Рспублички ф о н л уа :$ДЈК1&<:т«ено о скгур н н ^ Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, телефон: ; факс: е-та

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Рспублички ф о н л уа :$ДЈК1&<:т«ено о скгур н н ^ Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, телефон: ; факс: е-та"

Транскрипт

1 Рспублички ф о н л уа :$ДЈК1&<:т«ено о скгур н н ^ Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, телефон: ; факс: е-тан: риђнс@гтго.г5 ПИБ: , Матични број: , Рачун број: Сектор за контролу - 05 број: /15- % датум: године На основу члана 187. и 212. тачка 15. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС", број: 107/05, 109/05-исправка, 57/11, 110/12-одлука УС, 119/12, 99/14, 123/14, 126/14-одлука УС и 106/15), члана 28. тачка 10. и 11. Статута Републичког фонда за здравствено осигурање ( Службени гласник РС", број: 81/11, 57/12, 89/12, 1/13, 32/13 и 23/15), члана 11. Правилника о контроли спровођења закључених уговора са даваоцима здравствених услуга ( Службени гласник РС", број: 72/13) службена лицанадзорници осигурања Републичког фонда за здравствено осигурање, на основу Налога за вршење контроле в.д. директора Републичког фонда, 05 број: /15 од године, извршили су контролу у Дому здравља Др Младен Стојановић Бачка Паланка и сачинили: ЗАПИСНИК О ИЗВРШЕНОЈ КОНТРОЛИ У ДОМУ ЗДРАВЉА ДР МЛАДЕН СТОЈАНОВИЋ, БАЧКА ПАЛАНКА I Контролу су извршила службена лица-надзорници осигурања Републичког фонда за здравствено осигурање: 1. др Љиљана Николић 2. Нада Дикосавић, дипл.фармацеут. II Седиште контролисаног субјекта је у Бачкој Паланци, ул. Краља Петра I бр.26/а са подацима: - ПИБ: ИЈифра делатности: Матични број: III Одговорно лица за период вршења контроле је: 1. др Момир Антоловић, директор Дома здравља Др Младен Стојановић" Бачка Паланка. Контроли су присуствовали и потребну документацију дали на увид: 1. др Милан Алимпић, помоћник директора и 2. др Гордана Шкорић интерниста и начелник Специјалистичке службе Дома здравља Др Младен Стојановић Бачка Паланка 3. Небојша Миловац, информатичар.

2 IV Предмет контроле је остваривање права осигураних лица на инсулинске аналоге на терет средстава обавезног здравственог осигурања у периоду године. V Контрола је вршена од до у Дому здравља др Младен Стојановић" Бачка Паланка и настављена у Републичком фонду за здравствено осигурање. VI Контрола је вршена у складу са важећим законским прописима и одговарајућим одлукама и актима Фонда. У поступку контроле коришћена је следећа документација: - медицинска документација (здравствени картони за контролисана осигурана лица); - архивирани реализовани рецепти; - преглед осигураних лица за која су у периоду године први пут фактурисани неки од инсулинских аналога на терет средстава обавезног здравственог осигурања, добијен из апликативног софтвера Републичког фонда за здравствено осигурање. На основу увида у наведену документацију даје се следећи НАЛАЗ Надзорници осигурања Републичког фонда за здравствено осигурање су извршили контролу остваривања права осигураних лица на инсулинске аналоге у складу са Законом о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, број: 107/05, 109/05-исправка, 57/11, 110/12- одлука УС, 119/12, 99/14, 123/14 и 126/14- одлука УС) и Правилником о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 123/14, 136/14) и Правилником о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 65/15 и 71/15-исправка), као и контролу исправности прописивања лекова на рецепт у складу са Правилником о начину и поступку остваривања права из обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС 10/10, 18/10- исправка, 46/10, 52/10-исправка, 80/10, 60/11 и 1/13) и Правилником о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији за годину ( Службени гласник РС, број: 1/15). У поступку контроле остваривања права осигураних лица на инсулинске аналоге на терет средстава обавезног здрвственог осигурања, извршена је контрола усаглашености података из контролисане медицинске документације са ограничењима наведеним у Напомени Правилника о Листи лекова који су били на снази у моменту увођења наведених лекова у терапију. У поступку контроле исправности прописивања инсулинских аналога на рецепт у складу са чланом 79. Правилника о начину и поступку остваривања права из обавезног здравственог осигурања, извршена је контрола усаглашености података о фактурисаним инсулинским аналозима из апликативног софтвера Републичког фонда са подацима из здравствених картона, како би се констатовало да ли је изабрани лекар сваки фактурисан лек уписао у здравствени картон осигураног лица и при томе навео назив лека, фармацеутски облик лека, његову количину, јачину и начин примене.

3 У поступку контропе исправности прописивања инсулинских аналога на рецепт, контролисана је и усаглашеност података са чланом 14. Правилника о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији за годину, којим је дефинисано да изабрани лекар прописује лек осигураном лицу у количини која је неопходна за период који није дужи од 30 дана код хроничних обољења; изузетно, осигураном лицу са хроничним обољењем и терапијом леком истог интернационалног незаштићеног назива, која у периоду од годину дана пре прописивања лека није мењана, лек се прописује у количини која је неопходна за период који није дужи од 60 дана. Контрола медицинске документације Контрола је вршена према подацима добијеним из апликативног софтвера Републичког фонда, којима је обухваћено укупно 79 осигураних лица Дома здравља Др Младен Стојановић 1Бачка Паланка, за која су у периоду године први пут фактурисани аналози инсулина на терет средстава обавезног здравственог осигурања. У наведеном контролисаном периоду констатовано је: - да је 65 осигураних лица новоуведено у терапију инсулинским аналозима; - да је једном осигураном лицу (ЈМБГ ЈМБГ инсулински аналог уведен у терапију у периоду пре године; - да је за 13 осигураних лица у апотеци учињена грешка приликом уношења података у електронску фактуру. Надзорници осигурања су извршили увид и у 5 здравствених картона заосигурана лица ЈМБГ 6ВВ8Ш МШНВ, Ј М Б Г Ј М Б Г Д О 0 М Ш 6 Ш В Д. ЈМБГ вв Ш Ш Ш Ш Ш и Ј М Б Г к о ј и нису били обухваћени подацима за контролу. У поступку контроле медицинске документације извршен је непосредан увид у укупно 84 здравствена картона и 34 рецепта прописана за поједина осигурана лица. I У поступку контроле, остваривања права осигураних лица на инсулинске аналоге, увидом у доступну медицинску документацију утврђено је: - да су за 64 осигурана лица инсулински аналози уведени у терапију у складу са ограничењима наведеним у Напомени Правилника о Листи лекова који су били на снази у у моменту увођења наведених лекова у терапију и у периоду прописивања контролисаних рецепата; - да за једно осигурано лице инсулински аналог није уведен у терапију у складу са ограничењима наведеним у Напомени Правилника о Листи лекова који су били на снази у у моменту увођења наведеног лека у терапију и у периоду прописивања контролисаних рецепата; а) увидом у здравствени картон осигураног лица ЈМБГ Ш Ш Ш Ш Ш Ш утврђено је да је хумани инсулин уведен у марту године у интерној амбуланти Дома здравља, а

