Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj godine, donio je: PROPOZICIJE takmičenja z

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj godine, donio je: PROPOZICIJE takmičenja z"

Транскрипт

1 Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj godine, donio je: PROPOZICIJE takmičenja za prvenstva Omladinske i Kadetske fudbalske lige Crne Gore za takmičarsku sezonu 2019/2020. Član 1 Na osnovu Odluke o sistemu stalnih takmičenja FSCG, Omladinska i Kadetska liga Crne Gore su jedinstvene i održavaju se sa po 16 ekipa, i to OMLADINSKA LIGA KADETSKA LIGA 1. FK Budućnost Podgorica 1. FK Budućnost Podgorica 2. FK Zeta Golubovci 2. FK Zeta Golubovci 3. FK Petrovac Petrovac 3. FK Petrovac Petrovac 4. FK Grbalj Radanovići 4. FK Grbalj Radanovići 5. FK Rudar Pljevlja 5. FK Rudar Pljevlja 6. FK Sutjeska Nikšić 6. FK Sutjeska Nikšić 7. OFK Titograd Podgorica 7. OFK Titograd Podgorica 8. FK Iskra Danilovgrad 8. FK Kom Podgorica 9. FK Kom Podgorica 9. FK Bokelj Kotor 10. FK Podgorica Podgorica 10. FK Otrant-Olympic Ulcinj 11. FK Lovćen Cetinje 11. FK Arsenal Tivat 12. FK Mornar Bar 12. FK Jezero Plav 13. FK Jedinstvo Bijelo Polje 13. FK Ibar Rožaje 14. FK Dečić Tuzi 14. FK Mornar Bar 15. FK Drezga Podgorica 15. FK Lovćen Cetinje 16. FK Igalo Igalo 16. OFK Berane Berane 17. FK Podgorica Podgorica 18. FK Iskra Danilovgrad Član 2 Klubovi čije ekipe učestvuju u takmičenju za prvenstvo Omladinske i Kadetske lige Crne Gore, moraju ispunjavati sledeće uslove: da ima obezbijeđen travnati ili plastični fudbalski teren propisanih dimenzija, primljen od Komisije za takmičenje FSCG, da je teren ogradjen ogradom visine 1,7 metara kojom se igralište odvaja od publike, da ima svlačionicu za gostujuću ekipu, domaću ekipu, sudije, da ima kupatilo za gostujuće igrače, domaće igrače i sudije sa propisanim uređajima, da ima sanitarne prostorije odvojene za gostujuću ekipu, domaću ekipu i sudije, da ima službenu prostoriju za pravljenje zapisnika, da se sve prostorije nalaze neposredno pored terena, najdalje 30 metara od terena, da na igralištu ima kabine za gostujuću ekipu, domaću ekipu i delegata, da ima fudbalske trenere licencirane shodno propisima FSCG.

2 Klub je obavezan, ako su njegove prostorije udaljene više od 30 metara od terena, da preduzme mjere koje će obezbijediti nesmetan prolaz igrača i službenih lica do terena i nazad. Član 3 Ispunjavanje uslova utvrđuje Komisija za takmičenje FSCG (u daljem tekstu: Komisija) uvidom na licu mjesta, najkasnije 15 dana prije početka takmičenja. Klub je dužan dati sve dokaze o ispunjavanju potrebnih uslova. Klub je dužan obezbijediti teren i prateće objekte u skladu sa Pravilnikom o fudbalskim takmičenjima FSCG i Pravilnikom o bezbjednosti FSCG i da o tome obavijesti Komisiju. Komisija zapisnički konstatuje nedostatke u pogledu ispunjavanja uslova i određuje rok za otklanjanje. Nedostaci se moraju otkloniti najkasnije 10 dana prije početka takmičenja. Ako se nedostaci ne otkloni u ostavljenom roku, Komisija donosi odluku o nepogodnosti terena za odigravanje utakmica. Član 4 Takmičenjem za prvenstvo Omladinske i Kadetske lige Crne Gore rukovodi Komisija. Član 5 Takmičarski brojevi izvlače se žrijebom na zajedničkoj sjednici Komisije i predstavnika klubova. Žrijeb je dirigovan samo u slučaju kada više klubova iz istog mjesta koriste isti teren, odnosno kada Komisija ocijeni da za to postoje posebni razlozi. Član 6 Klub organizuje utakmicu u skladu sa zakonom, Pravilnikom o fudbalskim takmičenjima FSCG i ovim Propozicijama. Član 7 Takmičenja se odvijaju u dvije faze i to: jesenji dio preliminarna faza i proljećni dio-finalna faza. Član 8 Kalendar takmičenja utvrđuje Komisija u skladu sa odredbama Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FSCG. Član 9 Utakmice se po pravilu igraju subotom i nedjeljom.komisija može odrediti da se utakmice igraju i drugim danima.

3 Član 10 Vrijeme početka utakmica određuje Komisija, vodeći računa o mjesnim vremenskim prilikama. Sve utakmice tri poslednja kola moraju se igrati istoga dana, i u isto vrijeme. Ako dva kluba koriste isti teren onda slabije plasirani mora da obezbijedi drugi teren za odigravanje utakmice. Ako su klubovi koji koriste isti teren, u zadnja tri kola domaćini dva puta, onda drugi teren prvo mora da obezbijedi bolje plasirani klub, a za drugu utakmicu to je u obavezi da uradi slabije plasirani klub. Za ostale utakmice Komisija može odobriti da se igraju u drugo vrijeme. Član 11 Ako glavni sudija odluči da se utakmica ne može odigrati zbog loših vremenskih uslova ili nepogodnosti terena za igru, utakmica se odlaže. Komisija određuje novi termin i mjesto odigravanja utakmice. Član 12 Ako se utakmica ne može odigrati zbog vanrednih okolnosti (nevrijeme, zemljotres, epidemija, poplava i sl.) Komisija odlaže utakmicu, i određuje novi termin i mjesto odigravanja utakmice. Ako je utakmica prekinuta iz opravdanih razloga, o čemu odlučuje sudija utakmice, a ne postoji uslov da se nastavi, prekinuta utakmica će se nastaviti i odigrati po mogućnosti u roku od 24 časa, uz odobrenje Komisije. Dužnosti klubova Član 13 Klub domaćin je obavezan da prije početka utakmice isplati troškove delegatu i sudijama na osnovu podnijetih naloga. U suprotnom, utakmica se neće odigrati i biće registrovana službenim rezultatom 3:0 pff za gostujući ekipa. Neispunjavanje finansijskih obaveza iz prethodnog stava povlači disciplinsku odgovornost sve do suspenzije kluba. Suspendovani klub ne može učestvovati u takmičenju. Član 14 Ekipe na jednoj utakmici ne mogu nastupati u sportskoj opremi iste boje. Ako je sportska oprema ekipa iste ili slične boje, opremu će promijeniti gostujuća ekipa. Ako gostujuća ekipa nema rezervnu sportsku opremu, u obezbjeđivanju iste pomoći će joj klub domaćin. Klub gost je dužan 24 sata prije utakmice, da sazna od kluba domaćina, boju sportske opreme u kojoj će domaća ekipa nastupiti.

