Vreme: :55 Medij: beta.rs Link: Autori: Redakcija Teme:

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Vreme: :55 Medij: beta.rs Link: Autori: Redakcija Teme:"

Транскрипт

1 Vreme: :55 Medij: beta.rs Link: Naslov: Grčki dani u Beogradu od 20. do 29. aprila 1755 Kulturna manifestacija Grčki dani u Beogradu održaće se od 20. do 29. aprila, a centralni dogadjaj biće baletska predstava na muziku Mikisa Teodorakisa Grk Zorba u izvodjenju novosadskog Srpskog narodnog pozorišta, Kulturna manifestacija "Grčki dani u Beogradu" održaće se od 20. do 29. aprila, a centralni dogadjaj biće baletska predstava na muziku Mikisa Teodorakisa "Grk Zorba" u izvodjenju novosadskog Srpskog narodnog pozorišta, 27. aprila u Centru "Sava". Ambasador Grčke u Srbiji Ilijas Ilijadis je danas na konferenciji za novinare predstavio program manifestacije i rekao da je Grčkoj "veoma bitno" da se "šira beogradska publika upozna s grčkom kulturom". organizovati predstavljanje eksponata iz atinskog Muzeja Benaki, dok će u Skupštini grada Beograda biti predstavljen atinski Muzej kikladske umetnosti. Gudački kvartet Državnog orketstra u Atini izvešće u Narodnom pozorištu dela Nikosa Skalkotasa i Mikisa Teodorakisa, a filharmonijski sastav Krf održaće koncert u Knez Mihailovoj ulici i na Kalemegdanskom parku. U sklopu Grčkih dana u Beogradu biće grčkih filmova u Jugoslovenskoj kinoteci, u SANU će Marina Lambraki održati predavanje o renesansnom slikaru El Greku, dok će u kripti Hrama Svetog Save biti izložba fotografija sa Svete gore. Manifestaciju će posetiti grčka ministarka kulture Lidija Koniordu koja će sa svojim srpskim kolegom Vladanom Vukosavljevićem razgovarati o saradnji, naveo je ambasador Ilijadis. Ilijadis je rekao i da će u subotu 22. aprila na Beogradski maraton doći predsednik istoimene grčke opštine kod Atine, Ilijas Psinakis koji će beogradskom gradonačelniku Siniši Malom uručiti "Medalju ambasadora Maratona". Ulaz na većinu priredbi tokom "Grčkih dana u Beogradu" biće slobodan.

2 Vreme: :38 Medij: Link: Naslov: Najavljeni "Grčki dani u Beogradu" Tanjug 1664 On je rekao da će u Beogradu boraviti ministarka kulture Grčke Lidija Koniodu koja će sa ministrom kulture Srbije Vladanom Vukosavljevićem razgovarati o budućoj saradnji, dok će gradonačelnik opštine Maraton Ilijas Psinakis uručiti gradonačelniku Beograda Siniši Malom medalju "Ambasador Maratona" i to 22. aprila kada se održava Beogradski maraton. Eliades je najavio izložbu eksponata muzeja Benaki u Etnografskom muzeju i postavku eksponata Muzeja kikladske umetnosti u Skupštini grada Beograda. Gudački kvartet Atinskog državnog orkestra nastupiće u Narodnom pozorištu u Beogradu, a na programu će biti dela kompozitora Nikosa Skalkotasa, Manolisa Kalomirisa i Mikisa Teodorakisa. Direktorka Nacionalne galerije Grčke Marina Labraki-Plaka održaće predavanje "Domenikos Teotokopulos (El Greco), univerzalni umetnik" u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti". Ambasador je najavio i "pokretni koncert" Filharmonije Krfa Knez Mihailovom ulicom i Kalemegdanom, zatim predavanje Aleksandre Pećinar "Srpsko-grčki diplomatski odnosi" u Domu Vojske Srbije, projekciju filmova "Grk Zorba" i "Ifigenija"Mihalisa Kakojanisa u Jugoslovenskoj kinoteci, kao i izvođenje baleta "Grk Zorba" Srpskog narodnog pozorišta" u Sava Centru. Program će obuhvatiti i izložbu poštanskih markica Grčke pod nazivom "Mozaik kulture" u PTT muzeju i koncert hora vizantijskih pojaca Bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Srpskog vizantijskog hora "Mojsije Petrović" u kripti Hrama Svetog Save. Eliades je rekao da će većina programa biti besplatna kako bi se što šira publika upoznala sa različitim aspektima grčke kulture, podsetivši na tradicionalno prijateljstvo Grčke i Srbije.

3 Vreme: :55 Medij: Beta Link: Autori: Beta Naslov: Grčki dani u Beogradu od 20. do 29. aprila 1589 BEOGRAD, 11. aprila (Beta) - Kulturna manifestacija "Grčki dani u Beogradu" održaće se od 20. do 29. aprila, a centralni dogadjaj biće baletska predstava na muziku Mikisa Teodorakisa "Grk Zorba" u izvodjenju novosadskog Srpskog narodnog pozorišta, 27. aprila u Centru "Sava". Ambasador Grčke u Srbiji Ilijas Ilijadis je danas na konferenciji za novinare predstavio program manifestacije i rekao da je Grčkoj "veoma bitno" da se "šira beogradska publika upozna s grčkom kulturom". organizovati predstavljanje eksponata iz atinskog Muzeja Benaki, dok će u Skupštini grada Beograda biti predstavljen atinski Muzej kikladske umetnosti. Gudački kvartet Državnog orketstra u Atini izvešće u Narodnom pozorištu dela Nikosa Skalkotasa i Mikisa Teodorakisa, a filharmonijski sastav Krf održaće koncert u Knez Mihailovoj ulici i na Kalemegdanskom parku. U sklopu Grčkih dana u Beogradu biće grčkih filmova u Jugoslovenskoj kinoteci, u SANU će Marina Lambraki održati predavanje o renesansnom slikaru El Greku, dok će u kripti Hrama Svetog Save biti izložba fotografija sa Svete gore. Manifestaciju će posetiti grčka ministarka kulture Lidija Koniordu koja će sa svojim srpskim kolegom Vladanom Vukosavljevićem razgovarati o saradnji, naveo je ambasador Ilijadis. Ilijadis je rekao i da će u subotu 22. aprila na Beogradski maraton doći predsednik istoimene grčke opštine kod Atine, Ilijas Psinakis koji će beogradskom gradonačelniku Siniši Malom uručiti "Medalju ambasadora Maratona". Ulaz na većinu priredbi tokom "Grčkih dana u Beogradu" biće slobodan.

