KUŠADASI LJETO DANA / BUS RANI BOOKING DO !

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "KUŠADASI LJETO DANA / BUS RANI BOOKING DO !"

Транскрипт

1 KUŠADASI LJETO DANA / BUS RANI BOOKING DO ! TERMINI: , , , , , , , , , KUŠADASI je veoma živo, moderno ljetovalište smješteno na obali Egejskog mora, 90km južno od Izmira, trećeg najve ćeg turskog grada. Nekadašnje malo primorsko mjesto, Kušadasi se, gotovo preko noći razvio u najveće ljetovalište na Egejskom moru i postao omiljena destinacija turista iz cijele Evrope. Kao posebni biseri ističu se brojne pješčane plaže boje zlata (Long Beach 20km, Ladies Beach 2km, Kustur Beach 4,5km, Pamucak Beach 12km). Zbog brojnih barova, čistog i lijepog mora, mjesto je popularno odredište mladih, a u zadnje vrijeme u okolini grada izgrađeni su moderni hotelski kompleksi i aqua parkovi pa ga sada posjećuju i brojne porodice sa djecom... PROGRAM PUTOVANJA 1. DAN, SARAJEVO ZENICA DOBOJ TUZLA BIJELJINA NIŠ SOFIJA IZMIR KUŠADASI Polazak autobusa iz Sarajeva u 5.00h, Visokog u 5.30h, Kaknja u 6.00h, Zenice u 6.30h, Doboja u 8.15h, Tuzle 10.30h i Bijeljine u 12.30h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima po potrebi grupe DAN, KUŠADASI Dolazak na odredište, smještaj, boravak u hotelu na bazi 8 noćenja i izabrane usluge. Noćenje. 10. DAN, KUŠADASI IZMIR EDIRNE SOFIJA NIŠ BIJELJINA TUZLA DOBOJ SARAJEVO Check out iz hotela u 10.00h. Slobodno vrijeme do polaska prema BiH u 19.00h. Gosti prtljag mogu ostaviti na recepciji hotela ili u sobi za ostavu. Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 11. DAN, BOSNA I HERCEGOVINA Dolazak u Sarajevo u večernjim satima.

2 HOTEL EKIN 2* Gradski hotel! Za mlađe osobe! POLOŽAJ: Nalazi se na samoj plaži Ladies Beach, na oko 2km od centra grada. Hotel je kompletno renoviran godine - hotel sa pogledom na more i ljetovalište Kušadasi. Sve sobe hotela Ekin posjeduju kupatilo sa tuš kabinom i fenom za sušenje kose, balkon (osim jednokrevetnih), LCT TV, klima-uređaj i mini-bar. Gostima hotela na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, restoran, bar i besplatan Wi-Fi internet u svim prostorijama. Ležaljke i suncobrani na Ladies Beach plaži nisu uračunati u cijenu. USLUGA: Polupansion (kontinentalni doručak i fiksni hotelski meni za večeru; piće za večeru uz doplatu). HOTEL OZCAM 2* Veoma popularan hotel u centru Kušadasija. Gosti hotela su uglavnom studenti ili ljubitelji noćnog života. Idealan smještaj za one kojima luksuz nije prioritet. Hotel posjeduje otvoreni bazen, restoran, dva bara, TV salu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mjesta), besplatan WiFi internet u lobiju. Sve sobe imaju TWC, telefon, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mjesta) i balkon. HOTEL MELIKE 2+* Preporučujemo za mlađe osobe! Jedan od 3 najprodavanija hotela tokom 2018.g. POLOŽAJ: hotel se nalazi 2km od centra grada, 50m od poznate Ladies plaže. USLUGA POLOŽAJ:: Noćenje sa doručkom ili polupansion. Hotel AYMA BEACH RESORT & SPA 4* POLOŽAJ: Ayma Beach hotel 4* nalazi se na odličnoj lokaciji, cca 100mod Ladies Beach-a i tri kilometra od centra Kušadasija. Hotel je poznat u Kušadasiju zbog svoje idealne lokacije. SADRŽAJI: recepcija, otvoreni bazen sa odjeljkom za djecu, restoran, dva bara, lobi, tursko kupatilo i sauna, sefovi na recepciji (uz doplatu), fitness centar, teniski teren, bilijar. SOBE: Dvokrevetne i trokrevetne sobe (maksimum 3 pax) sa klima uređajem (uračunatim u cijenu), fenom, SAT TV-om, telefonom, kupatilom, balkonom. USLUGA: polupansion doručak i večera buffet servis (samoposluživanje).