4 Član 15 Na 60 minuta prije početka odigravanja utakmice, zvanični predstavnici klubova stavljaju na uvid delegatu COMET ID kartice i spisak igrača koji nastupaju. Potrebno je priložiti licence za predstavnike klubova, trenere, ljekare i fizioterapeute. Član 16 Klub domaćin je obavezan da delegatu i sudiji utakmice obezbijedi računar sa pristupom internetu. U prostorijama gdje se sačinjava zapisnik mogu biti prisutna samo ovlašćena lica. Bliža uputstva o sačinjavanju zapisnika i dužnosti predstavnika ekipa i delegata donosi Komisija Član 17 Klub domaćin dužan je da preduzme sve potrebne mjere za obezbjedjenje delegata, sudija i gostujućih ekipa prije, u toku i po završetku utakmice, sve do napuštanja terena, odnosno mjesta gdje se utakmica igra. Klub domaćin je obavezan da na jarbolu istakne: državnu zastavu Crne Gore, zastavu FSCG i klupsku zastavu, ako je ima. Klub domaćin je dužan da za vrijeme održavanja utakmice obezbijedi redarsku službu, ljekara, fizioterapeuta, kola hitne pomoći ili dežurno putničko voilo za prevoz povrijeđenog igrača do medicinske ustanove. Klub domaćin dužan je da obezbijedi prisustvo policije ili ovlašćenog subjekta koji obavlja poslovima fizičke zaštite imovine i lica. Klub domaćin je obavezan da ima sva službena lica koja su licencirana. Ako klub domaćin nije izvršio bilo koju obavezu iz prethodnih stavova, utakmica se neće odigrati, a Komisija za takmičenje će ovu utakmicu registrovati službenim rezultatom 3:0 za gostujuću ekipu. Klub podliježe disciplinskoj odgovornosti prema odredbama Disciplinskog pravilnika FSCG, a discipliska mjera se odnosi i na senorsku ekipu tog kluba. Klub domaćin je dužan da za vrijeme utakmice obezbijedi četiri sakupljača lopti. Klub gost je obavezan da ima licenciranog predstavnika i licenciranog trenera. U slučaju da gostujući klub na utakmici nema licenciranog predstavnika i licenciranog trenera ta utakmica se neće odigrati, a Komisija za takmičenje će ovu utakmicu registrovati službenim rezultatom 3:0 za domaću ekipu.klub je disciplinski odgovoran prema odredbama Disciplinskog pravilnika FSCG, a disciplinska mjera se odnosi i na seniorsku ekipu tog kluba. Član 18 Klub je dužan da vodi evidenciju javnih opomena izrečenih na prvenstvenim utakmicama, odvojeno od opomena na Kup utakmicama.

5 Klub koji uvede igrača koji nije izdržao automatsku sankciju zabrane igranja jedne utakmice, disciplinski je odgovoran shodno odredbama Disciplinskog pravilnika FSCG. Komisija će na osnovu žalbe na nastup igrača koji ima zabranu igranja jedne utakmice zbog javnih opomena utakmicu registrovati službenim rezultatom 3:0, ako protivnik nije postigao bolji rezultat. Zabranu igranja jedne utakmice igrač izdržava na prvoj utakmici narednog dijela prvenstva, ako nije mogla biti izdržana u tekućem dijelu takmičenja. Član 19 Za vrijeme odigravanja prvenstvenih utakmica u igralištu pored terena i u kabinama, mogu se nalaziti slijedeća lica: rezervni igrači u sportskoj opremi (ukupno sedam) trener pomoćni trener fizioterapeut ljekar predstavnik kluba organi bezbjednosti, lica u invalidskim kolicima bez pratilaca, delegat utakmice, fotoreporteri, sakupljači lopti u adekvatnoj opremi. Sva ostala lica bez ovlašćenja moraju se nalaziti van ograde ili na tribinama. Član 20 Prije početka prvenstva, svaki klub je dužan da licencira: trenera, pomoćnog trenera, ljekara, fizioterapeuta i ovlašćene predstavnike. Klub koji nema sva službena lica na utakmici disciplinski je odgovoran. Pravo nastupa Član 21 Na utakmicama Omladinske lige pravo nastupa imaju igrači koji su rođeni godine i mlađi. Na Kup utakmicama omladinskih ekipa pravo nastupa imaju igrači koji su rođeni godine i mlađi. Na utakmicama Kadetske pravo nastupa imaju svi igrači koji su rođeni godine i mlađi. Na Kup utakmicama kadetskih ekipa pravo nastupa imaju igrači koji su rođeni godine i mlađi. U zapisnik utakmice može se unijeti najviše 18 igrača.

6 Izmjene igrača Član 22 Na utakmici u igru mogu ući svi igrači koji su u potokolu za tu utakmicu. U drugom poluvremenu utakmice, svaka od ekipa može najviše tri puta prekinuti igru kako bi obavili izmjene igrača. Član 23 Dokaz o zdravstvenoj sposobnosti unosi se u COMET. Igač koji nastupa mora imati dokaz o izvršenom zdravstvenom pregledu, kojim je oglašen sposobnim. Dokaz o izvršenom zdravstvenom pregledu za igrače mlađe od 16 godina važi 4 mjeseca, a za ostale 6 mjeseci. Izuzetno, dokaz o izvršenom zdravstvenom pregledu, može se dostaviti neposredno prije odigravanja utakmice. Delegat utakmice Član 24 Za svaku utakmicu prvenstva Omladinske i Kadetske fudbalske lige Komisija za takmičenje određuje delegata koji ima rukovodeću i nadzornu funkciju na utakmici. Delegat je obavezan je da sačini kompletan izvještaj sa utakmice odmah po završetku iste u prisustvu ovlašćenih lica oba kluba. U slučaju potrebe, Komisija može od službenih lica zatražiti posebne pisane izvještaje. Ako delegat ne dođe na utakmicu, dužnost delegata obaviće glavni sudija utakmice. Komisija uz saglasnost IO FSCG donosi bliža uputstva o dužnosti i pravima delegata. Sudije utakmice Član 25 Utakmice Omladinke i Kadetske fudbalske lige mogu suditi sudije koje se nalaze na odgovarajućoj listi sudija FSCG. Sudije određuje Sudijska komisija FSCG. Član 26 Ako određeni sudija ne dođe na utakmicu, njegovu dužnost preuzima prvi pomoćni sudija, a dužnost prvog pomoćnika preuzima drugi pomoćni sudija. Drugog pomoćnog sudiju odrediće sudija utakmice od prisutnih ispitanih sudija iz publike. Ako se drugi pomoćni sudija ne može odrediti na ovaj način, utakmica se neće odigrati.

7 Ako na utakmicu ne dođu određene pomoćne sudije, sudija će, uz pisanu saglasnost klubova u prisustvu delegata, odrediti pomoćnike iz publike, koji se nalaze na nekoj od lista sudija FSCG. U suprotnom utakmica se neće odigrati. Ako u toku trajanja utakmice sudiji ili pomoćnom sudiji pozli ili nastupe drugi razlozi zbog kojih ne može da nastavi suđenje, dužnost sudije preuzima prvi pomoćni sudija, njegovo mjesto zauzima drugi pomoćni sudija, dok će dužnost drugog pomoćnog sudije obavljati prisutni ispitani sudija kojeg odredi sudija utakmice. Član 27 Sudija je dužan da u slučaju isključenja igrača unese u zapisnik razloge isključenja. Sudije su dužne da u zapisnik utakmice unesu pismenu prijavu protiv igrča, funkconera, stručnih i tehničkih rukovodilaca zbog prestupa i propusta izvršenih prije, za vrijeme i poslije utakmice kako bi delegatmogao da sprovede postupak uzimanja potrebnih pismenih izjava u vezi sa prijavom. Sudija je dužan pročitati zapisnik sa utakmice prije potpisivanja zapisnika i provjeriti opomene, isključenja, pogotke, izmjene kao i sadržaj istog. Ocjena pogodnosti terena za igru Član 28 Utakmice se mogu igrati samo na terenu koji je pogodan za igru. Pogodnost terena utvrđuje se u prisustvu kapitena oba kluba i to u vrijeme koje je službeno određeno za početak utakmice. Glavni sudija odlučuje da li je teren pogodan za igru (zbog nevremena ili nečeg drugog što se tretira kao viša sila). Glavni sudija i delegat obavezni su da u zapisnik unesu odluku o nepogodnosti terena. Sudija i delegat o nepogodnosti terena telefonom obavještavaju Komisiju. Registracija utakmice Član 29 Odigrane utakmice Komisija registruje u roku od 5 dana od njihovog odigravanja. Ako je na utakmicu uložena žalba, rok za registraciju utakmice produžava se do donošenja odluke o žalbi, odnosno do konačnosti te odluke. Jednom registrovana utakmica ne može biti poništena ako je prvostepena izuzev u postupku za zaštitu Pravilnika o fudbalskim takmičenjima. Registracija utakmice službenim rezultatom Član 30 Odluku o registraciji utakmice službenim rezultatom 3:0 donosi Komisija u skladu sa odredbama Pravilnika o fudbalskim takmičenjima i ovim Propozicijama.

