АПРИЛ 01. април године- понедељак Гимназијалци на #trashtag часу за чистију околину Trashtag изазов у Косовској Митровици поприма све веће разме

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "АПРИЛ 01. април године- понедељак Гимназијалци на #trashtag часу за чистију околину Trashtag изазов у Косовској Митровици поприма све веће разме"

Транскрипт

1 АПРИЛ 01. април године- понедељак Гимназијалци на #trashtag часу за чистију околину Trashtag изазов у Косовској Митровици поприма све веће размере и нове облике. Осим младих, активиста, љубитеља животиња, овој акцији су се јуче прикључили и митровички гимназијалци. На иницијативу њиховог професора физичког васпитања Предрага Лалића, ђаци Гимназије, одељење 4/1, заједно са овим професором и школским домаром Звонком Симићем, скупљали су смеће на звечанској тврђави. Остацима средњовековне тврђаве похвалило би се свако друштво. Хвали се и наше, али на испиту пажње и бриге очигледно би добили негативне оцене., судећи по стању које је наша екипа, пре акције гимназијалаца, затекла на тврђави и на путу до ње. Све цвета, буја, зелени, али из тог зеленила вире пластичне флаше, кесе, омоти слаткиша, марамице... Митровички гимназијалци учинили су да тврђава бар после њихове посете добије на својој лепоти и заблиста под сунцем, без одсјаја смећа између тек озеленеле траве и грана дрвећа. Уместо у школској сали, ови ђаци су последњи час и још један додатан провели чистећи звечанско здање.,,знамо да се сличне акције организују у граду. Спојили смо лепо и корисно, а ученици су дали свој допринос за чистију околину,'' казао је њихов професор Предраг Лалић у изјави за Алтернативну Интернет страницу.

2 После доприноса, по неписаном правилу #trashtag а, средњошколци су се фотографисали са својим,,пленом''. (Извор: Алтернативна Интернет страница) Дана године (уторак) Одржано је Међуокружно такмичење у атлетици у Зубином Потоку. Наши ученици су узели учешће у следећим дисциплинама и постигли следеће резултате: Омладинке: Анђела Ковачевић - 1. место (400м), Јелена Павловић 3. место ( 800м), Наталија Савић - 3. место Омладинци: (100м) Јован Недељковић - 2. место, (1000м) Ђорђе Стевановић 1. место. Ученици Анђела Ковачевић и Ђорђе Стевановић пласирали су се за Републичко такмичење, које ће се одржати године у Сремској Митровици.

3 Дана 06. априла године ( субота) Одржано је Државно такмичење у познавању енглеског језика у Четрнаестој београдској гимназији. Међу 15о учесника била је и представница наше школе Кристина Спасојевић 4/1, која је на достојанствен начин представила школу као једини такмичар са Косова и Метохије и за основне и за средње школе. Док су ученици распоређивани по учионицама које су овог пута носиле називе по ликовима чивеног романа Хари Потер, директорка школе је поздравила све професоре који су били у пратњи својих ученика, пожелела им добродишлицу и срећу на такмичењу. Такмичење је трајало од 10:00 до 12 :00. Након тога уследио је преглед радова који је трајао око два сата. Такмичење је протекло у пријатној атмосфери и сама чињеница да скоро сваке године имамо по неког представника на републичком нивоу је довољна да покажемо да и ми као школа постојимо. У периоду од 08. априла до 18. априла одржавају се пробе драмске секције, пошто се наша школа први пут пријавила за Позоришне сусрете ученика гимназија Србије, која ће се одржати у Крагујевцу 19. априла године. Представа коју ће извести наши ученици је адаптација комедије Бранислава Нушића,,Ујеж'', која је први пут изведена 1.децембра године за Дан наше школе. Пробе су у току а ученици и професори српског језика и књижевности улажу максималне напоре да се припреме и представе у најбољем светлу на позоришним сусретима. Неке од фотографија са пробе.

4 Дана 11. априла године ( среда) На почетку радног дана у школи, професори и студенти Економског факултета Универзитета у Приштини са седиштем у Кос. Митровици одржали су презентацију свог факултета ученицима четвртог разреда као потенцијалним будућим студентима факултета. Дана 11. априла године ( среда) Одржана је седница Одељењских већа, са почетком у 18 сати. Дневни ред 1.Анализа успеха ученика у протеклом наставном периоду 2. Дисциплина ученика 3. Реализација планова и програма Непосредно након седнице Одељењских већа, одржана је и седница Наставничког већа. Дневни ред 1. Усвајање записника са претходне седнице 2. Анализа успеха ученика у протеклом наставном периоду 3. Дисциплина ученика 4. Предлог чланова Школског одбора из редова запослених Настаници су на крају седнице Наставничког већа тајним гласањем предложили чланове Школског одбора из редова запослених: Данијелу Миленковић, проф. математике, Предрага Лалића, проф. физичког васпитања и Ему Чечовић, проф. физике. Дана 16. априла године ( уторак) Окружно такмичење Књижевна олимпијада одржаноје 30. марта. Такмичили су се ученици Медицинске школе, Гимназије из Косовске Митровице, Гимназије Вучитрн, Средње школе из Зубиног Потока и Лепосавића. Ове године се пласирало пет наших такмичара за Републичко такмичење у Сремским Карловцима. Дана 23. марта одржаноје и Општинско такмичење из Српског језика и језичке културе. На окружно такмичење се пласирао само један ученик Саша Радић, прва година. Дана 6. априла одржана је окружна смотра рецитатора Песниченародамог. На Републичко такмичење у Ваљеву пласирала се Дарија Машковић, ученица 3. разреда са песмом Светлост изненада". Окружно такмичење из Српског језика и језичке културе одржано је 16. априла у Звечану. Нема пласираних такмичара за такмичење на републичком нивоу.

5 У периоду од 15. до 20. априла године часовима хемије присуствују студенти хемије са Природно-математичког факултета из Косовске Митровице Универзитета у Приштини са седиштем у Косовској Митровици. Дана 18. априла године (четвртак) Природно - математички факултет Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици расписао је конкурс за ученике средњих школа у Републици Србији на тему: Значај природно-математичких наука: биологије, хемије, физике, математике, географије, информатике у разумевању света који нас окружује. Своје радове ученици могу достављати у виду: писаних радова есеја (5 до 7 страна), фото репортажа или фото радова и мултимедијалне форме (аудио и видео радови, стрип, презентација, интернет страница, апликација, игрица и видео и аудио анимација). Конкурс је отворен до 30. априла године. Дана 19. априла године (петак) Ученици митровачке Гимназије са представом Ујеж пласирали су међу 14 најбољих гимназија на 23. Позоришним сусретима који су одржани у Крагујевцу.

