SLSOMI

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "SLSOMI"

Транскрипт

1 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLIX БРОЈ 3. XLIX. ÉVFOLYAM SZÁM GODINA XLIX BROJ 3.

2 Страна 2. Година Службени лист општине Мали Иђош Број На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси О Д Л У К У Члан 1. Општинско веће општине Мали Иђош подржава захтев РРА Панонрег Суботица за повећање чланарине за Општину Мали Иђош. О висини чланарине Општинско веће ће се изјаснити након добијања повећаног износа чланарине од РРА Панонрег Суботица. Члан 2. Ову Одлуку објавити у Службеном листу општине Мали Иђош Република Србија Општина Мали Иђош Председник Општинског већа Општинско веће Бр.: / Марко Лазић, с.р. Дана: године Мали Иђош 5. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007) и члана 60. става 1. тачке 11. Статута општине Мали Иђош (''Службени лист општине Мали Иђош'', број 13/2008 пречишћени текст и 07/10) Општинско веће општине Мали Иђош, дана године доноси П Р А В И Л Н И К О УСЛОВИМА И НАЧИНУ КОРИШЋЕЊА МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА Члан 1. Овим Правилником утврђују се услови и начин коришћења службених мобилних телефона и картица за службене потребе лица из члана 2. овог Правилника. Члан 2. Право на доделу коришћења мобилног телефона и картица, односно претплате за службене потребе у Локалној самоуправи општине Мали Иђош из члана 1. овог Правилника имају: 1. изабрана, именована и постављена лица у органима општине Мали Иђош из чл.3. овог Правилника 2. помоћници председника општине

3 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна начелник Општинске управе 4. руководиоци одељења Општинске управе 5. запослена лица у Општинској управи 6. заштитник грађана 7. председник Комисије за комасацију 8. друга лица по посебном одобрењу председника општине. Члан 3. Трошкови коришћења мобилног телефона и картица, који падају на терет буџета општине Мали Иђош, утврђују се у месечном износу у висини: 1. Председнику општине Мали Иђош до 8.000,00 динара; 2. Заменику председника општине Мали Иђош до 5.000,00 динара; 3. Председнику Скупштине општине Мали Иђош до 5.000,00 динара; 4. Заменику председника Скупштине Мали Иђош до 5.000,00 динара; 5. Секретару Скупштине општине до 5.000,00 динара; 6. Начелнику Општинске управе до 5.000,00 динара; 7. Руководиоцима одељења до 3.000,00 динара; 8. Члановима Општинског већа до 1.000,00 динара; 9. Помоћницима председника општине до 1.000,00 динара; 10. Запосленима у Општинској управи до 500,00 динара; 11. Председнику Комисије за комасацију до 1.000,00 динара; 12. Заштитнику грађана до 2.000,00 динара; 13. Општинском правобраниоцу до 5.000,00 динара. О повећању наведених износа из става 1. тачке од 1) 13) овог члана одлучује Општинско веће. Члан 4. Лица из члана 2. овог Правилника имају право на добијање службених телефона на коришћење највише једном у сваке две године. Изузетно у оправданим случајевима (оштећење без кривице корисника, крађа и сл.) лица из члана 2. овог Правилника имају правно на добијање службених телефона и пре истека рока из става 1. овог члана. Члан 5. Висина трошкова коришћења мобилних телефона, картица и post-paid рачуна прати се месечно. Сваки корисник мобилног телефона у случају прекорачења износа наведеног у члану 3. овог Правилника, сам сноси трошкове изнад одобреног износа. У циљу обезбеђења плаћања, сваки корисник мобилног телефона потписује изјаву о обустављању дела плате на име измирења износа трошкова рачуна за мобилни телефон, изнад одобреног износа. Образац изјаве је саставни део Правилника. О спровођењу овог Правилника стара се Одељење за финансије и рачуноводство. Члан 6. Доделу картица врши Одељење за финансије и рачуноводство у складу са овим Правилником.

4 Страна 4. Година Службени лист општине Мали Иђош Број 3. О додељеним службеним телефонима и картицама се води евиденција. Члан 7. Доношењем овог Правилника Престаје да важи Правилник о условима и начину коришћења мобилних телефона број: / од године. Члан 8. Овај Правилник се објављује у Службеном листу општине Мали Иђош. Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Број: / Дана: године М а л и И ђ о ш Председник Oпштинског већа Марко Лазић, с.р. 6. На основу члана 46. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије број 129/207) члана 60. став 1. тачка 11. Статута општине Мали Иђош( Службени лист општине Мали Иђош, бр. 13/2008- пречишћени текст и 7/2010) и члана 48. Пословника општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош, бр. 16/2008) Општинско веће на седници одржаној године донело је П Р А В И Л Н И К О НАЧИНУ, МЕРИЛИМА И КРИТЕРИЈУМИМА ЗА ИЗБОР ПРОГРАМА/ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ/СУФИНАНСИРАЈУ ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ Члан 1. Овим Правилником ближе се уређују намена, мерила и критеријуми за избор пројеката из области културе који својим квалитетом доприносе развоју и презентацији културе и уметности, а финансирају се, односно суфинансирају из буџета општине Мали Иђош. Члан 2. Финансирање и суфинансирање пројеката из области културе из буџета општине Мали Иђош врши се на основу јавног конкурса (у даљем тексту: конкурс), у складу са законом, овим Правилником и другим прописима.

5 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 5. Висина средстава за намене из става 1. овог члана одређује се Одлуком о буџету општине Мали Иђош. II ИМЕНОВАЊЕ КОМИСИЈЕ И РАСПИСИВАЊЕ КОНКУРСА Члан 3. Конкурс расписује председник општине Мали Иђош. Конкурс се објављује у средствима јавног информисања и на званичном сајту општине. Конкурс се расписује почетком године за текућу годину и отворен је до утрошка средстава из члана 2. став 2. овог Правилника. Члан 4. На конкурс се могу пријавити удружења чије је седиште, односно пребивалиште на територији општине Мали Иђош под условима и начин прописаним овим Правилником и другим прописима. Члан 5. Пријава на конкурс мора да садржи: 1) основне податке о подносиоцу пројекта, са одговарајућом документацијом: - назив, делатност, структуру запослених и ангажованих на пројектима, ПИБ, партнере; - уверење (потврду, извод) да је удружење уписано у регистар надлежног органа; - оверену фотокопију извода из статута удружења у коме је утврђено да се циљеви удружења остварују у области у којој се програм реализује; - програме који су реализовани или су у току; - евалуацију најзначајнијих активности у претходној години (скраћена верзија); - начин финансирања и финансијски извештај за претходну годину; 2) пројекат којим се конкурише за средства, са описом истог, циљевима који се постижу његовом реализацијом, тачним подацима о средствима пројекта и изворима финансирања, времену и носиоцима реализације пројекта; 3) друге податке који су саставни део пријаве на конкурс; 4) изјаву учесника конкурса да ће наменски утрошити средства и да ће након завршетка програма, односно пројекта доставити извештај о реализацији програма, односно пројекта као и два примерка реализованог програма, односно пројекта (нпр.књига, компакт диск, каталог и сл.). Образац пријаве на конкурс је саставни део конкурса. Пријава се подноси за укупна (финансирање) или недостајућа средства (суфинансирање) за реализацију новог или завршетак започетог пројекта. Образац пријаве биће доступан свим учесницима конкурса, у виду формулара на званичном сајту општине Мали Иђош. Члан 6 Неће се разматрати: - неблаговремене и непотпуне пријаве; - пријаве чији подносилац није извршио своје досадашње обавезе према општини у вези са пројектом из области културе који је финансиран, односно суфинансиран из буџета општине Мали Иђош.

6 Страна 6. Година Службени лист општине Мали Иђош Број 3. Члан 7. Поступак по конкурсу спроводи Комисија за доделу средстава за финансирање/суфинансирање пројеката из области културе на територији општине Мали Иђош (у даљем тексту: Комисија). Комисију именује Општинско веће, на период од четири године. Комисију из става 1. овог члана чине председник, заменик председника и три члана који се бирају из реда стручњака у области културе. Комисија је дужна да најкасније у року од 30 дана од дана подношења пријавe размотри приспеле пријаве са прилозима, у смислу одредаба овог Правилника. Након утврђивања благовремених и потпуних пријава, Комисија доставља националним саветима националних мањина списак поднетих пријава на конкурс са позивом да у року од 15 дана доставе предлог за расподелу средстава манифестацијама и удружењима националне мањине у области културе. Након истека рока за доставу предлога за расподелу средстава у складу са ставом 5. овог члана, Комисија, имајући у виду достављене предлоге националних савета националних мањина и примењујући критеријуме из члана 5.овог Правилника, врши избор програма и пројеката и сачињава предлог о расподели средстава. Утврђени предлог, Комисија доставља Општинском већу, ради доношења одлуке о избору програма или пројекта и расподели средстава. За изабране пројекте, председник општине са подносиоцима пројеката, закључује уговоре о финансирању односно суфинансирању из буџета општине Мали Иђош. Резултати конкурса објављује се на званичном сајту општине. Члан 8. Средства ће се уплаћивати у складу са приливом средстава у буџету општине Мали Иђош за текућу годину, односно по приоритету реализације програма или пројеката од стране учесника конкурса. Корисници средстава дужни су да у року од 30 дана од завршетка, односно реализације пројеката, Комисији доставе извештај о реализацији са финансијским показатељима утрошка средстава, а најкасније до 31. децембра године у којој је реализован пројекат. Уколико корисник не поднесе извештај у складу са одредбама овог Правилника, неће моћи да учествује у наредном конкурсном поступку за финансирање или суфинансирање пројекта. III МЕРИЛА И КРИТЕРИЈУМИ ЗА ИЗБОР ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ Члан 9. Пројекти који се финансирају и суфинансирају из буџета општине морају да испуњавају следећа општа мерила: - допринос за развој и подстицање културног и уметничког стваралаштва од локалног значаја, - допринос истраживању, заштити, афирмацији и презентацији културног наслеђа, - допринос развоју међународне културне сарадње, - допринос очувању, стварању, развоју и представљању културе националних мањина, - допринос стварању културних садржаја намењених деци и младима, као и код особа са инвалидитетом, - ширење и унапређивање едукације у области културе, - квалитет и садржајна иновативност понуђеног пројекта,