8 Član 31 Smatra se, da je klub odustao od takmičenja, ako svojom krivicom nije odigrao dvije utakmice u toku takmičenja u istoj takmičarskoj sezoni, a iste su registrovane službenim rezultatom 3:0 (Pff). Član 32 Klubu čija ekipa, u toku prvenstva, odustane od takmičenja u Omladinskoj ili Kadetskoj ligi, biće izrečene disciplinske mjere u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSCG. Žalbe Član 33 O registraciji utakmice može se rješavati samo na osnovu žalbe oštećenog kluba. Pod oštećenim klubom u smislu prethodnog stava podrazumijeva se svaki klub koji je oštećen rezultatom utakmice na koju se ulaže žalba. Žalbe se podnose Komisiji koja ih rješava u prvom stepenu. Žalba na odigranu utakmicu dostavlja se Komisiji za takmičenje u roku od dva dana od dana odigravanja utakmice. Uz žalbu se dostavlja dokaz o uplati takse shodno odluci Izvršnog odbora FSCG. Član 34 Neblagovremena, neobrazložene, netaksirana ili nedovoljno taksirana žalba se odbacuje,a utakmica se registruje postignuekipa rezultatom. Član 35 Odluku po žalbi Komisija za takmičenje donosi najkasnije u roku od 7 dana od dana prijema. O žalbama na utakmice poslednja tri kola, odluka se donosi najkasnije u roku od 3 dana od dana prijema Član 36 Žalba na odluku Komisije podnosi se Komisiji za žalbe FSCG u roku od 5 dana od prijema prvostepene odluke, odnosno u roku od 2 dana na odluke o utakmicama tri poslednja kola, uz uplatu takse prema odluci IO FSCG u korist žiro računa FSCG. Komisija za žalbe FSCG odluku mora donijeti u roku od 10 dana, odnosno u roku od 3 dana ako se radi o utakmicama tri poslednja kola. Član 37 Ako se žalba uvaži taksa se vraća podnosiocu žalbe. Član 38 Pri ocjeni blagovremenosti žalbe uzima se u obzir datum poštanskog žiga preoporučenog pisma, datum faxa i novčane uplatnice.

9 Disciplinske odredbe Član 39 O disciplinskim prekršajima koje u ovim takmičenjim izvrše klubovi i njihovi igrači,funkcioneri, stručni i tehnički rukovodioci odlučuje Disciplinska komisija FSCG. Član 40 Isključeni igrači se po završetku utakmice moraju javiti delegatu radi davanja izjave, sa navodima razloga isključenja i to u prisustvu zvaničnih lica utakmice. Član 41 Za svaku javnu opomenu klub je dužan uplatiti novčani iznos od 5 u korist žiro računa FSCG. Član 42 Klubovi su obavezni da dugovanja prema FSCG, nastala po osnovu neprisustvovanja službenih klupskih lica na utakmicama, uplaćuju poslije svaka odigrana četiri kola, na žiro račun FSCG. Pored navedenog podrazumijevaju se i ostale kazne prema troškovniku o takmičenju. U slučaju nepoštovanja gore navedenog slijedi automatska suspenzija. Član 43 Automatska sankcija zabrane igranja jedne prvenstvene utakmice nastaje poslije dodijeljene treće, šeste, osme i desetev javne opomene (žuti karton), a nakon toga, poslije svake dodijeljene javne opomene ( žuti karton ) koju igrač dobije na prvenstvenim utakmicama u toku jedne takmičarske sezone. Igrač koji dobije javnu opomenu na poslednjoj prvenstvenoj utakmici jedne takmičarske sezone, zbog koje mora pauzirati, automatsku sankciju zabrane igranja jedne utakmice izdržava samo na prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici u slijedećoj takmičarskoj godini, bez obzira na rang u kojem se takmiči klub za koji igra. Sistem takmičenja i utvrđivanje plasmana Član 44 Takmičenje u prvenstvima Omladinske i Kadetske lige Crne Gore se odvija u dvije faze: preliminarna faza (jesenji dio) i finalna faza (proljećni dio). Za svaku odigranu utakmicu u takmičenju dobijaju se bodovi u zavisnosti od postignutog rezultata: 3 boda za pobjedu; 1 bod za neriješeni rezultat; 0 bodova za izgubljenu utakmicu a) Preliminarna faza

10 Član 45 Preliminarna faza se igra po jednostrukom bod sistemu ( svaka ekipa igra sa ostalim ekipama jednu utakmicu). Domaćinstva određuje Komisija žrijebom, prije početka takmičenja. Uspostavljanje tabele vrši se prema broju osvojenih bodova. Za uspostavljanje tabele posle pojedinih kola takmičenja u toku preliminarne faze u slučaju da isti broj bodova postignu dvije ili više ekipa, primjenjuju se sledeći principi: veća gol razlika između postignutih i primljenih golova; ako je jednaka gol razlika veći broj postignutih golovač. Član 46 O redosljedu ekipa po završetku preliminarne faze, odlučuju sledeći principi: U takmičenju Omladinske lige raspored na tabeli od 1. do 16. mjesta poslije odigranih 15. kola preliminarne faze određuje se prema broju osvojenih bodova. U takmičenju Kadetske lige raspored na tabeli od 01. do 18. mjesta poslije odigranih 17. kola prelimenarne faze određuje se prema broju osvojenih bodova. U slučaju da po završetku preliminarne faze dvije ili više ekipa imaju isti broj bodova, o zauzetom mjestu odlučuju: Za dvije ekipe, broj dobijenih bodova na utakmicama između te dvije ekipe, bolja gol razlika na svim utakmicama u preliminarnoj fazi, ako je i dalje isto stanje, veći broj golova postignutih na svim utakmicama u preliminarnoj fazi, ako je i dalje isto stanje, odlučiće se žrijebom koji će izvršiti Komisija. Za više od dvije ekipe, broj dobijenih bodova na utakmicama između tih ekipa, ako je jednak broj bodova, bolja gol razlika između postignutih i primljenih golova na utakmicama između tih ekipa, ako je i dalje isto stanje, veći broj golova postignutih na utakmicama između tih ekipa, ako je i dalje isto stanje, bolja gol razlika na svim utakmicama u preliminarnoj fazi, ako je i dalje isto stanje, veći broj golova postignutih na svim utakmicama u preliminarnoj fazi, ako je i dalje isto stanje, odlučiće se žrijebom koji će izvršiti Komisija. Član 47 Poslije formiranja tabele po završetku preliminarne faze, a prije početka finalne faze, ekipama će biti priznata polovina dobijenih bodova u preliminarnoj fazi ( na primjer 24 boda u preliminarnoj fazi = 12 bodova prije finalne faze). U slučaju dobijanja neparnog broja bodova u preliminarnoj fazi, ekipama će biti priznata polovina dobijenih bodova u preliminarnoj fazi sa zaokruženjem na više za 0,5 bodova ( na primjer 25 bodova u preliminarnoj fazi =12,5 bodova + 0,5 bodova =13 bodova prije finalne faze).

