60482a47-5d74-48f7-b f5fb81.pdf

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "60482a47-5d74-48f7-b f5fb81.pdf"

Транскрипт

1 Летопис Балетске школе ''Лујо Давичо'' за школску 2017/18

2 Септембар Поред редовне наставе, ученици наше школе укључени су у велики број ваннаставних активности. Многобројни концерти, наступи, такмичења, гостовања, али и мастер класови, радионице, посете музејима, промотивне и хуманитарне активности, огледни/угледни и јавни часови саставни су део образовно васпитних активности наше школе. Промоцији Србије у Љубљани Туристичка организација Србије организовала је 18. и 19. септембра традиционално представљање Србије у Љубљани. У хотелу Слон у Љубљани у вечерњем програму наступали су ученици Балетске школе Лујо Давичо одсек народна игра Октобар Друштво пчелара Ученици одсека народна игра и ове године су на позив Друштва пчелара Београд наступали на Ташмајдану у оквиру Сајма пчеларства.

3 Тропикаријум Ученици III-5 су са својом разредном Софијом Ђоловић посетили Јавни акваријум и тропикаријум у Београду где су се дружили са егзотичним животињама.

4 Дани Мине Вукомановић Ученице четвртог разреда одсека класичан балет наступале су у Библиотеци града Београда у оквиру манифестације Дани Мине Вукомановић Караџић. Ученице су извеле Менует, В.А. Моцарта у кореографији М. Петипа. Припремала их је и водила наставница Роса Милић. Дани европске баштине Ученици првог и четвртог разреда одсека класичан балет наступали су у Позоришту лутака Пинокио у оквиру манифестације Дани европске баштине наслеђе и природа. Ученице су извеле кореографије Кадрил, Шакота и Менует. Припремале су их наставнице Роса Милић и Нина Чолановић.

5 Дан ослобођења Београда Дан ослобођења Београда у другом светском рату обележен је у нашој школи на посебан начин. Ученици трећег и првог разреда средње школе присуствовале су огледном часу Београд, вечити град који су припремили и реализовали ученици другог разреда одсека народна игра: Дејан Милошев, Ивана Ненадић, Јована Поповић, Марија Шуменковић и Јована Кујунџић уз помоћ наставнице етнологије Лидије Палчић и глуме и вокала Наде Војиновић. Ученици су своје другове упознали са друштвеним животом у Београду у различитим историјским, друштвеним и културним периодима.

6 Семинар У просторијама школе одржан је семинар Школско законодавство основа развоја образовања и васпитања. Семинару је присуствовало 30 наставника. Дечији бал Ученици првог, другог и четвртог разреда одсека класичан балет учествовали су на дечијем балу плесне школе Наталија и Ивица. Водила их је наставница Нина Чолановић

7 Новембар Јесењи фестивал здравља Јесењи Фестивал здравља одржан је у Дому војске Као и сваке године и наша школа се прикључила промоцији здравог живота. Наступали су ученици сва три одсека средње школе.

8 Вршњачка едукација На часу грађанског васпитања у првом разреду одржана је радионица Не говору мржње. Радионицу су одржали вршњачки едукатори, представници организације Цепора у сарадњи са Канцеларијом за младе. На часу грађанског васпитања вршњачки едукатори из организације Цепора одржали су радионицу ученицима другог разреда. Тема радионице је овог пута била Родна равноправност.

9 Посета делегације Пекиншке академије Делегација Пекиншке балетске академије посетила је нашу школу. Присутсвовали су часовима народна игре, класичног балета и сценско народних игара. Посета делегације организована је у сарадњи Националним ансамблом Коло.

10 Огледни час сценско народне игре У одељењу 3-3 основне школе Марија Цветковић Костић, наставница сценско народних игара и Ивана Лалић, наставница класичног балета, одржале су огледни час Циљ часа је био представљање сценско народних игара ученицима основне школе. Ученице су, подељењене у две групе, припремиле презентације: једна група историју руског традиционалног плеса, а друга група руску народну ношњу и фризуре. На првом часу су ученице презентовале своје радове, а на другом их је наставница Марија Цветковић Костић научила основнe кораке Руске игре и кореографију засновану на овим корацима.

11 Мастер клас Ученицима одсека народна игра одржала је мастер клас Дајана Костић. Тема мастер класа биле су игре из Горњег Пореча и обухватиле су и теоријско предавање и практично извођење. Семинар Крајем новембра осам наставника наше школе похађало је семинаре на Ртњу у организацији ЗМБШ. Између осталог наши наставници су се обучили у пружању прве помоћи.

12 Децембар Руски дом Ученице трећег разреда основне школе наступале су у Руском дому у организацији заједнице школа у којима се учи руски језик, а на позив мајке наше ученице. Ученице су наступале са кореографијом Руске игре, коју су научиле на огледном часу одржаном у новембру. Ученице је припремала и водила наставница Ивана Лалић. Угледни час Угледни час из репертоара класичног балета у одељењу 3/1 одржала је наставница Косовка Драслер. Током часа су ученице извеле четири индивидуалне и једну групну варијацију.

13 Мастер клас На Институту за уметничку игру мастер клас ученицима балетских школа одржао је професор Hantiu Calin Eugen. Присуствовали ученици основне школе Новогодишњи концерт Ученици другог трећег и четвртог разреда учествовали су , заједно са ученицима музичке школе Даворин Јенко, на Новогодишњем концерту у Центру за културу Раковица. Ученици су извели део из балета Крцко Орашчић.

14 Пепељуга У Битеф театру оджана је премијера представе Пепељуга. Драмски текст и режију за представу урадила је Јелена Кајго, наставница савремене игре, музику наша колегиница Александра Ђокић, корепетитор, а кореографију ученице другог разреда одсека савремене игре Уна Ђуричић, Хелена Ћелап и Ана Милосављевић. Пепељуга представља покушај формирања Младе битеф денс компаније у којој би наступали ученици одсека савремене игре Балетске школе Лујо Давичо. У представи Пепељуга наступало је дванаест ученика и ученица другог и трећег разреда одсека савремена игра и класичан балет : Уна Вујошевић, Наталија Ђечевић, Никола Живковић, Ања Милосављевић, Уна Ђуричић, Хелена Ћелап, Сара Тошић, Тамара Мирковић, Нађа Новаковић, Тијана Остојић, Олга Црносељански и Милица Љубић.