7 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 7. - наставак вишегодишњих пројеката који су имали значајне резултате у претходном периоду и - отвореност и доступност културних садржаја јавности и грађанима. Члан 10. Комисија по расписаном конкурсу врши избор пројеката на основу следећих критеријума: 1. усклађеност пројеката са свим захтевима из конкурса; 2. капацитет подносиоца пројекта (остварени резултати рада из претходних година, материјална и кадровска опремљеност, стручност кадрова укључених у пројекат и др.); 3. одрживост пројекта; 4. обезбеђено сопствено учешће, финансијски или други вид учешћа, односно обезбеђење суфинансирање пројекатаиз других извора; 5. издводљивост пројекта (пројектних активности у оквиру предвиђеног временског периода); 6. обезбеђено партнерство; 7. реални финансијски план за предложени пројекат. Члан 11. Конкурсом се неће финансирати: 1) пројекти са комерцијалним ефектима; 2) пројекти који су претходих година већ били финансирани из општинског буџета а нису реализовани; 3) награде и спонзорства појединцима и другим организацијама. IV ПОСТУПАК ВРАЋАЊА НЕНАМЕНСКИ УТРОШЕНИХ СРЕДСТАВА Члан 12. Уколико се приликом преноса средстава за реализацију програма и пројеката утврди да изабрани подосиоци пријава добијена средства не користе за реализацију одобрених програма/пројеката дужни су вратити добијена средства. У случају да не доставе, односно неблаговремено доставе извештај, или одступају од одобреног пројекта без претходне сагласности Комисије, подносилац пројекта са којим је закључен уговор дужан је да општини врати укупан износ средстава одобрених за финансирање/суфинансирање пројекта средствима из буџета општине, у складу са уговором. Услови и начин враћања ненаменских утрошених средстава утврдиће се уговором који се закључује у складу са прописаним одредбама овог Правилника. V ЗАВРШНЕ ОДРЕДБЕ Члан 13. Овај Правилник ступа на снагу даном доношења и објављује се у Службеном листу општине Мали Иђош. Република Србија Општина Мали Иђош Председник Општинског већа

8 Страна 8. Година Службени лист општине Мали Иђош Број 3. Општинско веће Број: / Марко Лазић, с.р. Дана: године Мали Иђош 7. РЕПУБЛИКА СРБИЈА-АП ВОЈВОДИНА ОПШТИНА МАЛИ ИЂОШ ОПШТИНСКО ВЕЋЕ Број: / Датум: године М а л и И ђ о ш, Главна 32 На основу члана 192. Закона о општем управном поступку( Сл. Лист РС, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.Гласник РС,бр. 30/2010), члана 14. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом, давања и закуп ствари у јавној својини и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда( Службени гласник РС, бр. 24/2012, 48/2015 и 99/2015) и члана 11. Став 2 Одлуке о прибављању, коришћењу, управљању и располагању стварима у својини општине Мали Иђош (Сл. лист општине Мали Иђош бр. 10/2014, 3/2016) Општинско веће општине Мали Иђош доноси, Р Е Ш Е Њ Е Даје се у закуп Пословни простор у Ловћенцу, ул. М. Тита бр. 37/а, 207 м2, који се налази на катастарској парцели бр. 4 КО Ловћенац, Предузетнику Александру Савићу из Врбаса ул. Његошева 20 А, САМОСТАЛНА ТРГОВИНСКА РАДЊА И КОМИСИОН КВИКИ МАТКЕТ, ПИБ: , Матични број: , на период од 10 година. Месечни износ закупнине је ,00 динара. У погледу захтева за признавање инвестиционих трошкова од стране општине Мали Иђош, донеће се одлука по достављању извештаја о постојећем стању непокретности, са описом, предмером и предрачуном планираних радова, које треба да изради овлашћени судски вештак одговарајуће струке, односно овлашћена организација. Образложење Дана г, Комисија за спровођење поступка прикупљања писмених понуда за давање у закуп објеката који се налазе у јавној својини општине Мали Иђош, именована Решењем бр: / од г, објавила је Оглас за издавање у закуп пословног простора у Ловћенцу, ул. М. Тита 37/1, 207 м2, који се састоји од пословног и магацинског простора, путем прикупљања писмених понуда. Оглас је објављен на интернет страни општине Мали Иђош и на Огласним таблама Месних заједница Фекетић, Ловћенац и Мали Иђош. Пословни простор се издаје на период од 5 година. Почетна цена закупнине по којој се пословни простор издаје у закуп је утврђена у члану 2. Одлуке о утврђивању закупнине за пословни простор у јавној својини општине Мали Иђош( Службени лист општине Мали Иђош бр. 35/2016) и износи 150,00 динара по м2, односно ,00 динара за период од месец дана. Понуде се достављају најкасније до године до 12,00 часова Разматрање приспелих понуда обављено је дана године у часова у просторијама Општинске управе општине Мали Иђош.

9 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 9. За горе наведени Оглас дана год стигла је само једна понуда од стране Предузетника Александра Савића из Врбаса, САМОСТАЛНА ТРГОВИНСКА РАДЊА И КОМИСИОН КВИКИ МАТКЕТ. У понуду је приложио: 1. Пријаву са понудом за учешће у јавном огласу 2. Фотокопију личне карте 3. Доказ о уплати депозита( фотокопију уплатнице) 4. Решење од Агенције за привредне регистре број БП /2009 од год Комисија за спровођење поступка прикупљања писмених понуда за давање у закуп објеката који се налазе у јавној својини општине Мали Иђош, је након отварања приспеле понуде конастатовала да је понуда благовремена и потпуна, да је почетна цена ,00 динара, и то је Записником бр: / од г и констатовала. Члан 8. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом, давања у закуп ствари у јавној својини и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда предвиђа да поступак прикупљања писмених понуда спровешће се и уколико пристигне једна понуда. Члан 9. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом, давања у закуп ствари у јавној својини и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда предвиђа да се избор најповољнијег понуђача врши применом критеријума висине понуђене цене. Александар Савић је имао примедбу на период закупа, сматра да је период кратак с обзиром на висину улагања. Сматра да треба да буде на период од најмање 10 година. Исто тако сматра да уколико буде инвестиционих улагања да се ти трошкови признају од стране закуподавца. Дана године упутио је Захтев Општинском већу општине Мали Иђош за продужење рока издавања у закуп пословног простора у Ловћенцу и за признавање инвестиционих трошкова од стране општине Мали Иђош. У Огласу за издавање у закуп пословног простора наведен је рок за издавање у закуп до 5 година. Општинско веће је на седници донело одлуку да се продужи рок за издавање у закуп пословног простора на 10 година, јер је тај рок свакако повољнији по закуподавца, односно општину Мали Иђош. У погледу дела захтева за признавање инвестиционих трошкова од стране општине Мали Иђош, општинско веће је донело одлуку да ће се о том делу захтева одлучити по достављању извештаја о постојећем стању непокретности, са описом, предмером и предрачуном планираних радова, које треба да изради овлашћени судски вештак одговарајуће струке, односно овлашћена организација. Члан 14. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом, давања и закуп ствари у јавној својини и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда предвиђа да закуподавац може по захтеву закупца одобрити извођење радова који имају карактер инвестиционог одржавања на закупљеној непокретности, према уобичајеним стандардима и важећим прописима у области грађевинарства. Извештај о постојећем стању непокретности, са описом, предмером и предрачуном планираних радова, које треба да изради овлашћени судски вештак одговарајуће струке, односно овлашћена организација, са којим закуподавац треба да закључи уговор о о пословној сарадњи, с тим да трошкове израде ове документације сноси закупац. На основу свега горе наведеног, одлучено је као у диспозитиву. ПОУКА О ПРАВНОМ СРЕДСТВУ: Против овог Решења се може изјавити жалба надлежном суду у року од 8 дана од дана достављања. Председник општинског већа Марко Лазић, с.р.

10 Страна 10. Година Службени лист општине Мали Иђош Број На основу члнана 7. Правилника о начину, мерилима и критеријумима за избор програма/пројеката из области културе и уметмости кои се финансирају/суфинансирају из буџета општине Мали ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 3/2017) и члана 12. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси Р Е Ш Е Њ Е О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ/СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА/ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ Члан 1. Образује се Комисија за доделу средстава из буџета општине Мали Иђош за финансирање/суфинансирање програма/пројеката из области културе на територији општине Мали Иђош у следећем саставу: 1. Kсенија Кустудић-Ђукић из Ловћенца за председника 2. Ирен Кристијан из Фекетића за заменика председника 3. Тибор Забош из Малог Иђоша за члана 4. Тања Попивода из Ловћенца за члана 5. Вања Секулић из Фекетића за члана Члан 2. Мандат чланова Комисије траје до истека мандата одборника Скупштине општине Мали Иђош. Члан 3. Задатак Комисије из члана 1. овог Решења је да по расписаном конкурсу за доделу средстава за финансирање/суфинансирање програма/пројеката из области културе на територији општине Мали Иђош размотри приспеле пријаве, сачини предлог програма/пројеката са расподелом средстава и достави Општинском већу општине Мали Иђош. Члан 4. Ово Решење ступа на снагу 8 дана од дана објављивања у Службеном листу општине Мали Иђош. Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Број: / Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р.

