Datum godine Del.br.16/i od godine Izveštaj br. 28 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem plana reorganiz

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Datum godine Del.br.16/i od godine Izveštaj br. 28 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem plana reorganiz"

Транскрипт

1 Izveštaj br. 28 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem plana reorganizacije dužnika TEHNOHEMIJA a.d. Beograd Period nadzora: godine Na osnovu samostalno prikupljenih podataka i dokaza dostavljenih od strane dužnika TEHNOHEMIJA a.d. Beograd, WM Equity Partners d.o.o. Beograd - nezavisno stručno lice zaduženo za nadzor nad sprovođenjem Plana reorganizacije, obaveštava poverioce i sva zainteresovana treda lica o izvršenim obavezama dužnika po usvojenom planu reorganizacije za period godine. Podaci o subjektu reorganizacije: Puno poslovno ime: TEHNOHEMIJA PREDUZEDE ZA PROMET I PROIZVODNJU HEMIJSKE I TEHNIČKE ROBE-AKCIONARSKO DRUŠTVO BEOGRAD (PALILULA) Skradeno poslovno ime: TEHNOHEMIJA a.d. Beograd, Adresa: Viline Vode 47, Palilula Matični broj: Poreski identifikacioni broj (PIB): Registrovana delatnost: Trgovina na veliko hemijskim proizvodima Šifra registrovane delatnosti: 4675 Podaci o planu reorganizacije: Nadležni sud: Privredni sud u Beogradu Broj predmeta: Reo 28/2015 Datum podnošenja plana reorganizacije: godine Datum usvajanja plana reorganizacije: godine Datum pravosnažnosti plana reorganizacije: godine Datum početka primene plana reorganizacije: godine

2 Podaci o nezavisnom stručnom licu zaduženim za pradenje sprovođenja plana reorganizacije: Puno poslovno ime: Društvo za finansijske usluge i konsalting WM Equity Partners DOO Beograd Skradeno poslovno ime: WM Equity Partners DOO Adresa: Bulevar Mihajla Pupina IIa, Beograd Matični broj: Poreski identifikacioni broj (PIB): Registrovana delatnost: Konsultantske aktivnosti u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem Šifra registrovane delatnosti: 7022 Opšte informacije Predlagač Tehnohemija a.d. Beograd je dana godine Privrednom sudu u Beogradu podneo predlog za pokretanje stečajnog postupka na osnovu unapred pripremljenog plana reorganizacije (dalje: UPPR). Privredni sud u Beogradu je rešenjem Reo 28/ godine pokrenuo prethodni stečajni postupak radi ispitivanja ispunjenosti uslova za otvaranje postupka stečaja u skladu sa podnetim UPPR-om. UPPR stečajnog dužnika Tehnohemija a.d. Beograd usvojen je pred Privrednim sudom u Beogradu na ročištu održanom godine, a usvajanje je potvrđeno rešenjem Privrednog suda u Kraljevu Posl. Br. 1. Reo 28/2015 od godine. Rešenje o potvrđivanju usvajanja UPPR-a je steklo svojstvo pravosnažnosti dana godine. UPPR je počeo da se primenjuje dana godine.

3 Nakon paravosnažnog usvajanja UPPR-a, stečajni dužnik de se u narednom periodu obratiti poveriocima obuhvadenim UPPR-om radi usklađivanja stanja na dan početka primene plana u klasama za koje je predviđeno takvo ažuriranje i poveriocima E radi usaglašavanje opcije izmirenja potraživanja. Ključne mere i sredstva za realizaciju Plana reorganizacije: Reprogram (otplate u ratama, izmena rokova dospelosti, kamatnih stopa ili drugih uslova zajma, kredita ili drugog potraživanja ili instrumenta obezbeđenja) Konverzija potraživanja poverioca Klase E u kapital Unovčenje imovine sa teretom ili bez njega ili prenos takve imovine na ime namirenja Raskid ili izmena ugovora Pronalaženje strateškog partnera i dokapitalizacija Unapređenje upravljanja Stečajnog dužnika Druge mere od značaja za realizaciju plana reorganizacije Spisak i analiza mera koje se pripremaju/sprovode sa ciljem normalizacije sprovođenja usvojenog plana Dana godine održana je sednica Nadzornog odbora na kojoj je doneta odluka o prodaji nepokretnosti u Beloj Crkvi, Podgorici, Senjaku i Dobanovcima i 14 prodavnica - lokala koji su u vlasništvu Tehnohemija a.d Beograd, prethodno bi trebalo da se izvrši ponovna procena nepokretnosti. Dana godine održana je sednica Nadzornog odbora na kojoj je doneta odluka da se imenuje Miloš Arsenijevid za člana Komisije za upravljanje, unovčenje i prenos opteredene imovine preduzeda za promet i proizvodnju hemijske i hehničke robe Tehnohemija a.d. Beograd.