4 Vreme: :14 Medij: Tanjug Link: Autori: Naslov: Grčki dani u Beogradu od 20. do 29. aprila 1897 Manifestacija "Grčki dani u Beogradu" biće održana od 20. do 29. aprila, a ambasador Grčke u Srbiji Elias Eliades najavio je danas da će predstaviti beogradskoj publici aspekte grčke kulture koji su manje poznati. On je rekao da će u Beogradu boraviti ministarka kulture Grčke Lidija Koniodu koja će sa ministrom kulture Srbije Vladanom Vukosavljevićem razgovarati o budućoj saradnji, dok će gradonačelnik opštine Maraton Ilijas Psinakis uručiti gradonačelniku Beograda Siniši Malom medalju "Ambasador Maratona" i to 22. aprila kada se održava Beogradski maraton. Eliades je najavio izložbu eksponata muzeja Benaki u Etnografskom muzeju i postavku eksponata Muzeja kikladske umetnosti u Skupštini grada Beograda. Gudački kvartet Atinskog državnog orkestra nastupiće u Narodnom pozorištu u Beogradu, a na programu će biti dela kompozitora Nikosa Skalkotasa, Manolisa Kalomirisa i Mikisa Teodorakisa. Direktorka Nacionalne galerije Grčke Marina Labraki-Plaka održaće predavanje "Domenikos Teotokopulos (El Greco), univerzalni umetnik" u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti". Ambasador je najavio i "pokretni koncert" Filharmonije Krfa Knez Mihailovom ulicom i Kalemegdanom, zatim predavanje Aleksandre Pećinar "Srpsko-grčki diplomatski odnosi" u Domu Vojske Srbije, projekciju filmova "Grk Zorba" i "Ifigenija"Mihalisa Kakojanisa u Jugoslovenskoj kinoteci, kao i izvođenje baleta "Grk Zorba" Srpskog narodnog pozorišta" u Sava Centru. Program će obuhvatiti i izložbu poštanskih markica Grčke pod nazivom "Mozaik kulture" u PTT muzeju i koncert hora vizantijskih pojaca Bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Srpskog vizantijskog hora "Mojsije Petrović" u kripti Hrama Svetog Save. Eliades je rekao da će većina programa biti besplatna kako bi se što šira publika upoznala sa različitim aspektima grčke kulture, podsetivši na tradicionalno prijateljstvo Grčke i Srbije.

5 Vreme: :42 Medij: Link: Naslov: "Grčki dani u Beogradu" od 20. do 29. aprila 1888 Manifestacija "Grčki dani u Beogradu" biće održana od 20. do 29. aprila, a ambasador Grčke u Srbiji Elias Eliades najavio je danas da će predstaviti beogradskoj publici aspekte grčke kulture koji su manje poznati. On je rekao da će u Beogradu boraviti ministarka kulture Grčke Lidija Koniodu koja će sa ministrom kulture Srbije Vladanom Vukosavljevićem razgovarati o budućoj saradnji, dok će gradonačelnik opštine Maraton Ilijas Psinakis uručiti gradonačelniku Beograda Siniši Malom medalju "Ambasador Maratona" i to 22. aprila kada se održava Beogradski maraton. Eliades je najavio izložbu eksponata muzeja Benaki u Etnografskom muzeju i postavku eksponata Muzeja kikladske umetnosti u Skupštini grada Beograda. Gudački kvartet Atinskog državnog orkestra nastupiće u Narodnom pozorištu u Beogradu, a na programu će biti dela kompozitora Nikosa Skalkotasa, Manolisa Kalomirisa i Mikisa Teodorakisa. Direktorka Nacionalne galerije Grčke Marina Labraki-Plaka održaće predavanje "Domenikos Teotokopulos (El Greco), univerzalni umetnik" u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti". Ambasador je najavio i "pokretni koncert" Filharmonije Krfa Knez Mihailovom ulicom i Kalemegdanom, zatim predavanje Aleksandre Pećinar "Srpsko-grčki diplomatski odnosi" u Domu Vojske Srbije, projekciju filmova "Grk Zorba" i "Ifigenija"Mihalisa Kakojanisa u Jugoslovenskoj kinoteci, kao i izvođenje baleta "Grk Zorba" Srpskog narodnog pozorišta" u Sava Centru. Program će obuhvatiti i izložbu poštanskih markica Grčke pod nazivom "Mozaik kulture" u PTT muzeju i koncert hora vizantijskih pojaca Bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Srpskog vizantijskog hora "Mojsije Petrović" u kripti Hrama Svetog Save. Eliades je rekao da će većina programa biti besplatna kako bi se što šira publika upoznala sa različitim aspektima grčke kulture, podsetivši na tradicionalno prijateljstvo Grčke i Srbije.

6 Datum: Medij: RTS1 Emisija: Kulturni dnevnik Naslov: Dani Grčke Emisija Prilog Početak Trajanje :58:00 22: :01:00 1:02 Spikerka U Ambasadi Grčke u Beogradu predstavljen je program desetodnevne kulturne manifestacije koja će biti održana od 20. do 29. aprila. Novinar Marko Rajković Najstarija filharmonija u Grčkoj, Krfska, održaće koncert u pokretu u Knez Mihajlovoj ulici i na Kalemegdanu, dok će u Narodnom pozorištu nastupiti gudački kvartet Atinskog državnog orkestra. U Etnografskom muzeju i Skupštini grada Beograda gostovaće postavke Muzeja Benaki i Muzeja kiklanske umetnosti iz Atine. Ilijas Ilijadis, ambasador Grčke u Srbiji Želimo da proslavimo i istaknemo tradicionalne prijateljske veze Srbije i Grčke. Pod pokroviteljstvom Ambasade organizujemo manifestaciju bogatog programa, koja će beogradskoj publici predstaviti neke aspekte grčke kulture koji nisu toliko poznati. Novinar Uz filmske projekcije, predavanja, izložbe i koncerte, centralni događaj koji će obeležiti Grčke dane u Beogradu, biće održan 27. aprila u Centru Sava. Baletska predstava Grk Zorba Novosadskog srpskog pozorišta. 987

7 Datum: Medij: Dnevnik Rubrika Politika Autori: S. St. Naslov: TWITTER Napomena: Površina: 257 Tiraž: 0 Strana: 3

8 Datum: Medij: Politika Rubrika Sinoć u Beogradu Naslov: PREDLOG ZA VEČERAŠNJI IZLAZAK Napomena: Površina: 107 Tiraž: 0 Strana: 18

9 Datum: Medij: Politika Rubrika Beograd Naslov: Grčki dani u našem gradu Napomena: Površina: 64 Tiraž: 0 Strana: 16

10 Datum: Medij: Informer Rubrika TV Program Naslov: Zvuci engleske renesansne muzike Napomena: Površina: 52 Tiraž: Strana: 23

Vijesti (sadržaj)

Vijesti (sadržaj) Културно љето 08. године 04.06.08-0:00 Програм манифестације "Приједорско културно љето " 08. године. ЈУНИ 08. Датум Назив манифестације/програма.6.-30.06. 08. Изложба "Најљепше ћирилично слово".6.08.

