služba za zajedničke poslove Broj 110-1/2/2019 Datum 20.08.2019 godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15

Више

АКЦИОнАРСКО ДРУШТВО ЕЛЕКТРОМРЕЖА СРБИIЕ" БЕ ГРАД Сектор за набавке Служба за јавне набавке Датум: Кл. знак: Бро): Јн-з2в/г01

АКЦИОнАРСКО ДРУШТВО ЕЛЕКТРОМРЕЖА СРБИIЕ БЕ ГРАД Сектор за набавке Служба за јавне набавке Датум: Кл. знак: Бро): Јн-з2в/г01 АКЦИОнАРСКО ДРУШТВО ЕЛЕКТРОМРЕЖА СРБИIЕ" БЕ ГРАД Сектор за набавке Служба за јавне набавке Датум: 2 2-01- 2019 Кл. знак: 5 0 8 Бро): 700-00-Јн-з2в/г01в- 00 ~ Предмет: Измена конкурсне документације Веза:

Више

izmene i dopune2

izmene i dopune2 Дана: 8..07. Број: 5/7/400 На основу члана 63 став. и члана 54. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС бр. 4/0, 4/05 и 68/05, у даљем тексту ЗЈН), Комисија за јавну набавку број 8-07-О-0, сачињава

Више

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation UPUTE ZA MONTAŽU KUHINJE SPRINT LVST UPUTE ZA MONTAŽU KOMPOZICIJA KUHINJE JE DESNA 7 9 10 11 - U ovim uputama je prikazana desna verzija kuhinje sa sudoperom s desne strane kompozicije i perilicom posuđa.

Више

Broj: /15

Broj: /15 Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine KANTON SARAJEVO PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U SARAJEVU Broj: 01-1573/15 Sarajevo, 02.11.2015. godine PREDMET: Poziv na dostavu ponude Ugovorni organ,

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 18/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

1.pdf

1.pdf REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA OPĆINA RUGVICA MB 2882558, OIB 07295007204 OPĆINSKI NAČELNIK Rugvica, Trg J. Predavca 1, 10370 Dugo Selo Tel. 2764-215, 2764-220, fax. 2774-444 KLASA: 023-01/14-01/936

Више

jn_zahtjev_za_pon_nabavka_ugradnja_klima_uredjaja

jn_zahtjev_za_pon_nabavka_ugradnja_klima_uredjaja OBRAZAC1 Naručilac Opština Bijelo Polje, Služba za zajedničke poslove Broj 111-1/2019 Datum 05.08.2019 godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 11/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe b

U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe b U G O V O R O JAVNOJ NABAVCI BROJ: 036/15 ZA LOT 1 i LOT - 2 Zaključen dana 30.03.2015. godine u prostorijama Ugovornog organa u ulici Mehmeda Spahe broj 11, Sarajevo, između slijedećih ugovornih strana:

Више

Број : 3829 Датум: године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу

Број : 3829 Датум: године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу Број : 3829 Датум: 20.09.2018.године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу са чланом 63. Закона о јавним набавкама (,,Сл.гласник

Више

Microsoft Word - T.S. 4,5,6,7,32,33,34-40.docx

Microsoft Word - T.S. 4,5,6,7,32,33,34-40.docx III ВРСТА, ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ, КВАЛИТЕТ, КОЛИЧИНА И ОПИС ДОБАРА, НАЧИН СПРОВОЂЕЊА КОНТРОЛЕ И ОБЕЗБЕЂИВАЊА ГАРАНЦИЈЕ КВАЛИТЕТА, РОК ИЗВРШЕЊА, МЕСТО ИЗВРШЕЊА ИЛИ ИСПОРУКЕ ДОБАРА, ЕВЕНТУАЛНЕ ДОДАТНЕ

Више

Microsoft Word - Poziv nakon objave

Microsoft Word - Poziv nakon objave CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/12-11/2 Mjesto i datum: Podgorica, 24.01.2012.godine Na osnovu

Више

Izmena konkursne dokumentacije za JN br.15-13

Izmena konkursne dokumentacije za JN br.15-13 Број: 10291/7-1 Ниш, 25.10.2013. године. 18000 Ниш, Булевар др Зорана Ђинђића 46а Тел.: 018/518-500, 518-550; Факс: 018/533-315 www.jugoistok.com ПРЕДМЕТ: Измена конкурсне документације, у поступку ЈН

