Novi Crossland

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Novi Crossland"

Транскрипт

1 Novi Crossland

2 ŽIVOT PUN MOGUĆNOSTI. Vreme za rad, vreme za predah, vreme za nas, za sebe... novi Crossland X omogućuje da živite život baš kako želite. Modernog SUV dizajna, s vodećim inovacijama u klasi, idealan je za sve koji, i pored brojnih obaveza, misle na druge.

3 Sadržaj. Izdvajamo na Crosslandu X % sjajnija LED svetla Kočenje u hitnim situacijama i sistemi upozorenja Kamera za hod unazad u Opel OnStar Kako nabaviti OnStar Najsavremeniji sistemi info-zabave Izuzetna funkcionalnost Rafiniran spoljašnji dizajn Unutrašnjost vrhunske klase Nivoi opreme za Crossland X Crossland X Ultimate Zdrava ergonomska sedišta Vrste i nazivi boja Točkovi i dodatna oprema Dinamične vozne performanse Motori, pneumatici i menjači Pet razloga da odaberete život pun mogućnosti :00. Joga u rano jutro. Namaste. Savršen dan. Život je lep kad postoji balans. Sveže ideje, poznata lica, nešto novo, stvari kojima se uvek vraćamo savršen miks za sjajno proveden dan. 130% sjajnija od halogenih. 2 Crossland X Ultimate može se poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Novi Crossland X 3

4 I z d v a j a m o head-up DISPLEJ 1 Proverite ključne parametre, uključujući upozorenja na sudar, ne skidajući pogled s puta. INOVATIVNA PREDNJA LED SVETLA 1 Da vidite sve i da svi vide vas! LED svetla su 30% sjajnija od halogenih. 1 2 Karakteristike su opcione i/ili nedostupne za određene nivoe opreme. OnStar nije dostupan u svim zemljama. Dostupnost 3 možete proveriti na Opis sistema OnStar možete pogledati na stranama Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatiblnost svog uređaja možete proveriti kod ovlašćenog prodavca Opela. Apple CarPlay i Android Auto mogu biti nedostupni u nekim zemljama i mogu zavisiti od verzije operativnog sistema. Molimo, posetite ili Na slikama može biti prikazana opciona oprema. Apple CarPlay je zaštićena robna marka kompanije Apple Inc. registrovana u SAD-u i drugim zemljama. Android je zaštićena robna marka kompanije Google Inc.

5 BEZBEDNI 24/7 UZ OPEL onstar 1,2 Automatska reakcija u slučaju sudara, Poziv hitnim službama 24 h, Pomoć na putu 2, Pomoć u slučaju krađe vozila. 180 Panoramska kamera za hod unazad 1 Da vidite i ono što se krije iza ugla kad vozite unazad. Perfektna projekcija pametnog telefona 1,3 Apple CarPlay i Android Auto podrška. Izdvajamo na Crosslandu X 5

6 30% sjajnija led svetla Sjajnija u svakom pogledu. Bezbedniju i opušteniju noćnu vožnju obezbeđuje prilagodljivo osvetljenje 1 i LED svetla 1 koja su 30% sjajnija od halogenih. Videćete bolje u svakoj situaciji, a i vaš će automobil biti vidljiviji. Izuzetno sjajna prednja LED svetla za dnevnu vožnju deo su standardne opreme vozite s dugim svetlima bez zaslepljivanja, a da ne morate sami da obarate svetlosni snop 1 Bolja bočna vidljivost u oštrim krivinama i prilikom parkiranja 1 1 Opciono za Crossland X Enjoy i Innovation, standardno za Ultimate. Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Nije dostupno za Selection. Svetla za skretanje se aktiviraju kad pokazivačem pravca pokažete da želite da skrenete ili kad upravljač postigne unapred definisani ugao. 9:00. Kafa za poneti. Blistav početak dana! Svetla za skretanje 1. Osvetlite tamne zone u krivinama koje farovi ne pokrivaju (do 40 km/h). Pomoć za duga svetla 1. Vaša svetla registruju druga vozila i automatski prelaze s oborenih na duga svetla i obrnuto.

7 U v e k a t r a k t i v a n 30% sjajnija LED svetla 7

8 INTELIGENTNO KOČENJE U HITNIM SITUACIJAMA I SISTEMI UPOZORENJA ATRAKTIVAN I AVANGARDAN. Zahvaljujući inovacijama poput sistema za Automatsko kočenje u hitnim situacijama 1, ulice su bezbednije za vas i za druge. 1 Standardno za Crossland X Ultimate. Opciono za ostale nivoe opreme. Može se poručiti odmah, dostupno od jeseni Molimo, pogledajte poleđinu brošure za važne informacije o funkcijama i ograničenjima 2 sistema. Vozač ostaje odgovoran za vožnju. Standardno za Crossland X Ultimate, opciono za Enjoy i Innovation. Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Nije dostupno za Selection. 3 Opciono za Crossland X Ultimate, Innovation i Enjoy. Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Nije dostupno za Selection.

9 P r v o b e z b e d n o s t Vrhunski sistemi upozorenja. Head-up displej 2 vam omogućuje da proverite podatke poput brzine kretanja i znakove za ograničenje brzine ili uputstva za navigaciju, dok vam je pogled bezbedno usmeren na put. Ako previdite nešto važno, vaš automobil će reagovati: Automatsko kočenje u hitnim situacijama 1 prepoznaje opasne situacije, koči i pri brzini do 30 km, čak zaustavlja vozilo Upozorenje za napuštanje trake sprečava nehotičan prelazak u drugu traku Upozorenje za mrtav ugao 3 registruje vozila u mrtvom uglu Oko 11:00. U v e k n e š t o n o v o z a videti. Kočenje u hitnim situacijama i sistemi upozorenja 9

10 13:00. Pauza za čaj u sobi s pogledom ;) PANORAMSKA KAMERA ZA HOD UNAZAD STEPENI. NULA IZNENAĐENJA. Ova sofisticirana kamera u 180 pomaže da izbegnete pešake, neravnine i oštećenja kad unazad ulazite i izlazite iz uskih prostora s ekstra širokim prikazom zone mrtvog ugla iza i s bočnih strana vašeg vozila. Napredna pomoć pri parkiranju 1,2. Genijalan sistem koji pronalazi slobodna parking mesta i automatski vas bezbedno parkira. Ako je reč o paralelnom parkiranju, može sam i izaći s parking mesta. 1 Opciono za Crossland X Enjoy, Innovation i Ultimate. Ultimate se može poručiti 2 odmah, a dostupan je od jeseni Nije dostupno za Selection. Automobil automatski okreće upravljač, vozač upravlja pedalama. Opelovi sistemi pomoći vozaču namenjeni su kao podrška vozaču u okviru ograničenja sistema. Vozač ostaje odgovoran za vožnju.

11 Panoramska kamera za hod unazad 11

12 Vaš 24/7 lični asistent za povezivanje i usluge. Opel OnStar 1 je vrhunska usluga koja omogućuje da ostanete povezani, bezbedni i zbrinuti gotovo svuda u Evropi i to 24/7, 365 dana godišnje. Na raspolaganju su vam fantastične funkcije poput poziva hitnim službama 24h, daljinsko upravljanje 2 vašim automobilom preko pametnog telefona i vaš lični asistent. Dobrodošli u servis visoke klase. 1 OnStar nije dostupan u svim zemljama. Dostupnost možete proveriti na adresi OnStar usluge zahtevaju aktivaciju i nalog kod OnStar Europe Ltd. Nakon besplatnog probnog perioda, usluge se naplaćuju. Sve usluge zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti. OnStar pretplatnički paketi mogu se razlikovati od usluga uključenih u besplatni probni paket. Detalje koji se odnose na dostupnost, 2 pokrivenost i tarife možete proveriti na Primenjuju se odredbe i uslovi korišćenja. Neki elementi aplikacije za pametni telefon i dijagnostike vozila mogu biti nedostupni unosa odredišta i dijagnostike vozila mogu biti nedostupni za neke automobile/nivoe opreme. Ugrađena Opelova jedinica za navigaciju i podaci o mapama potrebni su za uslugu unosa odredišta. Proverite za ograničenja prilikom pružanja usluge i tarife.