4 Za procenu nepokretnosi objekta u Beloj Crkvi i njive u Dobanovcima stigle su 4 ponude, Nadzorni odbor je konstatovao da je ponuda od Agencije za inženjerske aktivnosti Bella Vita Real Estate iz Beograda najpovoljnija i ista je prihvadena. Obaveze prema Poreskoj Upravi nisu izmirene po predviđenim rokovima po UPPR-u iz razloga što postoje neusaglašenost u knjigovodstvenim evidencijma, ostvaren je kontaktradi usaglašavanja istih kako ne bi doslo do pogrešno knjiženih uplata. Čeka se odgovor poreske uprave. Sprovedena je mera konverzije duga u kapital kroz emisiju akcija. Dana godine u Centralnom registru hartija od vrednosti uknjižena je IV emisija akcija. Poveriocima klase E poslata su obaveštenja o upisanoj emisiji sa pozivom da izvrše proceduru prenosa na njihove vlasničke račune hartija od vrednosti. Nakon usaglašavanja obaveza sa Poreskom upravom Dužnik je u posmatranom izveštajnom periodu lokalnim poreskim upravama Palilula, Surčin, Mladenovac, Vračar, Zemun, Čukarica i Voždovac uplatio iznos od ,05 rsd. Pladen iznos obuhvata obaveze koje su evidentirane na dan preseka kao i obaveze nastale nakon datum preseka godine. U toku je sprovođenje mere unovčenja imovine na ime namirenja obaveza. Kao prilog ovom izveštaju, Duznik je dostavio Izvode iz lista nepokretnosti za katastarske opštine Pančevo, Smederevska Palnka 1, Bela Crkva, Leskovac, Vranje, Bor I, Ivanjica, Mladenovac Varoš, Niš-Bubanj, Voždovac, Železnik, Čukarica godine održade se prva sednica Komisija za upravljanje, unovčenje i prenos opteredene imovine. Shodno Planu, predsednik Komisije bide Findomestic banka, kao najvedi poverilac klase A. Banka je imenovala gospodina Petrov Nebojšu kao svog predstavnika. (prilog dopis Findomestic banke od ) Predstavnici Direktne banke su dopisom del.br /1 od godine godine obavestili Tehnohemiju AD BEOGRAD da su godine u Registru privrednih sudova pri Agenciji za privredne registre Republike Srbije registrovali statusnu promenu pripajanja pod rednim brojem BD 56320/2017 kojom se Findomestic Banka pripojila privrednom društvu Direktna Banka a.d Kragujevac, sa registrovanim sedištem u Kragujevcu, Ulica kralja Petra I broj 26, MB , na osnovu čega istupa u ovom postupku na mesto Findomestic Banke. Bududi da je Direktna banka a.d.

5 Kragujevac predsednik Komisije za upravljanje i unovčenje imovine dužnika, imenuje se lice za predstavljanje u Komisiji za upravljanje i unovčenje imovine dužnika Milan Radoševid umesto Nebojše Petrova (prilog dopis Direktne banke od ). Stanje obaveza prema poreskoj upravi Palilula je usaglašeno i čeka se njihov odgovor vezan za sprovedenu meru konverzije duga u kapital održana je prva sednica Komisije za upravljanje, unovčenje i prenos opteredene imovine. Komisija odlučuje o slededim pitanjima: Minimalna prodajna cena nepokretnosti na kojoj postoji priznato razlučno pravo, Izdavanje u zakup i pribiranje zakupnine na ime namirenja potraživanja, Način prodaje (javna prodaja ili neposredna pogodba), Poveravanje prodaje licu koje se time profesionalno bavi (agencija, advokatska kancelarija i sl.), Prenos imovine radi namirenja potraživanja (ukoliko neki razlučni poverilac optira za prenos svojine na ime namirenja potraživanja), Druga pitanja od značaja za upravljanje, unovčenje i prenos opteredene imovine. Na sednici je dogovoreno da se prodaja imovine poveri licu koje se time profesionalno bavi (agencija) zbog transparentnosti prodaje ali i troškova koji bi nastali kada bi poslove prodaje vršio dužnik. Komisija ima rok od 12 meseci od dana stupanja Plana na pravnu snagu da okonča postupak unovčenja i prenosa opteredene imovine stečajnog dužnika. Ukoliko zbog tržišnih okolnosti Komisija ne uspe da okonča postupak u navedenom roku, rok se dalje može produžiti do okončanja postupka, odnosno unovčenja opteredene imovine radi namirenja poverioca klase A, ali ne duže od roka iz čl. 156 st. 1 t. 15 Zakona o stečaju. Konstatuje se da je dana godine, Vrhovni Kasacioni sud u Beogradu usvojio Rešenje o reviziji br. Rev 1191/2015 kojim se u UKIDAJU presuda Apelacionog suda u Beogradu Gž 6941/12 od godine, u stavu prvom izreke, i presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu P 86867/10 od godine, u stavu prvom izreke, i predmet vrada prvostepenom sudu na ponovno suđenje. Saglasno navedenom Društvo de obustaviti sva dalja pladanja prema tužiocu Jovanu Pilidu, te de zahtevati povradaj svih sredstava ispladenih po osnovu koji je otpao činom usvajanja predmetnog Rešenja.

