Microsoft Word - Oglas za objavljivanje.doc

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Microsoft Word - Oglas za objavljivanje.doc"

Транскрипт

1 Javno preduzeće Privredno-tehnološki parkovi Subotica Javno poduzeće Gospodarsko-tehnološki parkovi Subotica Szabadkai Ipari és Technológiai Parkok Közvállalat Subotica Park Rajhla Ferenca 1/II Del.br.: 74-2/15 Datum: Na osnovu Odluke o raspisivanju javnog oglasa za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Subotice, putem javnog nadmetanja, radi izgradnje, broj: II /2015 od godine, raspisuje se OGLAS ZA JAVNO NADMETANJE ZA OTUĐENJE NEIZGRAĐENOG GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA SUBOTICE RADI IZGRADNJE Građevinska parcela br /31 površine 4 ha 5 a 42 m 2 upisana u list nepokretnosti br K.O. Donji grad, koja se po ovom oglasu otuđuje pravnim i fizičkim licima po tržišnim uslovima, predstavlja neizgrađeno građevinsko zemljište u javnoj svojini Grada Subotice (u daljem tekstu: Zemljište) i nalazi se na lokaciji Privredne zone Mali Bajmok u Subotici. Zemljište se nalazi na centralnom delu Privredne zone Mali Bajmok u Subotici, sa desne strane državnog puta I B reda br. 12 Subotica Sombor, iz pravca Sombora prema Subotici. I Podaci o Zemljištu (parceli) i osnovni obavezujući elementi javnog nadmetanja: Broj parcele je 33928/31, K.O. Donji grad u Subotici Površina parcele je 4 ha 5 a 42 m 2 Početna cena je 1.201,06 dinara/m 2 Visina depozita (30% od početne cene) je ,36 dinara Minimalni iznos uvećanja cene pri javnom nadmetanju iznosi najmanje 1% od početne cene, odnosno ,75 dinara II Urbanistički uslovi: Lokacija na kojoj se nalazi parcela je Izmenom Plana detaljne regulacije za deo prostora MZ Mali Bajmok namenjen za komercijalne funkcije na potezu južno od magistralnog puta M-17.1 (državni put I B reda br. 12) Subotica-Sombor u Subotici ( Sl. list Grada Subotice br. 3/2012), namenjena za izgradnju objekata industrijske delatnosti. Građenje objekata u okviru planiranih kompleksa komercijalno-poslovnih funkcija na građevinskim parcelama utvrđeno je pravilima građenja iz PDR-a uz uslov da indeks zauzetosti parcele bude 50%. Maksimalni stepen iskorišćenosti parcela je 80% (računajući sve objekte visokogradnje i platoe sa saobraćajnicama i parkinzima).

2 Procenat učešća zelenila u sklopu zone je min. 20% ukoliko planirana namena objekta zahteva u većem obimu manipulativne i saobraćajne površine, kao funkcionalni deo objekta. Maksimalna dozvoljena spratnost objekata je P+2 (prizemlje + 2 sprata). Parking prostor za korisnike objekta je jedan parking ili jedno garažno mesto na 70m 2 korisnog prostora. III IV Infrastrukturna opremljenost: Obezbeđena mogućnost priključenja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, 20 kv električni vod, gasovod, IT infrastrukturu i javnu saobraćajnicu. Obaveze učesnika u javnom nadmetanju koji ostvari pravo na kupovinu Zemljišta (Kupac): Privođenje nameni Zemljišta na osnovu Građevinske dozvole koju je Investitor dužan da pribavi od Gradske uprave Sekretarijat za građevinarstvo i imovinu, Služba za građevinarstvo, o svom trošku; Održavanje Zemljišta do njegovog privođenja nameni, radi sprečavanja širenja korova i očuvanja i zaštite životne sredine; Izgradnja internih saobraćajnica na Zemljištu, kao i saobraćajnih priključaka Zemljišta na javne saobraćajnice; Regulisanje obaveza za komunalne i energetske priključke sa nadležnim javnim i javno komunalnim preduzećima, u skladu sa njihovim aktima. V VI VII VIII IX X Obaveze JP Privredno-tehnološki parkovi Subotica : Podrška Investitoru ukoliko svoje poslovanje bude hteo da obavlja u Slobodnoj zoni Subotica. Kupac preuzima Zemljište u viđenom stanju, pri čemu JP Privredno-tehnološki parkovi Subotica nije dužno da izvrši raščišćavanje i nasipanje terena. Početna cena Zemljišta koje se otuđuje je procenjena tržišna vrednost zemljišta. Kupac se obavezuje da Zemljište privede nameni tako što će od dana zaključenja ugovora o otuđenju iz tačke XXIII ovog oglasa: u roku 8 meseci podneti uredan zahtev za izdavanje građevinske dozvole, izgradnju okončati zajedno sa ishodovanom upotrebnom dozvolom u roku koji ne može biti duži od 5 godina. Učesnici u javnom nadmetanju su dužni da uplate depozit (garantni iznos) u visini od ,36 dinara (30% od početne cene zemljišta) na depozitni račun Grada Subotice br sa pozivom na broj , model 97. Učesniku u javnom nadmetanju koji ne ostvari pravo na kupovinu Zemljišta, uplaćeni depozit će se vratiti u roku od 5 radnih dana od dana sprovedenog postupka (visina iznosa koji se vraća jednaka je dinarskom iznosu uplaćenom na ime depozita), izuzev ukoliko učesnik odustane od svoje ponude ili ne pristupi javnom nadmetanju.