3 HOTEL SUNDAY BEACH 3+* Preporučujemo za parove! POLOŽAJ: hotel se nalazi na samoj obali mora, 3km od centra grada s kojim je odlično povezan gradskim prijevozom. Posjeduje fantastičan restoran na krovu sa koga se pruža pogled na grad. Osoblje hotela naročito se trudi da svakog dana izbor hrane bude raznovrstan. Svaka soba (površina cca 15-17m 2 ) posjeduje terasu, TWC, toaletni pribor, klima uređaj (uračunat u cijenu), SAT/TV, minibar, telefon... Sefovi su dostupni na recepciji (uz doplatu na licu mjesta), kao i besplatan WiFi internet u lobiju. USLUGA: Polupansion (švedski sto). HOTEL ASENA 3+* Odlična lokacija! Hotel je renoviran 2016.g. POLOŽAJ: na čuvenoj plaži Ladies Beach, od koje je razdvojen šetalištem. Izgrađen je 1989, a renoviran godine. Od centra Kušadasija udaljen je cca 2,5km. Mini bus stajalište nalazi se ispred hotela. U okviru hotela nalaze se dva restorana, bazen na krovu sa predivnim pogledom, bar kraj bazena, besplatan WiFi internet u lobiju... Svaka soba ima terasu i sadrži TV, klima uređaj (uračunat u cijenu), TWC i minibar, sef (uz doplatu). USLUGA: All inclusive: doručak, ručak i večera, i u periodu od h supa/čorba dana. Na lobby baru u periodu h lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, domaće vino, čaj, kafa, voda. Na baru pored bazena u terminu h pileći hamburger, sendvič, čips i likalna alkoholna i bezalkoholna pića u terminu h. Na terasa baru u terminu h lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Kolači, čaj i kafa dostupni su u lobby baru u terminu od h. Sladoled, uvozna pića, sef, korištenje mini bara, svježe cijeđeni sokovi, sve vrste flaširanog pića ne spadaju u all inclusive uslugu.

4 HOTEL SURTEL 3* Odlična lokacija u centru mjesta, nedaleko od brojnih prodavnica, restorana, barova! 200m od gradske plaže! SADRŽAJI: Recepcija, mjenjačnica, restoran, dva bara, TV sala, bazen površine 60m 2 na krovu sa pogledom na centar grada more i luku (dubina 140cm, radno vrijeme od h), bašta, TV sala, 2 lifta, usluga pranja veša, parking. Ležaljke na gradskoj plaži uz doplatu. SOBE: 90 soba (dvokrevetne i trokrevetne, maksimum 3 odrasle osobe, cca 20m 2 ), klima, telefon, SAT/TV, fen za kosu, mini bar, sef (uz doplatu 2 EUR dnevno), balkon. Hotel raspolaže sa nekoliko connecting soba (2+2) i apartmana (2+2, 2+3). USLUGA: All inclusive. Doručak (švedski sto) od h. Ručak (švedski sto) od h. Snack od h. Čaj, kafa i kolači od h. Večera (švedski sto) od h. Noćna supa od h. Lokalna pića služe se od h. HOTEL DABAKLAR 4* Kompletno renoviran! POLOŽAJ: Hotel se nalazi u centru Kušadasija, 250m od gradske plaže (ležaljke i suncobrani uz doplatu). SADRŽAJI: Restoran, 4 bara, otvoreni bazen, Wi-Fi internet, tursko kupatilo, sauna, fitness centar... Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, SAT/TV, besplatni Wi-FI internet, toalet, sef (uz doplatu). USLUGA: Polupansion (švedski sto).