15 Један пакетић много љубави У организацији Ученичког парламента учествовали смо у хуманитарној акцији Црвеног крста - Један пакетић много љубави. Прикупили смо играчке, књиге, школски прибор, слаткише и направили новогодишње пакетиће за децу без родитељског старања. Ученици првог разреда су се потрудили да направе плакате којима су позвали ученике и наставнике да се придруже овој акцији.

16 Крцко Орашчић Годишњи концерт школе, представа Крцко Орашчић у кореографији Владимира Логунова, одржана је на сцени Камерне опере Мадленијанум. Годинама уназад представа се одржава у два термина. У представи учествују ученици основне школе и сва три одсека средње школе. У вишемесечним припремама учествују готово сви наставници класичног балета основне и средње школе.

17

18

19

20

21 Јануар Мастер клас Ученици другог разреда одсека класичан балет присуствовали су мастер класу на Институту за уметничку игру који је одржао професор класичног балета Cedric Lambrette, предавач на престижним балетским институцијама широм Европе. Мастер класу је присуствовала и наставница Ива Бојовић.

22 Ученици одсека савремена игра присуствовали су мастер класу из савремене игре на Институт за уметничку игру. Предавања из савремене игре водила је Sade Alleyne Alleyne Dance.

23 Свети Сава Школска слава Свети Сава свечано је обележена На приредби, коју је по први пут организовала нова наставница српског језика и књижевности Диана Кнежевић, наступали су ученици основне и средње школе.

24 Ученици одсека народне игре и класичног балета наступали су на светосавској приредби Трговачке школе.

25 Фебруар Хуманитарни наступ Ученици другог разреда одсека савремене игре наступали су на хуманитарном концерту у ОШ Бранко Радичевић у Батајници, организованом за помоћ наставници ове школе. Ученице су извеле део из представе Пепељуга. Ученике је водила наставница Јелена Кајго.

26 Март Сајам средњих школа у општини Стари град У организацији Канцеларије за младе општине Стари град у свеченом холу одржан је Сајам средњих школа са територије општине. Наша школа учествовала је на овом Сајму у оквиру својих промотивних активности. Промоцију су припремили и реализовали: Галица Пивач 3/1, Ивана Ненадић и Дејан Милошевић 2/5 и наставница Лидија Палчић.

27 Школско такмичење Од одржано је школско такмичење основне и свих одсека средње школе. Такмичења су одржана у просторијама школе и на сцени Битеф театра. У години када се одржава Републичко такмичење, школско такмичење је и прилика да ученици провере своју спремност, разбију трему и превладају несигурност. Републичко такмичење У Новом Саду, , одржано је Републичко такмичење балетских школа Србије. На такмичењу је из наше школе учествовало 87 ученика и ученица основне и средње школе и освојило 61 награду и 22 похвале. Са просечном оценом 83,28 наша школа је најбоље рангирана од свих балетских школа на овогодишњем такмичењу.

28 Тржница идеја Ученици првог и другог разреда средње школе посетили су манифестацију Тржница идеја, коју већ пету годину за редом организује Музеј града Београда са циљем повезивања музеја и школа, препознавања баштине као ресурса, а установа културе као места за учење. Ученици су имали прилике да присуствују радионицама које су организовале београдски музеји и да обиђу сталну поставку музеја уз стручно вођење.

29 Април Годишњи концерт одсека народна игра Годишњи концерт одсека народна игра одржан је у Установи културе Владе Дивљан. Ученице и ученици сва четири разреда овог одсека приказали су пред пуном салом публици игре и песме из разних крајева наше земље. Годишњи концерт је и прилика да се сусретнемо са нашим бившим ученицима, који и након завршетка школе прате рад одсека. Ученике су припремали наставници: Бора Талевски, Софија Ђоловић, Стефан Милић и Смиљка Ђорђевић. Стилизоване игре из Врања

30 Чувари српске традиције Влашко надигравање

31

32 Буњевачка свадба

33 Игре из околине Темске Српске игре из Бања Луке

34

35 Веслај за своју школу РТС у сарадњи са Веслачким клубом Црвена звезда сваке године организује минифестацију Веслај за своју школу у којој се такмиче матуранти београдских гимназија.на овогодишњем такмичењу, одржаном у Савском рукавцу, учествовали су и ученици и ученице четвртог разреда наше школе којима је ово био први сусрет са веслачким спортом. Први и једини тренинг одржали су им професори Факултета за спорт и физичко васпитање у просторијама Веслачког клуба Црвена звезда. Јединствени у оцени да им је ово било незаборавно искуство и жељи да наставе да се баве веслачким спортом, наши матуранти су са великим ентузијазмом представили своју школу. Припремала их је и водила наставница Милица Бојовић.

36

37 Фолклорни фестивал у Серезу, Грчка Ученици одсека народна игра, у пратњи наставника и директорке, боравили су у Серезу, Грчка Ученици су, као представници Србије, учествовали на фолклорном фестивалу. Угледни час Наставница биологије, Јелена Милосављевић, одржала је угледни час у првом разреду на тему Последице неправилне исхране обољења везана за поремећаје у исхрани. У радионице, намењене ученицима, укључили су се и присутни наставници.

38 Годишњи концерт одсека савремена игра Пред пуном салом Битеф театра четврту годину за редом одржан је годишњи концерт одсека савремене игре. Ученике су припремале наставнице: Исидора Станишић, Јелена Кајго, Ана Игњатовић Загорац, Дејана Воларев, Ивана Љујић Радивојевић, Сања Цвркотић, Тамара Пјевић и Андреа Симић.

39

40

41

42

43

44 Концерт са Националним ансамблом Коло У Установи културе Влада Дивљан одржан је заједнички концерт Националног ансамбла Коло и одсека народне игре Балетска школе Лујо Давичо. Идеја за заједнички концерт последица је сарадње између наше две установе. Ученике и ученице наше школе припремали су наставници Бора Талевски, Софија Ђоловић, Стефан Милић и Смиљка Ђорђевић.