11 Član 48 Po završetku preliminarne faze ekipe će biti podijeljeni u dvije grupe : A i B, u kojima će nastupati sledeći ekipe: Omladinska liga grupa A ekipe od 1-8 mjesta grupa B - ekipe od 9-16 mjesta Kadetska liga grupa A ekipe od 1-8 mjesta grupa B - ekipe od 9-18 mjesta b) finalna faza U finalnoj fazi u grupama se igra po dvostrukom bod sistemu. Raspored odigravanja utakmica se utvrđuje Bergerovom tablicom, a ekipe dobijaju takmičarske brojeve shodno plasmanu iz preliminarne faze. Član 49 U toku finalne faze prilikom formiranja tabele, ako dvije ili više ekipa imaju isti broj bodova, o zauzetom mjestu odlučuju: veća gol razlika između postignutih i primljenih golova na utakmicama iz cijelog ciklusa takmičenja; ako je jednaka gol razlika-veći broj postignutih golova na utakmicama iz cijelog ciklusa takmičenja. Član 50 U slučaju da na kraju finalne faze, prilikom utvrđivanja konačne tabele, dvije ili više ekipa imaju isti broj bodova, o zauzetom mjestu odlučuju: Za dvije ekipe, broj ostvarenih bodova na utakmicama između tih ekipa odigranih u cijelom ciklusu takmičenja, bolja gol razlika na utakmicama između tih ekipa odigranih u cijelom ciklusu takmičenja; ako je i dalje isto stanje veći broj postignutih golova na utakmicama između tih ekipa odigranih u cijelom ciklusu takmičenja; ako je i dalje isto stanje, veći broj golova postignutih u gostima utakmicama između tih ekipa odigranih u cijelom ciklusu odnosnog takmičenja, ako je i dalje isto stanje nadležni takmičarski organ žrijebom će odrediti poredak na tabeli. Za više od dvije ekipe, broj ostvarenih bodova na utakmicama između tih ekipa odigranih u cijelom ciklusu takmičenja, ako je jednak broj bodova bolja gol razlika na utakmicama između tih ekipa odigranih u cijelom ciklusu takmičenja,

12 ako je i dalje isto stanje veći broj postignutih golova na utakmicama između tih ekipa odigranjih u cijelom ciklusu takmičenja, ako je i dalje isto stanje veći broj postignutih golova u gostima na utakmicama između tih ekipa u cijelom ciklusu takmičenja, ako je i dalje isto stanje nadležni takmičarski organ žrijebom će odrediti poredak na tabeli. Član 51 Prvoplasirane ekipe Omladinske i Kadetske lige dobijaju pehare FSCG. Član 52 Omladinsku odnosno Kadetsku ligu napuštaju ekipe klubova koji su na osnovu plasmana seniora izgubili status drugoligaša. Novi članovi Omladinske ili Kadetske lige su ekipe klubova koji su na osnovu plasmana seniora stekli status drugoligaša. O primjeni ovih Propozicija stara se Komisija. Član 53 Član 54 Tumačenje ovih Propozicija je u nadležnosti IO FSCG, a sve što nije regulisano u njima, tumačiće se na osnovu Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FSCG. Član 55 Ove Propozicije stupaju na snagu danom donošenja i objavljuju se CG Fudbal. Broj:1895/9 Podgorica, godine Predsjednik, Dejan Savićević, s.r.

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр.

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 549 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу одредаба члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», ванредни бр. 18/2016.) и члана 9 Правилника о фудбалским такмичењима

Више

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА

ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE На основу одредаба члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима (Прописи Фудбалског савеза Србије,''Фудбал'' ванредни број I, 15. јун. 2007) Секретаријат

Више

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P

Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj godine, donio je P Na osnovu Člana 34. Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore, na sjednici održanoj 11.06.2015.godine, donio je P R A V I L N I K O DOZVOLAMA ZA RAD FUDBALSKIH TRENERA

Више

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS

Microsoft Word - Propozicije TMK RSS ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 29. август 2018. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 ФУДБАЛ, На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 39 На основу члана 3. Правилника о фудбалским такмичењима (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. I/2007, 3/2012, 3/2013 и 3/2017) и члана 48. Статута ФС Србије (Службени лист ФСС

Више

Извршни одбор ФС Србије на основу чл

Извршни одбор ФС Србије на основу чл На основу одредаба члана 47. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС «Фудбал», број 2/2012) и на основу Одлуке о систему сталних такмичења за првенство фудбалских футсал лига, Извршни одбор

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 449 На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 18/2017) и члана 10. Правилника о фудбалским такмичењима ФС Србије (Службени

Више

Број: 19/2013

Број: 19/2013 На основу члана 36. Статута Фудбалског савеза града Новог Сада и одлуке Извршног одбора о систему такмичења на територији Фудбалског савеза града Новог Сада, Извршни одбор Фудбалског савеза града Новог

Више

Microsoft Word - PropozicijeInline

Microsoft Word - PropozicijeInline DRŽAVNO PRVENSTVO SHLS U IN LINE HOKEJU SEZONA 2016 PROPOZICIJE Beograd, April 2016. 1 PROPOZICIJE DRŽAVNOG PRVENSTVA SHLS U IN LINE HOKEJU ZA SEZONU 2016 OPŠTE ODREDBE Član 1. Državno prvenstvo SHLS u

Више

P R O P O Z I C I J E

P R O P O Z I C I J E P R O P O Z I C I J E JUNIORA, KADETA, PIONIRA, PRETPIONIRA KANTONA SARAJEVO ZA SEZONU 2018-2019 Sarajevo, August 2018. godine 1 P R O P O Z I C I J E TAKMIČENJA ZA PRVENSTVO OMLADINSKIH LIGA SARAJEVO

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJU

PRAVILNIK O TAKMIČENJU КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ АВГУСТ 2012. ОРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС 2011/2012 1. НОРМАТИВНА АКТА КУП такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС,

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 327 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1

ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 327 ФУДБАЛ, На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1 ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 СТРАНА 327 ФУДБАЛ, 24.05.2018. На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 18/2017), Одбор за хитна питања ФС Србије на седници

Више

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017

Microsoft Word Propozicije TMK RSS 2017 ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Београд, 22. август 2017. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

BILTEN 13 -TMK

BILTEN 13 -TMK TAKMИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА E-mail: tk.grupaistok@gmail.com ТАКМИЧЕЊE ЗА Ж 98 УЧЕСТВУЈУ СЛЕДЕЋИ КЛУБОВИ: 1. РК ЗАЈЕЧАР - Зајечар 2. РК ДУБОЧИЦА - Лесковац 3. РК ПЕТРОВАЦ - Петровац ТАКМИЧЕЊЕ У КОНКУРЕНЦИЈИ

Више

Analyticom COMET Datum: Vrijeme: 12:57:58 CEST Odštampao: Danilo Vukotić (956622) Raspored takmičenja Organizacija: (294) Fudbalski savez C

Analyticom COMET Datum: Vrijeme: 12:57:58 CEST Odštampao: Danilo Vukotić (956622) Raspored takmičenja Organizacija: (294) Fudbalski savez C Analyticom COMET Datum: 26.06.2019 Vrijeme: 12:57:58 CEST Odštampao: Danilo Vukotić (956622) Raspored takmičenja Organizacija: (294) Fudbalski savez Crne Gore Takmičenje: (2770945) Druga liga Crne Gore

Више

P R O P O Z I C I J E

P R O P O Z I C I J E NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E TAKMIČENJA KUPA REGIJA NOGOMETNOG/FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE ZA 2018. GODINU Sarajevo, februar/veljača 2018. godine Na osnovu

Више

СТРАНА 228 ФУДБАЛ, ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1

СТРАНА 228 ФУДБАЛ, ВАНРЕДНИ БРОЈ 9 На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 1 СТРАНА 228 ФУДБАЛ, 24.05.2018. На основу одредаба члана 48. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни бр. 18/2017), Одбор за хитна питања ФС Србије на седници одржаној 24.05.2018.