5 HOTEL MY AEGEAN STAR 4* Hotel otvoren 2012.g. POLOŽAJ: Hotel se nalazi svega 50m od plaže Long Beach na kojoj su za goste hotela obezbijeđene ležaljke i suncobrani, 7km od centra Kušadasija. Hotel ima 130 standard soba površine 24m 2 (maksimum djece do 13 godina), 15 junior porodičnih soba površine 32m 2 i 5 porodičnih soba površine 45m 2. Sve sobe imaju LCD TV, sef, telefon, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose. USLUGA: All inclusive. Doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Snack u periodu , čaj + kolači , noćni bufe Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića svakim danom u periodu h. Bazeni, tursko kupatilo, sauna ( h), dječiji klub 4-12 godina i animacija uključeni su u all inclusive koncept. HOTEL ALBORA 3* POLOŽAJ : Hotel se nalazi u blizini plaže Ladies beach, na oko kilometar udaljenosti od Kušadasija. Pored hotela nalazi se stanica minibuseva, koji voze do samog centra grada. SADRŽAJ: Sve sobe su sa TWC-om, neke sa balkonom i TV-om, i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen za odrasle sa odeljkom za djecu i bar. Mogućnost korištenja sefova na recepciji (posebno se plaća). USLUGA: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje). HOTEL ARORA 4* Renoviran godine! POLOŽAJ: Hotel se nalazi na plaži Long Beach, na 25m od mora i male vlastite plaže, 5km od centra grada. Ležaljke i suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Lijep hotel, privlačan podjednako kako za porodice sa djecom, tako i za mlade, udovoljiće svim Vašim potrebama, jer posjeduje otvoreni bazen sa odjeljkom za najmlađe goste i toboganima,

6 zatvoreni bazen, više restorana, tursko kupatilo, saunu, fitness centar, nudi usluge masaže, Besplatan WiFi internet je dostupan u lobiju hotela. SMJEŠTAJ: Svaka od 138 soba ima TV, klimu, minibar, TWC, telefon, fen, sef (uz doplatu na licu mjesta). USLUGA: All inclusive: (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola; snack od h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od h, ponoćna supa). BATIHAN BEACH RESORT&SPA 4* POLOŽAJ: Batihan Beach Resort 4* nalazi se na samoj plaži Long Beach, 7km od centra grada, 56km od aerodroma u Izmiru. SADRŽAJI: U okviru hotela nalazi se jedan poluolimpijski otvoreni bazen sa dva odvojena dječija bazena i jedan bazen sa vodenim toboganima, sauna, tursko kupatilo, više restorana i barova, recepcija sa lobijem, fitnes centar, frizerski salon, tereni za tenis, košarku i odbojku, mini golf, stoni tenis, dječije igralište (za djecu od 4-12 godina), besplatni WiFi internet. Idealan je za porodice sa djecom i može se pohvaliti odličnom animacijom za sve goste. Ležaljke i suncobrani na bazenima i na plaži besplatni su za goste hotela. SMJEŠTAJ: Ukupno 338 soba smještenih u dvije zgrade. Standardne sobe imaju površinu 20m2 (2, 2+1), a porodične sobe koje se sastoje od 2 prostorije imaju površinu 35m2 (2+2). Neke sobe imaju pogled na more, a neke porodične sobe imaju izlaz na bazen (select sobe). Ostale sobe okrenute su prema parku. Sve sobe imaju TWC, fen za sušenje kose, klima uređaj, SAT/TV, WiFi internet, sef (uz doplatu). Čišćenje soba vrši se svakodnevno, a zamjena posteljine i peškira 3 puta sedmično. USLUGA: All inclusive. Doručak (od h), kasni doručak (od h), ručak (od h), snack ( h), večera (od ), ponoćna supa ( h). Dječiji restoran u dječijem klubu radi u terminu h i h. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića dostupna su u lobby baru u terminu od h. Usluge doktora, frizerski i salon ljepote, masaže, vodeni sportovi, a la carte restorani, uvozna pića i room service nisu uključeni u all inclusive koncept.