4 да је инсулински аналог први пут прописан у мају године од стране изабраног лекара, на основу мишљења интернисте-ендокринолога приватне ординације код кога је дато осигурано лице наставило лечење. Обзиром да је осигурано лице ЈМБГ било на терапији хуманим инсулином у краћем периоду од 6 месеци пре увођења инсулинског аналога, реализовани рецепти , и прописани од стране изабраног лекара ИД I II дана , и године и рецепт прописан дана године од стране изабраног лекара ИД I II се оспоравају, јер су прописани у супротности са ограничењима датим у Напомени Правилника о Листи лекова. На основу наведеног, дато осигурано лице није остварило право на инсулинске аналоге на терет средстава обавезног здравственог осигурања. II утврђено је: У поступку контроле исправности прописивања инсулинских аналога на рецепт - да је код једног осигураног лица, код кога је инсулински аналог уведен у терапију у складу са Правилником о Листи лекова, од стране изабраног лекара извршено прописивање лека у супротности са чланом 79. Правилника о начину и поступку остваривања права из обавезног здравственог осигурања. а) Увидом у здравствени картон осигураног лица ЈМБГ ђ Ш Ш Ш Ш Ш, утврђено је да, изабрани лекар ИД I није евидентирао инсулински аналог Моуопгпх 30 Пехреп (ЈКЛ ) прописан дана године на обрасцу лекарског рецепта ЛР , односно изабрани лекар у картон није навео назив лека, његов фармацеутски облик, количину, јачину и начин његове примене. А хг' Имајући у виду утврђену неправилност, реализован рецепт ЛР прописан од стране изабраног лекара ИД I се оспорава, јер је прописан у супротности са чланом 79. Правилника о начину и поступку остваривања права из обавезног здравственог осигурања. - да је код једног осигураног лица изабрани лекар прописао двомесечну терапију инсулинским аналогом у количини која је неопходна за период који није дужи од 60 дана, што није у складу са чланом 14. Правилника о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији за годину, којим је дефинисано да се само изузетно осигураном лицу са хроничним обољењем и терапијом леком истог интернационалног незаштићеног назива, која у периоду од годину дана пре прописивања лека није мењана, може прописати лек у количини која је неопходна за период који није дужи од 60 дана. а) Увидом у здравствени картон осигураног лица ЈМБГ 0ИШШШЏВШШ и реализоване рецепте констатовано је да је изабрани лекар ИД I дана године прописао терапију инсулинским аналогом Моуогтнх 30 Пехреп (ЈКЛ ) за два месеца у количини од једне кутије на обрасцу лекарског рецепта ЛР и једну кутију на обрасцу лекарског рецепта ЛР , што није у скпаду са чланом 14. Правилника о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији, имајући у виду да је инсулински аналог осигураном лицу уведен у терапију у марту године.

5 Обзиром на утврђену неправилност, реализовани рецепти ЛР и ЛР прописани дана године од стране изабраног лекара ИД I се оспоравају, јер су прописани у супротности са чланом 14. Правилника о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији. \/ злпавг.тврнр! каотоне за 13 контпопиганих ог.мп/пднмх ЛИЦа ( ЈМБГ I ^ Ј П ф и Ј М Б Г Ш мимрг у I в ЛЈеми Је н<л у картону нема евиденције о прописаним рецептима за инсулинске аналоге. Од 13 наведених осигураних лица, за 9 контролисаних лица је утврђено да немају дијагнозу болести ОЈавеГез темиб ( Е10, Е11), док су осигурана лица ЈМБГ и,... на терапији оралним антидијабетицима и имају дијагнозу Е11. Осигурано лице * је на терапији хуманим инсулином МЈх1агс1 30 РепШ (ЈКЛ ). У поступку контроле прописивања инсулинских аналога, надзорници осигурања су извршили увид у 27 прописаних рецепата за 13 наведених осигураних лица, код којих је утврђено да у здравственом картону није било евиденције о прописаним и фактурисаним рецептима за инсулинске аналоге и при томе је констатовано следеће: - реализовани рецепти за инсулинске аналоге: , , , , , , прописани су за друга осигурана лица, што значи да је апотека у фактуру унела нетачне податке ( име осигураног лица, ЛБО, ЈМБГ); - на обрасцу ЛР прописан је хумани инсулин МЈх1агс1 30 РепШ (ЈКЛ ), за контролисано осигурано лице Ј. што значи да је апотека у фактуру унела погрешну шифру прописаног лека ( ЈКЛ ); - на реализованом обрасцу Ј1Р прописан је хумани инсулин МЈх1агс1 30 РепГШ (ЈКЛ ) за осигурано лице са I, које није предмет контроле, што значи да је апотека унела у фактуру погрешан ЛБО контролисаног осигураног лица (у \ и погрешну шифру прописаног лека (ЈКЛ ); - укупно 18 ррдпизованих рецепата прописани су осигураним лицима која нису предмет контроле (ЈГ»,~....,», ЈГ и ЈМБГ, односно апотека је унела V фактуру погрешан ЛБО контролисаних осигураних лица ( V, ", * и ЈМБГ Увидом у 5 здравствених картона за осигурана лица Ј, ЈМБГ. Ј,, и Ј који нису били обухваћени подацима за контролу, констатовано је да сви имају дијагнозу болести ОЈабеГеб теншб и да су прописани и реализовани рецепти евидентирани у картону наведених осигураних лица.такође. утврђено је да су за осигурана лица ЈМБГ -----, V...,. и Јт~.._ инсулински аналози уведени у терапију пре године и да је осигурано лице ЈМБГ на терапији хуманим инсулином МЈх1агс1 30 РепШ (ЈКЛ ).

6 На о г. н о в у наведеног, за 13 контролисаних осигураних лица (ЈМБГ, ЈМБГ ЈМБГ 1 Л - ЈМБГ Г о, јм с ан ним инм рв и ЈМ51 УнМ М ИМ ввв) увидом у 2/ архивираних реализованих рецепата, утврђена је грешка апотеке приликом уношења података у електронску фактуру. Обзиром да је само за једно осигурано лице ЈМБГ } ф један рецепт фактурисан и издат у Апотеци Нови Сад" Нови Сад, за преосталих 12 осигураних лица је констатована грешка апотеке Дома здравља Др Младен Стојановић" Бачка Паланка, пошто је 26 фактурисаних рецепта издато у апотеци дома здравља. Имајући у виду све наведено, дају се следећа ЗАКЉУЧНА РАЗМАТРАЊА 1. У поступку контроле остваривања права осигураних лица на инсулинске аналоге у складу са Законом о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, број: 107/05, 109/05- исправка, 57/11, 110/12- одлука УС, 119/12, 99/14, 123/14 и 126/14- одлука УС) и Правилником о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 123/14 и 136/14) и Правилником о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 65/15 и 71/15-исправка), остварен је увид у све здравствене картоне за укупно 84 осигурана лица Дома здравља Др Младен Стојановић" Бачка Паланка. 2. Контролом остваривања права осигураних лица на инсулинске аналоге и контролом исправности прописивања инсулинских аналога на рецепт у Дома здравља Др Младен Стојановић" Бачка Паланка утврђено је: а) да су изабрани лекари за 64 осигураних лица, која су новоуведена у терапију инсулинским аналозима у периоду године, извршили прописивање инсулинских аналога на терет средстава обавезног здравственог осигурања у складу са ограничењима наведеним у Напомени Правилника о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 123/14, 136/14) и Напомени Правилника о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 65/15 и 71/15-исправка), а који су били на снази у моменту увођења наведених лекова у терапију и у периоду прописивања контролисаних рецепата; б) да су изабрани лекари за једно осигурано лице извршили прописивање инсулинских аналога на терет средстава обавезног здравственог осигурања у супротности са ограничењима наведеним у Напомени Правилника о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 123/14 и 136/14) и Напомени Правилника о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 65/15 и 71/15-исправка), имајући у виду да је осигурано лице било на терапији хуманим инсулином у краћем периоду од 6 месеци пре увођења инсулинског аналога.