Више

OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige Tema: Čitam 100 na sat ( )

OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige Tema: Čitam 100 na sat ( ) OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige 2016. Tema: Čitam 100 na sat (15.10.-15-11.2016.) DOGAĐANJA: 20. listopada u 10 h, Gradska knjižnica Vukovar Dani Matice hrvatske U Gradskoj knjižnici Vukovar povodom

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

TANJUG, Video >>>> RTS, Počela Peta konferencija medicinske dijaspore Redovni susreti srpskih lekara i eksperata medicinskih n

TANJUG, Video >>>> RTS, Počela Peta konferencija medicinske dijaspore Redovni susreti srpskih lekara i eksperata medicinskih n TANJUG, 20.06.2014. Video >>>> RTS, 20.06.2014. Počela Peta konferencija medicinske dijaspore Redovni susreti srpskih lekara i eksperata medicinskih nauka iz zemlje i dijaspore doprinose stalnom unapređenju

Више

Министарство трговине, туризма и телекомуникације JUNA VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO

Министарство трговине, туризма и телекомуникације JUNA VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO Министарство трговине, туризма и телекомуникације 24 26. JUNA 2016. VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO BUSINESS SAMIT - UPOSLIMO SRBIJU I GEGULA SAJAM TURIZMA, HRANE I PIĆA 24 26. JUNA 2016. VRNJAČKA BANJA,

Више

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем 2013. године и почетком 2014. године, Учитељски факултет Универзитета у Београду учествовао је на сајмовима

Више

Zahvalnica „Parking servisu“,„Parking servis“ izašao u susret OŠ „NH Dušan Dugalić“,Velika akcija JKP „Parking servis“ </br> TV Studio B,Zeleni pauk s

Zahvalnica „Parking servisu“,„Parking servis“ izašao u susret OŠ „NH Dušan Dugalić“,Velika akcija JKP „Parking servis“ </br> TV Studio B,Zeleni pauk s Zahvalnica Parking servisu Zahvalnica Parking servisu OŠ za zaštitu vida Dragan Kovačević iz Beograda dodelila je zahvalnicu JKP Parking servis Beograd na priredbi organizovanoj povodom proslave Dana škole.

Више

На основу члана 56. тачка 1. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/08 и 143/2016) и члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Н

На основу члана 56. тачка 1. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/08 и 143/2016) и члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Н На основу члана 56. тачка 1. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/08 и 143/2016) и члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 1/2013, 95/2016,

Више

podaci o instituciji

podaci o instituciji III deo: PODACI O STATUSU Godina osnivanja: 1982. Osnivač (poslednji, zakonski): opština Smederevo Status ustanove: državni privatni mešoviti društveni nešto drugo, šta? IV deo: IZVORI FINANSIRANJA Na

Више

Zbirka medijskih objava

Zbirka medijskih objava Zbirka medijskih objava VladaBrckoDistrikta_kliping_dnevno, za razdoblje 18. 5. 2019 Broj objava: 7 Televizija: 4 Štampa: 3 praćenja: Vlada Distrikta: 0 Gradonačelnik...: 1 Skupština Distrikta: 0 : 6 Gradonačelnik

Више

MM BG SRB

MM BG SRB Kako se informišu građani u Beogradu? Građani u Beogradu se najviše informišu o političkim, ekonomskim i društvenim temama putem tradicionalnih medija (televizija, štampa, radio); 82% građana se informiše

Више

Прослава Дана Града Претпрограм Датум и време Место Програм Спортски центар Првомајска 28/29/30/ и Зоолошки врт Пали

Прослава Дана Града Претпрограм Датум и време Место Програм Спортски центар Првомајска 28/29/30/ и Зоолошки врт Пали Прослава Дана Града 2019. Претпрограм Датум и време Место Програм 23.08.- 31.08. Спортски центар Првомајска 28/29/30/31.08. и 01.09. Зоолошки врт Палић 29.08.19:00 Вестибил Градске куће 29.08.21:00 Парк

Више

Уз велико присуство полиције, у Новом Саду одржана прва "Парада поноса"; Група грађана истакла транспарент "Неморал и геј срамоту - никад више у јавно

Уз велико присуство полиције, у Новом Саду одржана прва Парада поноса; Група грађана истакла транспарент Неморал и геј срамоту - никад више у јавно Неколико стотина Новосађана окупило у петак на првом новосадском Прајду. На Тргу републике са бине пуштала музика, а окупљени су носили заставе дугиних боја, беџеве и транспаренте са порукама против ЛГБТИ

Више

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој Дани Светог Саве у Краљеву 21 28. јануар 2019. године Понедељак, 21. јануар 17 30 Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке које причају Учествују полазници Луткарске радионице Библиотеке

Више

Предмети

Предмети НОВА АКАДЕМИЈА УМЕТНОСТИ ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ БЕОГРАД ФИНАЛНИ СПИСАК ПРЕДМЕТА НА НОВОЈ АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ ШКОЛСКЕ 2018/2019 ГОДИНЕ ЦРНИМ су обележeни предмети који су на располагању у јесењем семестру.

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Društvo za obnovu i revitalizaciju Kule Stojana Jankovića Mostovi Dr. sc. Uroš Desnica, dipl. ing, Svečano otvorenje Kule Jankovića 25. 07. 2012 Kula Jankovića izuzetan i rijedak primjer fortifikacijsko-stambenogospodarskog

Више

Negativni naslovi, pozitivan ton kako mediji u Srbiji vide vojne vežbe, mirovne misije i IPAP Pavle Nedić Beograd, 2019

Negativni naslovi, pozitivan ton kako mediji u Srbiji vide vojne vežbe, mirovne misije i IPAP Pavle Nedić Beograd, 2019 Negativni naslovi, pozitivan ton kako mediji u Srbiji vide vojne vežbe, mirovne misije i IPAP Beograd, 2019 U srpskim medijima mirovne misije i vojne vežbe se uglavnom spominju u kontekstu Kosova. Multinacionalne

Више

Federal

Federal Statistika u oblasti kulture u Federaciji Bosne i Hercegovine Sarajevo 1 Dosadašnje statističke aktivnosti FZS Prema Planu statističkih istraživanja za 2011 i Programu statističkih istraživanja od interesa

Више

Završna predstava desetog ciklusa akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole”,Završen deseti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole

Završna predstava desetog ciklusa akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole”,Završen deseti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole Završna predstava desetog ciklusa akcije Đaci vas mole, usporite pored škole Deseti ciklus akcije Đaci vas mole, usporite pored škole završio se predstavom o pravilnom ponašanju u saobraćaju pred oko 300