6 Prodajom nepokretnosti-lokala u Mladenovcu Dužnik je izvršio deo pladanja prema klasi C i klasi D, ostatak duga je izmiren iz tekudeg poslovanja. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi C i smanjen osnovni dug prema poveriocima u klasi D. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br. 555/I od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Predraga Smilida ( u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnostiposlovnog prostora-lokala broj 15, površine 24,05 m2, koji se nalazi u Beogradu, u ulici Ustanička 128a, u prizemlju Zgrade poslovnih usluga Poslovnog centra Košum, koji je sagradjen na katastarskoj parceli br.3780/2 upisana u list nepokretnosti 3440 KO Voždovac. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br. 399/I od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Privrednog društva za usluge,proizvodnju i trgovinu AKUMULATOR PLUS DOO DONJA VREŽINA ( u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora, koji je označen kao zgrada broj 1, površine 39 m2, koji se nalazi u Nišu, u ulici Obilidev venac br.92/a, koji je sagradjen na katastarskoj parceli br.2881 upisana u list nepokretnosti 6047 KO Niš-Bubanj. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio dokument overen od strane notara br. UZZ1102/2017 izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i privrednog društva Tehno Dental doo Podgorica ( u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti upisana u list nepokretnosti 729 KO Podgorica. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br. 1454/I od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Marije Nikolid PR, Trgovinsko zanatske radnje MAKI-PROM Vranje (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora u Vranju, u ulici Partizanski put bb označenog kao poslovni prostor poseban deo 1/3 površine 20m2, označenog kao poslovni prostor poseban deo 1/1 površine 13m2, označenog kao poslovni prostor poseban deo 1/1 površine 17m2, označenog kao poslovni prostor poseban deo 1/4 površine 21m2. Sve je sagrađeno na kat parceli 9416/1 upisan u list nepokretnosti KO Vranje. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi.

7 Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br. 1493/i od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Rade Timotijevid JMBG (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora u Prokuplju u ulici Ratka pavlovida Didka broj 269 koja je sagrađena na kat parceli broj 1390/37 površine 55m2 upisana u list nepokretnosti 6084 KO Prokuplje i nosilac prava korišdenja na kat parceli broj 1390/37 površine 99m2 upisana u list nepokretnosti 6084 KO Prokuplje. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br. 890/1 od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Savete Močevid JMBG (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora, lokala u Beogradu u ulici Milana Jovanovida br. 18 koja je sagrađena na kat parceli broj 533/1građevinske površine 93,45m2, stvarne 109,61m2 upisano u list nepokretnosti 5920 KO Čukarica. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br.1835/i od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Gorana Ratkovida JMBG (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora u Ivanjici, u ulici Milinka Kupida 1 koja je sagrađena na kat parceli broj 1232 površine40m2 upisano u list nepokretnosti 3304 KO Ivanjica. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br.1836/i od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Privrednog društva Barrique Wine&Fine doo Niš, PIB , (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora u Nišu u ulici Koste Stamenkovida br. 9 1 koja je sagrađena na kat parceli broj4144/1 površine 60m2 upisana u list nepokretnosti 5025 KO Niš-Bubanj. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o otkupu stana del. br.1560/i od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Škrkid Žarka JMBG , (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora otkup stana u Hopovskoj ulici broj 4, Borča-Greda 2, u Beogradu a koji je sagrađen na kat parceli broj 1453/23

8 površine 36,04 m2 i nije upisan u list nepokretnosti. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o otkupu stana del. br.1557/i od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Cvetkovid Ljubiše JMBG , (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora otkup stana u ulici Drinskih divizija br.11, Borča-Greda 2, u Beogradu a koji je sagrađen na kat parceli broj 1453/20 površine 36,04 m2 i nije upisan u list nepokretnosti. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Dužnik je dostavio ugovor o kupoprodaji nepokretnosti del. br. 725/i od godine izmedju Tehnohemije a.d. Beograd ( u svojstvu Prodavca) i Nikolid Gorana JMBG (u svojstvu Kupca), gde se navodi da je predmet ugovora kupoprodaja nepokretnosti poslovnog prostora, jedna prostorija za koju nije utvrđena delatnost i koja se nalatzi u podrumu, površine 37 m2, i jedna prostorija trgovine u prizemlju površine 53 m2 Leskovcu upisano u list nepokretnosti 44 KO Leskovac. Ovim pladanjima, izmerene su obaveze prema klasi D proporcijalno učešdu svakog poverioca u datoj klasi. Klasa D se zatvara zbirom gore navedenih radnji, prodajama nepokretnosti, kao i sredstvima iz tekudeg poslovanja. U skladu sa UPPR-om od prema Izvodu broj 235 Direktne banke, Tehnohemija AD je u okviru klase A započela otplatu i glavnice i kamate. Na osnovu dokaza dostavljenih od strane dužnika Tehnohemija a.d Beograd, WM Equity Partners d.o.o. Beograd - nezavisno stručno lice zaduženo za nadzor nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije, obaveštava poverioce i sva zainteresovana treda lica da su izvršena pladanja prema poveriocima klase A i klase D kao u tabelama u nastavku: Napomena: Izveštaj je validan bez pečata i potpisa ukoliko je objavljen na vebsajtu

9 KLASA A - RAZLUČNI POVERIOCI Poverilac (naziv/ime, sedište/prebivalište i adresa) Uplaćen iznos sa izvoda Izvod Pravni osnov Sredstva obezbeđenja Procentualno učešće Agrobanka u stecaju/ Agencija za osiguranje depozita ,93 Br. 60 od Obračun redovne kamate br L.n. 405, KO Dobanovci, k.p. 5462, 8 Zgrada povrsine 3904m2, hipoteka II reda 26,87% Direktna banka ,68 Br. 60 od Ugovor o reprogramu duga ,00 RSD, ,00 EUR, Ln 1286, KO Beograd 2, k.p.24/2, magacin tehnickih hemikalija p+2, Viline vode UKUPNO ,61 100,00% 73,13% KLASA D- NEOBEZBEĐENI STEČAJNI POVERIOCI Poverilac (naziv/ime, sedište/prebivalište i adresa) Uplaćen iznos sa izvoda Izvod Pravni osnov Pilić Jovan ,91 Br.60 od Pravosnažna sudska presuda

del.br.360/i od god Datum: godine Izveštaj br. 18 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripre

del.br.360/i od god Datum: godine Izveštaj br. 18 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripre Datum: 09.09.204. godine Izveštaj br. 8 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika JEEP COMMERCE d.o.o. Beograd Podaci o subjektu reorganizacije:

Више

Datum: godine Del. Br. 484/i od Izveštaj br. 2 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem plana reorganizac

Datum: godine Del. Br. 484/i od Izveštaj br. 2 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem plana reorganizac Datum: 06.11.2015. godine Del. Br. 484/i od 06.11.2015. Izveštaj br. 2 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem plana reorganizacije dužnika UNIFARM - MEDICOM d.o.o. Beograd Period

Више

del.br.306/iz od Datum: godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljen

del.br.306/iz od Datum: godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljen Datum: 04.11.2013. godine Izveštaj br. 9 nezavisnog stručnog lica o izvršenom nadzoru nad sprovođenjem unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika JEEP COMMERCE d.o.o. Beograd Period nadzora: 14.09.2013.

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 18.02.2016. godine Broj izveštaja: 73/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+35 Dužina izveštajnog perioda: 31 dana Prvi dan perioda: 01.01.2016. godine Poslednji dan perioda: 31.01.2016.

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 06.04.2016. godine Broj izveštaja: 155/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+37 Dužina izveštajnog perioda: 31 dana Prvi dan perioda: 01.03.2016. godine Poslednji dan perioda: 31.03.2016.

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 12.08.2016. godine Broj izveštaja: 412/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+41 Dužina izveštajnog perioda: 31 dana Prvi dan perioda: 01.07.2016. godine Poslednji dan perioda: 31.07.2016.

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika BEOTELNET-ISP DOO BEOGR Datum izrade izveštaja: 27.12.2016. godine Broj izveštaja: 707/i Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+45 Dužina izveštajnog perioda: 30 dana Prvi dan perioda: 01.11.2016. godine Poslednji dan perioda: 30.11.2016.

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika COOP TRANS Doo Beograd

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika COOP TRANS Doo Beograd Datum izrade izveštaja: Broj izveštaja: 17.09.2015. godine 20/2015 ( del. br.405/i) Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+30 Dužina izveštajnog perioda: 31 dan Prvi dan perioda: 01.08.2015. godine Poslednji

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika COOP TRANS Doo Beograd

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog unapred pripremljenog plana reorganizacije dužnika COOP TRANS Doo Beograd Datum izrade izveštaja: 16.09.2016. godine Broj izveštaja: 32/2016 ( del. br.499/i) Oznaka perioda utvrđena UPPR-om: t+30 Dužina izveštajnog perioda: 31 dan Prvi dan perioda: 01.08.2016. godine Poslednji

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog plana reorganizacije dužnika Gombit doo Beograd-Zemun Datum izrade izvešta

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog plana reorganizacije dužnika Gombit doo Beograd-Zemun Datum izrade izvešta Datum izrade izveštaja: 31.01.2015. godine Broj izveštaja: 46/I/2015 Oznaka perioda utvrđena planom: t+16 Dužina izveštajnog perioda: 30 dana Prvi dan perioda: 01.01.2015. godine Poslednji dan perioda:

Више

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje

NACRT UGOVORA O STATUSNOJ PROMENI_pripajanje На основу члана 486, 490. и 491. Закона о привредним друштвима ( Сл. гласник РС бр. 36/2011, 99/2011, 83/2014 др. закон и 5/2015) и члана 22. и 69. Закона о јавним предузећима ( Сл. гласник РС бр. 15/2016)

Више

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog plana reorganizacije dužnika Gombit doo Beograd-Zemun Datum izrade izvešta

Mesečni izveštaj nezavisno-stručnog lica o uspešnosti sprovođenja usvojenog plana reorganizacije dužnika Gombit doo Beograd-Zemun Datum izrade izvešta Datum izrade izveštaja: 31.12.2014. godine Broj izveštaja: 542/I/i/2014 Oznaka perioda utvrđena planom: t+15 Dužina izveštajnog perioda: 30 dana Prvi dan perioda: 01.12.2014. godine Poslednji dan perioda:

Више

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S

OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA GODINE U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: S OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 28.2.2014. GODINE U periodu od 27.2.2014. godine do 28.2.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Stečajevi: U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM evi: U periodu od 4.6.2014. godine do 5.6.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 5.6.2014. GODINE "Prokupac " a.d. Društvo za

Више

Bankruptcy Monitor

Bankruptcy Monitor Bankruptcy Monitor 2012 Februar Highlights Kompanije sa značajnim iznosom blokade tokom februara 2012. godine: Naziv kompanije Grad Blokirani iznos (EUR) RMV, doo Čačak 11.529.392 Plima Holding, doo Kruševac

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za trgovinu i usluge "J

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za trgovinu i usluge J U periodu od 12.3.2016. godine do 15.3.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. trgovinu i usluge "Jugolines" d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 15.3.2016.

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/ год.

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/ год. KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 2 СТ 3718/2012 20.06.2012. год. Текући рачуни 780-262-05 стечајног / 2) ликвидационог

Више

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc На основу Решења стечајног судије Привредног суда у Нишу, 1 Ст. бр. 30/2013 од 08.01.2014. године, а у складу са чланoм 131, 132. и 133. Закона о стечају («Службени гласник Републике Србије» број 104/2009,

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/ Текућ

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/ Текућ KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 3.Ст.120/2010 14.11.2007. Текући рачуни 1) 780-255-26 стечајног / 2) ликвидационог

Више

KVI/2017 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Бео

KVI/2017 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Бео KVI/207 Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Назив стечајног/ликвидационог дужника Привредни суд у Београду 2 СТ 378/202 20.06.202. год. ПБ Агробанка а.д.

