UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 1 OBRASCU RSV-2 Privitak 1 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 1) potrebno je popuniti ako dioničko društvo ima viš

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 1 OBRASCU RSV-2 Privitak 1 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 1) potrebno je popuniti ako dioničko društvo ima viš"

Транскрипт

1 UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 1 OBRASCU RSV-2 Privitak 1 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 1) potrebno je popuniti ako dioničko društvo ima više od jednog stvarnog vlasnika. I. U poglavlju»pravni SUBJEKT IZ ČLANKA 32. STAVKA 1. TOČKE a) PODTOČKE 1. ZAKONA KOJI JE DIONIČKO DRUŠTVO«(rubrika 1 do 2) upisuju se podatci o dioničkom društvu: osobni identifikacijski broj (OIB) i naziv. 1. U rubriku 1 «Osobni identifikacijski broj (OIB)» upisuje se osobni identifikacijski broj kojeg je dioničkom društvu dodijelilo Ministarstvo financija Porezna uprava. Upisuje se jedanaest (11) brojčanih znamenaka OIB-a. 2. U rubriku 2 «Naziv» upisuje se točan naziv dioničkog društva pod kojim je dioničko društvo upisano u Sudskom registru. II. U poglavlju»podatci O STVARNOM VLASNIKU«(rubrika 3 do 14) upisuju se podatci o fizičkoj osobi stvarnom vlasniku dioničkog društva. Ako je stvarni vlasnik fizička osoba kojoj je dodijeljen OIB tada se popunjavaju rubrike 3 do 9: osobni identifikacijski broj (OIB), ime, prezime, datum rođenja, država prebivališta, državljanstvo (upisuje se najviše dva državljanstva). Ako je stvarni vlasnik fizička osoba strani državljanin kojem nije dodijeljen OIB tada se popunjavaju rubrike 4 do 14: ime, prezime, datum rođenja, država prebivališta, državljanstvo (upisuje se najviše dva državljanstva), podatci o vrsti, broju, izdavatelju, državi i datumu isteka važenja identifikacijske isprave stranog državljanina. 3. U rubriku 3 «Osobni identifikacijski broj (OIB) fizičke osobe» upisuje se osobni identifikacijski broj kojeg je fizičkoj osobi dodijelilo Ministarstvo financija Porezna uprava. Upisuje se jedanaest (11) brojčanih znamenaka. Ako je stvarni vlasnik strani državljanin kojemu nije dodijeljen OIB za njega dioničko društvo ne popunjava rubriku 3 nego je tu rubriku potrebno precrtati. 4. U rubriku 4 «Ime» upisuje se ime fizičke osobe stvarnog vlasnika. Ime koje se upisuje mora odgovarati imenu koje se navodi u identifikacijskoj ispravi fizičke osobe stvarnog vlasnika. 5. U rubriku 5 «Prezime» upisuje se prezime fizičke osobe stvarnog vlasnika. Prezime koje se upisuje mora odgovarati prezimenu koje se navodi u identifikacijskoj ispravi fizičke osobe stvarnog vlasnika. 6. U rubriku 6 «Datum rođenja» upisuje se brojkom dan, mjesec i godina rođenja fizičke osobe stvarnog vlasnika (u obliku DDMMGGGG). 7. U rubriku 7 «Država prebivališta» upisuje se država prebivališta fizičke osobe stvarnog vlasnika. Država prebivališta koja se upisuje mora odgovarati državi prebivališta koja se navodi u identifikacijskoj ispravi fizičke osobe stvarnog vlasnika. 8. U rubriku 8 «Državljanstvo 1» upisuje se državljanstvo fizičke osobe stvarnog vlasnika.

2 9. U rubriku 9 «Državljanstvo 2» upisuje se drugo državljanstvo fizičke osobe stvarnog vlasnika. Ako fizička osoba stvarni vlasnik ima samo jedno državljanstvo tada je rubriku 9 potrebno precrtati. Rubrike 10 do 14 dioničko društvo popunjava ako je stvarni vlasnik fizička osoba koja je strani državljanin kojemu nije dodijeljen OIB. 10. U rubriku 10 «Vrsta identifikacijske isprave» upisuje se oznaka x u odgovarajuće polje koje označava vrstu identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica) stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB. Ako se oznaka x upiše u polje koje označava»drugo«potrebno je u nastavku u dodatnom polju upisati naziv te identifikacijske isprave. 11. U rubriku 11 «Broj identifikacijske isprave» upisuje se broj identifikacijske isprave stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB (npr. ako je dioničko društvo u rubrici 10 označilo polje osobna iskaznica tada upisuje broj osobne iskaznice). 12. U rubriku 12 «Država u kojoj je isprava izdana» upisuje se država koja je izdala identifikacijsku ispravu stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB, a za koju identifikacijsku ispravu je dioničko društvo upisalo podatke u rubrike 10 i U rubriku 13 «Izdavatelj isprave» upisuje se naziv inozemnog nadležnog tijela koje je izdalo identifikacijsku ispravu stranom državljaninu kojemu nije dodijeljen OIB, a za koju identifikacijsku ispravu je dioničko društvo upisalo podatke u rubrike 10 i U rubriku 14 «Datum isteka važenja identifikacijske isprave» upisuje se datum isteka važenja identifikacijske isprave stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB (u obliku DDMMGGGG), a za koju identifikacijsku ispravu je dioničko društvo upisalo podatke u rubrike 10. i 11. III. U poglavlju»priroda I OPSEG STVARNOG VLASNIŠTVA«(rubrika 15 do 18) upisuju se podatci o prirodi stvarnog vlasništva, napomena te podatci o opsegu stvarnog vlasništva i datum od kada vrijede upisani podatci. 15. U rubriku 15 «Priroda stvarnog vlasništva» upisuje se oznaka x u odgovarajuće polje koje označava prirodu stvarnog vlasništva. 16. U rubriku 16 «Napomena» dioničko društvo dužno je upisati dodatno pojašnjenje prirode stvarnog vlasništva ako je dioničko društvo označilo u prethodnoj rubrici (rubrika 15) da se radi o»neizravnom vlasništvu «ili»kontrolnom položaju u upravljanju imovinom pravne osobe preko drugih sredstava«. Ako je u rubrici 15 ovoga Obrasca označeno polje pod nazivom «Izravno vlasništvo» tada je rubriku 16 potrebno precrtati. 17. U rubriku 17 «Opseg stvarnog vlasništva (udio u izravnom ili neizravnom vlasništvu) %» upisuje se postotak udjela u vlasništvu (na dvije decimale).

3 18. U rubriku 18 «Datum od kada vrijedi upisani podatak» upisuje se datum (u obliku DDMMGGGG) od kada vrijede upisani podatci o prirodi i opsegu stvarnog vlasništva iz rubrika Privitka 1 za stvarnog vlasnika čiji su podatci upisani u rubrikama 3 do 14 Privitka 1. U ovu rubriku potrebno je upisati datum od kada je fizička osoba za koju se upisuju podatci u Registar stvarni vlasnik toga pravnog subjekta. Ovaj datum može biti isti kao datum upisa ili prethoditi tome datumu. 19. U rubriku 19 «Datum upisa u Registar» upisuje se datum kada je ovlaštena osoba za upis podataka u Registar predala popunjeni i potpisani Privitak 1 u poslovnici Financijske agencije (u obliku DDMMGGGG). 20. U rubriku 20 «Ime i prezime osobe ovlaštene za upis podataka u Registar» upisuje se ime i prezime ovlaštene osobe za upis podataka u Registar. Osoba ovlaštena za upis podataka u Registar jest osoba ovlaštena za zastupanje pravne osobe ili opunomoćenik pravne osobe ovlašten za upis podataka u Registar (članak 2. točka 7. Pravilnika). Punomoć ima značenje kao u zakonu koji uređuje obvezne odnose te ne mora biti ovjerena kod javnog bilježnika (članak 2. točka 11. Pravilnika). Ako se u poslovnici Financijske agencije predaje tiskani Obrazac s Privitkom 1 tada se u ovu rubriku upisuje ime i prezime osobe koja predaje Obrazac s Privitkom 1 u poslovnici Financijske agencije, a koja osoba je ovlaštena za upis podataka u Registar. 21. U rubriku 21 «Potpis osobe ovlaštene za upis podataka u Registar» potpisuje se osoba ovlaštena za upis podataka u Registar (osoba čije ime i prezime je upisano u rubrici 20).