Више

ХРОНИКЕ Изложба Нематеријално културно наслеђе Србије Пратећи стратегију систематског и континуираног рада на очувању нематеријалног културног наслеђа

ХРОНИКЕ Изложба Нематеријално културно наслеђе Србије Пратећи стратегију систематског и континуираног рада на очувању нематеријалног културног наслеђа ХРОНИКЕ Изложба Нематеријално културно наслеђе Србије Пратећи стратегију систематског и континуираног рада на очувању нематеријалног културног наслеђа Србије, Центар за нематеријално културно наслеђе,

Више

CPD INFO ZA PERIOD JANUAR MART 2013 Sastanak Upravnog odbora Centra za prava deteta održan je 26. februara godine, kada su nacrti Godišnjeg izve

CPD INFO ZA PERIOD JANUAR MART 2013 Sastanak Upravnog odbora Centra za prava deteta održan je 26. februara godine, kada su nacrti Godišnjeg izve CPD INFO ZA PERIOD JANUAR MART 2013 Sastanak Upravnog odbora Centra za prava deteta održan je 26. februara 2013. godine, kada su nacrti Godišnjeg izveštaja Centra za 2012. godinu, Finansijskog izveštaja

Више

Број: /19 Датум: Прелиминарна ранг-листа Пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва који су предложени за суфинансирање у

Број: /19 Датум: Прелиминарна ранг-листа Пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва који су предложени за суфинансирање у Број: 10-6-118/19 Датум: 2019. Прелиминарна ранг-листа Пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва који су предложени за суфинансирање у 2019. години од стране Града Бања Лукa Бр. Назив организације

Више

Raspored letnji pon semestar MAS xls

Raspored letnji pon semestar MAS xls Raspored predavanja master akademskih studija školske 2018/2019. godine - letnji semestar Muzička pedagogija Ponedeljak: 09,45-,15 Analiza muzike 20. veka Ponedeljak: 12,-13,15 Metodika nastave muzičke

Више

Glazbena škola Alberta Štrige Križevci

Glazbena  škola Alberta Štrige Križevci GLAZBENA ŠKOLA VATROSLAVA LISINSKOG BJELOVAR ŠKOLSKI KURIKULUM školska godina 2015./ 1 Naziv : GLAZBENA ŠKOLA VATROSLAVA LISINSKOG BJELOVAR Županija: Bjelovarsko-bilogorska Šifra : 07 004 511 OIB: 28007399783

Више

REZULTATI RADIONICE

REZULTATI RADIONICE 9. veljače 2019. 22 SUDIONIKA RADIONICE ZAKLJUČCI RADIONICE PETRINJA: ANALIZA STANJA I POTREBA U KULTURI KULTURA SVIMA Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Sadržaj prezentacije

Више

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet BELGRADE CHOPIN FEST 2013 28. FEBRUAR 3. MART, 2013. TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u petak, 1. marta u Sveĉanoj sali MŠ Stanković (Kneza Miloša

Више

Datum: 01. juni2015. Naslov: Pres-konferencija12. Kid's festivala Klijent: Kid's festival Lokcija Sarajevo Vrijeme snimanja 11:00 Snimatelj: IB Novina

Datum: 01. juni2015. Naslov: Pres-konferencija12. Kid's festivala Klijent: Kid's festival Lokcija Sarajevo Vrijeme snimanja 11:00 Snimatelj: IB Novina Datum: 01. juni2015. Naslov: Pres-konferencija12. Kid's festivala Klijent: Kid's festival Lokcija Sarajevo Vrijeme snimanja 11:00 Snimatelj: IB Novinar: IB Montaža: IB Vijeme postavke 14:51 Sadržaj Brojpriloga:

Више

#jamiegastroday

#jamiegastroday #jamiegastroday Program 08.30-09.30: Registracija i kafa dobrodošlice 09.30: Otvaranje i pozdravna video-poruka Džejmija Olivera - Predsednik ili predstavnik opštine/grada - Urednica Jamie magazina 09.40-10.40:

Више

Microsoft Word - Muzicka kultura V do VIII razred.doc

Microsoft Word - Muzicka kultura V do VIII razred.doc ГОДИШЊИ (ГЛОБАЛНИ) ПЛАН РАДА НАСТАВНИКА Наставни предмет: МУЗИЧКА КУЛТУРА Разред: Седми Ред.број Н А С Т А В Н А Т Е М А / О Б Л А С Т Број часова по теми Број часова за остале обраду типове часова Инструменти

Више

LIČNI PODACI Ime i prezime: Nacionalnost: Datum i mjesto rođenja: Nastavničko zvanje: Rajko Kličković Srbin

LIČNI PODACI Ime i prezime:   Nacionalnost: Datum i mjesto rođenja: Nastavničko zvanje: Rajko Kličković Srbin LIČNI PODACI Ime i prezime: E-mail: Nacionalnost: Datum i mjesto rođenja: Nastavničko zvanje: Rajko Kličković rajkoklickovic@hotmail.com Srbin 20.07.1956. godine, Donji Petrovići, Bosanska Krupa Docent

Више

Crna Gora JAVNA USTANOVA GIMNAZIJA SLOBODAN ŠKEROVIĆ KRITERIJUM OCJENJIVANJA MUZIČKA UMJETNOST II razred filološke gimnazije MUZIKA _ MOJ JEZIK IV raz

Crna Gora JAVNA USTANOVA GIMNAZIJA SLOBODAN ŠKEROVIĆ KRITERIJUM OCJENJIVANJA MUZIČKA UMJETNOST II razred filološke gimnazije MUZIKA _ MOJ JEZIK IV raz Crna Gora JAVNA USTANOVA GIMNAZIJA SLOBODAN ŠKEROVIĆ KRITERIJUM OCJENJIVANJA MUZIČKA UMJETNOST II razred filološke gimnazije MUZIKA _ MOJ JEZIK IV razred Дарија Шћепановић Критеријуми оцјењивања из предмета

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА Испитни рок Април Београд Рб Предмет Датум Време Сала 1 Психологија :00 Немањина 28 2 Основи ТВ продукције

РАСПОРЕД ИСПИТА Испитни рок Април Београд Рб Предмет Датум Време Сала 1 Психологија :00 Немањина 28 2 Основи ТВ продукције РАСПОРЕД ИСПИТА Испитни рок Април 2019 - Београд 1.4.2019 1 Психологија 8.4.2019 11:00 Немањина 28 2 Основи ТВ продукције 8.4.2019 15:00 3 ТВ продукција 6 8.4.2019 15:00 4 ТВ продукција 5 8.4.2019 15:00

Више

Unos PretragaStampanihMed

Unos PretragaStampanihMed Pravda, 15.12.2010 Strana: 6 Autor: PRENETO KORUPCIJA NAJVEĆA KOD JAVNIH NABAVKI VENSAN DEŽER, ŠEF DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE U SRBIJI BEOGRAD Godišnja vrednost javnih nabavki u Srbiji je oko četiri milijarde