6 У позоришту Јоаким Вујић у Крагујевцу од укупно 66 пријављених гимназија из целе Србије, ученици из наше школе су својим извођењем комада УЈЕЖ ушли у најужи избор, а коначни резултати се очекују у четвртак 25. априла. Комедија је први пут изведена у Народном позоришту у Београду године а написао је Бранислав Нушић. У њој на сатиричан начин коментарише покрет за женска права у Краљевини Југославији оног времена. Ученици су представу спремали са професоркама српског језика и књижевности Александром Радовановић и Иваном Јевтић. Уленици који су учествовали у представи су: Снежана Џоговић, Михаило Радичевић, Анђела Јокић, Никола Милидраговић, Алекса Гвоздовић, Магдалена Максимовић, Василије Марковић, Михаило Стојсављевић, Андреа Марковић, Никола Бишевац, Марија Власачевић, Марија Борисављевић, Лидија Машић, Даница Вукадиновић, Алекса Соврлић, Милица Мићаловић, Едина Јакупи и Емилија Симић. Дана 20. априла године ( понедељак) Ученица наше школе Исидора Мирковић (4-3) одржала је изложбу својих радова у галерији,,акваријус'' у Косовској Митровици под називом,,make It Shine''. Ово је била њена прва званична изложба радова на тему модног дизајна којом је скренула пажњу митровичке публике на свој рад. Поред модних илустрација, скица и цртежа, публика је имала прилику и да види настајање једне њене креације, тј,,,еко'' хаљине направљене делом од пластичних кеса а делом од претходно направљеног корсета од плиша са украсима од циркона. Исидорин перформанс увеличала је Снежана Џоговић, такође ученица Гимназије, која је овом приликом била у улози манекенке (иначе је у улози рецитатора или глумице). Публика је перформанс наградила огромним аплаузом и тиме дала ветар у леђа младој креаторки и уверила је да је на добром путу. Инспирацију налази у обичним стварима и идеје непрестано навиру а посебно је инспирисана радовима Салвадора Далија и радовима шпанских аутора. Исидорини модели су иначе били и лајт мотив прошлогодишње представе за дан школе,,љубав и мода и још по нешто...''.

7 (Фотографије: Милан Кабашић, бивши ученик Гимназије) Дана године (уторак) Одржано је Окружно такмичење у кошарци - мушка екипа. Претходно су одржана такмичења на општинском нивоу (26.03, и године). Екипу је водио професор физичког васпитања Глигорије Јевтић. Екипу су чинили следећи ученици: Јанко Јаковљевић 2/1, Немања Марјановић 2/3, Благоје Вукашиновић 4/3, Радоња Дражевић 2/1, Растко Радовић 2/2, Матеја Мирковић 2/3, Матеја Спасојевић 1/3, Лука Марковић 1/3, Александар Војиновић 3/1, Михаило Стојсављевић 3/3 и Лука Здравковић 4/1. Резултати су били следећи: Општинско ( Међушколско) 1. Гимназија(КМ) Техничка школа 61 : Гимназија(КМ) Економско трговинска школа 58 : Гимназија (КМ) Медицинска школа 55 : 38 Табела: 1. Гимназија 2. Медицинска школа 3. Економско- трговинска школа 4. Техничка школа Гимназија и Медицинска школа оствариле су пласман за Окружно такмичење.

8 Окружно такмичење 1. Гимназија ( КМ) Гимназија (Вучитрн) 66 : Гимназија ( КМ) Средња школа ( Звечан) 50 : Гимназија (КМ) Медицинск школа 41 : 35 Табела : 1. Гиназија (КМ)- остварила пласман за Међуокружно такмичење 2. Медицинска школа (КМ) 3. Средња школа ( Звечан) 4. СТШ Лепосавић 5. Гимназија ( Вучитрн) Екипи наше школе честитамо на оствареним резултатима и желимо пуно успеха у наредним такмичењима. Дана 25. априла године (четвртак) На 23. Позоришним сусретима гимназија одржаним у Крагујевцу, од 66 укупно пријављених, драмска група наше школе ушла је у избор 14 најбољих школа са својом представом,,ујеж'', рађену по истоименој драми Бранислава Нушића. Настали на иницијативу Прве крагујевачке Гимназије, Позоришни сусрети окупили су више од 300 ученика, чланова драмских секција из целе Србије. На додели награда наша ученица Снежана Џоговић добила је награду за најбољу споредну женску улогу. Честитамо Снежани на освојеној награди а и свим осталим ученицима који су својом глумом и залагањем допринели успеху наше школе!

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc

Microsoft Word - takmicenja sajt.doc REZULTATI TAKMIČENJA ŠKOLSKA 2014/15. GODINA SRPSKI JEZIK I JEZIČKA KULTURA 1. Simić Jovana I I V 2. Rakić Aleksandar I I II 3. Jakovljević Olja II I IV 4. Matejić Nevena III I učešće 5. Janković Ivana

Више

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес

Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шес Извештај о оствареним резултатима на такмичењима школске 2014/2015.г. СРПСКИ ЈЕЗИК ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ учествовало је : 6 ученика петог, 9 ученика шестог, 8 ученика седмог и 7 ученика осмог разреда, укупно

Више

ДЕЦЕМБАР 1.децембар године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу

ДЕЦЕМБАР 1.децембар године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу ДЕЦЕМБАР 1.децембар 2018. године (петак) Одржано је финале турнира у одбојци поводом Дана школе. Финална утакмица одржана је у сали за физичку културу између одељења 4/1 и 3/1. Победник турнира била је

Више

JUOŠ HAŠIM SPAHIĆ ILIJAŠ KALENDAR ODRŽAVANJA ŠKOLSKIH PISMENIIH ZADAĆA I TESTOVA U ŠKOLSKOJ 2018/2019. GODINI PRVO POLUGODIŠTE II-1 Septembar DAN Datu

JUOŠ HAŠIM SPAHIĆ ILIJAŠ KALENDAR ODRŽAVANJA ŠKOLSKIH PISMENIIH ZADAĆA I TESTOVA U ŠKOLSKOJ 2018/2019. GODINI PRVO POLUGODIŠTE II-1 Septembar DAN Datu PRVO POLUGODIŠTE II-1 B/H/S jezik i književnost Četvrtak 06.09. 13.09. 20.09. 27.09. Matematika Ponedjeljak 01.10. 08.10. 15.10. 22.10. 29.10. B/H/S jezik i književ. Srijeda 03.10. 10.10. B/H/S jezik i