7 HOTEL OMER HOLIDAY RESORT 5* POLOŽAJ: Hotelski kompleks Omer Holiday Resort smješten je u gustoj zelenoj šumi u mirnom dijelu grada Kušadasija, 4km od centra mjesta. SADRŽAJI: Restoran. Hotel ima privatnu šljunkovitu plažu dugu 240m sa ležaljkama, suncobranima i peškirima uključenim u cijenu, 2 restorana s pogledom na more, nekoliko barova, tursko kupatilo, saunu, sportske terene, dječiji klub (4-12 godina), veliki bazen sa toboganima površine 334m 2 (dubina 140cm) otvoren od h, i cjelodnevni animacioni program. SMJEŠTAJ: Kompleks ima ukupno 226 soba. Club standard sobe (bungalovski tip) imaju površinu od 19-22m 2. Superior sobe imaju površinu od 24-31m 2, a porodične sobe sa osnovnim krevetom i krevetom na sprat imaju površinu od 25m 2 (2+2). Sve sobe su klimatizovane, imaju SAT/TV, Wi Fi internet, balkon ili popločani dio dvorišta, uređene su nježnim tonovima i imaju kupatilo obloženo mramorom. Pojedine sobe imaju i hidromasažnu kadu. USLUGA: All inclusive. Doručak od h, kasni doručak od h, ručak od h, snack od h, kolači, kafa i čaj od h, večera od h, noćni mini snack od h. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića dostupna su na barovima od h. U all inclusive uslugu nisu uključene usluge hrane i pića u periodu od h, uvozna pića, turska kafa, pića od svježe cijeđenog voća, usluge ljekara, usluge pranja odjeće, aroma terapije, sportovi na vodi, masaže. HOTEL FLORA SUITS 4* POLOŽAJ : Hotel se nalazi na oko 400 metara udaljenosti od plaže Long beach i na oko 5 kilometara udaljenosti od samog centra Kušadasija. SADRŽAJI: Hotel posjeduje bazen sa odvojenim dijelom za djecu u, bar, restoran, parking, lift, terene za košarku, odbojku, tenis i mini golf, igralište za djecu, bilijar, stoni tenis, besplatan prevoz do plaže i internet uz doplatu. Sefovi se

8 nalaze na recepciji (uz doplatu na licu mesta).sve smeštajne jedinice posjeduju kupatilo, klima uređaj (uračunat u cijenu), mini bar, TV, telefon, fen i terasu. USLUGA: All inclusive. HOTEL TUSAN BEACH RESORT 5* All inclusive hotel! POLOŽAJ: Hotel Tusan 5* nalazi se na vlastitoj pješčanoj plaži, cca 4km od centra Kušadasija. Jedan je od nekoliko hotela u ovoj oblasti sa najdužom tradicijom i najvećim iskustvom. Pružiće Vam nezaboravan odmor, jer ćete ovdje sigurno uživati u predivnom okruženju i fantastičnoj usluzi. SADRŽAJI: Recepcija, dva otvorena bazena sa odjeljkom za djecu, zatvoreni bazen, nekoliko restorana od kojih jedan sa panoramskim pogledom na more, različite barove, besplatan wireless internet u lobiju, spa centar sa saunom, jacuzzijem, turskim kupatilom, raznim masažama, fitness centar, internet cafe, kino, disko klub, mini klub, shoping centar i pruža mogućnosti za cjelodnevnu animaciju, razne vodene sportove, odbojku na plaži... Jastuci za ležaljke uz bazen i na plaži su besplatni. Resort Beach uključuje i spa-centar, koji u ponudi ima opuštajuće masažne tretmane. Spa sadržaje moguće je koristiti uz doplatu. SMJEŠTAJ: Sve sobe imaju toalet/wc, SAT/TV, klima uređaj (uračunata u cijenu), telefon, mini bar, sef (uz doplatu na licu mjesta), fen, balkon... Deluxe sobe su renovirane i imaju novi namještaj. U cijelom objektu moguće je koristiti besplatni WiFi internet. USLUGA: All inclusive na bazi švedskog stola. Gosti mogu uživati u izboru jela međunarodne kuhinje. U restoranu Lykia poslužuju se plodovi mora i turski kebab. U restoranu na otvorenom, Zeugma, gosti mogu uživati u pogledu na more i jelima regionalne kuhinje, pripremljenim od svježih domaćih namirnica. Tokom dana poslužuju se besplatna bezalkoholna i domaća alkoholna pića. Svakog se dana poslužuje čaj u 17:00 sati. Objekt ima i snack bar, koji je otvoren do ranih jutarnjih sati te poslužuje tipična jela kontinentalnog doručka i supe.