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/ године

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/ године KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-1/2010 13.12.1990. године Текући рачуни 1) 780-251-38 стечајног / 2) ликвидационог

Више

Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANI

Na dan godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANI Na dan 7.6.2016. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Industrija motora Rakovica STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 7.6.2016. GODINE 06963382 6. Reo. 33/2015 Status

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/ Текући

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/ Текући KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 1 СТ 19/2014 03.02.2014. Текући рачуни 1) 780-266-90 стечајног / 2) ликвидационог

Више



 506. Na osnovu člana 40 stav 4 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09) Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. jula 2010. godine, donijela je UREDBA O PRODAJI I DAVANJU U ZAKUP STVARI U DRŽAVNOJ

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Privredno društvo Farmacija Korp in

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Privredno društvo Farmacija Korp in U periodu od 5.4.014. godine do 9.4.014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Privredno društvo Farmacija Korp internacional, Društvo za promet i usluge STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Више

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п

Година LIV Број 22/ На основу члана 37. став 1. тачка 21. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Општине Бачка Паланка број 24/ п Година LV Број 22/2018 182 реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка за 2017.годину Прихвата се Извештај о реализацији финансијског плана Месне заједнице Центар Бачка Паланка

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1)

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1) KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка ПРИВРЕДНИ СУД У БЕОГРАДУ 2.СТ 109/2010 Текући рачуни 1) 205-199592- 93 стечајног / 2) ликвидационог 26.04.2006.године

Више

Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 20

Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 20 Служба за рачуноводство и финансије Служба за техничке прописе Број: службено Датум: 09.05.2011. Процедура за принудну наплату накнада Београд, мај 2011. године С А Д Р Ж А Ј 1. Увод... 3 2. Поступак наплате

Више

Obrazac PPI-4

Obrazac PPI-4 РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА - ПОРЕСКА УПРАВА Организациона јединица Образац ППИ-4 ПОРЕСКА ПРИЈАВА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ПРЕНОС АПСОЛУТНИХ ПРАВА 1 1. ПОДАЦИ О ОБВЕЗНИКУ ПОРЕЗА 2 1. Пословно

Више

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 25. do 29. maja godine

Obaveštenja o stečajnim oglasima u periodu od 25. do 29. maja godine OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 29.5.2019. GODINE U periodu od 25.5.2019. godine do 29.5.2019. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za unutrašnju i spoljnu t

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Preduzeće za unutrašnju i spoljnu t U periodu od 5.7.2014. godine do 9.7.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu VEGRAD Građevinsko industrijsko preduzeće d.o.o. STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI

Више

На основу одредаба члана 490. став 1. тачка 1), а у вези са чланом 491. и 495. Закона о привредним друштвима (''Службени гласник РС'' бр. 36/2011, 99/

На основу одредаба члана 490. став 1. тачка 1), а у вези са чланом 491. и 495. Закона о привредним друштвима (''Службени гласник РС'' бр. 36/2011, 99/ На основу одредаба члана 490. став 1. тачка 1), а у вези са чланом 491. и 495. Закона о привредним друштвима (''Службени гласник РС'' бр. 36/2011, 99/2011 и 83/2014 др. закон) (даље: Закон ) и на основу

Више

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom,

Више

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ На основу чл. 6. и чл. 7. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом и давања у закуп ствари у јавној својини, односно прибављања и уступања искоришћавања других имовинских

Више

Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2

Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2 Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2005 др. закон, 44/2010, 76/2012, 106/2012, 14/2015

Више

ОБЛАСТ ПРИВРЕДНОГ ПРАВА 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји

ОБЛАСТ ПРИВРЕДНОГ ПРАВА 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји 1. Како се спроводи стечајни поступак? 2. Где се, одмах по пријему, објављују сви поднесци стечајног управника? 3. Кад постоји претећа неспособност плаћања? 4. Када се постојање трајније неспособности

Више

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ На основу решења градоначелника број: 463-3460/17-Г од 30. маја и број: 020-6299/17-Г од 6. октобра 2017. године, Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности 25 пословних простора

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД Прев 73/ године Б е о г р а д Врховни касациони суд, у већу састављеном од судије др Драгише Б.

Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД Прев 73/ године Б е о г р а д Врховни касациони суд, у већу састављеном од судије др Драгише Б. Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД 03.10.2017. године Б е о г р а д Врховни касациони суд, у већу састављеном од судије др Драгише Б. Слијепчевића, као председника већа, судије Бранка Станића и судија

Више

Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД Рев 594/ године Б е о г р а д У ИМЕ НАРОДА Врховни касациони суд, у већу састављеном од судија:

Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД Рев 594/ године Б е о г р а д У ИМЕ НАРОДА Врховни касациони суд, у већу састављеном од судија: Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД 04.04.2018. године Б е о г р а д У ИМЕ НАРОДА Врховни касациони суд, у већу састављеном од судија: Весне Поповић, председника већа, Лидије Ђукић и Божидара Вујичића,

Више

(Microsoft Word - Objava na sajtu - Spisak imovine Razvojne banke Vojvodine a.d. Novi Sad u stecaju raspolo\236ive za prodaju 17+2)

