NOVO! JEDNOSTAVAN OTPORAN RAZNOVRSTAN. Lak put do veza metalik koncem. Konac Reteks Pribor

Величина: px
Почињати приказ од странице:

Download "NOVO! JEDNOSTAVAN OTPORAN RAZNOVRSTAN. Lak put do veza metalik koncem. Konac Reteks Pribor"

Транскрипт

1 NOVO! JEDNOSTAVAN OTPORAN RAZNOVRSTAN Lak put do veza metalik koncem Konac Reteks Pribor

2 Prvi metalik konac konstruisan za univerzalnu i svakodnevnu upotrebu CR je vrhunski, meki, metlizirani konac koji čini da svakodnevni rad sa metalik koncem bude jednostavan i svima pristupačan. CR novi metalik konac ima poliester jezgro koje je prekriveno mekom metalizirano-poliesterskom folijom. Zahvaljujući takvoj konstrukciji, fleksibilan je i lako prolazi kroz vez mašinu i iglu. otporan do 95 C (neke tamne boje do 60 C) STANDARD 100 OEKO-TEX, proizvod klase I (pogodan i za bebe i mališane) napravljen u Nemačkoj veliki izbor boja sa mnogo srebrnih i zlatnih nijansi sve boje su otporne na oksidaciju osigurava visoku novčanu vrednost veza CR Metalik konac postoji u dve debljine. Preporuke za upotrebu svakog od njih su samo orijentacione. Ponašanje konca zavisi od svake mašine i projekta koji se veze, te se preporučuje prethodno testiranje radi pronalaženja najpogodnijeg podešavanja.

3 40 Univerzalan metalik konac za svakodnevnu upotrebu 68% poliester, 32% metalizirani poliester Art. No x m pakovanje 10 kalema dtex 230 den /11 (65/9) 42 boja Gustina veza: oko 0,35-0,4 mm zategnutost konca: gf ili cn Bilo da ste iskusan profesionalac koji dobro poznaje tehniku veza metalik koncem ili početnik koji koristi isključivo poliester koji tek svojim sjajem i bojom podseća na metalik ili je možda dosadašnji metalik konac veoma loš ili previše skup, CR je pravi izbor CR 40 je pogodan za vez na različitim materijalima od modne konfekcije do radnih odela i funkcionalne odeće. Štaviše, pogodan je za vez i na zahtevnijim materijalima kao što su koža i džins.

4 20 Debeo metalik konac za efektniji izgled veza 80% poliester, 20% metalizirani poliester Art. No x 2,000 m pakovanje 10 kalema dtex 510 den /14 (San 8 FFG 80/12) 16 colours Gustina veza: oko 0,7-0,8 mm zetgnutost konca: gf ili cn Na Vas je red da zasijate! Iskoristite Vašu veštinu da biste kreirali efektan vez sa CR 20 metalik koncem. Ako već znate kako da koristite debeli konac za vez, kao što je Burmilana 12, nema ničeg novog što biste trebali da naučite, prosto upotrebite CR 20 da biste naglasili konture ili neke druge detalje veza. Jednostavno ga navezite i pustite da zasija, ili ga kombinujte sa drugim vrstama konca kako biste dobili kontrast. Pogodan je za vez, kao i dekorativno šivenje na modnoj odeći, narodnoj nošnji, kućnom tekstilu i mnogo toga još. CR 20 nabolje radi sa većom tenzijom gornjeg konca i smanjenom maksimalnom brzinom mašine od one koja se preporučuje za CR standardne debljine 40. I, naravno, potrebna je deblja igla.

5 Kako početi... zamenite kalem koji je sada na mašini novim CR i počnite! Da li imate iskustva sa Madeira koncem, kao što su na primer POLYNEON ili CLASSIC? Sarah Rademacher O DL IČ NO! Samo napred! DA! NE! podesite zategnutost između cn Vez je lak koncem 40 BEZ BRIGE! Par jednostavnih koraka i spremni ste za CR brzina mašine b/min koristite uobičajni gustinu za konac standardne debljine No.40 koristite standardne 75/11 ili 65/9 igle

6 probajte novi metalik konac i odmah ćete biti inspirisani i puni novih kreativnih ideja madeira.de/cr-metallic naručite uzorke proverite tehničke podatke odaberite boje pogledajte vezene uzorke budite inspirativni tražite program u DST formatu za probu razgovarajte sa prodavcem TU SMO DA VAM POMOGNEMO