11 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 11. Дана: године Мали Иђош 9. На основу 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Општинсо веће подржава расписивање јавног конкурса за доделу финансијских средстава за финансирање или суфинансирање програма/пројеката удружења у години. Члан 2. Поступак јавног конкурса у складу са законом и правилником, спровешће Конкурсна комисија. Члан 3. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 10. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Општинско веће општине Мали Иђош усваја захтев RAVAGO CHEMICALS ДОО Београд за финансирање изградње пута у индистријској зони Општине Мали Иђош (Крака 3). Припадајући део средстава за изградњу пута из става 1. овог закључка општина Мали Иђош ће покушати обезбедити и путем конкурса код Министарства за привреду. Члан 2.

12 Страна 12. Година Службени лист општине Мали Иђош Број 3. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 11. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Одбија се захтев АГРОКОНС ДОО Мали Иђош од године за ослобађање од уплате пореза на имовину за прва три квартала године због немогућности преписа права својине у Служби за катастар непокретбости Мали Иђош на AГРОКОНС ДОО Мали Иђош у наведеном периоду. Према одредби члана 10. Закона о порезима на имовину ( Службени гласник РС бр. 26/01, 45/02 - УС, Сл. лист СРЈ бр. 42/02 - УС, Сл. гласник РС бр. 80/02 - др. закон, 80/02, 135/04, 61/07, 5/09, 101/10, 24/11, 78/11, 57/12 - УС, 47/13, 68/14 - др. закон), обавеза по основу пореза на имовину настаје најранијим од следећих дана: даном стицања права, даном почетка коришћења, даном оспособљавања, даном издавања употребне дозволе, односно даном омогућавања коришћења имовине на други начин. Када је предмет опрезивања порезом на имовину право својине на непокретности које је стечено по основу уговора о купопродаји, даном стицања права у смислу наведене одредбе сматра се дан закључења уговора у складу са законом којим се уређује промет непокретности. Члан 2. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош. Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 12.

13 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 13. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Задужује се Одељење за привреду, пољопривреду, урбанизам, грађевинарство, заштиту животне средину, комунално-стамбен послове грађевински инспектор да у оквиру своје надлежности нареди предузећу MAXI MAX поправку тротоара бициклистичке стазе која се налази код раскрснице главног пута и летњег пута према предузећу MAXI MAX ( укршта са пољским путем парцелни број 4434 ко Мали Иђош који се прикључује на државни пут другог реда IIA-100 од насеља Мали Иђош до насеља Ловћенац) и да одреди рок за поправку наведеног пута. Члан 2. Овај закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош. Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 13. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Усваја се молба Рапоти Етелке из Малог Иђоша за санирање штете настале услед пожара на димњаку породичне куће и додељује јој се: 1) ,00 динара за куповину грађевинског материјала из средстава буџета општине Мали Иђош Члан 2. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош. Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р.

14 Страна 14. Година Службени лист општине Мали Иђош Број 3. Дана: године Мали Иђош 14. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Усваја се молба Вукчевић Гојка из Ловћенца за санирање штете настале услед пожара на димњаку породичне куће и додељује му се: 1) ,00 динара за куповину грађевинског материјала из средстава буџета општине Мали Иђош. Члан 2. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 15. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Усваја се молба Фулајтер Роберта из Фекетића за санирање штете настале услед пожара на помоћном објекту шупе и додељује му се: 1) ,00 динара за куповину грађевинског материјала из средстава буџета општине Мали Иђош. Члан 2. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош.

15 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 15. Република Србија Општина Мали Иђош Председник Општинског већа Општинско веће Бр.: / Марко Лазић, с.р. Дана: године Мали Иђош 16. На основу члана 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Усваја се молба Ивошевић Зорана из Малог Иђоша за санирање штете настале услед пожара на породичној кући и додељује му се: 1) ,00 динара за куповину грађевинског материјала из средстава буџета општине Мали Иђош. Члан 2. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 17. На основу 48. Пословника Општинског већа општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош бр. 16/2008) Општинско веће дана године доноси З А К Љ У Ч А К Члан 1. Општинско веће подржава расписивање јавног конкурса за доделу финансијских средстава за финансирање или суфинансирање програма/пројеката из области културе у години. Члан 2.

16 Страна 16. Година Службени лист општине Мали Иђош Број 3. Поступак јавног конкурса у складу са законом и правилником, спровешће Конкурсна комисија. Члан 3. Овај Закључак објавити у Службеном листу општине Мали Иђош Република Србија Општина Мали Иђош Општинско веће Бр.: / Дана: године Мали Иђош Председник Општинског већа Марко Лазић, с.р. 18. На основу члана 57. Пословника о раду Скупштине општине Мали Иђош ( Службени лист општине Мали Иђош, број 20/2008 пречишћен текст, 8/2015 и 13/2016), Комисија за кадровска и административна питања и радне односе СО Мали Иђош, на седници одржаној дана године, доноси следећин З А К Љ У Ч А К о коефицијентима за обрачун и исплату плата именованих, постављених и изабраних лица у органима општине Мали Иђош I За обрачун и исплату плата именованих, изабраних и постављених лица почев од 01. децембра године примењују се следећи коефицијенти, сагласно одредбама Уредбе о коефицијентима за обрачун и исплату плата именованих и постављених лица и запослених у државним органима ( Службени гласник РС, број 44/2008 пречишћен текст и 2/2012) : 1. 7,74 за председника општине, заменика председника општине, председника и заменика председника скупштине општине Мали Иђош 2. 4,68 за чланове Општинског већа 2,34 за чланове Општинског већа која нису у сталном радном односу 3. 6,07 за заштитника грађана 4. 23,93 за помоћнике председника општине 5. 31,00 за секретара СО 6. 31,00 за начелника Општинске управе 7. 31,00 за општинског правобраниоца Овај Закључак се објављује у Службеном листу општине Мали Иђош. II Република Србија Општина Мали Иђош Скупштина општине Комисија за кадровска и административна Председник комисије Сиђи Иђштван, с.р.

17 Број 3. Службени лист општине Мали Иђош Година Страна 17. питања и радне односе Број: / Дана: године Мали Иђош

18 18.oldal 2017.év Kishegyes Község Hivatalos Lapja 3. szám 4. Kishegyes község Községi tanácsa ügyrendjének 48. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 16/2008 szám) alapján, a Községi tanács január 23-án meghozza a következő HATÁROZATOT 1. szakasz Kishegyes község Községi tanácsa támogatja a szabadkai Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség Kishegyes község tagsági díjának megnövelésére vonatkozó kérelmét. A tagsági díj magasságáról a Községi tanács a szabadkai Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség által megnövelt tagsági díj megkapását követően nyilatkozik. 2. szakasz A jelen határozatot meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Kishegyes község Községi tanács Szám: / Kelt: án K i s h e g y e s Községi tanács elnöke Marko Lazić, s.k. 5. A helyi önkormányzatról szóló törvény 46. szakasza (SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007 szám) és Kishegyes község Statútumának 60. szakasza 1. bekezdése 11. pontja (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 13/2008-egységes szerkezetbe foglalt szöveg és 7/10 szám) alapján, Kishegyes község Községi tanácsa a január 23-án megtartott ülésén meghozta a SZABÁLYZATOT A MOBILTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEIRŐL ÉS MÓDJÁRÓL 1. szakasz A jelen határozattal meghatározzuk a hivatali mobiltelefonok és kártyák használatának feltételeit és módját, a jelen szabályzat 2. szakaszában említett személyek hivatali szükségleteihez. 2. szakasz A mobiltelefonok és kártyák használatára, illetve előfizetésére, a jelen szabályzat 1. szakaszában említett, Kishegyes község helyi önkormányzata hivatali szükségleteihez, a következő személyek jogosultak: 1. kiválasztott, kinevezett és tisztségbe helyezett személyek Kishegyes község szerveiben, a jelen szabályzat 3. szakaszából 2.a községi elnök segédei 3. a Községi közigazgatás vezetője

19 3.szám Kishegyes Község Hivatalos Lapja 2017.év 19.oldal 4. Községi közigazgatás osztályvezetői 5. Községi közigazgatás alkalmazottai 6. polgári jogvédő 7. Tagosítási bizottság elnöke 8. egyéb személyek a községi elnök külön engedélyezésével 3. szakasz A mobiltelefonok és kártya használatának költségei Kishegyes község költségvetését terhelik, és a következő havi összegekben lett meghatározva: 1. Kishegyes községi elnökének 8.000,00 dinárig, 2. Kishegyes községi elnökhelyettesének 5.000,00 dinárig, 3. Kishegyes község Képviselő-testülete elnökének 5.000,00 dinárig, 4. Kishegyes község Képviselő-testülete elnökhelyettesének 5.000,00 dinárig, 5. Képviselő-testület titkárának 5.000,00 dinárig, 6. Községi közigazgatás vezetőjének 5.000,00 dinárig, 7. Osztályvezetőknek 3.000,00 dinárig 8. Községi tanács tagjainak 1.000,00 dinárig, 9. Községi elnök segédeinek 1.000,00 dinárig, 10. Községi közigazgatás alkalmazottainak 500,00 dinárig, 11. Tagosítási bizottság elnökének 1.000,00 dinárig, 12. Polgári jogvédőnek 2.000,00 dinárig, 13. Községi ügyésznek 5.000,00 dinárig, Az 1. bekezdés pontjában említett összegek megnöveléséről a Községi tanács dönt. 4. szakasz A jelen szabályzat 2. szakaszában említett személyek kétévente legfeljebb egyszer kaphatnak hivatali telefont használatra. Kivételesen, igazolt esetben (nem a felhasználó hibájából történt sérülés, lopás és egyéb), a szabályzat 2. szakaszában említett személyek, a jelen szakasz 1. bekezdésében említett határidő lejárta előtt is kaphatnak hivatali telefont. 5. szakasz A mobiltelefonok használata költségeinek magasságát, a kártyát és az előfizetéses számlát havonta követik. Minden mobiltelefon használó, amennyiben túllépi a jelen szabályzat 3. szakaszában említett megengedett összeget, a meghaladott költséget személyesen állja. Fizetési biztosításként, minden mobiltelefon felhasználó aláír egy fizetési levonási nyilatkozatot, a mobiltelefon számlaköltségének rendezése címén, a megengedett összeg felett. A nyilatkozati űrlap a szabályzat szerves része. A jelen szabályzat végrehajtásáról a pénzügyi és elszámolási osztály gondoskodik. 6. szakasz