13 BEZBEDNI Što je sigurno sigurno je! Specijalno obučeni OnStar 1 savetnici su vam na raspolaganju u svakom trenutku i na svakom mestu. Automatska reakcija u slučaju sudara 1 : ako dođe do sudara, naši savetnici se automatski povezuju s vašim vozilom. Ako je potrebno, odmah će hitnim službama dati informacije o putnicima i vozilu, i poslati ih na vašu tačnu lokaciju. 24h poziv hitnim službama 1 : ako se vi, vaši saputnici ili neki prolaznik ne oseća dobro, pritisnite crveno SOS dugme i naši savetnici će odmah poslati pomoć. Pomoć na putu 1,3 : ako vam se ispumpa pneumatik ili se uključi lampica upozorenja na instrument tabli, samo kontaktirajte naše savetnike i oni će, ako je potrebno, poslati službu pomoći na putu na vašu lokaciju. Ovo je naročito dragoceno u oblastima sa slabim dometom ili ako se potrošila baterija vašeg mobilnog telefona. Pomoć u slučaju krađe vozila 1 : u slučaju da vam ukradu vozilo, OnStar 1 blokira startovanje motora, pa se vozilo ne može ponovo pokrenuti i šalje policiji GPS lokaciju, kako bi vam se automobil bezbedno vratio. 3 OnStar će poslati stručni tim za popravke na vašu lokaciju. Ako je vaš automobil u roku pokrivenosti garancijom Opelove pomoći na putu za nova vozila, OnStar će se povezati sa službom Opelove pomoći na putu, koja će poslati pomoć besplatno, prema uslovima Opelove pomoći na putu. Ako je vaše vozilo van roka pokrivenosti garancijom Opelove pomoći na putu za nova vozila, pružalac usluge popravke može naplatiti 4 pružene usluge. OnStar savetnik vam može pomoći da rezervišete hotelsku sobu preko vebsajta Booking.com, prema uslovima korišćenja i pravilima o zaštiti privatnosti vebsajta Booking.com koji se mogu pronaći na vebsajtu Booking.com i važećih uslova vašeg hotela. OnStar vam pomaže da rezervišete hotel i nije odgovoran za usluge koje pruža Booking.com ili konkretan hotel. Mogu se zahtevati adresa i broj kreditne 5 kartice. Dostupno samo za parkirališta ulistana na Parkopedia.com. Dostupnost se odnosi samo na trenutak kontakta sa sistemom OnStar. POVEZANI U povezanom svetu, mogućnosti su neiscrpne a vi ste, zahvaljujući Opelu, kompletno opremljeni. Daljinsko upravljanje 1,2 : ako ste zaboravili da zaključate svoj automobil, možete upotrebiti pametni telefon da ga daljinskim putem zaključate ili otključate, čak i iz velike udaljenosti zahvaljujći myopel aplikaciji za pametni telefon. Lokator automobila 1,2 : zaboravili ste gde ste parkirali? Obeležite lokaciju svog automobila na aplikaciji. Ako ste blizu, a i dalje ne vidite svoj automobil, samo zasvetlite farovima ili zatrubite da vidite gde vam je vozilo parkirano. zbrinuti Ko ne bi želeo ličnog asistenta? Pritiskom na dugme, povezujete se sa savetnikom koji vam je na usluzi 24/7/365. Rezervacija hotela 1,4 : došlo je do promene plana? Ili ste previše umorni da nastavite vožnju? Naši savetnici će vam rezervisati hotel dok vozite, preko vebsajta Booking.com. Samo pritisnite plavi servisni taster. Parking servis 1,5 : Ne morate da tražite mesto za parking više! Preko parkopedia.com, Onstar pronalazi i vodi vas do sledećeg slobodnog parking mesta. Na taj način, već znate dostupnost i naknade za parking i pre nego što stignete tamo. Opel OnStar 13

14 OPEL ONSTAR 1 KAKO DA NABAVIM OnSTAR 1? OnStar 1 je dostupan kao opcija za novi Opel Crossland X Selection nivo opreme 2, a deo je standardne opreme za Enjoy, Innovation i Ultimate 3. DA GA DOBIJETE: 1. Zatražite OnStar 1 kad poručujete svoj novi Opel Crossland X. 2. OnStar 1 će vam poslati poziv putem a da biste mogli da aktivirate svoj nalog. 3. Dovršite svoju registraciju i podesite željene opcije. 4. OnStar 1 je spreman za rad! Nakon besplatnog probnog perioda od 12 meseci 3 možete se odlučiti za produženje OnStar 1 usluga, što će se naplaćivati. Da saznate više, posetite

15 KAKO vam MYOPEL USLUGE POMAŽU. myopel je portal gde s jednog mesta upravljate svime što je vezano za vaš Opel od vašeg OnStar 1 naloga do zakazivanja sledećeg servisa za vaše vozilo, nagrada i ekskluzivnih ponuda. Sve je usmereno na vas i Opel koji vozite. Upravljanje vašim Opelom starajte se o svom Opelu on-line, zakažite servis i pratite istorijat servisiranja. Pristup OnStar 1 uslugama primite dijagnostičke izveštaje, upravljajte svojom pretplatom i ostalo. Ekskluzivne ponude budite u toku sa specijalnim ponudama, novostima i aktuelnim dešavanjima. Lokator dilera pronađite najbližeg ovlašćenog prodavca Opelovih vozila. Ako ste već Opel OnStar 1 klijent, možete pristupiti svim uslugama portala myopel. U suprotnom, možete se registrovati na myopel u nekoliko lakih koraka: 1. Kad poručite svoj automobil, vaš diler će s vama proći jednostavan postupak predregistracije. 2. Poslaćemo vam poziv putem a da biste mogli da aktivirate svoj nalog. 3. Dovršite svoju registraciju online. 4. myopel je spreman za rad! Vaša privatnost, vaša stvar. Vi odlučujete o tome koje informacije želite da delite s nama. Samo u hitnim slučajevima OnStar 1 može ovo premostiti. Više informacija na adresi 1 OnStar nije dostupan u svim zemljama. Dostupnost možete provereiti na adresi 2 Selection se može poručiti od jeseni 2017, dostupan je u martu Besplatni probni period počinje prvom registracijom ili isporukom od strane dilera Opela, šta dođe prvo, nezavisno od aktivacije klijenta. Ilustrativan prikaz. Za lak pristup portalu myopel s vašeg pametnog telefona, preuzmite aplikaciju s Google Play prodavnice ili itunes-a. Kako nabaviti OnStar 15

16 NAJSAVREMENIJI SISTEMI INFO-ZABAVE MANJE priključaka. VIŠE ZABAVE. Vaš novi sistem za informisanje i zabavu 1 perfektno se povezuje s vašim mobilnim uređajima 2 preko Bluetootha, sistema Apple CarPlay i Android Auto pa možete razgovarati, slati poruke i pristupiti drugim funkcijama pametnog telefona 2 s rukama na upravljaču i pogledom usmerenim na put Vaš 7-inčni taktilni ekran. R 4.0 IntelliLink 1 sistem projektuje vaš telefon 2 na ekran visoke rezolucije, pa možete lako pristupiti odabranim medijima i aplikacijama. Možete gledati video snimke ili fotorgrafije preko USB-a, razgovarati, pa čak i dopuniti svoj telefon bez angažovanja ruku i bez kablova 2, vrhunska satelitska navigacija. S 3D navigacijom na velikom kolor taktilnom ekranu, Navi 5.0 IntelliLink 4 će vas brzo odvesti gde poželite. Ima brojne funkcije sistema od 7, uključujući audio emitovanje preko Bluetootha ili reprodukciju preko USB-a (bez govornih komandi i video reprodukcije) R 4.0 IntelliLink je standardan za Crossland X Enjoy i Innovation. Nije dostupan za Selection. Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti kod ovlašćenog prodavca Opela. Apple CarPlay i Android Auto mogu biti nedostupni u nekim zemljama i mogu zavisiti od verzije operativnog sistema. Molimo, posetite ili Bežično indukciono punjenje pametnog telefona je opciono. Standardno za Crossland X Ultimate. Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Opciono za Enjoy i Innovation. Nije dos-tupno za Selection. Na slikama može biti prikazana opciona oprema. Apple CarPlay je zaštićena robna marka kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Android je zaštićena robna marka kompanije Google Inc.

17 O m i l j e n i s a d r ž a j i Najsavremeniji sistemi info-zabave 17

18 1.

19 K r e ć e m o Podeli i pomeri. Zadnja sedišta mogu se podeliti u razmeri 40/60 i pomerati 1 unapred ili unazad, čime se prtljažnik može povećati na maksimalnih 520 litara. Da biste dobili litara prtljažnog prostora, ravno sklopite čitav zadnji red sedišta. 2. Fleksibilno vaš. Nasloni zadnjih sedišta sklapaju se odvojeno. Centralni deo 2 se samo delimično sklapa kako bi se napravilo mesta za duge predmete poput skija. Može poslužiti i kao naslon za ruku. 1 Funkcija pomeranja sedišta je opciona. 2 Sklapanje centralnog dela je opciono. Oko 16h. Napokon dovoljno mesta za sve biljke! IZUZETNA FUNKCIONALNOST. ŽIVOT BEZ OGRANIČENJA. Crossland X izgleda kao da uvek ima viška prostora. Prtljažnik je zapremine 410 litara i to pre nego što iskoristite super-fleksibilan sistem sedenja. O d kolica i biljaka, do punih kola dece, lako izlazi na kraj sa svim onim što dan donese. 2. IZUZETNA FUNKCIONALNOST 19

20 17:10. Slatki predah. RAFINIRAN SPOLJAŠNJI DIZAJN URBANI ŠIK. SUV dizajn Crosslanda X je sportski, sofisticiran i prave veličine za grad. Prednji deo je upečatljiv spušten, širok i moćan. Bočno, dinamične brazde usmeravaju pogled s dvokrilastih farova, preko sportskih oplata do rafiniranog i elegantnog zadnjeg dela.