45 Maj Дан победе Ученици одсека савремена игра и класичан балет наступали на концерту на платоу испред Скупштине града поводом Дана Победе Концерт је организован у оквиру акције Бесмртни пук која се одржава већ трећу годину. На концерту су учествовали : Уметнички ансамбл Министарства одбране Станислав Бинички, студенти Факултета драмских уметности, студенти Факултета музичке уметности, матуранти средње школе при амбасади Русије у Србији. Наши ученици су валцером оживели време школских балова. Припремао их је и водио наставник Дејан Бараћ.

46 Концерт Балетске школе Лујо Давичо У сали Дечјег културног центра Београда одржан је концерт наше школе на коме су наступали ученици сва три одсека. Концерт је одржан у сарадњи са Музичком омладином са циљем да се средњошколцима приближи уметност игре. Пред ученицима средњих школа одржана су три концерта у 11, и 14. Фестивал балетских школа Србије Фестивал балетских школа Србије одржан је у Центру за културу Влада Дивљан. Ове године организација Фестивала припала је Балетској школи Лујо Давичо. На Фестивалу такмичарског типа учествују ученици основних балетских школа. Наше ученице и ученици освојили су : четири прве, пет других, четири треће награде и једну похвалу у соло игри и једну прву, две друге и четири треће награде у групној игри.

47

48

49

50

51 Наступ у Свилајнцу Ученице и ученици сва четири разреда одсека народна игра гостовали су у Свилајнцу. На позив нашег бившег ученика, Бојана Аћимова, ученици су наступали на годишњем концерту КУД-а из Црвенке. Током боравка у Свилајнцу имали су прилике да се упознају са природним и историјским знаменитостима овог краја. Припремали су их и водили наставници Бора Талевски, Софија Ђоловић и Стефан Милић.

52

53 Јун Јавни часови Поред одржавања годишњих испита и припрема за крај наставне године, јуни месец је у нашој школи увек посвећен и јавним часовима. Јавни часови су прилика ученици покажу родитељима, пријатељима и свим заинтересованим шта су научили током године. Сва одељења основне и средње школе имају јавне часове из једног или више предмета. Семинар Када се заврши наставна година, почиње усавршавање наставника. Семинар Развој самопоуздања и вештина комуникације одржан је у два термина. Обуку је прошло 60 наставника, корепетиторе и стручних сарадника.

54 Јул Међународно такмичење Hellas IDCH Шест ученица и ученика основне балетске школе учествовали су на међународном такмичењу Hellas IDCH 2018, одржаном у Атини, чији је оснивач Катерина Павлаки, некада прва солисткиња Националне опере Грчке. Прву награду освојила је Наталија Тапић, треће награде Поликсени Куртановић, Јана Зимоњић и Оља Алексић, а четврто место Теодора Мирић. У мушкој категорији наступио је Никита Гаћиновић. Ученике је за такмичење припремала наставница Јелена Милановић Ћирица. _id=

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем 2013. године и почетком 2014. године, Учитељски факултет Универзитета у Београду учествовао је на сајмовима

Више

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР. САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање вршњачких односа у учењу, животу и раду школе различитих активности вршњачког

Више

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера

План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толера План реализације ШРП РЕДНИ БРОЈ САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИ- ЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: развијање свести о толеранцији и одговорности за сопствене поступке свих актера

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА ЗА ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈА ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2017/2018 ГОДИНЕ студијски програм Уметничка игра Назив предмета Име професора Датум

РАСПОРЕД ИСПИТА ЗА ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈА ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2017/2018 ГОДИНЕ студијски програм Уметничка игра Назив предмета Име професора Датум РАСПОРЕД ИСПИТА ЗА ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈА ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2017/2018 ГОДИНЕ Eстетика Проф.др Миомир Петровић 19.06.2018 11.00 часова Кабинет 330 Историја сценских уметности Проф.др Миомир Петровић

Више

Vreme: :55 Medij: beta.rs Link: Autori: Redakcija Teme:

Vreme: :55 Medij: beta.rs Link:   Autori: Redakcija Teme: Vreme: 11.04.2017 14:55 Medij: beta.rs Link: http://beta.rs/scena/kultura-vesti/59896-grcki-dani-u-beogradu-od-20-do-29-aprila Naslov: Grčki dani u Beogradu od 20. do 29. aprila 1755 Kulturna manifestacija

Више

Предмети

Предмети НОВА АКАДЕМИЈА УМЕТНОСТИ ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ БЕОГРАД ФИНАЛНИ СПИСАК ПРЕДМЕТА НА НОВОЈ АКАДЕМИЈИ УМЕТНОСТИ ШКОЛСКЕ 2018/2019 ГОДИНЕ ЦРНИМ су обележeни предмети који су на располагању у јесењем семестру.

Више

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1-7. X ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 1. X РАДИОНИЦА УМОВАЊЕ ЗРНЦА ИЗ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ Радионицу је држао учитељ и дечији писац Душан Пејчић и то на основу 17 занимљивих историјских прича које је објавио у својој књизи

Више

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој Дани Светог Саве у Краљеву 21 28. јануар 2019. године Понедељак, 21. јануар 17 30 Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке које причају Учествују полазници Луткарске радионице Библиотеке

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01) Школски одбор Гимназије и економске школе Јован Јовановић

Више

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шестог, 8 ученика седмог и 7 ученика осмог разреда, укупно

Више

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19 I разред Милена Симоновић Јовић II разред Јелена Стефановић III разред Јасмина Миљковић IV разред Драган Илић I разред Весна Бабовић II разред Марко Димитријевић III разред Марија Васић IV разред Александар

Више

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне секције Реализација конкурса (Фестивал љубавне поезије,,иван

Више

ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријски

ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријски ПОЛУГОДИШЊИ ПЛАН РАДА СОЦИЈАЛНОГ РАДНИКА ЗА ДРУГО ПОЛУГОДИШТЕ ШКОЛСКЕ 2016.2017. ГОДИНЕ Задатак социјалног радника је да применом савремених теоријских и практичних сазнања систематски изучава социјалне