20 20.oldal 2017.év Kishegyes Község Hivatalos Lapja 3. szám A kártyák elosztását a pénzügyi és elszámolási osztály végzi, a jelen szabályzattal összhangban. A kiosztott hivatali telefonokról és kártyákról nyilvántartást vezetnek. 7. szakasz A jelen szabályzat meghozatalával érvényét veszíti a i keltezésű, / számú, mobiltelefonok használatának feltételeiről és módjáról szóló határozat. 8. szakasz A jelen szabályzatot meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Kishegyes község Községi tanács Szám: / Kelt: án K i s h e g y e s Lazić Marko, s.k. Községi tanács elnöke 6. A helyi önkormányzatról szóló törvény 46. szakasza (SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007 szám), Kishegyes község Statútumának 60. szakasza 1. bekezdése 11. pontja (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 13/2008-egységes szerkezetbe foglalt szöveg és 07/10 szám) és Kishegyes község Községi tanácsa ügyrendjének alapján, Kishegyes község Községi tanácsa a január 23-án megtartott ülésén meghozta a SZABÁLYZATOT KISHEGYES KÖZSÉG KÖLTSÉGVETÉSÉBŐL TÁMOGATOTT/TÁRSTÁMOGATOTT MŰVELŐDÉSI PROGRAMOK/PROJEKTEK KIVÁLASZTÁSÁNAK MÓDJÁRÓL, MÉRCÉIRŐL ÉS KRITÉRIUMAIRÓL I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. szakasz A jelen határozattal meghatározzuk Kishegyes község költségvetéséből támogatott, illetve résztámogatott művelődési programok kiválasztásának rendeltetését, mércéjét és kritériumait, amelyek minőségükkel hozzájárulnak a kultúra és a művészet fejlődéséhez és bemutatásához. 2. szakasz Kishegyes község költségvetéséből történő művelődési projektek támogatása és résztámogatása nyilvános pályázat útján (továbbiakban: pályázat) történik, a törvénnyel, a jelen szabályzattal és egyéb előírásokkal összhangban. A jelen szakasz 2. szakaszában említett rendeletések eszközeinek magasságát Kishegyes község költésgvetéséről szóló határozatával határozzák meg.

21 3.szám Kishegyes Község Hivatalos Lapja 2017.év 21.oldal II. BIZOTTSÁG KINEVEZÉSE ÉS A PÁLYÁZAT KIÍRÁSA 3. szakasz A pályázatot Kishegyes községi elnöke írja ki. A pályázat megjelenik köztájékoztatási eszközökben és a község hivatalos honlapján. A pályázatot az év elején írják ki a folyó évre vonatkozóan, és a jelen szabályzat 2. szakasza 2. bekezdésében említett eszközök elhasználásáig nyitott. 4. szakasz A pályázatra a Kishegyes község területén székhellyel illetve lakhellyel rendelkező egyesületek jelentkezhetnek, a jelen szabályzat és egyéb előírások feltételei és módja szerint. 5. szakasz A pályázati kérelem a következőket kell, hogy tartalmazza: 1) a projekt kérelmezőjének általános adatai, a megfelelő dokumentációval: - elnevezés, tevékenység, az alkalmazottak és a projektben résztvevők felépítése, AAJ, partnerek, - bizonylat (bizonylat, kivonat) arról, hogy az egyesület bejegyzett az illetékes szerv nyilvántartásában, - egyesület statútuma kivonatának hiteles fénymásolata, amelyben meghatározott, hogy az egyesület céljai abban a tevékenységben valósulnak meg, amelyben a programot valósítják meg, - megvalósított vagy folyamatban lévő programok, - értékelhető legjelentősebb tevékenységek az elmúlt évben (rövidített változat), - pénzelés módja, és az elmúlt év pénzügyi jelentése 2) projekt, amellyel az eszközökre pályáznak, annak leírásával, céljaival, amelyek annak megvalósításával érhetőek el, a projekt eszközeinek és a pénzelési forrásainak, idejének és a projektmegvalósítók pontos adataival, 3) egyéb adatok, amely a pályázati jelentkezés szerves része, 4) a pályázat résztvevőjének kijelentése, miszerint az eszközöket rendeltetésszerűen költik el, és a program illetve projekt befejeztével jelentést adnak a program illetve projekt megvalósításáról, mint ahogy a megvalósított program illetve projekt két példányát (pl. könyv, CD, katalógus és hasonló). A jelentkezési űrlap a pályázat szerves része.

22 22.oldal 2017.év Kishegyes Község Hivatalos Lapja 3. szám A jelentkezést az új vagy a megkezdett projekt befejezésének megvalósításához szükséges teljes (támogatás) vagy hiányzó (társtámogatás) eszközre lehet benyújtani. A jelentkezési űrlap elérhető lesz minden pályázaton résztvevő számára, űrlap formájában, Kishegyes község hivatalos honlapján. A következőket nem vesszük figyelembe: 6. szakasz - határidőn kívül érkezett és hiányos jelentkezések, - azon kérelmezők jelentkezése, akik nem teljesítették eddigi kötelességeiket a község iránt, a Kishegyes község költségvetéséből támogatott, illetve résztámogatott művelődési projektekkel kapcsolatosan. 7. szakasz A pályázati eljárást Kishegyes község területén lévő művelődési projektek támogatására/társtámogatására szolgáló eszközök odaítélését végző Bizottság (a továbbiakban: bizottság) végzi. A bizottságot a Községi tanács nevezi ki, négy éves időszakra. A jelen szakasz 1. bekezdésében említett bizottság elnökből, elnökhelyettesből és három tagból áll, akiket a kultúra területén tevékenykedő szakemberek soraiból választanak. A bizottság köteles legkésőbb a jelentkezés benyújtásától számított 30 napon belül megvitatni a beérkezett jelentkezéseket és mellékleteket, a jelen szabályzat rendeleteivel összhangban. A határidőn belül érkezett és teljes jelentkezések megállapítását követően a bizottság kézbesíti a benyújtott jelentkezéseket a nemzteti kisebbségek nemzeti tanácsainak, azzal a felhívással, hogy 15 napon belül kézbesítsék eszközelosztási javaslatukat, rendezvényekre és művelődési területű nemzeti kisebbségek egyesületeiere vonatkozóan. Az eszközelosztási javaslat kézbesítésének határidejét követően, a jelen szakasz 5. bekezdésével összhangban, a bizottság, figyelembe véve a nemzeti kisebbségek nemzeti tanácsainak javaslatát, és a jelen szabályzat 5. szakaszában említett kritérium alkalmazásával kiválasztja a programokat és projekteket, és eszközelosztási javaslatot készít. A meghatározott javaslatot a bizottság kézbesíti a Községi tanácsnak, a program vagy projekt kiválasztásáról és az eszközelosztásról szóló határozat meghozatala érdekében. A kiválasztott projektekre a községi elnök Kishegyes község költségvetéséből történő támogatási illetve társtámogatási szerződéseket köt a projektek benyújtóival. A pályázat eredménye megjelenik a község hivatalos honlapján. 8. szakasz Az eszközök Kishegyes község költségvetése folyó évi eszközbefolyásával összhangban kerül kifizetésre, illetve a résztvevő programja vagy projektje megvalósításának elsőbbsége szerint. Az eszközfelhasználók kötelesek a projekt befejezésétől illetve megvalósításától számított 30 napon belül kézbesíteni a bizottságnak a megvalósításról szóló jelentést, az eszközfelhasználás pénzügyi mutatóival, de legkésőbb a projekt megvalósításának éve december 31-ig.

23 3.szám Kishegyes Község Hivatalos Lapja 2017.év 23.oldal Amennyiben a felhasználó nem kézbesíti a jelentést a jelen szabályzat rendeleteivel összhangban, nem vehet részt a következő projekt támogatási vagy résztámogatási pályázati eljárásban. III. MŰVELŐDÉSI PROJEKTEK KIVÁLASZTÁSÁNAK MÉRCÉI ÉS KRITÉRIUMAI 9. szakasz A községi költségvetésből támogatott és társtámogatott projektek a következő mércéknek kell, hogy megfeleljenek: - helyi jelentőségű kulturális és művészeti alkotás fejlesztéséhez és ösztönzéséhez való hozzájárulás, - kulturális örökség felkutatásához, védelméhez, megerősítéséhez és bemutatásához való hozzájárulás, - nemzetközi kulturális együttműködéshez való hozzájárulás, - nemzeti kisebbségek kulturájának megőrzéséhez, alkotásához, fejlesztéséhez és bemutatásához való hozzájárulás, - gyermekeknek és ifjúságnak, mint ahogy a fogyatékkal élő személyeknek szánt kulturális tartalmak megalkotásához való hozzájárulás, - továbbképzés kibővítése és előmozdítása a kultúra terén, - a javasolt projekt minősége és tartalmi újítása, - többéves projektek folytatása, amelyek az előző időszakban jelentős eredményt értek el, és - a kulturális tartalmak nyitottsága és hozzáférhetősége a nyilvánosság és polgárok számára. 10. szakasz A bizottság a kiiírt pályázat szerint a következő kritériumok alapján választja ki a projekteket: 1. a projektek összehangoltsága a pályázat összes kérvényével, 2. projekt kérelmezőjének kapacitása (megvalósított munkaeredmények az előző időszakban, anyagi- és káderfelszereltség, a projektbe bekapcsolt káder hozzáértése és egyéb), 3. projekt fenntarthatósága, 4. biztosított saját hozzájárulás, pénzügyi vagy egyéb hozzájárulás, illetve biztosított társfinanszírozás egyéb forrásokból,

