РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "РЕПУБЛИКА СРБИЈА"

Транскрипт

1 РЕПУБЛИКА СРБИЈА Аутономна Покрајина Војводина Општина: СРБОБРАН ОПШТИНСКА УПРАВА СРБОБРАН Одељење за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине Број: ROP-SRB LOC-1/2018 Дана: године СРБОБРАН, Трг слободе бр. 2 Тел: 021/ Фах: 021/ srbobran_urbanizam@eunet.rs Општинскa управa Србобран, Одељење за урбанизам, стамбенокомуналне послове и заштиту животне средине, на основу члана 8ђ, 53а. став 5. и члана 56. Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник РС бр. 72/2009, 81/2009- испр., 64/2010-одлука УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013-одлука УС, 50/2013-одлука УС, 98/2013-одлука УС и 132/2014 и 145/2014), члана 12 Правилником о поступку спровођења обједињене процедуре електронским путем ( Сл. гласник РС, бр. 113/2015, 96/2016 и 120/2017) и чланом 11. Одлуке о Општинској управи Србобран ( Службени лист Општине Србобран бр. 21/2017-пречишћен текст), издаје: ЛОКАЦИЈСКE УСЛОВE ЗА ИЗГРАДЊУ ГАСНОГ ПРИКЉУЧКА НА ДИСТРИБУТИВНУ ГАСНУ МРЕЖУ на к.п. бр и 1905 К.О. Турија, ул. Јована Јовановића Змаја бр. 38, Турија, категорије Г - инжењерски објекат, класификациона ознака (Локална мрежа гасовода - локални надземни или подземни цевоводи за дистрибуцију гаса ван зграда). Правила грађења утврђују се на основу Просторног плана општине Србобран ("Службени лист општине Србобран", бр. 05/13). ПОДАЦИ О КАТАСТАРСКОЈ ПАРЦЕЛИ И ЛОКАЦИЈИ Број и површина предметних парцела: Парцеле подносиоца захтева к.п. бр. 4278; П= 21а29м2 к.п. бр. 1905; П= 1ha65а67м2 (место прикључка на дистрибутивну мрежу). Катастарска општина: Турија Адреса локације: Турија, ул. Јована Јовановића Змаја бр. 38. Намена предметни парцела према планској документацији: Према Просторном Плану општине Србобран ("Службени лист општине Србобран", бр. 5/2013), графички прилог 5.1. Шематски приказ уређења насеља Турија План намене површина, објеката, саобраћаја и зеленила и заштита непокретних културних добара, предметна парцела се налази у грађевинском подручју насеља у зони становања и намењена је становању.

2 Објекти - предмет изградње: Прикључак на дистрибутивну гасну мрежу и унутрашња гасна инсталација, ради снабдевања гасом стамбеног објекта на к.п. бр К.О. Турија, улица Светозара Милетића бр. 7, Турија. Предмет пројекта је пројектовање и изградња трасе гасног прикључка. Објекат се прикључује на к.п. бр К.О. Турија, а завршава се прикључењем на к.п. бр К.О. Турија. Гасна инсталација за прикључење индивидуалног стамбеног објекта се састоји од: прикључног гасовода (подземни вод од места прикључења на уличну гасну мрежу до КМРС Г-4) и кућне мерно-регулационе станице (КМРС Г-4). Сет ГМРС Г-4 је типски, чији је проток 6,00 Sm3/h. Улазни притисак гаса у КМРС је до 4bar а излазни притисак из КМРС износи 22mbar. Укупна дужина трасе гасоводног прикључка износи 10,40м. Коте терена: према приложеној Копији катастарског плана бр / од године и Копији плана водова бр / од године. Кота приземља нових објеката на равном терену не може бити нижа од коте нивелете јавног или приступног пута, а може бити највише 1,2м виша од коте нивелете јавног или приступног пута, осим за подземне објекте. Утврђено је да катастарска парцела бр К.О. Турија испуњава услове за грађевинску парцелу. ПРАВИЛА ГРАДЊЕ Планирана намена предметног објекта: на предметној парцели планира се изградња прикључка и унутрашње гасне инсталације стамбеног објекта са једном стамбеном јединицом на к.п. бр К.О. Турија, улица Јована Јовановића Змаја бр. 38, Турија. Објекат је категорије: Г и класификационе ознаке: Карактер објекта: сталан Етапност изградње: у целости Постојећи објекти на парцели: према приложеној Копији катастарског плана бр / од године и Копији плана водова бр / од године и увидом у званичну електронску базу података катастра непокретности на предметној парцели су евидентирана шест укњижених објеката: два стамбена П=170,00м2 (предметни, који се прикључује на гасну инсталацију), стамбени П=70,00м2, два помоћна П=17,00м2, П=26,00м2 и два економска П=23,00м2, П=151,00м2 а према приложеном Идејном решењу бр. PKN G 49-07/07-18 од јула године и Катастарско-топографском плану на парцели бр К.О. Турија постоје неукњижених седам помоћних и један економски објекат без одобрења за градњу. Грађевинска и регулациона линија и положај објекта дефинисане су у Ситуационом плану Р=1:500, које је саставни део приложеног Идејног решења бр. бр. PKN G 49-07/ Предметна траса гасног прикључка, планиран је на одстојању од 1,0м од предметног стамбеног објекта, управно на регулациону линију улице Јована Јовановића Змаја, к.п. бр К.О. Турија, од места прикључка до КМРС Г-4 постављеног на бочни фасадни зид предметног стамбеног објекта.