21 U l i č n a u m e t n o s t Rafiniran spoljašnji dizajn 21

22

23 Kasnije. Nova cvećara. Po mom ukusu! UNUTRAŠNJOST VRHUNSKE KLASE VAŠE Pokretno ZADovoljstvo! Vožnja predstavlja pravo uživanje kad je dizajn vašeg automobila prijatan i savršeno uravnotežen. Instrument tabla je pregledna, prostora ima dovoljno, a dodatna visina obezbeđuje odličnu preglednost. Kvalitet izrade i materijali su fantastični u svakom detalju. Unutrašnjost vrhunske klase 23

24 4 NIVOA OPREME ZA CROSSLAND X KOJI JE VAŠ IZBOR? Selection 1 IZDVAJAMO ZA CROSSLAND X OSNOVNOG NIVOA: LED svetla za dnevnu vožnju Sedište za vozača podesivo u 6 pravaca Upozorenje za napuštanje trake i čitač ograničenja brzine Tempomat s graničnikom brzine Bočni retrovizori s grejanjem Radio 4.0 s audio sadržajima i pozivima preko Bluetootha Enjoy SVE PREDNOSTI NIVOA Selection I VIŠE: 16 čelični točak s ratkapnom Automatska reakcija u slučaju sudara 2 R 4.0 IntelliLink s projekcijom pametnog telefona 3 Komande za sistem info-zabave na upravljaču Klima uređaj 1 Selection se može poručiti od jeseni 2017, a dostupan je od marta Opis sistema OnStar možete pogledati na stranama Zahteva kompatibilan ios ili Android uređaj. 4 Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Na slikama može biti prikazana opciona oprema.

25 Innovation ODLIČAN ENJOY PLUS NEKI FANTASTIČNI DODACI: Krov u dve boje 16 točkovi od lake legure, dvobojni Morrocana bočni podupirači i naslon za ruku vozača Donje zaštitne oplate spreda i pozadi Upravljač presvučen kožom sa šavom u kontrastnoj boji Dvozonski elektronski klima uređaj Ultimate 4 INNOVATION S de-luxe dodacima za vrh ponude: Kompletna LED prednja i zadnja svetla 17 dvobojni točkovi od lake legure 3 godine sistema OnStar Navi 5.0 IntelliLink satelitska navigacija s 8 taktilnim ekranom Vrhunsko ozvučenje Automatsko kočenje u hitnim situacijama s detekcijom pešaka Head-up displej Nivoi opreme za Crossland X 25

26 CROSSLAND X ULTIMATE JEDNA ZVEZDA, DVE BOJE. Crossland X Ultimate 1 predstavlja fantastičan prizor s krovom u dve boje i srebrnim lajsnama, upečatljivim dvobojnim točkovima od lake legure prečnika 17 i prodornim prednjim i zadnjim LED svetlima. Tonirano staklo štiti vaše vrhunsko ozvučenje i 8 satelitskku navigaciju od radoznalih pogleda. Bežično punjenje pametnog telefona 2 obezbediće da vam baterija uvek bude puna, dok napredni sistemi pomoći pomažu da se očuva bezbednost svih na ulici Savršen par. 17 dvobojni točkovi od lake legure savršeno se slažu s dvobojnim krovom. Fina završna obrada je titanijum sjajne ili tehničko sive boje. 1 2 Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Zahteva kompatibilan ios ili Android uređaj. Na slikama može biti prikazana opciona oprema. 18:30. Dve boje, izvrstan ukus

27 I s p u n j e n o v r e m e Crossland X Ultimate 27

28 OPCIJE UNUTRAŠNJEG DIZAJNA. Doputujte opušteni zahvaljujući našim prednjim sedištima s ergonomskim sertifikatom 1 koja nose AGR znak kvaliteta (Kampanja za zdrava leđa). Sa 16 opcija za podešavanje kojima vam pomažu da izbegnete bol u leđima na dugim putovanjima, samo su jedna od karakteristika premijum klase kojima unutrašnjost Crosslanda X postavlja novi standard za ovu kategoriju Inovacije za dušu i telo. Svaki Crossland X je dostupan s vrhunskim, ergonomskim sedištima 1, uključujući elegantan šav u dve boje. 2. Peanut i Jet crna 2. Ovo osnovno sedište specijalno je dizajnirano da obezbedi elegantnu i komfornu vožnju. 1 Opciono. Opelova AGR prednja sedišta nose sertifikat Kampanje za zdrava leđa (AGR), poznatog centra za ergonomiju. Sertifikat je znak kvaliteta koji dodeljuje nezavisna komisija sastavljena od stručnjaka iz različitih oblasti medicine. 2 Standardno za Crossland X Selection i Enjoy. Selection se može poručiti od jeseni 2017, a dostupan je od marta 2018.

29 ERGONOMSKA SEDIŠTA PO vašoj meri. Prednja sedišta s ergonomskim sertifikatom: Protiv bola u leđima. Sertifikat izdat od strane nezavisnih medicinskih stručanjaka 1. Elektronske komande. Podešavanje lumbalne zone u četiri smera, kako najviše odgovara vašim leđima. Komande se nalaze s bočne strane sedišta. Podesiva u svim elementima. Sedalni deo podesiv po nagibu i s ekstenzijom koja obezbeđuje veću dužinu h. Na putu kući. zdrava ergonomska sedišta 29

30 OPCIJE SPOLJAŠNJEG DIZAJNA. Krov, prednja svetla, fluidne konture Crossland X privlači pažnju iz različitih razloga, a fantastične boje tu igraju značajnu ulogu. Ovo su naša tri omiljena miksa 1. Koji su vaši? Mineral crna 1 na Glečerno beloj Glečerno bela 1 na Kvantno sivoj Ruž braon 2 jednobojan D i z a j n i r a j t e s v o j p r i m e r a k

31 Ostale boje karoserije Glečerno bela 1 Ćilibar oranž Apsolut crvena Original plava Kraljevsko plava 3 Saten čelično-siva 1 Darkmoon plava 2 Suveren srebrna Saten čelično-siva Mineral crna Mineral crna 1 Boje krova 1 Krov u dve boje dostupan je samo za Innovation i Ultimate. Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Može se poručiti odmah, dostupno od jeseni Prestanak proizvodnje u decembru Opcije dizajna 31

32 STILSKI ISKAZI. Veća odignutost od tla omogućuje da vaši točkovi budu vidljivi u celosti. Na raspolaganju su vam sofisticirani naplaci koji se standardno isporučuju ili neki od fantastičnih točkova od lake legure iz raznovrsne, opcione palete. Tri tipa točkova, tri stila. Odozgo nadole: 16 točak od lake legure za Innovation 1. Budite primećeni od starta točkovima upečatljivog, višekrakog dizajna u srebrnoj, crnoj visokog sjaja, beloj visokog sjaja ili titanijum sjajnoj boji. 17 točak od lake legure s 4 dupla kraka 2. Provozajte se na točkovima sa završnom obradom u sjajno srebrnoj boji. 17-inčni točak za Ultimate 3. Dvobojni točkovi od lake legure sa završnom obradom u sjajnoj titanijum ili tehničko sivoj boji.

33 OPELOVA DODATNA OPREMA PRILAGODITE SvoJ AUTomoBIL. U Crosslandu X ima obilje prostora, a naš bogat asortiman dodatne opreme obezbeđuje brojne mogućnosti da taj prostor prilagodite svakoj svojoj potrebi. 1. Kuka za vuču 4. Robusna, demontažna i idelana za hobi u prirodi. 2. Rešetka za psa 4. Da vaš najbolji prijatelj ostane bezbedan i drži blatnjave šape podalje od sedišta. 3. FlexConnect držač za tablet 4. Okrenite svoj ekran horizontalno za filmove i video pozive ili vertikalno za čitanje teksta. J e d i n s t v e n Više opcija naći ćete na adresi 1 Standardno za Innovation. Opciono za Ultimate. Ultimate se može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Nije dostupno za 2 3 Selection i Enjoy. Opciono za Enjoy, Innovation i Ultimate. Nije dostupno za Selection. Standardno za Ultimate. Ultimate se 4 može poručiti odmah, a dostupan je od jeseni Opciono za Innovation. Nije dostupno za Enjoy i Selection. Opciono i dostupno uz doplatu. Točkovi i dodatna oprema 33

34 DINAMIČNA VOŽNJA PROBUDITE ISTRAŽIVAČA U SEBI. Ako želite da spakujete još uzbuđenja u svoj dan, dopašće vam se agilan, energičan način na koji će vas Crossland X prevesti s jednog mesta na drugo. Šta tu vožnju čini tako zaraznom? Pametna tehnička rešenja najvišeg kvaliteta. Fantastična stabilnost Dinamične vozne performanse Motori za svaki stil vožnje 19:30. Savladao novu trasu! Rafiniran prenos. 6-stepeni automatski menjač 1 tako meko menja stepen prenosa, da ga nećete ni primetiti. 2. Nova ekonomičnost. Očekuje vas izuzetno ekonomična potrošnja goriva i energična vožnja. 3. Čista energija. Vozačima Crosslanda X za uzbudljivu vožnju nije potreban velik motor. 1 Nije dostupno u svim zemljama. Opciono za 1.2 l 81 kw (110 KS) Turbo benzinske motore. Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu , van grada 4.8, kombinovana ; Emisija CO 2 u g/km: kombinovana