9 KUŠADASI LJETO 2021 / BUS CJENOVNIK NAZIV HOTELA TERMIN USLUGA HOTEL OZCAM 2* NOĆENJE + DORUČAK dijete od 2-7 godina dijete od 7-12 godina HOTEL EKIN 2* POLUPANSION dijete od 2-7 godina dijete od 7-12 godina HOTEL MELIKE 2* POLUPANSION dijete od 2-7 godina dijete od 7-12 godina HOTEL AYMA BEACH 4* POLUPANSION dijete do 7 godina dijete od 7-12 godina HOTEL SUNDAY 3+* POLUPANSION dijete do 7 godina dijete od 7-12 godina HOTEL ASENA 3+* ALL INCLUSIVE dijete do 7 godina dijete od 7-12 godina HOTEL SURTEL 3* ALL INCLUSIVE Do 2 djece do 7 godina Do 2 djece 7-13 godina Treća odrasla osoba Četvrta odrasla osoba HOTEL DABAKLAR 3* POLUPANSION dijete do 3-9 godina dijete do 3-9 godina Do 2 djece 9-13 godina odrasla osoba HOTEL ALBORA 3* POLUPANSION dijete do 6 godina HOTEL FLORA SUITS 4* ALL INCLUSIVE dijete do 13 godina dijete do 13 godina HOTEL ARORA 4* ALL INCLUSIVE dijete do 12 godina dijete do 12 godina odrasla osoba HOTEL BATIHAN 4* ALL INCLUSIVE dijete so 13 godina odrasla osoba GRAND BLUE SKY 4* ALL INCLUSIVE dijete do 13 godina HOTEL OMER HV 5* ALL INCLUSIVE dijete do 13 godina dijete do 13 godina HOTEL TUSAN 5* ALL INCLUSIVE dijete do 13 godina

10 Cijene su navedene u KM po osobi na bazi smještaja u standardnoj sobi. Standardnom* sobom u ovom slučaju smatra se najjeftinija soba u hotelu. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cijene putovanja, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska. Za sve rezervacije po ponudi RANI BOOKING važe posebna pravila u slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika tretirana u Općim uslovima putovanja organizatora putovanja. CIJENA OBUHVATA: - Autobuski prijevoz na relaciji Sarajevo-Kušadasi-Sarajevo, - 8 noćenja po osobi na bazi izabrane usluge u standard* sobi u hotelu po izboru, - Kompletnu organizaciju putovanja i usluge predstavnika agencije na destinaciji U CIJENU NIJE UKLJUČENO: - Međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje 22,00 KM po osobi, - Osiguranje od otkaza putovanja 30,00 KM po osobi (osigurana suma do KM), - Svako posebno zahtjevano sjedište u autobusu 100,00 KM/sjedište (sjedište iza vozača, iza 2. vrata,..) - Fakultativni/neobavezni izleti na destinaciji - Dodatno sjedište u autobusu 160,00 KM/sjedište (za one koji žele da imaju dodatni komfor tokom putovanja) VAŽNE NAPOMENE: Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 5 mjeseci od planiranog dana povratka sa putovanja. Za bh pasoš nije potrebna viza. Za putovanje važe sve preporuke u vezi sa COVID-19. Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u vezi s COVID-19 o čemu će putnici biti blagovremeno obaviješteni. Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Centrotours Općim uslovima putovanja * Ovo je Centrotours budžet putovanje. Kalkulacija je rađena na bazi minimum 65 putnika. * Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. * Djeca ostvaruju popuste navedene u cjenovniku samo ako putuju u pratnji 2 odrasle osobe. * Djeca do 3 godine starosti u pratnji dvije odrasle osobe imaju GRATIS smještaj. Za djecu do 3 godine plaća se samo polica osiguranja (22,00 KM). MOGUĆNOSTI PLAĆANJA - Za rezervaciju je potrebno uplatiti avans u iznosu od 30%, ostatak se plaća najkasnije 15 dana prije polaska - Gotovinska uplata ili uplata debitnom karticom u Centrotours poslovnicama - Uplata na žiro račun u banci, pošti, ili internetskim bankarstvom - Obročno shopping karticama (Unicredit do 24 rate, Raiffaisen i Intesa do 6 rata) - Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje - Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5% Cjenovnik broj 1. objavljen g.