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ИРИГ Комисија за јавну набавку Број: /2018 Ириг, године Тел.022/ , 400

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ИРИГ Комисија за јавну набавку Број: /2018 Ириг, године Тел.022/ , 400 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ИРИГ Комисија за јавну набавку Број:01-404-12/2018 Ириг, 23.04.2018.године Тел.022/400-609, 400-600 Фах:022/462-035 На основу члана 63. Закона о јавним

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА А.П. ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ЧОКА Koмисија за јавну набавку Број: /2018-IV-07 Дана: године Чока, Потиска 20. Тел: 0230/

РЕПУБЛИКА СРБИЈА А.П. ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ЧОКА Koмисија за јавну набавку Број: /2018-IV-07 Дана: године Чока, Потиска 20. Тел: 0230/ РЕПУБЛИКА СРБИЈА А.П. ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ЧОКА Koмисија за јавну набавку Број: 404-149/2018-IV-07 Дана: 30.11.2018. године Чока, Потиска 20. Тел: 0230/ 71-000, Факс:0230/ 71-175, www.coka.rs На основу члана

Више

Poziv

Poziv CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac Ministarstvo unutrasnjih poslova, Broj 02/12 Mjesto i datum Podgorica 26/10/2012 Na osnovu

Више

Microsoft Word - pr.o j.n.-web MC-prav.doc

Microsoft Word - pr.o j.n.-web MC-prav.doc На основу члана 124. став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник РС» бр. 39/02) и члана 20.1.Статута Машинског факултета Универзитета у Београду, декан Машинског факултета доноси ПРАВИЛНИК О ДOДЕЛИ

Више

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurencije Broj 01-85/1 Mjesto i datum 30.05.2013.godine Na

Више

ЈНМВ 2.2.9Н/2018 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕН

ЈНМВ 2.2.9Н/2018 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕН ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕНИЦОМ БР. 2.2.9 Н/2018 Пожаревац, Април 2018. године Страна 1 од 10 На

Више

На основу члана 39.Став 6. Закона о јавним набавкама (Сл.гласник РС бр.124/2012,14/2015 и 68/2015) и Одлуке о издавању наруџбенице бр. 1/19 год. НАРУЧ

На основу члана 39.Став 6. Закона о јавним набавкама (Сл.гласник РС бр.124/2012,14/2015 и 68/2015) и Одлуке о издавању наруџбенице бр. 1/19 год. НАРУЧ На основу члана 39.Став 6. Закона о јавним набавкама (Сл.гласник РС бр.124/2012,14/2015 и 68/2015) и Одлуке о издавању наруџбенице бр. 1/19 год. НАРУЧИЛАЦ упућује ПОЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПОНУДА ЗА ЈНМВ НАРУЏБЕНИЦОМ

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 3147 Mjesto i datum: 09.04.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више

Priprema-program Toalet kabine.cdr

Priprema-program Toalet kabine.cdr TOLET KBINE 6 5 4 2 1 3 SDRŽJ 1 4 Nogice Spojni okov 2 5 Šarke Cevi i profili 3 6 Brave i ručke Čiviluci 1 OTK Nogice N o g i c e z a t o a l e t k a b i n e Ø24 Ø28 170,5 Od 137mm do 200mm - Za kompakt

Више

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 03.1

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 03.1 АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/2018-2630 Датум: 03.10.2018. године Измене и допуне конкурсне документације

Више

Microsoft Word Izmena br. 5.doc

Microsoft Word Izmena br.  5.doc КОМИСИЈА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Број ЈН: 65/61 Датум: 24.10.2016. Измена бр. 5 Поштовани, Јавно предузеће ГРАДСКО СТАМБЕНО, Београд, као наручилац у отвореном поступку јавне набавке радова Извођење радова на

Више

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ

МОЛБА ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДЕ Предмет: Захтев за достављање понуде Молимо вас да нам у складу са чланом 39 Закона о јавним набавкама (Сл. гласник РС бр. 124/12) до 20.03.2014. године закључно са 12 часова доставите понуду за спровођење