Више

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 24 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Друго коло, 11. 04. 2018. године: ВК ЗЕМУН

Више

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO

Microsoft Word - Pravilnik_o_radu_stalnih_komisija_IO FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE P R A V I L N I K O RADU STALNIH KOMISIJA IZVRŠNOG ODBORA FSCG Na osnovu člana 34 Statuta Fudbalskog saveza Crne Gore, Izvršni odbor FSCG, na sjednici održanoj dana 24.12.2013.godine,

Више

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и

Број: 415/2019 Датум: КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и Број: 415/2019 Датум: 27.08.2019. КЛУБОВИМА ПОТЕНЦИЈАЛНИМ УЧЕСНИЦИМА КУПА И ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ 2019/2020 Поштовани, Овим путем Вам достављам календар и систем такмичења ВСС 2019/2020 за сениоре. Напомињем

Више

Број: 19/2013

Број: 19/2013 На основу члана 36. Статута Фудбалског савеза града Новог Сада и одлуке Извршног одбора о систему такмичења на територији Фудбалског савеза града Новог Сада, Извршни одбор Фудбалског савеза града Новог

Више

На основу члана 17. Статута Подручног Фудбалског савеза Срем и члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима ФСС, Извршни одбор ПФС Срем на 3. седници

На основу члана 17. Статута Подручног Фудбалског савеза Срем и члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима ФСС, Извршни одбор ПФС Срем на 3. седници На основу члана 17. Статута Подручног Фудбалског савеза Срем и члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима ФСС, Извршни одбор ПФС Срем на 3. седници одржаној 10.07.2019.године усвојио П Р О П О З И Ц

Више

ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017.

ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017. ПРАВИЛНИК О РУКОМЕТНИМ ТАКМИЧЕЊИМА РСС Ниш, 14. јун 2017. На основу чл. 3. 19., 35., 100. ст 2. тач. 1-4. и 13. Закона о спорту и члана 58. став 1. тачка 4. Статута Рукометног савеза Србије, Скупштина

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 21.10.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 4 Суботица, 21.10.2018. године (недеља) СОМБОРЕЛЕКТРО 18:20 (7:10) ПИК ПРИГРЕВИЦА СОМБОР 31:17 (21:10)

Више

Microsoft Word - Kriterijumi juli 2009.god..doc

Microsoft Word - Kriterijumi juli 2009.god..doc РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА КРИТЕРИЈУМИ 25/26.07.2009. РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА СУДИЈА И КОНТРОЛОРА УПРАВНИ ОДБОР Број: 976 Београд, 25/26. јули 2009. год. На основу члана

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 35 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТ ДРУГЕ ФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Друга финална утакмица

Више

Microsoft Word =UVFKBGD=PROPOZICIJE ZA g.doc

Microsoft Word =UVFKBGD=PROPOZICIJE ZA g.doc 1 УВФКБГД П Р О П О З И Ц И Ј Е ЗА ПРВЕНСТВО ЛИГА ФУДБАЛСКИХ КЛУБОВА ВЕТЕРАНА НА ТЕРИТОРИЈИ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА БЕОГРАДА ЗА ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ 2017/2018 07.06.2017. године 2 На основу одредаба члана 43.

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 24.09.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 2 Риђица, 23.09.2018. године (недеља) ДАЛМАТИНАЦ 13:21 (6:9) ЕЛЕКТРО 37:6 (18:3) СПАРТАК ВОЈПУТ

Више

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020

13_Organizacija KUP takmicenja 2019_2020 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 07. Август 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ

Више

PRAVILNIK O TAKMIČENJIMA

PRAVILNIK O TAKMIČENJIMA На основу члана 100. Закона о спорту и члана 45. и 63. Статута Гимнастичког савеза Србије, Управни одбор Гимнастичког савеза Србије, на седници одржаној 27. септембра 2018. године донео је: ПРАВИЛНИК О

Више

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске ка

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске ка ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018/2019. Члан 1. Првенство Републике Србије за млађе такмичарске категорије у такмичарској сезони 2018/2019 (у даљем тексту:

Више

На основу члана 17. Статута Подручног Фудбалског савеза Срем и члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима ФСС, Извршни одбор ПФС Срем на 3. седници

На основу члана 17. Статута Подручног Фудбалског савеза Срем и члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима ФСС, Извршни одбор ПФС Срем на 3. седници На основу члана 17. Статута Подручног Фудбалског савеза Срем и члана 9. Правилника о фудбалским такмичењима ФСС, Извршни одбор ПФС Срем на 3. седници одржаној 10.07.2019.године усвојио П Р О П О З И Ц

Више

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n

65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog n 65. MEĐUNARODNI OMLADINSKI TURNIR KVARNERSKA RIVIJERA PROPOZICIJE Hrvatski nogometni klub RIJEKA, Rijeka organizator je 65. Međunarodnog omladinskog nogometnog turnira KVARNERSKA RIVIJERA 2017 Turnir počinje

Више

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС - СЕЗОНА 2019/20 OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/ Јул године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ OРГАНИЗАЦИЈА КУП ТАКМИЧЕЊА КСС Такмичарска сезона 2019/2020 30. Јул 2019. године КОМИСИЈА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ КСС БРАНКО ЛОЗАНОВ, ПРЕДСЕДНИК ПОТПРЕДСЕДНИК КСС ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ДУШАН ПРОЈОВИЋ 1 ТАКМИЧЕЊЕ МУШКИХ ЕКИПА

Више

Microsoft Word - PROPOZICIJE UVFKBGD 2018 g.docx

Microsoft Word - PROPOZICIJE UVFKBGD 2018 g.docx 1 УВФКБГД П Р О П О З И Ц И Ј Е ЗА ПРВЕНСТВО ЛИГА ФУДБАЛСКИХ КЛУБОВА ВЕТЕРАНА НА ТЕРИТОРИЈИ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА БЕОГРАДА ЗА ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ 2018/2019 15.08.2018. године 2 На основу одредаба члана 43.