11 Ukratko o Kušadasiju Kušаdаsi (tur. Kuşadası ostrvo ptica) primorski je grаd u Turskoj i veomа populаrno ljetovаlište nа obаli Egejskog morа, 90km južno od Izmira. Mjesto je naziv dobilo po malom ostrvu koje je povezano sa kopnom uzanim nasipom. Kamena tvrđava iz 15. vijeka, izgrađena na sredini ostrva i okružena zidinama, postala je tako zaštitni znak Kušadasija. Nekadašnje malo primorsko mjesto, Kušadasi se, gotovo preko noći razvio u najveće ljetovalište na Egejskom moru i postao omiljena destinacija turista iz cijele Evrope. Kao posebni biseri ističu se brojne pješčane plaže boje zlata (Long Beach 20km, Ladies Beach 2km, Kustur Beach 4,5km, Pamucak Beach 12km).

12 Kušadasi danas ima oko stanovnika, dok se taj broj tokom ljetne sezone poveća na Među njima u zadnjih 15 godina sve je više onih iz BiH, Srbije i zemalja okruženja. Zbog brojnih barova, čistog i lijepog mora, mjesto je popularno odredište mladih, a u zadnje vrijeme u okolini grada izgrađeni su moderni hotelski kompleksi i aqua parkovi pa ga sada posjećuju i brojne porodice sa djecom. Aqua Fantasy najveći je aqua park u Kušadasiju i jedan od najvećih u Evropi. Sagrađen u Disney stilu, sa raznovrsnom ponudom, uključujući i ostrvo sa blagom, podmornicom za djecu i preko 30 različitih tobogana, od kojih prilikom spuštanja većini zastaje dah. Poseban specijalitet čine vještački talasi i ples sa vodenim prskalicama uz ritam muzike. Samo 25km južno od Kušаdаsijа nаlа zi se nаcionаlni pаrk, iz kojeg se pružа pogled kа susjednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Milet, jedan od najvećih gradova starog svijeta (55km), i čuvene kaskadne stijene od bijelog krečnjaka, sa termalnim izvorima i bazenima tzv. pamučne tvrđave koje su nastajale hiljadama godina - Pamukkale (200km). Tokom vašeg boravka na odmoru, naši predstavnici ponudiće vam mogućnost odlaska na neke od najzanimljivijih izleta na destinaciji. SARAJEVO: Centrotrans-Eurolines d.d. Sarajevo, Putnička agencija Centrotours, Kurta Schorka 14, Sarajevo SARAJEVO: Ferhadija 16, telefon: , fax: ; Put života 8 (Autobuska stanica), telefon: ; Bulevar Meše Selimovića 97 (zgrada Općine Novi Grad), telefon: ; Kurta Schorka 36 (Međunarodni aerodrom Sarajevo), telefon: ZENICA: Maršala Tita 63, telefon: ID broj