4 UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 2 OBRASCU RSV-2 Privitak 2 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 2) potrebno je popuniti za fizičku osobu imatelja kontrolnog računa u dioničkom društvu. I. U poglavlju»pravni SUBJEKT IZ ČLANKA 32. STAVKA 1. TOČKE a) PODTOČKE 1. ZAKONA KOJI JE DIONIČKO DRUŠTVO«(rubrika 1 do 2) upisuju se podatci o dioničkom društvu: osobni identifikacijski broj (OIB) i naziv. 1. U rubriku 1 «Osobni identifikacijski broj (OIB)» upisuje se osobni identifikacijski broj kojeg je dioničkom društvu dodijelilo Ministarstvo financija Porezna uprava. Upisuje se jedanaest (11) brojčanih znamenaka OIB-a. 2. U rubriku 2 «Naziv» upisuje se točan naziv dioničkog društva pod kojim je dioničko društvo upisano u Sudskom registru. II. U poglavlju»imatelj KONTROLNOG RAČUNA FIZIČKA OSOBA «(rubrika 3 do 14) upisuju se podatci o fizičkoj osobi koja je imatelj kontrolnog računa u dioničkom društvu. Ako je imatelj kontrolnog računa fizička osoba kojoj je dodijeljen OIB tada se popunjavaju rubrike 3 do 9: osobni identifikacijski broj (OIB), ime, prezime, datum rođenja, država prebivališta, državljanstvo (upisuje se najviše dva državljanstva). Ako je imatelj kontrolnog računa fizička osoba strani državljanin kojem nije dodijeljen OIB tada se popunjavaju rubrike 4 do 14: ime, prezime, datum rođenja, država prebivališta, državljanstvo (upisuje se najviše dva državljanstva), podatci o vrsti, broju, izdavatelju, državi i datumu isteka važenja identifikacijske isprave stranog državljanina. 3. U rubriku 3 «Osobni identifikacijski broj (OIB) fizičke osobe» upisuje se osobni identifikacijski broj kojeg je fizičkoj osobi dodijelilo Ministarstvo financija Porezna uprava. Upisuje se jedanaest (11) brojčanih znamenaka. Ako je stvarni vlasnik strani državljanin kojemu nije dodijeljen OIB za njega dioničko društvo ne popunjava rubriku 3 nego je tu rubriku potrebno precrtati. 4. U rubriku 4 «Ime» upisuje se ime fizičke osobe imatelja kontrolnog računa. Ime koje se upisuje mora odgovarati imenu koje se navodi u identifikacijskoj ispravi imatelja kontrolnog računa. 5. U rubriku 5 «Prezime» upisuje se prezime fizičke osobe imatelja kontrolnog računa. Prezime koje se upisuje mora odgovarati prezimenu koje se navodi u identifikacijskoj ispravi imatelja kontrolnog računa. 6. U rubriku 6 «Datum rođenja» upisuje se upisuje se brojkom dan, mjesec i godina rođenja fizičke osobe imatelja kontrolnog računa (u obliku DDMMGGGG). 7. U rubriku 7 «Država prebivališta» upisuje se država prebivališta fizičke osobe imatelja kontrolnog računa. Država prebivališta koja se upisuje mora odgovarati državi prebivališta koja se navodi u identifikacijskoj ispravi imatelja kontrolnog računa.

5 8. U rubriku 8 «Državljanstvo 1» upisuje se državljanstvo fizičke osobe imatelja kontrolnog računa. 9. U rubriku 9 «Državljanstvo 2» upisuje se drugo državljanstvo fizičke osobe imatelja kontrolnog računa. Ako fizička osoba imatelj kontrolnog računa ima samo jedno državljanstvo tada je rubriku 9 potrebno precrtati. Rubrike 10 do 14 dioničko društvo popunjava ako je imatelj kontrolnog računa fizička osoba koja je strani državljanin kojemu nije dodijeljen OIB. 10. U rubriku 10 «Vrsta identifikacijske isprave» upisuje se oznaka x u odgovarajuće polje koje označava vrstu identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica) stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB. Ako se oznaka x upiše u polje koje označava»drugo«potrebno je u nastavku u dodatnom polju upisati naziv te identifikacijske isprave. 11. U rubriku 11 «Broj identifikacijske isprave» upisuje se broj identifikacijske isprave stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB (npr. ako je dioničko društvo u rubrici 10 označilo polje osobna iskaznica tada upisuje broj osobne iskaznice). 12. U rubriku 12 «Država u kojoj je isprava izdana» upisuje se država koja je izdala identifikacijsku ispravu stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB, a za koju identifikacijsku ispravu je dioničko društvo upisalo podatke u rubrike 10 i U rubriku 13 «Izdavatelj isprave» upisuje se naziv inozemnog nadležnog tijela koje je izdalo identifikacijsku ispravu stranom državljaninu kojemu nije dodijeljen OIB, a za koju identifikacijsku ispravu je dioničko društvo upisalo podatke u rubrike 10 i U rubriku 14 «Datum isteka važenja identifikacijske isprave» upisuje se datum isteka važenja identifikacijske isprave stranog državljanina kojemu nije dodijeljen OIB (u obliku DDMMGGGG), a za koju identifikacijsku ispravu je dioničko društvo upisalo podatke u rubrike 10 i 11. III. U poglavlju»opseg VLASNIŠTVA«(rubrika 15 do 16) upisuju se podatci o opsegu vlasništva fizičke osobe imatelja kontrolnog računa i datumu od kada vrijede upisani podatci. 15. U rubriku 15 «Opseg vlasništva» upisuje se broj dionica u vlasništvu imatelja kontrolnog računa. 16. U rubriku 16 «Datum od kada vrijedi upisani podatak» upisuje se datum (u obliku DDMMGGGG) od kada vrijede upisani podatci o opsegu vlasništva iz rubrike 15 Privitka 2 za imatelja kontrolnog računa čiji su podatci upisani u rubrikama 3 do 14 Privitka 2. U ovu rubriku potrebno je upisati datum od kada je fizička osoba za koju se upisuju podatci u Registar imatelj kontrolnog računa u tom dioničkom društvu. Ovaj datum može biti isti kao datum upisa ili prethoditi tome datumu.

6 17. U rubriku 17 «Datum upisa u Registar» upisuje se datum kada je ovlaštena osoba za upis podataka u Registar predala popunjeni i potpisani Privitak 2 u poslovnici Financijske agencije (u obliku DDMMGGGG). 18 U rubriku 18 «Ime i prezime osobe ovlaštene za upis podataka u Registar» upisuje se ime i prezime ovlaštene osobe za upis podataka u Registar. Osoba ovlaštena za upis podataka u Registar jest osoba ovlaštena za zastupanje pravne osobe ili opunomoćenik pravne osobe ovlašten za upis podataka u Registar (članak 2. točka 7. Pravilnika). Punomoć ima značenje kao u zakonu koji uređuje obvezne odnose te ne mora biti ovjerena kod javnog bilježnika (članak 2. točka 11. Pravilnika). Ako se u poslovnici Financijske agencije predaje tiskani Obrazac s Privitkom 2 tada se u ovu rubriku upisuje ime i prezime osobe koja predaje Obrazac s Privitkom 2 u poslovnici Financijske agencije, a koja osoba je ovlaštena za upis podataka u Registar. 19. U rubriku 19 «Potpis osobe ovlaštene za upis podataka u Registar» potpisuje se osoba ovlaštena za upis podataka u Registar (osoba čije ime i prezime je upisano u rubrici 18).