24 24.oldal 2017.év Kishegyes Község Hivatalos Lapja 3. szám 5. projekt kivitelezhetősége (projekt tevékenységek az előlátott időszak keretén belül), 6. biztosított társ, 7. a javasolt projekt reális pénzügyi terve. 11. szakasz A pályázattal a következők nem támogatottak: 1) kommerciális hatással bíró projektek, 2) olyan községi költségvetésből előzőleg támogatott projektek, amelyek nem valósultak meg, 3) jutalmak és támogatások egyesek és egyéb szervezetek részére. IV. A NEM RENDELTETÉSSZERŰEN FELHASZNÁLT ESZKÖZÖK VISSZASZÁRMAZTATÁSA 12. szakasz Amennyiben a program és projekt megvalósítására szolgáló eszközök átutalása során megállapítják, hogy a kiválasztott kérelemzők a kapott eszközöket nem a jóváhagyott program/projekt megvalósítására fordítják, a kapott eszközöket kötelesek visszaszármaztatni. Abban az esetben, ha nem kézbesítik, illetve ha nem időben kézbesítik a jelentést, vagy a bizottság előzőleges jóváhagyása nélkül elállnak a jóváhagyott projekttől, az a kérelmező, akivel szerződést kötöttek, köteles a községnek visszaszármaztatni a községi költségvetésből támogatott/résztámogatott projektre jóváhagyott eszközök teljes összegét, a szerződéssel összhangban. A nem rendeltetésszerűen felhasznált eszközök visszaszármaztatásának feltételeit és módját szerződéssel határozzák meg, amelyet a jelen szabályzat előírt rendeleteivel összhangban kötnek. V. ZÁRÓRENDELKEZÉSEK 13. szakasz A jelen szabályzat meghozatala napján lép hatályba, és meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában. Szerb Köztársaság Kishegyes község Községi tanács Szám: / Kelt: án K i s h e g y e s Községi tanács elnöke Marko Lazić, s.k. 7.

25 3.szám Kishegyes Község Hivatalos Lapja 2017.év 25.oldal SZERB KÖZTÁRSASÁG-VAJDASÁG AT KISHEGYES KÖZSÉG KÖZSÉGI TANÁCS Szám: / Kelt: án Kishegyes, Fő u. 32. Az általános közigazatási eljárásról szóló törvény 192. szakasza (SZK Hiv. Lapja, 33/97 és 31/2001 szám és SZK Hiv. Közlönye 30/2010 szám), az ingatlan közvetlen alku útján történő beszerzése és eltulajdonítása, a köztulajdonban álló dolgok bérbeadása és a nyilvános árverés és az írásos ajánlatok eljárása feltételeiről szóló rendelet 14. szakasza (SZK Hivatalos Közlönye, 24/2012, 48/2015 és 99/2015 szám), és Kishegyes község tulajdonának beszerzéséről, használatáról, irányításáról és azokkal való rendelkezésről szóló határozat 11. szakasza 2. bekezdése (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 10/2014, 3/2016 szám) alapján, Kishegyes község Községi tanácsa meghozza a következő VÉGZÉST Bérbe adjuk a Szeghegyen található üzlethelyiséget, Tito m. u. 37/a sz., 207 m 2, amely a 4 sz. kataszteri parcellán helyezkedik el Szeghegy k.k., a verbászi Aleksandar Savić vállalkozónak, Njegoševa 20A, KVIKI MARKET MAGÁNKERESKEDÉS ÉS BIZOMÁNYI ÜZLET, AAJ: , Törzsszám: , 10 éves időszakra. A bérleti díj havi összege ,00 dinár. Kishegyes község részéről, befektetési költségek elismerésére vonatkozó kérelem szempontjából, az ingatlan meglévő állapotáról szóló jelentés, a tervezett munkálatok leírásával, felmérésével és előszámlájával együtt, kézbesítése által fogunk határozatot hozni, amelyet a felhatalmazott, megfelelő szakterületű törvényszéki szakértő, illetve a felhatalmazott szervezet kell, hogy elvégezze. Indoklás én, Kishegyes község köztulajdonában lévő létesítmények bérbe adására szolgáló írásos javaslatok begyűjtése eljárását levezető bizottság, amelyet i keltezésű, / számú végzéssel neveztek ki, megjelentette a Szeghegyen, Tito m. 37/1, 207 m 2, lévő üzlethelyiség írásos javaslatok begyűjtése útján történő bérbe adására szóló hirdetményt, amely üzlet- és raktárhelyiségből áll. A hirdetmény megjelent Kishegyes község internetes oldalán és Bácsfeketehegy, Szeghegy és Kishegyes HK hirdetőtábláján. Az üzlethelyis 5 éves időszakra adandó ki. Az üzlethelyiség kiadása bérleti díjának kikiáltási ára Kishegyes község köztulajdonában lévő üzlethelyiség bérleti díjának meghatározásáról szóló határozat 2. szakaszában meghatározott (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 35/2016 sz.), és 150,00 dinárt/m 2 tesz ki, illetve ,00 dinár egy hónapra. A javaslatokat legkésőbb ,00 óráig kell kézbesíteni. A beérkezett javaslatok megvitatása én órakor történt Kishegyes község Községi közigazgatása helyiségeiben. A fent említett hirdetésre én csak egy javaslat érkezett, a verbászi Aleksandar Savić vállalkozó részéről, KVIKI MARKET MAGÁNKERESKEDÉS ÉS BIZOMÁNYI ÜZLET. A javaslathoz a következőket csatolta: 1. A nyilvános hirdetményben lévő részvételi jelentkezés a javaslattal 2. Személyi igazolvány fénymásolata

26 26.oldal 2017.év Kishegyes Község Hivatalos Lapja 3. szám 3. Bizonyíték a letét befizetéséről (a befizető fénymásolata) 4. Cégbejegyzési Ügynökség i, БП /2009 számú végzése Kishegyes község köztulajdonában lévő létesítmények bérbe adására szolgáló írásos javaslatok begyűjtése eljárását levezető bizottság a beérkezett javaslat felnyitása után megállapította, hogy a javaslat időben érkezett és teljes, a kikiáltási ár ,00 dinár, és ezt i, / számú jegyzőkönyvvel megállapította. Az ingatlan közvetlen alku útján történő beszerzése és eltulajdonítása, a köztulajdonban álló dolgok bérbeadása és a nyilvános árverés és az írásos ajánlatok eljárása feltételeiről szóló rendelet 8. szakasza előlátja, hogy az írásos javaslatok begyűjtésének eljárása akkor is lefolytatódik, ha egy javaslat érkezik be. Az ingatlan közvetlen alku útján történő beszerzése és eltulajdonítása, a köztulajdonban álló dolgok bérbeadása és a nyilvános árverés és az írásos ajánlatok eljárása feltételeiről szóló rendelet 9. szakasza előlátja, hogy a legkedvezőbb javaslattevő kiválasztása a javasolt ár magasságának kritériuma alkalmazásával történik. Aleksandar Savić megjegzést tett a bérlet időtartamára, úgy véli, hogy ez rövid időszak, a befektetés magasságához képest. Úgy véli, legalább 10 éves időtartam kellene, hogy legyen.szintén úgy véli, hogy amennyiben befektetések lesznek, azok költségeit ismerje el a bérbe adó án kérelmet nyújtott be Kishegyes község Községi tanácsának a szeghegyi üzlethelyiség bérbe adása időtartamának meghosszabbítására, és a befektetési költségek elismerésére Kishegyes község részéről. Az üzlethelyiség bérbe adásáról szóló hirdetményben a bérbe adás határideje 5 év. A Községi tanács a megtartott üléséne úgy határozott, hogy meghosszabítja az üzlethelyiség bérbe adásának időtartamát 10 évre, mivel ez a határidő mindenképp kedvezőbb a bérbe adó, illetve Kishegyes község számára. A befektetési költségek Kishegyes község részéről történő elismeréséről szóló, kérvényben szereplő rész tekintetében, a Község tanács úgy döntött, hogy a kérelem azon részéről az ingatlan meglévő állapotáról szóló jelentés, a tervezett munkálatok leírásával, felmérésével és előszámlájával együtt, kézbesítése után fog határozatot hozni, amelyet a felhatalmazott, megfelelő szakterületű törvényszéki szakértő, illetve a felhatalmazott szervezet kell, hogy elvégezze. Az ingatlan közvetlen alku útján történő beszerzése és eltulajdonítása, a köztulajdonban álló dolgok bérbeadása és a nyilvános árverés és az írásos ajánlatok eljárása feltételeiről szóló rendelet 14. szakasza előlátja, hogy a bérbe adó a bérlő kérelme alapján engedélyezheti olyan munkálatok kivitelezését, amely befektetési karbantartás jellegű a bérbe vett ingatlanon, az építési területü szokásos standardok és érvényes előírások szerint. Az ingatlan meglévő állapotáról szóló jelentés, a tervezett munkálatok leírásával, felmérésével és előszámlájával együtt, kézbesítése után fog határozatot hozni, amelyet a felhatalmazott, megfelelő szakterületű törvényszéki szakértő, illetve a felhatalmazott szervezet kell, hogy elvégezze, az, amellyel a bérbe adó meg kell, hogy kösse az üzleti együttműködésről szóló szerződést, azzal, hogy ezen dokumentáció kidolgozási költségeit a bérlő állja. A fent elmlítettek alapján hatátóroztunk úgy, mint a rendelkező részben. JOGORVOSLATI UTASÍTÁS: A jelen végzés ellen pansz nyilvánítható ki az illetékes bíróságnál, a kézbesítéstől számított 8 napon belül. Marko Lazić, s.k. Községi tanács elnöke