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 25.11.2013. године СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 6 ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ М `99 и ПИОНИРКЕ `00 РЕЗУЛТАТИ: Oџаци, 23.11.2013. године (субота) БСК 2012 ГРАФИЧАР 5:16 (4:12) ЦРВЕНКА ЈАФА ДАЛМАТИНАЦ

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 29 02. јун 2016. 1. Регистрација утакмица 29. кола ФК''банат'' ФК''Раднички'' (НП) 1-2 ФК''Раднички'' (Ш) ФК''Дунав''

Више

Microsoft Word - Propozicije zone 2019

Microsoft Word - Propozicije zone 2019 ФУДБАЛСКИ САВЕЗ РЕГИОНА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ Адреса: 18000 Ниш, Николе Дражића 15 Тел / Факс 018/ 591-848; 018/ 591-877 www.fsris.org.rs e-mail: office@fsris.org.rs Број : 272-01 ФС/19 Ниш, 18.07.2019. године

Више

NOGOMETNI / FUDBALSKI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E takmičenja Premijer ženske lige BiH i završnog dijela Kup-a BiH za Žene takmičar

NOGOMETNI / FUDBALSKI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E takmičenja Premijer ženske lige BiH i završnog dijela Kup-a BiH za Žene takmičar NOGOMETNI / FUDBALSKI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E takmičenja Premijer ženske lige BiH i završnog dijela Kup-a BiH za Žene takmičarska 2019/2020. godina Maj/Svibanj 2019. god. Na osnovu

Више

Analyticom COMET Datum: Vrijeme: 12:57:24 CEST Odštampao: Danilo Vukotić (956622) Raspored takmičenja Organizacija: (294) Fudbalski savez C

Analyticom COMET Datum: Vrijeme: 12:57:24 CEST Odštampao: Danilo Vukotić (956622) Raspored takmičenja Organizacija: (294) Fudbalski savez C Analyticom COMET Datum: 26.06.2019 Vrijeme: 12:57:24 CEST Odštampao: Danilo Vukotić (956622) Raspored takmičenja Organizacija: (294) Fudbalski savez Crne Gore Takmičenje: (2769958) Telekom 1. CFL 19/20-2019/2020

Више

Број: 10/17-18 Директор ДРЛС ''Север'' Марко Менићанин, поступајући као првостепени дисциплински орган у смислу одредбе члана 75. став 2. Дисциплинско

Број: 10/17-18 Директор ДРЛС ''Север'' Марко Менићанин, поступајући као првостепени дисциплински орган у смислу одредбе члана 75. став 2. Дисциплинско Број: 10/17-18 Директор ДРЛС ''Север'' Марко Менићанин, поступајући као првостепени дисциплински орган у смислу одредбе члана 75. став 2. Дисциплинског правилника РСС, поводом дисциплинске пријаве рукометног

Више

Microsoft Word - 1 druga žnl.doc

Microsoft Word - 1 druga žnl.doc Temeljem čl 38. Statuta Izvršni odbor Nogometnog saveza Zadarske županije na sjednici održanoj 08.08.2014., donosi odluku o: PROPOZICIJAMA NATJECANJA 2. ŽNL OPĆE ODREDBE Članak 1. Broj sudionici natjecanja

Више

Microsoft Word - Propozicije Futsal RIS 2017

Microsoft Word - Propozicije Futsal RIS 2017 ФУДБАЛСКИ САВЕЗ РЕГИОНА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ Адреса: 18000 Ниш, Обреновићева бб, ТПЦ Калча лок. Д-II-93/2 тел: 018/ 591-848; 018/ 591-877 Жиро рачун: 160-17756-61 www.fsris.org.rs e-mail: office@fsris.org.rs

Више

Na osnovu clana 4

Na osnovu clana 4 Na osnovu Člana 33. Statuta Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine, Upravno Odbor Košarkaškog Saveza Bosne i Hercegovine na svojoj sjednici održanoj 26.01.2010. godine usvojio je: PRAVILNIK O OSNOVAMA

Више

Broj: 0056

Broj: 0056 FAIR PLAY JUNIOR CUP SEZONA 2015./2016. - PROPOZICIJE - OPŠTE ODREDBE Član 1. Ovim se propozicijama određuje oblik takmičenja u Malonogometnoj ligi FAIR PLAY JUNIOR CUP za takmičarsku sezonu 2015/2016.

Више

АДРЕСАР КЛУБОВА ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ - ГРУПА "ЗАПАД"

АДРЕСАР КЛУБОВА ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ - ГРУПА ЗАПАД На основу члана 48. Статута Фудбалског савеза Војводине (Скупштина Фудбалског савеза Војводине од 24. фебруара 2012), Извршни одбор ФС Војводине, на X седници одржаној 11. фебруара 2014. године усвојио

Више

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE ISTARSKE Marsovo polje 6, PP 98-52100 PULA OIB: 14116426555 IBAN: HR8523800061132000371 Centrala 052/223-856 Tajnik 052/217-154 Fax 052/382-328 www.nszi.hr e-mail: nogometzi@inet.hr

Више

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године

Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, године Д Р Ж А В Н О П Р В Е Н С Т В О Ж 99 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН бр. 1 Кикинда - Мокрин, 04. 05.06.2016. године 1. УЧЕСНИЦИ На основу чланова 3. и 7. Пропозиција Такмичења млађих категорија Рукометног савеза Србије,

Више

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 47 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ДРУГЕ ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. Група СЕВЕР Десето коло 04. 08. 2018. године:

Више

2018/19 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 4

2018/19 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 4 2018/19 СЛУБЕНИ БИЛТЕН 4 www.rscs.rs КАЛЕНДАР КУП ТАКИЧЕЊА НА ТЕРИТОРИЈИ РУКОЕТНОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ТАКИЧАРСКЕ ЦЕЛИНЕ ИСТОК ОКТОБАР 31. 31. 1/16 1/16 НОВЕБАР 14. 14. 21. 21. 1/8 1/8 1/4 1/4 ДЕЦЕБАР

Више

Na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Izvršni odbor NS/FS BiH, na sjednici održanoj u Sarajevu, go

Na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Izvršni odbor NS/FS BiH, na sjednici održanoj u Sarajevu, go Na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Izvršni odbor NS/FS BiH, na sjednici održanoj u Sarajevu, 23.05.2016. godine, d o n o s i P R O P O Z I C I J E Premijer futsal

Више

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 29 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА СУПЕР ЛИГЕ ГРУПА ЗА ПЛАСМАН 1. 6. МЕСТА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Пето коло,

Више

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE

RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ ЗАЈЕДНИЦА ДЕЛЕГАТА РСС КРИТЕРИЈУМИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛИСТА ДЕЛЕГАТА ЗА РУКОМЕТНА ТАКМИЧЕЊА Б Е О Г Р А Д ЈАНУАР 2008. На основу члана 24, ст.2, тачка 3,Правилника Заједнице делегата РСС,

Више

FUDBALSKI SAVEZ MAČVANSKOG OKRUGA Šabac, M.Obilića 2, P.Fah 157; Tel/fax 015/ , ; Мат.br.: ; PIB: ; Račun: 160-1

FUDBALSKI SAVEZ MAČVANSKOG OKRUGA Šabac, M.Obilića 2, P.Fah 157; Tel/fax 015/ , ; Мат.br.: ; PIB: ; Račun: 160-1 FUDBALSKI SAVEZ MAČVANSKOG OKRUGA 15000 Šabac, M.Obilića 2, P.Fah 157; Tel/fax 015/352-023, 601-008 ; Мат.br.:07342217 ; PIB: 100085095 ; Račun: 160-18559-77 Web: www.fsmo.rs; E-mail: fsmo@sbb.rs ; fsmo92@yahoo.com

Више

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc

Microsoft Word - Bilten br 1 III RLS.doc RVAČKI SAVEZ SRBIJE III RVAČKA LIGA SRBIJE B I L T E N br. 1. SADRŽAJ: 1. Zapisnik sa sednice Liga odbora III Rvačke lige Srbije, 2. Propozicije takmičenja III RLS 2010. g. Novi Sad, 07.10.2010.g. 1 RVAČKI

Више

Microsoft Word - Pravilnik o takmicenjima NSFSBiH.doc

Microsoft Word - Pravilnik o takmicenjima NSFSBiH.doc SLUŽBENI GLASNIK NOGOMETNOG/FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE NOGOMET/FUDBAL BIH P R A V I L N I K O NOGOMETNIM/FUDBALSKIM TAKMIČENJIMA BOSNE I HERCEGOVINE SARAJEVO, juni/lipanj 2013. Vanredni broj

