Za vaše zdravlje i lepotu! Nudimo vam slobodu izbora

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "Za vaše zdravlje i lepotu! Nudimo vam slobodu izbora"

Транскрипт

1 Za vaše zdravlje i lepotu! Nudimo vam slobodu izbora

2 Istorija će pamtiti prelazak u 21.vek kao doba u kojem je globalno izobilje dostiglo dosad neviđene razmere.posle reorganizacije raznih preduzeća pojavljuju se preduzetnici kako bi stvorili svoja uspešna preduzetništva. Najponosnija izreka našeg doba: Radim kao svoj šef. Kakva uzbudljiva vremena! Rex Maughan Predsednik i Generalni direktor kompanije Forever Living Products International

3 Forever tim marketing Proizvođač Generalni distributer Regionalni Distributer Distributer Veletrgovina Potrošač Reklama Maloprodaja Da li želite više slobodnog vremena? Da li želite biti svoj šef i sam upravljati svojom sudbinom? Da li želite dodatno zaraditi 500, 1000 ili 5000 eura mesečno? Molimo vas da žrtvujete nekoliko minuta od svog vremena i da se informišete o Forever Living Products-u. Mi smo firma koja vam omogućava da izaberete svoju budućnost.

4 Forever Living Products - tri decenije uspeha

5 Fantastičan rast Forever Livinga Forever Living Products deluje u jednoj od onih poslovnih grana koja najbrže raste: na području zdravstvene zaštite, negovanja lepote i ishrane. Ekonomski časopis Inc. je kvalifikovao Forever Living Products kao šestu na rang listi USA firmi koje najdinamičnije rastu. Magazin Venture je u svom članku o 100 preduzeća na svetu sa najboljim rastom, stavio Forever Living Products na 28 mesto Podaci o prometu Koliko preduzeća postoji na svetu koja svake godine skoro tri decenije, čakiudvaperioda recesije, povećavaju svoje prihode, kad je tržište deonica nestabilno i nezaposlenost raste? Preduzeće Forever Living Products. $1.7 milijarde * $2.0 milijarde $1.2 m ilijarde * $54 miliona* $145 miliona* $617 miliona* Na osnovu ukupne prodaje svih filijala firme * godišnji prosek ukupne prodaje

6 Naš posao je rad sa jednim od čuda prirode ALOE VERA

7 PROIZVODI IZ PČELINJE KOŠNICE Pčelarski proizvodi distribuirani od strane Poput Aloe Vera proizvoda, dopunski p Kontinuirani rad naše istraživačko-razvojne

8 Proizvodi za bolji život Najraniji opis lekovitog dejstva Aloe Vere pronađen je među kolenima jedne mumije koja datira iz 1550.godine p.n.e. U IV veku vojnici Aleksandra Makedonskog su upotrebili Aloe Vveru u nameri da povrate svoju snagu, kao i za lečenje rana. Njen uticaj na lepotu učinila je legendarnim egipatska kraljica Kleopatra, koja je svoju kožu negovala upravo Aloe Verom, kako bi sačuvala svoju mladost i lepotu. Dugačak je spisak izveštaja iz celog sveta koji opisuju upotrebu Aloe Vere u ranijin vremenimapočev od beležaka nemačkih lekara iz 12 veka, pa sve do spiska lekarskih materijala iz vremena dinastije Ming u Kini. Ali za Forever Living Products i njegove zastupnike još je važnija mnogostruka upotreba Aloe Vere u današnje vreme. Ulazak na tržište u ekspanziji Forever Living Products je svoj uspeh prvenstveno ostvario zahvaljujući fantastičnom rastu na tržištu proizvoda za zdravstvenu zaštitu, negovanje lepote i ishranu. Samo proizvodi za zdravstvenu zaštitu predstavljaju poslovnu granu čiji je godišnji promet više stotina milijardi dolara. Tržište preparata za negovanje kože, negovanje lepote i ličnu higijenu takođe raste. Starenjem generacije, odnosno rastom dece ljudi koji pripadaju toj generaciji, ovo tržište isto tako raste. Kao zastupnik Forever Living Products-a vi ste upravo u odgovarajućem vremenu na odgovarajućem mestu, gde opslužujete odgovarajuće tržište zajedno sa odgovarajućom firmom.

