93. SRPSKI KASAČKI DERBY

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "93. SRPSKI KASAČKI DERBY"

Транскрипт

1 93. SRPSKI KASAČKI DERBY DONITA FERM ž d (Lucky Boy-Divina OM/ Supreme Victory) Vlasnik: Štala Dream Catcher, Sombor Trener: Pribić Vladimir, Sombor Odgajivač: Mukić Branislav, Palić Vozač: Pribić Vladimir, Sombor Zarada: 1221 EUR Rekord: 1:16,4 I - 5, II 2, III 1, IV 0 Startova:14 Ove sezone u šest startova zabeležila je dve pobede na hipodromima u Požarevcu i Subotici. Nije učestvovala trkama Državno prvenstvo za grla od 2. godine i Memorijal Albe Tumas Loketić. Sa tri godine ostala je bez plasmana u trci Pehar Somboskih novina a nije uzela učešće u trkama Državno prvenstvo za grla od 3.godine i Sećanje na Pavla Crnkovića. Trku Probni Derby okončala je bez plasmana ali je zato u kvalifikaciji za Derby odnela pobedu ispred grla Sugar Babe A.T., Marino i Lepa Lejla. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:18,7 na distanci od 2150m u Subotici. IAN JANIS A.T. ž od (Amiral Sund-Ilary/Baltic Speed) Vozač: Mouheb Hassad, Belgija Zarada: 1317,5 EUR Rekord: 1:19,2 I - 3, II 3, III 3, IV 4 Startova: 19 Ove sezone u pet nastupa zabeležila je jednu pobedu na hipodromu u Somboru i dva plasmana na hipodromima u Subotici i Lozoviku. Nije učestvovala trkama Državno prvenstvo za grla od 2. godine i Memorijal Albe Tumas Loketić. Sa tri godine uzela je učešće u trkama Državno prvenstvo za grla od 3. godine i Pehar Somboskih novina plasirajući se na treće mesto dok je bez plasmana ostala u ovogodišnjem izdanju trke Probni Derby. U karijeri nikada nije zaslužila diskvalifikaciju a u Derby je ušla kao četvrtoplasirano grlo po zaradi u svojoj generaciji. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:20,3 na distanci od 2200m u Somboru.

2 INEZ FOXX A.T. ž d (Amiral Sund-Impromptu Hall/Like A Prayer) Vozač: Gabrić ml. Josip, Subotica Zarada: 2210 EUR Rekord: 1:17,1 I - 0, II 4, III 5, IV 2 Startova: 15 Ove sezone u pet startova zabeležila je četiri plasmana na hipodromima u Subotici, Požarevcu i Mađarskoj. Sa dve godine krenula je da se takmiči na hipodromu Kincsem park u Mađarskoj tako da je propustila sve generacijske trke u Srbiji za grla starosti dve i tri godine. Sa četiri godine vratila se u Srbiju i ostala je bez plasmana u trci Probni Derby ali se u kvalifikaciji za Derby plasirala na drugo mesto iza grla Sabath Black A.T. a ispred grla Lily Allen A.T. i Morena Lobel. U karijeri nikada nije zaslužila diskvalifikaciju. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:20,7 na distanci od 2150m u Subotici. LEPA LEJLA ž d (Joel Cortina-Live and Smile/Crown Sweep) Vlasnik: Živanić Jovica, Selevac Trener: Đuričić Dragan, Azanja Odgajivač: Simić Slaviša, Radovanje Vozač: Mašić Nemanja, Žabalj Zarada: 385 EUR Rekord: 1:20,7 I - 1, II 1, III 2, IV 3 Startova: 13 Ove sezone u sedam startova zabeležila je jednu pobedu na hipodromu u Lozoviku i tri plasmana na hipodromima u Beogradu, Somboru i Subotici. Tokom karijere nije učestvovala u generacijskim susretima za grla od dve i tri godine osim kvalifikacione trke za Derby kada je došla iza grla Donita Ferm, Sugar Babe A.T. i Marino. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:22,9 na distanci od 2200m u Somboru.