Више

Izvršni odobr Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni odobr Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36 Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj 23. 08. 2018. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO PRVE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE JUNIORA ZA NATJECATELJSKU

Више

На основу Правилника о такмичењу КСС, Председништво КСС на својој седници одржаној 27

На основу Правилника о такмичењу КСС, Председништво КСС на својој седници одржаној 27 КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Управни одбор КСС је на основу Правилника о такмичењу КСС усвојио ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ ЧЛАН 1 Првенство Кошаркашког савеза Србије за млађе категорије (у даљем

Више

Srbija, Beograd, Sazonova 83 Tel , Fax: Београд, 08. новембар2018. године

Srbija, Beograd, Sazonova 83 Tel , Fax: Београд, 08. новембар2018. године Београд, 08. новембар2018. године ОРГАНИЗАЦИЈА 3Х3 ТАКМИЧЕЊА КСС 2019 1. НОРМАТИВНА АКТА 3Х3 такмичење КСС се игра према одредбама Статута КСС, Правилника о такмичењу КСС, Пропозиција такмичења, Регистрационог

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE P R O P I S N I K PRVENSTVA ZAGREBA U ODBOJCI NA PIJESKU ZA 2019. GODINU Članak 1. Osnovne odredbe Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku (u daljnjem tekstu: natjecanje) provodi se temeljem članka 61,

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 31 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ ПРВЕ ПОЛУФИНАЛНЕ УТАКМИЦЕ ПЛЕЈ ОФ СУПЕР ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Полуфиналне утакмице

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ НОВИ САД, 30.04.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ ДЕЧАЦИ М16 и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж16 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 18 РЕЗУЛТАТИ: Сомбор, 28.04.2018. године (субота) СОМБОРЕЛЕКТРО JУГОВИЋ 19:18 Судије: Зорић-Барзут

Више

PROPOZICIJE TAKMI^EWA

PROPOZICIJE TAKMI^EWA КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ Управни одбор КСС је на основу Правилника о такмичењу КСС усвојио ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА ПРВЕ МУШКЕ ЛИГЕ ЧЛАН 1. Прва мушка лига (у даљем тексту - 1.МЛ) је трећи ранг такмичења у

Више

Propozicije ženske lige

Propozicije ženske lige RUKOMETNI SAVEZ CRNE GORE P R O P O Z I C I J E TAKMIČENJA CRNOGORSKIH LIGA ZA ŽENSKE EKIPE ZA TAKMIČARSKU 2018/2019. Podgorica, 07.09.2018. Na osnovu čl. 41. tač. 15. Statuta Rukometnog saveza Crne Gore,

Више

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СРБИЈЕ - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ РЕЗУЛТАТИ: НОВИ САД, 07.05.2018. године ЛИГА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА ВОЈВОДИНЕ и ДЕВОЈЧИЦЕ Ж14 СЛУЖБЕНИ БИЛТЕН 18 СУПЕР ЛИГА Нови Сад, 05.05.2018. године (субота) ВОЈВОДИНА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 25:6 (13:3) ЈАБУКА СОМБОРЕЛЕКТРО

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 24. 08. 2018. Broj: 38 SADRŽAJ - Propozicije natjecanja Prve HNL juniora 2018/19. - Propozicije natjecanja Prve HNL pionira i kadeta 2018/19. - Propozicije natjecanja HNK za pionire,

Више

Microsoft Word - propozicije natjecanja.docx

Microsoft Word - propozicije natjecanja.docx Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza Koprivničko - križevačke županije je na sjednici održanoj dana 12. srpnja 2018. godine usvojio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO ČETVRTE NOGOMETNE

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016),

ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), ВАНРЕДНИ БРОЈ 3 СТРАНА 211 ФУДБАЛ, 15.06.2017. На основу члана 45. Статута Фудбалског савеза Србије (Службени лист ФСС Фудбал, ванредни брoj 18/2016), Извршни одбор ФС Србије на седници одржаној 15.06.2017.

Више

PROPOZICIJE

PROPOZICIJE PROPOZICIJE SRPSKIH LIGA (GRUPA CENTAR) ZA SEZONU 2018/2019. 1. SISTEM TAKMIČENJA 2. Ekipno prvenstvo Srbije u kuglanju za seniorke i seniore u sezoni 2018/2019 igra se po dvostrukom bod sistemu u disciplini

Више

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax:

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE Gospić, Budačka 12, tel / fax: HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ NOGOMETNI SAVEZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE 53 000 Gospić, Budačka 12, tel / fax: 053 575 644 e-mail: nogometni.savez.lsz@hi.t-com.hr web: www.nogometnisavezlsz.hr Broj:41/2019. Gospić,27.02.2019.

Више

NOGOMETNI SAVEZ FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E takmičenja/natjecanja Omladinske lige BiH za kadete i juniore za takmičarsku/natj

NOGOMETNI SAVEZ FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E takmičenja/natjecanja Omladinske lige BiH za kadete i juniore za takmičarsku/natj NOGOMETNI SAVEZ FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE P R O P O Z I C I J E takmičenja/natjecanja Omladinske lige BiH za kadete i juniore za takmičarsku/natjecateljsku sezonu 2017/2018 Sarajevo: juli/srpanj 2017.

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 8 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ ПОЛУФИНАЛНИХ УТАКМИЦА КУП-а РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018.ГОДИНЕ. Прва утакмица 16.12.2017. године. ВК ШАБАЦ - ВК НАИС 10

Више

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na

Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj donio, a na Izvršni odbor HNS-a je temeljem članka 42. Statuta (32/12, 22/13) na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 05. 07. 2013. donio, a na sjednici održanoj 08. 08. 2013. izmijenio O D L U K

Више

Raspis ekipnog prvenstva RH

Raspis ekipnog prvenstva RH Hrvatski kuglački savez Ilica 37/I, 10000 Zagreb Broj: 5.2/19-IO Zagreb, 13. travnja 2019. godine KUGLAČKIM KLUBOVIMA ŽUPANIJSKIM KUGLAČKIM SAVEZIMA ZAGREBAČKI KUGLAČKI SAVEZ Raspis ekipnog prvenstvo RH

Више

Propozicije TMK

Propozicije TMK ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА РУКОМЕТНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ предлог Београд,... 2019. године На основу члана 100. став 2. тачка 1. и члана 160. став 4. Закона о спорту, члана 64. став 2. тачка 30.

Више

PRAVIKNIK

PRAVIKNIK PRAVILNIK O ORGANIZACIJI RADNO-SPORTSKIH SUSRETA SS BOFOS BEOGRAD 2006. godine Na osnovu Odluke SS BOFOS-a o načinu organizovanja radno-sportskih susreta SS BOFOS, Organizacioni odbor na sastanku održanom

Више

B I L T E N BROJ 27 Sarajevo, g.