7 UPUTA ZA POPUNJAVANJE PRIVITKA 3 OBRASCU RSV-2 Privitak 3 Obrascu RSV-2 (dalje u tekstu: Privitak 3) potrebno je popuniti za pravnu osobu imatelja kontrolnog računa u dioničkom društvu. I. U poglavlju»pravni SUBJEKT IZ ČLANKA 32. STAVKA 1. TOČKE a) PODTOČKE 1. ZAKONA KOJI JE DIONIČKO DRUŠTVO«(rubrika 1 do 2) upisuju se podatci o dioničkom društvu: osobni identifikacijski broj (OIB) i naziv. 1. U rubriku 1 «Osobni identifikacijski broj (OIB)» upisuje se osobni identifikacijski broj kojeg je dioničkom društvu dodijelilo Ministarstvo financija Porezna uprava. Upisuje se jedanaest (11) brojčanih znamenaka OIB-a. 2. U rubriku 2 «Naziv» upisuje se točan naziv dioničkog društva pod kojim je dioničko društvo upisano u Sudskom registru. II. U poglavlju»imatelj KONTROLNOG RAČUNA PRAVNA OSOBA«(rubrika 3 do 9) upisuju se podatci o pravnoj osobi koja je imatelj kontrolnog računa u dioničkom društvu. Ako je imatelj kontrolnog računa pravna osoba kojoj je dodijeljen OIB tada se popunjavaju rubrike 3 do 6: osobni identifikacijski broj (OIB), naziv, sjedište i pravni oblik pravne osobe. Ako je imatelj kontrolnog računa inozemna pravna osoba kojoj nije dodijeljen OIB tada se popunjavaju rubrike 4 do 9: naziv, sjedište, pravni oblik pravne osobe, naziv inozemnog registra u kojem je inozemna pravna osoba registrirana, identifikacijski broj pravne osobe u tome registru i država registra. 3. U rubriku 3 «Osobni identifikacijski broj (OIB) pravne osobe» upisuje osobni identifikacijski broj kojeg je pravnoj osobi dodijelilo Ministarstvo financija Porezna uprava. Upisuje se jedanaest (11) brojčanih znamenaka OIB-a. Ako je imatelj kontrolnog računa inozemna pravna osoba kojoj nije dodijeljen OIB za tu pravnu osobu dioničko društvo ne popunjava rubriku 3 nego je tu rubriku potrebno precrtati. 4. U rubriku 4 «Naziv» upisuje se točan naziv pravne osobe imatelja kontrolnog računa pod kojim je pravna osoba upisana u nadležnom matičnom registru. 5. U rubriku 5 «Sjedište» upisuje se adresa sjedišta pravne osobe imatelja kontrolnog računa: ulica i kućni broj, mjesto i država. 6. U rubriku 6 «Pravni oblik» upisuje se pravni oblik pravne osobe imatelja kontrolnog računa. Rubrike 7, 8 i 9 dioničko društvo popunjava ako je imatelj kontrolnog računa inozemna pravna osoba kojoj nije dodijeljen OIB. 7. U rubriku 7 «Naziv inozemnog registra u kojem je inozemna pravna osoba upisana» upisuje se naziv inozemnog registra u kojem je inozemna pravna osoba kojoj nije dodijeljen OIB upisana.

8 8. U rubriku 8 «Identifikator (identifikacijski broj u registru)» upisuje se identifikacijski broj inozemne pravne osobe kojoj nije dodijeljen OIB u inozemnom registru u kojem je inozemna pravna osoba upisana. 9. U rubriku 9 «Država registra» upisuje se država u kojoj se nalazi registar u kojem je registrirana inozemna pravna osoba kojoj nije dodijeljen OIB. III. U poglavlju»opseg VLASNIŠTVA«(rubrika 10 do 11) upisuju se podatci o opsegu vlasništva pravne osobe imatelja kontrolnog računa i datumu od kada vrijede upisani podatci. 10. U rubriku 10 «Opseg vlasništva» upisuje se broj dionica u vlasništvu pravne osobe imatelja kontrolnog računa. 11. U rubriku 11 «Datum od kada vrijedi upisani podatak» upisuje se datum (u obliku DDMMGGGG) od kada vrijede upisani podatci o opsegu vlasništva iz rubrike 10 Privitka 3 za pravnu osobu imatelja kontrolnog računa čiji su podatci upisani u rubrikama 3 do 9 Privitka 3. U ovu rubriku potrebno je upisati datum od kada je pravna osoba imatelj kontrolnog računa u tom dioničkom društvu. Ovaj datum može biti isti kao datum upisa ili prethoditi tome datumu. 12. U rubriku 12 «Datum upisa u Registar» upisuje se datum kada je ovlaštena osoba za upis podataka u Registar predala popunjeni i potpisani Privitak 3 u poslovnici Financijske agencije (u obliku DDMMGGGG). 13. U rubriku 13. «Ime i prezime osobe ovlaštene za upis podataka u Registar» upisuje se ime i prezime ovlaštene osobe za upis podataka u Registar. Osoba ovlaštena za upis podataka u Registar jest osoba ovlaštena za zastupanje pravne osobe ili opunomoćenik pravne osobe ovlašten za upis podataka u Registar (članak 2. točka 7. Pravilnika). Punomoć ima značenje kao u zakonu koji uređuje obvezne odnose te ne mora biti ovjerena kod javnog bilježnika (članak 2. točka 11. Pravilnika). Ako se u poslovnici Financijske agencije predaje tiskani Obrazac s Privitkom 3 tada se u ovu rubriku upisuje ime i prezime osobe koja predaje Obrazac s Privitkom 3 u poslovnici Financijske agencije, a koja osoba je ovlaštena za upis podataka u Registar. 14. U rubriku 14 «Potpis osobe ovlaštene za upis podataka u Registar» potpisuje se osoba ovlaštena za upis podataka u Registar (osoba čije ime i prezime je upisano u rubrici 13).