7 в) да је изабрани лекар за једно осигурано лице извршио прописивање инсулинскђг аналога у супротности са чланом 79. Правилника о начину и поступку остваривања права из обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС 10/10, 18/10- исправка, 46/10, 52/10-исправка, 80/1*0, 60/11 и 1/13), 'односно изабрани лекар у здравствени картон није евидентирао прописани лек ( назив лека, његов фармацеутски облик, количину, јачину и начин његове примене); г) да је изабрани лекар за једно осигурано лице прописао двомесечну терапију инсулинским аналогом у количини која је неопходна за период који није дужи од 60 дана, што није у складу са чланом 14. Правилника о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији за 2015.годину ( Службени гласник РС, број: 1/15) којим је дефинисано да се само изузетно осигураном лицу са хроничним обољењем и терапијом леком истог интернационалног незаштићеног назива, која у периоду од годину дана пре прописивања лека није мењана, може прописати лек у количини која је неопходна за период који није дужи од 60 дана: Прописивање инсулинских аналога у супротности са наведеним подзаконским актима Републичког фонда за здравствено осигурање извршено је у укупном износу од ,60 динара од стране следећих лекара: - ИД I II ,40 динара -И Д I II ,80 динара - ИД I ,40 динара. Табеларни приказ оспорених рецепата дат је у прилогу Записника- Табела утврђених неправилности (ПрилоМ). Копије реализованих образаца рецепата Ј1Р-1 који се оспоравају изабраним лекарима дат је у прилогу Записника (Прилог 2). На основу напред наведеног даје се следећи ПРЕДЛОГ МЕРА 1. Изабрани лекари су у обавези да се приликом прописивања лекова на терет средстава обавезног здравственог осигурања придржавају Индикација и Напомена из Правилника о Листи лекова који се прописују и издају на терет средстава обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС број: 65/15, 71/15-исправка и 104/15-измена и допуна), Правилника о садржају и обиму права на здравствену заштиту из обавезног здравственог осигурања и о партиципацији за годину ( Службени гласник РС, број: 1/15) и Правилника о начину и поступку остваривања права из обавезног здравственог осигурања ( Службени гласник РС, број: 10/10, 18/10- исправка, 46/10, 52/10-исправка, 80/10, 60/11 и 1/13). 2. Због неправилности утврђених у поступку контроле, у складу са чланом 195. став 1. и чланом 199. Закона о здравственом осигурању ( број: 107/05, 109/05-исправка, 57/11, 110/12-УС, 119/12, 99/14, 123/14, 126/14-УС и 106/15), као и чланом 9. Уговора о коришћењу јединственог идентификационог броја лекара, предлаже се мера накнаде штете од следећих изабраних лекара:

8 - ИД I II ,40 динара - ИД I II ,80 динара - ИД I ,40 динара. На овај Записник може се уложити приговор Сектору за контролу, на адресу ул. Јована Мариновића бр.2, Београд, у року од 8 дана од дана пријема истог. Директор здравствене установе је у обавези да са садржајем Записника упозна све контролисане изабране лекаре како би изабрани лекари, за које су контролом утврђене одређене неправилности у прописивању инсулинских аналога на рецепт и за које је предложена мера накнаде штете, а то су изабрани лекари ИД I II , ИД I II и ИД I , у случају коришћења права на приговор доставили приговоре директору здравствене установе који ће исте доставити Сектору за контролу у форми обједињеног приговора у прописаном року. Прилог: Као у тексту Записник се доставља: НАДЗОРНИЦИ ОСИГУРАЊА: 1. Директору РФЗО 2. Директору Дома здравља Др Младен Стојановић" Бачка Паланка 3. Архиви 1. др Љиљана Николић

9

10

11

12 тук & о 1 сл 1 К) 'X *ч сп

13 з т т т ш У,у ИОУОМ1Х 30 ПЕХРЕИ 5 ра 3 гп1 (100!.ј. /1 т!), 1п8иИп Оа опд. раск. I (Упа) ШШ ш РЗ !ј, Ога!по 'Ш ш ш Ш ш = 1 IШ. : 'V 1 V

!? АУ Ј Е К С П ЕД О В А Н О Републички фонл Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тал:

!? АУ Ј Е К С П ЕД О В А Н О Републички фонл Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тал: !? АУ6 2017 Ј Е К С П ЕД О В А Н О Републички фонл Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тал: риђ1јс(а о.гз ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач.

Више

г. Е К С П Е Д 0 В А. Н С Рспублички фонд злјхккгпипк! ги кпрлн'^' Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс:

г. Е К С П Е Д 0 В А. Н С Рспублички фонд злјхккгпипк! ги кпрлн'^' Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: г. Е К С П Е Д 0 В А. Н С Рспублички фонд злјхккгпипк! ги кпрлн'^' Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-там: РЦЈЗ С@ ГЈ20.ГЗ ПИБ бр. 101288707 мат.

Више

OB BANJICA.pdf

OB BANJICA.pdf I 1 I п у О л И Ч К И ф» 0 >1 л ' ' >* '< '111 * Ј{' 1!;/{ < * ' < ' Јована Мариновића бр.2, 11040 Београд, Србија, телефон: 381 11 2059-830: факс: 381 11 2645-042 е-тај. рић1јс@г!го.г5 ПИБ. 101288707

Више

РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ

РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ I КОНТРОЛА УГОВОРНИХ ОБАВЕЗА 1. Извршене контроле наменског трошења средстава У периоду од 01.10-31.12.2018. године Сектор за контролу је организовао и спровео укупно 19 контрола наменског трошења средстава

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-таи: ривп Г?20.Г5 ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-таи: ривп Г?20.Г5 ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-таи: ривп с@ Г?20.Г5 ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 05 Број:450-5471/15-2_ Датум:

Више

Републички ФОИА ж г Ш 8 М»-СНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО О СИГУРШ БЕОГРАД 2 70СТ 2016 ЕКСП Е.Д 0..&АН-О. Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел:381 т^^

Републички ФОИА ж г Ш 8 М»-СНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО О СИГУРШ БЕОГРАД 2 70СТ 2016 ЕКСП Е.Д 0..&АН-О. Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел:381 т^^ Републички ФОИА ж г Ш 8 М»-СНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО О СИГУРШ БЕОГРАД 2 70СТ 2016 ЕКСП Е.Д 0..&АН-О. Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел:381 т^^озз^з^гфаксгзв^^^бббдго ПИБ бр. 101288707 мат. бр.