3 ОПШТА ПРАВИЛА ГРАЂЕЊА НА ГРАЂЕВИНСКОМ ЗЕМЉИШТУ Општа правила грађења, која важе за све зоне и целине у обухвату Плана, су следећа: - Конструкцију објеката прилагодити осцилацијама изазваним земљотресом јачине 8 MCS скале; - Спроводити мере и услове заштите природних и радом створених вредности животне средине у складу са Законом о заштити животне средине (''Службени гласник РС'', бр. 135/04, 36/09 и 72/09); - Уколико се пре или у току извођења грађевинских и других радова на простору обухваћеном овим Планом наиђе на археолошко налазиште или археолошке предмете, извођач радова је дужан да одмах, без одлагања, прекине радове и о томе обавести надлежни завод за заштиту споменика културе у Новом Саду и да предузме мере да се налази не униште или оштете и да се сачувају на месту и у положају у коме су откривени; - Уколико се у току радова наиђе на природно добро које је геолошкопалеонтолошког или минеролошко-петрографског порекла (за које се претпостави да има својство природног споменика), извођач радова је дужан да о томе обавести Покрајински завод за заштиту природе и да предузме све мере како се природно добро не би оштетило до доласка овлашћеног лица; - При пројектовању и грађењу обавезно се придржавати одредби Закона о заштити од пожара (''Службени гласник РС'', бр. 111/09 и 20/15); ПРАВИЛА УРЕЂЕЊА ПРЕМА ПРОСТОРНОМ ПЛАНУ ОПШТИНЕ СРБОБРАН ("Службени лист општине Србобран", бр. 05/2013) у тачки Термоенергетска инфраструктура Гасоводна инфраструктура се наводи: На територији општине Србобран изграђени су следећи гасоводи: - разводни гасовод средњег притиска за насеља Турија и Надаљ, - разводни гaсовод РГ Госпођинци Сомбор, - разводни гасовод РГ од РГ и ДГ02-02 до ГМРС "Србобран", - магистрални гaсовод Госпођинци СГС Србобран ДГ-02-02, - бушотински гасоводи. Изграђене су ГМРС "Србобран", градска мрежа средњег притиска у Србобрану са 6 (шест) мернорегулационих станица (МРС), челични гасовод средњег притиска Србобран Турија Надаљ и 2 (две) МРС за широку потрошњу у Турији и Надаљу, као и дистрибутивна гасна мрежа у свим насељима. у тачки Гасоводна инфраструктура у грађевинском подручју насеља Гасоводна мрежа ниског притиска се наводи: Гасовод ниског притиска се води подзмено и надземно. Када се гасовод води подземно дубина полагања гасовода је минимално 0,8 m. Локација ровова треба да је у зеленом појасу између тротоара и ивичњака улице, тротоара и ригола, тротоара и бетонског канала. На локацији где нема зеленог појаса, гасовод се води испод уличног тротоара, бетонираних платоа и површина или испод уличних канала за одвод атмосферске воде на дубини 1 m од дна канала или ригола. Изузетно, гасовод се полаже дуж трупа пута, уз посебне мере заштите од механичких и других оштећења. Трасе ровова за полагање гасне инсталације се постављају тако да гасна мрежа задовољи минимална прописана одстојања у односу на друге инсталације и објекте инфраструктуре. Вредности минималних дозвољених растојања у односу

4 на укопане инсталације су: Минимална дозвољена растојања - водовод, канализација - ниско и високо-напонски електро каблови - телефонски каблови - технолошка канализација - бетонски шахтови и канали - железничка пруга и индустријски колосек - високо зеленило - темељ грађевинских објеката - локални путеви и улице - државни путеви I и II реда - бензинске пумпе укрштање 1,5 m - - 1,3 m - паралелно вођење 5,0 m 1,5 m 5,0 m Укрштање дистрибутивног гасовода (ДГ) са саобраћајницама врши се уз његово полагање у заштитну цев или канал, изузев ако се прорачуном докаже да то није потребно. При томе се мора обезбедити природна вентилација канала, заштитне цеви или подземног пролаза. Дистрибутивни гасовод се не полаже испод зграда и других објеката високоградње. Надземно полагање дистрибутивног гасовода се врши само изузетно, уз посебну заштиту од механичких, температурних и утицаја стварања кондензата. у тачки Гасоводна инфраструктура у грађевинском подручју насеља Прикључење на гасоводну инфраструктуру се наводи: Гасни прикључак је део дистрибутивне гасоводне мреже који спаја уличну гасоводну мрежу са потрошачем. Цевовод се полаже на дубину укопавања од мин 0,6 m. Најмање растојање цевовода од свих укопаних инсталација мора бити 0,2 m. Сваки објекат у који се инсталише гасна инсталација са гасним потрошачима, грађевински мора задовољити посебне услове који су дефинисани важећим законским прописима (гасне котларнице, гасни димњаци, вентилација...). Сваки потрошач гаса без обзира да ли се прикључује на градски или дистрибутивни гасоводни систем, мора имати гасну мерно-регулациону, мерну или регулациону станицу или сет - МРС (у зависности од капацитета). Више корисника гаса на блиским локацијама могу имати заједничке гасне станице са независним мерачима за сваког потрошача. Термомашинске инсталације пројектовати и извести према максимално планираној и очекиваној потрошњи и за максималне радне притиске, све у складу са параметрима рада истих и посебним условима власника, односно надлежних дистрибутера. Кућни мерно-регулациони сет потрошача не сме се постављати унутар објекта, на места где нема природне вентилације, мора бити удаљена од елктро вода (кабла) и електро ормарића минимално, као и од отвора на објекту (прозори и врата) минимално мерено по хоризонтали.