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИСОКОМ ШКОЛОМ ПЕТАК 14. 09. 2018. САЛА ЗА ФИЗИЧКО/ АМФИТЕАТАР

Више

Raspored ispita - juni NNV.xlsx

Raspored ispita - juni NNV.xlsx ПЕТАК 12.06.2015. СРПСКИ ЈЕЗИК 1 СРПСКИ ЈЕЗИК студенти са ПА, вишом и СРПСКИ ЈЕЗИК 2 ГОВОРНА КУЛТУРА ФОРМЕ УЧТИВОСТИ У СРПСКОМ ЈЕЗИКУ (редовни учитељи и васпитачи) СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ 2 СРПСКОГ

Више

На основу члана 56

На основу члана 56 На основу члана 57. став 1. Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 28. Статута Гимназије Свети Сава Пожега, Школски одбор Гимназије Свети

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ И ПОСЛОВЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Краља Александра I Карађорђ

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ И ПОСЛОВЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Краља Александра I Карађорђ РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА СЛУЖБА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ И ПОСЛОВЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Краља Александра I Карађорђевића 4, 76230 Шамац, тел: 054/611-800, Факс:054/620-300

Више

План стручног усавршавања за школску 2011/2012

План стручног усавршавања за школску 2011/2012 Основна школа Милорад Мића Марковић Мала Иванча Годишњи план стручног усавршавања наставника, стручних сарадника и директора за школску 2014/2015. годину Анализа стања У школској 2013/2014. години наставници

Више

КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ ("Службе

КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ (Службе КОМЕНТАР ПРАВИЛНИКА О ШКОЛСКОМ КАЛЕНДАРУ ЗА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ СА СЕДИШТЕМ НА ТЕРИТОРИЈИ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈНЕ ВОЈВОДИНЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ ("Службени лист АП Војводине", број 33/2016) Правилником о

Више

На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. З

На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања (Сл. гласник РС, број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. З На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. Закона о основном образовању и васпитању ("Сл. гласник

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 1000 Ниш, Србија Тел:+31 1 202 300; Факс:+31 1 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 40-4266-41;

Више

OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige Tema: Čitam 100 na sat ( )

OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige Tema: Čitam 100 na sat ( ) OŠ Nikole Andrića Mjesec hrvatske knjige 2016. Tema: Čitam 100 na sat (15.10.-15-11.2016.) DOGAĐANJA: 20. listopada u 10 h, Gradska knjižnica Vukovar Dani Matice hrvatske U Gradskoj knjižnici Vukovar povodom

Више

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet

BELGRADE CHOPIN FEST FEBRUAR 3. MART, TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u pet BELGRADE CHOPIN FEST 2013 28. FEBRUAR 3. MART, 2013. TAKMIĈARSKA REVIJA MLADIH TALENATA - PRAVILA UĈEŠĆA I PRIJAVLJIVANJE - Revija će se održati u petak, 1. marta u Sveĉanoj sali MŠ Stanković (Kneza Miloša

Више

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez

FONDA C I J A TEMPUS FONDACI J A TEMPUS font: Trebuchet MS plava: C-100, M-100, Y-0, K-0 zuta: C-0, M-24, Y-100, K-0, transparencija na druge dve zvez У циљу успостављања боље сарадње између наставника, родитеља и деце, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Фондацијом Темпус и Eurydice мрежом организује конференцију Укљученост

Више

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року Усмени део испита биће одржан у ЧЕТВРТАК, 25.04.2019. од 08,00 часова у сали БС Испитивач: Проф. др Тадија Ђукић 1. Јовановић Наталија 43993 04/19 9

Више

oioipjkm

oioipjkm УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКАДЕМСКУ 2018/2019. ГОДИНУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ ИЗВОЂАЧКЕ

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и П Р Е Д Л О Г На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01), ДОКУМЕНТ О ВРЕДНОВАЊУ СТАЛНОГ СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА

Више

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 2 Стошић Милош Гимназија 3 45,00 3 Младеновић Миљан

Више

Muzička škola Živorad Grbić Valjevo maj godine 4. Međunarodno takmičenje gudača Zlatne stepenice PROPOZICIJE Na takmičenju gudača mogu uč

Muzička škola Živorad Grbić Valjevo maj godine 4. Međunarodno takmičenje gudača Zlatne stepenice PROPOZICIJE Na takmičenju gudača mogu uč Muzička škola Živorad Grbić Valjevo 24 26. maj 2019. godine 4. Međunarodno takmičenje gudača Zlatne stepenice PROPOZICIJE Na takmičenju gudača mogu učestvovati: - učenici (osnovne i srednje muzičke škole)

Више

МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК АЛЕКСИЋ,

МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК АЛЕКСИЋ, МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: 2012 2017. МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК 2012 1. АЛЕКСИЋ, Марко СИНТЕЗА ПРОСТОРНИХ ОБЈЕКАТА И ТИПОГРАФСКО ПИСМО:

Више

*Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија

*Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија *Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија *Међународни пројекат* Основна школа Данило Киш,Србија и Основна школа Литија,Словенија Почев од школске 2014/15.године

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 На основу члана 57. став 1. тачка 1. Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", бр. 72/2009 и 52/11, 55/13 - даље: Закон) и члана чл. 39. ст. 1. т. 1. Статута Основне школе Војвода

Више

Rezultat likovno literarnog konkursa ishrana 2018, LEKTORISANO

Rezultat likovno literarnog konkursa ishrana 2018, LEKTORISANO РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНО-ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА РАСПИСАНОГ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА МАНИФЕСТАЦИЈЕ ОКТОБАР МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ 2018. ГОДИНЕ И ОБЕЛЕЖАВАЊА 16. OКТОБРА, СВЕТСКОГ ДАНА ХРАНЕ, на тему: ПРАВИЛНА ИСХРАНА

Више

петак ( ) сале 25, 26 и 26б 8:00 Индекс Презиме и име Потпис Демонстратор Поени 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653

петак ( ) сале 25, 26 и 26б 8:00 Индекс Презиме и име Потпис Демонстратор Поени 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653 петак (07.06.2019.) сале 25, 26 и 26б 8:00 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653 Трајковић Слободан 2013/0673 Терзић Николета 2014/0380 Прело Срђан 2014/0614 Тановић Иван 2014/0653

Више

Europass

Europass Curriculum Vitae Lične informacije Prezime / ime Dejan Šešelj Adresa Vuka Karadžića 459, 71 123 Istočno Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon +387 57 342 443 GSM: +387 65 987 170 Fax E-mail seseljdeki@yahoo.com