Више

Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел: ; факс: ПИБ бр мат. бр рач. бр Сектор

Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел: ; факс: ПИБ бр мат. бр рач. бр Сектор Јована Мариновића бр.2,11040 Београд, Србија,тел:381 112053 832; факс:381112688420 ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 - Сектор за контролу - 05 број:450-5507//[5чз 08.12.2015. године

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-таи: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-таи: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-таи: рић1јс@ге20.г5 ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 05 број: 450-6035/14 - - Сектор

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тан: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тан: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тан: риђјјс@г(20.гз ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 Сектор за контролу 05/1 број:

Више

Преузето са Редакцијски пречишћен текст На основу члана 51. став 2. Закона о лековима и медицинским средствима (,,Сл

Преузето са   Редакцијски пречишћен текст На основу члана 51. став 2. Закона о лековима и медицинским средствима (,,Сл Преузето са www.pravno-informacioni-sistem.rs Редакцијски пречишћен текст На основу члана 51. став 2. Закона о лековима и медицинским средствима (,,Службени гласник РС, бр. 30/10, 107/12, 105/17 др. закон

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ривпссашо.гз ПИБ бр мат. бр ра

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ривпссашо.гз ПИБ бр мат. бр ра Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тап: ривпссашо.гз ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 -Сектор за контролу- 05 Број: 450-2597/15-3

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија. те.ч: 38 1! I ; факс: >0*12 е-тап: П И Б бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија. те.ч: 38 1! I ; факс: >0*12 е-тап: П И Б бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија. те.ч: 38! I 2053-830; факс: 38 264>0*2 е-тап: рићнс@г20.г5 П И Б бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 05/ број:450-607/6~2. 27.0.206. годиие

Више

Izvestaj za Apoteku Vrsac

Izvestaj za Apoteku Vrsac РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА И З В Е Ш Т А Ј О РЕВИЗИЈИ САСТАВНИХ ДЕЛОВА ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА ЗА 2011. ГОДИНУ АПОТЕКЕ ВРШАЦ Број: 400-75/2012-01 Београд, 25.12.2012. године САДРЖАЈ:

Више

Izvestaj za Apoteku Bor-25.12

Izvestaj za Apoteku Bor-25.12 РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА И З В Е Ш Т А Ј О РЕВИЗИЈИ САСТАВНИХ ДЕЛОВА ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА ЗА 2011. ГОДИНУ АПОТЕКЕ БОР Број: 400-75/2012-01 Београд, 25.11.2012. године Извештај

Више

ЛНЉмИШ ФОНД ЗА З Ш 8 Ш Н Н О ОСИГУРДНјЕ в е о г р а д \ 0 8 МАУ 201? ј; Н_.!< ПЕДОВАНО Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, тел:

ЛНЉмИШ ФОНД ЗА З Ш 8 Ш Н Н О ОСИГУРДНјЕ в е о г р а д \ 0 8 МАУ 201? ј; Н_.!< ПЕДОВАНО Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, тел: ЛНЉмИШ ФОНД ЗА З Ш 8 Ш Н Н О ОСИГУРДНјЕ в е о г р а д \ 0 8 МАУ 201? ј; Н_.!< ПЕДОВАНО Јована Мариновића бр.2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 Е-таП: рив1јс@гг20.г5 ПИБ

Више

Гј 1'Ш'БЛИЧКИ Ф'ОНД ЗА 31РАВШЕНС)] ОСИГУРАЊЕ ВЕОГРАД 1 2 Ш 201? Е Е В Д Е Д 0 8 а Н о Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, телефон:

Гј 1'Ш'БЛИЧКИ Ф'ОНД ЗА 31РАВШЕНС)] ОСИГУРАЊЕ ВЕОГРАД 1 2 Ш 201? Е Е В Д Е Д 0 8 а Н о Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, телефон: Гј 1'Ш'БЛИЧКИ Ф'ОНД ЗА 31РАВШЕНС)] ОСИГУРАЊЕ ВЕОГРАД 1 2 Ш 201? Е Е В Д Е Д 0 8 а Н о Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, телефон: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тан: рићуссашо.ге

Више

Закон о здравственом осигурању („Сл.гласник РС“, бр. 25/19)

Закон о здравственом осигурању („Сл.гласник РС“, бр. 25/19) Закон о здравственом осигурању ( Сл.гласник РС, бр. 25/19) На снази од 11.априла 2019. године -шта се уређује овим законом; Основне одредбе -шта обухвата обавезно здравствено осигурање и на којим начелима

Више

Pravilnik o poreskoj prijavi o obračunatim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje za osnivače, odnosno članove privrednog društva (Sl.Glasnik 14

Pravilnik o poreskoj prijavi o obračunatim doprinosima za obavezno socijalno osiguranje za osnivače, odnosno članove privrednog društva (Sl.Glasnik 14 На основу члана 38. став 2. Закона о пореском поступку и пореској администрацији ("Службени гласник РС", бр. 80/02, 84/02 - исправка, 23/03 - исправка, 70/03, 55/04, 61/05, 85/05 - др. закон, 62/06 - др.

Више

с Рспублички (}ЧО!-!Л Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, тел: ; факс: Е-таН: р и в П с^л го.гв ПИБ бр. 1012

с Рспублички (}ЧО!-!Л Јована Мариновића бр.2, Београд, Србија, тел: ; факс: Е-таН: р и в П с^л го.гв ПИБ бр. 1012 с Рспублички (}ЧО!-!Л Јована Мариновића бр.2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 Е-таН: р и в П с^л го.гв ПИБ бр. 101288707 мат.бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 05/1 Број:450-2420/17-

Више

Microsoft Word - kvalitet.doc

Microsoft Word - kvalitet.doc "Službeni glasnik RS", br. 35/2011 Na osnovu člana 212. Zakona o zdravstvenoj zaštiti ("Službeni glasnik RS", br. 107/05, 72/09 - dr. zakon, 88/10 i 99/10), Ministar zdravlja donosi PRAVILNIK o proveri

Више

Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут ЗАДОВОЉСТВО корисника/запослених Весна Кораћ Институт за јавно здравље Србије

Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут ЗАДОВОЉСТВО корисника/запослених Весна Кораћ Институт за јавно здравље Србије Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут ЗАДОВОЉСТВО корисника/запослених Весна Кораћ Институт за јавно здравље Србије www.batut.org.rs Истраживање Испитивање је спроведено 3. децембра;

Више

Zbirni izvjestaj za DZ za 2018

Zbirni izvjestaj za DZ za 2018 Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore INFORMACIJA O REALIZACIJI UGOVORA DOMOVA ZDRAVLJA 01.01.-31.12.2018. GODINE Podgorica, april 2019. godine Adresa: Ul. Vaka Đurovića bb 81000 Podgorica, Crna Gora

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-832; факс: 381 11 2685-420 е-тап: рц1ј1јс@г120.гз ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 - Сектор за контролу - 05 број:

Више

(Microsoft Word - Pravilnik FUP-a g. Skup\232tina.doc)