5 У случају да се планира гасификација парцеле, новопланиране објекте грађевински и архитектонски прилагодити потрошњи гаса. Гасне мерно регулационе сетове (МРС) по правилу поставити као самостојеће, а изузетно се могу постављати и на фасади објекта делимично укопаним, на приступачном месту, да не ометају пролаз и да естетски не нарушавају фасаду објекта. На објектима који су под заштитом Завода за заштиту споменика, при увођењу гасне инсталације водити рачуна о посебним захтевима. ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ И МЕРЕ ЗАШТИТЕ Услови и мере заштите живота и здравља људи Да би се избегао негативан утицај на животе и здравље људи, али и обезбедила заштита створених вредности, при изградњи инфраструктурних објеката је неопходно водити рачуна о поштовању прописа о техничким нормативима и стандардима, мерама и условима које надлежни органи издају при постављању и извођењу, односно изградњи објеката, као и неопходним удаљеностима инфраструктурних објеката од одређених садржаја. Геолошко и палеонтолошко наслеђе Пронађена геолошка и палеонтолошка документа (фосили, минерали, кристали и др.) која би могла представљати заштићену природну вредност, налазач је дужан да пријави надлежном Министарству у року од осам дана од дана проналска и предузме мере заштите од уништења, оштећивања или крађе. ПОСЕБНИ УСЛОВИ Изградњу предметних објеката пројектовати у складу са издатим претходним условима надлежних јавних предузећа, и то: 1. Претходним условима издатим од стране Ј.К.П. ГРАДИТЕЉ под бројем 1490/2018 од године; 2. Претходним условима издатим од стране Ј.К.П. ГРАДИТЕЉ под бројем 9/ од године у којима се наводи следеће: - На датој локацији постоје инсталације водовода, чији је корисник ЈКП Градитељ из Србобрана; - Инвеститор је дужан да се придржава техничких услова за укрштање, приближавање и паралелно вођење својих објеката са инсталацијама водовод; - Гасоводне инсталације могу бити положене на месту укрштања испод или изнад водоводних инсталација; - Места укрштања морају бити удаљена минимално 2 метра од делова водовода који се одржавају; - Вертикално одстојање енергегасних инсталација и водовода не сме бити мање од 50 цм, без обзира да ли се каблови полажу изнад или испод водовода; - Полагање каблова изнад или испод водоводних инсталација, изузев укрштања, је забрањено; - Хоризонтално одстојање између гасних инсталација и водоводних инсталација не сме бити мање од 50 цм; - Обавезује се извођач радова да се пре почетка радова као и у случају да приликом ископа наиђе на инсталације водовода, обрати служби Водовода и Канализације ЈКП Градитељ-а из Србобрана, ради даљег поступка.

6 Услови за обезбеђење сигурности суседних грађевина - Изградњом предметних инфраструктурних објеката не сме се нарушити стабилност и функција објеката на суседним грађевинским парцелама. Услови заштите животне средине, техничке, хигијенске, заштите од пожара, безбедносни и други услови Сви објекти морају бити изграђени у складу са важећим законима и правилницима који регулишу конкретну област. При пројектовању и извођењу радова на објектима, као и при употреби одређених материјала, имати у виду специфичност намене објекта (простора) са становишта коришћења, одржавања, односно обезбеђивања санитарно-хигијенских услова. Избором материјала водити рачуна о њиховој отпорности са аспекта техничке и противпожарне заштите. Изградња објеката, односно извођење радова може се вршити под условом да се не изазову оштећења других објеката, загађење земљишта, воде, ваздуха, наруши природна равнотежа биљног и животињског света или на други начин деградира животна средина. Заштита животне средине обухвата мере којима ће се заштитити вода, ваздух и земљиште од деградације. УСЛОВИ ЗА УРЕЂЕЊЕ ГРАЂЕВИНСКЕ ПАРЦЕЛЕ Дозвољени индекс заузетости и индекс изграђености грађевинске парцеле Највећи дозвољени индекс заузетости грађевинске парцеле је: - на парцелама које су намењене становању 40% Највећи дозвољени индекс изграђености грађевинске парцеле је 1,0. У склопу парцеле обезбедити мин. 30% зелених површина. Постојећи индекс заузетости парцеле (катастарско стање): 20,90% Индекс заузетости парцеле-максималан : 40% Минимално прописана зелена површина: 30 % Индекс изграђености парцеле је максимално: 1,0 Напомена Приликом дефинисања индекса заузетости и изграђености парцеле обрачуном обухватити и објекте без одобрења за употребу. ПРИКЉУЧАК НА КОМУНАЛНУ ИНФРАСТРИКТУРУ Гасна инсталација: Према претходним условима за пројектовање и прикључење, прикључног вода гасне инсталације, које је издало Ј.К.П. Градитељ Србобран, под бројем 1490/2018 од године у којима се наводи: Стамбени објекат ће бити прикључен на дистрибутивни улични гасовод у улици Јована Јована Јовановића Змаја испред броја 38 где се налази траса ПЕд40 дкц 900мм. Кућни гасни прикључак се изводи подземно цевима ПЕ25 управно на регулацију, односно тако да се мерно регулациона станица ( сет ) поставља на стамбеном објекту према улици Јована Јовновића Змаја; - Дистрибутивни гасовод ПЕ d40 дкц 900мм од полиетиленских цеви постављен је на дубини од 80 cm. На дубини 30cm од коте терена постављена је жута упозоравајућа трака ОПАСНОТ ГАСОВОД;

7 - Радни притисак у ДГМ на месту прикључења је 2 bar. Максимални радни притисак ДГМ је 5 bar; - Трошкови прикључења за типски прикључак сноси инвеститор, а обрачун се врши у складу са важећом методологијом за одређивање трошкова прикључења на систем за транспорт и дистрибуцију у колико не постоји прикључак на парцели; - Изнад гасовода је забрањена изградња објеката нискоградње и високоградње; - Прикључак за гас се не сме узиђивати у зид или у темељ објекта и мора се на ваздушном делу обезбедити трајно проветравање; - При трасирању гасовода мора се уважити планска документација и сагледати позиција будуће подземне инфраструктуре чија је изградња предвиђена планском документацијом; - Гасоводи се постављају у заштитне појасеве ради осигурања њиховог стања, погона, одржавања као и од спољних утицаја; - У заштитиним појасевима се за време постојања гасовода не смеју градити објекти или предузимати друге радње које могу утицати и угрозити стање или погон гасовода; - Изградња паркиралишта или колског улаза изнад гасовода дозвољена је уз сагласност дистрибутера; - Ширину заштитног појаса утврђује ЈКП Градитељ Србобран у заисности од пречника гасовода као и од врсте радних мера и мера одржавања гасовода; - Гасни прикључак се ради од полиетиленских цеви d25mm СДР 11 према СРПС Г.Ц6.661 дужине до 20m од места прикључења на дистрибутивном гасоводу до вертикале прикључка; - Прелаз са подземног полиетиленског на надземни део гасног прикључка врши се помоћу прелазног комада полиетилен / челик; - Спајање ПЕ цеви и фитинга врши се електрофузионим поступком према СРПС Г.Ц6.605; - Надземни део прикључка који је од ПЕ цеви поставља се у заштитну челичну цев 40 mm, причвршћује се за зид објекта до самог КМРС; - Прелазни комад ПЕ/ЧЕ поставља се у сету изнад заштитне цеви како би био заштићен од сунчевих зрака.прелазни комад завршава се гасном противпожарном славином. Заштитна челична цев је антикорозионо заштићена основном бојом, затим жутим лаком у два слоја, а подземни део заштитном и изолационом траком; - КМРС се поставља на спољни зид од негоривог материјала, са обезбеђеним трајним проветравањем, на месту приступачном за контролу и одржавање, што ближе уличном гасном воду и регулационој линији. Уколико није могуће пронаћи одговарајуће место на зиду објекта, предвидети постављање самостојећег (баштенског) КМРС; - При постављању КМРС мора се водити рачуна да је удаљеност од отвора, прозора, електро ормана, мин 1м; - Висина постављања КМРС је 1.30м мерено од коте терена; - При постављању прикључка за гас мора се водити рачуна да се задовоље прописана растојања од осталих инсталација:

8 1. При паралелном вођењу дистрибутивног гасовода са подземним водовима, минимално светло растојање износи 40cm. 2. При укрштању дистрибутивног гасовода са подземним водовима, минимално светло растојање износи 20cm, a при вођењу гасовода поред темеља објекта 1,0m. 3. Светлим растојањем, у смислу овог правилника, сматра се најкраће растојање између спољних површина цеви и подземних објеката. - Гасни прикључак се израђује у складу са Законом о планирању и изградњи и важећим прописима из гасне технике за изградњу дистрибутивне гасне мреже, гасног прикључка, КМРС и др; Напомена: Уколико не постоји прикључак гаса инвеститор је у обавези да у ЈКП Градитељ Србобран попуни типски образац захтева за прикључење објекта на дистрибутивни систем и приложи Локацијске услове за пројектовање и изградњу стамбеног објекта, односно гасног прикључка. Након попуњеног захтева и приложених Локацијских услова дистрибутер гаса издаје Решење о одобрењу за прикључење објекта на дистрибутивни систем у коме су дефинисани технички услови и трошкови прикључења. Након издавања Решења о одобрењу за прикључење објекта на дистрибутивни систем издатог од стране локалног дистрибутера приступа се изради Идејног пројекта за изградњу гасног прикључка. Идејни пројекaт за прикључење гасног објекта на дистрибутивни систем мора бити у сагласности са издатим Решењем о одобрењу за прикључење објекта на дистрибутивни систем. Локацијски услови су основ за израду Идејног пројекта и Пројекта за извођење. Обавезује се одговорни пројектант да Идејни пројекат и Пројекат за грађевинску дозволу мора бити урађен у складу са правилима грађења и свим осталим посебним условима садржаним у овим Локацијским условима. Локацијски услови важе 12 месеци од дана издавања или до истека важења грађевинске дозволе издате у складу са тим условима, за катастарску парцелу за коју је поднет захтев. САСТАВНИ ДЕО ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА: 1) Идејно решење број PKN G 49-07/07-18 од јула године, израђено од стране Пројектне куће Недић Бачко Добро Поље, ул. М. Тита бр. 99; 2) Претходни услови издати од стране Ј.К.П. ГРАДИТЕЉ под бројем 1490/2018 од године; 3) Претходни услови издати од стране Ј.К.П. ГРАДИТЕЉ под бројем 9/ од године;

9 НАПОМЕНЕ: Уз захтев за издавање Решења о одобрењу извођења радова преко Централног информационог система прилаже се следећа документација у ПДФ формату: 1. Локацијски услови; 2. Идејни пројекат (ИДП), израђени у складу са Правилником о садржини, начину и поступку израде и начин вршења контроле техничке документације према класи и намени објеката ( Сл.гласник РС, бр. 23/2015, 77/2015, 58/2016, 96/2016 и 67/2017); 3. Доказ о уплати административне таксе; 4. Доказ о уплати накнаде за централну евиденцију; 5. Као и друге доказе у складу са Законом и Правилником о поступку спровођења обједињене процедуре електронским путем ( Сл. гласник РС, бр. 113/2015, 96/2016 и 120/2017). Општинска административна такса за ове Локацијске услове наплаћена је у износу од 1.567, дин. Према тарифном броју 13. Одлуке о измени и допуни одлуке о Општинским административним таксама ( Службени лист општине Србобран бр. 3/99, 10/01, 1/03, 4/03, 3/04, 4/04, 3/05, 9/07, 10/08, 1/10, 10/12, 13/13, 1/14, 20/14, 4/15, 21/15, 20/16 и 27/17). ПОУКА О ПРАВНОМ СРЕДСТВУ: На Локацијске услове, подносилац захтева може изјавити приговор општинском већу Општине Србобран, преко надлежног органа, у року од три дана од дана достављања. Приговор се предаје овом Одељењу, путем ЦИС-а, уз доказ о уплати таксе у износу од 119,00дин, уплатом на рачун са позивом на број у корист Општине Србобран. Доставити: 1. Подносиоцу захтева, Квргић Саву из Турије, ул. Јована Јовановића Змаја бр. 38 преко пуномоћника Недић Славка из Бачког Доброг Поља, ул. М. Тита бр. 99; 2. Ј.К.П. Градитељ Србобран, ул. Доситеја Обрадовића бр. 2; 3. Регистратору Општинске управе Србобран; 4. Архиви. Предмет обрадила: Слађана Голупски, дипл.инж.арх. Руководилац Одељења Снежана Бајић, дипл. правник НАЧЕЛНИЦА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ СРБОБРАН Јулија Попић, дипл. правник

