PREDLOŽENI KANDIDATI ZA REDOVNE ČLANOVE HAJDUČKE ZAJEDNICE

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "PREDLOŽENI KANDIDATI ZA REDOVNE ČLANOVE HAJDUČKE ZAJEDNICE"

Транскрипт

1 PREDLOŽENI KANDIDATI ZA REDOVNE ČLANOVE HAJDUČKE ZAJEDNICE foto: jedina.hr

2 ZVONIMIR AKRAP Zvonimir Akrap OTP banka d.d. Član Uprave zadužen za poslovanje s pravnim osobama i globalna tržišta U bankarskoj industriji od godine, od čega više od 20 godina na upravljačkim funkcijama. Od godine član Uprave odgovoran za segmente poslovanja sa pravnim osobama i globalna financijska tržišta. Magistar znanosti iz područja ekonomije. Više od 10 godina surađivao s Ekonomskim fakultetom u ulozi vanjskog suradnika na raznim kolegijima.

3 TONI BARTULOVIĆ Toni Bartulović Centaurus d.o.o. Direktor i suvlasnik Inženjer pomorskog prometa koji je radno iskustvo započeo u tvrtki Ship Management te se specijalizirao na područjima opskrbe i unajmljivanja brodova. Uz to postao je i licencirani Pomorski agent gdje je vodio i odjel pomorske agencije. Od 20 godina rada na rukovodećim pozicijama 15 je proveo u izgradnji tvrtke Centaurus d.o.o. čiji je suvlasnik, a koja danas broji više od 120 zaposlenih.

4 ROBERTO BITUNJAC Dortmund Roberto Bitunjac Dortmund, Njemačka Sberbank d.d. Član Uprave VB IT-Services GmbH, Beč, Austria Voditelj centra kompetencija za podršku bankama Sberbank d. d. Zamjenik direktora Informatike i organizacije Sberbank d. d. Glavni direktor za Informatičku tehnologiju Societe Generale ska Banka d. d. Glavni direktor za Informatičku tehnologiju Microsoft Corporation Savjetnik za Digitalnu transformaciju za područje istočne i centralne Europe

5 BRANIMIR BRITVIĆ Branimir Britvić Erste&Steiermarkische Bank d.d. Direktor sektora financijskih tržišta (9 godina) Erste&Steiermarkische Bank d.d. Član Nadzornog odbora ErstePlavi mirovinski fond HUB Predsjednik odbora za financijska tržišta Privredna banka Zagreb d.d. 12 godina raznih funkcija u sektoru financijskih tržišta. Tržište Novca Zagreb Predsjednik Nadzornog odbora ACI Croatia Od godine član je Izvršnog odbora udruženja. Škola financija Poslovna učinkovitost Od godine povremeno gostuje i kao vanjski predavač. Magistar znanosti s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

6 DAMIR DOMINIKOVIĆ Metković Damir Dominiković Metković Henkel Croatia d.o.o. Direktor prodaje Henkel Adria U FMCG industriji (Industrija robe široke potrošnje) od godine, od čega više od 15 godina na upravljačkim funkcijama. Diplomirao je na Fakultetu prometa i znanosti, te završio Poslijediplomski studiji na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Nakon studija karijeru započinje s radom u prodaji kompanije Henkel Croatia, gdje prolazi sve stepenice do direktora prodaje i distribucije u Hrvatskoj i regiji (BiH i Slovenija). Godine imenovan je direktorom prodaje Henkel Croatia, a postao je direktor prodaje Henkel Adria.

7 GORAN JUJNOVIĆ LUČIĆ Makarska Goran Jujnović Lučić Makarska JUJNOVIĆ LUČIĆ MARKOVIĆ Odvjetničko društvo Managing partner Stečajni upravitelj Nakon završene srednje ekonomske škole u Makarskoj, diplomirao pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te potom položio stručni ispit za stečajnog upravitelja. Nakon studija profesionalnu karijeru započinje u odvjetništvu godine, a godine osniva JUJNOVIĆ LUČIĆ MARKOVIĆ Odvjetničko društvo. Kao odvjetnik specijaliziran je za trgovačko pravo i pravo društava, s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u postupcima restrukturiranja poslovanja, M&A te raznim domaćim i međunarodnim projektima.

8 GORAN KRIZMANIĆ Požega Goran Krizmanić Požega CFAO grupa (član Toyota grupe) Član Uprave, Izvršni direktor za Zapadnu Afriku Toyota Adria Operativni direktor ( ) Toyota Maurutius Glavni operativni direktor ( ) Toyota Tsusho Africa Regionalni direktor (2016. danas) 25 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u autoindustriji u Europi i Africi. 20 godina rukometne karijere od čega 10 godina prvoligaškog igranja.