Више

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19

Rukovodioci odeljenskih veća u školskoj 2018/19 I разред Милена Симоновић Јовић II разред Јелена Стефановић III разред Јасмина Миљковић IV разред Драган Илић I разред Весна Бабовић II разред Марко Димитријевић III разред Марија Васић IV разред Александар

Више

Maрт Дана 1.марта године (петак) Одржано је Школско такмичење из енглеског језика за ученике четвртог и првог разреда. Ученици четвртог разреда,

Maрт Дана 1.марта године (петак) Одржано је Школско такмичење из енглеског језика за ученике четвртог и првог разреда. Ученици четвртог разреда, Maрт Дана 1.марта 2019. године (петак) Одржано је Школско такмичење из енглеског језика за ученике четвртог и првог разреда. Ученици четвртог разреда, уколико се пласирају, одлазе и на окружно такмичење

Више

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке

РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум: КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке РЕПУБЛИКА СРБИЈА ГРАД КРАЉЕВО ГРАДСКА УПРАВА Одељење за друштвене делатности III Број:61-6/19 Датум:06.06.2019. КРАЉЕВО БС На основу члана 10. Одлуке о додели новчане награде ''Анђелко Савић'' редовним

Више

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина

РАСПОРЕД ВАННАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ ЗA ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНЕ НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина НAСTAВНИК ПРEДMET И ОДЕЉЕЊЕ ДOДATНA НAСTAВA ДOПУНСКA НAСTAВA СEКЦИJA Јелена Видић Марина Максимовић Катарина Милошевић Ђорђе Миљаковић Математика Математика IV разред Понедељак од 11:05-11:50 IV разред,

Више

ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП", ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП, ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО, ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА МАТЕМАТИЧКИ ТУРНИР,,ИНТЕГРАЛ КУП", ВАЉЕВО 2016 РЕЗУЛТАТИ КАТЕГОРИЈА 1 - ШЕСТИ РАЗРЕД ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ШКОЛА МЕСТО А1 А2 А3 А4 Г1 Г2 Г3 Г4 К1 К2 К3 К4 УК

Више

ОШ Вук Караџић, Сремчица

ОШ Вук Караџић, Сремчица ОШ Вук Караџић, Сремчица ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ИСТОРИЈЕ Такмичење из историје на нивоу школе одржано је у среду 24. децембра 2014. године за ученике свих разреда Будући да квоте за учешће на

Више

УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Па

УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Па УСПЕХ УЧЕНИКА НА ТАКМИЧЕЊИМА ТОКОМ 2018-2019. ГОДИНЕ Ученик Ниво такм. Ранг Предмет Ваннаставна р. Наставник Опш активност Ок. Реп. Оп Ок. Р.. Миња Панајотовић Ликовни конкурс Родић Б. Ћосић Петар 2. Шах

Више

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б

Списак студената који су положили писани део испита из Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року шк. 2018/19 Април 2019 Усмени део испита б Финансијског рачуноводства у АПРИЛСКОМ испитном року Усмени део испита биће одржан у ЧЕТВРТАК, 25.04.2019. од 08,00 часова у сали БС Испитивач: Проф. др Тадија Ђукић 1. Јовановић Наталија 43993 04/19 9

Више

Microsoft Word - ????????? 15-16

Microsoft Word - ????????? 15-16 ОШ '' САВА ШУМАНОВИЋ '' БЕОГРАД НАСТАВА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКИХ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ШКОЛСКУ ГОДИНУ 2015/16. Такмичења организовао и водио предметни наставник: Маниша Вукмировић

Више

oioipjkm

oioipjkm УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКАДЕМСКУ 2018/2019. ГОДИНУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ ИЗВОЂАЧКЕ

Више

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час.

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ ОТВОРЕНА ВРАТА ДАН СМЕНА РЕДНИ БРОЈ ЧАСА 1 Јасмина Радосављевић Српски језик и књиж. понедељак парна 2,час. пре подне, 6. час после подне 2 Јелена Јагодић Српски

Више

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII

школска 2017/2018 ИСТРАЖИВАЊЕ- поени из модула 1 Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII Гр. Презиме и име студента број индекса I Димитријевић Маријана 01/2013 Б IX нед. X нед. XI нед. XII нед. XIII нед.xiv нед. XV нед. I Деспотовић Душан 02/2013 Са 1,75 1,75 2,00 0,00 2,00 2,00 I Симоновић

Више

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПИСМЕНИХ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2018/2019.ГОДИНЕ Понедељак, године Предмет Разред В

РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПИСМЕНИХ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2018/2019.ГОДИНЕ Понедељак, године Предмет Разред В РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ПИСМЕНИХ ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У АПРИЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2018/2019.ГОДИНЕ Понедељак, 08.04.2019.године Предмет Разред Време Дежурни наставник Учион. Српски језик и књижевност

Више

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОС МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ОСНОВНИХ ШКОЛА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ОДРЖАНОГ 27.2.2016.

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 На основу члана 57. став 1. тачка 1. Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", бр. 72/2009 и 52/11, 55/13 - даље: Закон) и члана чл. 39. ст. 1. т. 1. Статута Основне школе Војвода

Више

ИЗВАШТАЈ СЕКЦИЈЕ ЗА АТЛЕТИКУ Организатор секције Драгана Аџић, проф. Секција је започела са радом године ради припрема за општинско такмич

ИЗВАШТАЈ СЕКЦИЈЕ ЗА АТЛЕТИКУ Организатор секције Драгана Аџић, проф. Секција је започела са радом године ради припрема за општинско такмич ИЗВАШТАЈ СЕКЦИЈЕ ЗА АТЛЕТИКУ Организатор секције Драгана Аџић, проф. Секција је започела са радом 01.03.2014. године ради припрема за општинско такмичење из атлетике. Тренинге смо имали два пута недељно

Више

На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. З

На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања (Сл. гласник РС, број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. З На основу члана 57. став 1. тачка 1) Закона о основама система образовања и васпитања ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 52/2011 и 55/2013), члана 66. Закона о основном образовању и васпитању ("Сл. гласник

Више

Термини отворених врата

Термини отворених врата Термини отворених врата ПРЕДМЕТНА НАСТАВА Школска 2019/2020. година Овде се можете информисати о терминима отворених врата, односно времену када су наставници слободни за пријем родитеља. Сваки наставник

Више

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС

РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИС РАСПОРЕД ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2017/18. ГОДИНЕ ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА, ВИШОМ ИЛИ ВИСОКОМ ШКОЛОМ ПЕТАК 14. 09. 2018. САЛА ЗА ФИЗИЧКО/ АМФИТЕАТАР

Више

MINISTARSTVO PROSVETE Zvanični izveštaj o stanju u centralnoj bazi dana OŠ "Vlada Aksentijević", Beograd Broj evidentiranih učenika u školi