3 LILY ALLEN A.T. ž d (Jasmin d Odyssee-Lana MK/Fearsome Lavec) Vozač: Oračić ml. Mirko, Bikovo Zarada: 1092 EUR Rekord: 1:20,1 I - 3, II 2, III 6, IV 3 Startova: 24 Ove sezone u šest startova zabeležila je dve pobede na hipodromima u Subotici i Lozoviku i tri plasmana na hipodromima u Subotici i Somboru. U trkama Državno prvenstvo za grla od 2. godine i Memorijal Albe Tumas Loketić uzela je učešće ali je ostala bez plasmana. Sa tri godine ostala bez plasmana u trkama Državno prvenstvo za grla od 3.godine i Sećanje na Pavla Crnkovića ali je zauzela vicešampionsko mesto u trci Pehar Somborskih novina. Bez plasmana je ostala u trci Probni Derby ali se plasirala na treće mesto u kvalifikacijama za Derby iza grla Sabath Black A.T. i Inez Foxx A.T. a ispred grla Morena Lobell. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:20,1 na distanci od 2150m u Subotici. MARINO m d (Finett Pride-Mariemi RL/Ganymede) Vlasnik: Đaković dr Đorđe, Bačka Palanka Trener: Kečenović Monika, Subotica Odgajivač: Đaković dr Đorđe, Bačka Palanka Vozač: Kečenović Boris, Subotica Zarada: 1026 EUR Rekord: 1:16,9 I - 3, II 3, III 3, IV 1 Startova: 14 Ove sezone u pet nastupa zabeležio je jednu pobedu na hipodromu u Subotici i tri plasmana na hipodromima u Subotici i Požarevcu. Tokom svoje karijere nije učestvovao u generacijskim susretima za grla od dve i tri godine a u trci Probni Derby zauzima peto mesto iza grla Spinal Tap A.T., San Siro, Morena Lobel i Lord Aprikot. U kvalifikacijama za Derby dolazi do treće pozicije iza grla Donita Ferm i Sugar Babe A.T. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:19,7 na distanci od 2150m u Subotici.

4 MONTECATINI m d (Lucky Boy-Miss Giulia/ Contab Hall) Vlasnik: Surla Boris, Novi Sad Trener: Mukić Ivan, Palić Odgajivač: Mukić Branislav, Palić Vozač: Anđal Andor, Mađarska Zarada: 1477 EUR Rekord: 1:19,2 I - 6, II 2, III 0, IV 0 Startova: 9 Ove sezone u tri starta zabeležio je dve pobede na hipodromu u Subotici. Nije učestvovao u trkama Državno prvenstvo za grla od 2. godine i Memorijal Albe Tumas Loketić. Sa tri godine zauzeo je vicešampionsko mesto u trci Državno prvenstvo za grla od 3.godine iza grla San Siro ali je propustio nadmetanja Pehar Somborskih novina i Sećanje na Pavla Crnkovića. Trku Probni Derby okončao je bez plasmana ali je ušao u Derby kao trećeplasirano grlo po zaradi u svojoj generaciji. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:19,6 na distanci od 2150m u Subotici. MORENA LOBEL ž d (Fantastik Lobell-Madona Q/Scooter Q) Vlasnik: Balažević Lazar, Tavankut Trener: Balažević Lazar, Tavankut Odgajivač: Balažević Lazar, Tavankut Vozač: Balažević Lazar, Tavankut Zarada: 1288 EUR Rekord: 1:17,7 I - 3, II 2, III 4, IV 4 Startova: 17 Ove sezone u četiri nastupa zabeležila je dva plasmana na hipodromu u Subotici. Nije učestvovala u trci Državno prvenstvo za grla od 2. godine ali je u trci Memorijal Albe Tumas Loketić osvojila prvo mesto. Sa tri godine nije uzela učešće u trci Državno prvenstvo za grla od 3.godine, bez plasmana je ostala u trci Sećanje na Pavla Crnkovića ali je došla do četvrte pozicije u trci Pehar Somboskih novina iza grla San Siro, Lily Allen A.T. i Ian Janis A.T. Trku Probni Derby okončala je na trećem mestu iza grla Spinal Tap A.T. i San Siro a u kvalifikacijama za Derby pozicionirala se na četvrto mesto iza grla Sabath Black A.T., Inez Foxx A.T. i Lily Allen A.T. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:20,2 na distanci od 2200m u Subotici.