Више

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ, ШГ СОМБОР Сомбор, Апатински пут 11 тел: / ; факс: / ПИБ: ; Мат.бр.: ; ЕППДВ:132716

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ, ШГ СОМБОР Сомбор, Апатински пут 11 тел: / ; факс: / ПИБ: ; Мат.бр.: ; ЕППДВ:132716 ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ, ШГ СОМБОР 25000 Сомбор, Апатински пут 11 тел: + 381 25/463-111; факс: + 381 25/463-115 ПИБ:101636567; Мат.бр.:08762198; ЕППДВ:132716493 Данa: 28.04.2015. Број: 1745/14-7 На основу члана

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:11.10.2018. u 14:36 OBAVJEŠTENJE

Више

06.Profili_za_izradu_nameštaja_od_pločastih_materijala_final.cdr

06.Profili_za_izradu_nameštaja_od_pločastih_materijala_final.cdr Profili za izradu nameštaja od pločastih erijala 209 Poštovani, U narednim stranicama videćete našu ponudu profila i elemenata za izradu nameštaja. Trudili smo se da u našem poslovanju uvek ponudimo što

Више

PRAVILNIK O POSTUPKU NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI SK CG

PRAVILNIK O POSTUPKU NABAVKE MALE VRIJEDNOSTI SK CG Na osnovu člana čl. 24 i 26 Statuta Stomatološke Komore Crne Gore ("Službeni list CG", br. 29/2017 i 22/2018), u vezi sa članom 30 stav 1 Zakona o javnim nabavkama Crne Gore ( Sl.list CG br. 42/11, 57/14,

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:27.5.2019. u 13:54 OBAVJEŠTENJE

Више

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ Д И Р Е К Ц И Ј А Београд, ул. Др Александра Костића бр. 9 Београд год. На основу члан

РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ Д И Р Е К Ц И Ј А Београд, ул. Др Александра Костића бр. 9 Београд год. На основу члан РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ПЕНЗИЈСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРАЊЕ Д И Р Е К Ц И Ј А Београд, ул. Др Александра Костића бр. 9 Београд 12.02.2019. год. На основу члана 63. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник

Више

ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса:Мике Петровића Аласа Телефон централа: (ОП) п.фах 522, ПОТ Београд ТелефонДиректор: (011) 6454

ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса:Мике Петровића Аласа Телефон централа: (ОП) п.фах 522, ПОТ Београд ТелефонДиректор: (011) 6454 ИНСТИТУТ ЗА НУКЛЕАРНЕ НАУКЕ ВИНЧА Адреса:Мике Петровића Аласа 12-14 Телефон централа: (ОП) 3408-101 п.фах 522, ПОТ Београд ТелефонДиректор: (011) 6454-945 Телефакс: (011) 3408-787 E-mail: оffice@vinca.rs

Више

VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na os

VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na os VLADA REPUBLIKE CRNE GORE Direkcija za nabavke Republike STANDARDNI FORMULAR Čl. 35. Zakona o javnim nabavkama OBAZAC POZIVA ZA JAVNO NADMETANJE Na osnovu člana 35. Zakona o javnim nabavkama (Sl.list RCG

Више

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ УЖИЦЕ др.в.маринковића бр. 4, Ужице (031) , факс: (031) Датум: Број:

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ УЖИЦЕ др.в.маринковића бр. 4, Ужице (031) , факс: (031) Датум: Број: ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ УЖИЦЕ др.в.маринковића бр. 4, 31000 Ужице (031) 563-150, факс: (031) 563-147 e-mail: zavoduzice@mts.rs Датум:11.06.2019. Број: 2882 Предмет: Измена конкурсне документације за јавну

Више

Microsoft Word - KONKURSNA DOKUMENTACIJA OP ????????