Више

o

o o IZVOR:RADIO BEOGRAD 2 AUTOR:JOVANA MILOVANČEVIĆ "POEZIJA UŽIVO" U NOĆI MUZEJA U BEOGRADU U ovogodišnjoj "Noći muzeja", koja će biti organizovana u subotu 18. maja, Radio Beograd 2 će, prvi put, organizovati

Више

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у трећу годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске сту

Универзитет у Београду Факултет политичких наука КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА за упис у трећу годину студирања (школска 2016/2017. година) Основне академске сту Ранг Број индекса Презиме и име студента Број ЕСПБ Просечна оцена X 3 1. 2014/0128 Петровић Јелена 60,00 30,00 90,00 2. 2014/0140 Берић Јован 60,00 28,32 88,32 3. 2014/0138 Стевановић Славица 60,00 27,99

Више

Студијски програм УЧИТЕЉ за стицање стручног назива Дипломирани учитељ Р.бр. 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програ

Студијски програм УЧИТЕЉ за стицање стручног назива Дипломирани учитељ Р.бр. 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програ Студијски програм за стицање стручног назива Дипломирани учитељ 1. РАСПОРЕД ПРЕДМЕТА по семестрима и годинама студија за студијски програм ПРВА ГОДИНА I семестар II семестар 1. Српски језик 2+2 2+2 8 2.

Више

РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ

РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ школске 2011/2012. године ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА И ВИШОМ ШКОЛОМ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ВАСПИТАЧА 1. ПИСМЕНИ ДЕО ИСПИТА

Више

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил Списак студената Предмет: МАСА-А12011-1801 - Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Милошевић Сала: 220 1 2018/21005 Штуловић Симона 1 2 2018/21003 Петровић Олга 1

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКА

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКА УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКАДЕМСКУ 2019/2020. ГОДИНУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ ИЗВОЂАЧКЕ

Више

УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Па

УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Па УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ 2018-2019. ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Панајотовић Ликовни конкурс Родић Б. Ћосић Петар 2. Шах

Више

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc REZULTATI TAKMIČENJA ŠKOLSKA 2014/15. GODINA SRPSKI JEZIK I JEZIČKA KULTURA 1. Simić Jovana I I V 2. Rakić Aleksandar I I II 3. Jakovljević Olja II I IV 4. Matejić Nevena III I učešće 5. Janković Ivana

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум:06.06.2019. КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке о додели новчане награде ''Анђелко Савић'' редовним

Више

ДОПРИНОС ИСТРАЖИВАЧКИХ НАЛАЗА РАЗВОЈУ ОБРАЗОВНИХ ПОЛИТИКА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НАУЧНОГ И КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ Марија Шеган * Матема

ДОПРИНОС ИСТРАЖИВАЧКИХ НАЛАЗА РАЗВОЈУ ОБРАЗОВНИХ ПОЛИТИКА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НАУЧНОГ И КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ Марија Шеган * Матема ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НАУЧНОГ И КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ОБРАЗОВАЊУ Марија Шеган * Математички институт Српске академије науке и уметности Милица Лајбеншпергер Центар за едукацију 'Игралиште маште'

Више

Crna Gora JAVNA USTANOVA GIMNAZIJA SLOBODAN ŠKEROVIĆ KRITERIJUM OCJENJIVANJA MUZIČKA UMJETNOST II razred filološke gimnazije MUZIKA _ MOJ JEZIK IV raz

Crna Gora JAVNA USTANOVA GIMNAZIJA SLOBODAN ŠKEROVIĆ KRITERIJUM OCJENJIVANJA MUZIČKA UMJETNOST II razred filološke gimnazije MUZIKA _ MOJ JEZIK IV raz Crna Gora JAVNA USTANOVA GIMNAZIJA SLOBODAN ŠKEROVIĆ KRITERIJUM OCJENJIVANJA MUZIČKA UMJETNOST II razred filološke gimnazije MUZIKA _ MOJ JEZIK IV razred Дарија Шћепановић Критеријуми оцјењивања из предмета

Више

Школа Ј. Ј. Змај Свилајнац МЕСЕЧНИ ПЛАН РАДА ЗА СЕПТЕМБАР Школска 2018 /2019. Назив предмета: Информатика и рачунарство Разред: 5. Недељни број часова

Школа Ј. Ј. Змај Свилајнац МЕСЕЧНИ ПЛАН РАДА ЗА СЕПТЕМБАР Школска 2018 /2019. Назив предмета: Информатика и рачунарство Разред: 5. Недељни број часова Школа Ј. Ј. Змај Свилајнац МЕСЕЧНИ ПЛАН РАДА ЗА СЕПТЕМБАР јединице 1. 1. Увод у информатику и рачунарство 1. 2. Oрганизација података на рачунару 1. 3. Рад са текстуалним документима 1. 4. Форматирање

Више

Република Србија ВИСОКА ХОТЕЛИЈЕРСКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА, БЕОГРАД, Кнеза Вишеслава 70 Дел. бр. 281/1/3 Датум године На основу чл. 5

Република Србија ВИСОКА ХОТЕЛИЈЕРСКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА, БЕОГРАД, Кнеза Вишеслава 70 Дел. бр. 281/1/3 Датум године На основу чл. 5 Република Србија ВИСОКА ХОТЕЛИЈЕРСКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА, БЕОГРАД, Кнеза Вишеслава 70 Дел. бр. 281/1/3 Датум 03. 07. 2019. године На основу чл. 59. и чл. 60. Статута Високе хотелијерске школе струковних

Више

Microsoft Word - 01-SPISAK_SviNagradjeni_Filozofski-1.doc

Microsoft Word - 01-SPISAK_SviNagradjeni_Filozofski-1.doc Универзитет у Новом Саду НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ ЗА ШКОЛСКУ 2007/08. ГОДИНУ Списак награђених студената Филозофског факултета (Одлука Сената Универзитета у Новом Саду, 19.