3 XI XII Postupak javnog nadmetanja sprovodi Komisija za građevinsko zemljište (u daljem tekstu: Komisija). Na javnom nadmetanju mogu učestvovati pravna i fizička lica koja podnose pismene prijave na adresu Komisije: Subotica, Park Rajhla Ferenca 1/II od godine do godine. Prijava mora biti predata najkasnije godine do časova, bez obzira na način dostavljanja. XIII XIV XV Prijava pravnog lica sadrži: pun naziv i sedište, matični broj, poreski identifikacioni broj i broj rešenja o registraciji kod nadležnog organa. Prijava se overava potpisom i pečatom ovlašćenog lica. Prijava fizičkog lica sadrži: ime i prezime, adresu, jedinstveni matični broj građana, a ako je lice preduzetnik i podatke o upisu u registar nadležnog organa (broj, datum i naziv organa) i poreski identifikacioni broj. Uz prijavu se prilaže: overena fotokopija akta o registraciji (za strance - akta o osnivanju društva: odluke ili ugovora, overene od strane organa nadležnog za overu potpisa u inostranstvu (matična zemlja investitora)), za pravna lica, fotokopija lične karte ili pasoša, za fizička lica, dokaz o uplati depozita, rešenje o upisu radnje u Registar - za preduzetnike i izjava da prihvata sve posebne uslove iz oglasa. XVI XVII XVIII XIX Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju samo lica koja podnesu blagovremenu i potpunu prijavu, odnosno lica koja po zahtevu Komisije za građevinsko zemljište otklone nedostatke prijave. Zemljište se otuđuje učesniku javnog nadmetanja koji ponudi najveću cenu, a koja se naknadno ne može menjati. Učesniku u javnom nadmetanju čija se ponuda prihvati, uplaćeni depozit uračunaće se u kupoprodajnu cenu i oduzeti od vrednosti postignute u javnom nadmetanju. Javno nadmetanje otvara predsednik ili ovlašćeni član Komisije i utvrđuje: 1. Broj blagovremenih i potpunih prijava. 2. Broj neblagovremenih i nepotpunih prijava. 3. Nazive odnosno imena učesnika koji su stekli pravo učešća na javnom nadmetanju. 4. Prisutne učesnike javnog nadmetanja odnosno njihove zakonske zastupnike ili ovlašćene predstavnike i da li imaju urednu punomoć-ovlašćenje da učestvuju na javnom nadmetanju. XX Javno nadmetanje se sprovodi po sledećem postupku: 1. Predsednik ili ovlašćeni član Komisije objavljuje početni iznos koji je predmet javnog nadmetanja i poziva učesnike da isti iznos prihvate. 2. Ukoliko učesnik ne prihvati početni iznos gubi pravo na povraćaj uplaćenog depozita.