Microsoft Word - KONKURSNA  DOKUMENTACIJA  OP ???????? САДРЖАЈ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ: 1. Општи подаци о јавној набавци... страна 3 2. Подаци о предмету јавне набавке... страна 4 3. Упутство понуђачима како да сачине понуду... страна 5 4. Образац за оцену

Више

Broj: 1162 Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odluči

Broj: 1162 Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odluči Broj: 1162 Podgorica, 16.02.2016.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlučivanja o izboru najpovoljnije ponude po tenderskoj dokumentaciji

Више

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА

Microsoft Word - ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ПРЕДДИГИТАЛИЗАЦИЈА КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БРАНА ЦРНЧЕВИЋ Вељка Дугошевића 102 22400 Рума Број: 0165/19 Датум: 25.02.2019. На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за

Више

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Сремчица Документација садржи: - Упутство понуђачима о

Више

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 2779 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br

Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 2779 Mjesto i datum: godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br Željeznički prevoz Crne Gore Broj: 2779 Mjesto i datum: 29.03.2019. godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17), u postupku odlučivanja

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /12 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: године Број: /12 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласни УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ Датум: 21.2.2018. године Број: 02-120/12 На основу члана 108. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС, број 124/2012, 14/2015, 68/2015), доносим ОДЛУКУ

Више

JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan Kotor Tel. 032/ ; Web: Hi

JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan Kotor Tel. 032/ ; Web:   Hi JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje Vida Matjan Kotor Tel. 032/323-681; 302-676 E-mail: muzikaskolavm@t-com.me Web: www.vidamatjan.me Hipotekarna banka A.D. Br.žiro računa: 520-796700-55

Више

Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Opština Budva, Broj /4 Mjesto i

Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Opština Budva, Broj /4 Mjesto i Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Opština Budva, Broj 001-3681/4 Mjesto i datum Budva 26.12.2014 Na osnovu čl. 62 i 63 Zakona

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број /2019 Дана: године СОКОБАЊА ПР

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број /2019 Дана: године СОКОБАЊА ПР РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОПШТИНА СОКОБАЊА Општинска управа Светог Саве 23 Комисија за Јавну набавку IV Број 404-18-7/2019 Дана: 21.01.2019. године СОКОБАЊА ПРЕДМЕТ: Измена Конкурсне документације за јавну набавку

Више

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar 2018. godine Na osnovu člana 29 stav 1 Zakona o javnim nabavkama Crne Gore (,,Sl.list CG br. 42/11, 57/14,28/15 i 42/17) i Pravilnika

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj : Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:1.11.2017. u 14:42 OBAVJEŠTENJE

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel za gradsku samoupravu i upravu KLASA: /17-32/5 URBROJ: 2170/01-0

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel za gradsku samoupravu i upravu KLASA: /17-32/5 URBROJ: 2170/01-0 R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel za gradsku samoupravu i upravu KLASA: 406-01/17-32/5 URBROJ: 2170/01-09-00-17-2 Rijeka, 23. 3. 2017. Sukladno članku 46.

Више

CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: /3 Podgorica, god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zako

CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: /3 Podgorica, god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zako CRNA GORA UPRAVA ZA NEKRETNINE Broj: 02-5377/3 Podgorica, 16.09.2011 god. STANDARDNI FORMULAR Čl.35.Zakona o javnim nabavkama Na osnovu člana 35. Zakona o javnim nabavkama (Sl.list RCG br.46/06) Uprava

Више

CRNA GORA Obrazac 9 Ministarstvo finansija Član 29 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-5/1

CRNA GORA Obrazac 9 Ministarstvo finansija Član 29 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-5/1 CRNA GORA Obrazac 9 Ministarstvo finansija Član 29 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/14-5/1 Mjesto i datum: Podgorica, 03.02.2014.godine Na osnovu

Више

Broj: 3894/2 Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlu

Broj: 3894/2 Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlu Broj: 3894/2 Podgorica, 31.05.2017.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u postupku odlučivanja o izboru najpovoljnije ponude po tenderskoj

Више

MergedFile

MergedFile Република Србија - Аутономна Покрајина Војводина Општина Темерин Комисија за јавну набавку Број: 44--/9- Дана:..9.год. Т е м е р и н Новосадска 6 www.temerin.rs У складу са чланом 6. став. Закона о јавним

Више

HRVATSKE AUTOCESTE d

HRVATSKE AUTOCESTE d Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.o.o., Koturaška cesta 43, 10000 Zagreb; OIB: 62942134377 Tel.: +385 1 6009 777; fax.:+385 1 4697 335 Evidencijski broj: D 12/17 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE

Више

_Poziv_na_dostavu_ponude_Pro-mimato

_Poziv_na_dostavu_ponude_Pro-mimato Ovaj poziv se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj Sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu i Prilogu 4. Postupci nabave za

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 6 11-Jan-14 10:47 PM CR

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 6 11-Jan-14 10:47 PM CR 1 of 6 11-Jan-14 10:47 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 19/13 Mjesto i datum Podgorica

Више

Microsoft Word - 1 IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE,.doc

Microsoft Word - 1 IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE,.doc Republika Srbija Autonomna Pokrajina Vojvodina Grad Subotica Gradonačelnik Broj: II-404-92/2016 Broj: JNMV P 05/16 Dana: 04.03.2016. Subotica, Trg slobode br. 1 U skladu sa članom 63. stav 1. Zakona o

Више

OBRAZAC 15 Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/16-68/8 Mjesto i datum: Podgorica, 10. avgust 2016.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o ja

OBRAZAC 15 Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/16-68/8 Mjesto i datum: Podgorica, 10. avgust 2016.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o ja OBRAZAC 15 Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/16-68/8 Mjesto i datum: Podgorica, 10. avgust 2016.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14),

Више

OPŠTI USLOVI PRODAJE ROBE I USLUGA

OPŠTI USLOVI PRODAJE ROBE I USLUGA OPŠTI USLOVI PRODAJE ROBE I USLUGA thyssenkrupp Materials doo br.01/2017 1. OKVIR PRIMENE 1.1 Ovi opšti uslovi primenjivaće se u svim slučajevima prodaje robe i usluga osim ukoliko se odstupanja od istih

Више

OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj:

OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: OBRAZAC 19 CRNA GORA Obrazac 19 Ministarstvo finansija Član 105 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/12-46/25 Mjesto i datum: 31.1.2013. godine ODLUKA

Више

Title

Title Број: 1-02-4042-23/17-9 Датум: 10.11.2017. Београд ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ За јавну набавка радова - изградња мреже станица за мониторисање РФ спектра и сензора за мерење нејонизујућег

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/ ; ww

РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/ ;   ww РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА И ВЕЗА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА Змај Ј. Јовановић 18, Бања Лука, тел: 051/220-330; www.absrs.org www.vladars.net E-mail: absrs@teol.net Број: 13/2/404-317

Више

Šoping etender Portal - UJN CG Page 1 of CRNA GORA Min

Šoping etender Portal - UJN CG   Page 1 of CRNA GORA Min Page 1 of 5 CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 9 Član 29 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj Š21/13-5399 Mjesto i datum Podgorica 26/11/2013

Више

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система "ЕПС

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система ЕПС На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр.07.000.- 08.01.-256196/1-18 од 6.9.2018. године Оператор дистрибутивног система "ЕПС Дистрибуција"д.о.о. Београд Дистрибутивно подручје

Више

Nacrt

Nacrt Broj: 01/04-6840-2/18 Sarajevo,31.12.2018. godine 1. POZIV ZA DOSTAVLJANJE POČETNIH PONUDA Ovim pozivom za dostavljanje ponuda, pozivate se da dostavite ponudu u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja

Више

UGOVORNI ORGAN

UGOVORNI ORGAN Federation of Broj: 09-3-134-1/18 Sarajevo, 22.11.2018. godine UGOVORNI ORGAN Naziv: Javna ustanova Srednja ugostiteljsko turistička škola Sarajevo Sjedište: Dugi sokak broj 9 Sarajevo Tel: 033-534-633;

Више

Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad-podgorica u ime i za račun

Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad-podgorica u ime i za račun Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Naručilac Glavni grad-podgorica u ime i za račun "Putevi" doo u reorganizaciji, Broj 100/14 Mjesto i

Више

Microsoft Word - 4,5.docx

Microsoft Word - 4,5.docx III ВРСТА, ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ, КВАЛИТЕТ, КОЛИЧИНА И ОПИС ДОБАРА, НАЧИН СПРОВОЂЕЊА КОНТРОЛЕ И ОБЕЗБЕЂИВАЊА ГАРАНЦИЈЕ КВАЛИТЕТА, РОК ИСПОРУКЕ, МЕСТО ИСПОРУКЕ СЛ. ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА За набавку добара