35 T u r b o u a k c i j i Vozne performanse 35

36 MOTORI I MENJAČI SVAKI JE PUN POGODAK. Moćne performanse, ušteda goriva ili fina mešavina prethodna dva fantastična gama motora za Crossland X nudi pogonske agregate za razne stilove vožnje. Rezultat? Garantovana ravnoteža uzbuđenja i ekonomičnosti. Fantastična snaga uprkos maloj masi Super-efikasne ECOTEC tehnologije 1 Snažni 96-kW (130 KS) 1.2 s direktnim ubrizgavanjem Turbo 2 Svi Opelovi dizel motori opremljeni su najnovijom tehnologijom kontrole NO x uključujući 7-litarski rezervoar za BlueInjection sistem koji smanjuje emisiju NO x pomoću super-aditiva AdBlue 3. Motori i menjači Motori 1.2 (60 kw/81 KS) Menjač MT-5 MT-5 Emisioni standard Euro 6 Euro 6 Gorivo Benzin Benzin Potrošnja goriva u l/100 km 4 U gradu Van grada Kombinovana Emisija CO 2 kombinovana u g/km MT-5/6 = 5/6-stepeni manuelni menjač, AT-6 = 6-stepeni automatski menjač Neki motori nisu dostupni u svim zemljama. 1.2 ECOTEC s direktnim ubrizgavanjem Turbo sa sistemom Start/Stop (81 kw/110 KS) Oznake pneumatika TOČKOVI 195/65 R /60 R /60 R /50 R 17 Klasa iskorišćenja goriva B C B C B C B Klasa prianjanja na vlažnoj podlozi B B B A B A Izmerena spoljna buka pri kotrljanju (db) Klasa spoljne buke pri kotrljanju 1 2 Dostupno s odabranim motorima. Opciono za Enjoy, Innovation i Ultimate. Nije dostupno za Selection. Ultimate se može poručiti 3 odmah, a dostupan je od jeseni Automobilima s BlueInjection tehnologijom potrebna je redovna dopuna aditiva AdBlue između preporučenih servisa. Indikator ugrađen u putni računar će vas upozoriti kad treba da izvršite dopunu. Više informacija čeka vas na adresi 4 U skladu s uredbama R (EC) br. 715/2007 i R (EC) br. 692/2008 (u odgovarajućim verzijama).

37 Motori i menjači Motori 1.2 s direktnim ubrizgavanjem Turbo sa sistemom Start/Stop (81 kw/110 KS) 1.2 s direktnim ubrizgavanjem Turbo sa sistemom Start/Stop (96 kw/130 KS) 1.6 Dizel (73 kw/99 KS) 1.6 ECOTEC Dizel sa sistemom Start/Stop (73 kw/99 KS) 1.6 Dizel sa sistemom Start/Stop (88 kw/120 KS) Menjač AT-6 MT-6 MT-5 MT-5 MT-6 Emisioni standard Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tabela prikazuje podatke o potrošnji i goriva emisiji izduvnih gasova u zavisnosti od verzije modela i pneumatika. Za konkretne informacije možete se obratiti ovlašćenom dileru Opela ili konsultovati cenovnik. Gorivo Benzin Benzin Dizel Dizel Dizel Potrošnja goriva u l/100 km 4 U gradu Van grada Kombinovana Emisija CO 2 kombinovana u g/km Sve informacije su tačne i ažurirane u vreme štampanja. Kompanija zadržava pravo izmene specifikacija motora u bilo kom trenutku, što može uticati na prikazane podatke. Molimo, obratite se ovlašćenom dileru Opela za najnovije podatke. Sve navedene vrednosti odnose se na osnovni eu model sa standardnom opremom. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO 2 određeni su u skladu s uredbama R EC br. 715/2007 i R (EC) br. 692/2008 (u odgovarajućim verzijama), uzimajući u obzir masu vozila u voznom stanju, kako je navedeno u uredbama. Dodatna oprema i fabrički ugrađene opcije mogu voditi nešto višim vrednostima za potrošnju i emisiju CO 2 od navedenih. Vrednosti za potrošnju goriva i emisiju CO 2 ne odnose se ni na jedno vozilo posebno i nisu deo ponude. One su ovde date samo u cilju poređenja različitih varijanti vozila, ali se mogu razlikovati od konkretne potrošnje goriva u realnim uslovima vožnje. Dodatna oprema i fabrički ugrađene opcije mogu povećati masu praznog vozila i, u nekim slučajevima, dozvoljeno osovinsko opterećenje kao i dozvoljenu ukupnu masu vozila i smanjiti dozvoljenu masu prikolice pod punim teretom. Ovo može dovesti do smanjenja maksimalne brzine i povećanja vremena ubrzanja. Vozne performanse pretpostavljaju vozača mase 75 kg i 125 kg tereta. Motori, pneumatici i menjači 37

38

39 1 Automatsko kočenje u hitnim situacijama s prepoznavanjem pešaka može se poručiti odmah, dostupno od jeseni OnStar nije dostupan u svim zemljama. Za dostupnost proverite Opis sistema OnStar možete pogledati na stranama Zahteva kompatibilan ios ili Android uređaj. 4 Detalji o sedištima s AGR sertfifikatom čekaju vas na stranama 28 i 29. PET RAZLOGA DA ODABERETE ŽIVOT PUN MOGUĆNOSTI. Ako ste uživali u ovom danu života Crosslanda X, bićete oduševljeni kad ga budete isprobali u realnom životu. Evo i zašto: 1. Rafiniran SUV dizajn ističe se u gradu, a dvobojan krov će biti primećen na svakom mestu. 2. Vodeće inovacije na polju bezbednosti poput pomoći pri kočenju u hitnim situacijama 1, kamere za hod unazad u 180 i 24/7 Opel OnStar 2 podrške. 3. Perfektno povezivanje s pozivima i porukama bez angažovanja ruku, plus projekcija pametnog telefona 3 na 8 taktilnom ekranu. 4. Doputujte opušteni na ergonomskim prednjim sedištima s AGR sertifikatom 4, ekstenzijom sedalnog dela i podesivom lumbalnom zonom. 5. Izuzetan kapacitet prtljažnika i prostrana kabina sa sedištima koja se dele i pomeraju, za svaku situaciju. Odaberite crossland x Zakažite probnu vožnju odmah danas! Posetite Sjajno veče kao priprema za sledeći savršen dan. pet razloga da ga zavolite 39

40 RS/MY18 Sistem Automatskog kočenja u hitnim situacijama s funkcijom prepoznavanja pešaka funkcioniše automatski iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Od 5 do 30 km/h, sila usporenja da bi se umanjila brzina udara pri sudaru je 0.9 g. Od 30 do 85 km/h, sistem smanjuje brzinu za maksimalno 22 km/h. Nakon ove granice, vozač mora sam da koči kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon operativne brzine sistema Automatskog kočenja u hitnim situacijama s funkcijom prepoznavanja pešaka zavisi od registrovane prepreke (pokretna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pešak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sistemi pomoći vozaču dati su kao podrška vozaču u okviru ograničenja sistema. Vozač ostaje odgovoran za vožnju. Neke karakteristike opisane u ovoj brošuri mogu se odnositi na, i neke ilustracije mogu prikazivati, opcionu opremu koja nije uključena u standardnu isporuku. Informacije u ovoj brošuri bile su tačne u vreme štampanja. Zadržavamo pravo izmene dizajna i opreme. Boje koje su odštampane u brošuri samo približno odgovaraju stvarnim bojama. Prikazana opciona oprema je dostupna uz doplatu. Dostupnost, tehničke karakteristike i oprema koja se isporučuje na našim vozilima mogu se razlikovati van Savezne Republike Nemačke. Informacije o adekvatnosti proizvoda za životnu sredinu, lokacijama za povraćaj vozila na kraju životnog ciklusa (ELV) i reciklaži vozila na kraju životnog ciklusa možete pronaći na Internet adresi Za potpunije informacije o opremi koja se isporučuje na našim vozilima, možete se obratiti lokalnom Opel partneru. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117, Mađarska) Izdanje03/17

PREDRAČUN Br

PREDRAČUN Br Ponuda: OPEL CROSSLAND X Enjoy 1.2 81hp MT5 Slika je samo ilustracije radi i može odudarati od ponuđenog modela Tehničke karakteristike: OPEL CROSSLAND X Enjoy 1.2 81hp MT5 Karoserija: Visina (mm) 1605

Више

Crossland

Crossland Crossland IT S A GOOD LIFE. Vrijeme za posao, vrijeme za odmor, vrijeme za nas, za sebe Crossland X za život baš kakav želite. Moderan SUV dizajn i vodeće inovacije u klasi čine ga idealnim za prezaposlene

Више

OPEL SPECIJALNA PONUDA

OPEL SPECIJALNA PONUDA OPEL SPECIJALNA PONUDA OPEL CORSA Opel Corsa Selection B 1.2 70KS, 3 vrata, MT5 za 10.490 za 10.999 - ESP + ABS + TPMS + HSA - Daljinsko centralno zaključavanje - Progresivni servo upravljač - Tonirana

Више

NOVA ŠKODA SCALA

NOVA ŠKODA SCALA NOVA ŠKODA SCALA NOVI HRABRI SVET Nova ŠKODA SCALA je hrabar korak napred za brend. Sofisticirane konture modela, kroz atraktivno prelamanje svetlosti i senki, povezuju bezvremenski dizajn sa sportskim

Више

FIAT 500L VAN 500L VAN SNAGA KW/KS M.V.S. CENA BEZ PDV-A CENA SA PDV-om 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Va

FIAT 500L VAN 500L VAN SNAGA KW/KS M.V.S. CENA BEZ PDV-A CENA SA PDV-om 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Va SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

Више

PREDRAČUN Br

PREDRAČUN Br Ponuda: OPEL GRANDLAND X Enjoy 1.2T Start/Stop 130hp MT6 Slika je samo ilustracije radi i može odudarati od ponuđenog modela Tehničke karakteristike: GRANDLAND X Enjoy 1.2T S/S 130hp MT6 Karoserija: Visina

Више

ASTRA

ASTRA ASTRA REPER ZA NEMAČKU TEHNIKU. Astra Hečbek i Astra Sports Tourer nisu samo zvezde Opelove kompaktne klase. Obe predstavljaju fantastično dostignuće nemačke tehnike i primere kultnog dizajna. Svaka Astra

Више

MergedFile

MergedFile Ovlašćeni uvoznik i distributer FCA vozila: NIKOM AUTO Kragujevac Telefon: +381 34 355 810 CENOVNIK MODELA CENOVNIK MODELA BENZINSKI MOTORI MITO KAPACITET SNAGA CENA SA MENJAČ MVS MOTORA KW/KS PDV-om ALFA

Више

Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om FIAT 500L 0.

Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om FIAT 500L 0. Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ FIAT 500L 0.9 MPI CNG 80KS 875 ccm 59/80 5+R 330.12B.4 17,150 33014B.4 18,200 FIAT 500L 1.4 95 KS 1368 ccm 70/95 6+R 330.12J.4

Више

FIAT 500L VAN 500L VAN 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks SNAGA KW/KS M.V

FIAT 500L VAN 500L VAN 500L Van N1 4 sedista ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks SNAGA KW/KS M.V FIAT 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 70/95 530.74J.7 11,150 13,380 70/95 530.74T.7 13,750 16,500

Више

Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA SA RECIKLAZOM MVS CENA SA PDV-om PROMO

Cenovnik POP POP STAR LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA SA RECIKLAZOM MVS CENA SA PDV-om PROMO Cenovnik POP LOUNGE BENZINSKI MOTORI RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ FIAT 500L 0.9 MPI CNG 80KS 875 ccm 59/80 5+R 330.12B.4 17.150 12.490 33014B.4 18.200 13.490 FIAT 500L 1.4 95 KS 1368 ccm 70/95 6+R

Више

Superb Fl L_K.pdf

Superb Fl L_K.pdf Active Ambition Style Bez popusta Sa popustom Bez popusta Sa popustom 1,5 110 kw/150 ks 6G 24.036 19.800 27.120 24.144 30.720 27.348 1,5 110 kw/150 ks 26.028 21.804 29.124 25.920 32.724 29.124 2,0 140

Више

untitled

untitled Dacia Sandero Stepway Think big Dacia Sandero Stepway Malo visine dobro bi vam došlo, zar ne? Viši, sa više stila i opreme! Sandero Stepway prolazi svuda, a gde prođe neće ostati nezapažen. Osim svih prednosti

Више

POP STAR Cenovnik LOUNGE RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA SA RECIKLAŽOM MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA SA RECIKLAŽOM 87

POP STAR Cenovnik LOUNGE RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA SA RECIKLAŽOM MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA SA RECIKLAŽOM 87 Cenovnik RADNA ZAPREMINA NAGA KW/K MENJAČ PROMO PROMO 875 ccm 59/80 351.24B.4 18.900 14.490 351.27B.4 20.000 1368 ccm 70/95 351.24J.4 13. 11.990 351.27J.4 14.900 12.990 RADNA ZAPREMINA NAGA KW/K MENJAČ

Више

CENOVNIK I OPREMA NOVA COROLLA BENZIN i HIBRID Važi od: GODINA 5 10 GARANCIJE bez ograničenja kilometraže GODINA BEZBRIŽNOSTI za hibridnu

CENOVNIK I OPREMA NOVA COROLLA BENZIN i HIBRID Važi od: GODINA 5 10 GARANCIJE bez ograničenja kilometraže GODINA BEZBRIŽNOSTI za hibridnu CENOVNIK I OPREMA NOVA COROLLA BENZIN i HIBRID Važi od: 18. 6. 2019 GODINA 5 10 GARANCIJE bez ograničenja kilometraže GODINA BEZBRIŽNOSTI za hibridnu bateriju NOVA COROLLA CENOVNIK TOYOTA BENZINSKI MOTORI

Више

NSZ-GS7

NSZ-GS7 Početni koraci SR Mrežni multimedijalni plejer NSZ-GS7 Slike ekrana, radnje i specifikacije su podložni promenama bez najave. Početni koraci: ON/STANDBY Uključivanje ili isključivanje plejera. Upravljanje

Више

Maxtv To Go/Pickbox upute

Maxtv To Go/Pickbox upute MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE MAXTV TO GO UPUTE ZA KORIŠTENJE Detaljno objašnjenje funkcionalnosti..3 Upute za prijavu na aplikaciju...4 Što je to Preporučeno za vas....6 Preporučeno za vas..7 Dodavanje

Више

KODIAQ RS

KODIAQ RS KODIAQ RS STIGNI SVUDA BRZO Novi ŠKODA KODIAQ RS ide korak dalje kada je brend ŠKODA u pitanju. Kao dodatak najmoćnijem TDI motoru koji smo ikada napravili, dodali smo 4x4 pogonski sistem sa aluminijumskim

Више

UPUTSTVO ZA KRETANJE KROZ EON KORISNIČKI INTERFEJS 1

UPUTSTVO ZA KRETANJE KROZ EON KORISNIČKI INTERFEJS 1 1 Dobrodošli u EON svijet! SADRŽAJ: 1. EON korisnički interfejs...3 1.1 Početna...3 1.2 Kanali...3 1.2.1 Upravo na TV-u...3 1.2.2 TV kanali...4 1.2.3 Radio kanali...4 1.3 Video klub...5 1.4 Moji sadržaji...5

Више

BOS_Caracteristiques_Techniques_VP_NOUVEAU_BERLINGO__Juin_2018

BOS_Caracteristiques_Techniques_VP_NOUVEAU_BERLINGO__Juin_2018 NOVI CITROËN BERLINGO TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Jun 2018. PureTech 110 S&S BVM6 BlueHDi 75 BVM BlueHDi 100 BVM BlueHDi 130 S&S BVM6 BlueHDi 130 S&S EAT8 Izvedba

Више

SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012

SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012 SPECIFIKACIJE I CENE ORLANDO SRBIJA, JUN 2012 PRIKAZ CENA TOTAL CENA LS Plus 14.999 17.099 15.999 18.099 Plus 16.699 18.199 18.799 19.299 20.799 Z 2.0D 163KS AT6 17.499 18.999 20.099 21.599 Z Plus 18.699

Више

NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE NOVI CITROËN BERLINGO VAN TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Septembar 018. IZVEDBE BlueHDi 75 BVM BlueHDi 100 S&S BVM BlueHDi 10 S&S BVM6 BlueHDi 10 S&S EAT8 MOTOR

Више

OPEL Astra Classic

OPEL Astra Classic OPEL Astra Classic Opel Astra Classic 1 Benzin Classic III 1.6 TWINPORT ECOTEC 11 94 12 757 Manuelni menjač sa 5 brzina 85 kw/1 K 9 793 1 475 1.6 TWINPORT ECOTEC 5 14 23 Easytronic menjač sa 5 brzina 85

Више

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE EON MENIJA 1

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE EON MENIJA 1 1 Dobrodošli u EON svet! SADRŽAJ: 1. Podešavanja u EON meniju...3 1.1 Korisnička podešavanja...4 1.2 Sistemska podešavanja...7 2. Savjeti za otklanjanje poteškoća koje mogu nastati u radu...10 2 1. PODEŠAVANJA

Више

renault SCENIC DOdatna OPREMA KO ZNA BOLJE NEGO RENAULT DA ODRŽAVA VAŠ RENAULT drive the change

renault SCENIC DOdatna OPREMA KO ZNA BOLJE NEGO RENAULT DA ODRŽAVA VAŠ RENAULT drive the change www.renault.rs renault SCENIC DOdatna OPREMA KO ZNA BOLJE NEGO RENAULT DA ODRŽAVA VAŠ RENAULT drive the change DODATNA OPREMA Novi Renault Scénic SADRŽAJ Novi Renault Scénic DIZAJN Točkovi i felne str.

Више

fluence DODATNA OPREMA

fluence DODATNA OPREMA fluence DODATNA OPREMA KOMPLET SPORTSKE OPREME Komplet sportske opreme istaknutog oblika, koga čine prednji i zadnji branik i dve obloge pragova, daje vašem vozilu izrazit sportski i elegantan izgled.