4 3. Predsednik ili ovlašćeni član Komisije poziva učesnike da daju svoje ponude iznosa cene, uvećane za najmanje 1% od početnog iznosa. 4. Učesnici se javljaju za davanje ponude podizanjem ruke. 5. Predsednik ili ovlašćeni član Komisije pokretom ruke dozvoljava učesniku koji se najranije javio, da dâ svoju ponudu. 6. Učesnik javnog nadmetanja dužan je da kaže u ime kojeg ponuđača koji iznos nudi. 7. Predsednik ili ovlašćeni član Komisije pita tri puta da li neko daje više od najvećeg prethodno ponuđenog iznosa i konstatuje posle trećeg poziva koji je najveći iznos ponuđen i ime ponuđača koji stiče pravo na kupovinu zemljišta. XXI XXII Svaki učesnik javnog nadmetanja ima pravo tokom rada Komisije da daje primedbe na rad Komisije i na tok postupka, a što se unosi u zapisnik. Po okončanom postupku javnog nadmetanja, Gradonačelnik Grada Subotice će doneti Rešenje o otuđenju zemljišta. Rešenje se dostavlja svim učesnicima u postupku. XXIII XXIV Kupac će najkasnije u roku od 30 dana po donošenju rešenja iz tačke XXII sa Gradom Subotica i JP Privredno-tehnološki parkovi Subotica zaključiti ugovor o otuđenju, kojim će regulisati međusobne odnose. Učesnicima će se dostaviti ugovor sa poukom da ukoliko smatraju da je zemljište otuđeno suprotno odredbama zakona, te da im je na taj način povređeno pravo, mogu podneti nadležnom sudu tužbu za poništaj ugovora u roku od 8 dana od saznanja za zaključenje ugovora, a najkasnije 30 dana od dana zaključenja ugovora. Ukoliko Kupac ne zaključi ugovor o otuđenju u navedenom roku, Rešenje o otuđenju zemljišta stavlja se van snage bez prava Kupca na povraćaj uplaćenog depozita za učešće u javnom nadmetanju. XXV XXVI XXVII XXVIII Kupac izlicitiranu cenu plaća u celosti u roku 15 dana od zaključenja ugovora o otuđenju. Ukoliko Kupac ne plati ugovorenu kupoprodajnu cenu u roku iz tačke XXV Odluke, Prodavac ima pravo da raskine ugovor o otuđenju, u kom slučaju Kupac gubi pravo na povraćaj depozita uplaćenog za učešće u javnom nadmetanju. Porez na prenos apsolutnih prava snosi Kupac. Sva zainteresovana lica mogu, u periodu trajanja oglasa, u dogovoru sa JP Privrednotehnološki parkovi Subotica (kontakt telefon: 024/ ), imati mogućnost obilaska predmetnog zemljišta, uvida u Nacrt ugovora o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta i ostalu dokumentaciju u vezi sa Zemljištem. Postupak javnog nadmetanja će se u svemu ostalom sprovesti prema odredbama člana Odluke o pribavljanju, otuđenju i davanju u zakup građevinskog zemljišta i pretvaranja prava zakupa na građevinskom zemljištu u pravo svojine. Oglas ostaje otvoren od godine, zaključno sa godine.

5 Javno nadmetanje (licitacija) održaće se godine sa početkom u 10:00 časova u Plavoj sali Gradske kuće, Subotica, Trg Slobode br. 1. Kompletan tekst Oglasa objaviće se u Službenom listu Grada Subotice, na oglasnoj tabli JP Privredno-tehnološki parkovi Subotica Subotica, Park Rajhla Ferenca br. 1/II i na oglasnoj tabli Grada Subotice, Trg Slobode br. 1, na I spratu u periodu od godine do godine, na internet stranicama i a obaveštenje o objavljenom Oglasu u listovima: Subotičke novine, Magyar szó i Hrvatska riječ i putem drugih sredstava javnog informisanja. Sve informacije u vezi sa oglasom, mogu se dobiti u JP Privredno-tehnološki parkovi Subotica Subotica, Park Rajhla Ferenca br. 1/II svakog radnog dana osim subote, od do časova. Kontakt osoba: Šef službe za ekonomske, pravne i opšte poslove: Ervin Molnar dipl. oec. JP Privredno-tehnološki parkovi Subotica Direktor Ivan Saveljić s.r.