(Microsoft Word - Pravilnik FUP-a g. Skup\232tina.doc) На основу члана 19. ст. 1 ал. 1 и члана 34. Закона о коморама здравствених радника (''Сл. гласник РС'' 107/2005) и члана 25. ст. 1., ал. 1. и члана 73. Статута Коморе медицинских сестара и здравствених

Више

На основу члана 65. став 4. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, брoj 25/19), министар здравља доноси ПРАВИЛНИК О МЕДИЦИНСКОЈ РЕХАБИ

На основу члана 65. став 4. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, брoj 25/19), министар здравља доноси ПРАВИЛНИК О МЕДИЦИНСКОЈ РЕХАБИ На основу члана 65. став 4. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, брoj 25/19), министар здравља доноси ПРАВИЛНИК О МЕДИЦИНСКОЈ РЕХАБИЛИТАЦИЈИ У СТАЦИОНАРНИМ ЗДРАВСТВЕНИМ УСТАНОВАМА СПЕЦИЈАЛИЗОВАНИМ

Више

PRAVILNIK O EVIDENCIJI U SREDNJOJ ŠKOLI ("Sl. glasnik RS", br. 31/2006, 51/2006, 44/2013, 55/2014, 73/2016, 48/2018 i 82/2018) Član 1 Ovim pravilnikom

PRAVILNIK O EVIDENCIJI U SREDNJOJ ŠKOLI (Sl. glasnik RS, br. 31/2006, 51/2006, 44/2013, 55/2014, 73/2016, 48/2018 i 82/2018) Član 1 Ovim pravilnikom PRAVILNIK O EVIDENCIJI U SREDNJOJ ŠKOLI ("Sl. glasnik RS", br. 31/2006, 51/2006, 44/2013, 55/2014, 73/2016, 48/2018 i 82/2018) Član 1 Ovim pravilnikom propisuje se sadržaj, način vođenja i obrasci matične

Више

Број : 3829 Датум: године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу

Број : 3829 Датум: године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу Број : 3829 Датум: 20.09.2018.године Измена и допуна конкурсне документације за ЈНМВ 13/2018 за јавну услуга осигурања имовине и запослених, у складу са чланом 63. Закона о јавним набавкама (,,Сл.гласник

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 Сектор за јавне набавке 08/2 број 404--32/8-90

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више

Република Србија

Република Србија Република Србија ОСНОВНА ШКОЛА МИЛАН РАКИЋ Место: Мионица Ул. Кнеза Грбовића бр. 31 Деловодни број : 02-91 Датум: 09. 02. 2017. год. На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (Службени гласник РС

Више

Гопублички сјхшл ' 11 1 н Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ривнс^г&о.ге ПИБ бр. 1012

Гопублички сјхшл ' 11 1 н Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ривнс^г&о.ге ПИБ бр. 1012 Гопублички сјхшл ' 11 1 н Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тап: ривнс^г&о.ге ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 - Сектор

Више

На основу члана 201. став 1. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, број 25/19), министар здравља доноси П Р А В И Л Н И К О УГОВАРАЊУ

На основу члана 201. став 1. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, број 25/19), министар здравља доноси П Р А В И Л Н И К О УГОВАРАЊУ На основу члана 201. став 1. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, број 25/19), министар здравља доноси П Р А В И Л Н И К О УГОВАРАЊУ ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ ИЗ ОБАВЕЗНОГ ЗДРАВСТВЕНОГ ОСИГУРАЊА

Више

Format XML-a sifarnika v2.0.4

Format XML-a sifarnika v2.0.4 Преглед и промене XML-a шифарника који се користе при електронском фактурисању лекова издатих на ЛР-1 обрасцу верзија 2.0.4 СЕПТЕМБАР 2012 0. САДРЖАЈ 0. Садржај...2 1. Списак општих шифарника електронске

Више

Јована Мариновића бр, 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ПИБ бр мат. бр р

Јована Мариновића бр, 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-тап: ПИБ бр мат. бр р Јована Мариновића бр, 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тап: ривпс@г(го.г5 ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 05/1 број: 450-2980/16-6' 03.10.2016,

Више

НАРУЧИЛАЦ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ БЕОГРАД Балканска 13, Београд ПРВА ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ОДГ ТЕНТ А: Пратећ

НАРУЧИЛАЦ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ БЕОГРАД Балканска 13, Београд ПРВА ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ОДГ ТЕНТ А: Пратећ НАРУЧИЛАЦ ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА СРБИЈЕ БЕОГРАД Балканска 13, Београд ПРВА ИЗМЕНА КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ ОДГ ТЕНТ А: Пратеће услуге у реализацији пројекта - испитивања, анализе,

Више

Microsoft Word - FL-nadzor doc

Microsoft Word - FL-nadzor doc Службени гласник РС, бр. 85/2011 На основу члана 13ж. став 8. Закона о финансијском лизингу ( Службени гласник РС, бр. 55/2003, 61/2005 и 31/2011) и члана 15. став 1. Закона о Народној банци Србије ( Службени

Више

ZAKON O EVIDENCIJAMA U OBLASTI ZDRAVSTVENE ZASTITE

ZAKON O EVIDENCIJAMA U OBLASTI ZDRAVSTVENE ZASTITE ZAKON O EVIDENCIJAMA U OBLASTI ZDRAVSTVENE ZAŠTITE ("Sl. glasnik SRS", br. 14/81, 24/85, 26/85, 6/89 i "Sl. glasnik RS", br. 44/91, 53/93, 67/93, 48/94 i 101/2005 - dr. zakon) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovim

Више

Број: VIII /06

Број: VIII /06 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

654

654 На основу члана 21. став 5. Закона о пчеларству ( Службени гласник Републике Српске, број 52/10) и члана 82. став 2. Закона о републичкој управи ( Службени гласник Републике Српске, бр. 118/08, 11/09,

Више

Република Србија Град Пирот Служба за буџетску инспекцију III Број: Датум: Пирот КОНТРОЛНА ЛИСТА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ из члана 84. тачка 5. За

Република Србија Град Пирот Служба за буџетску инспекцију III Број: Датум: Пирот КОНТРОЛНА ЛИСТА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ из члана 84. тачка 5. За Република Србија Град Пирот Служба за буџетску инспекцију III Број: тум: Пирот КОНТРОЛНА ЛИСТА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ из члана 84 тачка 5 Закона о буџетском систему ИДЕНТИФИКАЦИОНИ ПОДАЦИ ПОДАЦИ

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 08/2 број: 404--26/7-88 6.07.208. године

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 08/2 број: 404--26/7-95 5.0.208. године

Више

PRAVILNIK O NAČINU UTVRĐIVANJA I EVIDENTIRANJA KORISNIKA JAVNIH SREDSTAVA I O USLOVIMA I NAČINU ZA OTVARANJE I UKIDANJE PODRAČUNA KONSOLIDOVANOG RAČUN

PRAVILNIK O NAČINU UTVRĐIVANJA I EVIDENTIRANJA KORISNIKA JAVNIH SREDSTAVA I O USLOVIMA I NAČINU ZA OTVARANJE I UKIDANJE PODRAČUNA KONSOLIDOVANOG RAČUN PRAVILNIK O NAČINU UTVRĐIVANJA I EVIDENTIRANJA KORISNIKA JAVNIH SREDSTAVA I O USLOVIMA I NAČINU ZA OTVARANJE I UKIDANJE PODRAČUNA KONSOLIDOVANOG RAČUNA TREZORA KOD UPRAVE ZA TREZOR ("Sl. glasnik RS", br.