9 RENATO MIOČIĆ Renato Miočić SUB ROSA Grupacija (DOLLAR THRIFTY Car rental) Vlasnik i predsjednik Uprave Zadnjih 30 godina radi na rukovodećoj poziciji SUB ROSA Grupacije koja djeluje u 4 države, a kojoj je osnivač i vlasnik. Vlasnik je internacionalnih licenci DOLLAR rent a car i THRIFTY Car rental za Hrvatsku i zemlje okruženja. Posljednje 22 godine stekao je radno iskustvao isključivo u internacionalnom poslovanju u industriji turizma. Član IO RAC Udruge unutar HUP-a (9 godina), jedno vrijeme obnašao funkciju potpresjednika. Član skupštine TZ grada a (20 godina) i član skupštine TZ SPLITSKO DALMATINSKE ŽUPANIJE (2 godine).

10 IVAN OSTOJIĆ Ploče Ivan Ostojić Vareš (BiH) Član Uprave Wustenrot stambene štedionice d.d. zadužen za prodaju, upravljanje rizicima te prodaju osiguranja u Wustenrot životnom osiguranju d.d. Karijeru je započeo u Ministarstvu financija RH u Upravi za financijski sustav i tržište kapitala. Od radi na upravljačkim funkcijama u financijskoj industriji od čega posljednjih 14 godina kao član Uprave. Bio je član Upravnog odbora Direkcije za nadzor osiguravajućih društava (danas je to dio Hanfe) te je aktualni član Nadzornog odbora Luke Ploče d.d. i Podravke d.d.

11 ALJOŠA PAVELIN Aljoša Pavelin Glavni izvršni direktor PBM Grupe, specijalizirane za popravak i održavanje velikih brodskih motora i sustava upravljanja, s tvrtkama u Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Litvi, Turskoj i Kini. Rukovoditelj s više od 15 godina iskustva na stručnim i upravljačkim pozicijama u telekomunikacijskoj i ICT industriji od čega najduže u Hrvatskom Telekomu. Međunarodno iskustvo stekao na rukovodećim pozicijama u marketingu i prodaji. Početkom godine prelazi u sektor brodogradnje na poziciju predsjednika Uprave brodogradilišta Viktor Lenac u Rijeci, u kojem do godine provodi transformaciju brodogradilišta. Od godine karijeru nastavlja u industriji vezanoj uz brodarstvo i brodogradnju kao glavni izvršni direktor PBM Grupe. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u u te završio EMBA studij u IEDC poslovnoj školi Bled, Slovenija.

12 MARIO PAVIĆ Zadar Mario Pavić Zadar Tankerska plovidba d.d. Predsjednik Uprave Diplomirao na Pomorskom Fakultetu u u nautiku i pomorski menadžment, te završio PMBA studij u IEDC poslovnoj školi Bled, Slovenija. U brodarskoj industriji od godine. Inicijalno kao pomorski časnik i operativni manager, a posljednjih 15 godina na upravljačkim pozicijama, uključujući šestogodišnji rad u londonskom uredu Tankerske plovidbe. Osim mjesta predsjednika Uprave Tankerske plovidbe d.d., trenutno je član Nadzornog i Revizorskog odbora Tankerske Next Generation d.d., član Upravnog vijeća Hrvatskog registra brodova, član Izvršnog odbora međunarodne udruge tankerskih brodara INTERTANKO, direktor članskog odbora UK P&I kluba i član Međunarodnog odbora Bureau Veritasa. Kroz poslovnu karijeru bio je i Predsjednik Udruge kapetana i poručnika trgovačke mornarice Zadar, te predsjednik Skupštine udruge brodara Mare Nostrum.

13 MIJO PAŠALIĆ Tučepi Mijo Pašalić Makarska Apfel d.o.o. Vlasnik i predsjednik Uprave Hoteli Tučepi d.d. 13 godina radnog staža, od čega 8 godina na rukovodećim pozicijama Apfel d.o.o. od godine do danas, upravljanje sa 140 zaposlenih Obrazovanje: VSŠ na Ekonomskom fakultetu u u Predsjednik MNK Novo Vrijeme Apfel 8 godina tijekom kojih je klub osvojio 2 titule prvaka Hrvatske i igrao u 5 finala Predsjednik HNK Jadran Tučepi 7 godina