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50 На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50/13 Одлука УС, 98/13 Одлука УС, 132/14 и 145/14), Одлуке

Више

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50

На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50 На основу Закона о планирању и изградњи ( Сл. гласник Републике Србије, бр. 72/09, 81/09 исправка, 64/10 Одлука УС, 24/11, 121/12, 42/13 Одлука УС, 50/13 Одлука УС, 98/13 Одлука УС, 132/14 и 145/14), Одлуке

Више

PREDLOG

PREDLOG Na osnovu člana 99. Zakona o planiranju i izgradnji ( Sl. glasnik RS, br. 72/2009, 81/2009 - ispr., 64/2010 - odluka US, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - odluka US, 50/2013 - odluka US, 98/2013 - odluka US,

Више

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA (Sl. list Grada Novog Sada, br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se postupak, uslovi,

Више

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ На основу решења градоначелника број: 463-3460/17-Г од 30. маја и број: 020-6299/17-Г од 6. октобра 2017. године, Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности 25 пословних простора

Више

ГОДИНА: VIII БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек''

ГОДИНА: VIII БРОЈ: јул ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек'' ГОДИНА: VIII БРОЈ: 20 27. јул 2015. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1187 На основу члана 64. Статута општине Мајданпек ( ''Службени лист општине Мајданпек'' број 7/2008) и члана 15. Одлуке о грађевинском земљишту

Више

1 БРОЈ 21 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 17.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: На основу Одлуке о покретању поступк

1 БРОЈ 21 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 17.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: На основу Одлуке о покретању поступк 1 БРОЈ 21 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 17.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 21 17.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: На основу Одлуке о покретању поступка давањa у закуп непокретности - пословног простора

Више

Јавно предузеће спортско културни центар ,,Обреновац''

Јавно предузеће спортско културни центар ,,Обреновац'' Јавно предузеће Спортско културни центар,,обреновац'' Ул. Краља Александра I бр.63 Број: 387 Датум: 05.02.2019.године О Г Л А С за продају службеног путничког возила методом прикупљања затворених писмених

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-274/19 Ilijaš, 18.03.2019. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем

Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Срем Д О К У М Е Н Т А Ц И Ј А за продају кровног покривача са Дома здравља Др Симо Милошевић Умка и старе столарије са Дома здравља Др Симо Милошевић Сремчица Документација садржи: - Упутство понуђачима о

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР 2015. ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке

Више

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske

Microsoft Word - Oglas o prodaji parcele 1283_36 Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 59. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Службени лист општине Чока бр. 17. страна 297. 01.09.2016. 110. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list 23.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list 23.doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 23 Година L 30. октобар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 23. Szám Topolya, 2018. október 30. Број 23. 30.10.2018. СТРАНА 944. OLDAL

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-2364/14 Ilijaš, 17.07.2014. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

Nacrt plana poslovanja u 2000

Nacrt plana poslovanja u 2000 KOMISIJA ZA GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U JAVNOJ SVOJINI OPŠTINE NOVI BEČEJ Broj: 80 Datum: 29.01.2013.godine Na osnovu Odluke Komisije za građevinsko zemljište u javnoj svojini opštine Novi Bečej, broj: 35

Више

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: /18 Datum: godine

BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: /18 Datum: godine BOSNA I HERCEGOVINA FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE SREDNJEBOSANSKI KANTON OPĆINA JAJCE OPĆINSKI NAČELNIK Broj: 02-23- 5377/18 Datum: 16.07.2018.godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima ( Službene

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 О п ш т и н а Б л а ц е СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ ГОДИНА: XXIV БРОЈ: 3 ДАТУМ ИЗДАВАЊА: 17.03.2017. ЛИСТ ИЗЛАЗИ ПРЕМА ПОТРЕБИ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ: 10 дана Страна 1 На основу члана 64. став 3. Закона о

Више

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна

На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна На основу Закључка Градског већа Града Кикинда бој: II-06-13/2018, Комисија за спровођење поступка издавања у закуп јавне површине за постављање луна парка, дана 11.04.2018. године, утврдила је и јавно

Више

Microsoft Word Resenje o davanju prethodne saglasnosti-oglas.docx

Microsoft Word Resenje o davanju prethodne saglasnosti-oglas.docx На основу члана 56. Статута Града Ниша ( Службени лист Града Ниша, број 88/2008) и члана 14. Одлуке о отуђењу и давању у закуп грађевинског земљишта ( Службени лист Града Ниша, број 66/2010 и 64/2011),

Више

Beocin Sluzbeni list cdr

Beocin Sluzbeni list cdr Година IX - Број 12 Беочин, 02. 11. 2018. примерак 300,00 динара Председник општине Беочин 113 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон,

Више

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc

Microsoft Word - Oglas ei tv oktobar doc.doc На основу Решења стечајног судије Привредног суда у Нишу, 1 Ст. бр. 30/2013 од 08.01.2014. године, а у складу са чланoм 131, 132. и 133. Закона о стечају («Службени гласник Републике Србије» број 104/2009,