Више

На основу члана 51. Став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/12, 14/15, 68/15 и члана 5. Став 2. Правилника о ближем уређивању

На основу члана 51. Став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС број 124/12, 14/15, 68/15 и члана 5. Став 2. Правилника о ближем уређивању На основу члана 51. Став 1. Закона о јавним набавкама ( Службени гласник РС 124/12, 14/15, 68/15 и члана 5. Став 2. Правилника о ближем уређивању јавне набавке Број 9/II-2014 од 28.02.2014.године и члана

Више

Centar za ljudska prava – Niš Branislav Ničić Milan Jovanović Lidija Vučković

Centar za ljudska prava – Niš Branislav Ničić Milan Jovanović Lidija Vučković Monitoring rada zdravstvenih službi u zatvorima Centar za ljudska prava Niš Branislav Ničić Milan Jovanović Lidija Vučković Cilj projekta Unapređenje kvaliteta života i medicinske zaštite osuđenika u skladu

Више

КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o,

КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o, КОМПАНИЈА ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ а.д.o. С број: 25. април 2019. године Београд З А П И С Н И К са Редовне седнице Скупштине Компаније Дунав осигурање а.д.o, одржане 25. април 2019. године Седници су присуствовали

Више

На основу члана 221

На основу члана 221 На основу члана 221. став 1. тачка 3. Закона о здравственом осигурању ( Службени гласник РС, бр. 107/05, 109/05 исправка и 57/11), Управни одбор Републичког фонда за здравствено осигурање, на седници одржаној

Више

Microsoft Word - FINANSIJSKI IZVESTAJ ZA 2014.doc

Microsoft Word - FINANSIJSKI IZVESTAJ ZA 2014.doc РЕПУБЛИЧКИ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ИЗВЕШТАЈ O ФИНАНСИЈСКOM ПОСЛОВАЊУ РЕПУБЛИЧКОГ ФОНДА ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ ЗА 2014. ГОДИНУ Београд, април 2015. године 1. УВОД Републички фонд за здравствено

Више

Microsoft Word - Predlog za izmene Plana raspodele, godine, grupa 5

Microsoft Word - Predlog za izmene Plana raspodele, godine, grupa 5 1 Na osnovu člana 167. Zakona o autorskom i srodnim pravima ( Službeni glasnik RS, broj 104/09) i člana 17. stav 3. tačka 7. Statuta Organizacije proizvođača fonograma Srbije OFPS, Skupština Organizacije,

Више

План набавки за годину АПОТЕКА ВРШАЦ Обухвата: Датум усвајања: Годишњи план набавки Јавне набавке Рб Укупно Предмет набавке Процењена

План набавки за годину АПОТЕКА ВРШАЦ Обухвата: Датум усвајања: Годишњи план набавки Јавне набавке Рб Укупно Предмет набавке Процењена План набавки за 09. годину АПОТЕКА ВРШАЦ Обухвата: Датум усвајања: Годишњи план набавки 0.0.09 Јавне набавке Рб Укупно Предмет набавке Процењена вредност без ПДВ-а (укупна, по годинама),757,9 Планирана

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ДОМА ЗДРАВЉА ЛЕСКОВАЦ ЗА ГОДИ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ДОМА ЗДРАВЉА ЛЕСКОВАЦ ЗА ГОДИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ДОМА ЗДРАВЉА ЛЕСКОВАЦ ЗА 2017. ГОДИНУ Број: 400-139/2018-05/08 Београд, 11. октобар 2018.

Више

BILTEN 13 -TMK

BILTEN 13 -TMK TAKMИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА E-mail: tk.grupaistok@gmail.com ТАКМИЧЕЊE ЗА Ж 98 УЧЕСТВУЈУ СЛЕДЕЋИ КЛУБОВИ: 1. РК ЗАЈЕЧАР - Зајечар 2. РК ДУБОЧИЦА - Лесковац 3. РК ПЕТРОВАЦ - Петровац ТАКМИЧЕЊЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ

Више

Годишњи извештај године Годишњи извештај о пословању за 2018.годину март, годинe

Годишњи извештај године Годишњи извештај о пословању за 2018.годину март, годинe Годишњи извештај о пословању за 2018.годину март, 2019. годинe Уводне напомене Годишњи извештај о пословању Дома здравља обухвата финансијске показатеље из пословних књига, а све у складу са Законом о

Више

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас

LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/ На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени глас SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А Година L Број 27/2015 281 На основу члана 59. став 2. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, број 129/2007 и 83/2014 - др.

Више

Број: VIII /09

Број: VIII /09 Република Србија Г Р А Д Б Е О Г Р А Д ГРАДСКА ОПШТИНА НОВИ БЕОГРАД УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ Одељење за грађевинске и комуналне послове и инвестиционо пројектовање Oдсек за грађевинске послове Булевар Михаила

Више

Република Србија УПРАВНИ СУД ОДEЉЕЊЕ У КРАГУЈЕВЦУ I-21 Уж 47/12 Дана године Београд У ИМЕ НАРОДА Управни суд, у већу састављеном од судија:

Република Србија УПРАВНИ СУД ОДEЉЕЊЕ У КРАГУЈЕВЦУ I-21 Уж 47/12 Дана године Београд У ИМЕ НАРОДА Управни суд, у већу састављеном од судија: Република Србија УПРАВНИ СУД ОДEЉЕЊЕ У КРАГУЈЕВЦУ Дана 29.03.2012.године Београд У ИМЕ НАРОДА Управни суд, у већу састављеном од судија: Љиљане Петровић, председника већа, Олге Петровић и Павела Јонаша,

Више

И Г МАУ 201? ] _,», - ј Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ^В317Гфак^^ ' ^ Н е-тал: риђ ПИБ бр

И Г МАУ 201? ] _,», - ј Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ^В317Гфак^^ ' ^ Н е-тал: риђ ПИБ бр И Г 1 1 8 МАУ 201? ] _,», - ј Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053^В317Гфак^^ ' ^ Н е-тал: риђ јс@г!20.г5 ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 05/1 број:450-2018/17-л

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА ВРАЊЕ ЗА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА ВРАЊЕ ЗА РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА ВРАЊЕ ЗА 2017. ГОДИНУ Број: 400-144/2018-05/09 Београд, 11. октобар

Више

Microsoft Word - Uputstvo

Microsoft Word - Uputstvo Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут МЕТОДОЛОШКО УПУТСТВО ЗА ПОСТУПАК ИЗВЕШТАВАЊА ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА О ОБАВЕЗНИМ ПОКАЗАТЕЉИМА КВАЛИТЕТА ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ БЕОГРАД, АВГУСТ 2007.