B I L T E N BROJ 27 Sarajevo, g. B I L T E N BROJ 27 Sarajevo, 27.10.2018. 02.11. 2018.g. Z A P I S N I K Sa VII redovne sjednice Disciplinskog sudije Kantona Sarajevo održane 31. 10. 2018. godine, na kojoj su rješavani predmeti sa utakmica

Више

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд,

ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, ПРАВИЛНИК О ОДРЖАВАЊУ МИНИ КАЈАК ЛИГЕ НА МИРНИМ ВОДАМА Београд, 2019. 1 На основу члана 87. став 3, Статута Кајакашког савеза Србије, Управни одбор Кајакашког савеза Србије (у даљем тексту: Управни одбор),

Више

Број:

Број: БИЛТЕН БР. 18 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Девето коло,

Више

Microsoft Word - Pravilnik natjecanja sezona

Microsoft Word - Pravilnik natjecanja sezona Pravilnik natjecanja Slavonske regije zapad za sezonu 2016 / 2017. SADRŽAJ 1. OPĆE ODREDBE 2. POSEBNE ODREDBE SUSTAV NATJECANJA SUSTAV PLAĆANJA (KOTIZACIJE I NAGRADE) DISCIPLINSKE ODREDBE 1. OPĆE ODREDBE

Више

БИЛТЕН БР. 25 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 25 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 25 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРКЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Треће коло, 06. 04.2019. године: ВК ВОЈВОДИНА - ВК

Више

Microsoft Word - Prijedlog Propozicije I. HNL doc

Microsoft Word - Prijedlog Propozicije I. HNL doc P R I J E D L O G Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 42. Statuta HNS-a (Glasnik 44/08), na prijedlog Udruge profesionalnih klubova Prve HNL, na sjednici održanoj 2011. usvojio

Више

У П И Т Н И К

У П И Т Н И К КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ На основу одредаба Статута КСС, члан 56. тачка 6., Управни одбор КСС, на седници одржаној 18.11.2015.године, усвојио је ПРАВИЛНИК О ДЕЛЕГАТИМА КОШАРКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ Овај Правилник

Више

Microsoft Word - Propozicije natjecanja 2. ŽNL doc

Microsoft Word - Propozicije natjecanja 2. ŽNL doc Na temelju članka 9. Pravilnika o nogometnim natjecanjima Hrvatskog nogometnog saveza, Izvršni odbor Nogometnog saveza županije KC-KŽ donio je: P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO PRVE I DRUGE

Више

HNS Glasnik 29 / Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj donio OPĆE ODREDB

HNS Glasnik 29 / Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj donio OPĆE ODREDB HNS Glasnik 29 / 12.07.19. Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 43. Statuta na sjednici održanoj 11.07.2019. donio OPĆE ODREDBE P R O P O Z I C I J E ZAVRŠNOG DIJELA NATJECANJA

Више

ПРАВИЛНИК 25. КАДЕТСКОГ И ОМЛАДИНСКОГ ШАХОВСКОГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЛАН 1. Организатор 25. кадетског и омладинског Првенства Републике Српске

ПРАВИЛНИК 25. КАДЕТСКОГ И ОМЛАДИНСКОГ ШАХОВСКОГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЛАН 1. Организатор 25. кадетског и омладинског Првенства Републике Српске ПРАВИЛНИК 25. КАДЕТСКОГ И ОМЛАДИНСКОГ ШАХОВСКОГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЛАН 1. Организатор 25. кадетског и омладинског Првенства Републике Српске за 2018. годину је Шаховски савез Републике Српске

Више

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД

ВАНРЕДНИ БРОЈ 10 ISSN ГОДИНА XIV БЕОГРАД, С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ I КАД ISSN 1451-5733 ГОДИНА XIV БЕОГРАД, 01.07.2019. С А Д Р Ж А Ј ОДЛУКЕ ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФС СРБИЈЕ СА 3. СЕДНИЦЕ ОДРЖАНЕ 01.07.2019. I КАДРОВСКА ПИТАЊА 1. ОДЛУКА О ПОСТАВЉАЊУ СЕЛЕКТОРА МУШКЕ ФУДБАЛСКЕ А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Више

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 21 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2018/2019. ГОДИНА. РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ A ЛИГЕ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У ТАКМИЧАРСКОЈ СЕЗОНИ 2018./2019. ГОДИНЕ. Тринаесто коло, 09. 03. 2019. године:

Више

ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛ

ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ  УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛ ШАХОВСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ www.serbiachess.net serbiacf@verat.net УПУТСТВО ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ТАКМИЧЕЊА У ШАХУ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Овим Упутством

Више

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 36 Izvršni odbor HNS je temeljem članka 43. Statuta na prijedlog Natjecateljske komisije na sjednici održanoj 11. 07. 2019. donio P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO DRUGE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE

Више

______________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ FUDBALSKI SAVEZ VOJVODINE СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА БИЛТЕН број 7 27. септембар 2018. 1. Регистрација утакмица 7. кола ФК''Раднички Зрењ.'' ФК''Цемент'' 4-1 ОФК''Вршац'' ФК''Железничар''

Више

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office

БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА ВАТЕРПОЛО САВЕЗ СРБИЈЕ Београд, Сметанина 2 тел/факс: 011/ , е-mail: office БИЛТЕН БР. 17 ТАКМИЧАРСКА СЕЗОНА 2017./2018. ГОДИНА РЕЗУЛТАТИ УТАКМИЦА ПРВЕ А И ПРВЕ Б ЛИГЕ ГРУПЕ СЕВЕР И ЈУГ ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ У СЕЗОНИ 2017./2018. ГОДИНЕ. ПРВА А ЛИГА Осмо коло, 24.

Више

Propozicije lige U-18_

Propozicije lige U-18_ PROPOZICIJE NATJECANJA I PRAVILA IGRE «PETICA» ZIMSKO DVORANSKO PRVENSTVO MUK-a U MALOM NOGOMETU KATEGORIJA U-18; sezona 2018./'19. Članak 1. UVODNE ODREDBE Organizator natjecanja je Nogometni savez Županije

Више

mk-18-bilten

mk-18-bilten ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА НОВИ САД 21112 Нови Сад, Париске комуне 38 Поштански фах 43 Тел: 021/444-900 ж. р. 340-1835 - 51 www. fsgns. rs fsgns@mts. rs БИЛТЕН MЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ Број 18 НОВИ САД, 15. МАЈ 2019.

Више

Microsoft Word - Bilten 05 TNS

Microsoft Word - Bilten 05 TNS ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ НОВОГ САДАVOLLEYBALL ASSOCIATON OF NOVI SAD ТЕКУЋИ РАЧУН: 16092405768, Банка Интеса http://www.nsodbojkasavez.org nscitivolley@neobee.net Билтен 05 ТРОФЕЈ НОВОГ САДА С Е З О Н А 2018 /

Више

Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora

Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora Otvoreno Prvenstvo Republike Srbije u preskakanju prepona 2019.godine PROPOZICIJE Mestoiterminodržavanja Organizator Predsednik Organizacionog odbora Organizacioni odbor Tehnički delegate Sudijski kolegijum

Више

Glasnik_ cdr

Glasnik_ cdr Godina: XXVII Datum: 18. 09. 2018. Broj: 42 SADRŽAJ NATJECANJA ŽENSKOG NOGOMETA 2018/19 - Kalendar natjecanja - Propozicije natjecanja HNK za žene - Propozicije natjecanja Prve HNLŽ - Propozicije natjecanja

Више

P R O P O Z I C I J E Rekreacijskog natjecanja za mininogometnu ligu u sezoni 2018./2019. OPĆE ODREDBE 1.MININOGOMETNA LIGA ŠIBENIK Članak 1. Sudionic

P R O P O Z I C I J E Rekreacijskog natjecanja za mininogometnu ligu u sezoni 2018./2019. OPĆE ODREDBE 1.MININOGOMETNA LIGA ŠIBENIK Članak 1. Sudionic P R O P O Z I C I J E Rekreacijskog natjecanja za mininogometnu ligu u sezoni 2018./2019. OPĆE ODREDBE 1.MININOGOMETNA LIGA ŠIBENIK Članak 1. Sudionici lige su: 1. SC MANDALINA 6. CIAK 2. MNK RUPE 7.TLM

Више

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА

ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА И ТАКМИЧАРА На основу члана 7. Статута Боксерског савеза Србије, Управни одбор Боксерског савеза Србије на седници одржаној 02.11.2015. године доноси ПРАВИЛНИК О РЕГИСТРАЦИЈИ БОКСЕРСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА 2015. УПРАВНИ

Више