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша (

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013, 95/2016, 98/2016,

Више

Plan i program rada Centra za kulturu za 2014.godinu

Plan i program rada Centra za kulturu za 2014.godinu JU CENTAR ZA DJELATNOSTI KULTURE VOJISLAV BULATOVIĆ STRUNJO BIJELO POLJE PLAN I PROGRAM RADA ZA 2014.GODINU Bijelo Polje, januar 2014.godine Centar za kulturu planira da u 2014. godini organizuje što više

Више

ЗАДАТИ СЛУЧАЈ ЗА ДРУГО НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У СИМУЛАЦИЈИ СУЂЕЊА (MOOT COURT) ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ОД ДИСКРИМИНАЦИЈЕ Организатори: ПОВЕРЕНИК ЗА ЗАШТИТУ Р

ЗАДАТИ СЛУЧАЈ ЗА ДРУГО НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У СИМУЛАЦИЈИ СУЂЕЊА (MOOT COURT) ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ОД ДИСКРИМИНАЦИЈЕ Организатори: ПОВЕРЕНИК ЗА ЗАШТИТУ Р ЗАДАТИ СЛУЧАЈ ЗА ДРУГО НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У СИМУЛАЦИЈИ СУЂЕЊА (MOOT COURT) ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ОД ДИСКРИМИНАЦИЈЕ Организатори: ПОВЕРЕНИК ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ у партнерству са ПРАВОСУДНОМ

Више

ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућа

ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућа ДАНИ ПРАКСЕ BANJA LUKA COLLEGE -A - АНКЕТА - - резултати за годину - Висока школа Banja Luka College организује Дане праксе догађај који омогућава студентима да се упознају са радом успјешних компанија

Више

BROJ 31 juli/srpanj Trg solidarnosti 2a, Sarajevo Tel: AUTORSKE NOVINE juli/srpanj SADRŽAJ: AMUS primljen u redovno članst

BROJ 31 juli/srpanj Trg solidarnosti 2a, Sarajevo Tel: AUTORSKE NOVINE juli/srpanj SADRŽAJ: AMUS primljen u redovno članst AUTORSKE NOVINE juli/srpanj 2017. SADRŽAJ: AMUS primljen u redovno članstvo CISAC-a Obilježen 21.06. Svjetski dan muzike i peta godišnjica od dobijanja licence AMUS-a Upravni odbor AMUS-a usvojio Izvještaj

Више

Образац 12 ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од до 31.12

Образац 12 ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од до 31.12 Образац 12 ЈП САВА ЦЕНТАР ИЗВЕШТАЈ О СТЕПЕНУ УСКЛАЂЕНОСТИ ПЛАНИРАНИХ И РЕАЛИЗОВАНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА За период од 01.01.2018. до 31.12.2018. године Београд,24.01.2019.године I ОСНОВНИ СТАТУСНИ

Више

Serbia Business Run Prijavi svoj tim!

Serbia Business Run Prijavi svoj tim! Tim bilding događaj godine u 5 gradova Srbije: SUBOTICA, KRAGUJEVAC, BEOGRAD, NIŠ i NOVI SAD SBB SERBIA BUSINESS RUN ŠTA JE SERBIA BUSINESS RUN? SBB Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja

Више

Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основ

Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основ Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основних и ученике свих разреда средњих школа у Београду

Више

Microsoft Word - REPREZ.REFERENCE saradnici

Microsoft Word - REPREZ.REFERENCE saradnici На основу члана 50. Статута Факултета ликовних уметности у Београду, Наставно уметничко веће Факултета на седници одржаној 02.03. 2016. године усвојило је МИНИМАЛНЕ УСЛОВЕ ЗА ИЗБОР САРАДНИКА У ПОЉУ УМЕТНОСТИ

Више

Microsoft Word - pravilnik minimalni uslovi FLU jelena SREDJEN

Microsoft Word - pravilnik minimalni uslovi FLU jelena SREDJEN На основу предлога Конференције универзитета Србије од 15. јуна 2015.године Национални савет за за високо образовање Републике Србије, на седници одржаној 26. новембра 2015. године утврдио је МИНИМАЛНЕ

Више

bilt 14

bilt 14 BANKOM BILTEN broj 14 jul 2010. Sadržaj: Bankom na Webu...2 Bioprotein, novi logotip...4 Novi proizvod u Bioproteinu: Biolac...5 Vesti u Hotelu Leotar...6 Bankom na Webu Početkom 2010. godine dve članice

Више

P R I J E D L O G

P R I J E D L O G P R I J E D L O G PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA PRELOGA U 2017. GODINI PREDLAGATELJ: gradonačelnik PREDSTAVNICI PREDLAGATELJA ZADUŽENI ZA DAVANJE OBRAZLOŽENJA: Ljubomir Kolarek, dr.vet.med, gradonačelnik

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ Ј.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ ШАМАЦ ШАМАЦ Ђенерала Драже Михајловића бб, Шамац, тел: 054/ ПРОГРАМ РАДА И ФИНАНСИЈ

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ Ј.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ ШАМАЦ ШАМАЦ Ђенерала Драже Михајловића бб, Шамац, тел: 054/ ПРОГРАМ РАДА И ФИНАНСИЈ РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ Ј.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ ШАМАЦ ШАМАЦ Ђенерала Драже Михајловића бб, 76230 Шамац, тел: 054/611-069 ПРОГРАМ РАДА И ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА 2019. ГОДИНУ Шамац април 2019. Постојеће

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ Нови Сад, Ђуре Јакшића бр. 7 тел: 021/422-177 факс: 021/420-187 број жиро рачуна: 840-1451666-42 www.akademja.uns.ac.rs ИНФОРМАТОР О ПРОГРАМСКИМ САДРЖАЈИМА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА за

Више

ВИСОКА ТЕХНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА У НОВОМ САДУ ИЗВЕШТАЈ СА ИНЖЕЊЕРСКЕ ПРАКСЕ Студент: Ментор: Коментор: Јожеф Чех, ИТ80С/14 Саша Спаић Кристина

ВИСОКА ТЕХНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА У НОВОМ САДУ ИЗВЕШТАЈ СА ИНЖЕЊЕРСКЕ ПРАКСЕ Студент: Ментор: Коментор: Јожеф Чех, ИТ80С/14 Саша Спаић Кристина ВИСОКА ТЕХНИЧКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА У НОВОМ САДУ ИЗВЕШТАЈ СА ИНЖЕЊЕРСКЕ ПРАКСЕ Студент: Ментор: Коментор: Јожеф Чех, ИТ80С/14 Саша Спаић Кристина Петровић Нови Сад, Јун 2015. САДРЖАЈ 1. О ОПШТИНИ...