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Аутономна Покрајина Војводина Општина: СРБОБРАН ОПШТИНСКА УПРАВА СРБОБРАН Одељење за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине Број: ROP-SRB-20690-LOC-1/2018 Дана:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-15477-LOC-1/2019 Заводни број: 05-353-119/2019

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-32461-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-24852-LOCН-2/2018 Заводни број: 05-353-214/2018

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-12565-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-25495-1/2018 Заводни број: 05-353-197/2018

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7363-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7837-LOC-1/2019 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-14206-LOC-2/2018 Заводни број: 05-353-198/2018

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-23318-LOCН-2/2017 Заводни број: 05-353-126/2017

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-34974-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-22696-LOC-1/2018 Заводни број: 05-353-152/2018

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-21323-LOC-1/2018 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-7346-LOCН-3/2016 Заводни број: 05-353-95/2016

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-14872-LOC-1/2016 Заводни број: 05-353-62/2016

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-3242-LOCH-2/2016 Заводни број: 05-353-31/2016

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJEC

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJEC РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ AД Поступајући по захтеву DE-VAS PROJECT DOO Turija (МБ: 21106437, ПИБ: 108988970) из Турије,

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-23660-LOC-1/2017 Заводни број: 05-353-117/2017

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-17732-LOC-1/2017 Заводни број:

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa Општинска управа OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО-СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-16667-LOC-1/2018 Заводни број: 05-353-117/2018

Више

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б

Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Б Рeпубликa Србиja Aутoнoмнa Пoкрajинa Вojвoдинa Oпштинa Кулa ОПШТИНСКА УПРАВА OДEЉEЊE ЗA УРБАНИЗАМ, КOМУНAЛНО - СТAМБEНЕ И ИМОВИНСКО - ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ Број предмета: ROP-KUL-19051-LOC-1/2017 Заводни број:

Више

Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ВЛАДИЧИН ХАН Одељење за урбанизам, имовинско-правне, Комуналне и грађевинске послове ROP-HAN LOCH-2/2018 IV 35

Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ВЛАДИЧИН ХАН Одељење за урбанизам, имовинско-правне, Комуналне и грађевинске послове ROP-HAN LOCH-2/2018 IV 35 Република Србија ОПШТИНСКА УПРАВА ВЛАДИЧИН ХАН Одељење за урбанизам, имовинско-правне, Комуналне и грађевинске послове ROP-HAN-29422-LOCH-2/2018 IV 350-108/2/18-03 01.11.2018.године ВЛАДИЧИН ХАН Одељење

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BAC 3130 LOC 1/2018 Дана: 26. фебруарa 2018. године Б

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ НОВИ САД ТСС Поступајући по захтеву Erk

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ НОВИ САД ТСС Поступајући по захтеву Erk РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ НОВИ САД ТСС Поступајући по захтеву Erker inženjering d.o.o. (ПИБ 100713535, матични број

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BA РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине и имовинско правне послове Број: ROP BAC 7693 LOC 1/2016 Дана: 18. мај 2016. године Б А Ч

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНС

Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНС Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ОБЈЕДИЊЕНЕ ПРОЦЕДУРЕ И СТАМБЕНО

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНС

Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНС Република Србија А.П. Војводина О П Ш Т И Н А Ч О К А ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ ЧОКА ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, РАЗВОЈ, УРБАНИЗАМ, ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ОБЈЕДИЊЕНЕ ПРОЦЕДУРЕ И СТАМБЕНО

Више

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LX Број јун године Цена 265 динара АКТИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ДРУГИХ ОРГАНИЗАЦИЈА На осно

ISSN LIST GRADA BEOGRADA Година LX Број јун године Цена 265 динара АКТИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ДРУГИХ ОРГАНИЗАЦИЈА На осно ISSN 0350-4727 SLU@BENI LIST GRADA BEOGRADA Година LX Број 60 17. јун 2016. године Цена 265 динара АКТИ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ДРУГИХ ОРГАНИЗАЦИЈА На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа Топловод

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR-7458-LOCH-3/20

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR-7458-LOCH-3/20 Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR-7458-LOCH-3/2019 Дана: 30.05.2019. године К у р ш у м л и ј а Одељење

Више

broj 043.indd - show_docs.jsf

broj 043.indd - show_docs.jsf ПРИЛОГ 1. Ширина заштитног појаса зграда, индивидуалних стамбених објеката и индивидуалних стамбено-пословних објеката зависно од притиска и пречника гасовода Пречник гасовода од 16 barа до 50 barа M >

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-12992-LOC-1/2019

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

Република Србија Аутономна покрајина Војводина ГРАД СОМБОР ГРАДСКА УПРАВА Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број: ROP-SOM-350

Република Србија Аутономна покрајина Војводина ГРАД СОМБОР ГРАДСКА УПРАВА Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број: ROP-SOM-350 Република Србија Аутономна покрајина Војводина ГРАД СОМБОР ГРАДСКА УПРАВА Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број: ROP-SOM-3504- LOC-1/2017 Интерни број: 353-52/2017-V Дана: 15.03.2017.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ Број: ROP-NSD-33308-CPI-1/2017 Дана: 13.11.2017.године Н О В И С А Д MK, ДЕ Градска управа

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Општина Велико Градиште Општинска управа Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Интерни број: /20

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Општина Велико Градиште Општинска управа Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Интерни број: /20 РЕПУБЛИКА СРБИЈА Општина Велико Градиште Општинска управа Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Интерни број: 353-264/2016-06 Број: ROP-VGR-30662-LOC-1/2016 Датум: 12.12.2016.год.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене послове Број: ROP BAC 37557 LOC 1/2018 Дана: 15. јануара

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR LOC-1/20

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR LOC-1/20 Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR-10855-LOC-1/2019 Дана: 28.05.2019. године К у р ш у м л и ј а Одељење

Више

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP:

Више

Microsoft Word - Pravilnik o postupku sprovodenja objedinjene procedure.docx

Microsoft Word - Pravilnik o postupku sprovodenja objedinjene procedure.docx PRAVILNIK O POSTUPKU SPROVOĐENJA OBJEDINJENE PROCEDURE ("Sl. glasnik RS", br. 22/2015 i 89/2015) 1. Uvodne odredbe Predmet uređivanja Član 1 Ovim pravilnikom bliže se propisuje predmet i postupak sprovođenja