MINISTARSTVO PROSVETE Zvanični izveštaj o stanju u centralnoj bazi dana OŠ Vlada Aksentijević, Beograd Broj evidentiranih učenika u školi SA Božić, Ljiljana 894521 989123 Brković, Jelena 814384 Budiša, Maja 253772 Caprđa, Marko 359186 Cvetković, Nemanja 555627 Ćuk, Jovana 939651 Damjanović, Dunja Dragičević, Milica 165096 746305 Džanković,

Више

На основу члана 56

На основу члана 56 На основу члана 57. став 1. Закона о основама система образовања и васпитања ( Службени гласник РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 28. Статута Гимназије Свети Сава Пожега, Школски одбор Гимназије Свети

Више

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил

Списак студената Школска година: 2018/2019 Предмет: МАСА-А Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Мил Списак студената Предмет: МАСА-А12011-1801 - Студио М02 А - Пројекат - Креирање атмосфере, Дорћол Наставник: Весна Цагић Милошевић Сала: 220 1 2018/21005 Штуловић Симона 1 2 2018/21003 Петровић Олга 1

Више

Основи рачунарске технике 1-13С111ОРТ1 Резултати јунског испитног рока 2017/2018 оцена : 5* - студенти који нису испунили услов Р.Б. Индекс Презиме и

Основи рачунарске технике 1-13С111ОРТ1 Резултати јунског испитног рока 2017/2018 оцена : 5* - студенти који нису испунили услов Р.Б. Индекс Презиме и 1. 2014/0092 Галић Душан 20 32 20 32 32 84 9 2. 2015/0656 Лозанић Нели 13 17 11.5 17 11.5 10 38.5 5 3. 2016/0334 Радовић Никола 25.5 21 25.5 21 32 78.5 8 4. 2016/0390 Тодоровић Игор 10 13 0 13 0 0 13 5*

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Рач Назив студијског програма: Рачунарство и информатика Предмет: Педагогија Шифра предмета: Р И 0 2 0 7 ЕСПБ: 6 1. 58/16 Р С Драгићевић Иван 100 10 2. 18/16 Р Б Ђокић Душан 70 7 3. 14/16 Р Б Ђорђевић Душан

Више

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc

5pravilnik-o-nagradjvanju-ucenika-2014.doc РЕПУБЛИКА СРБИЈА ОШ Бранко Миљковић Број: 02-56/1 Датум: 06..2014.године Н И Ш На основу члана 57. Закона о основама система образовања и васпитања ( Сл.гл. РС, број 72/09, 52/11 и 55/13) и члана 60. и

Више

РАЗРЕДНА НАСТАВА / ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА / Име и презиме Одељење Време предвиђено за индивидуалне раговоре Љиљана Николић 1-1, смена Б петак, 3

РАЗРЕДНА НАСТАВА / ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА / Име и презиме Одељење Време предвиђено за индивидуалне раговоре Љиљана Николић 1-1, смена Б петак, 3 РЗРЕДН НСТВ / ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РЗРЕД / Име и презиме Одељење Време предвиђено за индивидуалне раговоре Љиљана Николић 1-1, смена петак, 3.час Гордана ућић 1-2, смена Нада Радојичић 1-3, смена понедељак,

Више

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet

SIJEČANJ 2017 Decembar NEDJELJA 17 UTORAK Februar Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Pet SIJEČANJ Decembar 2016 1 NEDJELJA 17 UTORAK Februar 1 Četvrtak 2 Petak 3 Subota 4 Nedjelja 5 Ponedjeljak 6 Utorak 7 Srijeda 8 Četvrtak 9 Petak 10 Subota 11 Nedjelja 12 Ponedjeljak 13 Utorak 14 Srijeda

Више

REPUBLIKA SRPSKA

REPUBLIKA SRPSKA РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ШКОЛСКОЈ 2018/2019. ГОДИНИ Бања Лука, мај 2018. године На основу члана 45.

Више

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M

СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ (I година) 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-M СПИСАК СТУДЕНАТА МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2017/2018. ГОДИНИ (први пут уписани) Мастер учитељ 1. Златановић М. Дијана I-1/2017-MC буџет 2. Милојевић Ј. Марина I-2/2017-MC буџет 3. Максимовић

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКА

УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКА УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ ФАКУЛТЕТ УМЕТНОСТИ У НИШУ ПРИЈАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ЗА ПРОВЕРУ СКЛОНОСТИ И СПОСОБНОСТИ У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА АКАДЕМСКУ 2019/2020. ГОДИНУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ ИЗВОЂАЧКЕ

Више

REPUBLIKA SRPSKA

REPUBLIKA SRPSKA РЕПУБЛИКА СРПСКА МИНИСТАРСТВО ПРОСВЈЕТЕ И КУЛТУРЕ К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ У ШКОЛСКОЈ 2019/2020. ГОДИНИ Бања Лука, мај 2019. године На основу члана 64.

Више

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20

СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 20 СПИСАК ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА У ПРВОМ КОНКУРСНОМ РОКУ ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ФАКУЛТЕТУ ЗАШТИТЕ НА РАДУ У НИШУ, ШКОЛСКЕ 2019/2020. ГОДИНЕ Р.БР. Презиме Име Име I II III IV УКУПНО

Више

БРОДОМАШИНСКИ ТЕХНИЧАР 2. РАЗРЕД понедељак, 17. јун 2019 РАЗРЕД ВРИЈЕМЕ ОДРЖАВАЊА 2. 10:30 Социологија 2. 10:45 Физичко васпитање * Под редним бројем

БРОДОМАШИНСКИ ТЕХНИЧАР 2. РАЗРЕД понедељак, 17. јун 2019 РАЗРЕД ВРИЈЕМЕ ОДРЖАВАЊА 2. 10:30 Социологија 2. 10:45 Физичко васпитање * Под редним бројем 2. понедељак, 17. јун 2019 2. 10:30 Социологија 2. 10:45 Физичко васпитање 1. Марија Милошевић 2. Мира Лакчевић 1. Зоран Пејовић 2. Сњежана Сучевић 3. Мира Лакчевић 4. Марија Милошевић 2. уторак, 18. јун

Више

Бр

Бр Резултати испита одржаног 07.02.2014.године: ОБАВЕШТЕЊЕ РАЧУНАРСКА ТЕХНИКА Бр. инд. Презиме Име ПИО I део II део Укупно Оцена 09321 Спасић Душан 32.0 15.0 4.0 51.0 6 01063 Трајковић Милица 30.0 10.0 40.0