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. АПРИЛ године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 01. АПРИЛ године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 01. АПРИЛ 2019. године ГОДИНА VIII БРОЈ 10 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 442 На основу Акционог плана за унапређење информационих технологија

Више

PRAVILNIK O EVIDENCIJI U SREDNJOJ ŠKOLI ("Sl. glasnik RS", br. 31/2006, 51/2006, 44/2013, 55/2014, 73/2016, 48/2018 i 82/2018) Član 1 Ovim pravilnikom

PRAVILNIK O EVIDENCIJI U SREDNJOJ ŠKOLI (Sl. glasnik RS, br. 31/2006, 51/2006, 44/2013, 55/2014, 73/2016, 48/2018 i 82/2018) Član 1 Ovim pravilnikom PRAVILNIK O EVIDENCIJI U SREDNJOJ ŠKOLI ("Sl. glasnik RS", br. 31/2006, 51/2006, 44/2013, 55/2014, 73/2016, 48/2018 i 82/2018) Član 1 Ovim pravilnikom propisuje se sadržaj, način vođenja i obrasci matične

Више

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша (

На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( На основу члана 56. Статута Града Ниша (''Службени лист Града Ниша'', број 88/2008 и 143/2016), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013, 95/2016, 98/2016,

Више

CPD INFO ZA PERIOD JANUAR MART 2013 Sastanak Upravnog odbora Centra za prava deteta održan je 26. februara godine, kada su nacrti Godišnjeg izve

CPD INFO ZA PERIOD JANUAR MART 2013 Sastanak Upravnog odbora Centra za prava deteta održan je 26. februara godine, kada su nacrti Godišnjeg izve CPD INFO ZA PERIOD JANUAR MART 2013 Sastanak Upravnog odbora Centra za prava deteta održan je 26. februara 2013. godine, kada su nacrti Godišnjeg izveštaja Centra za 2012. godinu, Finansijskog izveštaja

Више

Niš - Uţice - Čačak - Kikinda - Šabac - Smederevo - Kruševac - Leskovac - Kanjiţa - Kragujevac - Novi Pazar - Knjaţevac Poštovani izlagači, MREŢA REGI

Niš - Uţice - Čačak - Kikinda - Šabac - Smederevo - Kruševac - Leskovac - Kanjiţa - Kragujevac - Novi Pazar - Knjaţevac Poštovani izlagači, MREŢA REGI Niš - Uţice - Čačak - Kikinda - Šabac - Smederevo - Kruševac - Leskovac - Kanjiţa - Kragujevac - Novi Pazar - Knjaţevac Poštovani izlagači, MREŢA REGIONALNIH CENTARA I CENTARA ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE SRBIJE

Више

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београд. Од самог почетка његову игру карактерисало је постизање

Више

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОШ Бранко Миљковић Број: 02-56/1 Датум: 06..2014.године Н И Ш На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања ( Сл.гл. РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 60. и

Више

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet SIJEČANJ Decembar 2016 1 NEDJELJA 17 UTORAK Februar 1 Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Petak 10 Subota 11 Nedjelja 12 Ponedjeljak 13 Utorak 14 Srijeda

Више

ОШ Вук Караџић, Сремчица

ОШ Вук Караџић, Сремчица ОШ Вук Караџић, Сремчица ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ИСТОРИЈЕ Такмичење из историје на нивоу школе одржано је у среду 24. децембра 2014. године за ученике свих разреда Будући да квоте за учешће на

Више

LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razv

LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razv LETNJI KAMP SA BSK-OM NA KOPAONIKU 22.08-30.08.2015. 8 dana Deca će u celodnevnom kontaktu sa prirodom našeg najlepšeg Nacionalnog parka Kopaonik razvijati motoričke i kondicione sposobnosti kroz razne

Више

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс:

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, Ниш, Србија Тел: ; Факс: РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - НИШ Париске Комуне бб, 18000 Ниш, Србија Тел:+381 18 202 300; Факс:+381 18 202 420 info@rcnis.edu.rs; http://www.rcnis.edu.rs т.р. 840-842668-41;

Више

Број:

Број: ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ДОДЕЉИВАЊУ НАГРАДА ЗА УСПЕХ СТУДЕНАТА У ШКОЛСКОЈ 2016/17. ГОДИНИ И ВИСИНИ И НАЧИНУ ОБЕЗБЕЂИВАЊА НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА ЗА НАГРАДЕ КОЈЕ ЋЕ БИТИ ДОДЕЉЕНЕ У ВИДУ ЈЕДНОКРАТНИХ СТИПЕНДИЈА ПРЕДЛОГ

Више

Microsoft Word - ????????? 15-16

Microsoft Word - ????????? 15-16 ОШ '' САВА ШУМАНОВИЋ '' БЕОГРАД НАСТАВА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКИХ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ШКОЛСКУ ГОДИНУ 2015/16. Такмичења организовао и водио предметни наставник: Маниша Вукмировић

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ

УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ САДУ Нови Сад, Ђуре Јакшића бр. 7 тел: 021/422-177 факс: 021/420-187 број жиро рачуна: 840-1451666-42 www.akademja.uns.ac.rs ИНФОРМАТОР О ПРОГРАМСКИМ САДРЖАЈИМА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА за

Више

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј

СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприј СЕПТЕМБАР 2018 Вера Николић -АТЛЕТИКА- Вера Николић рођена је 23.септембра 1948.године у Грабовици крај Деспотовца. Прву победу забележила је у Ћуприји на школском кросу са 13 година. Ту је запазио атлетски

Више

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба

Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Л Е Т О П И С ШКОЛСКА 2016/2017. ГОДИНА Основна школа Доситеј Обрадовић Врба Пријем првака, 01.09.2016. У сва три школска места пригодном приредбом и поделом поклона извршен је пријем првака у присуству

Више

Za komšije garaže dinara mesečno</br> Blic,Smanjen kapacitet parkirališta „Slavija“,Obeležen kraj desetog ciklusa</br> SAT Plus,Mališani učili o

Za komšije garaže dinara mesečno</br> Blic,Smanjen kapacitet parkirališta „Slavija“,Obeležen kraj desetog ciklusa</br> SAT Plus,Mališani učili o Za komšije garaže 6.500 dinara mesečno Blic Renovirana garaža Obilićev venac sa 200 novih parking mesta uskoro se otvara za korisnike. Smanjen kapacitet parkirališta Slavija Smanjen kapacitet parkirališta