5 SABATH BLACK A.T. k d (Amiral Sund-Simb Lorikeet/Pearsall Hanover) Vozač: Zadel Peter, Švedska Zarada: 11244,5 EUR Rekord: 1:15,9 I - 5, II 3, III 4, IV 0 Startova: 22 Ove sezone u sedam startova zabeležio je jednu pobedu na hipodromu u Subotici i dva plasmana na hipodromima u Požarevcu i Švedskoj. Sa dve godine krenuo je da se takmiči na hipodromu Kincsem park u Mađarskoj, zatim u Švedskoj pa je propustio sve generacijske trke u Srbiji za grla starosti dve i tri godine. Sa četiri godine upisao je tri nastupa u Švedskoj i dva na Kincsem parku nakon čega se vratio u Srbiju. Prvi generacijski susret upisuje u kvalifikacijama za Derby odnoseći trijumf ispred grla Inez Foxx A.T., Lily Allen A.T. i Morena Lobel. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:15,9 na distanci od 2200m u Požarevcu. SAN SIRO m d (Lucky Boy-Simonice/Spotlite Lobell) Vlasnik: Lazarević Dragan, Sivac Trener: Horvatski Antun, Tavankut Odgajivač: Mukić Branislav, Palić Vozač: Horvatski Antun, Tavankut Zarada: 3303 EUR Rekord: 1:17,5 I - 8, II 2, III 0, IV 2 Startova: 16 Ove sezone u četiri starta ostvario je tri pobede na hipodromima u Subotici i Somboru a jedan plasman na hipodromu u Subotici. Trijumfovao je u trci Državno prvenstvo za grla od 2. godine a trku Memorijal Albe Tumbas Loketić okončao je na drugom mestu iza grla Morena Lobel. Titulu najboljeg poneo je i u trci Državno prvenstvo za grla od 3.godine a zatim i u trci Pehar Somborskih novina. Memorijalnu trku Sećanje na Pavla Crnkovića okončao je bez plasmana. Probni Derby završio je kao drugoplasirani iza grla Spinal Tap A.T. a u Derby je ušao kao lider po zaradi u svojoj generaciji. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:17,5 na distanci od 2150m u Subotici.

6 SPINAL TAP A.T. k d (Amiral Sund-Stella Sisu/Make It Happen) Vozač: Skenderović Branko, Subotica Zarada: 3364 EUR Rekord: 1:16,1 I - 7, II 2, III 1, IV 2 Startova: 14 Ove sezone u tri starta zabeležio je dve pobede na hipodromima u Subotici i Požarevcu. Trku Državno prvenstvo za grla od 2. godine okončao je na drugom mestu iza grla San Siro, trku Memorijal Albe Tumbas Loketić završio pozicionirajući se na treće mesto iza grla Morena Lobel i San Siro. Plasmanom na peto mesto svrstao se u trci Državno prvenstvo za grla od 3.godine, slavio je u trci Sećanje na Pavla Crnkovića a učešće nije uzeo u trci Pehar Somborskih novina. Titulu šampiona dobio je u trci Probni Derby ispred grla San Siro, Morena Lobel, Lord Aprikot i Marino. U Derby je ušao kao drugoplasirano grlo po zaradi u svojoj generaciji. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:18,9 na distanci od 2200m u Subotici. SUGAR BABE A.T. ž d (Amiral Sund-Silent Yankee/Yankee Glide) Vozač: Fazekas Imre, Mađarska Zarada: 9832 EUR Rekord: 1:15,8 I - 1, II 8, III 3, IV 3 Startova: 23 Ove sezone u četrnaest startova zabeležila deset plasmana na hipodromima u Švedskoj, Mađarskoj i u Subotici. Sa dve godine krenula je da se takmiči na hipodromu Kincsem park u Mađarskoj tako da je propustila sve generacijske trke u Srbiji za grla starosti dve i tri godine. Sa četiri godine seli se u Švedsku gde je nastupala prvih šest meseci a zatim je krenula nazad ka Kincsem parku i Srbiji. Nije uzela učešće u trci Probni Derby ali je kvalifikacionu trku za derbi okončala na drugom mestu iza grla Donita Ferm. Najbolji vremenski rezultat ove sezone je 1:15,8 na distanci od 2140m u Švedskoj a u Srbiji 1:18,9 na 2150m ostvaren u Subotici. Foto: M. Pavkov & P. Reka