Више

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske

Microsoft Word - oglas o ponovljenoj prodaji u PZ 2018-restoran i komercijala za Glas Srpske На основу члана 348. Закона о стварним правима (,,Службени гласник Републике Српске бр. 124/08, 3/09, 58/09, 95/11 и 60/15), члана 39. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник Републике Српске,

Више

Бољевац, 07. јул године Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на кор

Бољевац, 07. јул године   Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на кор Бољевац, 07. јул 2016. године www.boljevac.org.rs Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 87. Сл.лист општине Чока бр. 13. страна 727. 31.12.2014. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06,

Више

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr К О Б р. ј а в н о г С е ф к е р и н 1 н а д м е т а њ а П о в р ш и н а ( х а ) П о ч е т н а ц е н а ( д и н / х а ) Д е п о з и т ( д и н ) з а к у п а С т е п е н з а ш т и т е ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš

Na osnovu člana III Odluke o odobravanju I dodjeli građevinskog materijala za sanaciju I rekonstrukciju stabenih objekata građana Općine Ilijaš Broj: 06/1-31-734/19 Ilijaš, 24.06.2019. godine Na osnovu člana 363. Zakona o stvarnim pravima Federacije Bosne i Hercegovine ( Službene novine F BiH, br. 66/13, 100/13), članova 2, 5, 7, i 8. Pravilnika

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређ

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 4/09 и 2/205) и члана. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп

Више

Бољевац, 04. септембар године Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп

Бољевац, 04. септембар године   Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп Бољевац, 04. септембар 2015. године www.boljevac.org.rs Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

Број 23 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ 14.октобар године страна 558 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ Година XXV Бр Окт

Број 23 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ 14.октобар године страна 558 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ   Година XXV Бр Окт Број 23 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ 14.октобар 2016. године страна 558 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ www.aleksinac.org Година XXV Бр. 23 14. Октобар 2016. године Бесплатан примерак На основу члана

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Бољевац, 18. новембар 2014.године Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредн

Бољевац, 18. новембар 2014.године   Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредн Бољевац, www.boljevac.org.rs Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини... 2 С А Д Р Ж А Ј Издавач: Oпштина Бољевац,

Више

Microsoft Word - LICITACIJA-2-KRUG-2016-bačka topola dec 2016 drugi krug sa tabelom iz min doc

Microsoft Word - LICITACIJA-2-KRUG-2016-bačka topola dec 2016 drugi krug sa tabelom iz min doc На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06 65/08-др закон 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 13. страна 583. 16.08.2013. 88. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређ

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања

Више

Novi Kneževac I krug 2013 final (1)

Novi Kneževac I krug 2013 final (1) На основу члана 64. став. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/6, 69/8 и 41/9) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

glasnik6

glasnik6 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ Број 6. 20. август 2014. године Година 31. 1. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/2017), Правилникa о усл

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/2017), Правилникa о усл На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/2017), Правилникa о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

Бољевац, 29. септембар 2011.године Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање

Бољевац, 29. септембар 2011.године   Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање Бољевац, 29. септембар 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини

Више



 506. Na osnovu člana 40 stav 4 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09) Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. jula 2010. godine, donijela je UREDBA O PRODAJI I DAVANJU U ZAKUP STVARI U DRŽAVNOJ

Више

Microsoft Word - glasnik 12-18

Microsoft Word - glasnik 12-18 БРОЈ 12/18, КОСЈЕРИЋ, 25. октобар 2018. ГОДИНЕ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл. гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима

Више

Бољевац, 14. јул 2011.године Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за

Бољевац, 14. јул 2011.године   Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за Бољевац, 14. јул 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

Бољевац, 03. Септембар 2014.године Година VII број 7 ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопри

Бољевац, 03. Септембар 2014.године   Година VII број 7 ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопри Бољевац, 03. Септембар 2014.године www.boljevac.org.rs Година VII број 7 ОПШТИНСКО ВЕЋЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини Бољевац...