Више

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc

Microsoft Word - JAVNI POZIV za stipendije u 2011[1].doc На основу члана 9 Одлуке о подстицају развоја талентованих ученика и студената ("Службени лист Града Ниша", број 49/2005 и 49/2006), Kомисија за подстицај развоја талентованих ученика и студената Града

Више

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра

Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам напра Научила сам на семинару Бесплатна виртуелна учионица и применила у пракси Виртуелна учионица у разредној настави Одмах по завршетку семинара сам направила тест у Гугл документу који су ученици са одушевљењем

Више

Microsoft Word - Muzicka kultura V do VIII razred.doc

Microsoft Word - Muzicka kultura V do VIII razred.doc ГОДИШЊИ (ГЛОБАЛНИ) ПЛАН РАДА НАСТАВНИКА Наставни предмет: МУЗИЧКА КУЛТУРА Разред: Седми Ред.број Н А С Т А В Н А Т Е М А / О Б Л А С Т Број часова по теми Број часова за остале обраду типове часова Инструменти

Више

Град Суботица Месна заједница Стари Жедник СКУПШТИНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Број: 5/ Дана: године Трг слободе 4 Стари Жедник На основу члан

Град Суботица Месна заједница Стари Жедник СКУПШТИНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Број: 5/ Дана: године Трг слободе 4 Стари Жедник На основу члан Град Суботица Месна заједница Стари Жедник СКУПШТИНА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ Број: 5/2-2017 Дана: 20.01.2017. године Трг слободе 4 Стари Жедник На основу члана 37. став 1. алинеја 17. Статута МЗ Стари Жедник,

Више

UF_RasporedSedenjaPoSalama

UF_RasporedSedenjaPoSalama БГ Љутице Богдана - Амфитеатар 1 - приземље 1 1100 Петрић (Миломир) Јелена БГ - Смер за образовање учитеља 2 1109 Петровић (Горан) Александар БГ - Смер за образовање учитеља 3 1154 Петровић (Дејан) Јована

Више

АНКЕТА АЛУМНИ КЛУБА BANJA LUKA COLLEGE-A - резултати за 2018 годину - Висока школа Banja Luka College је основала Алумни клуб чија је сврха повезивање

АНКЕТА АЛУМНИ КЛУБА BANJA LUKA COLLEGE-A - резултати за 2018 годину - Висока школа Banja Luka College је основала Алумни клуб чија је сврха повезивање АНКЕТА АЛУМНИ КЛУБА BANJA LUKA COLLEGE-A - резултати за 2018 годину - Висока школа Banja Luka College је основала Алумни клуб чија је сврха повезивање свих генерација студената ради остваривања њихове

Више

Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основ

Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основ Пројекти из области омладинског сектора који се реализују за време трајања летњег распуста школске 2018/2019. године за ученике завршног разреда основних и ученике свих разреда средњих школа у Београду

Више

Правилник Такмичења ученика хармонике

Правилник Такмичења ученика хармонике Правилник Такмичења ученика хармонике Чл. 1 Овим Правилником регулишу се организација, учесници и пропозиције Такмичења ученика хармонике, као и циљеви одржавања такмичења. Чл. 2 Организатор Такмичења

Више

Microsoft Word - V .doc

Microsoft Word - V .doc ГОДИШЊИ (ГЛОБАЛНИ) ПЛАН РАДА НАСТАВНИКА Наставни предмет: ИСТОРИЈА Разред: Пети Ред.број Н А С Т А В Н А Т Е М А / О Б Л А С Т Број часова по теми Број часова за остале обраду типове часова 1. Уводни час

Више

R.br. Datum i vrijeme održavanja manifestacije LJETO U TUZLI 2019 Mjesto održavanja Naziv manifestacije Naziv nosioca manifestacije Juni

R.br. Datum i vrijeme održavanja manifestacije LJETO U TUZLI 2019 Mjesto održavanja Naziv manifestacije Naziv nosioca manifestacije Juni R.br. Datum i vrijeme održavanja manifestacije LJETO U TUZLI 2019 Mjesto održavanja Naziv manifestacije Naziv nosioca manifestacije Juni 1. 06.06-09.06.2019. JU BKC 3. Internacionalni horski šampionat

Више

ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ЗА ГОДИНУ Нови Сад, март 2018.године

ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ЗА ГОДИНУ Нови Сад, март 2018.године ПЛАН РАДА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ ЗА 2018. ГОДИНУ Нови Сад, март 2018.године Управни одбор Спортског савеза Војводине, разматрао је и усвојио Програм рада и финансијски план ССВ у скраћеном облику,

Више

ПОРТФОЛИО

ПОРТФОЛИО С а д р ж а ј: 1.0 Радна биографија... 3 0 Стручно усавршавање... 4 3.0 Годишњи лични план професионалног развоја... 8 4.0 Извештај о стручном усавршавању и напредовању... 9 6.0 Самопроцена ефеката рада...

Више

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДАЦИ О КОНКУРСУ Одлука о расписивању конкурса, орган

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Ћирковић Н. Тамара РЕк 1/18 60.00 10.00 70.00 2 Петровић Б. Ивана РЕк 14/18 60.00 7.80 67.80 3 Петковић Љ. Стефан РЕк 4/18 60.00 7.60 67.60 4 Симић Н. Никола

Више

REPUBLIKA SRPSKA

REPUBLIKA SRPSKA РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ШКОЛСКОЈ 2018/2019. ГОДИНИ Бања Лука, мај 2018. године На основу члана 45.

Више

REPUBLIKA SRPSKA

REPUBLIKA SRPSKA РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ШКОЛСКОЈ 2019/2020. ГОДИНИ Бања Лука, мај 2019. године На основу члана 64.