Upute za popunjavanje Obrasca: RNO

Upute za popunjavanje Obrasca: RNO UPUTA ZA POPUNJAVANJE OBRASCA RSV-1 ZA UPIS PODATAKA U REGISTAR STVARNIH VLASNIKA Ovom Uputom propisan je način popunjavanja Obrasca RSV-1 (dalje u tekstu: Obrazac) za upis podataka u Registar stvarnih

Више

Prilog I. I. PONUDBENI LIST 1. NAZIV I SJEDIŠTE NARUČITELJA: GRAD RIJEKA GRAD RIJEKA, KORZO 16, Rijeka Predmet nabave Uređenje lokacije-zelene površin

Prilog I. I. PONUDBENI LIST 1. NAZIV I SJEDIŠTE NARUČITELJA: GRAD RIJEKA GRAD RIJEKA, KORZO 16, Rijeka Predmet nabave Uređenje lokacije-zelene površin Prilog I. I. PONUDBENI LIST 1. NAZIV I SJEDIŠTE NARUČITELJA: GRAD RIJEKA GRAD RIJEKA, KORZO 16, Rijeka Predmet nabave Uređenje lokacije-zelene površine za kućne ljubimce Evidencijski broj nabave: 02-04-14/2016

Више

Microsoft Word - 05 e Pravilnik o radnoj knjizici

Microsoft Word - 05 e Pravilnik o radnoj knjizici Na osnovu člana 133. stav 4. Zakona o radu ( Službene novine Federacije BiH, broj 43/99), federalni ministar socijalne politike, raseljenih osoba i izbjeglica, donosi PRAVILNIK O RADNOJ KNJIŽICI * I -

Више

NN indd

NN indd PRILOG 1 PRIMLJENO Obrazac PUR-R OZNAKA UNUTARNJE USTROJSTVENE JEDINICE MINISTARSTVO FINANCIJA CARINSKA UPRAVA CARINSKI URED: KLASIFIKACIJSKA OZNAKA URUDŽBENI BROJ ZAHTJEV ZA UPIS U REGISTAR KORISNIKA

Више

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v

Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u v Na temelju članka 18. stavak 1. Odluke o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta i neizgrađenog građevinskog zemljišta za poljoprivrednu namjenu u vlasništvu Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobor

Више

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons

REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: /16-01/_ URBROJ: 2185/ DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekons REPUBLIKA HRVATSKA OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA OPĆINA PETRIJEVCI KLASA: 360-01/16-01/_ URBROJ: 2185/05-16-2 DOKUMENTACIJA ZA PRIKUPLJANJE PONUDA Rekonstrukcija Društvenog doma u Satnici s povećanjem energetske

Више

FI za PDF revizija.xls

FI za PDF revizija.xls Auctor d.o.o. Godišnji financijski izvještaji za razdoblje od 1.1.21.-31.12.21. godine Obrazac: OP-ID-1 Opći podaci o investicijskom društvu NAZIV INVESTICIJKOG DRUŠTVA Auctor d.o.o. Identifikacijski broj

Више

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr

Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Dr Na temelju članka 277. i 279. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava društva Terra Firma d.d. za ulaganje u nekretnine, Pula, Mletačka 12 (nastavno: Društvo), upućuje dioničarima POZIV ZA GLAVNU SKUPŠTINU

Више

Microsoft Word - 31 Mk-SR Pravilnik Obrasci O E-REV

Microsoft Word - 31 Mk-SR Pravilnik Obrasci O E-REV 20101563294 MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA Na osnovu člana 77. Zakona o oružju ( Službeni vesnik Republike Makedonije br.7/05,47/06, 42/07, 86/08 i 72/10), ministar unutrašnjih poslova, donosi PRAVILNIK

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА

РЕПУБЛИКА СРПСКА РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ЗА ПРОСТОРНО УРЕЂЕЊЕ, ГРАЂЕВИНАРСТВО И ЕКОЛОГИЈУ ПРАВИЛНИК О УПИСУ У РЕГИСТАР ЗАЈЕДНИЦА ЗГРАДА СА ОБРАСЦИМА АКАТА ЗА ЈЕДИНСТВЕНУ ПРИМЈЕНУ ЗАКОНА О ОДРЖАВАЊУ ЗГРАДА Бања Лука,

Више

MergedFile

MergedFile PRILOG I "Izvornik" PONUDBENI LIST 1. NAZIV I SJEDIŠTE NARUČITELJA: GRAD RIJEKA, 51000 Rijeka, Korzo 16, OIB: 54382731928, Predmet nabave: Uređenje staze uz šljunčanu plažicu istočno na plaži Igralište

Више

Referentna stranica ,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati

Referentna stranica ,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati Referentna stranica 1.205.770.925,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 2011. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matični broj (MB): Matični broj suda (MBS): 10 01581392

Више

VODIČ ZA UPIS PROMJENA U UDRUŽENJU Ministarstvo pravosuďa i uprave Unsko sanskog kantona (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) je nadležno za upis promjen

VODIČ ZA UPIS PROMJENA U UDRUŽENJU Ministarstvo pravosuďa i uprave Unsko sanskog kantona (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) je nadležno za upis promjen VODIČ ZA UPIS PROMJENA U UDRUŽENJU Ministarstvo pravosuďa i uprave Unsko sanskog kantona (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) je nadležno za upis promjena u Registar udruženja, koje su subjekti upisa dužni

Више

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB:

HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS Zagreb; HR MB: OIB: HRVATSKA KOMORA INŽENJERA STROJARSTVA Ulica grada Vukovara 271 CROATIAN CHAMBER OF MECHANICAL ENGINEERS 10 000 Zagreb; HR MB: 2539071 OIB: 26023027358 T +385 1 7775-570 F +385 1 7775-574 www.hkis.hr; info@hkis.hr

Више

UNIVERZITET U SARAJEVU- FAKULTET ZDRAVSTVENIH STUDIJA I CIKLUS STUDIJA - REDOVAN STUDIJ FINANSIRAN IZ BUDŽETA KANTONA SARAJEVO O B A V J E Š T E N J E

UNIVERZITET U SARAJEVU- FAKULTET ZDRAVSTVENIH STUDIJA I CIKLUS STUDIJA - REDOVAN STUDIJ FINANSIRAN IZ BUDŽETA KANTONA SARAJEVO O B A V J E Š T E N J E UNIVERZITET U SARAJEVU- FAKULTET ZDRAVSTVENIH STUDIJA I CIKLUS STUDIJA - REDOVAN STUDIJ FINANSIRAN IZ BUDŽETA KANTONA SARAJEVO O B A V J E Š T E N J E UPIS PRIMLJENIH KANDIDATA KOJI SU STEKLI PRAVO UPISA

Више

На основу члана 13. став 7. и члана 14. став 3. Закона о сточарству ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривред

На основу члана 13. став 7. и члана 14. став 3. Закона о сточарству ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривред На основу члана 13. став 7. и члана 14. став 3. Закона о сточарству ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, доноси П Р А В И Л Н И К О САДРЖИНИ И ОБРАСЦУ ЗАХТЕВА

Више

Referentna stranica ,83 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: 10 Mat

Referentna stranica ,83 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: 10 Mat Referentna stranica 299.89.89,83 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 205. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: 0 Matični broj (MB): 0304593 Matični broj suda (MBS): 0806344

Више

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169-

Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: /16-03/27 Ur.br: 2169- Obrazac br.2 Poziv na dostavu ponude u postupku nabave bagatelne vrijednosti Psihijatrijska bolnica Rab Kampor 224 Klasa: 333-01/16-03/27 Ur.br: 2169-30-02-16-02 Rab, 31.08.2016. PONUDITELJIMA Naručitelj

Више

Најчешћа питања

Најчешћа питања Република Србија Агенција за реституцију Број: Датум: Образац ЗВИО ЗАХТЕВ ЗА ВРАЋАЊЕ ОДУЗЕТЕ ИМОВИНЕ, ОДНОСНО ОБЕШТЕЋЕЊЕ На основу члана 42. став 2. Закона о враћању одузете имовине и обештећењу ("Службени

Више

PRILOG I DOKUMENTACIJA ZA PODNOŠENJE PRIJAVE PROJEKTA ZA TIP OPERACIJE [ Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava ] OBAVEZNA DOKUMENT

PRILOG I DOKUMENTACIJA ZA PODNOŠENJE PRIJAVE PROJEKTA ZA TIP OPERACIJE [ Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava ] OBAVEZNA DOKUMENT PRILOG I DOKUMENTACIJA ZA PODNOŠENJE PRIJAVE PROJEKTA ZA TIP OPERACIJE [2.1.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava ] OBAVEZNA DOKUMENTACIJA ZA SVE NOSITELJE PROJEKATA Napomena: Svi dokumenti