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ Број 8. 07. мај 2019. године Година 36. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН ГОДИНА XXХV БРОЈ године В А Р В А Р И Н Лист излази према потреби Годишња претплата 300 дин. Цена овог бр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН ГОДИНА XXХV БРОЈ године В А Р В А Р И Н Лист излази према потреби Годишња претплата 300 дин. Цена овог бр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН ГОДИНА XXХV БРОЈ 13 13.12.2018.године В А Р В А Р И Н Лист излази према потреби Годишња претплата 300 дин. Цена овог броја 30 дин. Рок за рекламацију 10 дана 1. На основу

Више

Microsoft Word - glasnik 14-17

Microsoft Word - glasnik 14-17 БРОЈ 14/17, КОСЈЕРИЋ, 23. октобар 2017. ГОДИНЕ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл. гласник РС», број 62/06, 69/08- др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилникa о условима

Више

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ На основу чл. 6. и чл. 7. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом и давања у закуп ствари у јавној својини, односно прибављања и уступања искоришћавања других имовинских

Више

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система "ЕПС

На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр /1-18 од године Оператор дистрибутивног система ЕПС На основу Одлуке о покретању поступка продаје неопасног отпада бр.07.000.- 08.01.-256196/1-18 од 6.9.2018. године Оператор дистрибутивног система "ЕПС Дистрибуција"д.о.о. Београд Дистрибутивно подручје

Више

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine

Broj: /17 Sarajevo, godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: /17 od godine Broj: 0101-5751-1/17 Sarajevo, 04. 10. 2017. godine Na osnovu Odluke Upravnog odbora Univerziteta u Sarajevu broj: 02-3803/17 od 18. 05. 2017. godine o davanju saglasnosti za rashodovanje i prodaju putničkih

Више

???? ?????? ???????????

???? ?????? ??????????? ВЕЋЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА СРБИЈЕ - СЛУЖБА ПРАВНЕ ПОМОЋИ - Београд, 09.09.2002. године Ев - 191/02 У П У Т С Т В О ЗА УЧЕШЋЕ НА ЈАВНОЈ АУКЦИЈИ И ЗА ОСНИВАЊЕ КОНЗОРЦИЈУМА РАДИ КУПОВИНЕ СУБЈЕКТА ПРИВАТИЗАЦИЈЕ

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 30. новембар године Бесплатан примерак Број 41 АКТИ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 428. На основу члан

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 30. новембар године Бесплатан примерак Број 41 АКТИ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 428. На основу члан СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 37. Алибунар, 30. новембар 2018. године Бесплатан примерак Број 41 АКТИ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 428. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник

Више

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO

Na osnovu odredaba Zakona o radu u institucijama BiH («Službeni glasnik BiH», broj 26/04), Statuta i Pravilnika o radu JP NIO Na osnovu Odluke o prodaji službenog automobila broj: 4-1-04-1-181/1-17 od 08.06.2017. godine, a u vezi sa članom 12. Pravilnika o uslovima nabavke i načinu korištenja službenih vozila u institucijama

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СО ТОПОЛА Година XXII Број 21 Топола 12. Децембар године -1- На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (Сл.г

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СО ТОПОЛА Година XXII Број 21 Топола 12. Децембар године -1- На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (Сл.г СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СО ТОПОЛА Година XXII Број 21 12. Децембар 2018. године -1- На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17),

Више

Јавно предузеће Спортско културни центар,,обреновац'' Ул. Краља Александра I бр.63 Број: Датум: О Г Л А С о спровођењу поступка прикупљања затворених

Јавно предузеће Спортско културни центар,,обреновац'' Ул. Краља Александра I бр.63 Број: Датум: О Г Л А С о спровођењу поступка прикупљања затворених Јавно предузеће Спортско културни центар,,обреновац'' Ул. Краља Александра I бр.63 Број: Датум: О Г Л А С о спровођењу поступка прикупљања затворених писмених понуда за давање у закуп пословног простора

Више

О п ш т и н а Б л а ц е СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ ГОДИНА: XXIV БРОЈ: 11 ДАТУМ ИЗДАВАЊА: ЛИСТ ИЗЛАЗИ ПРЕМА ПОТРЕБИ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ: 10

О п ш т и н а Б л а ц е СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ ГОДИНА: XXIV БРОЈ: 11 ДАТУМ ИЗДАВАЊА: ЛИСТ ИЗЛАЗИ ПРЕМА ПОТРЕБИ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ: 10 О п ш т и н а Б л а ц е СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЛАЦЕ ГОДИНА: XXIV БРОЈ: 11 ДАТУМ ИЗДАВАЊА: 03.10.2017. ЛИСТ ИЗЛАЗИ ПРЕМА ПОТРЕБИ РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ: 10 дана Страна 1 На основу члана 64. став 3. Закона о