Више

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloški broj Maloprodajna cena bez PDV-a Spoljašnjost Hromirana kućišta spoljašnjih ogledala 8201547579 58,22 Omot kartice Renault za upravljanje slobodnih ruku u sportskom

Више

CENOVNIK I OPREMA NOVA COROLLA HATCHBACK i TOURING SPORTS BENZIN i HIBRID 5 Važi od: GODINA GARANCIJE bez ograničenja kilometraže 10 GODINA

CENOVNIK I OPREMA NOVA COROLLA HATCHBACK i TOURING SPORTS BENZIN i HIBRID 5 Važi od: GODINA GARANCIJE bez ograničenja kilometraže 10 GODINA CENOVNIK I OPREMA NOVA COROLLA HATCHBACK i TOURING SPORTS BENZIN i HIBRID 5 Važi od: 4. 2. 2019 GODINA GARANCIJE bez ograničenja kilometraže 10 GODINA BEZBRIŽNOSTI za hibridnu bateriju NOVA COROLLA HATCHBACK

Више

СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12

СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12 СТАРТ - СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ КОРИСНИЧКО УПУТСТВО страна 1 од 12 РЕГИСТРАЦИЈА НА СТАРТ-СТОП ПАРКИНГ СИСТЕМ За коришћење СТАРТ-СТОП ПАРКИНГ система, корисник (физичко или правно лице) попуњава упитник у просторијама

Више

Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1

Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1 Korisničko uputstvo mobilne aplikacije Digitalni Kiosk 1 Sadržaj Opis mobilne aplikacije Digitalni Kiosk... 3 Pokretanje aplikacije... 3 Registracija/Kreiranje novog korisničkog naloga... 3 Dodavanje platne

Више

NOVA MAZDAḃ CJENIK

NOVA MAZDAḃ CJENIK NOVA MAZDAḃ CJENIK NOVA MAZDAḃ HATCHBACK Snaga kw / KS Okretni moment u Nm Cijena* IZBOR OPCIJSKIH PAKETA Skyactiv-G122 Plus Skyactiv-G122 90 / 122 213 162.640,70 kuna Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 181.195,70

Више

MY19.25 Cenovnik Novi Ecosport

MY19.25 Cenovnik Novi Ecosport MY19.25 Cenovnik Novi Ecosport SPECIJALNA PONUDA Oprema uključena u cenu: *Metalik boja 1 *Winter Pack 1 *Automatski klima uredjaj *16" aluminijumski naplatci *Zatamnjena stakla iza B stuba *Krovni nosači

Више

H-1

H-1 H-1 Obogatite svoj život Novi H-1 Novi H-1 dodaje raskošnu i jedinstvenu dimenziju vašem životu svojim luksuznim i prefinjenim dizajnom koji kombinuje eleganciju sa avanturom. Novo iskustvo, nove mogućnosti

Више

Akcija - CR-V 1.6 AT 4x4 LIFESTYLE NAVI ADAS

Akcija - CR-V 1.6 AT 4x4 LIFESTYLE NAVI ADAS CR-V 1.6 AT 4x4 LIFESTYLE NAVI ADAS ROK ISPORUKE: Ponuđeno vozilo imamo na stanju u Crystal Black Pearlefect boji. Vozilo je proizvedeno 2018 godine. NAČINI PLAĆANJA: 100% avans; Lizing aranžman; Kreditni

Више

OPEL Grandland X

OPEL Grandland X OPEL Grandland X Opel Grandland X 1 Benzin Motor Menjač sa PDVom i bez eko takse bez PDVa i eko takse 1.2 Turbo tart/top Manuelni menjač sa 6 22 9 23 29 25 79 25 79 18 48 19 48 21 492 21 492 1.2 Turbo

Више

OPEL Astra

OPEL Astra OPEL Astra Opel Astra 1 Benzin 4 vrata i bez eko takse Motor Menjač i eko takse 16 759 Manuelni menjač sa 6 brzina 13 kw/14 K 13 815 17 615 Automatski menjač sa 6 brzina 13 kw/14 K 14 528 Oprema 2 Premium

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Apple ios www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj

Више

15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE 15X65 CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE CITROËN C3 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Septembar 2018 IZVEDBE PureTech 68 BVM PureTech 82 S&S BVM PureTech 110 S&S BVM6 PureTech 110 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM6 MOTOR

Више

BDV-EF1100

BDV-EF1100 Blu-ray Disc /DVD sistem za kućno kino BDV-EF1100 BS Počnite ovdje Vodič za brzo pokretanje BDV-EF1100 1 Šta je u pakovanju/postavljanje zvučnika BDV-EF1100 2 3 Povezivanje Vašeg TV-a Povezivanje drugih

Више

OPEL Astra 4 vrata

OPEL Astra 4 vrata OPEL Astra Opel Astra 1 103 kw/140 KS 103 kw/140 KS Motor Mjenjač Ručni mjenjač sa 6 st. prijenosa Automatski mjenjač sa 6 st. prijenosa 30 632 32 214 Standardna oprema 2 Paket svjetala Osvijetljena ogledala

Више

Uputstvo za korištenje Moja webtv Smart TV aplikacije Moja webtv aplikacija dostupna je za korištenje putem Web Browsera, na Play Store-u (za mobilne

Uputstvo za korištenje Moja webtv Smart TV aplikacije Moja webtv aplikacija dostupna je za korištenje putem Web Browsera, na Play Store-u (za mobilne Uputstvo za korištenje Moja webtv Smart TV aplikacije Moja webtv aplikacija dostupna je za korištenje putem Web Browsera, na Play Store-u (za mobilne aparate ili Android TV aparate), App Store-u (za ios

Више

CJENOVNIK MODELA

CJENOVNIK MODELA CJENOVNIK MODELA CJENOVNIK MODELA MOTOR KAROSERIJA MVS PUNA CIJENA SA PDV-om AKCIJSKA CIJENA RATA LOUNGE 500 150.07C.7 28.000 KM 500 Cabrio 150.57C.7 34.000 KM 500 150.09C.7 30.200 KM 22.580 KM 500 Cabrio

Више

Sistem za merenje glukoze u krvi Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Sva prava zadržana.

Sistem za merenje glukoze u krvi Copyright Ascensia Diabetes Care Holdings AG. Sva prava zadržana. Podešavanje planova Podsetnika za merenje u aplikaciji CONTOUR DIABETES Pre nego da izmenite propisanu terapiju, preporučen način ishrane ili fizičke aktivnosti uvek se konultujte sa vašim lekarom. Planovi

Више

Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY Pogledajte i izmenite online Toyota kod HJlH5jgs7 1

Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY Pogledajte i izmenite online Toyota kod HJlH5jgs7 1 Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY 11.140 Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY Pogledajte i izmenite online Toyota kod HJlH5jgs7 1 Aygo 1,0 VVT-i, 5 M/T, 5 vrata, X-PLAY Spoljašnjost Spoljašnje obojenje:

Више

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS

UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE MOBILNIH UREĐAJA ZA MMS Sadržaj AUTOMATSKO PODEŠAVANJE... 3 PODEŠAVANJE PUTEM MTS VODIČA... 3 PODEŠAVANJE PUTEM SMS PORUKE... 3 PODEŠAVANJE PUTEM USSD MENIJA... 3 MANUELNO PODEŠAVANJE

Више

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android

Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android Instalacija i konfiguracija DriveAngela na operativni sistem Android www.driveangel.ba Primanje SMS poruke Početak instalacije DriveAngela na Vaš mobilni uređaj započinje primanjem SMS poruke u kojoj se

Више

DO_DACIA_DUSTER_2013_SRB.indd

DO_DACIA_DUSTER_2013_SRB.indd Novi Dacia Duster Dodatna oprema Želite da dobijete dugotrajnu zaštitu i maksimalnu udobnost? Jednostavno pametan izbor! Dizajn Sigurnost Multimedija Avantura str. Gradski str. Zaštita protiv krađe str.

Више

Renault TALISMAN TIP MOTORA KOMERCIJALNI NAZIV OBLIK Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Go

Renault TALISMAN TIP MOTORA KOMERCIJALNI NAZIV OBLIK Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Go TIP MOTORA KOMERCIJALNI NAZIV OBLIK Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Limuzina Grandtour Gorivo EURO norma Benzin Pogon 2WD 2WD Pogon bregaste osovine MOTOR Zapremina

Више

Kupac prodajni savetnik Kristijan Markuš adresa telefon 024/ mesto fax 024/ pib/mbr telefon mobil

Kupac prodajni savetnik Kristijan Markuš adresa telefon 024/ mesto fax 024/ pib/mbr  telefon mobil Kupac prodajni savetnik Kristijan Markuš adresa telefon 024/415 05 00 mesto fax 024/415 05 05 pib/mbr e-mail kristijan.markus@aktasic.rs telefon mobilni telefon 065/88 787 21 e-mail datum 5. 7. 2016 kontakt

Више

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE DALJINSKOG UPRAVLJAČA 1

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE DALJINSKOG UPRAVLJAČA 1 1 Dobrodošli u EON svijet! SADRŽAJ: 1. Daljinski upravljač...3 1.1 Uparivanje...5 1.2 Rasparivanje...5 1.3 Fabrički reset...5 2. Savjeti za otklanjanje poteškoća koje mogu nastati u radu...6 2 1. DALJINSKI

Више

ZOBS

ZOBS Vozač je: svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; lice koje na putu upravlja vozilom. Da li se na vozila smiju postavljati gume sa ekserima? da; ne. 3 Kako se naziva uzdužni dio kolovoza

Више

Renault Sport R.S. & Trophy Cjenik vozila MEGANE kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Cijena za kupca s PDV-om Verzije s benzinskim motorom MB4 R.S.