Више

Raspored ispita - juni NNV.xlsx

Raspored ispita - juni NNV.xlsx ПЕТАК 12.06.2015. СРПСКИ ЈЕЗИК 1 СРПСКИ ЈЕЗИК студенти са ПА, вишом и СРПСКИ ЈЕЗИК 2 ГОВОРНА КУЛТУРА ФОРМЕ УЧТИВОСТИ У СРПСКОМ ЈЕЗИКУ (редовни учитељи и васпитачи) СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ 2 СРПСКОГ

Више

МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК АЛЕКСИЋ,

МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК АЛЕКСИЋ, МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: 2012 2017. МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК 2012 1. АЛЕКСИЋ, Марко СИНТЕЗА ПРОСТОРНИХ ОБЈЕКАТА И ТИПОГРАФСКО ПИСМО:

Више

Plan realizacije nastave: Akademija dramskih umjetnosti univerziteta u Tuzli za akademsku 2016/17. godinu Studijski program-odsijek GLUMA, prva godina

Plan realizacije nastave: Akademija dramskih umjetnosti univerziteta u Tuzli za akademsku 2016/17. godinu Studijski program-odsijek GLUMA, prva godina Studijski program-odsijek GLUMA, prva godina prvog ciklusa studija Zimski Ljetni Nastavnik / saradnik (zvanje) Univerzite prebivališta t P V Jasmina Čelebić, docent, od. nast. Gluma I Irfan Kasumović,

Више

Naziv muzeja, adresa, broj/evi telefona i faksa, www-adresa, adresa

Naziv muzeja, adresa, broj/evi telefona i faksa, www-adresa,  adresa GALERIJA "KRSTO HEGEDUŠIĆ" IZVJEŠĆE O RADU ZA 2015. GODINU 1. SKUPLJANJE GRAĐE 1.1. Kupnja U zbirku pod nazivom Hrvatski likovni umjetnici upisano je 8 radova: 1. Marko Frohlich: Krajolik, umjetnička fotografija,

Више

Obeležena 10.godišnjica rada Državnog univerziteta u Novom Pazaru

Obeležena 10.godišnjica rada Državnog univerziteta u Novom Pazaru We are sorry but the text is not available in the chosen language! Pamet ne postoji samo u metropoli, već je prirodnim zakonom ravnomerno raspoređena i ne treba samo Novom Pazaru Srbija, nego istovremeno

Више

???????? ??????

???????? ?????? РАСПОРЕД ИСПИТА Испитни рок Април 2017 - Београд 16-Mar-17 1 Увод у технике гласа 1 22-Mar-17 10:30 Ресавска 78 2 Техника гласа 1 22-Mar-17 10:30 Ресавска 78 3 Основе технике гласа 1 22-Mar-17 10:30 Ресавска

Више

R.br. Datum i vrijeme održavanja manifestacije LJETO U TUZLI 2019 Mjesto održavanja Naziv manifestacije Naziv nosioca manifestacije Juni

R.br. Datum i vrijeme održavanja manifestacije LJETO U TUZLI 2019 Mjesto održavanja Naziv manifestacije Naziv nosioca manifestacije Juni R.br. Datum i vrijeme održavanja manifestacije LJETO U TUZLI 2019 Mjesto održavanja Naziv manifestacije Naziv nosioca manifestacije Juni 1. 06.06-09.06.2019. JU BKC 3. Internacionalni horski šampionat

Више

Unos PretragaStampanihMed

Unos PretragaStampanihMed Alo!, 30.10.2010 Strana: 4 Autor: NN POLICIJA SE PRIDRUŽUJE SINDIKATIMA PREDSTAVNICI sedam udruženih sindikata policije ponovili su da će 12. novembra stupiti u generalni štrajk uz minimum procesa rada,

Више

13. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА Краљеви чардаци, Копаоник, Србија април 2018.

13. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА Краљеви чардаци, Копаоник, Србија април 2018. 13. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА Краљеви чардаци, Копаоник, Србија 18-21. април 2018. ОРГАНИЗАТОРИ Саобраћајни факултет (СФ), Београд Криминалистичко-полицијска

Више

Град Суботица Месна заједница Стари Жедник СКУПШТИНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Број: 5/ Дана: године Трг слободе 4 Стари Жедник На основу члан

Град Суботица Месна заједница Стари Жедник СКУПШТИНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Број: 5/ Дана: године Трг слободе 4 Стари Жедник На основу члан Град Суботица Месна заједница Стари Жедник СКУПШТИНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Број: 5/2-2017 Дана: 20.01.2017. године Трг слободе 4 Стари Жедник На основу члана 37. став 1. алинеја 17. Статута МЗ Стари Жедник,

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01) Школски одбор Гимназије и економске школе Јован Јовановић

Више

MAS xlsx

MAS xlsx Назив студијског програма: Ликовне уметности Врста студија: Мастер академске студије Дужина трајања студија: 1 година Обим студија изражен у ЕСПБ бодовима: 60 Стручни назив: Мастер ликовни уметник Изборно

Више

Bale: Izazovi održivosti partnerstava temeljenih na sudioničkom upravljanju

Bale: Izazovi održivosti partnerstava temeljenih na sudioničkom upravljanju #NAJAVLJENA KONFERENCIJA O JAVNO-CIVILNOM PARTNERSTVU I SUDIONIČKOM UPRAVLJANJU U KULTURI MI PLUS PROJEKTA# Konferencija o javno-civilnom partnerstvu i sudioničkom upravljanju u kulturi Izazovi održivosti

Више

Proslava preseljenja uz Dan otvorenih vrata Medulin FM-a

Proslava preseljenja uz Dan otvorenih vrata Medulin FM-a Uoči nedavnog preseljenja radija na medulinsku placu, Medulin FM danas od 14 do 19 sati otvara svoja vrata svim slučajnim i namjernim prolaznicima. Moći će se razgledati novouređeni prostori radijskog

Више

Број: /19. Датум: Прелиминарна ранг-листа Пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва који су предложени за суфинан

Број: /19. Датум: Прелиминарна ранг-листа Пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва који су предложени за суфинан Број: 10-6-118/19. Датум: 01.07. 2019. Прелиминарна ранг-листа Пројеката из области културног и умјетничког стваралаштва који су предложени за суфинансирање у 2019. години од стране Града Бања Лукa Бр.