Више

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011 ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-13204-LOCH-2/2017

Више

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ЛЕСКОВЦА, ОДЕЉЕЊЕ ЗА УРБАНИЗАМ Поступајући по захтеву инвеститора Фортуна доо Лесковац, Бобиште, ул. Златиборска бр.10 који је по

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ЛЕСКОВЦА, ОДЕЉЕЊЕ ЗА УРБАНИЗАМ Поступајући по захтеву инвеститора Фортуна доо Лесковац, Бобиште, ул. Златиборска бр.10 који је по ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ЛЕСКОВЦА, ОДЕЉЕЊЕ ЗА УРБАНИЗАМ Поступајући по захтеву инвеститора Фортуна доо Лесковац, Бобиште, ул. Златиборска бр.10 који је поднет преко пуномоћника Небојше Дикић из Лесковац, ул.

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ОПОВО ОПШТИНСКА УПРАВА Одељење за имовинско правне, стамбено-комуналне послове,урбанизам, грађевинарство и заштиту животне средине Број: Заводни број:351-30/2018-iii

Више

Microsoft Word - INFORMATOR za el doc

Microsoft Word - INFORMATOR za el doc ИНФОРМАТОР ЗА ЕЛЕКТРОНСКУ ОБЈЕДИЊЕНУ ПРОЦЕДУРУ Подношење захтева за издавање локацијских услова, грађевинске дозволе, употребне дозволе (заједно са укњижбом у Кастастру), одобрења по члану 145. Закона,

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ Број: ROP-NSD-16850-CPI-3/2017 Дана: 14.02.2017. године Н О В И С А Д ЕД Градска управа за

Више

TehničkaPravila_552_usvojeno 2017 dopuna 2

TehničkaPravila_552_usvojeno 2017 dopuna 2 TEHNIČKA PRAVILA GPZ - P 552/17 POLAGANJE PRIKLJUČAKA PREDGOVOR Tehnička pravila GPZ - P 552/17, Polaganje priključaka je strukovni propis Gradske plinare Zagreb d.o.o. (u daljnjem tekstu: GPZ). Ova pravila

Више

УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Цен

УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Цен УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Централне евиденције обједињене процедуре у Министарству

Више

Број: VIII /06

Број: VIII /06 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање

Microsoft Word - Локацијски услови за објављивање РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP:

Више

УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Цен

УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Цен УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Централне евиденције обједињене процедуре у Министарству

Више

На основу члана 8а став 3, члана 8в став 7, члана 8г и члана 201. став 5. тачка 3) Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС", бр. 72/09, 81

На основу члана 8а став 3, члана 8в став 7, члана 8г и члана 201. став 5. тачка 3) Закона о планирању и изградњи (Службени гласник РС, бр. 72/09, 81 На основу члана 8а став 3, члана 8в став 7, члана 8г и члана 201. став 5. тачка 3) Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС", бр. 72/09, 81/09 - исправка, 24/11, 121/12, 42/13 - УС, 50/13 -

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене

РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене РЕПУБЛИКА СРБИЈА - АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧ ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧ Одељење за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене послове Број: ROP BAC 37780 LOCH 2/2019 Дана: 04. фебруара

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број: ROP-KUR LOCH-2/2019 Дана:

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број: ROP-KUR LOCH-2/2019 Дана: Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број: ROP-KUR-10110-LOCH-2/2019 Дана: 05.06. 2019. године К у р ш у м л и ј а Одељење за

Више

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-450-LOC-1/2019

Више

План детаљне регулације дела насеља Калиновац у општини Велико Градиште Рани јавни увид Предмет равног јавног увида су основна концептуална планска ра

План детаљне регулације дела насеља Калиновац у општини Велико Градиште Рани јавни увид Предмет равног јавног увида су основна концептуална планска ра План детаљне регулације дела насеља Калиновац у општини Велико Градиште Рани јавни увид Предмет равног јавног увида су основна концептуална планска развојна решења, која се не односе на услове, могућности

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR LOC-1/20

Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR LOC-1/20 Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА КУРШУМЛИЈА Општинска управа Одељење за привреду и локални економски развој Број предмета: ROP-KUR-27626-LOC-1/2017 Заводни број: 01-353-74 Дана: 02.10. 2017. године

Више

PDR TS 110kV Doljevac

PDR TS 110kV Doljevac На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008), члана 72. Пословника о раду Градског већа Града Ниша ( Службени лист Града Ниша број 1/2013) и члана 12. Правилника о поступку

Више

ЈП ЗАВОД ЗА УРБАНИЗАМ ВОЈВОДИНЕ - НОВИ САД

ЈП ЗАВОД  ЗА  УРБАНИЗАМ  ВОЈВОДИНЕ - НОВИ  САД РЕПУБЛИКА СРБИЈА Аутономна Покрајина Војводина Општина Сента - Општинска управа Одељење за грађевинске послове Одсек за урбанизам, грађевинске послове и спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај Број: 350-74/16-07

Више

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи

ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједи ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-2340-LOC-1/2019

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА Град Ваљево Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Одсек за урбанизам и саобраћај

Више

Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta „MILKOS“

Nacrt Odluke o provođenju Urbanističkog projekta „MILKOS“ BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE KANTON SARAJEVO OPĆINA NOVO SARAJEVO Općinski načelnik (Nacrt) ODLUKA O PROVOĐENJU URBANISTIČKOG PROJEKTA MILKOS NOSILAC PRIPREME PLANA: OPĆINSKI NAČELNIK

Више

Na osnovu člana 34. stav 3. Zakona o energetici ( "Službeni glasnik RS", broj 145/14), Ministar rudarstva i energetike donosi Pravilnik o energetskoj