Више

MINISTARSTVO ZDRAVLJA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут Način i postupak sprovođenja provere

MINISTARSTVO ZDRAVLJA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут Način i postupak sprovođenja provere MINISTARSTVO ZDRAVLJA INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE Институт за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут Način i postupak sprovođenja provere kvaliteta stručnog rada u farmaceutskoj zdravstvenoj

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 Сектор за јавне набавке 08/2 број 404--33/8-68

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 Сектор за јавне набавке 08/2 број 404--33/8-77

Више

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр

Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, тел: ; факс: е-mail: ПИБ бр мат. бр Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 Сектор за јавне набавке 08/2 број 404--33/8-88

Више

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи

ГОДИНА: XI БРОЈ: децембар ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра годи ГОДИНА: XI БРОЈ: 39 20. децембар 2018. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1836 Општинско веће општине Мајданпек на седници одржаној дана 18. децембра 2018. године, на основу члана 64. Статута општине Мајданпек (''Службени

Више

Imotska 1, Beograd Telefon: Telefon: OPŠTINA NOVI KNEŽEVAC KRALJA PETRA I KARAĐOR

Imotska 1, Beograd Telefon: Telefon: OPŠTINA NOVI KNEŽEVAC KRALJA PETRA I KARAĐOR Imotska 1, 11040 Beograd Telefon: 381 11 30 98 198 Telefon: 381 11 30 98 199 E-mail: office@finodit.co.rs OPŠTINA NOVI KNEŽEVAC KRALJA PETRA I KARAĐORĐEVIĆA 1 NOVI KNEŽEVAC Skupštini opštine Novi Kneževac

Више

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин

Година LIV Број 5/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштин Година LIV Број 5/2018 40 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 37. Статута Општине Бачка Паланка ( Службени лист Oпштине Бачка Паланка број 24/2013 - пречишћен текст) и члана

Више

РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД

РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД Јована Мариновића бр.2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 101288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 08/2 број: 404-1-34/18-9 17.08.2018.

Више

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine

U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar godine U P U T S T V O ZA SPROVOĐENJE POSTUPAKA HITNIH NABAVKI Berane, oktobar 2018. godine Na osnovu člana 29 stav 1 Zakona o javnim nabavkama Crne Gore (,,Sl.list CG br. 42/11, 57/14,28/15 i 42/17) i Pravilnika

Више

На основу члана 9. став 4. Закона о ученичком и студентском стандарду ( Службени гласник РС, бр. 18/10 и 55/13), члана 6. став 1. Правилника о ученичк

На основу члана 9. став 4. Закона о ученичком и студентском стандарду ( Службени гласник РС, бр. 18/10 и 55/13), члана 6. став 1. Правилника о ученичк На основу члана 9. став 4. Закона о ученичком и студентском стандарду ( Службени гласник РС, бр. 18/10 и 55/13), члана 6. став 1. Правилника о ученичким и студентским кредитима и стипендијама ( Службени

Више

HZZO VODIČ KROZ NOVI MODEL PRIHODOVANJA PZZ OM

HZZO VODIČ KROZ NOVI MODEL PRIHODOVANJA PZZ OM HZZO VODIČ KROZ NOVI MODEL UPUĆIVANJA Od 01. rujna 2013. primjenjuje se Novi model upućivanja u sekundarnu/tercijarnu razinu zdravstvene zaštite. Upućivanje pacijenta od strane liječnika primarne zdravstvene

Више

Microsoft Word - 4,5.docx

Microsoft Word - 4,5.docx III ВРСТА, ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ, КВАЛИТЕТ, КОЛИЧИНА И ОПИС ДОБАРА, НАЧИН СПРОВОЂЕЊА КОНТРОЛЕ И ОБЕЗБЕЂИВАЊА ГАРАНЦИЈЕ КВАЛИТЕТА, РОК ИСПОРУКЕ, МЕСТО ИСПОРУКЕ СЛ. ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА За набавку добара

Више

РЕПУБЛИЧК;-1 о с и г у р г РСП)'блИЧКИ ф о н д.-.а.јлпјтсгскжо 0 4 НОУ 2018 јј Е К С П Е Д 0 В А Н 0 } Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија,

РЕПУБЛИЧК;-1 о с и г у р г РСП)'блИЧКИ ф о н д.-.а.јлпјтсгскжо 0 4 НОУ 2018 јј Е К С П Е Д 0 В А Н 0 } Јована Мариновића бр. 2, Београд, Србија, РЕПУБЛИЧК;-1 о с и г у р г РСП)'блИЧКИ ф о н д.-.а.јлпјтсгскжо 0 4 НОУ 2018 јј Е К С П Е Д 0 В А Н 0 } Јована Мариновића бр. 2, 11040 Београд, Србија, тел: 381 11 2053-830; факс: 381 11 2645-042 е-тал:

Више

Filijala RZZO:

Filijala RZZO: Filijala RZZO: Valjevo Zavod/institut za javno zdravlje: Valjevo Naziv zdravstvene ustanove: Zdravstveni centar Valjevo DZ Valjevo IZVEŠTAJ KOMISIJE ZA UNAPREĐENJE KVALITETA RADA ZDRAVSTVENE USTANOVE ZA

Више

План јавних набавки за годину Општа болница Петровац на Млави Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки Општа болнице Петровац на М

План јавних набавки за годину Општа болница Петровац на Млави Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки Општа болнице Петровац на М План јавних набавки за. годину Општа болница Петровац на Млави Обухвата: Датум усвајања: План јавних набавки Општа.. болнице Петровац на Млави за.годину Техничка исправка број: / 0.4. Измена број: / 4..

Више

Послеревизиони извештај о мерама исправљања Јавно комуналног предузећа „Градско зеленило “ Нови Сад

Послеревизиони извештај о мерама исправљања Јавно комуналног предузећа „Градско зеленило “ Нови Сад РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ПОСЛЕРЕВИЗИОНИ ИЗВЕШТАЈ О МЕРАМА ИСПРАВЉАЊА ЈАВНО КОМУНАЛНОГ ПРЕДУЗЕЋА ГРАДСКО ЗЕЛЕНИЛО, НОВИ САД Број: 400-2526/2018-06 Београд, 08. мај 2019. године САДРЖАЈ:

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК РС, БРОЈ 25/2019 ОД ГОДИНЕ Закон о здравственом осигурању Закон о здравственој заштити Закон о предметима опште употребе За

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК РС, БРОЈ 25/2019 ОД ГОДИНЕ Закон о здравственом осигурању Закон о здравственој заштити Закон о предметима опште употребе За СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК РС, БРОЈ 25/2019 ОД 3.4.2019. ГОДИНЕ Закон о здравственом осигурању Закон о здравственој заштити Закон о предметима опште употребе Закон о изменама и допунама Закона о супстанцама које

Више

Извештај о ревизији приказа расхода, издатака и обавеза и правилности пословања Завичајног музеја Алексинац за годину

Извештај о ревизији приказа расхода, издатака и обавеза и правилности пословања Завичајног музеја Алексинац за годину РЕПУБЛИКА СРБИЈА ДРЖАВНА РЕВИЗОРСКА ИНСТИТУЦИЈА ИЗВЕШТАЈ О РЕВИЗИЈИ ПРИКАЗА РАСХОДА, ИЗДАТАКА И ОБАВЕЗА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА ЗАВИЧАЈНОГ МУЗЕЈА АЛЕКСИНАЦ ЗА 2013. ГОДИНУ Број: 400-1766/2014-04 Београд,

Више

Microsoft Word - ?????? ? ????????????? ?? ????????? ???? ?????? ?? ???????? ? ??????? ???????? ???? ?? ????? ???????? ?? ?????