Renault Sport R.S. & Trophy Cjenik vozila MEGANE kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Cijena za kupca s PDV-om Verzije s benzinskim motorom MB4 R.S. RS & Trophy Cjenik vozila 18012019 MEGANE kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Cijena za kupca s PDVom Verzije s benzinskim motorom MB4 RS TCe 280 FAP RS1 M6M6T 205 (280) 181 54900 KM RS TCe 280 EDC FAP RS1 M6A6T

Више

OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN-2 Goodyear FUELMAX GEN-2 je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim pa

OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN-2 Goodyear FUELMAX GEN-2 je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim pa OSNOVNI PODACI Goodyear FUELMAX GEN- Goodyear FUELMAX GEN- je nova serija teretnih pneumatika za upravljačku i pogonsku osovinu namenjenih voznim parkovima koji obavljaju regionalni transport i prevoz

Више

POP POP STAR LOUNGE 500X CITY LOOK RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA MVS CENA SA PDV-om PROMO CE

POP POP STAR LOUNGE 500X CITY LOOK RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA MVS CENA SA PDV-om PROMO CENA MVS CENA SA PDV-om PROMO CE POP POP STAR LOUNGE 500X CITY LOOK RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS FIAT 500X 1.6 110KS MT FWD 1598 ccm 81/110 5+R 334.130.1 16,580 14,490 334.330.1 18,980 15,490 334.530.1 21,810 16,990 FIAT 500X 1.4 mair2

Више

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc

Pages from 5527 lite guick guide from PDF - prevod_IO_FC - Serbian.doc Pregled LCD ekran 1. Poklopac baterije 2. Taster za blokiranje 3. Poklopac USB konektora 4. USB konektor 5. Uključivanje/isključivanje i Reprodukcija/pauziranje 6. Jačina zvuka 7. MENI 8. Fn A B 9. REC

Више

15.JANUAR PLUS TEST 1 STRANA 2 1 Vozač je: 1 svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; 2 lice koje na putu upravlja vozilom. 2 Kako se

15.JANUAR PLUS TEST 1 STRANA 2 1 Vozač je: 1 svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; 2 lice koje na putu upravlja vozilom. 2 Kako se 15.JANUAR PLUS TEST 1 STRANA 2 1 Vozač je: 1 svako lice koje se u saobraćaju na putu nalazi u vozilu; 2 lice koje na putu upravlja vozilom. 2 Kako se naziva uzdužni dio kolovoza namijenjen za saobraćaj

Више

Vatrena ponuda Vatrena ponuda Hyundai Tucson Više informacija na Vaš Hyundai partner

Vatrena ponuda Vatrena ponuda Hyundai Tucson Više informacija na   Vaš Hyundai partner Vatrena ponuda Vatrena ponuda Hyundai Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 06.09.2019. Model i motor Varijanta Paket opreme Radni obujam ccm kw_ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita

Више

Microsoft Word - VS_prospekt.docx

Microsoft Word - VS_prospekt.docx DURMA VS CNC hidraulične makaze za lim, sa promjenljivim uglom sečenja UPOZNAJTE DURMA KOMPANIJU Durma, je vodeća turska kompanija i svetski lider u proizvodnji mašina za obradu metala. Danas, nakon 50

Више

BDV-E6100/E4100/E3100/E2100

BDV-E6100/E4100/E3100/E2100 Blu-ray Disc /DVD sistem za kućno kino BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 BS Počnite ovdje Vodič za brzo pokretanje BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 Šta je u pakovanju/postavljanje zvučnika

Више

smart >> Katalog cijena, vrijedi od

smart >> Katalog cijena, vrijedi od smart >> Katalog cijena, vrijedi od 15.5.2019 smart >> smart. Odmak za novu generaciju. smart Urbani pionir. Savršeni gradski automobil. Sa savršenim pogonom za grad: potpuno električan, s lokalnim nultim

Више

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG.

m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... INTESA SANPAOLO BANKA ZA UREĐAJE SVIJET MOGUĆEG. m-intesa ZA KRETANJE BEZ GRANICA... m-intesa Vam omogućava jednostavno, brzo i sigurno obavljanje finansijskih transakcija

Више

FAQ mCard

FAQ mCard mcard Sve što je potrebno da znate na jednom mestu Preduslovi za korišćenje mcard usluge 1. Šta je mcard usluga Societe Generale Banke? mcard usluga predstavlja digitalnu platnu karticu koja je namenjena

Више

Hyundai Tucson Više informacija na Vaš Hyundai partner

Hyundai Tucson Više informacija na   Vaš Hyundai partner Hyundai Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 27.05.2019. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi uz informativni izračun PPMV-a** Model i verzija

Више

Hyundai Tucson Fresh Edition Više informacija na Vaš Hyundai partner

Hyundai Tucson Fresh Edition Više informacija na   Vaš Hyundai partner Hyundai Fresh Edition Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 07.06.2019. Model i motor Varijanta Paket opreme Radni obujam ccm kw_ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100

Више

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE OPCIJE POGLEDAJ PROPUŠTENO 1

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE OPCIJE POGLEDAJ PROPUŠTENO 1 1 Dobrodošli u EON svijet! SADRŽAJ: 1. Kanali...3 1.1 Upravo na TV-u...3 1.2 TV kanali...3 2. Pogledaj propušteno/7 dana unazad/premotavanje...4 3. Informacije o emisijama...8 4. Savjeti za otklanjanje

Више

2016 X-MAX 250

2016 X-MAX 250 Osvojite ulice Zahvaljujući dinamičnom stilu, iznimno odzivnom agregatu hlađenim tekućinom te okviru visokih specifikacija, Yamaha X-MAX 250 nudi impresivne performanse i svakodnevnu praktičnost. Kompaktni

Више

RS_Meriva_2011_09_05_Andi.xls

RS_Meriva_2011_09_05_Andi.xls OPEL Meriva Opel Meriva 1 Benzin Motor Menjač 1.4 ECOTEC Manuelni menjač sa 14 18 15 915 74 kw/1 K 5 brzina 11 956 13 487 1.4 Turbo ECOTEC Manuelni menjač sa 14 987 16 794 88 kw/1 K 5 brzina 1 1 14 3 1.4

Више

Hyundai i30 Karavan Više informacija na Vaš Hyundai partner

Hyundai i30 Karavan Više informacija na   Vaš Hyundai partner Hyundai Karavan Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 10.07.2019. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi uz informativni izračun PPMV-a** Model

Више

Ovlašćeni uvoznik i distributer FCA vozila: NIKOM AUTO Kragujevac Telefon:

Ovlašćeni uvoznik i distributer FCA vozila: NIKOM AUTO Kragujevac Telefon: Ovlašćeni uvoznik i distributer FCA vozila: NIKOM AUTO Kragujevac Telefon: +381 34 355 810 CENOVNIK MODELA MODEL MVS PUNA CENA SA PDV-om PROMO CENA MESEČNA RATA* 1,6 E-Torq 110ks MT FWD 334.217.3 19.400

Више

MOLIMO DA NARUDŽBE ŠALJETE ISKLJUČIVO NA MAIL ADRESU CJENIK MOTO GSM vrijedi od: Naziv Moto E 3 Play Opis MPC Cijena Pro

MOLIMO DA NARUDŽBE ŠALJETE ISKLJUČIVO NA MAIL ADRESU CJENIK MOTO GSM vrijedi od: Naziv Moto E 3 Play Opis MPC Cijena Pro Moto E 3 Play Procesor: Quad-core 1.0 GHz OS: Android 6.0 (Marshmallow) Memorija: 8 GB / proširivo do 32 GB, 1 GB RAM Zaslon: 5.0, IPS LCD zaslon, 720 x 1280 px Kamera: 8MP sa dodacima + sekundarna, 5MP

Више

Припејд картица Корисничко упутство

Припејд картица Корисничко упутство Припејд картица Корисничко упутство Садржај 1 Регистрација корисника... 3 1.1 Креирање налога... 3 1.2 Активација налога... 6 2 Захтев за персонализацију Припејд картице... 8 2.1 Креирање захтева за персонализацију

Више

DOBLO CARGO DOBLO CARGO (međuosovinsko rastojanje 2705 mm) DOBLO CARGO MAXI (međuosovinsko rastojanje 3105 mm) DOBLO CARGO MAXI XL (međuosovinsko rast

DOBLO CARGO DOBLO CARGO (međuosovinsko rastojanje 2705 mm) DOBLO CARGO MAXI (međuosovinsko rastojanje 3105 mm) DOBLO CARGO MAXI XL (međuosovinsko rast (međuosovinsko rastojanje 2705 mm) MAXI (međuosovinsko rastojanje 3105 mm) MAXI XL (međuosovinsko rastojanje 3105 mm i povišeni krov) BENZINKI MTRI Doblo Cargo 1.4 95ks 263.11A.1 23,900 KM 263.21A.1 25,900

Више

TEST Na putu izvan naselja zaustavljeno je vozilo zbog kvara. Na kojoj udaljenosti morate postaviti sigurnosni trougao iza zaustavljenog vozila