Na osnovu člana 34. stav 3. Zakona o energetici ( Službeni glasnik RS, broj 145/14), Ministar rudarstva i energetike donosi Pravilnik o energetskoj Na osnovu člana 34. stav 3. Zakona o energetici ( "Službeni glasnik RS", broj 145/14), Ministar rudarstva i energetike donosi Pravilnik o energetskoj dozvoli Pravilnik je objavljen u "Službenom glasniku

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а   С р б и ј а Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА ЧАЈЕТИНА Општинска управа Одсек за урбанизам Број предмета: ROP-CAJ-11826-LOCH-2/2019 Заводни број: 353-106/2019-03 01. 7. 2019. године Чајетина, Александра Карађорђевића

Више

P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐE

P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐE P R A V I L N I K O: KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE NAKNADE U POSTUPCIMA LEGALIZACIJE, KRITERIJUMIMA ZA OBJEKTE ZA KOJE SE NE MOŽE NAKNADNO IZDATI GRAĐEVINSKA DOZVOLA, KAO I O SADRŽINI TEHNIČKE DOKUMENTACIJE

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА ОПШТИНА ГРОЦКА УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинско-урбанистичке и комунално-стамбене послове Број предмета: ROP-GRO-6538-LOCH-2/2016 Заводни број: 350-100-2/

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ Број: ROP-NSD-6156-IUP-10/2019 Дана: 10.07.2019. године Н О В И С А Д АД Градска управа за

Више

Р е п у б л и к а С р б и ј а

Р е п у б л и к а   С р б и ј а Р е п у б л и к а С р б и ј а ОПШТИНА ЧАЈЕТИНА Општинска управа Одсек за урбанизам Број предмета: ROP-CAJ-10144-LOCH-2/2019 Заводни брoj: 353-91/2019-03 14.6.2019. године Чајетина, Александра Карађорђевића

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета: ROP-BAR-12822-LOC-1/2019

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

REPUBLIKA SRBIJA OPŠTINA SJENCA, OPŠTINSKA UPRAVA ODELJENJE ZA URBANIZAM, IMOVNISKO PRAVNE POSLOVE I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE Broj predmeta: ROP-SJE-28

REPUBLIKA SRBIJA OPŠTINA SJENCA, OPŠTINSKA UPRAVA ODELJENJE ZA URBANIZAM, IMOVNISKO PRAVNE POSLOVE I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE Broj predmeta: ROP-SJE-28 REPUBLIKA SRBIJA OPŠTINA SJENCA, OPŠTINSKA UPRAVA ODELJENJE ZA URBANIZAM, IMOVNISKO PRAVNE POSLOVE I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE Broj predmeta: ROP-SJE-28556-LOC-/207 Zavodni broj: 353-234/207-04 Datum: 06.0.207.godine

Више

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011

Ово решење је правноснажно дана __________ 2011 ГРАД БЕОГРАД-ГРАДСКА ОПШТИНА БАРАЈЕВО Управа Градске општине Барајево Одељење за урбанизам, грађевинске и комуналне послове Oдсек за спровођење обједињене процедуре Број предмета CEOP: ROP-BAR-7504-LOC-1/2017

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ОПОВО ОПШТИНСКА УПРАВА Одељење за имовинско правне, Стамбенo- комуналне послове, урбанизам, гра

РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ОПОВО ОПШТИНСКА УПРАВА Одељење за имовинско правне, Стамбенo- комуналне послове, урбанизам, гра РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА ОПОВО ОПШТИНСКА УПРАВА Одељење за имовинско правне, Стамбенo- комуналне послове, урбанизам, грађевинарство и заштиту животне средине Број: ROP-OPO-11481-LOC-1/2016

Више

0.1. NASLOVNA STRANA GLAVNE SVESKE TEHNIČKE DOKUMENTACIJE 0 GLAVNA SVESKA Investitor: Objekat: Vrsta tehničke dokumentacije: Za građenje / izvođenje r

0.1. NASLOVNA STRANA GLAVNE SVESKE TEHNIČKE DOKUMENTACIJE 0 GLAVNA SVESKA Investitor: Objekat: Vrsta tehničke dokumentacije: Za građenje / izvođenje r 0.1. NASLOVNA STRANA GLAVNE SVESKE TEHNIČKE DOKUMENTACIJE 0 GLAVNA SVESKA Investitor: Objekat: Vrsta tehničke dokumentacije: Za građenje / izvođenje radova: Projektant: Odgovorno lice projektanta: Pečat:

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ Број: ROP-NSD-1532-CPIH-3/2019 Дана: 03.07.2019. године Н О В И С А Д MРВ Градска управа за

Више

УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Цен

УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Цен УПУТСТВО У вези плаћања такси и накнада за подношење захтева, издавање решења и објављивање података и докумената кроз посебан информациони систем Централне евиденције обједињене процедуре у Министарству

Више

218/ V РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД ПАНЧЕВО ГРАДСКА УПРАВА ПАНЧЕВО Секретаријат за урбанизам, грађевинске и ста

218/ V РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД ПАНЧЕВО ГРАДСКА УПРАВА ПАНЧЕВО Секретаријат за урбанизам, грађевинске и ста - 1 - V-15-353- РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД ПАНЧЕВО ГРАДСКА УПРАВА ПАНЧЕВО Секретаријат за урбанизам, грађевинске и стамбено-комуналне послове Број: V-15-353- Панчево, 10.08.2015.године

Више

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član

ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA (Sl. list grada Beograda, br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član ODLUKA O POSTAVLJANJU SISTEMA JAVNIH BICIKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ("Sl. list grada Beograda", br. 103/2018 i 118/2018) I OSNOVNE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom propisuju se uslovi i način postavljanja

Више

tmamt>*> ** cw (tort KC FC PROIZVODNJA HIDROELEKTRANA "PIVA" PLUZINE Broj: &<pz Datum OQ.20/pvo± Opr. or 14 P H A r O P/K T nnv>khhe Knac PeflH

tmamt>*> ** cw (tort KC FC PROIZVODNJA HIDROELEKTRANA PIVA PLUZINE Broj: &<pz Datum OQ.20/pvo± Opr. or 14 P H A r O P/K T nnv>khhe Knac PeflH tmamt>*> ** cw (tort KC FC PROIZVODNJA HIDROELEKTRANA "PIVA" PLUZINE Broj: 20-30- &khhe Knac PeflHH 6poj 3 H 3 K flpwiara BpujeflMoci i i IT onuithha