Више

OBRAZAC1 Skupština Crne Gore Broj: 00-56/18-308/1 Mjesto i datum: Podgorica, 03. decembar godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama (

OBRAZAC1 Skupština Crne Gore Broj: 00-56/18-308/1 Mjesto i datum: Podgorica, 03. decembar godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( OBRAZAC1 Skupština Crne Gore Broj: 00-56/18-308/1 Mjesto i datum: Podgorica, 03. decembar 2018. godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17 )

Више

DRAFT

DRAFT OBAVEŠTENJE O UGOVORU SNABDEVANJE Na osnovu člana 41 Zakona br. 04/L-042 o javnim nabavkama Republike Kosova, izmenjen i dopunjen Zakonom br. 04/L-237, Zakonom br. 05/L-068 i Zakonom br. 05/L-092 tum pripreme

Више

Broj:330 Datum: godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17 ) i Pravilnika o s

Broj:330 Datum: godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11, 57/14, 28/15 i 42/17 ) i Pravilnika o s Broj:330 Datum: 7.0.209. godine Na osnovu člana 30 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/, 57/4, 28/5 i 42/7 ) i Pravilnika o sadržaju akta i obrascima za sprovođenje nabavki male vrijednosti

Више

Универзитет у Београду - Центар за трансфер технологије / године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за набавку услуга израдe едукати

Универзитет у Београду - Центар за трансфер технологије / године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за набавку услуга израдe едукати Универзитет у Београду - Центар за трансфер технологије 09-40401-2837/5-19 05.07.2019. године КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за набавку услуга израдe едукативног видео материјала услуге израдe едукативног видео

Више

Datum: godine Referentni broj: 12/002 PREDMET: Poziv na dostavljanje ponuda za nabavku i štampu promotivnih materijala sa logom Vijeća za

Datum: godine Referentni broj: 12/002 PREDMET: Poziv na dostavljanje ponuda za nabavku i štampu promotivnih materijala sa logom Vijeća za Datum: 31.01.2012. godine Referentni broj: 12/002 PREDMET: Poziv na dostavljanje ponuda za nabavku i štampu promotivnih materijala sa logom Vijeća za regionalnu saradnju (RCC). Stavke: Koverte, memorandumi,

Више

Microsoft Word - IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE 2.doc

Microsoft Word - IZMENA KONKURSNE DOKUMENTACIJE 2.doc Republika Srbija Autonomna Pokrajina Vojvodina Grad Subotica Gradonačelnik Broj: II-404-341/2015 Broj JNMV P 21/15 Dana: 18.11.2015. S u b o t i c a Trg slobode 1 U skladu sa članom 63. stav 1. i stav

Више

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web: Datum i vrijeme slanj

Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) Faks: (033) Web:   Datum i vrijeme slanj Adresa: Maršala Tita 9a/I Telefon: (033) 251-590 Faks: (033) 251-595 E-mail: ejn@javnenabavke.gov.ba Web: https://www.ejn.gov.ba Datum i vrijeme slanja obavještenja na objavu:20.12.2018. u 14:32 OBAVJEŠTENJE

Више

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“

Наручилац: Предшколска установа „Моје детињство“ У складу са чланом 108. и 109. Закона о јавним набавкама ( «Сл. Гласник РС» бр. 124/12, 14/15 и 68/15), а на основу Извештаја о стручној оцени понуда број 2893/1 од 23.07.2018. године Комисије за јавну

Више

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO - SENJSKA ŽUPANIJA G R A D S E NJ KLASA: 406-01/19-01/107 URBROJ: 2125-03/03/15-19-03 Senj, 18. srpnja 2019. g. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE Sukladno članku 15. Zakona o javnoj nabavi

Више

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV

Microsoft Word - 22 Mk-Sr Pravilnik Objekti strelista-REV Na osnovu člana 58. stav 5. Zakona o oružju ( Službeni vesnik Republike Makedonije br. 7/2005 i 47/2006), ministar unutrašnjih poslova donosi PRAVILNIK O MINIMALNIM TEHNIČKIM I BEZBEDNOSNIM USLOVIMA KOJE