9 LIČNA HIGIJENA Kupatilo nije kompletno bez naših šampona, regeneratora, tečnog sapuna, paste za negovanje zuba i preparata za negovanje lica, a u svim tim proizvodima nalazi se Aloe Vera. SONYA KOZMETIČKI PRIBOR ZA ŠMINKANJE Sonya kozmetički pribor za šminkanje pruža bogat izbor boja života za svaki ton kože i za svako raspoloženje. Sonya je simbol različitosti porodice proizvoda Forever Living Products-a koja je prisutna u celom svetu. DODACI ISHRANI Naš program dodataka ishrane nudi sve što vam je potrebno kako bi vaše telo imalo dobru fizičku, a vaš biznis dobru finansijsku kondiciju. NEGOVANJE TELA Efikasni proizvodi koji mogu uticati kako na vaše poslovanje tako i na vaš izgled. Pribor za negovanje tela sadrži sva blagotvorna dejstva Aloe Vere. PROIZVODI IZ KOŠNICE Uživajte u preparatima cvetni prah, propolis matični mleč i prirodni med- od najvećeg proizvođača pčelarskih proizvoda na svetu. NEGOVANJE LEPOTE I NEGOVANJE KOŽE Posao je lep! -sigurno ćete tako misliti dok zarađujete lepu proviziju preko porodice proizvoda za negovanje kože Aloe Fleur de Jouvence, koja čini kožu mekom i mladom. MRŠAVLJENJE Imate priliku da pružite pomoć potrošačima jednog gojaznog tržišta, sa dodacima za ishranu i proizvodima za zamenu obroka koji daju trajne rezultate. SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE Za sve one koji vode računa o svom okruženju i čistoći prostora, ovo je idealan proizvod koji će vam pomoći u čišćenju domaćinstva.

10 Više načina zarade Kvalitetni, lako konzumirajući proizvodi Dokazano stabilna pozadina jakog kapitala Proširen sistem podrške Bonusi na osnovu cene maloprodaje 28 godina iskustva u grani industrije Međunarodno prisustvo Bez obilaska, bez gubljenja pozicije Dijamant Centurion Trostruki dijamant Dupli dijamant Dijamant Dijamant-Safir Safír Soaring Senior Manager NOVI DISTRIBUTER Popunite prijavni list. Pristup je besplatan. Na sledeći sastanak dođite sa novim potencijalnim partnerom. 2cc 5% ASSISTANT SUPERVISOR 5% bonusa na osnovu lične prodaje. Prisustvo na sastancima o poslovnom uspehu. 4 boda Početak sponzorisanja i izgradnje sopstvene poslovne mreže. 25 cc 8% SUPERVISOR 8% bonusa na osnovu lične kupovine. 3% bonusa na osnovu prodaje grupe Assistant Supervisor-a. Prisustvo na sastancima o poslovnom uspehu. 4 boda Nastavljanje sponzorisanja i izgradnje sopstvene poslovne mreže. 75 cc 13% ASSISTANT MANAGER 13% bonusa na osnovu lične prodaje. 5% bonusa na osnovu prodaje grupe Supervisor-a. 8% bonusa na osnovu prodaje grupe Assistant Supervisor-a. Prisustvo na sastancima o poslovnom uspehu. 4 boda Nastavljanje sponzorisanja i izgradnje sopstvene poslovne mreže. 120 cc 18% MANAGER 18% bonusa na osnovu lične kupovine. 5% bonusa na osnovu prodaje grupe Assistant Manager-a. 10% bonusa na osnovu prodaje grupe Supervisor-a. 13% bonusa na osnovu prodaje grupe Assistant Supervisor-a. Prisustvo na sastancima o poslovnom uspehu. 4 boda Nastavljanje sponzorisanje i izgradnje sopstvene poslovne mreže. Kao distributer FLP-a, ostvareni promet izražava se u bodovima. Izgradnja mreže na ovaj način može se lako pratiti i planirati. Možete da se kvalifikujete ako ostvarite odgovarajući broj bodova, dobijate razne nagrade, možete osvojiti podsticajne programe.

11 MOGUĆNOSTI ZARADE: 1. Lični bonus Bonus od 5%-18% na osnovu lične prodaje 2. Grupni bonus Bonus od 3%-13% na osnovu prometa vaše grupe 3. Bonus rukovodioca 6%, 3%, 2% po rukovodiocima prve, druge, odnosno treće generacije 4. Gem bonus Povećana plata po rukovodećim saradnicima 5. Prihod stimulativnih bonusa/ Auto program Čak 800 eura mesečno 6. Dobijanje dela dobita Dobijanje dela godišnjeg profita 7. Lični razvoj Mogućnost razvijanja nove sposobnosti 8. Egzotična putovanja Mogućnost dobijanja putovanja 9. Specijalne promocije Zabavne metode za proširivanje posla Da li vam odgovara Forever Living Products? 1. Da li želite da budete vlasnik svog biznisa? 2. Da li želite da radite po fleksibilnom radnom vremenu? 3. Da li želite posao koji vam pruža odlične mogućnosti za dobru zaradu? 4. Da li volite da pomažete drugima? 5. Da li želite da ostvarujete posebnu zaradu, zadržavajući svoj trenutni posao? 6. Da li želite da steknete nove veštine i samopouzdanje? 7. Da li vam je važno da radite u firmi koja želi da i vi imate uspeha u životu? 8. Da li želite da stvorite svoju materijalnu sigurnost? 9. Da li želite da budete kormilar svoje sudbine i imate slobodu izbora? 10. Da li ste spremni da počnete upravljati svojom sudbinom već danas?