Више

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој

Дани Светог Саве у Краљеву јануар године Понедељак, 21. јануар Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке кој Дани Светог Саве у Краљеву 21 28. јануар 2019. године Понедељак, 21. јануар 17 30 Светосавска недеља на Дечјем одељењу краљевачке библиотеке Лутке које причају Учествују полазници Луткарске радионице Библиотеке

Више

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16

Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 Ранг листа примљених ученика у јулском уписном року школске 2019/2020 р.бр Презиме и име школа разред бр. бода 1 Стојилковић Никола Гимназија 2 45,16 2 Стошић Милош Гимназија 3 45,00 3 Младеновић Миљан

Више

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Мен

Р Е З У Л Т А Т И И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијског програма: Мен Назив студијског програма: Менаџмент и интернационална бизнис администрација Предмет: Статистика Шифра предмета: М Б 1 2 0 4 ЕСПБ: 5 Датум: 15/06/2017 године Време: 10:00 Сала: 1. 20/16 М Б Бјелетић Јована

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок Списак неисправних пријава Јанко (Др

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок Списак неисправних пријава Јанко (Др СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2016/2017 Јунски-предрок 38860 Јанко (Драган) Јовановић, Студијски програм: Општа економија 4014 Финансијски систем и

Више

На основу члана 30

На основу члана 30 студијског програма КОМУНИКАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ 1 Ћирковић Н. Тамара РЕк 1/18 60.00 10.00 70.00 2 Петровић Б. Ивана РЕк 14/18 60.00 7.80 67.80 3 Петковић Љ. Стефан РЕк 4/18 60.00 7.60 67.60 4 Симић Н. Никола

Више

КРОС ЛИГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ III-КОЛО Б И Л Т Е Н 2 -РЕЗУЛТАТИ- ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ Б О Р БОР 9.АПРИЛ 2017.

КРОС ЛИГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ III-КОЛО Б И Л Т Е Н 2 -РЕЗУЛТАТИ- ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ Б О Р БОР 9.АПРИЛ 2017. КРОС ЛИГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ III-КОЛО Б И Л Т Е Н 2 -РЕЗУЛТАТИ- ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ Б О Р 9.АПРИЛ 2017. Дисциплина: 200 метара Категорија: Предшколци дечаци 2010 и мл. 1 1 Стефан Машић 2011 ПРИ 38,0

Више

Microsoft Word - Raspored casova letnji semestar

Microsoft Word - Raspored casova letnji semestar РАСПОРЕД ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБИ ЗА ЛЕТЊИ СЕМЕСТАР ШКОЛСКЕ 2016/2017. ГОДИНЕ (преподневна настава) Ред бр Име и презиме професора Назив предмета Смер Понедељак Уторак Среда Четвртак Петак 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2

Више

петак ( ) сале 25, 26 и 26б 8:00 Индекс Презиме и име Потпис Демонстратор Поени 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653

петак ( ) сале 25, 26 и 26б 8:00 Индекс Презиме и име Потпис Демонстратор Поени 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653 петак (07.06.2019.) сале 25, 26 и 26б 8:00 2012/0533 Богдановић Немања 2013/0539 Лековић Ива 2013/0653 Трајковић Слободан 2013/0673 Терзић Николета 2014/0380 Прело Срђан 2014/0614 Тановић Иван 2014/0653

Више

БРОЈ 51 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КМФ ИН

БРОЈ 51 ISSN ГОДИНА XII БЕОГРАД, РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана ) КМФ ИН ISSN 1451-5733 ГОДИНА XII БЕОГРАД, 20.12.2017. РЕГИСТРАЦИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ САВЕЗ БЕОГРАДА БЕОГРАД (Седница одржана 12.12.2017.) КМФ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ (Београд): Крсмановић В. Срђан чл. 30/1. БСК (Борча):

Више

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА 1. ОДЕЉЕЊЕ МАТЕМАТИКА- КОНТРОЛНА ВЕЖБА ЛАТИНСКИ - ПИСМЕНИ ЗАДАТАК ФИЗИКА-

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА 1. ОДЕЉЕЊЕ МАТЕМАТИКА- КОНТРОЛНА ВЕЖБА ЛАТИНСКИ - ПИСМЕНИ ЗАДАТАК ФИЗИКА- РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА 1. ОДЕЉЕЊЕ 11-03.05.2019.- МАТЕМАТИКА- КОНТРОЛНА ВЕЖБА - 10.05.2019.-ЛАТИНСКИ - ПИСМЕНИ ЗАДАТАК - 14.05.2019. -ФИЗИКА- КОНТРОЛНА ВЕЖБА - 17.05.2019.- ЕНГЛЕСКИ- ПИСМЕНИ ЗАДАТАК

Више

Microsoft Word - Medijsko pravo

Microsoft Word - Medijsko pravo INDEKS PREZIME IME 006/ Радоичић Илона NAZIV PREDMETA GRUPA ZA VEŽBE 007/ Здравковић Јелена 008/ Ристић Милан 0/ Петковић Ана 0/ Лаловић Моника 03/ Смиљковић Александар 09/ Милић Александра 0/ Стевановић

Више

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и

На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Службени гласњник РС“, број 13/2012 и На основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника ( Службени гласник РС, број 13/01) Школски одбор Гимназије и економске школе Јован Јовановић

Више

З А П И С Н И К О П О Л А Г А Њ У И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијск

З А П И С Н И К О П О Л А Г А Њ У И С П И Т А Висока пословна школа струковних студија у Блацу (назив високошколске установе) (седиште) Назив студијск Назив студијског програма: Туризам Предмет: Економика предузећа Шифра предмета: Т У 0 2 0 2 ЕСПБ: 6 1. 07/16 Т Б Гајић Урош 2 0 6 2. 11/16 Т Б Ђурић Миљан 2 0 8 3. 03/16 Т Б Јевтић Нина 2 0 6 4. 29/16

Више

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте

Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем године и почетком године, Учитељски факулте Учитељски факултет на сајмовима високог образовања (Панчево, Пожаревац, Београд, Чачак) Крајем 2013. године и почетком 2014. године, Учитељски факултет Универзитета у Београду учествовао је на сајмовима

Више

На основу члана 13 Правилника о условима за доделу награда ученицима и студентима- младим талентима( Међуопштински службени лист бр 19/2019) Комисија

На основу члана 13 Правилника о условима за доделу награда ученицима и студентима- младим талентима( Међуопштински службени лист бр 19/2019) Комисија На основу члана 13 Правилника о условима за доделу награда ученицима и студентима- младим талентима( Међуопштински службени лист бр 19/2019) Комисија за спровођење конкурсног поступка за доделу награда