Више

Referentna stranica ,91 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matičn

Referentna stranica ,91 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matičn Referentna stranica 280.457.339,9 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 204. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matični broj (MB): Matični broj suda (MBS): 0 0304593 0806344

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABA

REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABA REPUBLIKA HRVATSKA ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Ulica grada Vukovara 72/V 10 000 Zagreb POZIV NA DOSTAVU PONUDA ZA PROVEDBU POSTUPKA JEDNOSTAVNE NABAVE ZA NABAVU ODRŽAVANJA FOTOKOPIRNIH STROJEVA KLASA: 406-01/19-05/09

Више

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id

POZIV ZA DOSTAVU PONUDE: Usluga izrade studije povij. razvoja trga CIMITER sa priključnim ulicama sa valoriz. arh. i urban. značajki, arh. snimka i id REPUBLIKA HRVATSKA LIČKO - SENJSKA ŽUPANIJA G R A D S E NJ KLASA: 406-01/19-01/107 URBROJ: 2125-03/03/15-19-03 Senj, 18. srpnja 2019. g. POZIV ZA DOSTAVU PONUDE Sukladno članku 15. Zakona o javnoj nabavi

Више

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić

ThoriumSoftware d.o.o. Izvrsni inženjeri koriste izvrstan alat! Mobile: +385 (0) Kontakt: Dario Ilija Rendulić PRAVILNIK O KONTROLI ENERGETSKOG CERTIFIKATA ZGRADE I IZVJEŠĆA O REDOVITOM PREGLEDU SUSTAVA GRIJANJA I SUSTAVA HLAĐENJA ILI KLIMATIZACIJE U ZGRADI (NN 73/15, 09.07.2015) 1/13 I. OPĆE ODREDBE... 4 Članak

Више

Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o

Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o Na temelju odredbe članka 38. i 39. Statuta, a sukladno odredbama članka 277. Zakona o trgovačkim društvima, Uprava Društva, sukladno svojoj Odluci o sazivanju Glavne skupštine, objavljuje P O Z I V Za

Више

Dokumentacija o nabavi Priprema financijskog restrukturiranja Zračne luke Osijek d.o.o. s planom provedbe DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA USLUGE

Dokumentacija o nabavi Priprema financijskog restrukturiranja Zračne luke Osijek d.o.o. s planom provedbe DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA USLUGE DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA USLUGE U ZRAČNOM PROMETU, OSIJEK, HRVATSKA OIB: 48188420009 MATIČNI (POREZNI) BROJ: 3361721 Adresa: Vukovarska 67, Klisa p.p. 47, 31000 OSIJEK Web.adress: www.osijek-airport.hr

Више

TFI-POD

TFI-POD Prilog. Razdoblje izvještavanja:..206 do 3.2.206 Matični broj (MB): 0924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040258 Osobni identifikacijski broj 2298253360

Више

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe T OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA VIDRIĆA KUTINA,Školska 2. KLASA:333-06/18-01/11 URBROJ: 2176-36-01-18-02 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE Jednostavna nabava robe TABLETI ZA UČENIKE Kutina, kolovoz 2018. SADRŽAJ: 1.

Више

Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje no

Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje no Smjernice za korištenje sustava online prijava Ukoliko imate pristupno korisničko ime i lozinku ili ste navedeno dobili nakon zahtjeva za otvaranje novog korisničkog računa (poslati zahtjev na javnipoziv.opp@havc.hr

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 31.12.2017. Matični broj (MB): 03674223 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 080004355 Osobni identifikacijski

Више

OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI

OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI 01.01.2016. 30.09.2016. MEĐUIZVJEŠTAJ UPRAVE ZA RAZDOBLJE OD 01.01.2016. 30.09.2016. U prvih devet mjeseci 2016. godine ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od

Више

3 Kons 1 Q 2012 xls.xls

3 Kons 1 Q 2012 xls.xls Prilog. Razdoblje izvještavanja: 0.0.202 do 3.03.202 Matični broj (MB): 03333477 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040000833 Osobni identifikacijski broj

Више

У П У Т С Т В О

У П У Т С Т В О У П У Т С Т В О О ПОПУЊАВАЊУ ПРИЈАВЕ ЗА УПИС У ФИСКАЛНИ РЕГИСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ Образац ПФРН Пријаву за упис у фискални регистар непокретности (у даљем тексту ПФРН) подноси порески обвезник пореза на непокретности.

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični bro

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični bro Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2015 do 30.6.2015 Matični broj (MB): 01924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040211518 Osobni identifikacijski

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 31.12.2017. Matični broj (MB): 03674223 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 080004355 Osobni identifikacijski

Више

Temeljem odredbi članka 23. stavak 5. Zakona o investicijskim fondovima ( Narodne novine, broj 150/05), Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga je na sjednici održanoj dana 26. veljače 2009. godine

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični bro

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični bro Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2014 do 30.9.2014 Matični broj (MB): 01924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040211518 Osobni identifikacijski

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični br

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični br Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2014 do 31.12.2014 Matični broj (MB): 01924737 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040211518 Osobni identifikacijski

Више

LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava Ploče OIB: LUKA PLOČE d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE OD DO 3

LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava Ploče OIB: LUKA PLOČE d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE OD DO 3 LUKA PLOČE d.d. Trg kralja Tomislava 21 20 340 Ploče OIB: 51228874907 LUKA PLOČE d.d. REVIDIRANI NEKONSOLIDIRANI IZVJEŠTAJ ZA RAZDOBLJE OD 01.01. DO 31.12.2014. Ploče, travanj 2015. godine SADRŽAJ: a)

Више

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011.

FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE Rovinj, 30. siječnja 2011. FINANCIJSKA NEREVIDIRANA IZVJEŠĆA ZA ČETVRTO TROMJESEČJE 200. Rovinj, 30. siječnja 20. SADRŽAJ:. Međuizvještaj poslovodstva 2. Financijska izvješća konsolidirana 3. Financijska izvješća nekonsolidirana

Више

AG-Nerevidirani_4Q2017

AG-Nerevidirani_4Q2017 Adris Grupa d.d. Tromjesečni nerevidirani financijski izvještaji na dan 31. prosinca 2017. godine Adris Grupa d.d. / Obala Vladimira Nazora 1 / 52210 Rovinj, Hrvatska tel.: +385 (0)52 801 000, 801 122;

Више

(NAZIV TVRTKE) (ADRESA) (MJESTO) UR.BROJ: R6-7062/16. U Osijeku, 02. svibnja PREDMET: Poziv za dostavu ponude u postupku nabave MONITORI ZA POTR

(NAZIV TVRTKE) (ADRESA) (MJESTO) UR.BROJ: R6-7062/16. U Osijeku, 02. svibnja PREDMET: Poziv za dostavu ponude u postupku nabave MONITORI ZA POTR (NAZIV TVRTKE) (ADRESA) (MJESTO) UR.BROJ: R6-7062/16. U Osijeku, 02. svibnja 2016. PREDMET: Poziv za dostavu ponude u postupku nabave MONITORI ZA POTREBE KBC-a OSIJEK, evidencijski broj nabave B-3/16 Poštovani,

Више

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „KARAŠICA“ , Belišće, Kralja Tomislava 206 PITANJA I ODGOVORI Natječaj za provedbu mjere/tipa operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava Referentni broj natječaja: LN.4.1.1.01. Pitanja

Више

Pravilnik o uvjetima i načinu povrata plaćene trošarine na dizelsko gorivo za pogon strojeva za pripremu površina u razminiranju NN 1/20