Више

O P Š T I N A D A N I L O V G R A D V O D I Č ZA PRISTUP INFORMACIJAMA U POSJEDU Službe za zajedničke poslove DANILOVGRAD, novembar, godine

O P Š T I N A D A N I L O V G R A D V O D I Č ZA PRISTUP INFORMACIJAMA U POSJEDU Službe za zajedničke poslove DANILOVGRAD, novembar, godine O P Š T I N A D A N I L O V G R A D V O D I Č ZA PRISTUP INFORMACIJAMA U POSJEDU Službe za zajedničke poslove DANILOVGRAD, novembar, 2014. godine Na osnovu člana 11 Zakona o slobodnom pristupu informacijama

Више

1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica

1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica 1 Dvostrana i trostrana kiper prikolica Dvostrana i trostrana kiper prikolica Povećani zahtevi za transport u modernoj poljoprivredi zahtevaju efikasna rešenja. Prevoz velikih tereta na drumovima može

Више

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о

Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: / 1301 Датум: На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о Средња медицинска школа Др Ружица Рип, Сомбор Подгоричка бр.9 Број: 06-611/ 1301 Датум: 09.10.2018. На основу члана 107. став 3 и члана 108. Закона о јавним набавкама ( Сл. гласник РС број 124/2012, 14/2015

Више

OBRAZAC 15 Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/16-6/9 Mjesto i datum: Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim n

OBRAZAC 15 Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/16-6/9 Mjesto i datum: Podgorica, godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim n OBRAZAC 15 Naručilac: Skupština Crne Gore Broj: 00-56/16-6/9 Mjesto i datum: Podgorica, 07.03.2016.godine Na osnovu člana 106 stav 2 Zakona o javnim nabavkama ( Službeni list CG, br. 42/11 i 57/14), u

Више

Microsoft Word - ????? 2 ??? ? - ???????????? ??????

Microsoft Word - ????? 2 ??? ? - ???????????? ?????? 20-404 404-181/1 /18 НАБАВКА УСЛУГА ИЗ АНЕСКА 2 ДИО Б ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА Избор ресторана за угоститељске услуге за протоколарне догађаје, обиљежавање Дана Града, Спасовдана и Нове године, ЛОТ 1

Више

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13 ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: +38-463-; +38/463-; ПИБ: 063667; МАТ.БР.: 087698; ЕППДВ:376493 Број: ЈН 69/8-6 Дана: 8.0.09. На основу члана 63 Закона о јавним

Више

Microsoft Word - misljenjeMF_mini_hidroelektrana.doc

Microsoft Word - misljenjeMF_mini_hidroelektrana.doc AKTIVA sistem doo, Novi Sad Osnivanje preduzeća i radnji Računovodstvena agencija Poresko savetovanje Propisi besplatno www.aktivasistem.com Obrasci besplatno ODREĐIVANJE PDV DUŽNIKA ZA PROMET KOJI SE

Више

Izmene u konkursnoj dokumentaciji JNMV broj 08/2013

Izmene u konkursnoj dokumentaciji JNMV broj 08/2013 OPŠTA BOLNICA PIROT Broj 02-1545 18.06.2013. godine P I R O T Izmene u konkursnoj dokumentaciji JNMV broj 10/2013 dodatne informacije i pojašnjenja nabavka dobra Sredstva za zbrinjavanje infektivnog otpada

Више

KOMUNALAC SISAK d.o.o Sisak, Capraška ulica 8 Tel.: 044/ ; Fax.: 044/ MB , OIB:

KOMUNALAC SISAK d.o.o Sisak, Capraška ulica 8 Tel.: 044/ ; Fax.: 044/ MB , OIB: KOMUNALAC SISAK d.o.o. 44 000 Sisak, Capraška ulica 8 Tel.: 044/525-777; Fax.: 044/525-788 MB 3340848, OIB:28236957305 e-mail: komunalac-sisak1@sk.t-com.hr IBAN HR31 2500 0091 1012 4932 9 Naručitelj: KOMUNALAC