27 3.szám Kishegyes Község Hivatalos Lapja 2017.év 27.oldal 8. Kishegyes község költségvetéséből támogatott/társtámogatott kulturális és művészeti programok/projektek kiválasztásának módjáról, mércéiről és kritériumairól szóló szabályzat 7. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 3/2017 szám) és Kishegyes község Községi tanácsa ügyrendjének 12. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 16/2008 szám) alapján, a Községi tanács január 23-án meghozza А VÉGZÉST KISHEGYES KÖZSÉG KÖLTSÉGVETÉSÉBŐL TÁMOGATOTT/TÁRSTÁMOGATOTT KULTURÁLIS PROGRAMOK/PROJEKTEK ESZKÖZELOSZTÁSÁRA SZOLGÁLÓ BIZOTTSÁG KINEVEZÉSÉRŐL KISHEGYES KÖZSÉG TERÜLETÉN 1. szakasz Megalakítjuk Kishegyes község költségvetéséből támogatott/társtámogatott kulturális programok/projektek eszközelosztására szolgáló bizottságot Kishegyes község területén, a következő összetételben: 1. Elnök: Ksenija Kustudić-Đukić Szeghegyről 2. Elnökhelyettes: Krisztián Irén Bácsfeketehegyről 3. Tag: Zabos Tibor Kishegyesről 4. Tag: Tanja Popivoda Szeghegyről 5. Tag: Vanja Sekulić Bácsfeketehegyről 2. szakasz A bizottság tagjainak mandátuma Kishegyes község Képviselő-testülete mandátumának lejártáig tart. 3. szakasz A jelen végzés 1. szakaszában említett bizottság feladata, hogy a Kishegyes község költségvetéséből támogatott/társtámogatott kulturális programok/projektek eszközelosztására kiiírt pályázat Kishegyes község területén alapján megvitassa a beérkezett jelentkezéseket, összeállítsa a program/projekt javaslatot az eszközelosztással együtt, és kézbesítse azt Kishegyes község Községi tanácsának. 4. szakasz A végzés Kishegyes Község Hivatalos Lapjában való megjelenítésétől számított nyolcadik napon lép hatályba. Szerb Köztársaság Kishegyes község Községi tanács Szám:06-2-5/ Kelt: án Marko Lazić, s.k. a Községi tanács elnöke 9. Kishegyes község Községi tanácsa ügyrendjének 48. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 16/2008 szám) alapján, a Községi tanács január 23-án meghozza a következő

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLIX 31.03.2017. БРОЈ 11. XLIX. ÉVFOLYAM 2017.03.31. 11. SZÁM GODINA XLIX 31.03.2017. BROJ 11. Страна

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА LI 13.05.2019. БРОЈ 10. LI. ÉVFOLYAM 2019.05.13. 10. SZÁM GODINA LI 13.05.2019. BROJ 10. Страна 2.

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLIX 13.10.2017. БРОЈ 29. XLIX. ÉVFOLYAM 2017.10.13. 29. SZÁM GODINA XLIX 13.10.2017. BROJ 29. Страна

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА XLIX 21.02.2017. БРОЈ 6. XLIX. ÉVFOLYAM 2017.02.21. 6. SZÁM GODINA XLIX 21.02.2017. BROJ 6. Страна

Више

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ

ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТ www.gornjimilanovac.rs ЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ГОДИНА MMXIХ 13. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ БРОЈ 2 ЦЕНА ОВОГ БРОЈА ЈЕ 50 ДИНАРА, ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000 ДИНАРА С А Д Р Ж А Ј АКТА ОПШТИНСКЕ

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА LI 23.05.2019. БРОЈ 11. LI. ÉVFOLYAM 2019.05.23. 11. SZÁM GODINA LI 23.05.2019. BROJ 11. Страна 2.

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list - br.12.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list - br.12.doc 1 ÓBECSE KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИШТЕ XLVII ÉVFOLYAM 17.10.2011. 2011.10.17. БРОЈ 12. SZÁM 104. На основу члана 35. став 2. Статута Општине Бечеј ( Службени лист Општине Бечеј број 3/2011) и члана 25а.

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА LI 14.03.2019. БРОЈ 5. LI. ÉVFOLYAM 2019.03.14. 5. SZÁM GODINA LI 14.03.2019. BROJ 5. Страна 2. Година

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЕЧЕЈ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЕЧЕЈ ÓBECSE KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИШТЕ XLIV ÉVFOLYAM 09.07.2008. 2008.07.09. БРОЈ 10. SZÁM На основу члана 43. став 1. Закона о локалној самоуправи ( Службени гласник Републике Србије, бр. 129/2007), Скупштина

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА LI 13.02.2019. БРОЈ 4. LI. ÉVFOLYAM 2019.02.13. 4. SZÁM GODINA LI 13.02.2019. BROJ 4. Страна 2. Година

Више

ALAPSZABÁLY

ALAPSZABÁLY СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА LII БРОЈ 10. LII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 52./ ОДЛУКА O ПОКРЕТАЊУ ПОСТУПКА РАСПИСИВАЊА КОНКУРСА ЗА ПОДСТИЦАЈ ПРИВРЕДНИХ ДРУШТАВА И ПРЕДУЗЕТНИКА СА

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Службени лист општине Чока бр. 17. страна 297. 01.09.2016. 110. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

Sluzbeni list

Sluzbeni list СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Година и број: 28/2016. ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ 23. септембра 2016. године Карловци Примерак: 40,00 дин. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број

Више

На основу члана 7

На основу члана 7 На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација на територији Градске општине Барајево (''Службени лист града Београд'' број 26/2014) Председник Градске општине Барајево,

Више

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР

ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ОПОВО БРОЈ 1 7.ФЕБРУАР 2019 1 2 99 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list 1.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list 1.doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 1 Година LI 23. јануар 2019. г., Бачка Топола LI. évfolyam 1. Szám Topolya, 2019. január 23. Број 1. 23.01.2019. СТРАНА 1. OLDAL 2019.01.23.

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 87. Сл.лист општине Чока бр. 13. страна 727. 31.12.2014. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06,

Више

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА

Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА Страна 1 - Број 10. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА ГОДИНА XIII БРОЈ 10 ВРЊАЧКА БАЊА 21.3.2017. ГОДИНЕ 97. Председник општине Врњачка Бања, на основу

Више

Sluzbeni List.indd

Sluzbeni List.indd СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XL. БРОЈ 8 XL. ÉVFOLYAM 8. SZÁM САДРЖАЈ : СТРАНА: TARTALOM: OLDAL: 56./ О ОБРАЗОВАЊУ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ОПШТИНЕ АДА...3 57./ О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КОВИН ГОДИНА XV БРОЈ 6 КОВИН, 21. АПРИЛ ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КОВИН 69. На основу члана 192. Закона о општем упр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ГОДИНА XV БРОЈ 6, 21. АПРИЛ 2017. ГОДИНЕ АКТА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ 69. На основу члана 192. Закона о општем управном поступку ( Сл.лист СРЈ, бр. 33/97 и 31/2001 и Сл.гласник РС, бр.

Више

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без

1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун ГОДИНА: XII БРОЈ: јун ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о без 1 БРОЈ 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК 14.јун 2019. ГОДИНА: XII БРОЈ: 20 14.јун 2019. ЦЕНА: ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА: 1976 На основу члана 8. Закона о безбедности саобраћаја на путевима (''Службени гласник

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ИНЂИЈА ISSN ИНЂИЈА 13. ЈАНУАР године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 12 На СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ISSN 2334-6620 13. ЈАНУАР 2017. године ГОДИНА VI БРОЈ 2 Цена примерка: Годишња претплата: 12 На основу члана 62. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник бр. 62/2006, 65/2008,

Више

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла

Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист изла Страна 428 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 22 Датум: 05.12.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 22 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу одредби члана 37. Одлуке

Више

(Microsoft Word - Pravilnik FUP-a g. Skup\232tina.doc)

(Microsoft Word - Pravilnik FUP-a g. Skup\232tina.doc) На основу члана 19. ст. 1 ал. 1 и члана 34. Закона о коморама здравствених радника (''Сл. гласник РС'' 107/2005) и члана 25. ст. 1., ал. 1. и члана 73. Статута Коморе медицинских сестара и здравствених

Више

PREDLOG

PREDLOG Na osnovu člana 99. Zakona o planiranju i izgradnji ( Sl. glasnik RS, br. 72/2009, 81/2009 - ispr., 64/2010 - odluka US, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - odluka US, 50/2013 - odluka US, 98/2013 - odluka US,

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.глас СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА L ТИТЕЛ, 25. НОВЕМБАР 2015. ГОДИНЕ БРОЈ 9. 1 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 2 Година XXXIX 29. март 2007. г., XXXIX. évfolyam 2. szám Topolya, 2007. március 29. Број 2. 29.03.2007. СТРАНА 10. OLDAL 2007.03.29. 2. szám 12.