Више

Распоред испита у продуженом октобарском испитном року школске 2018/19. године ПИСМЕНИ ИСПИТИ ПЕТАК I ГОДИНА ПРОСТОРИЈА 9.00 часова ФИЛО

Распоред испита у продуженом октобарском испитном року школске 2018/19. године ПИСМЕНИ ИСПИТИ ПЕТАК I ГОДИНА ПРОСТОРИЈА 9.00 часова ФИЛО Распоред испита у продуженом октобарском испитном року школске 2018/19. године ПИСМЕНИ ИСПИТИ I ГОДИНА ПРОСТОРИЈА 9.00 часова ФИЛОЗОФИЈА СА ЕТИКОМ Учионица 5, ОПШТА ПЕДАГОГИЈА ПЕДАГОШКА ИНФОРМАТИКА МАТЕМАТИКА

Више

МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК АЛЕКСИЋ,

МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК АЛЕКСИЋ, МАСТЕР РАДОВИ УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ, ФАКУЛТЕТА УМЕТНОСТИ У НИШУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ: ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН: 2012 2017. МАСТЕР ПРИМЕЊЕНИ УМЕТНИК 2012 1. АЛЕКСИЋ, Марко СИНТЕЗА ПРОСТОРНИХ ОБЈЕКАТА И ТИПОГРАФСКО ПИСМО:

Више

"Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna

Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, pozna "Sierpinski Carpet Project je neprofitna aktivnost koja povezuje decu celog sveta, koja od nalepnica zajedno prave ogroman geometrijski fraktal, poznat pod imenom tepih Sjerpinskog. Trenutno je u projektu

Више

Општи подаци Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Назив школе Место Општина Ра

Општи подаци Извештај о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Назив школе Место Општина Ра Општи подаци Општина Развијеност општине Округ Школска управа Звездара изнад републичког а Град Број одељења у школи 5 Укупан број ученика осмог разреда 141 Број дечака 80 Број девојчица 61 Укупан број

Више

ИЗВЕШТАЈ СА ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ БИОЛОГИЈЕ одржаног године Основна школа "Свети Сава" Сремска Митровица (м.п.) Директор школе (Драгана

ИЗВЕШТАЈ СА ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ БИОЛОГИЈЕ одржаног године Основна школа Свети Сава Сремска Митровица (м.п.) Директор школе (Драгана ИЗВЕШТАЈ СА ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ БИОЛОГИЈЕ одржаног 17.03.2018. године Основна школа "Свети Сава" Сремска Митровица (м.п.) Директор школе (Драгана Сретеновић) СРЕМСКА МИТРОВИЦА V РАЗРЕД 1 Зорана Ћирић

Више

Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа (у даљем тексту: Заједница школа) на основу Стручног упутства

Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа (у даљем тексту: Заједница школа) на основу Стручног упутства Заједница економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа (у даљем тексту: Заједница школа) на основу Стручног упутства о организовању такмичења и смотри ученика основне

Више

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша)

СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II Списак неисправних пријава Милан (Небојша) СПИСАК НЕИСПРАВНИХ ПРИЈАВА Студије: Школска година: Испитни рок: Основне академске 2017/2018 Април II 39193 Милан (Небојша) Ценић, Студијски програм: Финансије, банкарство и осигурање 4067 Електронско

Више

Microsoft Word - E-DNEVNIK - Međunarodno javno pravo Preliminarni rezultati.doc

Microsoft Word - E-DNEVNIK - Međunarodno javno pravo Preliminarni rezultati.doc ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕДИСПИТНИХ АКТИВНОСТИ ИЗ МЕЂУНАРОДНОГ ЈАВНОГ ПРАВА У ШК. 2018/19. ГОДИНИ СТУДЕНТИ КОЈИ СУ НА ЗАВРШНОМ ИСПИТУ ОСЛОБОЂЕНИ ПОЛАГАЊА МАТЕРИЈЕ ОБУХВАЋЕНЕ ОД 1. ЗАКЉУЧНО СА 52. ИСПИТНИМ

Више

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн

МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/ , мобилн МЕЂУОКРУЖНИ ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ КРАГУЈЕВАЦ Србија, 34000 Крагујевац, Краља Aлександра I Kарађорђевића бр. 56, пошт. фах 155 Tел/факс: 034/334-876, мобилни: 060/05 55 803, 063/77 39 146 Eл.- пошта: moskrag@gmail.com

Више

Microsoft Word - ?????? ????????? ????? ?????? ???? ?? ????? ??????????? ???? ?????? ????? ?? ????? ????? ?????? ?? ????? ?????

Microsoft Word - ?????? ????????? ????? ?????? ???? ?? ????? ??????????? ???? ?????? ????? ?? ????? ????? ?????? ?? ????? ????? СПИСАК СТУДЕНАТА ПРВЕ ГОДИНЕ КОЈИ СУ ПОСЛЕ ОКТОБАРСКОГ РОКА СТЕКЛИ ПРАВО ДА УПИШУ ДРУГУ ГОДИНУ НА ТЕРЕТ БУЏЕТА ИНДЕКС ИМЕ ПРЕЗИМЕ ЕСПБ ПРОСЕЧНА ОЦЕНА 058/17 Емилија Влајић 60 10.00 098/17 Стефанија Насић

Више

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање

ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање ПЛАН РЕАЛИЗАЦИЈЕ ШРП РЕД. БР. САДРЖАЈ РАДА ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НОСИОЦИ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАЧИН РАДА Област- ЕТОС развојни циљ: унапређивање вршњачких односа у учењу, животу и раду школе различитих активности вршњачког

Више

Прелиминарни резултати Књижевне олимпијаде 2019 градско такмичење - I разред ШИФРА БРОЈ БОДОВА Учионица НАЗИВ ШКОЛЕ МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА БЕЋ

Прелиминарни резултати Књижевне олимпијаде 2019 градско такмичење - I разред ШИФРА БРОЈ БОДОВА Учионица НАЗИВ ШКОЛЕ МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА БЕЋ Прелиминарни резултати Књижевне олимпијаде 2019 градско такмичење - I разред ШИФРА БРОЈ БОДОВА Учионица НАЗИВ ШКОЛЕ МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА БЕЋКОВИЋ ФГ07 20 бр.18 Економско-трговинска школа Сопот

Више

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА

Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДА Образац - 1 УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ ФАКУЛТЕТ: Филозофски ИЗВЈЕШТАЈ КОМИСИЈЕ о пријављеним кандидатима за избор наставника и сарадника у звање I. ПОДАЦИ О КОНКУРСУ Одлука о расписивању конкурса, орган