Више

Microsoft Word - Oglas memo FUD KONACNO

Microsoft Word - Oglas memo FUD KONACNO Na osnovu Rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Kraljevu St. br. 763/2010 od 07.02.2011. godine, i Rešenja o bankrotstvu St. br. 763/2010 od 17.05.2011 godine, a u skladu sa članovima 131., 132. i

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи (Сл. Гласник СЛУЖБЕНИ ЛИСТ општине Књажевац ГОДИНА XI БРОЈ 21 04. ОКОТБАР 2018 БЕСПЛАТАН ПРИМЕРАК 1 На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи ("Сл. Гласник РС", бр. 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 одлука

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ Број 15. 03. октобар 2017. године Година 34. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закона 41/09) и 112/2015),

Више

Microsoft Word - glasnik 9-16

Microsoft Word - glasnik 9-16 БРОЈ 9/16, КОСЈЕРИЋ, 19. август 2016. ГОДИНЕ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл. гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређивању

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 38. Алибунар, 11. март године Бесплатан примерак Број 6 АКТИ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 45. На основу члана 64.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 38. Алибунар, 11. март године Бесплатан примерак Број 6 АКТИ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 45. На основу члана 64. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР Година: 38. Алибунар, 11. март 2019. године Бесплатан примерак Број 6 АКТИ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 45. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту (''Сл.гласник

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним паркиралиштима ( Службени лист Града Београда бр. 12/2010

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ града ВРШЦА БР. 12/ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 10/ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА ГОДИНА II

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ града ВРШЦА БР. 12/ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 10/ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА ГОДИНА II 02..208. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ града ВРШЦА БР. 2/208 353.09.208. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА БР. 0/208 323 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ВРШЦА ГОДИНА ГОДИНА III III ВРШАЦ, ВРШАЦ,. 02. СЕПТЕМБАР НОВЕМБАР 208. 208. ГОДИНЕ ГОДИНЕ

Више

Microsoft Word - glasnik 7-16

Microsoft Word - glasnik 7-16 БРОЈ 7/16, КОСЈЕРИЋ, 11. јун 2016. ГОДИНЕ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног

Више

Microsoft Word - Poziv nakon objave

Microsoft Word - Poziv nakon objave CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: SKUPŠTINA CRNE GORE Broj: 00-56/12-11/2 Mjesto i datum: Podgorica, 24.01.2012.godine Na osnovu

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:45 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 18/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

Na osnovu člana 34. stav 3. Zakona o energetici ( "Službeni glasnik RS", broj 145/14), Ministar rudarstva i energetike donosi Pravilnik o energetskoj

Na osnovu člana 34. stav 3. Zakona o energetici ( Službeni glasnik RS, broj 145/14), Ministar rudarstva i energetike donosi Pravilnik o energetskoj Na osnovu člana 34. stav 3. Zakona o energetici ( "Službeni glasnik RS", broj 145/14), Ministar rudarstva i energetike donosi Pravilnik o energetskoj dozvoli Pravilnik je objavljen u "Službenom glasniku

Више

Oпштински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦА Оpćinski službeni GLASNIK SJENICA Сјеница, 07. jун Sjenica, 07.jun Година XX Број15 Godi

Oпштински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦА Оpćinski službeni GLASNIK SJENICA   Сјеница, 07. jун Sjenica, 07.jun Година XX Број15 Godi Oпштински службени ГЛАСНИК СЈЕНИЦА Оpćinski službeni GLASNIK SJENICA www.sjenica.rs Сјеница, 07. jун 2019. Sjenica, 07.jun 2019. Година XX Број15 Godina XX Broj 15 Излази по потреби Izlazi po potrebi САДРЖАЈ

Више

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc

PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurenc PRILOG 3 CRNA GORA Obrazac 3 Ministarstvo finansija Član 63 Zakona o javnim nabavkama Uprava za javne nabavke Naručilac: Agencija za zaštitu konkurencije Broj 01-85/1 Mjesto i datum 30.05.2013.godine Na

Више

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG 1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA G

Poziv za javnu nabavku etender Portal - UJN CG   1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA G 1 of 5 4/24/2015 1:41 PM CRNA GORA Ministarstvo finansija Uprava za javne nabavke Obrazac 3 Član 63 Zakona o javnim nabavkama Naručilac "Čistoća" d.o.o., Podgorica, Broj 11/15 Mjesto i datum Podgorica