Више

Тekst_JU

Тekst_JU ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА ВРАЧАРСКОГ ПЛАТОА ИЗМЕЂУ УЛИЦА: КАТАНИЋЕВЕ, МАКЕНЗИЈЕВЕ, ЧУБУРСКЕ, УНУТРАШЊЕ ГРАНИЦЕ ПАРЦЕЛА ДУЖ ПАРНЕ СТРАНЕ ШУМАТОВАЧКЕ, БРАНИЧЕВСКЕ, РАНКЕОВЕ, НЕБОЈШИНЕ,

Више

Београд, Булевар краља Александра И З М Е Н А (АДЕНДУМ 3) КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА У ОТВОРЕНОМ ПОСТУПКУ ИЗГРАДЊА

Београд, Булевар краља Александра И З М Е Н А (АДЕНДУМ 3) КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА У ОТВОРЕНОМ ПОСТУПКУ ИЗГРАДЊА Београд, Булевар краља Александра 282 www.putevi-srbije.rs И З М Е Н А (АДЕНДУМ 3) КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЈАВНА НАБАВКА У ОТВОРЕНОМ ПОСТУПКУ ИЗГРАДЊА КОМПЛЕКСА ЧЕОНЕ НАПЛАТНЕ СТАНИЦЕ НА ДРЖАВНОМ ПУТУ

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ГРАД ВРШАЦ ГРАДСКА УПРАВА Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број: ROP-VRS-31277-CPI-1/2018 Заводни број: 351-415/18-IV-03 Дана: 26.10.2018. год. Вршац, Трг Победе

Више

Sl-22.indd

Sl-22.indd страна 792. Броj 22 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА НОВОГ САДА 10. мај 2019. 374 На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 УС,

Више

PDR crni put

PDR crni put На основу члана 54. став 1. Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС" бр. 47/2003 и 34/2006) и члана 37. тачка 6) Статута града Ниша ("Службени лист града Ниша", бр. 88 /2008), Скупштина града

Више

(Microsoft Word - 5 Re\232enje o grad. doz. -TUTNJEVIC TRANS. - STARA MORAVICA - pumpa.doc)

(Microsoft Word - 5 Re\232enje o grad. doz. -TUTNJEVIC TRANS. - STARA MORAVICA - pumpa.doc) РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА БАЧКА ТОПОЛА ОПШТИНСКА УПРАВА Одељење за просторно планирање, урбанизам, грађевинарство, заштиту животне средине, комунално-стамбене послове и привреду

Више

Град Ниш - Градска управа Секретаријат за планирање и изградњу САДРЖАЈ 1 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА 2 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА О ГРАЂЕВИНСКО

Град Ниш - Градска управа Секретаријат за планирање и изградњу САДРЖАЈ 1 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА 2 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА О ГРАЂЕВИНСКО Град Ниш - Градска управа Секретаријат за планирање и изградњу САДРЖАЈ 1 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА 2 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА О ГРАЂЕВИНСКОЈ ДОЗВОЛИ ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА У СКЛАДУ СА ЧЛ.

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ОПШТИНА ВРШАЦ ОПШТИНСКА УПРАВА Одељење за урбанистичко-грађевинске и имовинско-правне послове Број: 351-326/15-IV-03 Дана: 07.09.2015. год. Вршац, Трг Победе бр.1 Тел: 800-544 Општинска

Више

Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Сомбор Г Р А Д С К А У П Р А В А Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број:

Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Сомбор Г Р А Д С К А У П Р А В А Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број: Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Град Сомбор Г Р А Д С К А У П Р А В А Одељење за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство Број: ROP-SOM-3504-CPIH-3/2017 Инт. број: 351-221/2017-V

Више

ТАКСЕНЕ ТАРИФЕ ЗА СПИСЕ И РАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ УРБАНИЗМА И ГРАЂЕВИНСКИХ ПОСЛОВА 1. Информација о локацији Републичка административна такса Накнада за услу

ТАКСЕНЕ ТАРИФЕ ЗА СПИСЕ И РАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ УРБАНИЗМА И ГРАЂЕВИНСКИХ ПОСЛОВА 1. Информација о локацији Републичка административна такса Накнада за услу ТАКСЕНЕ ТАРИФЕ ЗА СПИСЕ И РАДЊЕ ИЗ ОБЛАСТИ УРБАНИЗМА И ГРАЂЕВИНСКИХ ПОСЛОВА 1. Информација о локацији 2. Локацијски услови - за информацију 2.810,00 дин Σ 3.130,00 дин ж.р. 840-742221-843-57 Сврха уплате:

Више

3

3 ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ УВОД На основу члана 46. став 1. и 5. и члана 48. Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник РС, бр.72/2009, 81/2009-исправка, 64/2010-УС, 24/2011 и 121/2012),

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 21. ГОДИНА VII ПАНЧЕВО, 24. октобар ГОДИНЕ Аконтација претплате 9.366,10 На основу члана 35. став 7. Закона о п

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 21. ГОДИНА VII ПАНЧЕВО, 24. октобар ГОДИНЕ Аконтација претплате 9.366,10 На основу члана 35. став 7. Закона о п СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ПАНЧЕВА Број 21. ГОДИНА VII ПАНЧЕВО, 24. октобар 2014. ГОДИНЕ Аконтација претплате 9.366,10 На основу члана 35. став 7. Закона о планирању и изградњи ( Службени гласник РС број 72/09,

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ ЗА ИЗДАВАЊЕ ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА А) П

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ ЗА ИЗДАВАЊЕ ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА А) П РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД БЕОГРАД ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ ЗАХТЕВ ЗА ИЗДАВАЊЕ ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА А) ПОДАЦИ О ЛОКАЦИЈИ 1. АДРЕСА (подаци се уносе, ако постоје):,

Више