12 Biznis je radi vas, a niste vi radi biznisa Kada počnete svoju poslovnu delatnost kod kuće, u saradnji sa Forever Living Products-om, na vreme ćete od nas dobiti sve informacije i marketinšku pomoć, koja vam je potrebna za trenutni uspeh. Ni plavo nebo ne može biti granica vašeg uspeha, ako učestvujete u našem poslovnoobrazovnom i komunikacionom programu koji se kontinuirano održava. - Poslovno-obrazovani materijal koji vam daju ideje u vezi sa motivacijom, raspoređivanjem vremena, prodajnim tehnikama, angažovanjem novih distributera i izgradnjom stabilne organizacije. - Obuka o poznavanju proizvoda, što vas čini samopouzdanim kada vršite prodajnu delatnost. - Nagrađivanje distributera koji su postigli izvanredne rezultate. Pošto će biti prikazani najbitniji elementi njihovih rezultata, možete dobiti neposredne informacije o tome, kako su oni izgradili svoj biznis. - Putem interneta, posetom našeg sajta možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja. - Pored mnogobrojnih audio kaseta i video kaseta kao i CD i DVD, raspoloživ je i veliki izbor štampanih materijala, prospekata proizvoda, stručne literature, koji vam pomažu u prikazivanju mogućnosti za nove ljude. Stručna savetodavna komisija je grupa stručnjaka iz oblasti medicine i industrije, koji su se udružili sa ciljem da obučavaju naše distributere u vezi naših proizvoda.

13 Odmarališta Forever Living Products-a za rekreaciju i nagradna putovanja Da li želite otputovati na mesto gde još niste bili? Da li vam je primamljivo i privlačno razmišljanje o celodnevnom tumaranju po planinskoj stazi, odakle je sjajan pogled na Grand Canyon? Ili biste voleli plovidbu jednim luksuznim brodom? Ove mogućnosti i još mnogo toga čekaju vas na u odmaralištima Forever Living Products-a, nakon postizanja određenog kvalifikacionog nivoa. Pored toga, svaki aktivni distributer ima pravo na značajne povlastice u odmaralištima Forever Living Products-a na celom svetu. Odmarališta Forever Living Products-a pružaju mnogo više od običnog utočišta za umorne distributere. Ova odmarališta su turističko-rekreacioni centri koji svake godine primaju više miliona gostiju, i koji svojim jakim novčanim fondovima doprinose kontinuiranom rastu i uspešnom poslovanju Forever Living Products-a. U našim kancelarijama možete naći međunarodni katalog.

14 Jedna od mađarskih investicija Forever Living Products-a Dvorac u Siraku

15 Najčešća pitanja u vezi sa izborom Forever Living Products-a kao profesije Šta ako ništa ne znam o prodaji? Svaki od nas svakoga dana nešto prodaje, samo nam ne plaćaju za ovakve prodaje. Kada podelimo informacije sa nekim čovekom, prodajemo našu sliku o budućnosti. To se odnosi i na čoveka koji se interesuje za pravilnu dijetu., ili na ženu kojoj je potrebna neka krema za lečenje rane na ruci. Prodaja u stvari nije ništa drugo nego podela informacije o nekom proizvodu, o usluzi, ili mogućnosti, sa drugim ljudima. Što više učimo, to više možemo podeliti sa drugima. Ako želite da učite, mi ćemo vas obučavati. Gde se mogu prodavati proizvodi Forever Living Products-a? Velika prednost distributerske delatnosti kod Forever Living Products-a je što će vaša teritorija za prodaju biti doslovno čitav svet. Distributeri mogu da rade u više od 120 zemalja sveta. Koliko treba da radim nedeljno? Druga velika prednost distributerske delatnosti kod Forever Living Products-a je što distributeri sami organizuju svoje radno vreme. Vaše raspoređivanje vremena određuju vaši ciljevi, shodno vašim željama za karijerom i zaradom. Koliko mogu da zarađujem? Jedna od najpopularnijih prednosti distributerske delatnosti kod Forever Living Products-a je što postoji više različitih načina za zarađivanje, odnosno za povećanje prihoda. Postoji mogućnost za vršenje poslovne delatnosti u punom ili nepotpunom radnom vremenu. Osnova vaše zarade svakako će biti vaš uloženi trud. Kako treba da počnem da radim? 1. Potražite čoveka koji vam je saopštio ovu mogućnost, on će vam odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa Forever Living Products-om. 2. Popunite formular za prijavu. Pristup Forever Living Products-u je potpuno besplatan. 3. Kupite nešto od naših fantastičnih proizvoda koje možete da pokazujete drugima. STUPITE U KONTAKT SA VAŠIM NEZAVISNIM DISTRIBUTEROM PROIZVODA FOREVER LIVING-A. 4. Budite prisutni na nedeljnim sastancima, gde možete da dobijete potrebne informacije, pomoćne matreijale i obuku za izgradnju svog uspešnog biznisa. 5. Sponzorišite pridruživanje drugih u organizaciju i delatnost Forever Living Products-a i unovčite isprobane poslovne principe i metode u svoju korist. Ispavno ste izabrali... Dobrodošli u svet pronađene slobode.

16 Izuzetne mogućnosti svugde na svetu... u više od 120 zemalja sveta Forever Living Products d.o.o Beograd, Srbija Kumodraška Beograd Tel: +381 (0) /4/5 Fax: +381 (0) flpbg@eunet.yu