Више

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 26.0

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/ Датум: 26.0 АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ РОБЕ СРБИЈА КАРГО Београд, Немањина 6 СЕКТОР ЗА НАБАВКЕ И ЦЕНТРАЛНА СТОВАРИШТА Број: 22/2018-1980 Датум: 26.06.2018. године ПРЕДМЕТ: Измена и Допуна бр 2. за Конкурсну

Више

CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac: Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Br

CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac: Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Br CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac: Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić Broj: 166/14 Mjesto i datum: Nikšić, 03.11.2014. Na osnovu

Више

Microsoft Word - UGOVOR ZA PRUŽANJE USLUGA

Microsoft Word - UGOVOR ZA PRUŽANJE USLUGA UGOVOR ZA PRUŽANJE USLUGA ŠTAMPANJE I DOSTAVE OBRAZACA I PUBLIKACIJA PO POZIVU 18/13; 10-2356/4 izmedju: 1. Zavod za statistiku, koga zastupa mr Gordana Radojević, PIB 02011506 (u daljem tekstu: NARUČILAC)

Више

Ambyenta - Katalog vrata

Ambyenta - Katalog vrata KATALOG VRATA SOBNA VRATA PO NARUDŽBI SOBNA VRATA Unutrašnja vrata jedan su od najljepših i najdugotrajnijih ukrasa Vašeg doma, stoga ih s pažnjom birajte! Mi zasigurno vodimo računa da naša vrata ispunjavaju

Више

ЈНМВ Н/2018 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕ

ЈНМВ Н/2018 ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ТОПЛИФИКАЦИЈА'' Пожаревац, Трг Радомира Вујовића бр.2 КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ НАРУЏБЕНИЦОМ БР. 2.1.23Н/2018 Пожаревац, JAНУАР 2018. године "Набавка за бифе

Више

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13 ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: +38125-463-111; +38125/463-115; ПИБ: 101636567; МАТ.БР.: 08762198; ЕППДВ:132716493 Број: ЈН 1168/18-6 Дана: 12.02.2019. На основу

Више

O P Š T I N A D A N I L O V G R A D V O D I Č ZA PRISTUP INFORMACIJAMA U POSJEDU Sekretarijata za urbanizam, komunalno stambene poslove i zaštitu živo

O P Š T I N A D A N I L O V G R A D V O D I Č ZA PRISTUP INFORMACIJAMA U POSJEDU Sekretarijata za urbanizam, komunalno stambene poslove i zaštitu živo O P Š T I N A D A N I L O V G R A D V O D I Č ZA PRISTUP INFORMACIJAMA U POSJEDU Sekretarijata za urbanizam, komunalno stambene poslove i zaštitu životne sredine DANILOVGRAD, mart 2013. godine Na osnovu

Више

CRNA GORA Komisija za tržište kapitala Komisija za tržište kapitala (u daljem tekstu: Komisija) na osnovu člana 30 stav 1, a u vezi sa članom 26 stav

CRNA GORA Komisija za tržište kapitala Komisija za tržište kapitala (u daljem tekstu: Komisija) na osnovu člana 30 stav 1, a u vezi sa članom 26 stav CRNA GORA Komisija za tržište kapitala Komisija za tržište kapitala (u daljem tekstu: Komisija) na osnovu člana 30 stav 1, a u vezi sa članom 26 stav 1 tačka 5) Zakona o tržištu kapitala ("Sl. list CG",

Више

Odluka dodela ugovora Servisiranje vozila pdf

Odluka dodela ugovora Servisiranje vozila pdf Улица Краља Милутина бр. 1 tel + 381 34 323 208 Број: 01-14/8 34000 Крагујевац fax + 381 34 323 541 ПИБ 101041243 domzdrkg@microsky.net Датум: 13.03.3017 www.dzkg.rs Дом здравља Крагујевац На основу чл.

Више

Microsoft Word - izmene i dopune.doc

Microsoft Word - izmene i dopune.doc На основу члана 63. став 1. Закона о ЈН (''Службени гласник РС'', бр. 124/12, 14/2015 и 68/15) КОМИСИЈА за јн мв образована Решењем бр. 404-119-5/18-IV сачинила је: 1. ОПШТИ ПОДАЦИ Наручилац Адреса - Израда

Више