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRUGI MEĐUNARODNI SAJAM I KONFERENCIJA VISOKOKVALITETNE HRANE 10 11. oktobar 2019. Belexpocentar Španskih boraca 74 Beograd, Srbija Drugi po redu sajam visokokvalitetne hrane ( specialty food ) u Jugoistočnoj

Више

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДАЦИ О КОНКУРСУ Одлука о расписивању конкурса, орган

Више

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОШ Бранко Миљковић Број: 02-56/1 Датум: 06..2014.године Н И Ш На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања ( Сл.гл. РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 60. и

Више

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ Назив наручиоца: Центар београдских фестивала ЦЕБЕФ Адреса наручиоца: Светогорска бб, Београд Интернет страница наручи

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ Назив наручиоца: Центар београдских фестивала ЦЕБЕФ Адреса наручиоца: Светогорска бб, Београд Интернет страница наручи ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ Назив наручиоца: Центар београдских фестивала ЦЕБЕФ Адреса наручиоца: Светогорска бб, Београд Интернет страница наручиоца: www.cebef.rs Врста наручиоца: Култура Врста предмета:

Више

katalog_1.indd

katalog_1.indd Beqiri Blaževski Husković 2 3. 9. - 8. 1 0. 2 0 1 0. IX Likovna kolonija za djecu centra DUGA Kulen Vakuf 2 0 1 0 katalog_1.indd 1 18.9.2010 8:11:15 2 3 Rođen je u Tetovu 1967. godine. Diplomirao je slikarstvo

Више

3/21/2019 KATEGORIJA 1: SUFINANCIRANJE KATEGORIJA 1: SUFINANCIRANJE JAVNI POZIV ZA PROGRAME U OKVIRU SLUŽBENOG KULTURNOG I UMJETNIČKOG PROGRAMA PROJEK

3/21/2019 KATEGORIJA 1: SUFINANCIRANJE KATEGORIJA 1: SUFINANCIRANJE JAVNI POZIV ZA PROGRAME U OKVIRU SLUŽBENOG KULTURNOG I UMJETNIČKOG PROGRAMA PROJEK KATEGORIJA 1: SUFINANCIRANJE JAVNI POZIV ZA PROGRAME U OKVIRU SLUŽBENOG KULTURNOG I UMJETNIČKOG PROGRAMA PROJEKTA RIJEKA 2020 EUROPSKA PRIJESTOLNICA KULTURE Prijavnica 1 *Obavezno 1. E-adresa * 2. Odaberite

Више

У периоду од 14-18

У периоду од 14-18 У периоду од 14 до 18. маја 2018. године, др Срђан Глишовић, редовни професор, и Предраг Никетић, асистент Факултета заштите на раду у Нишу, боравили су у Варшави у оквиру Прве међународне недеље обуке

Више

U Varaždinu konferencija Fight & Win Kako se oduprijeti raku? Dubravka Šuica, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu,

U Varaždinu konferencija Fight & Win Kako se oduprijeti raku? Dubravka Šuica, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu, U Varaždinu konferencija Fight & Win Kako se oduprijeti raku? 16.11.2018. Dubravka Šuica, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu, u Varaždinu je u petak, 16. studenog, organizirala

Више

Mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska

Mreža CIVINET  Slovenija-Hrvatska Mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE. ŠTO SMO RADILI U 2017. Kruševac, 23. veljače / februara 2018. Lidija Pavić-Rogošić, ODRAZ-Održivi razvoj zajednice, Tajništvo CIVINET-a O mreži CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. АПРИЛ године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. АПРИЛ године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 01. АПРИЛ 2019. године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442 На основу Акционог плана за унапређење информационих технологија

Више

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora Sarajevo, april 2010

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora Sarajevo, april 2010 P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u periodu od dana raspisivanja izbora do dana održavanja izbora Sarajevo, april 2010. godine Na osnovu člana 16.18 Izbornog zakona Bosne

Више

Microsoft Word - Resenje Gradonacelnik 2.doc

Microsoft Word - Resenje Gradonacelnik 2.doc Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Суботица ГРАДОНАЧЕЛНИК Број: II-401-518/2017 Дана: 28.04.2017. 24000 Суботица Трг слободе 1 На основу члана 76. Закона о култури ( Службени гласник РС,

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИСОКОМ ШКОЛОМ ПЕТАК 14. 09. 2018. САЛА ЗА ФИЗИЧКО/ АМФИТЕАТАР

Више

2018./2019. Модул: ЦРТАЊЕ - МАСТЕР I година II семестар ПОНЕДЕЉАК УТОРАК СРЕДА ЧЕТВРТАК ПЕТАК СУБОТА

2018./2019. Модул: ЦРТАЊЕ - МАСТЕР I година II семестар ПОНЕДЕЉАК УТОРАК СРЕДА ЧЕТВРТАК ПЕТАК СУБОТА 2018./2019. Модул: ЦРТАЊЕ - МАСТЕР I година II семестар Цртање - методе уметничког Косовска 14.00-18.00 14.00-18.00 13.00-17.00 Цртање - методе уметничког Косовска Изборни предмет 1 Изборни предмет 2 Скулптура

Више

На основу члана 23. став 2. Закона о државној управи ( Службени гласник РС бр. 79/05, 101/07, 95/10, 99/14 ) и члана 62. став 2. Закона у култури ( Сл

На основу члана 23. став 2. Закона о државној управи ( Службени гласник РС бр. 79/05, 101/07, 95/10, 99/14 ) и члана 62. став 2. Закона у култури ( Сл На основу члана 23. став 2. Закона о државној управи ( Службени гласник РС бр. 79/05, 101/07, 95/10, 99/14 ) и члана 62. став 2. Закона у култури ( Службени гласник РС бр. 72/2009, 13/16 и 30/16-исправка),

Више

Koca Pavlovic

Koca Pavlovic Ime i prezime poslanika Pavlović Koča Indeks aktivnosti u 23. Sazivu 5.3 Mjesto na listi aktivnosti poslanika 20. Indeks aktivnosti u 24. sazivu Mjesto na listi aktivnosti poslanika u 24. sazivu Podaci

Више

LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razv

LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razv LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU 22.08-30.08.2015. 8 dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razvijati motoričke i kondicione sposobnosti kroz razne

Више

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 +

ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница 6 + ИСТОРИЈСКИ АРХИВ ПОЖАРЕВАЦ Предшколска установа Љубица Вребалов Пожаревац АВАНТУРА У АРХИВУ Сликовница

Више

1 и 2 ДЕЦЕМБАР 2012.ГОДИНЕ УДРУЖЕЊЕ ПРОФЕСОРА ИНФОРМАТИКЕ СРБИЈЕ У САРАДЊИ СА УПРАВОМ ЗА ДИГИТАЛНУ АГЕНДУ ПРОГРАМ РАДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ''ПРИМЕНА СЛОБОДНО