TEST Na putu izvan naselja zaustavljeno je vozilo zbog kvara. Na kojoj udaljenosti morate postaviti sigurnosni trougao iza zaustavljenog vozila TEST 16 1. Na putu izvan naselja zaustavljeno je vozilo zbog kvara. Na kojoj udaljenosti morate postaviti sigurnosni trougao iza zaustavljenog vozila na kolovozu? 1. minimalno 150 m iza vozila; 1 2. minimalno

Више

Hyundai Tucson Više informacija na Vaš Hyundai partner

Hyundai Tucson Više informacija na   Vaš Hyundai partner Hyundai Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 01.01.2019. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi uz informativni izračun PPMV-a** Model i verzija

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Održiva mobilnost u pametnim destinacijama Tivat, 05/03/2019 Jučer Implementacija i upravljanje sustavima održive mobilnosti Danas Integrirani JP s fokusom na korisnike i lokalnu zajednicu 1 5 ključnih

Више

Dacia LODGY Cenovnik vozila OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: 92J Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL DIZEL

Dacia LODGY Cenovnik vozila OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: 92J Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL DIZEL Cenovnik vozila 01.05.2019 OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: 92J Osnovna cena bez PDV-a sa PDV-om** ESSENTIAL DIZEL 1.5 Blue dci 95 70 (95) 113 AMY7 JL 6TH COMFORT DIZEL 1.5 Blue dci 115 85

Више

Slide 1

Slide 1 Najbolji primeri iz prakse Smanjenje uticaja na životnu sredinu Ukupni efekti preduzetih mera na godišnjem nivou: Smanjenje troškova: 113.000 Smanjenje pređenog puta: 66.000 milja Smanjenje emisije CO

Више

POP CENOVNIK CITY LOOK POP STAR RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om FIAT 500X KS MT FWD 1598 ccm 81/110 5+

POP CENOVNIK CITY LOOK POP STAR RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ MVS CENA SA PDV-om MVS CENA SA PDV-om FIAT 500X KS MT FWD 1598 ccm 81/110 5+ CENOVNIK CITY LOOK STAR RADNA ZAPREMINA SNAGA KW/KS MENJAČ FIAT 500X 1.6 110KS MT FWD 1598 ccm 81/110 5+R 334.130.0 16,560 334.330.0 18,980 FIAT 500X 1.4 mair2 140KS MT FWD 1368 ccm 103/140 6+R 334.332.0

Више

Dacia LODGY Cenovnik vozila OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: 92J Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL DIZEL

Dacia LODGY Cenovnik vozila OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: 92J Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL DIZEL Cenovnik vozila 01.07.2019 OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: 92J Osnovna cena bez PDV-a sa PDV-om** ESSENTIAL DIZEL Blue dci 95 70 (95) 113 AMY7 JL 6TH 10.736 11.958 14.350 COMFORT DIZEL Blue

Више

CENOVNIK YARIS 2019 Benzinski motori - EURO 6 Tip motora ccm KS/kW CO2 g/km Cena bez carine i PDV-a ( ) Cena sa carinom i PDV-om ( ) Akcijska cena sa

CENOVNIK YARIS 2019 Benzinski motori - EURO 6 Tip motora ccm KS/kW CO2 g/km Cena bez carine i PDV-a ( ) Cena sa carinom i PDV-om ( ) Akcijska cena sa CENOVNIK YARIS 2019 Benzinski motori - EURO 6 Tip motora ccm KS/kW CO2 g/km Cena bez carine i PDV-a ( ) Cena sa carinom i PDV-om ( ) Akcijska cena sa PDV-om ( ) Luna 3 vrata 1,0 VVT-i 998 72/53 104 9.900

Више

nuvi 1300 QSM for Europe_sr.indd

nuvi 1300 QSM for Europe_sr.indd nüvi 1300 serija kratko uputstvo odnosi se na sledeće nüvi modele: 1300, 1310, 1340, 1350, 1370, 1390 2009 Garmin Ltd. ili njegove podružnice Delovi uređaja Za mere predostrožnosti i druge važne napomene,

Више

OPEL Astra

OPEL Astra OPEL Astra Opel Astra 1 Benzin Dizel Motor 1.6 ECOTEC 85 kw/115 K 1.6 ECOTEC 85 kw/115 K tart/top sa setom za LPG Motor 4 vrata 4 vrata tart/top 81 kw/11 K ecoflex tart/top 81 kw/11 K tart/top 1 kw/136

Више

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na

Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na Zlatna Mastercard kartica Saznaj više na www.unicredit.ba Dobrodošli u svijet Zlatne Mastercard kartice. Ako ste osoba čiji životni stil obilježavaju putovanja i društvene aktivnosti, za svakodnevno plaćanje

Више

USRIC-816-SRB-QG.pdf

USRIC-816-SRB-QG.pdf ii www.logtagrecorders.com DODATCI 1. PODEŠAVANJE I KONFIGURACIJA Preuzmite i instalirajte LogTag Analyzer sa sajta proizvođača: www.logtagrecorders.com/software Povežite Logger na vaš kompijuter. Preporučujemo

Више

Apple MagSafe 2 85W adapter za struju (za MacBook Pro sa Retina displejom) MagSafe 2 85W adapter za struju poseduje magnetni DC konektor tako da ako s

Apple MagSafe 2 85W adapter za struju (za MacBook Pro sa Retina displejom) MagSafe 2 85W adapter za struju poseduje magnetni DC konektor tako da ako s Apple MagSafe 2 85W adapter za struju (za MacBook Pro sa Retina displejom) MagSafe 2 85W adapter za struju poseduje magnetni DC konektor tako da ako se neko saplete o kabl, on će se otkačiti bez problema

Више

CJENOVNIK MODELA

CJENOVNIK MODELA CJENOVNIK MODELA MODEL MVS PUNA CIJENA SA PDVom PROMO CIJENA MJESE ČNA RATA* 1,6 ETorq 110ks MT FWD 334.217.3 38. 29.980 KM URBAN 1,0 GSE T3 120ks MT FWD 334.212.3 41. 1,3 MJet2 95ks MT FWD 334.215.3 42.

Више

Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2019 Reliable Pouzdana & i affordable dostupna

Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2019 Reliable Pouzdana & i affordable dostupna Letnji i celogodišnji pneumatici za putnicka, SUV, dostavna i laka teretna vozila 2019 Reliable Pouzdana & i affordable dostupna www.sava-tires.com Sava, pneumatici evropskog kvaliteta Pneumatici Sava

Више

CIAO FIAT CUSTOMER CARE INTERNET STRANICA Fiat možete kontaktirati besplatnim pozivom na broj * koji je dostupan za pozive iz većine mreža

CIAO FIAT CUSTOMER CARE INTERNET STRANICA Fiat možete kontaktirati besplatnim pozivom na broj * koji je dostupan za pozive iz većine mreža CIAO FIAT CUSTOMER CARE INTERNET STRANICA Fiat možete kontaktirati besplatnim pozivom na broj 0800 342800* koji je dostupan za pozive iz većine mreža operatera fiksnih i mobilnih telefonskih usluga u Srbiji.

Више

Renault KOLEOS Cenovnik vozila Verzije sa dizel motorom Model: ZGH kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om**

Renault KOLEOS Cenovnik vozila Verzije sa dizel motorom Model: ZGH kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** Renault KOLEOS Cenovnik vozila 01.03.2019 Verzije sa dizel motorom Model: ZGH kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** Redovni popust sa PDV-om Cena sa carinskim troškovima,

Више

Hyundai i30 5 vrata Više informacija na Vaš Hyundai partner

Hyundai i30 5 vrata Više informacija na   Vaš Hyundai partner Hyundai Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 04.03.2019. Izdvajamo uštedu 8.000 kn za Hyundai u paketu opreme Classic s motorima 1.4i i 1.0TGDI. Posebne pogodnosti provjerite kod vašeg

Више

DOBLO CARGO DOBLO CARGO (međuosovinsko rastojanje 2705 mm) DOBLO CARGO MAXI (međuosovinsko rastojanje 3105 mm) DOBLO CARGO MAXI XL (međuosovinsko rast

DOBLO CARGO DOBLO CARGO (međuosovinsko rastojanje 2705 mm) DOBLO CARGO MAXI (međuosovinsko rastojanje 3105 mm) DOBLO CARGO MAXI XL (međuosovinsko rast (međuosovinsko rastojanje 2705 mm) MAXI (međuosovinsko rastojanje 3105 mm) (međuosovinsko rastojanje 3105 mm i povišeni krov) BENZINKI MTRI Doblo Cargo 1.4 95ks 263.11A.1 11,950 263.21A.1 12,950 Doblo

Више

Microsoft Word - prakticna nastava pitanja za sve godine TDS i VMV 2017 god

Microsoft Word - prakticna nastava pitanja za sve godine TDS i VMV 2017 god ПРВИ РАЗРЕД 1. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД САОБРАЋАЈНОГ ОТПАДА 2. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД ИЗДУВНИХ ГАСОВА 3. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОД БУКЕ 4. ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ПРИЛИКОМ ПРЕВОЗА ОПАСНИХ МАТЕРИЈА.

Више

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Imamo čast da Vam predstavimo WORLD Mastercard platnu karticu Lovćen banke ZA SVIJET NA DOHVAT RUKE OTKRIJTE BEZBROJ MOGUĆNOSTI I SVIJET PUN PRIVILEGIJA KOJE SMO ZA VAS OSMISLILI U želji da zadovoljimo

Више