Microsoft Word - ?????? ? ????????????? ?? ????????? ???? ?????? ?? ???????? ? ??????? ???????? ???? ?? ????? ???????? ?? ????? На основу члана 58. став 1. Закона о лековима и медицинским средствима ( Службени гласник РС, бр. 30/10 и 107/12) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени гласник РС, бр. 55/05, 71/05 исправка, 101/07,

Више

На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Минис

На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Минис На основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју (,,Службени гласник РС, бр. 10/13, 142/14, 103/15 и 101/16), Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде доноси П

Више

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ''НАДА НАУМОВИЋ'' Број:1630 Дана:08.03.2017 год. К Р А Г У Ј Е В А Ц На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Службени гласник РС, бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015 у даљем

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о статусу

Више

На основу члана 26. Статута Здравственог центра Ужице, Управни одбор Здравственог центра Ужице, на седници одржаној године, је донео О Д Л

На основу члана 26. Статута Здравственог центра Ужице, Управни одбор Здравственог центра Ужице, на седници одржаној године, је донео О Д Л ОДОБРАВА се расход лекова у Здрaвственом центру Ужице Сектор за фармацеутску здравствену заштиту ЗЦ Ужице, и то: Расход у ОП блоку 1.Интраокуларна сочива у вредности 57.211,72 2. Графтови у вредности 43.178,40

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о статусу

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ИЗВЕШТАЈ О РАДУ СЕКТОРА ЗА РЕВИЗИЈУ ОРГАНИЗАЦИЈА ОБАВЕЗНОГ СОЦИЈАЛНОГ ОСИГУРАЊА ЗА 2018. ГОДИНУ Снежана Трњаковић Врховни државни ревизор РЕВИЗИЈА ФИНАНСИЈСКИХ ИЗВЕШТАЈА И ПРАВИЛНОСТИ ПОСЛОВАЊА СПРОВЕДЕНЕ

Више

Извештај о ревизији правилности пословања Института за ортопедско - хируршке болести Бањица, Београд у години у делу остваривања прихода од упот

Извештај о ревизији правилности пословања Института за ортопедско - хируршке болести Бањица, Београд у години у делу остваривања прихода од упот Извештај о ревизији правилности пословања Института за ортопедско - хируршке болести Бањица, Београд у 2017. години у делу остваривања прихода од употребе јавних средстава за услуге које нису обухваћене

Више

ПРИЛОГ 1:

ПРИЛОГ 1: ПРИЛОГ 2: НАЗИВИ ПОСЛОВА, БРОЈ ИЗВРШИЛАЦА, УСЛОВИ ЗА ОБАВЉАЊЕ ПОСЛОВА, ОПИС ПОСЛОВА У СТРУЧНОЈ СЛУЖБИ ЛКС У РЕГИОНАЛНИМ ЛЕКАРСКИМ КОМОРАМА - Регонална лекарска комора Београда... 01 - Регонална лекарска

Више

Град Ниш - Градска управа Секретаријат за планирање и изградњу САДРЖАЈ 1 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА 2 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА О ГРАЂЕВИНСКО

Град Ниш - Градска управа Секретаријат за планирање и изградњу САДРЖАЈ 1 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА 2 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА О ГРАЂЕВИНСКО Град Ниш - Градска управа Секретаријат за планирање и изградњу САДРЖАЈ 1 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА ЛОКАЦИЈСКИХ УСЛОВА 2 ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА О ГРАЂЕВИНСКОЈ ДОЗВОЛИ ИЗДАВАЊЕ И ИЗМЕНА РЕШЕЊА У СКЛАДУ СА ЧЛ.

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о проведеној

Више

Наручилац

Наручилац Наручилац Адреса Место Дом здравља Бела Црква Јована Поповића бб Бела Црква Број одлуке 1186/13 Датум 23.10.2013. године На основу члана 108. Закона о јавним набавкама (''Сл. гласник РС'' бр. 124/12) и

Више

На основу члана 24. став 4. Закона о заштити становништва од заразних болести ( Службени гласник РС, број 15/16), Mинистар здравља доноси ПРАВИЛНИК о

На основу члана 24. став 4. Закона о заштити становништва од заразних болести ( Службени гласник РС, број 15/16), Mинистар здравља доноси ПРАВИЛНИК о На основу члана 24. став 4. Закона о заштити становништва од заразних болести ( Службени гласник РС, број 15/16), Mинистар здравља доноси ПРАВИЛНИК о допуни Правилника о пријављивању заразних болести и

Више

На основу члана 69

На основу члана 69 Јована Мариновића бр. 2, 040 Београд, Србија, тел: 38 2053-830; факс: 38 2645-042 е-mail: public@rfzo.rs ПИБ бр. 0288707 мат. бр. 06042945 рач. бр. 840-26650-09 08 број. 404--26/7-59 29.9.207. године На

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА Одјељење за привреду и инспекцијске послове Краља Александра I Карађорђевића 4, 76230

РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА Одјељење за привреду и инспекцијске послове Краља Александра I Карађорђевића 4, 76230 РЕПУБЛИКА СРПСКА ОПШТИНА ШАМАЦ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОПШТИНСКА УПРАВА Одјељење за привреду и инспекцијске послове Краља Александра I Карађорђевића 4, 76230 Шамац, тел: 054/611-800, Факс:054/620-300 И З В Ј

Више

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51

ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/ Факс:+387(0)51 ГЛAВНА СЛУЖБА ЗА РЕВИЗИЈУ ЈАВНОГ СЕКТОРА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 78000 Бања Лука, Вука Караџића 4 Република Српска, БиХ Тел: +387(0)51/247-408 Факс:+387(0)51/247-497 e-mail: revizija@gsr-rs.org Извјештај о статусу

Више

Одлука о додели уговора, извештај и уговор ЈН 30-18

Одлука о додели уговора, извештај и  уговор ЈН 30-18 Наручилац: Градска управа града Шапца Адреса: Ул. Господар Јевремова бр.6 Место: Шабац Број одлуке: 404-4-31-5/18-03 Редни бр. ЈН ЈН 30/18 Датум: 30.11.2018. На основу чл. 108. Закона о јавним набавкама

Више

Microsoft Word - 10 Odluka o nadzoru - bez korekcija.docx

Microsoft Word - 10 Odluka o nadzoru - bez korekcija.docx Службени гласник РС, бр. 60/2011 На основу члана 15. став 1. и члана 64. став 2. Закона о Народној банци Србије ( Службени гласник РС, бр. 72/2003, 55/2004 и 44/2010), члана 69. став 3. и члана 70а. став

Више

На основу члана 9

На основу члана 9 На основу члана 11. став 6. Закона о изменама и допунама Закона о ученичком и студентском стандарду ( Службени гласник РС, бр. 18/10, 55/13, 27/18 и 10/19), члана 20. став 1. Правилника о ученичким и студентским

Више