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 13. страна 583. 16.08.2013. 88. На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и

Више

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr

SLUZBENI GLASNIK 2.cdr К О Б р. ј а в н о г С е ф к е р и н 1 н а д м е т а њ а П о в р ш и н а ( х а ) П о ч е т н а ц е н а ( д и н / х а ) Д е п о з и т ( д и н ) з а к у п а С т е п е н з а ш т и т е ОПШТИНСКИ СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК

Више

Microsoft Word - 14-sl doc

Microsoft Word - 14-sl doc 330 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ СРБОБРАН Година XLVII Србобран, 24.12.2014. Брoj: 21 Излази по потреби 186. На основу члана 61. став 1. Закона о буџетском систему ( Службени гласник Републике Србије, број: 54/2009,

Више

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB

ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA (Sl. list Grada Novog Sada, br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDB ODLUKA O OTUĐENJU GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U JAVNOJ SVOJINI GRADA NOVOG SADA ("Sl. list Grada Novog Sada", br. 11/2015, 8/2016 i 74/2016) I OPŠTE ODREDBE Član 1 Ovom odlukom uređuju se postupak, uslovi,

Више

На основу члана 7

На основу члана 7 На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација на територији Градске општине Барајево (''Службени лист града Београд'' број 26/2014) Председник Градске општине Барајево,

Више

Beocin Sluzbeni list cdr

Beocin Sluzbeni list cdr Година IX - Број 12 Беочин, 02. 11. 2018. примерак 300,00 динара Председник општине Беочин 113 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон,

Више

Microsoft Word - Broj 7.doc

Microsoft Word - Broj 7.doc На основу члана 2. став 1. тачка 8. Одлуке о Градском већу Града Зајечара ( Сл. лист Града Зајечара, бр. 29/13, 31/13 и 51/14), Градско веће Града Зајечара, на седници одржаној 04.02.2015. године, донело

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

ALAPSZABÁLY

ALAPSZABÁLY СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА L БРОЈ 1. L. ÉVFOLYAM 1.SZÁM 326./ ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА ОД ОПШТЕГ ИНТЕРЕСА УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ АДА NYILVÁNOS

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLIX БРОЈ 17. XLIX. ÉVFOLYAM SZÁM 95./ ОДЛУКА О ОБЈАВЉИВАЊУ КОН

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLIX БРОЈ 17. XLIX. ÉVFOLYAM SZÁM 95./ ОДЛУКА О ОБЈАВЉИВАЊУ КОН СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLIX БРОЈ 17. XLIX. ÉVFOLYAM 17.SZÁM 95./ ОДЛУКА О ОБЈАВЉИВАЊУ КОНАЧНОГ БРОЈА ГЛАСАЧА НА РЕФЕРЕНДУМУ НА ПОДРУЧЈУ ДРУГЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ АДА РАДИ

Више

ALAPSZABÁLY

ALAPSZABÁLY СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА LII БРОЈ 12. LII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 69./ ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА ОД ОПШТЕГ ИНТЕРЕСА УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ АДА

Више

ALAPSZABÁLY

ALAPSZABÁLY СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА LI БРОЈ 16. LI. ÉVFOLYAM 2018.06.04. 16. SZÁM 70./ ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА ОД ОПШТЕГ ИНТЕРЕСА УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

Више

На основу члана 57

На основу члана 57 Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Општина Кула Број:03-111-2/2015-6 03.03.2015. године К у л а На основу члана 25 Закона о јавном информисању и медијима (`Сл.гласник РС`,бр.83/2014), члана

Више

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања

Конкурс за суфинансирање проjеката/програма у области jавног информисања На основу члана 18. и 19. Закона о јавном информисању и медијима ( Службени гласник РС, бр. 83/14 и 58/15 и 12/16 аутентично тумачење), члан 4, 5 и 6 Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLVII БРОЈ 1. XLVII. ÉVFOLYAM SZÁM 1./ ОДЛУКA О РАСПИСИВАЊУ ЈАВ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLVII БРОЈ 1. XLVII. ÉVFOLYAM SZÁM 1./ ОДЛУКA О РАСПИСИВАЊУ ЈАВ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLVII БРОЈ 1. XLVII. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 1./ ОДЛУКA О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ ОГЛАСА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ У ОПШТИНИ

Више

На основу члана 64

На основу члана 64 На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ На основу чл. 6. и чл. 7. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом и давања у закуп ствари у јавној својини, односно прибављања и уступања искоришћавања других имовинских

Више

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ

На основу решења градоначелника број: /17-Г од 30. маја и број: /17-Г од 6. октобра године, Комисија за спровођење поступка отуђ На основу решења градоначелника број: 463-3460/17-Г од 30. маја и број: 020-6299/17-Г од 6. октобра 2017. године, Комисија за спровођење поступка отуђења јавним надметањем непокретности 25 пословних простора

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Сл.лист општине Чока бр. 15. страна На основу члана 32. став 1. тачка 20

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Сл.лист општине Чока бр. 15. страна На основу члана 32. став 1. тачка 20 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Сл.лист општине Чока бр. 15. страна 767. 27.11.2013. 116. На основу члана 32. став 1. тачка 20. Закона о локалној самоуправи (,,Службени гласник

Више

На основу члана 7. Закона о буџету Републике Србије за годину ( Службени гласник РС, број 142/14) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени

На основу члана 7. Закона о буџету Републике Србије за годину ( Службени гласник РС, број 142/14) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени На основу члана 7. Закона о буџету Републике Србије за 2015. годину ( Службени гласник РС, број 142/14) и члана 42. став 1. Закона о Влади ( Службени гласник РС, бр. 55/05, 71/05 - исправка, 101/07, 65/08,

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног орг На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 65/08 и 41/09) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

Број 23 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ 14.октобар године страна 558 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ Година XXV Бр Окт

Број 23 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ 14.октобар године страна 558 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ   Година XXV Бр Окт Број 23 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ 14.октобар 2016. године страна 558 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ www.aleksinac.org Година XXV Бр. 23 14. Октобар 2016. године Бесплатан примерак На основу члана

Више

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ С

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ С ` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА У ГРАДУ БЕОГРАДУ КОЈИ ЋЕ СЕ СУФИНАНСИРАТИ И РЕАЛИЗОВАТИ У 2018. ГОДИНИ Б е о г р

Више

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла

СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК БРОЈ II ОПШТИНЕ БАТОЧИНА ГОДИНА СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ БАТОЧИНА БАТОЧИНА године ГОДИНА БРОЈ 2 На основу чла ОПШТИНЕ 23.01.2018. године ГОДИНА 2018. БРОЈ 2 На основу члана 121. и 138. став 1. и 2. Закона о спорту,,службени гласник РС број 10/2016), члана 31.Правилника о о одобравању и финансирању програма којима

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLIX БРОЈ 6. XLIX. ÉVFOLYAM SZÁM 19./ РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈ

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLIX БРОЈ 6. XLIX. ÉVFOLYAM SZÁM 19./ РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА XLIX БРОЈ 6. XLIX. ÉVFOLYAM 6.SZÁM 19./ РЕШЕЊЕ О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОСТУПКА ДОДЕЛЕ ФИНАНСИЈСКИХ СРЕДСТАВА УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ИЗ

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређ

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 2. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања

Више

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки

На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним парки На основу члана 37. Статута Јавног комуналног предузећа за јавне гараже и паркиралишта Паркинг сервис Београд, члана 11б. и 11в. Одлукe о јавним паркиралиштима ( Службени лист Града Београда бр. 12/2010

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/2017), Правилникa о усл

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/2017), Правилникa о усл На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Сл.гласник РС, број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/2017), Правилникa о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

Бољевац, 07. јул године Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на кор

Бољевац, 07. јул године   Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на кор Бољевац, 07. јул 2016. године www.boljevac.org.rs Година IX број 17 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Oдлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у

Више

Slb 13

Slb 13 566 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ Број 13 Нови Бечеј 03.10.2014. године година XLV 1. На основу члана 22. став 3. Пословника Нови Бечеј ( Службени лист општине Нови Бечеј» број 9/2008) Скупштина општине

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређ

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 4/09 и 2/205) и члана. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп

Више

Бољевац, 04. септембар године Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп

Бољевац, 04. септембар године   Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп Бољевац, 04. септембар 2015. године www.boljevac.org.rs Година VIII број 16 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

Microsoft Word - LICITACIJA-2-KRUG-2016-bačka topola dec 2016 drugi krug sa tabelom iz min doc

Microsoft Word - LICITACIJA-2-KRUG-2016-bačka topola dec 2016 drugi krug sa tabelom iz min doc На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06 65/08-др закон 41/09 и 112/2015) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања

Више

Бољевац, 18. новембар 2014.године Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредн

Бољевац, 18. новембар 2014.године   Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредн Бољевац, www.boljevac.org.rs Година VII број 15 ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 1 Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини... 2 С А Д Р Ж А Ј Издавач: Oпштина Бољевац,

Више

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕ

` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕ ` w w w. b e o g r a d. r s УПУТСТВО ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КOJЕ ЋЕ СУФИНАНСИРАТИ ГРАД БЕОГРАД СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА

Више

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m

Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI Beograd тел.011/ факс: 011/ е-m Град Београд Градска управа Града Београда СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ Краљице Марије 1/XI 11000 Beograd тел.011/715-7463 факс: 011/33-76-097 е-mail: sport@beograd.gov.rs w w w. b e o g r a d. r s

Више

РЕГИСТАР ЗА ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ О

РЕГИСТАР ЗА ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ О РЕГИСТАР ЗА 2014. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2014. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРАНА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ГОДИШЊИ ПРОГРАМ 46. Годишњи програм заштите,

Више

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han

Microsoft Word - Odluka o izmeni Statuta Opstine Vladicin Han На основу члана 32. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи (Сл. Гласник РС, број 129/07) и члана 41. став 1. тачка 1. и члана 138. Статута Општине Владичин Хан (Сл. Гласник Пчиоњског округа, број

Више

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009

Sluzbeni glasnik opstine Knic broj 3/2009 СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ КНИЋ Година: 2017. Број: 21. Кнић, 10.11.2017. Цена 100,00 дин. Претплата: 700,00 дин. АКТИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КНИЋ, на седници од 10.11.2017.гоине. на основу