1 и 2 ДЕЦЕМБАР 2012.ГОДИНЕ УДРУЖЕЊЕ ПРОФЕСОРА ИНФОРМАТИКЕ СРБИЈЕ У САРАДЊИ СА УПРАВОМ ЗА ДИГИТАЛНУ АГЕНДУ ПРОГРАМ РАДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ''ПРИМЕНА СЛОБОДНО 1 и 2 ДЕЦЕМБАР 2012.ГОДИНЕ УДРУЖЕЊЕ ПРОФЕСОРА ИНФОРМАТИКЕ СРБИЈЕ У САРАДЊИ СА УПРАВОМ ЗА ДИГИТАЛНУ АГЕНДУ ПРОГРАМ РАДА КОНФЕРЕНЦИЈЕ ''ПРИМЕНА СЛОБОДНОГ СОФТВЕРА У НАСТАВИ'' Место одржавања Хотел ''Путник''

Више

Unos PretragaStampanihMed

Unos PretragaStampanihMed Danas, 23.11.2010 Strana: 5 Autor: M. D. M. NEPRIHVATLJIVO JE STVARATI KLIMU NEKAŽNJAVANJA Predstavljen dokument o stanju ljudskih prava u Srbiji Beograd - Stanje ljudskih i manjinskih prava nije nešto

Више

Vijeće Vijeće Europske unije IZVORI INFORMACIJA O EUROPSKOM VIJEĆU I VIJEĆU Koja je razlika između Europskog vijeća i Vijeća Europske unije? Kako mogu

Vijeće Vijeće Europske unije IZVORI INFORMACIJA O EUROPSKOM VIJEĆU I VIJEĆU Koja je razlika između Europskog vijeća i Vijeća Europske unije? Kako mogu Vijeće Vijeće Europske unije IZVORI INFORMACIJA O EUROPSKOM VIJEĆU I VIJEĆU Koja je razlika između Europskog vijeća i Vijeća Europske unije? Kako mogu posjetiti te dvije institucije? Mogu li pratiti rad

Више

Летопис 2018/2019. Мај 2019.

Летопис 2018/2019. Мај 2019. Летопис 2018/2019. Мај 2019. Мај 2019. Дан школе Дан школе је обележен бројним дешавањима током целе недеље од 6. до 10. маја 2019. Спортска надметања су трајала пет дана, ученици млађих разреда су се

Више

У Д Р У Ж Е Њ Е П Л И В А Ч К И Х Т Р Е Н Е Р А С Р Б И Ј Е

У Д Р У Ж Е Њ Е  П Л И В А Ч К И Х  Т Р Е Н Е Р А  С Р Б И Ј Е ПРОПРАТНО ПИСМО Удружење пливачких тренера Србије је спортска организација у којој се чланови баве пливачко тренерским послом. Удружење је самостална организација са статусом удружења грађана, регистровано

Више

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београд. Од самог почетка његову игру карактерисало је постизање

Више

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприји на школском кросу са 13 година. Ту је запазио атлетски

Више

23

23 ПРЕС КЛИПИНГ 26. јул 2016. Просечна зарада у Србији у јуну повећана на 46.450 динара (стр. 2) Вулин: Било неправилности у Јури и Геоксу (стр. 2) СЛУЧАЈ ПЕРУТНИНЕ ПТУЈ Вулин: Инспекција ће реаговати ако

Више

Raspored zimski semestar MAS pdf

Raspored zimski semestar MAS pdf Raspored predavanja master akademskih studija školske 2018/2019. godine - zimski semestar Muzička pedagogija Ponedeljak: 09,45-,15 Analiza muzike 20. veka Ponedeljak: 12,-13,15 Metodika nastave muzičke

Више

Tradicionalna ORL sekcija KBC Zvezdara Srebrno jezero, Veliko Gradište septembar PRELIMINARNI PROGRAM ORGANIZATOR Kliničko bolnički centa

Tradicionalna ORL sekcija KBC Zvezdara Srebrno jezero, Veliko Gradište septembar PRELIMINARNI PROGRAM ORGANIZATOR Kliničko bolnički centa Tradicionalna ORL sekcija KBC Zvezdara Srebrno jezero, Veliko Gradište 27-28. septembar 2019. PRELIMINARNI PROGRAM ORGANIZATOR Kliničko bolnički centar Zvezdara Klinika za otorinolaringologiju PREDSEDNIK

Више

14. Међународна конференција БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ Краљеви чардаци, Копаоник, Србија април ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА ОРГАНИ

14. Међународна конференција БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ Краљеви чардаци, Копаоник, Србија април ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА ОРГАНИ 14. Међународна конференција БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА У ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ Краљеви чардаци, Копаоник, Србија 10-13. април 2019. ПРОГРАМ МАРКЕТИНГА ОРГАНИЗАТОРИ Саобраћајни факултет (СФ), Београд Криминалистичко-полицијска

Више

UDRUŽENJE OTORINOLARINGOLOGA REPUBLIKE SRPSKE III KONGRES i XXV SIMPOZIJUM ORL REPUBLIKE SRPSKE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM FINALNO OBAVJEŠTENJE m

UDRUŽENJE OTORINOLARINGOLOGA REPUBLIKE SRPSKE III KONGRES i XXV SIMPOZIJUM ORL REPUBLIKE SRPSKE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM FINALNO OBAVJEŠTENJE m UDRUŽENJE OTORINOLARINGOLOGA REPUBLIKE SRPSKE III KONGRES i XXV SIMPOZIJUM ORL REPUBLIKE SRPSKE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM FINALNO OBAVJEŠTENJE 23.-25. maj 2019. godine, Hotel Bosna Banja Luka Poštovane koleginice

Више

ЈСФФ2019 (Јапанско српски фестивал филма) Апликациони формулар САДРЖАЈ: Апликациони формулар О фестивалу Правила и процедура

ЈСФФ2019 (Јапанско српски фестивал филма) Апликациони формулар САДРЖАЈ: Апликациони формулар О фестивалу Правила и процедура ЈСФФ2019 (Јапанско српски фестивал филма) Апликациони формулар САДРЖАЈ: Апликациони формулар О фестивалу Правила и процедура АПЛИКАНТ Име: Имејл: Телефон: Вебсајт: Кратка биографија (до 150 речи): Информације

Више

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez У циљу успостављања боље сарадње између наставника, родитеља и деце, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Фондацијом Темпус и Eurydice мрежом организује конференцију Укљученост

Више

На основу члана 115 став 1 Закона о високом образовању («Службени гласник Републике Српске» бр

На основу члана 115 став 1 Закона о високом образовању («Службени гласник Републике Српске» бр РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ ПРАВИЛНИК О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНИ ПРАВИЛНИКА О САДРЖАЈУ ЈАВНИХ ИСПРАВА КОЈЕ ИЗДАЈУ ВИСОКОШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ Бања Лука, мај 2014. године На основу члана 131.

Више

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj

P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj P R A V I L N I K o medijskom predstavljanju političkih subjekata u razdoblju od dana raspisivanja izbora do dana odrţavanja izbora Sarajevo, travanj 2010. godine 1 Temeljem članka 16.18 Izbornog zakona

Више