Више

Microsoft Word - Pravilnik o postupku sprovodenja objedinjene procedure.docx

Microsoft Word - Pravilnik o postupku sprovodenja objedinjene procedure.docx PRAVILNIK O POSTUPKU SPROVOĐENJA OBJEDINJENE PROCEDURE ("Sl. glasnik RS", br. 22/2015 i 89/2015) 1. Uvodne odredbe Predmet uređivanja Član 1 Ovim pravilnikom bliže se propisuje predmet i postupak sprovođenja

Више

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за рекла

Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ годинe годишња претплата дин. (аконтација). Цена овог броја 410,00 дин. Рок за рекла Лист излази према потреби ГОДИНА ХХIX БРОЈ 7. 23.09.206. годинe годишња претплата 2.700.-дин. (аконтација). Цена овог броја 40,00 дин. Рок за рекламацију 0 дана На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном

Више

На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тач

На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тач На основу члана 241. Закона о банкама Републике Српске ( Службени гласник Републике Српске број 4/17), члана 5. став 1. тачка б, члана 20. став 2. тачка б. и члана 37. Закона о Агенцији за банкарство Републике

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА РЕПУБЛИКА СРБИЈА АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА ГРАД НОВИ САД ГРАДСКА УПРАВА ЗА УРБАНИЗАМ И ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ Број: ROP-NSD-33308-CPI-1/2017 Дана: 13.11.2017.године Н О В И С А Д MK, ДЕ Градска управа

Више

Microsoft Word Izmena br. 5.doc

Microsoft Word Izmena br.  5.doc КОМИСИЈА ЗА ЈАВНЕ НАБАВКЕ Број ЈН: 65/61 Датум: 24.10.2016. Измена бр. 5 Поштовани, Јавно предузеће ГРАДСКО СТАМБЕНО, Београд, као наручилац у отвореном поступку јавне набавке радова Извођење радова на

Више

Lokali javni oglas,XII 2018 ZATVORENE PONUDE

Lokali javni oglas,XII 2018 ZATVORENE PONUDE Комисија за доделу пословног простора je на основу одредби Правилника о издавању у закуп пијачног пословног простора и Одлуке Управног одбора ЈКП «Градске пијаце» Београд, бр. 5127/8 од 04.06.2010. године,

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo

ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE (Sl. list Grada Novog Sada, br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovo ODLUKA O RASKOPAVANJU POVRŠINA JAVNE NAMENE ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 12/2011, 56/2012, 13/2014, 69/2014 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se uslovi i način organizovanja poslova

Више

Комисија за доделу пословног простора je на основу одредби Правилника о издавању у закуп пијачног пословног простора и Одлуке Управног одбора ЈКП «Гра

Комисија за доделу пословног простора je на основу одредби Правилника о издавању у закуп пијачног пословног простора и Одлуке Управног одбора ЈКП «Гра Комисија за доделу пословног простора je на основу одредби Правилника о издавању у закуп пијачног пословног простора и Одлуке Управног одбора ЈКП «Градске пијаце» Београд, бр. 5127/8 од 04.06.2010. године,

Више

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ

АРХИВ ВОЈВОДИНЕ АРХИВ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД Дунавска 35. www.arhivvojvodine.org.rs БРОЈ: I 404-119/6-15 ДАНА:03. јул 2015. На основу члана 55. став 1. тачка 2), члана 57. став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона о јавним

Више

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“

Позив за подношење понуда - бр /19 са циљем закљ. ОС: „Намирнице за исхрану деце“ Основна школа Дринка Павловић Ул. Косовска 19, 11000 Београд Датум: 17.04.2019. год. Дл. број: 413 На основу члана 55. став 1. тачка 1), члана 32, члана 40, 40а став 1. и члана 60. став 1. тачка 2) Закона

Више

Zakon o prometu nepokretnosti

Zakon o prometu nepokretnosti AKTIVA sistem doo, Novi Sad Osnivanje preduzeća i radnji, Računovodstvena agencija, Poresko savetovanje Propisi besplatno www.aktivasistem.com Obrasci besplatno ZAKON O PROMETU NEPOKRETNOSTI - prečišćeni

Више

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13

ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: ; / ; ПИБ: ; МАТ.БР.: ; ЕППДВ:13 ЈП ВОЈВОДИНАШУМЕ ПЕТРОВАРАДИН Огранак предузећа ШГ СОМБОР СОМБОР тел/факс: +38125-463-111; +38125/463-115; ПИБ: 101636567; МАТ.БР.: 08762198; ЕППДВ:132716493 Број: ЈН 1168/18-6 Дана: 12.02.2019. На основу

Више