Pravilnik o uvjetima i načinu povrata plaćene trošarine na dizelsko gorivo za pogon strojeva za pripremu površina u razminiranju NN 1/20 NN 1/2019 (2.1.2019.), Pravilnik o uvjetima i načinu povrata plaćene trošarine na dizelsko gorivo za pogon strojeva za pripremu površina u razminiranju MINISTARSTVO FINANCIJA Na temelju članka 106. stavka

Више

Microsoft Word - NN Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o uvjetima za obavljanje energetske djelatnosti - pidpu

Microsoft Word - NN Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o uvjetima za obavljanje energetske djelatnosti - pidpu MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 1878 Na temelju članka 17. stavka 3. Zakona o energiji (»Narodne novine«, broj 68/01 i 177/04), ministar gospodarstva, rada i poduzetništva donosi PRAVILNIK

Више

Microsoft Word - Obrazac DOH.doc

Microsoft Word - Obrazac DOH.doc REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA, POREZNA UPRAVA PODRUČNI URED ISPOSTAVA Obrazac DOH PRIJAVA POREZA NA ZA GODINU OPĆI PODACI IME I PREZIME / IME RODITELJA: ADRESA (mjesto, ulica i kućni broj):

Више

Na osnovu člana Zakona o sportu Republike Srbije i člana Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj

Na osnovu člana   Zakona o sportu Republike Srbije i člana  Statuta Sportskog saveza Srbije, Upravni odbor Sportskog saveza Srbije na sednici održanoj На основу члана 47. ст. 5. и 188. ст. 3. Закона о спорту Републике Србије ( Сл. гласник РС, бр. 24/2011) и члана 44. Статута Фудбалског савеза Војводине, Секретаријат Извршног одбора Фудбалског савеза

Више

TFI-POD

TFI-POD Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 30.06.2017. Matični broj (MB): 03715957 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika TFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski

Више

pdfTFI-POD

pdfTFI-POD OLYMPIA VODICE D.D. FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI 01.01.2013. 30.06.2013. MEðUIZVJEŠTAJ UPRAVE ZA RAZDOBLJE OD 01.01.2013. 30.06.2013. U prvom polugodištu 2013.-e godine ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od

Више

NN indd

NN indd NARODNE NOVINE STRANICA 10 BROJ 58 PETAK, 17. SVIBNJA 2013. PRILOG 2 Obrazac EKG-DP MJESEČNA EVIDENCIJA O KUPCIMA PLINSKOG ULJA OBOJANOG PLAVOM BOJOM KOJI GORIVO NABAVLJAJU RADI DALJNJE PRODAJE ZA RAZDOBLJE

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2014 do 31.12.2014 Matični broj (MB): 03715957 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski broj

Више

CRNA GORA Komisija za tržište kapitala Komisija za tržište kapitala (u daljem tekstu: Komisija) na osnovu člana 30 stav 1, a u vezi sa članom 26 stav

CRNA GORA Komisija za tržište kapitala Komisija za tržište kapitala (u daljem tekstu: Komisija) na osnovu člana 30 stav 1, a u vezi sa članom 26 stav CRNA GORA Komisija za tržište kapitala Komisija za tržište kapitala (u daljem tekstu: Komisija) na osnovu člana 30 stav 1, a u vezi sa članom 26 stav 1 tačka 5) Zakona o tržištu kapitala ("Sl. list CG",

Више

SH grupa TFI-POD_KONSOLIDIRANI_NEREVIDIRANI_Q3_2014_HRV.xls

SH grupa TFI-POD_KONSOLIDIRANI_NEREVIDIRANI_Q3_2014_HRV.xls Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2014 do 30.09.2014. Matični broj (MB): 3426980 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 060004796 Osobni identifikacijski broj

Више

Broj: /

Broj: / Broj: 10-231-5/02-2019 Evidencijski broj nabave: JN 43-2019 POZIV ZA DOSTAVU PONUDA ZA NABAVU INFORMATIČKE OPREME ZA POTREBE HAZU u 2019. U Zagrebu, ožujak 2019. Trg Nikole Šubića Zrinskog 11, HR-10000

Више

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: /17-01/25 Urbroj: / Ev. broj nabave: Dubrovnik, /JN ~~~~= ZAPISNIK O

OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: /17-01/25 Urbroj: / Ev. broj nabave: Dubrovnik, /JN ~~~~= ZAPISNIK O OPĆA BOLNICA DUBROVNIK Klasa: 406-03/17-01/25 Urbroj: 191-2.24.4/2-17-07 Ev. broj nabave: Dubrovnik, 11.09.2017. 1-39-17/JN ~~~~=--------- ZAPISNIK O OTVARANJU, PREGLEDU I OCJENI PONUDA Otvaranje ponuda

Више

Матична књига венчаних Град Сомбор Матично подручје Сомбор Текући број за годину ЗАПИСНИК О ПРИЈАВИ ЗАКЉУЧЕЊА БРАКА Састављен (датум) године у (назив

Матична књига венчаних Град Сомбор Матично подручје Сомбор Текући број за годину ЗАПИСНИК О ПРИЈАВИ ЗАКЉУЧЕЊА БРАКА Састављен (датум) године у (назив Матична књига венчаних Град Сомбор Матично подручје Сомбор Текући број за годину ЗАПИСНИК О ПРИЈАВИ ЗАКЉУЧЕЊА БРАКА Састављен (датум) године у (назив органа из члана 6. ст. 2. и 4. Закона о матичним књигама)

Више

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji

Microsoft Word - Pravilnik o registraciji Na temelju odredbi članka 30. Statuta Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, Izvršni odbor Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru (u nastavku teksta: HSSRM) dana 17. svibnja 2018. godine odluka

Више

PRILOG 3. Razdoblje izvještavanja: do Tromjesečni financijski izvještaj za kreditne institucije-tfi-ki Matični broj (MB):

PRILOG 3. Razdoblje izvještavanja: do Tromjesečni financijski izvještaj za kreditne institucije-tfi-ki Matični broj (MB): PRILOG 3. Razdoblje izvještavanja: 01.01. do 30.06.2009. Tromjesečni financijski izvještaj za kreditne institucije-tfi-ki Matični broj (MB): 03337367 Matični broj subjekta (MBS): 040001037 Osobni identifikacijski

Више

Microsoft Word a

Microsoft Word a 17 Blackburn Avenue,, ON, K1N 8A2 PODNOŠENJE IZJAVE O ODRICANJU DRŽAVLJANSTVA BOSNE I HERCEGOVINE (POTREBNA DOKUMENTACIJA) Izjava o odricanju državljanstva Bosne i Hercegovine podnosi se u Ambasadi lično.