(Microsoft Word - Objava na sajtu - Spisak imovine Razvojne banke Vojvodine a.d. Novi Sad u stecaju raspolo\236ive za prodaju 17+2) На основу члана 132. Закона о стечају ("Сл. гласник РС", бр. 104/09, 99/2011 - др. закон, 71/12 - одлука УС и 83/14), а у вези са чланом 22. Закона о стечају и ликвидацији банака и друштава за осигурање

Више

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним паркиралиштима ( Службени лист Града Београда бр. 12/2010

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/ Текући

KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/ Текући KVI/2018* Надлежни привредни суд Број предмета Датум отварања стечајног/ливидационог поступка Привредни суд у Београду 3.Ст-56/2010 03.01.2002. Текући рачуни 1) 780-204-82 стечајног / 2) ликвидационог

Више

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 39. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom,

Више

Microsoft Word - Oglas memo FUD KONACNO

Microsoft Word - Oglas memo FUD KONACNO Na osnovu Rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Kraljevu St. br. 763/2010 od 07.02.2011. godine, i Rešenja o bankrotstvu St. br. 763/2010 od 17.05.2011 godine, a u skladu sa članovima 131., 132. i

Више

III Пж

III Пж Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД 19.10.2017. године Б е о г р а д У ИМЕ НАРОДА Врховни касациони суд у већу састављеном од судије др Драгише Б. Слијепчевића, као председника већа, судије Бранка Станића

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Z A K O N O KONVERZIJI STAMBENIH KREDITA INDEKSIRANIH U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA Predmet uređivanja Član 1. Ovim zakonom uređuju se prava i obaveze banke

Z A K O N O KONVERZIJI STAMBENIH KREDITA INDEKSIRANIH U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA Predmet uređivanja Član 1. Ovim zakonom uređuju se prava i obaveze banke Z A K O N O KONVERZIJI STAMBENIH KREDITA INDEKSIRANIH U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA Predmet uređivanja Član 1. Ovim zakonom uređuju se prava i obaveze banke i korisnika finansijskih usluga - fizičkog lica sa

Више

Crna Gora AGENCIJA ZA ELEKTRONSKE MEDIJE Broj: / 1 0 Podgorica, godine Na osnovu člana 40 čl. 109 stav 1, alineja 4 Zakona o elek

Crna Gora AGENCIJA ZA ELEKTRONSKE MEDIJE Broj: / 1 0 Podgorica, godine Na osnovu člana 40 čl. 109 stav 1, alineja 4 Zakona o elek Crna Gora AGENCIJA ZA ELEKTRONSKE MEDIJE Broj: 0 2-2 4 3 / 1 0 Podgorica, 28.12.2017.godine Na osnovu člana 40 čl. 109 stav 1, alineja 4 Zakona o elektronskim medijima ("SI. list Crne Gore", br. 46/10,

Више

На основу члана 230. и 249. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 04/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. ста

На основу члана 230. и 249. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 04/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. ста На основу члана 230. и 249. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 04/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тачка б. и члана 37. Закона о Агенцији за банкарство

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉ Александар Вучковић Именован за подручје Вишег суда у Суботици и Привредног суда у Суботици Петра Драпшина бр. 1, Суб

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉ Александар Вучковић Именован за подручје Вишег суда у Суботици и Привредног суда у Суботици Петра Драпшина бр. 1, Суб РЕПУБЛИКА СРБИЈА ЈАВНИ ИЗВРШИТЕЉ Александар Вучковић Именован за подручје Вишег суда у Суботици и Привредног суда у Суботици Петра Драпшина бр. 1, Суботица Телефон: 024/553-090 Посл.бр. И.И-10/2017 Дана:

Више

Novi Kneževac I krug 2013 final (1)

Novi Kneževac I krug 2013 final (1) На основу члана 64. став. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/6, 69/8 и 41/9) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

Microsoft Word - mladost prvi izvestaj (2)

Microsoft Word - mladost prvi izvestaj (2) PRVI IZVEŠTAJ O REALIZACIJI PLANA REORGANIZACIJE U skladu sa unapred pripremljenim planom reorganizacije, Mladost d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge, Odždaci; ul. Gračački put bb; matični br. 8028435;

Више

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurencije Broj 01-85/1 Mjesto i datum 30.05.2013.godine Na

Више

Microsoft Word - Pravilnik-fin. izvestaji za DUDPF-2007.doc

Microsoft Word - Pravilnik-fin. izvestaji za DUDPF-2007.doc "Службени гласник РС", бр. 15/2007 На основу члана 26. став 2. Закона о рачуноводству и ревизији ("Службени гласник РС", бр. 46/2006) и члана 27. став 2. тачка 2. Закона о добровољним пензијским фондовима

Више

Lex_Template

Lex_Template 27.10.2017 (1/10) OBJAVLJENI STEČAJNI OGLASI ZAKLJUČNO SA 25.10.2017. GODINE U periodu od 20.10.2017. godine do 25.10.2017. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: TEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM

Више

Odluka o dodeli ug.-MALA-59-19

Odluka o dodeli ug.-MALA-59-19 Страна од 5 Јавно предузеће СРБИЈАШУМЕ Београд Булевар Михајла Пупина 3 Шумско газдинство БЕОГРАД Београд Кнеза Милоша 55, Београд тел: 0/36--083, факс: 0/36--887, матични број: 0775483, шифра делатности:

Више

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 59. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређ

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 4/09 и 2/205) и члана. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

Бољевац, 14. јул 2011.године Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за