Више

GLAZBENO DRUŠTVO „CVJETIĆI GLAZBE”

GLAZBENO DRUŠTVO „CVJETIĆI GLAZBE” Big like za lijep glas!!! OSNOVNI PODACI Naziv organizacije: Glazbeno društvo "CVJETIĆI GLAZBE" Pleternica Status predlagatelja: Udruga Mjesto: Pleternica Adresa: Ivana Šveara 2 Telefonski broj: 034/251-006

Више

Термини отворених врата

Термини отворених врата Термини отворених врата ПРЕДМЕТНА НАСТАВА Школска 2019/2020. година Овде се можете информисати о терминима отворених врата, односно времену када су наставници слободни за пријем родитеља. Сваки наставник

Више

Microsoft Word - OE2_ETR_2018_LAB_VJEZBE.doc

Microsoft Word - OE2_ETR_2018_LAB_VJEZBE.doc Osnove elektrotehnike II, ETR, termini laboratorijskih vježbi: Četvrtak, 24. 05. 2018. 1/2017 Luka Bandović 2/2017 Isidora Lukić 3/2017 Bogdan Vujanović 4/2017 Ljubo Perović 5/2017 Matija Mišković 6/2017

Више

Microsoft Word - termini ispita - doktorske sa ucionicama- (1)

Microsoft Word - termini ispita - doktorske sa ucionicama- (1) ТЕРМИНИ ИСПИТА У ЈАНУАРСКО ФЕБРУАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ НА ДОКТОРСКИМ АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА ПРАВА ПРЕДМЕТ 1. Методологија правних наука 2. Одбрана семинарског кандидат: Момо Копривица 3. Приступни испит: Стварно

Више

REZULTATI RADIONICE

REZULTATI RADIONICE 9. veljače 2019. 22 SUDIONIKA RADIONICE ZAKLJUČCI RADIONICE PETRINJA: ANALIZA STANJA I POTREBA U KULTURI KULTURA SVIMA Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Sadržaj prezentacije

Више

Министарство трговине, туризма и телекомуникације JUNA VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO

Министарство трговине, туризма и телекомуникације JUNA VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO Министарство трговине, туризма и телекомуникације 24 26. JUNA 2016. VRNJAČKA BANJA POZIVNO PISMO BUSINESS SAMIT - UPOSLIMO SRBIJU I GEGULA SAJAM TURIZMA, HRANE I PIĆA 24 26. JUNA 2016. VRNJAČKA BANJA,

Више

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ШАБАЧКЕ ПОДРУЖНИЦЕ Шабачка подружница Друштва за српски језик постоји и успешно ради од почетка оснивања подружница. Подружница броји

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ШАБАЧКЕ ПОДРУЖНИЦЕ Шабачка подружница Друштва за српски језик постоји и успешно ради од почетка оснивања подружница. Подружница броји ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ШАБАЧКЕ ПОДРУЖНИЦЕ Шабачка подружница Друштва за српски језик постоји и успешно ради од почетка оснивања подружница. Подружница броји 60 чланова. Највише чланова је из основних школа 50,

Више

Извјештај о спровођењу електронске студентске анкете у зимском семестру академске 2012/13 године КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОСИГУРАЊЕ КВАЛИТЕТА координатор за оси

Извјештај о спровођењу електронске студентске анкете у зимском семестру академске 2012/13 године КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОСИГУРАЊЕ КВАЛИТЕТА координатор за оси Извјештај о спровођењу електронске студентске анкете у зимском семестру академске 2012/13 године КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОСИГУРАЊЕ КВАЛИТЕТА координатор за осигурање квалитета дипл. инж. Ненад Марковић ул. Вука

Више

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII нед. XIII нед.xiv нед. XV нед. I Деспотовић Душан 02/2013 Са 1,75 1,75 2,00 0,00 2,00 2,00 I Симоновић

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач Назив студијског програма: Рачунарство и информатика Предмет: Педагогија Шифра предмета: Р И 0 2 0 7 ЕСПБ: 6 1. 58/16 Р С Драгићевић Иван 100 10 2. 18/16 Р Б Ђокић Душан 70 7 3. 14/16 Р Б Ђорђевић Душан

Више

Modernisation of Post-Graduate Studies in Chemistry and Chemistry Related Programmes Tempus UK-Tempus-JPCR WORK PACKAGE 3 WP Type 3,3

Modernisation of Post-Graduate Studies in Chemistry and Chemistry Related Programmes Tempus UK-Tempus-JPCR WORK PACKAGE 3 WP Type 3,3 WORK PACKAGE 3 WP Type 3,3 Staff professional development teaching ИЗВЕШТАЈ РАДНЕ ПОСЕТЕ УНИВЕРЗИТЕТУ У АХЕНУ, ИНСТИТУТУ ЗА ГЕОЛОГИЈУ И ГЕОХЕМИЈУ НАФТЕ И УГЉА, НЕМАЧКА Циљеви посете: 1. Идентификација

Више

Microsoft Word - mppbolonja.doc

Microsoft Word - mppbolonja.doc Страна: 4 од 6 који је одржан на Правном факултету у Нишу дана 08/10/2012. г. у часова. Р.бр. Кандидат Индекс Вид Пут П.поени Успех Одустао Напомена 1. Церовић Р. Милица 036/08 С 1. 0. 2. Илић М. Марија

Више

Microsoft Word - 28 Sluzbeni list doc

Microsoft Word - 28 Sluzbeni list doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА ГОДИНА ХXVI ЗРЕЊАНИН 25. ОКТОБАР 2017. БРОЈ: 28 227 На основу члана 11а. став 19. Закона о ученичким и студентским стипендијама ( Службени гласник РС, број 18/10 и 55/13),

Више

ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ ГЕНЕТИКА И МОРФОЛОГИЈА 1 ПРВА ГОДИНА СТУДИЈА школска 2014/2015.

ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ ГЕНЕТИКА И МОРФОЛОГИЈА 1 ПРВА ГОДИНА СТУДИЈА школска 2014/2015. ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ ГЕНЕТИКА И МОРФОЛОГИЈА 1 ПРВА ГОДИНА СТУДИЈА школска 2014/2015. Предмет: ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ Предмет носи 5 ЕСПБ бодова.укупно има 45 часова активне наставе. НАСТАВНИЦИ И САРАДНИЦИ: РБ

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Управа Градске општине Одељење за друштвене делатности Комисија за оцену програма у области спо

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Управа Градске општине Одељење за друштвене делатности Комисија за оцену програма у области спо РЕПУБЛИКА СИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ЗВЕЗДАРА Управа Градске општине Одељење за друштвене делатности Комисија за оцену програма у области спорта Х Број: 66-1-21/18 28.12.2018.године Београд Булевар

Више