Више

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с

ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне с ЛИТЕРАРНА СЕКЦИЈА Ред.бр. теме Aктивности Циљеви Начин остваривања програма Кораци у активностима Евалуација Време реализације I Формирање Литерарне секције Реализација конкурса (Фестивал љубавне поезије,,иван

Више

Raspored ispita - juni NNV.xlsx

Raspored ispita - juni NNV.xlsx ПЕТАК 12.06.2015. СРПСКИ ЈЕЗИК 1 СРПСКИ ЈЕЗИК студенти са ПА, вишом и СРПСКИ ЈЕЗИК 2 ГОВОРНА КУЛТУРА ФОРМЕ УЧТИВОСТИ У СРПСКОМ ЈЕЗИКУ (редовни учитељи и васпитачи) СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ 2 СРПСКОГ

Више

РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ

РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ РАСПОРЕДА ИСПИТА У ЈАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ РОКУ школске 2011/2012. године ЗА РЕДОВНЕ СТУДЕНТЕ УЧИТЕЉСКОГ ФАКУЛТЕТА И СТУДЕНТЕ СА ЗАВРШЕНОМ ПА И ВИШОМ ШКОЛОМ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ВАСПИТАЧА 1. ПИСМЕНИ ДЕО ИСПИТА

Више

raspored ispita likovnjaci najnovije

raspored ispita likovnjaci najnovije DEPARTMAN LIKOVNIH UMETNOSTI RASPORED ISPITA U APRILSKOM ISPITNOM ROKU 2017. GODINE OD 18.04.2017. DO 23.04.2017. PO DOGOVORU UTORAK SREDA vreme 18.04 19.04 9:00 Grafičke tehnike 1 Osnovi utilitarne graf.

Више

Базе података 1 - СИ - јануар Р.Б. Индекс Презиме и име Лаб 1 (макс 1) Лаб 2 (макс 3) Лаб 3 (макс 3) Лаб 4 (макс 3) Колоквијум 1 - редовни - Ко

Базе података 1 - СИ - јануар Р.Б. Индекс Презиме и име Лаб 1 (макс 1) Лаб 2 (макс 3) Лаб 3 (макс 3) Лаб 4 (макс 3) Колоквијум 1 - редовни - Ко 1. 2005/0559 Шантић Мирослав 0 2. 2010/0085 Репац Небојша 0 3. 2011/0322 Тасић Милош 0 4. 2011/0493 Срећковић Немања 1 1 2 1 10 1 1 0 16 5 5. 2011/0543 Константиновић Сара 5.5 46 51.5 6 6. 2012/0519 Станишић

Више

??????????

?????????? Генерални пласман у појединачној конкуренцији такмичења у стрељаштву Пол: Мушки Категорија: Основне школе Члан Име такмичара Школа екипе Серија 1 Серија 2 Серија 3 Укупно 1 Милошевић Марко 8 Рада Миљковић

Више

Microsoft Word - 28 Sluzbeni list doc

Microsoft Word - 28 Sluzbeni list doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА ГОДИНА ХXVI ЗРЕЊАНИН 25. ОКТОБАР 2017. БРОЈ: 28 227 На основу члана 11а. став 19. Закона о ученичким и студентским стипендијама ( Службени гласник РС, број 18/10 и 55/13),

Више

РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БИЈЕЉИНА ГРАДОНАЧЕЛНИК Број: /18 Датум, 5. децембар године РАНГ - ЛИСТА студената који су испунили услове Конкурс

РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БИЈЕЉИНА ГРАДОНАЧЕЛНИК Број: /18 Датум, 5. децембар године РАНГ - ЛИСТА студената који су испунили услове Конкурс РЕПУБЛИКА СРПСКА ГРАД БИЈЕЉИНА ГРАДОНАЧЕЛНИК Број: 02-67- 45/18 Датум, 5. децембар 2018. РАНГ - ЛИСТА студената који су испунили услове Конкурса за додјелу студентских стипендија у академској 2018/2019.

Више

G2 Студенти који студирају по акредитацији из године Бр. Индекс Презиме и име Предавања Вежбе Колоквијум Јануар Фебруар Јун 1 110/2016 Аздејкови

G2 Студенти који студирају по акредитацији из године Бр. Индекс Презиме и име Предавања Вежбе Колоквијум Јануар Фебруар Јун 1 110/2016 Аздејкови Студенти који студирају по акредитацији из 2015. године 1 110/2016 Аздејковић, Марија 2рл2 2рл2б 2 255/2017 Алановић, Дијана 2рл1 2рл2б 8 21 3 108/2017 Алексендрић, Катарина 2рл2 2рл2а 5 4 9 4 4 109/2017

Више

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР МЕСЕЦ ГОДИНЕ ОДЕЉЕЊЕ ГОДИНЕ ФИЗИКА ТЕСТ ГОДИНЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК КО

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР МЕСЕЦ ГОДИНЕ ОДЕЉЕЊЕ ГОДИНЕ ФИЗИКА ТЕСТ ГОДИНЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК КО РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ ПРОВЕРА ЗНАЊА ЗА ЈАНУАР И ФЕБРУАР МЕСЕЦ 2017. ГОДИНЕ ОДЕЉЕЊЕ 1-1 12.01.2017. ГОДИНЕ ФИЗИКА ТЕСТ 13.01.2017. ГОДИНЕ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК КОНТРОЛНА ВЕЖБА 18.01.2017. ГОДИНЕ ЛАТИНСКИ ЈЕЗИК КОНТРОЛНА

Више

Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА Број: / Датум: године Б е о г р а д Немањина

Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА Број: / Датум: године Б е о г р а д Немањина Република Србија МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА Број: 610-00-02449/2018-07 Датум: 26.12.2018. године Б е о г р а д Немањина 22-26 И СМОТРИ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019.