Бољевац, 14. јул 2011.године   Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за Бољевац, 14. јул 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

ВРХОВНИ СУД

ВРХОВНИ СУД ВРХОВНИ СУД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Број: 118-0-Рев-06-000 511 Бања Лука, 9.4.2008. године Врховни суд Републике Српске, у вијећу састављеном од судија, Стаке Гојковић, као предсједника вијећа, Петра Бајића,

Више

Број Службени лист општине Нова Црња Страна 236 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVII Нова Црња године Број: 14 Р е п

Број Службени лист општине Нова Црња Страна 236 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVII Нова Црња године Број: 14 Р е п Број 14 26.07.2018 Службени лист општине Нова Црња Страна 236 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVII Нова Црња 26.07.2018. године Број: 14 Р е п у б л и к а С р б и ј а Општина Нова Црња Општинска

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

Likvidacije U periodu od do godine na web site-u Agencije za privredne registre objavljeni su oglasi o pokretanju postupka likvidacij

Likvidacije U periodu od do godine na web site-u Agencije za privredne registre objavljeni su oglasi o pokretanju postupka likvidacij Likvidacije U periodu od 18.8. do 22.8.2014. godine na web site-u Agencije za privredne registre objavlje su oglasi o pokretanju postupka likvidacije za sledeće privredne subjekte: Broj oglasa privrednog

Више

CEKOS IN Ekspert

CEKOS IN Ekspert Cekos In Ekspert NAPOMENA EKSPERT-a: Odredbe Zakona o izmenama i dopuni Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama ("Sl. glasnik RS", br. 68/15), primenjuju se na ugovore

Више

Бољевац, 29. септембар 2011.године Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање

Бољевац, 29. септембар 2011.године   Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање Бољевац, 29. септембар 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

ЗА ПРИВРЕДУ МОДЕЛ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОСТУПКА УТВРЂИВАЊЕ ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ПРОСТОРА И ОПРЕМЕ, У ПОГЛЕДУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ОБАВЉАЊЕ ПРИВРЕДНЕ

ЗА ПРИВРЕДУ МОДЕЛ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОСТУПКА УТВРЂИВАЊЕ ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ПРОСТОРА И ОПРЕМЕ, У ПОГЛЕДУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ОБАВЉАЊЕ ПРИВРЕДНЕ ЗА ПРИВРЕДУ МОДЕЛ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОСТУПКА УТВРЂИВАЊЕ ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ПРОСТОРА И ОПРЕМЕ, У ПОГЛЕДУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ЗА ОБАВЉАЊЕ ПРИВРЕДНЕ ДЕЛАТНОСТИ Област: Животна средина - поверени послови

Више

Beocin Sluzbeni list cdr

Beocin Sluzbeni list cdr Година IX - Број 12 Беочин, 02. 11. 2018. примерак 300,00 динара Председник општине Беочин 113 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон,

Више

REPUBLIKA HRVATSKA TRGOVAČKI SUD U OSIJEKU STALNA SLUŽBA U SLAVONSKOM BRODU Trg pobjede Slavonski Brod Z A K L J U Č A K Broj: 3 St-7/2011 T

REPUBLIKA HRVATSKA TRGOVAČKI SUD U OSIJEKU STALNA SLUŽBA U SLAVONSKOM BRODU Trg pobjede Slavonski Brod Z A K L J U Č A K Broj: 3 St-7/2011 T REPUBLIKA HRVATSKA TRGOVAČKI SUD U OSIJEKU STALNA SLUŽBA U SLAVONSKOM BRODU Trg pobjede 13 35 000 Slavonski Brod Z A K L J U Č A K Broj: 3 St-7/2011 TRGOVAČKI SUD U OSIJEKU STALNA SLUŽBA U SLAVONSKOM BRODU,

Више

Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog s

Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog s Saopštenje sa VI sjednice Ustavnog suda Crne Gore, održane 18. jula 2019. godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog suda I U predmetima ocjene ustavnosti zakona, zakonitosti

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о статусу

Више

Број Службени лист општине Нова Црња 340 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVI Нова Црња године Број: 13 РЕПУБЛИКА СРБ

Број Службени лист општине Нова Црња 340 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVI Нова Црња године Број: 13 РЕПУБЛИКА СРБ Број 13 04.07.2017 Службени лист општине Нова Црња 340 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВА ЦРЊА Година XXVI Нова Црња 04.07.2017. године Број: 13 РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ОПШТИНА НОВА ЦРЊА

Више

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom,

Више

Microsoft Word - ZAKON o akcijskom fondu.doc

Microsoft Word - ZAKON o akcijskom fondu.doc ZAKON O AKCIJSKOM FONDU ("Sl. glasnik RS", br. 38/2001 i 45/2005) Osnivanje Član 1 Osniva se Akcijski fond Republike Srbije (u daljem tekstu: Akcijski fond). Druga pravna lica ne mogu koristiti naziv akcijski

Више

KOMUNALNO PREDUZEĆE ''DIMNIČAR'' A.D., BEOGRAD IZVEŠTAJ NEZAVISNOG REVIZORA O IZVRŠENOJ REVIZIJI KONSOLIDOVANIH FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA ZA GODINU

