APARTHOTEL VUČKO 4* - JAHORINA, ZIMA 2020/2021

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "APARTHOTEL VUČKO 4* - JAHORINA, ZIMA 2020/2021"

Транскрипт

1 APARTHOTEL VUČKO 4* - JAHORINA, ZIMA 2020/2021 CENOVNIK ZA VUČKO DEPADANS Cene su izražene u EUR po osobi/ po danu na bazi polupansiona. Tip sobe Standard soba Standard soba Standard apartman Standard apartman NAPOMENE: boravak u periodu Nove Godine je moguće rezervisati na minimalno 5 noćenja od obavezna uplata u celosti aranžmana za navedeni termin.

2 CENOVNIK ZA CENTRALNI DEO Cene su izražene u EUR po osobi/ po danu na bazi polupansiona. Tip sobe Superior soba Superior soba Superior apartman Superior apartman NAPOMENE: boravak u periodu Nove Godine je moguće rezervisati na minimalno 5 noćenja od obavezna uplata u celosti aranžmana za navedeni termin.

3 CENOVNIK ZA A&B BLOK Cene su izražene u EUR po osobi/ po danu na bazi polupansiona. Tip sobe Lux soba Lux soba Lux soba plus Lux soba plus Lux apartman Lux apartman NAPOMENE: boravak u periodu Nove Godine je moguće rezervisati na minimalno 5 noćenja od obavezna uplata u celosti aranžmana za navedeni termin.

4 U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO: smeštaj na bazi polupansiona (doručak (buffet sto koji se postavlja ako ima više od 15 gostiju) I večera) besplatno korišćenje Fitness centra parking mesto wifi U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: boravišna taksa i osiguranje 1.30 eur za odrasle, po osobi/po danu plaćanje na licu mesta deca od 13 do 18 godina plaćaju boravišnu taksu i osiguranje u iznosu 0.76 eur plaćanje na licu mesta deca do 12 godina 0.26 eur dnevno samo osiguranje plaćanje na licu mesta putno zdravstveno osiguranje/skijaško osiguranje - sve dodatne usluge koje nisu navedene u cenovniku - ski pass se kupuje na licu mesta na Jahorini POPUSTI: deca od 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe BESPLATNO, nemaju svoj ležaj deca od 6-12 godina 50% popusta na usluge smeštaja u pratnji 2 odrasle osobe popust za 3 i svaku narednu osobu na redovnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama 30% popust za 3 i svaku narednu osobu na pomoćnom ležaju - 50%

5 Doplate: doplata za 1/1 sobu 50% na redovnu cenu (osim u periodu od i ), kada je doplata za 1/1 sobu - 100% doplata za korišćenje Wellness centra (sauna, hidromasaža stopala, hidromasažni bazen za 6 osoba, relaks soba, tuševi) u trajanju od 3h 15 eur dnevno po osobi doplata za GARAŽNO PARKING MESTO 15 eur / dnevno hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca. Naknada za boravak je 18eur (čišćenje) jednokratno po ljubimcu. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u restoranu. USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate gotovinom: prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50% akontaciju, ostatak najkasnije 15 dana do pred put (osim za termin Nova Godina, kada se uplaćuje iznos od 100% prilikom rezervacije) platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu bankarski troškovi idu nan teret uplatioca Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. U slučaju promena i poremećaja na tržištu, organizator zadržava pravo na korekciju cene. Avansne uplate su nepovratne. Prijava (check in) od 15h, odjava do 11h. *Shodno situaciji uzrokvanoj epidemijom Covi 19 otkazivanje garantovane rezervacije za koju je uplaćen avans je moguće pod sledeći uslovima: pomeranje rezervacije u tekućoj zimskoj sezoni na neki drugi termin shodno raspoloživosti pomeranje rezervacije za sledeću zimsku sezonu tokomm koje je moguće iskoristiti uplaćeni avans povraćaj uplaćenih sredstava u slučaju zatvaranja granica

6 Važne napomene: Potvrda rezervacije hotela je 48h nakon uplate akontacije. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. OPŠTE NAPOMENE Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cena, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što će u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi i slično). Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Cenovnik br.1 od Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Sani Trade & Tours doo Beograd, licenca kategorije 25, OTP BR. 135/2020 od godine.