Више

Microsoft Word - glasnik 14-17

Microsoft Word - glasnik 14-17 БРОЈ 14/17, КОСЈЕРИЋ, 23. октобар 2017. ГОДИНЕ На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл. гласник РС», број 62/06, 69/08- др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилникa о условима

Више

Microsoft Word - ODLUKA O STIPENDIRANJU STUDENATA.doc

Microsoft Word - ODLUKA O STIPENDIRANJU  STUDENATA.doc На основу члана 64. став 1. Закона о буџетском систему («Службени гласник РС», бр. 54/09, 73/10, 101/10, 101/11, 93/12, 62/13, 63/13 - испр., 108/13, 142/14, 68/15 - др. Закон, 103/15 и 99/16) и члана

Више

Година LIV Број 1/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 38. став 5. Закона о удружењима ( Службени гласник Републ

Година LIV Број 1/ LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 38. став 5. Закона о удружењима ( Службени гласник Републ Година LIV Број 1/2018 1 SLU@BENI LIST О П Ш Т И Н Е Б А Ч К А П А Л А Н К А На основу члана 38. став 5. Закона о удружењима ( Службени гласник Републике Србије, број 51/2009 и 99/2011 - др. закон), члана

Више

Novi Kneževac I krug 2013 final (1)

Novi Kneževac I krug 2013 final (1) На основу члана 64. став. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/6, 69/8 и 41/9) и члана 1. Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног

Више

91

91 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ TOPOLYA KÖZSÉG HVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXV 24. август 2004. г., XXXV. évfolyam 6. szám Topolya, 2004. augusztus 24. 121. 75. На основу члана 17. став 5. Одлуке о месним заједницама

Више

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН

СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИН СЛУЖБЕНИ СЛУЖБЕНИ ЛИСТ Број 08. ГОДИНА IX ЛИСТ ПАНЧЕВО, 19. Maj 2017. ГОДИНЕ ГРАДА ПАНЧЕВА ГРАДА ПАНЧЕВА Аконтација претплате 11,038,66 Број 18. ГОДИНА IX ПАНЧЕВО, 30 Август 2017. ГОДИНЕ Аконтација претплате

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

БРОЈ

БРОЈ РЕГИСТАР ЗА 2007. ГОДИНУ СТРАНА 1. OLDAL A 2007. ÉVI TÁRGYMUTATÓ БРОЈ АКТА НАЗИВ АКТА И БРОЈ СЛУЖБЕНОГ ЛИСТА У КОМ ЈЕ ОБЈАВЉЕН СТРА- НА АКТИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ОДЛУКЕ 1. Одлука о утврђивању стопа пореза

Више

На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација

На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација На основу члана 6. Правилника о условима и критеријумима за доделу средстава дотација из буџета Града Новог Сада за реализацију програма манифестација и догађаја из области привреде од значаја за Град

Више

Број: СТРАНА 47. OLDAL szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007

Број: СТРАНА 47. OLDAL szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007 Број: 16. 09.06.2016. СТРАНА 47. OLDAL 2016. 06.09. 16. szám На основу члана 32. тачка 12. Закона о локалној самоуправи ( Сл. гласник РС, бр. 129/2007 и 83/2014 др. закон) и члана 47. тачка 12. Статута

Више



 506. Na osnovu člana 40 stav 4 Zakona o državnoj imovini ("Službeni list CG", broj 21/09) Vlada Crne Gore, na sjednici od 1. jula 2010. godine, donijela je UREDBA O PRODAJI I DAVANJU U ZAKUP STVARI U DRŽAVNOJ

Више

Nacrt plana poslovanja u 2000

Nacrt plana poslovanja u 2000 KOMISIJA ZA GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U JAVNOJ SVOJINI OPŠTINE NOVI BEČEJ Broj: 80 Datum: 29.01.2013.godine Na osnovu Odluke Komisije za građevinsko zemljište u javnoj svojini opštine Novi Bečej, broj: 35

Више

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази

Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази Страна 215 СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА БРОЈ 7 Датум: 22.05.2017.године СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ КУРШУМЛИЈА ГОДИНА 2017 БРОЈ 7 КУРШУМЛИЈА Лист излази према потреби 1. На основу члана 61. Статута општине

Више

ALAPSZABÁLY

ALAPSZABÁLY СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА LII БРОЈ 9. LII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 51./ ОГЛАС ЗА ЈАВНУ ЛИЦИТАЦИЈУ ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП И НА КОРИШЋЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ

Више

Microsoft Word - službeni glasnik 12.doc

Microsoft Word - službeni glasnik 12.doc СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК ОПШТИНЕ ЛАПОВО ГОДИНА XXI БРОЈ 12 ЛАПОВО, 09. октобар 2015. год. ГЛАСНИК ИЗЛАЗИ ПО ПОТРЕБИ.РОК ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ 10 ДАНА. ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА ЈЕ 1.000,00 Д. 156. На основу чл.53. и 54. а у

Више

Бољевац, 14. јул 2011.године Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за

Бољевац, 14. јул 2011.године   Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у за Бољевац, 14. јул 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 6 С А Д Р Ж А Ј ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 4 Одлука о расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у општини

Више

На основу члана 36

На основу члана 36 На основу члана 6. Одлуке о буџетском фонду за заштиту животне средине општине Кикинда ( Сл. лист општине Кикинда, број 28/09 и 10/10) и Програмa коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење

Више

Microsoft Word - Sluzbeni list broj 16.doc

Microsoft Word - Sluzbeni list broj 16.doc TISKOVINA POŠTARINA PLAĆENA KOD POŠTE 24000 SUBOTICA SLUŽBENI LIST GRADA SUBOTICE BROJ: 16 GODINA: XLVI DANA:27. maj 2010. CENA: 87,00 DIN. Na osnovu člana 32. stav 1. tačka 10) Zakona o lokalnoj samoupravi

Више



 Prečišćeni tekst Zakona o mladima obuhvata sljedeće propise: 1. Zakon o mladima ("Službeni list Crne Gore", br. 042/16 od 11.07.2016), 2. Zakon o dopuni Zakona o mladima ("Službeni list Crne Gore", br.

Више

Бољевац, 29. септембар 2011.године Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање

Бољевац, 29. септембар 2011.године   Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање Бољевац, 29. септембар 2011.године www.boljevac.org.rs Година IV број 13 С А Д Р Ж А Ј Председник општине Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини

Више

На основу члана 9

На основу члана 9 На основу члана 11. став 6. Закона о изменама и допунама Закона о ученичком и студентском стандарду ( Службени гласник РС, бр. 18/10, 55/13, 27/18 и 10/19), члана 20. став 1. Правилника о ученичким и студентским

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту ( Службени гласник РС, бр. 62/06, 65/08 др. закон, 41/09, 112/15, 80/17 и 95/18 др. закон), Правилника о условима и поступку давања у закуп

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН ГОДИНА XXХV БРОЈ године В А Р В А Р И Н Лист излази према потреби Годишња претплата 300 дин. Цена овог бр

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН ГОДИНА XXХV БРОЈ године В А Р В А Р И Н Лист излази према потреби Годишња претплата 300 дин. Цена овог бр СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН ГОДИНА XXХV БРОЈ 13 13.12.2018.године В А Р В А Р И Н Лист излази према потреби Годишња претплата 300 дин. Цена овог броја 30 дин. Рок за рекламацију 10 дана 1. На основу

Више

SLSOMI

SLSOMI СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ KISHEGYES KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA SLUŽBENI LIST OPŠTINE MALI IĐOŠ ГОДИНА LI 21.03.2019. БРОЈ 6. LI. ÉVFOLYAM 2019.03.21. 6. SZÁM GODINA LI 21.03.2019. BROJ 6. Страна 2. Година

Више

ALAPSZABÁLY

ALAPSZABÁLY СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ АДА ADA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ГОДИНА LI БРОЈ 29. LI. ÉVFOLYAM 29.SZÁM 136./ ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ РАДИ ОТУЂЕЊА ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ ОПШТИНЕ АДА NYILVÁNOS

Више

Microsoft Word - 6.doc

Microsoft Word - 6.doc СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БЕЧЕЈ ГОДИШТЕ XLIII ÉVFOLYAM 19.07.2007. 2007.07.19. БРОЈ 6. SZÁM 15. 15. На основу члана 4. става 1. тачке 5. Закона о комуналним делатностима ( Службени гласник РС, бр. 16/97 и

Више

На основу чл. 38. став 5. Закона о удружењима ( Сл.гласник РС бр 51/2009 и 99/2011- др.закон), Уредбе o средствима за подстицање програма или недостај

На основу чл. 38. став 5. Закона о удружењима ( Сл.гласник РС бр 51/2009 и 99/2011- др.закон), Уредбе o средствима за подстицање програма или недостај На основу чл. 38. став 5. Закона о удружењима ( Сл.гласник РС бр 51/2009 и 99/2011- др.закон), Уредбе o средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног

Више

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о услови На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/15 и 80/17), Правилника о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног

Више

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА LII ТИТЕЛ, 25. ОКТОБАР ГОДИНЕ БРОЈ На основу члана 100. став 1. Закона о планирању и изградњи ("Сл. гла

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА LII ТИТЕЛ, 25. ОКТОБАР ГОДИНЕ БРОЈ На основу члана 100. став 1. Закона о планирању и изградњи (Сл. гла СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ТИТЕЛ ГОДИНА LII ТИТЕЛ, 25. ОКТОБАР 2017. ГОДИНЕ БРОЈ 11. 1 На основу члана 100. став 1. Закона о планирању и изградњи ("Сл. гласник РС", бр. 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 - одлука

Више

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ На основу члана 43 став 1 тачка 4 Закона о запошљавању и осигурању за случај незапослености ( Сл. гласник РС, бр. 36/09, 88/10, 38/1 и 113/17), члана 30 Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању

Више