KOMUNALNO PREDUZEĆE ''DIMNIČAR'' A.D., BEOGRAD IZVEŠTAJ NEZAVISNOG REVIZORA O IZVRŠENOJ REVIZIJI KONSOLIDOVANIH FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA ZA GODINU KOMUNALNO PREDUZEĆE ''DIMNIČAR'' A.D., BEOGRAD IZVEŠTAJ NEZAVISNOG REVIZORA O IZVRŠENOJ REVIZIJI KONSOLIDOVANIH FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA ZA 2015. GODINU SADRŽAJ Strana Izveštaj nezavisnog revizora 1 3 Konsolidovani

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД Рев1 5/ година Б е о г р а д Врховни касациони суд, у већу састављеном од судије: Бранка Станић

Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД Рев1 5/ година Б е о г р а д Врховни касациони суд, у већу састављеном од судије: Бранка Станић Република Србија ВРХОВНИ КАСАЦИОНИ СУД 03.07.2015. година Б е о г р а д Врховни касациони суд, у већу састављеном од судије: Бранка Станића, као председника већа, судије Гордане Ајншпилер Поповић и судије

Више

број 21 2

број 21 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 На основу

Више

RVNC_INFORMATOR

RVNC_INFORMATOR Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom,

Више

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr К О Б р. ј а в н о г С е ф к е р и н 1 н а д м е т а њ а П о в р ш и н а ( х а ) П о ч е т н а ц е н а ( д и н / х а ) Д е п о з и т ( д и н ) з а к у п а С т е п е н з а ш т и т е ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

Више

Na osnovu člana 132. Zakona o stečaju ("Sl. glasnikrs", br. 104/09, 99/11, 71/12, 83/14), a u vezi sa članom 22. Zakona o stečaju i likvidaciji banaka

Na osnovu člana 132. Zakona o stečaju (Sl. glasnikrs, br. 104/09, 99/11, 71/12, 83/14), a u vezi sa članom 22. Zakona o stečaju i likvidaciji banaka Na osnovu člana 132. Zakona o stečaju ("Sl. glasnikrs", br. 104/09, 99/11, 71/12, 83/14), a u vezi sa članom 22. Zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje ("Sl. Glasnik RS", br.14/15)

Више

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo

Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgo Obrazac BB-PO-L-AD/08 Za istinitost podataka u ovom Informatoru o izdavaocu i drugim oblicima javnog oglašavanja Izdavaoca u vezi sa izdavanjem i trgovinom izdatih hartija od vrednosti, u skladu sa Zakonom,

Више

Бољевац, 07. јул године Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на кор

Бољевац, 07. јул године   Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на кор Бољевац, 07. јул 2016. године www.boljevac.org.rs Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примера СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУЛА Службени лист општине Кула излази по потреби, на три језика: српском, мађарском и русинском. Тираж овог броја је 50 примерака. К у л а Број 14 Година 52 Издаје Служба Скупштине

Више

З А К О Н О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПОРЕЗУ НА ДОБИТ ПРАВНИХ ЛИЦА Члан 1. У Закону о порезу на добит правних лица ( Службени гласник РС, бр. 25/01

З А К О Н О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПОРЕЗУ НА ДОБИТ ПРАВНИХ ЛИЦА Члан 1. У Закону о порезу на добит правних лица ( Службени гласник РС, бр. 25/01 З А К О Н О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ПОРЕЗУ НА ДОБИТ ПРАВНИХ ЛИЦА Члан 1. У Закону о порезу на добит правних лица ( Службени гласник РС, бр. 25/01, 80/02, 80/02-др. закон, 43/03, 84/04, 18/10, 101/11,

Више

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Sam Son Company d.o.o. Matični bro

U periodu od godine do godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: Red. br. 1. Naziv dužnika Sam Son Company d.o.o. Matični bro U periodu od 8.3.2014. godine do 12.3.2014. godine objavljeni su sledeći stečajni oglasi: 1. Sam Son Company d.o.o. 17228048 STEČAJNI OGLASI OBJAVLJENI U ZVANIČNOM GLASILU ZAKLJUČNO SA 12.3.2014. GODINE

Више

Microsoft Word - Poljoprivrednici.docx

Microsoft Word - Poljoprivrednici.docx ЗАХТЕВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКА ПОДНОСИЛАЦ ЗАХТЕВА, САДУЖНИК, КЛИЈЕНТ БАНКЕ, НОВИ КЛИЈЕНТ КАКО СТЕ ОДЛУЧИЛИ ДА ЗАХТЕВ ПОДНЕСЕТЕ У INTESA LEASING DOO BEOGRAD: ПО ПРЕПОРУЦИ ДОБАВЉАЧА, ПО ПРЕПОРУЦИ

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређ

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања

Више

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ

AKCIONARSKO DRUŠTVO SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD Sremput Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održ SREMPUT RUMA Broj: 1526 /2 Ruma: 17.05.2018. god. Na osnovu čl. 73 Statuta AD "Sremput" Ruma, Nadzorni odbor AD je na sednici održanoj dana 17.05.2018. godine, doneo sledeću O D L U K U SAZIVA SE redovna

Више

Microsoft Word - glasnik 14-17

Microsoft Word - glasnik 14-17 БРОЈ 14/17, КОСЈЕРИЋ, 23. октобар 2017. ГОДИНЕ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл. гласник РС», број 62/06, 69/08- др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилникa о условима

Више

ВАЖИ ЗА СВЕ БАНКЕ

ВАЖИ ЗА СВЕ БАНКЕ Службени гласник РС, бр. 21/2019 На основу члана 18. став 1. тачка 3) Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004, 85/2005 др. закон, 44/2010, 76/2012, 106/2012, 14/2015

Више

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA (Sl. list Grada Novog Sada, br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se postupak, uslovi,

Више