Више

Referentna stranica ,25 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati

Referentna stranica ,25 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati Referentna stranica 3.557.02.4,25 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 205. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matični broj (MB): Matični broj suda (MBS): 0 0638840 080432283

Више

(Microsoft Word - POZIV ZA GLAVNU SKUP\212TINU.doc)

(Microsoft Word - POZIV ZA GLAVNU SKUP\212TINU.doc) Uprava dioničkog društva SLOBODNA DALMACIJA, Split, Ulica Hrvatske mornarice 4, na temelju odredbe čl. 277. st. 2. Zakona o trgovačkim društvima, saziva GLAVNU SKUPŠTINU dioničkog društva SLOBODNA DALMACIJA,

Више

BILJEŠKE UZ FINANCIJSKE IZVJEŠTAJE

BILJEŠKE UZ FINANCIJSKE IZVJEŠTAJE PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 1.10.2009 do 31.12.2009 Matični broj (MB): 03654664 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 080040901 Osobni identifikacijski

Више

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda

Microsoft Word - Poziv na dostavu ponuda OSNOVNA ŠKOLA BLATO M B 3 0 8 0 7 9 0 1. Ulica br 25/2 TEL/ FAX 020 851 233 20 271 Blato, p.p. 34 020 851 333 e - mail os-blato@du.ht.hr ž.r. 2330003 1100059533 os-blato@os-blato.skole.hr REPUBLIKA HRVATSKA

Више

Adris_Q4_naslovnica_međuizvještaj_

Adris_Q4_naslovnica_međuizvještaj_ Adris Grupa d.d. Tromjesečni financijski izvještaji na dan 31. prosinac 2012. godine Adris Grupa d.d. / Obala Vladimira Nazora 1 / 52210 Rovinj, Hrvatska tel.: +385 (0)52 801 000, 801 122; fax: +385 (0)52

Више

На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање ("Службени гласник Републике Српске", број: 17/05, 01/06

На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање (Службени гласник Републике Српске, број: 17/05, 01/06 На основу члана 7. став 2. тачка 7, члана 9. став 1. тачка 2. Закона о друштвима за осигурање ("Службени гласник Републике Српске", број: 17/05, 01/06, 64/06, 74/10 и 47/17), члана 5. став 5, члана 8.

Више

Microsoft Word - Broj029

Microsoft Word - Broj029 Godina XXIII Petak, 19. travnja/aprila 2019. godine MINISTARSTVO CIVILNIH POSLOVA BOSNE I HERCEGOVINE 330 Na temelju članka 61. stavak (2) Zakona o upravi ("Službeni glasnik BiH", br. 32/02 i 102/09) i

Више

Referentna stranica ,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati

Referentna stranica ,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Mati Referentna stranica 5.986.427.485,99 Kontrolni broj GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ PODUZETNIKA za 204. godinu Vrsta posla: 777 Vrsta izvještaja: Matični broj (MB): Matični broj suda (MBS): 0 00539 080048

Више

TFI-POD xls

TFI-POD xls coning grupa coning turizam d.d. varaždin dioničko društvo za turizam, poslovno posredovanje i trgovinu, m.b. 0214361 a. šenoe 4-6, 42000 varaždin, croatia telefon +385 (42) 333-333 fax +385 (42) 333-222

Више

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX

H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA ZAGREB HRVATSKA TEL 01/ FAX H R V A T S K A L I J E Č N I Č K A K O M O R A C R O A T I A N M E D I C A L C H A M B E R GRGE TUŠKANA 37 10000 ZAGREB HRVATSKA TEL 01/4500 830 FAX 01/4655 465 e-mail: hlk@hlk.hr www.hlk.hr Na temelju

Више

KAKO OSNOVATI PRIVREDNO DRUŠTVO

KAKO OSNOVATI PRIVREDNO DRUŠTVO KAKO OSNOVATI PRIVREDNO DRUŠTVO Impressum E-book je besplatni edukativni materijal namijenjen pretplatnicima portala chronos.ba. Izdaje se isključivo u elektronskoj formi i dio je edukativnog segmenta

Више

Образац 1 ЗАХТЕВ ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОДСТИЦАЈЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ГАЗДИНСТВА ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНА

Образац 1 ЗАХТЕВ ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОДСТИЦАЈЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ГАЗДИНСТВА ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНА Образац 1 ЗАХТЕВ ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОДСТИЦАЈЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ГАЗДИНСТВА ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРИМАРНЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОДЊЕ БИЉНИХ КУЛТУРА

Више

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI

Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS OI Pozicija Opis, vrijednost ili iznos Naziv mirovinskog društva PBZ CROATIA OSIGURANJE d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima MBS 1583999 OIB 20455535575 Broj za izvješća 2150 Adresa (poštanski

Више

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf

Izjava Uprave o finan. polozaju za 3.Q pdf HOTELI PODGORA d.d. PODGORA FINANCIJSKO IZVJEŠĆE Za razdoblje VII-IX 2010. Podgora, 31.10.2010. PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2010 do 30.09.2010 Matični broj (MB): 03324842 Tromjesečni financijski

Више

Microsoft Word Dokumentacija jednostavna nabava - Priridna izvorska voda.docx

Microsoft Word Dokumentacija jednostavna nabava - Priridna izvorska voda.docx SVEUČILIŠTE U ZAGREBU MEDICINSKI FAKULTET DOKUMENTACIJA U POSTUPKU JEDNOSTAVNE NABAVE Predmet nabave: Prirodna izvorska voda Evidencijski broj nabave: 29/19/MB Zagreb, travanj, 2019. godine 1 1. PODACI

Више

REPUBLIKA HRVATSKA

REPUBLIKA HRVATSKA ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE Nazorova 23 52100 PULA MB: 3203794 tel: (052) 529-000 DOKUMENTACIJA ZA NADMETANJE ZA OPSKRBU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM Evidencijski broj nabave 01/2009 E-MV OTVORENI

Више

Program potpora za rješavanje stambenog pitanja mladih

Program potpora za rješavanje stambenog pitanja mladih Na temelju članka 29. Statuta Grada Opatije («Službene novine» PGŽ broj 25/09, 30/09-ispravak, 7/13, 17/13, 3/18 i 5/18-ispravak) Gradsko vijeće Grada Opatije, na sjednici održanoj dana 02.10.2018. godine

Више

Microsoft Word - Obrazac_RPG_-_BOS_za_stamparije

Microsoft Word - Obrazac_RPG_-_BOS_za_stamparije ОBRАZАC 1- а. FEDERATION OF ZАHTЈЕV ZА UPIS U RPG i RK I PRIЈАVA PRОMЈЕNЕ PОDАTАKА SVЕ LISTОVЕ ОBRАSCА PОPUNITI VЕLIKIM ŠTАMPАNIM SLОVIMА 2. BK OPĆINA KANTON 1., 2. i * - pоpunjаvа službеnik nadležne općinske

Више

Microsoft Word - Pravilnik o obliku i sadržaju obrasca dozvola za sportsko-rekreativni ribolov.doc

Microsoft Word - Pravilnik o obliku i sadržaju obrasca dozvola za sportsko-rekreativni ribolov.doc Na osnovu člana 25. Zakona o slatkovodnom ribarstvu ("Službene novine Federacije BiH", broj 64/04), federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva donosi PRAVILNIK O OBLIKU I SADRŽAJU OBRASCA

Више

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA, ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA, ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA, ŠUMARSTVA I VODNOGA GOSPODARSTVA 2132 Na temelju članka 68. stavka 5. Zakona o lovstvu (»Narodne novine«, broj 140/05 i 75/09) ministar regionalnog razvoja, šumarstva

Више

TFI-POD_ xls

TFI-POD_ xls PRILOG. Razdoblje izvještavanja: 0/0/200 do 3/03/200 Matični broj (MB): 06790 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 080245039 Osobni identifikacijski broj 7499246

Више

Konsolidirano i nerevidirano izvješće1Q-2010_TFI-POD.xls

Konsolidirano i nerevidirano izvješće1Q-2010_TFI-POD.xls PRILOG. Razdoblje izvještavanja:..200 do 3.3.200 Matični broj (MB): 0327553 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 08000093 Osobni identifikacijski broj 479242222

Више

Obrazac PPI-4

Obrazac PPI-4 РЕПУБЛИКА СРБИЈА МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА - ПОРЕСКА УПРАВА Организациона јединица Образац ППИ-4 ПОРЕСКА ПРИЈАВА ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ПРЕНОС АПСОЛУТНИХ ПРАВА 1 1. ПОДАЦИ О ОБВЕЗНИКУ ПОРЕЗА 2 1. Пословно

Више

DOKUMENTI ZA OSTVARIVANJE DODATNIH BODOVA:

DOKUMENTI ZA OSTVARIVANJE DODATNIH BODOVA: POJAŠNJENJA I DOKUMENTI POTREBNI ZA OSTVARIVANJE BODOVA Studentski centar Rijeka u ovom dokumentu detaljnije objašnjava određene članke Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata

Више

PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični bro

PRILOG 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični bro PRILOG. Razdoblje izvještavanja:..200 do 3.3.200 Matični broj (MB): 03636356 Tromjesečni financijski izvještaj poduzetnika-tfi-pod Matični broj subjekta (MBS): 04000090 Osobni identifikacijski broj 209894356

Више

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr

Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pr Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje NN 63/19 (dalje u tekstu: Pravilnik) Sveučilište u Rijeci STUDENTSKI CENTAR RIJEKA,

Више

KRAPINSKO ZAGORSKA ŽUPANIJA DJEČJI VRTIĆ RAVNATELJICA Klasa: /17-01/03 Urbroj: Bedekovčina, 17. siječnja Temeljem članka 7

KRAPINSKO ZAGORSKA ŽUPANIJA DJEČJI VRTIĆ RAVNATELJICA Klasa: /17-01/03 Urbroj: Bedekovčina, 17. siječnja Temeljem članka 7 KRAPINSKO ZAGORSKA ŽUPANIJA DJEČJI VRTIĆ RAVNATELJICA Klasa: 601-02/17-01/03 Urbroj: 2197-02-06-17 2 Bedekovčina, 17. siječnja 2017. Temeljem članka 7. Odluke o provedbi postupka javne nabave bagatelne

Више

Microsoft Word

Microsoft Word На основу члана 23. став 7. Закона о добробити животиња ( Службени гласник РС, број 41/09), Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, доноси П Р А В И Л Н И К О ПРОГРАМУ ОБУКЕ О ДОБРОБИТИ ЖИВОТИЊА

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA OPĆINA KIJEVO Općinska Načelnica BAJANI KIJEVO Bajani 12., Kijevo Telefon:(022) ,

REPUBLIKA HRVATSKA ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA OPĆINA KIJEVO Općinska Načelnica BAJANI KIJEVO Bajani 12., Kijevo Telefon:(022) , REPUBLIKA HRVATSKA ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA OPĆINA KIJEVO Općinska Načelnica BAJANI 12. 22310 KIJEVO Bajani 12., 22310 Kijevo Telefon:(022) 681 004, telefaks: (022) 681 610 MB:02631423 OIB:99793768997

Више

Microsoft Word - npkrka_kl_480-04_13-01_12_

Microsoft Word - npkrka_kl_480-04_13-01_12_ JAVNA USTANOVA NACIONALNI PARK KRKA Š I B E N I K Trg Ivana Pavla II, br. 5 22000 ŠIBENIK, p.p. 154 Tel: 022/201-777, fax: 022/336-836 KLASA: 480-04/13-01/12 POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA IZRADA DETALJNOG

Више

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA POREZNA UPRAVA PODRUČNI URED Zagreb Obrazac DOH ISPOSTAVA Centar 1. OPĆI PODACI PRIJAVA POREZA NA DOHODAK ZA

REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA POREZNA UPRAVA PODRUČNI URED Zagreb Obrazac DOH ISPOSTAVA Centar 1. OPĆI PODACI PRIJAVA POREZA NA DOHODAK ZA REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA POREZNA UPRAVA PODRUČNI URED Zagreb Obrazac DOH ISPOSTAVA Centar. OPĆI PODACI PRIJAVA POREZA NA ZA 200. GODINU.. IME I PREZIME/IME RODITELJA: Ivo Ivić / Josip..

Више

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin

R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovin R E P U B L I K A H R V A T S K A PRIMORSKO - GORANSKA ŽUPANIJA GRAD RIJEKA Odjel gradske uprave za gospodarenje imovinom Direkcija za pravne i imovinske poslove KLASA : 940-06/19-02/10 URBROJ: 2170/01-17-10-19-3

Више

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним паркиралиштима ( Службени лист Града Београда бр. 12/2010

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2017. do 31.12.2017. Matični broj (MB): 03715957 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski

Више

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b

Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: do Matični broj (MB): Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični b Prilog 1. Razdoblje izvještavanja: 01.01.2018. do 31.12.2018. Matični broj (MB): 03715957 Godišnji financijski izvještaj poduzetnika GFI-POD Matični broj subjekta (MBS): 040004561 Osobni identifikacijski

Више

POJAŠNJENJE PRIMJENE ZAKONA O POREZNOM SAVJETNIŠTVU

POJAŠNJENJE PRIMJENE ZAKONA O POREZNOM SAVJETNIŠTVU POJAŠNJENJE PRIMJENE ZAKONA O POREZNOM SAVJETNIŠTVU Ovime se u nastavku pojašnjava primjena Zakona o poreznom savjetništvu ( Narodne novine, br.: 127/00, 76/13 i 115/16) kojeg su zadnje izmjene stupile

Више

P/ REPUBLIKA HRVATSKA HRVATSKA ENERGETSKA REGULATORNA AGENCIJA Ulica grada Vukovara Zagreb Ovo Rješenje postalo je pravomoćno dana U Za

P/ REPUBLIKA HRVATSKA HRVATSKA ENERGETSKA REGULATORNA AGENCIJA Ulica grada Vukovara Zagreb Ovo Rješenje postalo je pravomoćno dana U Za P/118745 REPUBLIKA HRVATSKA HRVATSKA ENERGETSKA REGULATORNA AGENCIJA Ulica grada Vukovara 14 10000 Zagreb Ovo Rješenje postalo je pravomoćno dana U Zagrebu, Potpis ovlaštene osobe KLASA: UP/I-034-02/18-15/24

Више

UGOVORNI ORGAN

UGOVORNI ORGAN Federation of Broj: 09-3-134-1/18 Sarajevo, 22.11.2018. godine UGOVORNI ORGAN Naziv: Javna ustanova Srednja ugostiteljsko turistička škola Sarajevo Sjedište: Dugi sokak broj 9 Sarajevo Tel: 033-534-633;

Више

REPUBLIKA HRVATSKA Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske Zagreb, Opatička 8 KLASA: /16-05/04 URBROJ:

REPUBLIKA HRVATSKA Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske Zagreb, Opatička 8 KLASA: /16-05/04 URBROJ: REPUBLIKA HRVATSKA Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske Zagreb, Opatička 8 KLASA: 330-01/16-05/04 URBROJ: 50403-06-16-02 Zagreb, 18. studenoga 2016. POZIV NA DOSTAVU PONUDE

Више

PRILOG 3. Razdoblje izvještavanja: do Tromjesečni financijski izvještaj za kreditne institucije-tfi-ki Matiĉni broj (MB):

PRILOG 3. Razdoblje izvještavanja: do Tromjesečni financijski izvještaj za kreditne institucije-tfi-ki Matiĉni broj (MB): PRILOG 3. Razdoblje izvještavanja: 1.1.2010. do 30.6.2010. Tromjesečni financijski izvještaj za kreditne institucije-tfi-ki Matiĉni broj (MB): 03337367 Matiĉni broj subjekta (MBS): 040001037 Osobni identifikacijski

Више

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: /16-01/8 UR.BROJ: 2156/ Lovran, 0

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: /16-01/8 UR.BROJ: 2156/ Lovran, 0 REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJA PRIMORSKO-GORANSKA OPĆINA LOVRAN OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE LOVRAN KLASA: 402-08/16-01/8 UR.BROJ: 2156/02-02-17-02 Lovran, 03. studenog 2017. Na temelju članka 7., stavak 3.,

Више