Више

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu.docx

Microsoft Word - BILTEN br. 2 II RLS za godinu.docx RVAČKI SAVEZ SRBIJE II RVAČKA LIGA SRBIJE za 2017. godinu B I L T E N br. 2 SADRŽAJ: 1. Rezultati sa I Turnira II RLS za 2017. godinu i tabela 2. Raspored mečeva IV i V kola II RLS za 2017. godinu Beograd,

Више

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете,

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете, ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ Време одржавања: Недеља, 10.03.2019.год. Организатор: Актив наставника географије Покровитељ: Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Српско

Више

Pešić Vesna Ponedeljak I-5 I-6 I-2 I-4 Srpski jezik i književnost Utorak I-4 I-5 Sreda I-6 I-2 I-3 I-4 I-1 Četvrtak I-2 I-5 I-1 I-3 Peta

Pešić Vesna Ponedeljak I-5 I-6 I-2 I-4 Srpski jezik i književnost Utorak I-4 I-5 Sreda I-6 I-2 I-3 I-4 I-1 Četvrtak I-2 I-5 I-1 I-3 Peta 1 2 3 4 5 6 7 Pešić Vesna I-5 I-6 I-2 I-4 Srpski jezik i književnost I-4 I-5 I-6 I-2 I-3 I-4 I-1 I-2 I-5 I-1 I-3 I-1 I-3 I-6 1 2 3 4 5 6 7 Živadinović Jovana II-5 II-4 Srpski jezik i književnost II-2 II-3

Више

КОНКУРС

КОНКУРС К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНУ, ЗА ШКОЛЕ ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ИЛИ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Више

РАНГ ЛИСТА КЛУБОВА ЗА 2011

РАНГ ЛИСТА КЛУБОВА ЗА 2011 ПРЕДЛОГ РАНГ ЛИСТА КЛУБОВА ЗА 2012. годину 1. НОВИ БЕОГРАД УШЋЕ 724,57 2. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 702,00 3. ПАРТИЗАН 585,66 4. ПОЛИЦАЈАЦ 558,66 5. АЛЕКСА ДЕЈОВИЋ 507,00 6. НОВИ САД 1790 453,00 7. ЧИКА МАТА 290,00

Више

Microsoft Word - POZIV ZA VEĆE.doc

Microsoft Word - POZIV ZA VEĆE.doc Број: 03-434/3 Ниш, 06.11.2014. год. З А П И С Н И К са 1. седнице Изборног већа Факултета заштите на раду у Нишу одржане 06.11.2014. године, са почетком у 12 часова у Клубу радника Факултета заштите на

Више

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ Студентски трг 3 Телефон: 011/ , локали 231, 232 и 237 или , , Факс: 011/ dekan

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ Студентски трг 3 Телефон: 011/ , локали 231, 232 и 237 или , , Факс: 011/ dekan ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ Студентски трг 3 Телефон: 011/263-86-22, локали 231, 232 и 237 или 202-17-31, 202-17-32, 202-17-37 Факс: 011/2630-039 E-mail: dekan@fil.bg.ac.rs; prodekann@fil.bg.ac.rs; Одсек за студентска

Више

o

o o IZVOR:RADIO BEOGRAD 2 AUTOR:JOVANA MILOVANČEVIĆ "POEZIJA UŽIVO" U NOĆI MUZEJA U BEOGRADU U ovogodišnjoj "Noći muzeja", koja će biti organizovana u subotu 18. maja, Radio Beograd 2 će, prvi put, organizovati

Више

Број:

Број: ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКЕ О ДОДЕЉИВАЊУ НАГРАДА ЗА УСПЕХ СТУДЕНАТА У ШКОЛСКОЈ 2016/17. ГОДИНИ И ВИСИНИ И НАЧИНУ ОБЕЗБЕЂИВАЊА НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА ЗА НАГРАДЕ КОЈЕ ЋЕ БИТИ ДОДЕЉЕНЕ У ВИДУ ЈЕДНОКРАТНИХ СТИПЕНДИЈА ПРЕДЛОГ

Више

BILTEN PRVENSTVO BEOGRADA U KUGLANJU ZA OSOBE SA INVALIDITETOM BEOGRAD,

BILTEN PRVENSTVO BEOGRADA U KUGLANJU ZA OSOBE SA INVALIDITETOM BEOGRAD, BILTEN PRVENSTVO BEOGRADA U KUGLANJU ZA OSOBE SA INVALIDITETOM BEOGRAD, 23. 03. 2018. Prvenstvo Beograda u kuglanju za osobe sa invaliditetom održano je 23.marta 2018 godine u kuglani Zepter u Sc Voždovac

Више

КОНКУРС

КОНКУРС К О Н К У Р С ЗА УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА ШКОЛСКУ 2017/2018. ГОДИНУ, ЗА ШКОЛЕ ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ИЛИ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Више

Универзитет у Београду Фармацеутски факултет у Београду Испитни рок: септембар 2018/2019 Записник о полагању испита Предмет: Фармацеутска хемија 1 Гру

Универзитет у Београду Фармацеутски факултет у Београду Испитни рок: септембар 2018/2019 Записник о полагању испита Предмет: Фармацеутска хемија 1 Гру Предмет: Фармацеутска хемија Група: Шифра предмета: ФО6 Име и презиме наставника: Славица Ерић. 07/00 Б Вучељ Мерима. 06/09 С Ђорђевић Лазар. 07/06 Б Јанковић Исидора. 07/009 Б Митрoвић Јована. 06/0 С

Више

Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Ст

Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Ст Кг.2 Судије које краду имовину Р.Србије на основу правноснажних одлука суда Данијела Николић, судија Општинског суда у Нишу Кг.1.2 3Р.460/02 Новица Стефановић, истражни судија Окружног суда у Нишу Верица

Више

Microsoft Word - REZULTATI KROS CS Paracin

Microsoft Word - REZULTATI KROS CS Paracin КРОС ПРВЕНСТВО ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ Б И Л Т Е Н Бр.2 Р Е З У Л Т А Т И ОРГАНИЗАТОР АТЛЕТСКИ КЛУБ СФС БОРАЦ П А Р А Ћ И Н Параћин 31.октобар 2015. КРОС ПРВЕНСТВО ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ Параћин 31.10.2015. године

Више

II semestar 2018

II semestar 2018 Inženjerski menadžment I :00 - : : - :0 :0 - : : - 9:00 9:00-9: 9: - 0:0 0:0 - : : - :00 Uč. Uč. Engleski I Engleski I Maja Vojinović Maja Vojinović Etika Predavanja Etika Vežbe Uč. Mileva Marić Inženjerska

Више

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ

ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београ ДЕЦЕМБАР 2018 Радивоје Кораћ Је рођен 5. децембра 1938.године у Сомбору. Кошарком је почео да се бави у подмлатку БСК-а касније под називом ОКК Београд. Од самог почетка његову игру карактерисало је постизање

Више

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ВЕЋЕ ПРВОГ СЕМЕСТРА ИАСФ Крагујевац ЗАПИСНИК Са четврте седнице Већа првог семестра Интегрисаних а

УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ВЕЋЕ ПРВОГ СЕМЕСТРА ИАСФ Крагујевац ЗАПИСНИК Са четврте седнице Већа првог семестра Интегрисаних а УНИВЕРЗИТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ФАКУЛТЕТ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА ВЕЋЕ ПРВОГ СЕМЕСТРА ИАСФ Крагујевац ЗАПИСНИК Са четврте седнице Већа првог семестра Интегрисаних академских студија фармације, одржане дана 06. 10. 2016.

Више